Reviews for Iloveyous
Allotropy Equilibria chapter 1 . 8/25/2012
This is a sweet story, but I cried when Fuji cried. Haha.
I really love the perfect pair. XD
and I like the way you describe them :3
Everyone must be envious of them.
"a silence understanding" uh, nice words! X3
Trees of leaves chapter 1 . 8/28/2011
Aaaaaaawwwwwwwwwwwwww333

I love how they are so perfect together 33 Tezuka :D Fuji3 codominance, I don't see much, more like no particular dominant one; they seem to lead each other well. :3 really nice perfect pair fic!
xXviolenceisgolden chapter 1 . 12/31/2009
KAWAII KAWAII KAWAII! XD

Love! As an afterthought, WTH was with the eyeball-less ghost? 0_o
ParnWellWishes chapter 1 . 11/5/2009
aww... sweet... it's not sappy at all...

Define Love:

Me: TEFU.
xiaomeow chapter 1 . 8/29/2009
Kawai!

I LOVE IT!

TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu TeFu

ok I knw im a TeFu maniac
Azureila chapter 1 . 6/15/2009
*typing this incoherent rambling while listening all of Fuji's characters song*

I haven't read TeFu stories like.. forever... and then I decided to give this a try and you know what, sis? You never fail to startle me, because no matter how many times I say that my TeFu obsession is over, you always manage to drag me back again, hoho...

Isumi-chan sukses bikin saya senyum2 dan ketawa2 sendiri tengah malam *backsound: siapa yang nyuruh bacanya sambil ngalong?*, dan saya masih bisa menikmati fic manis ini dengan hati ringan walau jiwa TeFu-nya gak terlalu lively kayak dulu. Heh, entah kenapa ya, tapi saya tetep aja enjoy baca English sista yang flow-nya enak... saya rasa itu karena saya sangat, sangat suka atmosfer fic sista yang senantiasa menenangkan, seperti biasa. Makin lama kecurigaan saya makin kuat, seems like you have 'Fuji' inside you, am I right? *ngaco* Serius, tapi itu yang terpikir sama saya akhir-akhir ini, alasan yang membuat saya merasa kenapa Fuji ala Isumi-chan begitu 'nendang'. XD

Deskripsi di sini memang gak sepanjang dan sedetil Waiting, tapi saya tetep suka. Lebih sederhana, dan terkadang yang simpel itu gak pernah gagal buat otak jadi fresh kembali. Sepengetahuan saya ada satu-dua typo, tapi gak mengganggu. Betapa saya cinta Eiji yang bisa melihat 'silent understanding' antara Tezuka dan Fuji. Saya yakin Oishi dan Eiji juga punya metode komunikasi non verbal yang sama kuatnya. Sisi Fuji yang lebih agresif memang sedikit mengejutkan saya pada awalnya, tapi karena image Fuji yang sly, devious and tempting itu gak pernah lepas dari benak saya (yes, even now), semuanya lancar aja. Kita semua tau Fuji bisa bersikap licik kalo dia mau, haha... Bagian favorit saya tuh pas di theme park, manis bangeet! XD I demand some candid pictures, now! But still, the most indulging part is... the study session! Otak saya gak henti2nya meneriakkan,"Fuji, you naughty boy!" although my inner, twisted mind can't help but to encourage Fuji to go a little further... XDD *ketawa setan*. It must be really hard for Tezuka to restrain his emotions. And the way he convinces Fuji by kissing him tenderly... PURE LOVE, sis. Pure love, priceless treasure! A luxury Fuji longed to embrace!

*digantung di pohon cabe saking berisiknya*

Scene omake-nya mengingatkan saya sama episode flashback pas mereka masih kelas 2... salju turun, dan keduanya pulang sama-sama. Fuji bertanya bagaimana seandainya mereka ada di pihak yang berlawanan, yang dibalas Tezuka dengan ucapan,"Fuji, aku tidak suka berandai-andai." Bener gak ya? Haha.. kudu ngecek lagi nih di Youtube. The ending itself is harmonious and romantic, just like TeFu used to be. *gives you tons of virtual cookies* Saya percaya English sista bakal tetap brilian kalo terus dilatih.. jangan desperado dulu, sis! Afterall, saya masih baca TeFu juga karena Isumi-chan, so keep writing, ne!

Regards,

SheilaLuv
tokyo girl 05 chapter 1 . 4/15/2009
I really liked this and thought it was wonderful. Though i'm still freaked out by the haunted house scene -_- i fail.
SkySurf chapter 1 . 4/13/2009
this story is fantastic! I simply love it! XD
iolah chapter 1 . 4/12/2009
I loved it, and I really really mean it. You really got the co-dominance thing down, which is as it should be. Fuji was adorable and in character, and Tezuka was awkward and awesome. Great fic!
SilverWhiteDragon chapter 1 . 4/12/2009
CUTE! XD Then again, I think most TeFu is cute...and your English isn't deteriorating THAT much if at all...I think its perfectly fine...XD
a1y-puff chapter 1 . 4/11/2009
ISU, I WUFF YOU~

Whee, second bday fic for me! (Yes, I take 'Will' as my bday gift, so what? XD)

That was... So cute! And I love your Fuji. Almost everything he did and how he acted throughout this fic is what I'd think he'd do. So yeah, IC-ness is luv!

The part where he whined about not remembering raising Yuuta to be that evil was so LOL! Cracked me up. And he asked Tezuka to stalk him too XD

Oh, Fuji...

And I liked it that Fuji first said I love you on a whim. That's just like him XD

And Tezuka's response, and how he silently converted his love were just... Aw x3

The omake was love! Of course we know why Fuji's so fond of that umbrella :p

Anyway thanks so much, dear! I enjoyed this very much. The armada needs more FLUFF! XD

P.S. Damn, that ghost was scary. It was... Real, right?
YaoiFanaticFreak chapter 1 . 4/11/2009
aww~~...

so SWEET!

*LaVenDaR*