Reviews for Heikkouksia
Edesina chapter 1 . 4/22/2011
Vähänkö yllätyin että Finin linkki johti tänne Mutta mikäs siinä, en varmaan olisi koskaan edes harkinnut Bleachin etsimistä suomeksi täältä. Pidän kirjoitustyylistäsi eivätkä nämä tuottaneet pettymystä. Viimeinen nousi kuitenkin ehdottomaksi suosikikseni.

Eye of Tiger: Tällainen piilofemme on ihanaa luettavaa varsinkin tällä parilla, koska heidän suhteensa kirjossa on mielestäni hyvin samanlainen. Mustasukkaisuus, edes pilkahdus siitä, on aina viehättävää mutta onneksi Tatsuki löysi jotain hyvää tilanteesta.

I can't fight this feeling: Ishida/Ichigoa 3 Awws, muuta ei voi sanoa, paitsi, että tässä oli tuo ihana tehosekoitinvertauskuva, joka sai sydämeni sulamaan.

Guardian Angel: Tämä oli oikein Inuoumainen. Inouehan halusi suojella Tatsukia animessa/mangassa, joten tuntuu vain luonnolliselta, että kun hän huomaa voimiensa kehittyneen hän tajuaa, että voi vihdoin suojella ystäväänsä. Mikä parasta tämän saattoi lukea puhtaana ystävyytenä, jos haluaa.

Ja tuo viimeinen on ihan mahtava. Rukian ja Ichigon sanailu oli kutkuttavaa luettavaa ja kun siihen lisättiin tuo kaapissa asuminen ja Byakuyan reaktio sain nauraa ääneen. Ja tuo Ishidan kommentti vielä kruunasi kaiken

Kiitos näistä ihanuuksista!

~Ed/Dria
Adalla chapter 2 . 3/1/2011
Mielenkiintoisia, pieniä tunnelmapaloja. Vähän jäin odottamaan, että tekstit olisivat olleet hieman pidempiä ja vieneet niissä niin herkullisesti vilauteltuja ajatuksia ja tunteita perille. Nyt tuntui, että juuri kun pääsi uuteen ajatukseen ja tunnelmaan, teksti hyppäsi seuraavaan palaan. Aihevalinnat olivat kuitenkin sen verran herkullisia, että niillä olisi voinut revitellä enemmänkin.

Toisaalta lyhyys toi taas tekstiin sellaista terävää napakkuutta. Paljoa enempää ei välttämättä tarvitsekaan sanoa, sillä pakkaus pysyi sinulla aika nätisti käsissä muutenkin. Kaiken kaikkiaan aika nautinnollista tekstiä. Kielellisesti teksti on pääosin näppärää, mutta joissakin kohdissa esimerkiksi pieni puhekielisyys tai kielikuvat eivät toimineet täysillä ja pienellä jatkokäsittelyllä raapaleet olisi saanut toimimaan vielä paremmin. Yleisesti ottaen lukukokemus jäi reippaasti plussan puolelle :)
tellie chapter 2 . 12/27/2010
Ahihi, Bleachia suomeksi lisää tellie arvostaa

Ihan viihteellisiä raapaleita :) Ehkä pientä puhekielisyyttä öäääh lauserakenteissa. Mutta ei hitto että hajoilin Byalle sille, miten on vaikea sanoa, missä shinigameilla menee polvet niissä vaatteissa :D