Reviews for Nukkepojan todellisuus
Siru-san chapter 2 . 7/23/2013
Jatka ihmeessä!
mm-chan chapter 2 . 12/18/2010
Olen niin onnellinen että tässä tarinassa on toinenkin luku! :D

Ah, toka luku oli tosi jännittävä mun mielestäni, koska (Temarin sanoin) kolmiodraaman ainekset on ilmassa. :) Tiestikö, sun tekstiäsi on tosi mukava lukea? Se on kuin vapaasti, esteettömästi eteenpäin soljuva raikas tunturipuro.

Temari on tosi hauskasti kuvattu tässä tarinassa, muuten. Etenkin Temarin kommentti "Mrr. Oikeasti, onko liikaa pyydetty, ettet joka kerta tee uutta kraatteria lattiaasi, kun lasket vasaran mämmikouristasi?[-]" sai mut naurahtamaan ääneen, kuten moni muukin humoristinen kohta.

Heh, luvun yksi parhaimmista ja kutkuttavimmista kohdista oli Gaaran ja Naruton melkein-suudelma, ja Kankuron reaktio siihen. (Lisäksi täytyy tässä vaiheessa sanoa että otsikko "Kaunotar ja Kulkuri - ja Kankuro" osuu naulan kantaan!) Käytit hyvin Disneyn elokuvia tarinassa, kun viitasit Narutoon Kultakutrina jne.

Kaiken kaikkiaan, mun mielestä tää tarina on tosi hyvä ja jään innolla odottamaan seuraava lukua! Toivon sulle kirjoitusinspiraatiota, mutta jaksan kyllä odottaa kauankin, tää tarina on niin mainio! :)
mm-chan chapter 1 . 12/18/2010
Aivan ihana tarina!

Kankuro/Naruto on yksi mun suosikkipareista ja se, että saan lukea suomeksi tarinaa jossa he esiintyvät, tuntuu kuin lahjalta taivaista! :D Joten ihan ensin kaunis kiitos, että olet kirjoittanut ja julkaissut tämän tarinan!

Sä käytät tosi hyvin kielikuvia sekä huumoria. Kuvailet tilanteet ja hahmot siten, että lukijalle välittyy hyvin elävä ja värikäs kuva. Kaiken kaikkiaan, sun kieli on hyvin elävää ja vivahteikasta. Kaikki tunteet ja kommunikointi on loogisia ja lukijan on helppo samaistua tilanteisiin.

Tykkään siitä miten olet kuvaillut kaikki hahmot, etenkin Kankuron. :)

Et tiedäkään miten iloinen olen, kun täältä ä löytyy suomeksi tällainen tarina! Olen vähän kyllästynyt lukemaan aina kaiken englanniksi. Suomi on kuitenkin niin kaunis kieli, ja minusta sinä käytät sen kauneutta tosi hyvin tarinassasi.