desist 's Beta Reader Profile
action: Send PM . Follow . Favorite
profile: p User Profile
since: 05-15-07, id: 1279007
Author has written 6 stories | One Piece, and Supernatural.
β : desist is a registered beta reader and is currently accepting beta reading requests.
Beta Description
Beta Bio: general description as a beta reader
I will only beta Swedish fictions.

Jag är en av de bästa svenskaeleverna i min klass, och jag har länge skrivit berättelser i olika format. Jag hjälper dig med stavning och att utveckla din berättelse och fungerar gärna som bollplank. Dock kommer jag som sagt bara att beta fictions som är skrivna på svenska. Skicka ett PM så skickar jag min mailaddress. MSN är ett välkommet verktyg.

My Strengths: beta, writing, or reading strengths
Särskrivning är en av de värsta företeelser som jag vet, så det hjälper jag gärna till med. För det mesta fungerar en vanlig stavningskontroll, men naturligtvis säger jag till om vissa ord är felplacerade. Jag är sådär duktig på karaktärer; de jag gillar kan jag bra, de andra kan jag missa något, men jag försöker fixa alla plotholes. Upprepningar är en annan sak jag har lätt för att se. Jag hjälper dig att få allmänt flyt i texten. Också, om det är en händelse som inte passar in så kan jag ge dig tips på hur du ska gå till väga. Jag kan alltså både hjälpa dig med själva textens struktur, och även med handlingen.
My Weaknesses: beta, writing, or reading weaknesses
Kommatecken. Min kärlek till dessa varelser är på tok för stor. Jag har även svårt att jobba med fictions på helger, men vardagar brukar jag kunna hitta en tid för dem.
Preferred: types of stories I prefer over others
Allting som har med kategorierna att göra. Jag föredrar humor och äventyr över mer dramatiska berättelser, men jag kan redigera allt. Både IU och AU fungerar för mig. Yaoi och Yuri är accepterat, även om jag inte har så stor bas inom yuri. Het är naturligtvis också okey. ZoSan eller SmoAce (One Piece) ger direkt en guldstjärna i kanten.
Dock, om det är en annan anime/manga så skicka ett meddelande till mig om du inte hittar en annan beta så ska jag se om jag kan hjälpa dig.
Would Rather Not: I do not beta for these stories
Rent sex, om det inte är ett väldigt stort undantag. Jag har svårt att läsa sex på svenska, men...

OC är också något du får hitta en annan beta för. Jag har läst vissa bra fictions med OCs, men i allmänhet är det helt enkelt inte min Cup of Tea.

Beta Preferences
Language: Swedish
Content Rating: Fiction K » M
Categories: categories in black are ones this beta has authored for
Anime Dogs
Anime Fairy Tail
Anime Fullmetal Alchemist
Anime Gintama
Anime Hellsing
Anime Hetalia - Axis Powers
Book Lord of the Rings
Anime One Piece
Movie Pirates of the Caribbean
Genres: genres in black are ones this beta has authored for
General
Romance
Humor
Adventure
Parody
Tragedy
Western
Hurt/Comfort