Reviews for One in Eternity
EuroLux chapter 1 . 10/11/2011
good job, really. although it's sad. i practically felt a tear escape my eyes. it's so beautiful. i can't help but be captivated by it. i won't mind reading another one of this... *breathing heavily* thank you so much..
Trees of leaves chapter 1 . 8/28/2011
*sobs* ohh... /3 All perfect pair stories ought to have as perfect plots as yours 3 together forever... So beautiful 3 *continues breaking down crying*
Lee Sunmiina chapter 1 . 5/29/2011
Really, I love this fic sooooo damn much.

Actually, I've read this story looong time ago. D

But i have no acc yet to leave a feedback T_T

tau gak neechan?

Neechan salah satu author yg bikin aku demen nulis ff dan suka angst. Saranghae neechan 3 3

keep writing :)

with a lotta love

signed,

Lee SunMiina
Yellow Gummybear chapter 1 . 8/4/2010
You know, if only my sister isn't here, I would've burst to tears. That was so sad. Sigh... Perfect Pair True love~ Very angsty (I like it that way) But I wonder... How did Fuji die?
xXviolenceisgolden chapter 1 . 6/28/2010
Noooo! So Sad! I cried, it was horrible/beautiful... you know. Anyway, wonderful (sad) story, I've gotta stop reading angst...
ParnWellWishes chapter 1 . 11/5/2009
wah.. would you believe it, i cried... hehehehe

such a nice story...
Wisteria-Child chapter 1 . 3/31/2009
TT_TT that was fluffy...

I cried so much...

I'm kinda depressed right now.. I've been reading death fics for the past 5 days... and I've only written death fics too...

I LOVED this...

and it'll go straight to my Favorites list.

*sob*

*two thumbs u for you* TT_TT
Azureila chapter 1 . 3/23/2009
Saking terhanyutnya sama tulisan Isumi-chan, saya sampai gak bisa nangis lagi. Serius, sis.

Oh well, terus terang, saya jadi agak speechless pas baca fic ini. But still, I'll give my best shot, so bear with me, will you?

Penggarapan fic ini udah matang, dan saya hampir gak nemuin typo di sini kecuali satu: 'Tezuka was the strongest, the most reliable one, and seeing him in such helpless state hut Fuji more than anything.' Mungkin maksud sista adalah 'hurt'? Tapi gak apa, saya tetap bisa menikmati ceritanya kok. Memang mata saya aja yang jelalatan dan terlalu read between the lines -shot-

Scene di balkon benar-benar manis... suasana senja dan kedamaian serta harmoni yang terjalin antara Tezuka dan Fuji bikin hati tentram bacanya. Karakterisasi Fuji juga IC seperti biasa, lembut, mengalir, alami. Dan respon Tezuka kalau 'mereka terlalu tua untuk mencoba membuktikan kebenaran legenda' juga kena. Sangat terasa sentuhan Tezuka yang cenderung logis dan rasional, tapi demi Fuji dia rela membiarkan dirinya dihanyut perasaan. Fluff sista memang udah terbukti kualitasnya, have I told you back then?XD

Pertama-tama, saya sempat mengira Tezuka meninggal karena sakit, karena kadarnya parah hingga gak bisa disembuhkan lagi. Padahal saya tahu Tezuka sangat, sangat sehat untuk bisa jatuh ke jurang itu. Gak nyangka aja dia meninggal karena kecelakaan mobil. Justru agak ironis membayangkan Fuji tersenyum tulus ikhlas, seolah rela dan gak merasakan sesal sama sekali sementara anak2 Seigaku, orangtua, Yuuta, dan Ayana udah tenggelam dalam duka. Manusiawi untuk menangis karena kehilangan belahan jiwa kita, dan kalo saya jadi Fuji, mungkin saya udah nangis darah berhari-hari. Tapi saya suka kontemplasi yang Isumi-chan suguhkan, bahwa Fuji gak ingin menangis di atas kebahagiaan Tezuka. -hugs Fuji-

Oh, bagian favorit saya itu pas Yuuta menyaksikan detik-detik terakhir kebersamaan Fuji dan Tezuka. Bagaimana dia ingin mengingat dan mengabadikan waktu penghabisan itu sebelum takdir memanggil Tezuka. Bagaimana Yuuta bertekad untuk mengingatkan Fuji jika suatu saat Fuji lupa akan saat-saat terakhir mereka berdua. Bagaimana Fuji memeluk Tezuka dengan putus asa, tahu keadaan ini gak akan bertahan lama. Bagaimana Fuji menangis, gak sanggup lagi membohongi dirinya sendiri. Bagaimana Tezuka memintanya tegar, memintanya bernyanyi meski kesedihan udah menanti di depan mata. Semua perasaan Yuuta, Fuji dan Tezuka di scene itu dituangkan dengan bahasa yang sederhana namun apik. Saya suka~ sekali, meski bacanya dengan mata berkaca-kaca...

Dan berhubung sebelum baca fic ini secara menyeluruh saya udah baca final note-nya, saya jadi manggut2 sendiri dan bisa melihat korelasi antara kematian Fuji dengan pengalaman sista sendiri. Saya sampai terpaku pas Fuji berkata,"Come again tomorrow, ne? I don’t have to invite you, do I?" Soalnya siapa yang mengira itu kata-kata perpisahan? Momen final sebelum Fuji pergi juga menyentuh. Saya suka line-line terakhirnya: 'Searching… Cerulean and hazel eyes clashed fiercely. Looking… Soft gasps and breathless moans. Seeking… They were one. Finding.' Kata-katanya memang pendek, tapi tajam dan menghunjam. Splendidly written, sis!XD -claps-

Memang, Ryoma itu tipe karakter yang stoik dan cuek, tipe yang gak percaya kekuatan hal-hal sentimental. Gak percaya cinta sejati, eh? Namun sekarang dia melihat buktinya di dalam kenangan dua orang yang kini telah berpulang. Miris, dia dulu membacakan puisi itu kepada Fuji, justru sekarang dia sendiri yang menyaksikan bagaimana puisi itu mendeskripsikan keadaan Tezuka dan Fuji. Konklusinya menarik, Ryoma merobek kertas yang bertuliskan puisi itu kemudian Semoga aja diberikan untuk Momo -ditabok, ditendang ke Neptunus- Haha... just don't mind my statement, sis. Cuma celetukan nista yang bersumber dari sindrom MomoRyo yang sering kambuh tiba-tiba XD.

Finally, I just want to say my condolence to Fuji and Tezuka family. But in the end, knowing that they will be happy with each other, I resign them to Lady Fate's hands willingly. I'm certain they will have each other again in eternity, and no sadness there to regret, because they parted after Tezuka had said those three sacred words,"I love you." -chokes- Yes, Shuusuke my dear, kembalilah ke pelukan Tezuka. TT_TT

Don't hesitate to write more, sis. You know I can never get enough of TezuFuji. Saya siap untuk fic yang berikutnya!XD Dan mari kita sama-sama berjuang sebaik mungkin di tahun terakhir ini, sis! Yosh!

Regards,

SheilaLuv

PS: Tadinya saya mau segera ngirim review, tapi ternyata kalah cepat dengan pace sista yang duluan me-review 'Martir'. Nevermind, saya senang sekali kok baca reviewnya
Ryu Reikai-Akuma chapter 1 . 3/21/2009
And you said I'm cruel? At least I didn't kill both of them or described Tezuka's death!

Nice piece... I nearly cried. I would have if not for the Gintama mangas that I read just now. Those things get stuck in your head! Argh!

And Prince of Afterlife XD
saya chapter 1 . 3/18/2009
This story is so, so sad, yet it's so beautifully written.
a1y-puff chapter 1 . 3/17/2009
*points accussing finger*

And you DARE calling me a meanie, you meanie! D:

Great job tho, I shed a single tear. You do know it's hard to make me cry even just for a bit, ne? :D

I like how the scenes alternate between one another and going back and forth from flashbacks to the present, and how by the end it changed to Echizen's POV. Aww... And ouch, Echizen lost both of his 'parents' *hugs Echizen*

Oh, and I love how the ending scene related to the first scene :3

I think it's actually my most fave fic of yours together with One More Time, One More chance XD

...

If I write a deathfic in a span of one month, that's gonna be partly your fault! XD
GreenAppleIce chapter 1 . 3/17/2009
Wah, that was so sad! T.T I cried all the way, even after I finished reading T.T That was a really beautiful story- sad, but incredibly beautiful. And the ending... (cries harder) You convey their tale of true love so wonderfully, and it touched me deeply T.T I completely agree with Vhii1217- from the beginning to the end, this story truly reflects what true love really is. (wipes tears) This is a very beautiful fic, and I just can't say it enough. Love this! Now off to listen to depressing music...
Tacuma chapter 1 . 3/17/2009
I didn't really have a good day and I listened sad music for hours and then you came with this fic and I couldn't help but cry my heart out. It was so beautiful, so very very beautiful! You did a really awesome job. *wipes tears*
toraMizu chapter 1 . 3/17/2009
huhu~~ nice story but i'm crying... (_
Vhii1217 chapter 1 . 3/17/2009
It's... I... was rendered speechless. This story is, more than entertaining and even more than heartbreaking, actually teaching about true love. How souls entwine to the point where minds and physical beings are of very little importance. You can picture their history very well even by Fuji's brief reminiscence, so that we can actually feel just how tight they are connected. Their love isn't just 'love-at-first-sight' and 'happily-ever-after' type, but rather a journey, a history through times and places. That's how two souls can see beyond life and death. One doesn't need to end his life to follow the other, their souls are just connected so that one simply cant live without the other.

It's a deep and touching story, both the real event and the piece you wrote. I'm truly astonished.

Yeah, they'll be princes of afterlife for sure

Nice job, darling. Please write more Perfect Pair story! Oh, I'm also waiting for 'A Cherished Year'. Update ASAP, please! And good luck with your exam :) I'm also an Indonesian third-grader, I know how hard it is -cries-