Reviews for A Day Off
ash1297 chapter 1 . 7/26/2011
I faved this because of LAVI!

Lavi froze in his tracks. His eyes widened at the sight of his two friends, standing at close proximity, touching each other's hair, clad in nothing but a towel. He promptly screamed, "YUU! ALLEN! IF YOU'RE GONNA MAKE OUT THEN GET A ROOM!"

Pure WIN! Aside from that, I liked this story as a whole too.
YullenLover33 chapter 1 . 6/9/2011
lol this was kawaii! XD
RuneRenXD chapter 1 . 2/21/2011
This was a sweet chapter this time.

It was just really cute on how Kanda's and Allen's relationship really is JUST like a 5th grader's relationship where constant bickering is just another form of showing compassion.(##)

I also think that it's nice that this chapter wasn't completely angst but also wasn't completely fluffy either.

You really understand Kanda's and Allen's personalities and their relationship with each other.
VergofTowels chapter 1 . 2/16/2010
I didn't know you wrote for DGM! But I'm happy that you do. :D I'm towel_master from LJ. I used to write a lot of TezuFuji, remember? I saw your name as I was surfing through the archive and I got excited, since I'm currently obsessed with DGM! It made my day. :3

Really liked this little oneshot, because it's ridiculously sweet. I think my favorite part would have to be the first section, in the baths, since their bickering is so spot-on. Plus, Lavi's interruption was so in-character and it made me laugh. :3 I also love the race, and Link's victory. XD

If there's any criticism I can give, it would be that the transformation from hostile to friendly seems to be a little quick. Perhaps a few lines of Allen or Kanda musing on their relationship would help? But that's just my opinion.

I'm going to go check out the rest of your DGM stories!

-Verg
AriaChronos chapter 1 . 11/13/2009
Yeah, Allen and Yuu-kun is getting along perfectly, I can see that. But I got shocked in the part Allen saw Kanda's tattoo got bigger. Oh please, Yuu-kun.

I want your opinion, is Hoshino Katsura-sensei going to kill Kanda? I don't want him to die (sob sob sniff sniff)
Cat-Tuong chapter 1 . 7/21/2009
Great job. My favorite part was in the bath. Poor Lavi. Also, I like how you write "NeverEnding"instead of the traditional "End" or "The End." Sometimes an occasional "Fin," but you get the idea. Keep it up
Azureila chapter 1 . 6/21/2009
Oh tidak, oh tidak, oh tidak~ DX my dear Lavi! Kenapa dia harus muncul dalam satu scene kemudian babak belur dengan cara yang sadis? *narik Lavi dari bathtub, bawa dia ke infirmary*

Hohoho... seperti biasa, saya suka Yullen yang rough, edgy, namun tetap mengandung humor dan ikatan yang dalam... dan aiy-neesan berhasil memadukan semuanya dalam satu paket! Hints akan ikatan mereka yang perlahan menguat seiring waktu ditampilkan secara samar, tapi justru itulah yang saya suka. I have big fetish on subtleties, apalagi kalo hal2 kecil seperti itu terjadi di antara Kanda dan Allen, fufufu :))

Saya suka kalimat 'he could, he would, and he always had the guts to join Kanda'... that was so poignant, sangat tepat sasaran! Hahaha.. bagaimanapun bukan Allen namanya kalo gak berani menyinggung titik lemah Kanda XD. Lagian, bukankah Kanda juga bereaksi sama? Tanpa mereka sadari, segala bickering fist fight harsh words powerful bond/friendship telah menjadi ritme hidup mereka sehari-hari. But, like hell Kanda would admit that, ne? Namun itulah yang membuat KandaAllen menarik: in denial, tapi mereka sanggup menunjukkan kekuatan ikatan mereka di saat-saat genting. *coughwhenNoah!Allenappearscough*

Endingnya mengalir dengan wajar, dan saya mau liat senyum Allen yang seperti itu! Membayangkan senyumnya aja udah buat meleleh, apalagi kalo senyuman spesial itu ditujukan untuk Kanda it'd be more suitable if Lavi said,"Yuu! Allen! What are you guys doin'?" (dengan ekspresi horor dan kebingungan yang campur aduk di wajahnya.

Maaf sis, soalnya canon!Lavi juga gak menunjukkan hint bahwa dia meng-approve hubungan Kanda dan Allen yang lebih dari sekedar teman, apalagi sampai ke taraf... er... yaoi XD. Hehe.. cuma sedikit mengingatkan aja. Tentu saja Lavi sadar akan kekuatan 'bond' mereka, tetapi dia juga melihatnya dalam taraf yang wajar kan?). Saya gak bilang begini karena saya suka LaviAllen atau gimana, cuma ingin jujur aja :D

Regards,

SheilaLuv
Kencana chapter 1 . 5/13/2009
Paling suka ama secene "morning". lucu juga Allen/Kanda yg tadinya bertengkar jadi saling memuji keindahan rambut masing2. Kashian juga Lavi dihajar Kanda.

“Someday I’ll be taller than you because, admit it, Caucasians are usually taller than Asians.”

Kayaknya untuk hal ini Allen harus nunggu beberapa tahun lagi. Moga2 aja Allen tingginya melebihi Kanda *harapanku*

Kayaknya gak dimanapun Allen dan Kanda akan terus bertengkar, ya. Makin mesra aja *disepak*
yuko chapter 1 . 4/29/2009
It was a pleasant reading, thanks especially when dgm is on hiatus like that, I happen to absolutely worship fanfic writers... am i addicted?
Aion Laven Walker chapter 1 . 4/28/2009
Kyaa! So cute! XD