Reviews for The French Correction
shanster3000 chapter 11 . 4/11
will you ever update, cause it's so good and I would love to know how it all ends?
Guest chapter 4 . 4/8
I mean I skipped 15 episodes of season 7 bc Cas was dead so... I feel your pain
Guest chapter 11 . 2/26
Really
Ugh why
Kitten825 chapter 11 . 2/19
C'mon. Get your shit together, cause I just need peace. I NEED a happy ending from this. Please.
SkiesAndFairytales chapter 11 . 2/5
Hei en tiedä luetko näit kommenttei enää tai pyöritkö täällä tai muuta sellasta mut tää oli sen verran hyvä et pitihän sitä tulla kommentoimaan vaik et lukiskaan, plus sait korkeen määrän Suomi-pointseja. :) Tiedän millast se on ku ei vaan enää jaksa (tiedän myös sen tunteen ku jaksais sinänsä mut se sama ficci ei vaa enää jaksa pitää kiinnostusta yllä, unh), en tiedä käviks sulle tän kanssa niin mut joka tapauksessa tiedän tunteen jos lohduttaa. ;w; Muaki muuten masens seiskakausi sen verran ettei tullu katottua SPN:ää varmaan vuoteen mut onneks, onneks kasikausi oli paljon parempi taas!

Mut siis joka tapaukses tää tarina on tosi hyvä (näkeehän sen kuinka paljon ihmiset pitää tästä, näkeehän?)..! Juoni on hyvä (The French Mistake oli alunperinki hyvä mutta tää on oikein mielenkiintonen käänne siihen) ja sun Mishas on vielä jotenkin alkuperästäkin herttasempi ja awws. Ja sun enkku on hei tosi hyvää älä edes yritä :'D Tykkäsin tosi paljon Deanin ja Mishan suhteesta muutenkin koska siinä oli vaan jotain niin valtavan herttasta... ja oli tosi kivaa lukea kuinka Dean niinku hitaasti alko tajuta kuinka se pitää Casista ja oikeesti nyt tää oli niin hyvä et en tajuu. Ja hahmot on tosi in-character mikä on mun mielestä henk. koht. useille aika kynnyskysymys mitä Destieliin tulee joten hieno homma kaikin puolin! :)

Voisin kertoo sulle ylistyksii tästä loppupäivän mut hei ehkä mä jätän jotain luvulle 11 sit kun se sieltä joskus tulee...! Luotan suhun kovasti mut jos sua ei enää huvita kirjottaa tätä niin sekin on ihan ymmärrettävää ja okei ja ihan kaikkea :) Älä kuitenkaan lopeta kirjottamista kokonaan ikinä koska sulla on lahjoja siihen...! Ja hyvää viikonloppuu koska se on jo aika lähellä!
njchrispatrick chapter 4 . 2/4
Bet you were happy to find out Cas lived, huh?
dog youkai jane chapter 11 . 1/12
Hey! Loving this so far, but it's been two years now. Where's the rest of it? Are you still working on this?
RedStalkingDeath chapter 11 . 1/11
It's been 2 years since your last update... You haven't abandoned it, have you? Anyway, I've really enjoyed reading this story! :D
sooo chapter 11 . 12/17/2014
you just left us hanging? not cool. atleast end the story somehow.
MegaChoirQueer chapter 1 . 12/7/2014
This is an interesting premise. I am looking forward to reading the next few chapters.
Guest chapter 11 . 12/2/2014
Last update...almost 2 yrs ago-_-
rainystv chapter 11 . 11/8/2014
Ugh, I usually only read completed storied, beca use I hate it when the story just stops. I did like your writing to bad you didn't finish.
spnarayan chapter 11 . 11/6/2014
Are you going to update this?
Hide-Me-Inside chapter 11 . 10/16/2014
Ummmm WHAT ARE YOU PLAYING AT GET YOUR ASS BACK HERE AND FINISH WHAT YOU STARTED!

I WILL FIND YOU AND STRAP YOU TO A KEYBOARD IN ORDER TO GET THIS FINISHED I NEED CLOSURE I NEED TO KNOW EVERYONE IS OKAY AND MISHA AND JENSEN ARE OKAY IN THE OTHER DIMENSION BECAUSE IT MAY NOT MATTER THAT MUCH BUT IT MATTERS TO ME

YOU MADE ME FRICKIN CRY WHEN- WHEN- MISHA AND AND HE, HE AND THAT DICK ANGEL HE JUST- I MEAN, YOU FUCKING JUST KILLED HIM OFF AND DEAN WAS SO HEARTBROKEN IM SO HEARTBROKEN HOW COULD DEAN EVER RECOVER FROM THAT I KNOW HES OUR SPECIAL LITTLE SOLDIER BUT STILL HES NOT THAT STRONG OKAY?! HES JUST NOT!

AND ITS OKAY TO CRY AND DEAN NEEDS TO VENT AND LET IT OUT BECAUSE HE HAD A SPECIAL LIFE CHANGING TIME WITH MISHA AND YOU CANT JUST BREAK A GIRLS HEART LIKE THAT AND NOT EXPECT ME TO LEAVE A REVIEW ALL IN CAPS LOVK

BECAUSE
YOU
DIDNT
FUCKING
UPDAT GET BACK GERE DAMMIT
Guest chapter 11 . 10/6/2014
Vsjsisvsjsn I need the next chapter! This is such an amazing fic 3
431 | Page 1 2 3 4 11 .. Last Next »