Reviews for EL CLUB DE LES CORBATES
Chaneta chapter 1 . 10/5/2011
Genial! Simplement genial, m'he rigut moltissim amb el final, pobre Snape! I l'idea de les corbates m'ha semblat molt original, tot i que he de confesar que esperava que en Draco hi acabes participant de la manera "classica". Pero suposo que llavors no seria un Malfoy; sempre donant la nota! P

M'ha agradat molt el fic, merci per escriure'l en catala tambe, no hi ha gaires autores que ho facin.

Ens llegim!
carbassa chapter 1 . 3/20/2011
M'ha agradat moltíssim la idea del club de les corbates, i el nmeguit del malfoy...pobre malfoy. Això de posar-li ell mateix ha estat un punt molt bo.

Felicitats, m'encanten els teus fics
gaiadarkness chapter 1 . 1/29/2011
Si senyor! Qui necessita un club de les corbates quan pots solucionar-ho personalment :).

Aquest és el Draco que coneixem... els Malfoy quan desitgen quelcom l'agafan i punt.

Felicitats pel fic!

Per cert, també felicitats per la 'domus' que he hagut de buscar al google per trobar la teva pàgina, podries posar-la al teu perfil no? O no es pot? I moltes gràcies per posar els teus fics en pdf per descarregar, encara que haig de confessar que ja havia fet copy i paste de la majoria d'ells i que estan al meu ordinador per poder gaudir d'ells.

I ara vaig a fer-li una ullada al teu nou fic Snarry... que tinc els avisos i encara no l'he pogut llegir. Veig que et vas animant amb l'Snarry... siiiiii!

Gaia
Amia Snape chapter 1 . 1/28/2011
hola livia

wooow

me encanto la forma en que dracole coloco

la corbata a harry

en especial cuando le dice

las forma en que su corbata se usa

bye besoooos
Grissina chapter 1 . 1/28/2011
Dios! Quin fart de riure! Es veia a venir que en Draco acabaria fent-ne una de les seves! Ha quedat molt seu lo d'aixecar-se i intercambiar les seves corbates ell mateix, a la merda els preambuls estúpids, a la merda l'anonimat, a la merda donar-li a en Harry l'opció d'escollir la seva corbata en comptes de la del Ravenclaw. XD Tot i que m'ensumo que el no portar corbata no era més que una invitació velada per part del Gryffindor per a que qui tan esperava li deixés la corbata al penjador finalment. Bé en Draco s'ha saltat el protocol, però qui pot discutir-li el resultat? XD

Merci per compartir aquesta divertida historia de corbates, i tot i que se que les lectores en castellà no paren de demanar-te les traduccions al castellà, jo no puc evitar estar-te summament agraïda per prendre't el temps de fer-ne la versió catalana, moltes gràcies. Una vegada més una història teva acabarà a la meva carpeta de favorits.