Reviews for The Smiling Merman
milkywaykiitten chapter 4 . 5/9/2014
Why did you discontinue the story? The story was really interesting and enjoyable.
Cheese Rice chapter 4 . 11/25/2012
update
fhluffs chapter 4 . 3/28/2012
Omggg PLS UPDATE! TTWTT haha I really love your story! :) moremoremore! haha GAAHFJWJBSJSBW
secret25 chapter 4 . 4/28/2010
Tezuka subconsiously remembered him! I liked that scene where Tezuka instinctively grabs Fuji's hand.

Love the plot! A hint of Little Mermaid with a dash of originality! Love Inui! Thank you for not making a a evil person to take Fuji's voice. Love the idea you made for both Inui and Kaidoh.

6 months hopefully Fuji will succeed!

Hmm

I loved chapter four! Inside look to what been happening o Fuji! So wonderful! Loved his curiosity and the stabbing of the steak oh and the wasabi of course and lets not foget the Sushi thing XD LOVE it!

Been a while since you last updated! If you can please update soon, maybe get back to me to tell me of your plans for updating. Hopefully you can continue and update soon.

secret25
azab chapter 4 . 3/8/2010
i love the chappi, please update soon since your last update was

in "2008" please make at least one chappi for this year.

and i don't see your preview of the next chappi anymore, i liked the idea of writing it.

Please include them in the next chappis XD
azab chapter 3 . 3/7/2010
nice chappi

why Akaya?

i actually don't like POT girls especially Sakuno and i don't see Ann good with Akaya so i hope she dies at the end.

i would like to see some gender-bending as i told you i don't like the girls XD
azab chapter 2 . 3/7/2010
nice chappi XD
azab chapter 1 . 3/7/2010
i liked the first chappi XD
anonymous chapter 4 . 2/8/2010
Oh no! How could Fuji eat fish? lol Please continue writing, I love merfolk, the little mermaid and the smiling merman! This is so cute! I wonder what's happening with Anne? Please continue soon!
ChIbIaNgElChAn12 chapter 4 . 11/15/2009
I love this story! Well written, pls continue soon!
vegibee chapter 4 . 10/14/2009
nice story... hope you could update soon... please pretty please... TNX :D
nibeijia chapter 4 . 6/6/2009
Aww Tezuka is acting so cute . Go Fuji and kicking the thugs asses XD It's been a year since you last updated D: please continue this story
yuushibari chapter 4 . 12/17/2008
menarik...

APDET ya?
Azureila chapter 4 . 10/26/2008
Hihi... tuh kan, bener ada Oishi! Rupanya Ryoma jadi adiknya Tezuka, ya... dan ada girl!Momo juga, hoho... sebenarnya saya gak masalah seandainya a1y-san mau buat shonen ai antara MomoRyoma, tapi karena Momo jadi cewek, impian itu pun buyar TT_TT. No offense, saya tetap menantikan kelanjutan hubungan mereka berdua, kekeke... XD. Hahaha... Fuji dengan tega melakukan pembantaian terhadap daging yang menyebalkan... bagus, bagus, sisi devil-nya muncul juga, sebetulnya inilah bagian yang paling saya suka tiap kali melihat Fuji

Taste Fuji yang aneh soal makanan, terutama wasabi, memang kayaknya menjadi running-gag di fic manapun. Scene TezuFuji-nya manis, pastilah Fuji merasa bersalah memakan teman-temannya sesama makhluk laut. Scene2 lain juga keren, yang paling saya suka sih saat Fuji membela diri dan meninju muka orang2 kurang ajar itu. Aww... akhirnya mereka holding hands! XDD Oke, mungkin Tezuka melakukannya karena gak ingin Fuji lari, tapi selanjutnya, siapa tahu? *smirks* Friendship antara Fuji dan Kikumaru memang jadi penyegar suasana, akhirnya Fuji mulai main tennis juga!XD

Arrghh, suasana akhirnya udah perfect, tapi tiba-tiba cliffy! a1y-san, cepetan update update update... meski kayaknya setelah ini atmosfernya bakal beda karena tunangan Tezuka akan muncul, tapi saya tetep nunggu, lho! Jangan sampai dikalahkan writer's block, okay?

Regards,

SheilaLuv
Azureila chapter 3 . 10/26/2008
Uwa.. akhirnya ketemu Tezuka juga! Hyah, bener-bener cepet prosesnya.. tapi Tezuka pasti bingung menghadapi cowok cantik di hadapannya saat ini, apalagi Fuji naked.. *nosebleed* Rupanya proses penyesuaian di darat gak mudah juga, jalan aja sampai susah gitu. Tapi ternyata itu blessing in disguise, hehe... bridal style! It's like they have actually married, hohoho.. kawaii! Fuji pasti terlihat keren dengan pakaian ala noble, tapi saya gak rela sama pelayan-pelayan Tezuka yang ikut mandiin Fuji, huhuhu.. *nyiapin boneka voodoo*

Nyaan, ada Eiji! Di mana ada Eiji, pasti bakal ada Oishi (atau saya yang terlalu terobsesi Golden Pair?). Anak-anak Rikkai muncul! Ada Bunta-kun, kya! *dibekap* Yagyuu gentleman banget ya.. sikapnya yang perhatian itu layaknya seorang yang terhormat di tengah-tengah kumpulan lelaki penuh konspirasi (baca: anak2 Rikkai yang bertengkar di scene itu). Akaya benar2 bratty, as usual, tapi saya sungguh GAK NYANGKA kalo dialah yang ingin ditemui An. Kacau! *shakes head* Dulu saya kira An pengin ketemu Momo atau Kamio *diam-diam penggemar MomoAn dan KamioAn*. Ck ck ck.. semoga An tetap tabah dan konsekuen
79 | Page 1 2 3 4 .. Last Next »