Reviews for Painted Love
ylwa1987w chapter 3 . 11/5/2008
åh, jag älskade denna, helt underbar berättelse! bästa jag läst på länge, länge. det enda minuset var kanske att det var lite för mycket en den snestilade texten om att hitta Jlian det blev tråkigt att läsa det. annars en fantastiskt idé som var udnerbart berättad.

och slutet,saknar nästan ord för det :O

en favorit, helt klart!
Hjalmar chapter 3 . 9/24/2008
Du vet redan vad jag tycker, men du förtjänar en review til )

Underbar som alltid. Men jag hållar fast vid att det är ett ondsint slut (tittar elakt på dig), och jag VET att du njuter av det.
Mesaana chapter 3 . 4/18/2006
Åh.. jätte bra!

Det var verkligen rörande och jag älskade slutet...

Vet inte vad jag sak säga, du har verkligen ett bar sätt att skeiva, att blanda det förflutna med nutiden så där, man förstod allt mer vad som hänt, skulle hända..

Jätte bra!
HonorineHermelin chapter 3 . 9/7/2004
intresant porträtt av hans mamma! men om hon nu är så klok, varför har hon inte hjälpt honom inan detta hände? i slutet av kapitlet blev jag riktigt övertygad om att det var sant att han har det bättre där. snygg twist i historien, innqan de sista styckena kändes det som att det som höll på att hända honom var något ont men nu har jag inte längre den upfattningen...

Jag tycker att det verkligen är otroligt vilken skillnad det är mellan dina olika fics, det här kapitlet var ännu bättre!
Ink Dinkedink chapter 3 . 8/30/2004
För sjuttsingen Helene. Ska du dra in Julian i tavlan?

LOL, kul kapitel. Heh, jag läser snabbt XD
HonorineHermelin chapter 2 . 8/24/2004
Oh!

du utvecklas verkligen hela tiden! det är otrolig skillnad på det här kapitlet och det förra! verkligen suggestivt och spännande, nu blir jag otålig efter en fortsättning. Jag bugar mig i beundran för Lady Greensleeves.
Ink Dinkedink chapter 2 . 8/24/2004
Intressant... tavlor, heh he!
HonorineHermelin chapter 1 . 7/25/2004
Kul att se att du fortsätter skriva!

Det ska bli intressant att se vart den här historien tar vägen. Jag älksar när folk skapar egna karaktärer, det blir så mycket mer spännande då. Kommer vi få veta mer om Julian i kommande kapitell? typ en beskrivande pressentation?

lycka till med historien!