Reviews for El Nadal Menys Fressat
RdePicas chapter 3 . 2/17/2012
Grácies pels teus fics, son increibles de veritat. I que escriguis en catalá es una novetat. Mai havía llegit fics en catalá (jo mateixa escric en castellá per la gent de fora de barcelona). Pero molt molt bé, m'has alegrat el día. Esperaré més coses teves de Sherlock sense cap dubte.

Molts petons
Sra.Danvers chapter 3 . 2/4/2012
Ai, espero que sí escrigui més sobre aquest verse *_*

Conjuga tant bé el sexe amb la trama, és com la història de Doyle que t'hé passat, tot i que és Victoriana, no sobta el mode en que tot succeeix.

Sobre els recs, no et preocupis miraré els favorits. Jo és que ja no llegeixo en aquesta web, de fet fa molt que ja no publico aquí.

Moltes gràcies per la teva feina! Potser em llegiré la propera traducció, tot i que jo no llegeixo res que no sigui slash De fet en nadal vaig escriure un gen per un intercanvi i em vaig prometre que mai més XD No m'inspira!
Sra.Danvers chapter 2 . 2/4/2012
No es tendre que Sherlock faci la maleta dels dos?

Tot el que diu John és veritat, té raó, però és que en Sherlock és en Sherlock.

Qué hot que li trenqui els pantalons. *_* Me l'imagino acaronant-lo obssessivament

Has pujat el tercer!
Sra.Danvers chapter 1 . 2/4/2012
M'agrada aquesta historia. El punt del tattoo es tan propi per a ells, marcar-lo *_* Has vist l'art? Segur que ho has vist *_*

No t'ho he explicat: jo vaig començar aquesta historia pel final, vaig llegir això primer XD un error perqué no m'agrada llegir al LJ o aquí (per cert, tens Livejournal?) perqué prefereixo llegir la historia tot d'una i a AO3 te les pots baixar en PDF. Total, que la verity encara està pujant allà els capitols i jo pensava que no estava acabada. Quina il·lusio quan vaig veure que sí! I després que estava traduïda!
Arenita Roja chapter 3 . 7/2/2011
Gràcies per traduir això! També et vaig llegir en l'altre fic més llarg.

Mmm... Pot ser aquest comentari no sigui una crítica gaire constructiva em temo xD A veure... igual he vist algun castellanisme? O algun "dedazo".

Pero en general m'ha semblat perfecte, amb bona redacció i sense faltes ortografiques, crec que fins i tot eh après alguna paraula xDD

Bé, vas als meus favorits!

¡Bye!