Crossovers  GamesEnsemble Stars/あんさんぶるスターズ!
Filters
47 | Page 1 2 Next »

当你孤单你会想起谁? by Yun Lie reviews
Ketika kau sendirian, kau akan ingat siapa?
Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 901 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 3/23 - Anzu, Rei S. - Complete
Blueprint by Ink Reservoir
Leo decides where to build his castle. Set in second year.
Rated: K - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 699 - Published: 3/19 - Eichi T., Leo T. - Complete
How to Convince Your Boyfriend to Date You by Ink Reservoir
"Hmm," Eichi's heart pulses a little faster in his throat. "Actually, I was thinking you could take me to dinner."
Rated: K - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,076 - Published: 3/13 - [Eichi T., Kaoru H.]
Perjuangan Ratu & Para Pemburu Edan by Sasuga Afi reviews
Ini bukan cerita putri salju, ini hanya perjuangan ratu menghadapi para pemancing emosi. / Crosspost dari fb karena banyak dapat angry react. / R&R?
Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 4,795 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/6 - Arashi N., Izumi S., Makoto Y. - Complete
Dance the Night Away by UnderdogHero
Wataru comes to visit Hokuto after a few days of absence, and convinces him to talk the only way he knows how.
Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,554 - Published: 1/3 - Hokuto H., Wataru H. - Complete
In Stars We Trust by horimu
Four transfer students entered the infamous Yumenosaki Academy. Will they be able to survive among the rising idol units and claim to be the top? Contains OCs. Slight AU. (Anzu does not exist in this story until further notice.)
Rated: T - English - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,221 - Published: 11/8/2017
From the Fountain with Love by Mikazuki Hikari
Tidak pernah Aku berpikir tentang Kanata sampai sejauh ini. Apa yang sebetulnya kupikirkan tentang Kanata?
Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 757 - Published: 11/2/2017 - [Chiaki M., Kanata S.]
I Love You by bluehairedboy
Kaoru realizes his feelings for Kanata.
Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 523 - Published: 10/13/2017 - Kanata S., Kaoru H. - Complete
Glory(hole) of Yumenosaki by nebulahiru
Get to know one of the seven mysteries in Yumenosaki.
Rated: T - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 565 - Published: 10/5/2017
Submerged in Emotion by Shadoewazhere
The only time Kuro flirts is when he really finds you attractive, Kanata was the lucky winner that night. But the blue haired beauty is married, so why did he give Kuro his number? Kuro finds out the reason very quickly.
Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 1,346 - Updated: 9/15/2017 - Published: 8/23/2017 - Kuro K., Kanata S.
Nidome no Kokuhaku by Akacchi KurossuZeria reviews
[A FIC FOR FID#9] Jun dan perasaannya yang selalu tertunda untuk diungkapkan. Meskipun ia baru benar-benar mengungkapkannya sekali, tapi selalu saja ada makhluk-makhluk aneh Yumenosaki dan senpainya yang menghalangi langkahnya. Dan hari ini, ia akan mengungkapkan kembali perasaannya pada si dia, untuk yang kedua kalinya. Sazanami Jun x Yuuki Makoto. RnR?
Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,770 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 9/6/2017 - Complete
Mandiri by FairoNeko reviews
Ketika Yuzuru Fushimi masuk ke Yumenosaki sebagai seorang siswa biasa dan bukan pelayan Tori Himemiya... Tetapi tetap dengan tujuan untuk menjadi idola.
Rated: K - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 5 - Words: 5,259 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Updated: 8/20/2017 - Published: 7/29/2017 - Yuzuru F.
Knights Day by Sasuga Afi reviews
Kisah Knights menghabiskan satu hari bersama dengan bermain permainan rakyat yang diusulkan oleh rajanya sampai berlanjut ke pesta roti. / "Idol kok kurang kerjaan. Situ idol atau wibu pengangguran?" /R&R?
Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,851 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 7/20/2017 - Izumi S., Leo T., Ritsu S. - Complete
Dearest by Sasuga Afi reviews
Kumpulan one-shot/drabble VariousxAnzu dalam bahasa Indonesia untuk berbagi asupan. Simpanan cross-posting dari akun lain. Genre dan Rating beragam /R&R?
Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,678 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 7/18/2017 - Anzu, Leo T.
Taste by snobara reviews
"...jantungku mulai terasa sakit akhir-akhir ini. Debarannya sangat cepat sampai aku rasa jantungku seperti akan copot." Bisikku lirih. "Coba dengarkan baik-baik, Anzu." R&R?
Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 918 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/16/2017 - Anzu, Chiaki M. - Complete
Idol Edan, Harian Gaje, dan Yaudah sih by Fuyuri Shimizu reviews
Namanya aja Idol gendeng pasti ada aja kelakuan mereka sehari-hari yang bikin geleng-geleng. Drabble. OOC. For Knights' day yeey
Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,038 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 7/12/2017 - Complete
Complicated by snobara reviews
Biasanya masalah yang muncul ketika berhubungan dengan Izumi kalau bukan soal Yuukun ya Yuukun. R&R?
Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,473 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 7/9/2017 - Anzu, Izumi S., Makoto Y. - Complete
Doa by Berchtwald Necromander reviews
Ketika manusia tidak mau berdoa pada Tuhan, kemalangan dan kesengsaraan akan terjadi, jangan sampai Tuhan membencimu. Ketika Leo, Izumi dan Anzu lupa untuk berdoa, mereka terjebak di Amerika bersama ratusan Zombie yang menghadang. Tak dapat kembali dan menghindar. Tak dapat menghentikan dari serangan Zombie.
Rated: T - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 1,884 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/9/2017 - Anzu, Izumi S., Leo T. - Complete
Pengikut Iblis by Berchtwald Necromander reviews
Ketika cintanya pada Anzu di tolak, percobaan bunuh diri Leo gagal, dia telah mencoba berbagai aksi heboh sampai yang paling menjanjikan sekalipun untuk segera mati. Hampir putus asa dan gelisah, Leo bertemu dengan Dementia, iblis seksi yang menjanjikan padanya untuk mendapat cara terbaik agar segera mati, dengan imbalan Leo harus jadi pengikutnya. Menjadi pengikut iblis.
Rated: T - Indonesian - Horror/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 1,548 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 6/5/2017 - Leo T. - Complete
Dream by Yun Lie reviews
"Kami berjanji saat kau terbangun nanti, mimpi-mimpimu akan kami wujudkan, Ritsu," (Lanjutan dari Hate)
Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,585 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 6/3/2017 - Rei S., Ritsu S. - Complete
Madesu the Explorer by Sasuga Afi reviews
Kisah Morisawa Chiaki yang menonton acara tv tidak jelas berjudul edgy "MADESU THE EXPLORER"/R&R?
Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,376 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 5/11/2017 - Chiaki M., Midori T., Tetora N. - Complete
Cerita Tidak Jelas Para Idol by Sasuga Afi reviews
Kumpulan drabble suka duka dan permasalahan ga jelas mereka sebagai murid Yumenosaki. Positif OOC /R&R?
Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,635 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 8 - Updated: 5/11/2017 - Published: 3/3/2017 - Eichi T., Tsukasa S.
Flores para San Valentín by DirkxStrider reviews
Es San Valentín y Hajime Shino se encuentra en uno de sus trabajos de medio tiempo, o al menos así era hasta que recibió la visita de Subaru. [SubaShino] / [MaoRitsu] [WataEichi]
Rated: K - Spanish - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,543 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/17/2017 - Hajime S., Mao I., Subaru A., Wataru H. - Complete
Un lugar especial by DirkxStrider reviews
Es San Valentín y Koga no puede elegir un lugar al que llevar a su excéntrica cita. Mientras trata de decidirse, se encuentra con otras parejas de Yumenosaki disfrutando del día de los enamorados en sitios especiales para ellos. ¡¿Por qué él no podía encontrar uno para pasarlo con el vampiro estúpido! [ReiKoga] [AdoSouma][KeitoEichi][MakoSubaHokke][YuutaShino][KanaKao]
Rated: T - Spanish - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,385 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 2/10/2017 - Koga O., Rei S. - Complete
Lunch with Chiaki by celengdebu reviews
Kanata lupa membawa makan siang dan Chiaki, seperti biasanya Chiaki, came to the rescue.
Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 468 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/17/2017 - Chiaki M., Kanata S. - Complete
47 | Page 1 2 Next »