Reviews for Truth or Dare with Hetalian and NCT!
miss mysteri chapter 1 . 3/8/2017
aku ini orang malaysia. gue hanya boleh berkata dlm bahasa malaysia. indonesia sikit aja. gur hanya mau beri tantangan pada hetalia characters aja. gue gak tau siapa itu NCT. ngak brapa kenal si.
Buat Arthur si comel arnab kecil ibu kepada semua koloniboleh mention ini x author karna gue mau lihat reactionnya )
1. Antara Bad touch trio sama Abang-abangmu iaitu scotland, wales dan northern ireland. siapa kamu lebih suka?
2. benar kamu boleh masak tapi kamu sembunyikannya aja?
3. adakah benar itu lu kembaran sama prussia.
4. kamu itu anak germania kah? karna kamu nmpk hampir serupa dgn orang german lain.
5. aku mahu dare kamu memakai baju KIMONO (bagi perempuan di jepun) dan ada reben yg besar di leher mu itu. buat pos ya. gue mahu gambar lu arthur. Buat alfred si jombo yg ada masaalah dgn hidupnya1. jgn mkn burgemu itu untuk 1 minggu. lu hanya boleh mkn mengikut piramid makanan itu. gur mau lu itu sihat.
2. siapa arthur pada kamu?
3. adakah arthur pernah crossdress? buat Malaysia (wait. lu laki laki atau perempuan sih?!)
1. sepak/tampar Yao.
2. lepas tu ambil durian lu dan kasik arthur makan.
3. adakah arthur itu penyayang orangnya?
daunlontar chapter 1 . 3/8/2017
DUA FANDOM GUA CLASH GUA SHOCK ANJERRR HAHAHAHA
Bikin narasi gitu dongs next nya yg oanjang #plak
Hahay