Reviews for In need of aid
Milliz Braginski chapter 1 . 8/17/2013
Awwwww J Så söt
waterfallmistress chapter 1 . 9/14/2012
Jag gillar den här ficen. Slutet fick mig nästan att gråta för att det var så vackert :') och den var faktiskt ganska historiskt korrekt. både svenskar, danskar och norrmän gick och hjälpte till i kriget helt frivilligt.
DarkPuffin chapter 1 . 1/11/2011
OMG du skriver jo bra du! Synd att det finns bara två APH fanfics på svenska här...:(

Men den här är bättre än några finska fanfics jag har läsit, keep it up!
Clockwork Rebel chapter 1 . 10/21/2010
Naaaaaaaaawwww...
PinkRibbon chapter 1 . 8/10/2010
Förutom Spain x Romano och France x UK så är Sverige x Finland min favoritparning från Hetalia.

Jag måste säga att jag är imponerad av sättet du skriver på, jag blev indragen i berättelsen redan efter första meningen - vilket inte händer så ofta när det gäller mig som är världens bokslukare (eller, fanfictionslukare för den delen också).

Jag kan inte hitta några fel med berättelsen, då jag tycker att den är skriven på hög nivå!

Och i slutet när Tino slänger sig om Berwalds hals började jag nästan gråta. Jag bara önskar att Sverige kunde vara så självuppoffrande som i din fanfic.

Fortsätt att skriva, det har nu inspirerat mig att våga skriva Hetalia fanfics (jag har haft många idéer till fanfics med Hetalia karaktärerna, men aldrig vågat skriva ner en), så tack!
PurePinkEtiquette chapter 1 . 7/25/2010
Dude, this was really, really good!

I like how Berwald struggled to get Karl XII to help.

That action portrayed his emotions and character so well.

And I'm afraid I caught myself squealing at the last tree lines from Tinos POV. Not only was it cute but it also really summed up his relationship with Sweden.

So yeah, only kudos from here, and nice to read something non-English for a change XD hehe
Crispy For A Change chapter 1 . 7/6/2010
Det var bra! Jag förstår inte alla du sägade, darför att jag är inte svensk och kan inte tala svenska jättebra. Men det var jätte söt! Jag älskar hur Berwald villade till hjälpa Tino. Ursäkta min kort review ;;
A Girl Called Fabian chapter 1 . 4/21/2010
Hej,

Först av allt, mycket bra skrivet :) Jag är själv inte världens största SuFin-fan, men jag brukar läsa dem då och då och dessutom är den här på svenska :D (min huvudsakliga pairing är PruCan)

Jag tyckte speciellt om stycket om hur Tino ser de frivilligas armé. Det förmedlade en stark känsla, Tinos och Berwalds möte var även bra.

Historiskt sett var den väl någotsånär korrekt, vi hade svenska frivilliga med i våra krig, även om inte kanske riktigt i den mån som du beskrev. Svenskarnas lastbilar spelade stor roll i evakueringen av Karelen.

-Fabian

Liten note, gradefternamn brukar vara det normala sättet i militären (speciellt i den finska, mycket viktigt under krigstid)... Fast det är svårt att ge en grad till Tino så är det mer "trovärdigt" ;)
LuLeo chapter 1 . 3/8/2010
Först och främs vill jag bara säga att jag tycker du har gjort ett väldigt bra jobb! XD Ja menar, skälv tycker jad det är otroligt svårt att skriva och utrycka mig på svenska, så ja e värkligen imponerad av din story! SuFin Forever!

En sak bara som du kanske skulle tänka på som ja märkte när ja läste var att du ibland sktev 'dem' när de istellet skulle ha varit 'de', men, som sagt, förutom det var det väldigt väl srivet, och jag själv skulle förmodligen göra mycke sämre, min svenska e för de messta väldigt fail XD

Keep up the good work!

/ LuLeo
lazeee an demented chapter 1 . 2/12/2010
Holy Crap. I was so ready to read this till i saw it was in Swedish. Ah well. To an online translator!

- 20 minutes later-

Aww, that was cute. SuFin is possibly my most favoured hetalia paring. Followed closely by Russliet. Ah you should write more for this pairing. Possibly something historically accurate? * pleads *