Reviews for Beneath a sky of steel
Blooooodless chapter 2 . 2/10/2011
awesome !
desist chapter 2 . 11/8/2010
Aww, I know that this was supposed to be pretty depressing, but I couldn' help but smile all the way through... It was so cute!

*noms cookie*
lina chapter 1 . 6/7/2010
this story is interesting!

love AceLu~

pls update soon!
roo17 chapter 1 . 6/6/2010
I loved it! Excellent job at the description of everything! It was great!
desist chapter 1 . 6/6/2010
Hmmm, det är antagligen bara jag som är en twistad version av grammar nazi, men jag vill sätta stora bokstäver i titeln... _ men, seriously, gör det bara om du vill!

Först ska jag väl säga att varken SF eller AceLu är riktigt min femma, men jag gillar seriöst den här. jag hade inte haft något emot att läsa mer av det här (så länge den inte tar massa tid från Streets *ego boost*)!

Och sen, Captain Portgas. Seriously, mind reading? 8D Jag har funderat på det ett tag, plus! När jag blir stor ska jag ha en hund som heter Captain och en katt som heter Ace. Vääldigt viktiktig info. Tillbaka till dig!

Idén är underbar! Underbar! Jag är bara ledsen att det inte finns mer! Och jikes, du är så jävla duktig på att skriva ut hans känslor! Jag blev rörd! (Okey att jag blir rörd lätt av filmer och berättelser, men den är fortfarande så perfekt!) Och det blir inte bättre att jag lyssnar på "Mata ne" av Dreams Come True. Jävlar, Chopper, you've really outdone yourself. Bara för att jag älskar dig/den här ska jag fava! och även om du inte fortsätter ska jag fan läsa om den här någon mer gång!