Reviews for De Veter
Guest chapter 1 . 3/12/2013
O my god!
Dit is geniaal!
Je hebt lef, maar dat mag ik wel!
Opnieuw goed gedaan!
je buurman chapter 1 . 2/1/2013
Sexyyy
Ik lees over het algemeen liever Engels, Nederlands klinkt vaak zo knullig, maar dit vond ik echt goed! Bill/Hermelien is sowieso mijn favoriete pairing, en jij weet precies wat je ermee aan moet.
Martijn chapter 1 . 10/23/2012
*Proest*
Oke ik moest het even lezen om te weten waar die 'veter' vandaan kwam. Ik had dit verhaal nog nooit gelezen, anders had ik die veter ook wel kunnen plaatsen (duh)

Maar ehm oke, reactietijd :')

Leuk! Echt! In het begin nog beetje sceptisch, Hermelien tegenover Patty. Heel goed hoe je de motivatie/gedachten brengt. Maar toch wel enige groepsdruk xD
Hermelien die het gewoon doet.
Nu moet ik wel weer opzoek naar de kus met Cho -_-'

Je verbaasd me hier echt met hoe goed je alles beschrijft :) de hele sfeer, zo geloofwaardig...dare I say herkenbaar (A)

Hoe je Bill beschrijft is gewoonweg hot. Hermeliens reactie is geweldig xD
De hele scene die volgt zet je zo goed neer, niet plat of smakeloos. Maar met emotie en gewon goed. Maar eh.. ze vrijen onveilig? :P

Het einde is gewoonweg hilarisch! Ron's reactie en Hermelien die daar nonchalant op antwoord. Laatste zin voegt ook vee toe. xD

Ja erg goed geschreven dit!
greendiamond123 chapter 1 . 6/28/2012
Toppie!
xEvaSnake chapter 1 . 4/23/2012
WOW! Komen er meer van zulke verhalen ;)
sophieeV chapter 1 . 8/14/2011
in 1 woord: supergoed geschreven ;)
mrs germany chapter 1 . 8/10/2011
funny story!

the first one i read in dutch, but i could nearly understand every word!

you have potential and you should try more of this...

greeetings from germany
Laura chapter 1 . 1/8/2011
Goed, natuuuuurlijk ken ik dit (fantastische!) verhaal het langst van iedereen (En daar ben ik eigenlijk heel trots op!) Maar ik was toch onwillekeurig weer onder de indruk ervan, vooral van de manier waarop je 'de daad' beschrijft. Meestal is het in het NL ordinair en plat, maar jij hebt het vermogen om het 'op zijn engels' mooi te beschrijven!

Liefs van lau
majobloem chapter 1 . 12/28/2010
Okee,ik wist niet dat Hermelien dit in haar had. ;) Goed geschreven, heel sensueel en verleidend!
Myriam H chapter 1 . 9/23/2010
OOO MY GOOOOOOD!

Avana, wauw, dit was zo'n opwindend stukje, joh! Ik kreeg het er suuuuperwarm van. Geslaagd, vind ik. En sensueel ook.
Infinnicky chapter 1 . 11/23/2008
Yo!

Jou verhaal was goed! Echt, ik zat eens te zoeken op nederlandse Truth-or-dare verhalen (meestal vind ik dat slecht geschreven of zer onorigineel, maar deze was leuk :P

De 'scene' (sexscene staat zo ordinair :f:) was ook lekker vlot, ik heb ooit iets gelezen waar ze het hadden over 'een hard lid dat trillend in haar zat' ofzo.. Dank je de koekoek xD

't Is ook leuk dat je Draco een keer niet in de spotlights zet, want hoewel het een geweldig typetje is is het jammer als je in dit soort verhalen toch weer een enorme rol aan hem geeft :) (Serieus, ik kan een keer een reactie typen in het nederlands en het wordt gelijk een heel verhaal x'D)

[i]Een ontstelde kreet zorgt ervoor dat ze opzij kijkt. Harry kijkt haar verbijsterd aan terwijl Ron – sprakeloos – met uitgestoken arm naar haar hals wijst.

“Is … die veter … heb je … Bill?” stamelt hij onsamenhangend.

De blos kruipt van haar wangen in de richting van het leer. Dan gaat ze zitten, knikt bevestigend naar haar vrienden en vraag quasi-nonchalant: “Padma, Truth or Dare?”

Ze vraagt zich af of ze Harry’s uil binnenkort zou mogen lenen.[/i]
MissBehavior chapter 1 . 6/16/2008
Ja hallow xD *grijnst*

Dit is waarschijnlijk de hotste nederlanse fic die ik ooit heb gelezen. (Ik geef toe, ik heb er nog niet veel gelezen, maar damn, dit is goed xD )

Meestal ben ik voor het slash-genre, maar ik ben blij dat'k deze fic tegengekomen heb. Afwisseling is gezond xD

Heel mooi geschreven, keep up the good work zou'k zo zeggen _

Ik ga in elk geval eens naar je andere fics kijken ;)
Brent Maenen chapter 1 . 6/1/2008
*copy paste van op FF, maar extra reviews zijn altijd leuk hé:p*

Ik heb het al gezegd: je hebt talent voor het schrijven van ondeugende scènes. Persoonlijk vind ik dat wel een leuke specialiteit. Ik gruwel nog steeds van dat Chogedoe, maar ach als je het verhaal zonder voorkennis leest, is het echt heel goed. En de 'lapdance' is gewoon subliem geschreven. Je moet hier echt in verder gaan, al bedoel ik nu niet dat je een seksroman moet gaan schrijven, maar weet dat het een talent van je is dat je makkelijk kan uitbuiten. Hmm, ik denk dat die laatste zin nog niet in de eerste versie stond. Die vind ik wel erg goed! Het voegt nog wat extra toe, ondeugend en grappig tegelijk.
zinne chapter 1 . 5/31/2008
Ik kwam je andere verhalen even bekijken. Met Wemels ben ik altijd blij.

Dit was de eerste keer dat ik smut lees in het Nederlands, en het bevalt me! Ik voelde me half gegeneerd en half blij, je hebt Hermeliens gevoelens goed beschreven en een yummy Bill.