Reviews for SM de Pocions i Tatuatges
Sdaraniel chapter 1 . 11/9/2011
Es una historia interessant. De l'Albus a Slytherin ja n'havia llegit alguna historia, pero l'Scorpius a hufflepuff? Sens dubte un canvi interessant. M'ha agradat bastant. Ens llegim! (perdona que no hagi posat accents, estic escribint amb un teclat angles...)
Chaneta chapter 1 . 9/15/2010
Wooooles!

La primera en reviewejar! Amunt el fanfiction en catala!

Jejeje, com te dit aquesta tarda: Un malfoy Hufflepuff? O.o¡! Pero passats els primers cinc minuts t'acostumes i valores el seus ideals, per cert, has comentat que va "escollir" ser Hufflepuff; tot i saber que es possible escollir trobo dificil d'imaginar-me'l escollint-ho. Suposo que es perque quan penso en l'Scorpius penso en la familia que te darrere i els ideals del Malfoy pare (per no parlar de l'avi) i se'm fa dificil. Ei, que no vol dir que la gent no pugui canviar els ideals, e? Soc la primera a la que li agrada veure un Draco Malfoy reformat, pero aixo no vol dir que hagi de canviar radicalment, i els Hufflepuffs no han sigut mai la seva casa predilecta.

Per altre banda, l'Albus que has retractat m'agrada força, sobretot la part del vociferador (que per cert crec que es diu "xisclet" en els llibres en catala). No es el primer Albus Slytherin que llegeixo pero crec que es dels que estan millor aconseguits, tampoc es que hagi llegit gaires fics de l'Albus, m'estimo mes la primera generacio.

En fi, en general m'ha agradat molt, el detall de la taula ha sigut molt divertit, si el veigues l'Snape! jejeje! I la idea de un Albus Slytherin enamorat bojament d'un Scorpius Hufflepuff que no s'enpana de res i del que no se sap ni quines inclinacions te es, com a minim, curios. Pobret Albus! I quins collons que te per aguantar-ho sense que quasi ningu ho noti!

En fi, que m'ha agradat molt i que benvinguda al fandom en catala!

Petons!