Reviews for Wishes
anon chapter 2 . 6/17
might wanna work on spelling, grammar and punctuation a bit
Princess Maki chapter 1 . 8/25/2011
poor milo...if bff slapped me i'd be pissed to
LadyKula1800 chapter 8 . 8/16/2010
I loved it very much the entire story was very beautiful.
Licarline Aida Clyne chapter 4 . 4/12/2010
...ini adalah pertama kalinya gue nangis saat baca fanfic.

DUA KALI lebih tepatnya

d* PMS, d* my crybaby side, great you! :D
Sanich Iyonni chapter 1 . 12/28/2008
Yukitarina-san, saya ngefans padamu!

Saya baca semua fanfic Saint Seiya Yukitarina-san, dan saya ngefans berat... Powerless, Wishes, MixGenre, Gifts for Milo...

Tadinya saya mikir2, Yukitarina-san orang mana, sebelum ngeliat profil Yukitarina-san... saya nebak Yukitarina-san orang Indonesia, krn para Gold Saint mandi pagi (maaf aja, tapi di Barat kan orang jarang mandi pagi, bener gak?). Ternyata bener...

_

Tapi waktu saya baca fanfic Indonesia Yukitarina-san, saya ngakak abis... ternyata Yukitarina-san pake bahasa SMS! Padahal bahasa Inggrisnya menyentuh...

Pokoknya saya ngefans sama Yukitarina-san!

Btw, saya bener2 pecinta buku. Kalo Yukitarina-san emang penulis, boleh tahu gak Yukitarina-san nulis buku apa? Soalnya gaya menulis Yukitarina-san gak asing buat saya...

Saya cuma review Wishes ini sekalian minta izin. Dengan ini saya minta izin nerjemahin fanfic Yukitarina-san yang berjudul Wishes utk saya berikan sebagai hadiah ultah utk sahabat saya... Fanfic ini cocok bgt jadi kado ultah... apalagi utk sahabat...
Silentforce666 chapter 8 . 10/25/2008
Oh gods!

youre so bad! you made me cry with these beautiful words!, i loved your story, hope you keep writting more like this!.
Pitaloka chapter 8 . 10/24/2008
Hi there...I love the story. It is very touchy. Camus who is the coldest gold saint can be so gentle. Keep on working,okay!
ltifal chapter 1 . 10/24/2008
YA! ternyata orang Indo! XD

Kupikir ngak bakal ada nih yang masih suka SS hahaha

Ficnya sangat menarik apalagi one-shotnya itu lho! Moga2 bikin lagi yah!
Silentforce666 chapter 5 . 10/22/2008
What? When? Where?, O.O. that conversation at the end was very misteryous...m... i wont stop read. see you.
Silentforce666 chapter 4 . 10/22/2008
Hi!, its me again... very funny chapter, it couldnt be better!, the conversation between Shaka, Milo and Mu was the best part!

see you next chapter!
Akiko88 chapter 8 . 10/22/2008
my god...it's wondeful! I have to make a huge effort not to cry ) the last chapter is very very beautiful compliments very good job...and you MUST (I underline MUST) absolutely write other fic on these character ) I mean it! see you soon... bye bye kiss
Silentforce666 chapter 2 . 10/22/2008
Dignity reason again"?, hahahaha, that made laugh. Interesting fanfic, its really good. i wonder, whats the meaning of hyoga and milos dreams?... i will keep reading.

greetings from silentforce6