Reviews for Hvalpe
Alys chapter 1 . 9/7/2016
I'm absolutely obsessed with this series, and I wish their was more fanfiction for it. Have you written any more that is not published here? If so, I would love to read it.
Lea chapter 1 . 2/24/2016
Hej ja jeg er dansker og elsker den serie og jeg synes din historie var vildt god så kan godt tænke mig at læse flere af dine forsættelser så synes endelig du skal skrive nogen flere
Tanja chapter 1 . 1/15/2013
Total lækkert at der er skrevet fanfiction om skammerens børn - jeg har lige læst hele serien igen og det har inspireret mig til at begynde at skrive fanfiction herinde.
Rigtig god historie om Dina og Tano :)
Quill chapter 1 . 10/22/2012
Den her historie er simpelthen bare så bedårende, jeg elsker den!
Agent Get Amy And Ian Together chapter 1 . 9/17/2012
JEG ELSKER DEN:)
Jeg har hele tiden ville skrive historier for skammerens datter, men jeg vidste ikke hvad den hed inde på fanfictionT-T
Jeg er så glad for at der er nogle dansker herinde ellers var jeg nok blevet skør.
Jeg har haft så mange historier om Dina og Tano i hovedet og nu ved jeg at der er nogle der vil læse dem, hvis jeg skriver på dansk.
Niwaki chapter 1 . 9/15/2012
lige en smule gramatisk kritik. især i starten har du lavet et par underlige og åbenyse fejl der kan gøre forståelsen lidt svær:) det er en god ide med en beta, man kan aldrig selv se sine fejl.

plus vil du ikke nok ændrer ordet opgaver til noget andet? fx ærinder. opgaver får det til at virke mindre alvorligt, lidt som om det foregår i vores samfund, og som om hun kunne tale om lektier... det er selvfølgelig bare min mening så bid venligst ikke hovedet af mig;P

ellers elskede jeg det her og jeg ville ønske der var flere af slagsen, især nu da skammerens datter er lavet til en musical/ teaterstykke.
KillerMuffinish chapter 1 . 6/19/2012
Okay, yaaai! Det er så sjældent, jeg finder danske fics herinde, og selvom jeg sagtens kan læse engelsk er det nu rart at læse noget dansk en gang i mellem.

Anyways, det var en super god historie! Og du var meget tro mod Dinas karakter - og alle de andres, for den sags skyld.

Det er en skam, at der ikke er flere historier i Skammer-serien herinde (men den kom trods alt først ud på engelsk i maj) men jeg er glad for, at denne her i det mindste var en af dem.

Godt arbejde. :)
Zheeba89 chapter 1 . 1/2/2012
Heeei!

Jeg visste ikke at du var dansk, men jeg fikk meg en positiv overraskelse når jeg såg at du hadde laget 2 historier av skammerens datter!

Som du sikkert forstår kommer jeg fra Norge, så jeg håper du forstår hva jeg skriver...

Jeg har selv lest serien på norsk, og er veldig glad i de bøkene!

Du skriver fantastisk, og du skriver bra i forhold til karakterene og personene i serien!

Jeg skulle ønske flere kunne vist om denne serien, den skal jo være ganske kjent!

Kjempebra!
Siri chapter 1 . 1/30/2011
Oh gosh I've waited such a long time for the to be Shamer series fanfiction! And i was far from disappointed now that it exists I can tell you that. :D Bwahaha, even though I had to use google translate to read it cause I suck at understanding danish. But so much love to you for writing this.

Lots of love from sweden 3