Reviews for The French Correction
Helzbeth chapter 11 . 5/4
I'm hating you right now. I fucking love this fanfic and it isnt finished! Oh god, I think I might die. This das fucking perfect, justo what I das looking forma from the french mistake (except that part where Misha diestro, so sad) and your havent finished! God, please! I NEED IT!
gabrielstolethetardis chapter 11 . 4/27
Heyyyyy

So you probably have a lot of these messages but I really like the characterisation in this fanfic and it would be a shame for it to go unfinished.
shanster3000 chapter 11 . 4/11
will you ever update, cause it's so good and I would love to know how it all ends?
Guest chapter 4 . 4/8
I mean I skipped 15 episodes of season 7 bc Cas was dead so... I feel your pain
Guest chapter 11 . 2/26
Really
Ugh why
Kitten825 chapter 11 . 2/19
C'mon. Get your shit together, cause I just need peace. I NEED a happy ending from this. Please.
SkiesAndFairytales chapter 11 . 2/5
Hei en tiedä luetko näit kommenttei enää tai pyöritkö täällä tai muuta sellasta mut tää oli sen verran hyvä et pitihän sitä tulla kommentoimaan vaik et lukiskaan, plus sait korkeen määrän Suomi-pointseja. :) Tiedän millast se on ku ei vaan enää jaksa (tiedän myös sen tunteen ku jaksais sinänsä mut se sama ficci ei vaa enää jaksa pitää kiinnostusta yllä, unh), en tiedä käviks sulle tän kanssa niin mut joka tapauksessa tiedän tunteen jos lohduttaa. ;w; Muaki muuten masens seiskakausi sen verran ettei tullu katottua SPN:ää varmaan vuoteen mut onneks, onneks kasikausi oli paljon parempi taas!

Mut siis joka tapaukses tää tarina on tosi hyvä (näkeehän sen kuinka paljon ihmiset pitää tästä, näkeehän?)..! Juoni on hyvä (The French Mistake oli alunperinki hyvä mutta tää on oikein mielenkiintonen käänne siihen) ja sun Mishas on vielä jotenkin alkuperästäkin herttasempi ja awws. Ja sun enkku on hei tosi hyvää älä edes yritä :'D Tykkäsin tosi paljon Deanin ja Mishan suhteesta muutenkin koska siinä oli vaan jotain niin valtavan herttasta... ja oli tosi kivaa lukea kuinka Dean niinku hitaasti alko tajuta kuinka se pitää Casista ja oikeesti nyt tää oli niin hyvä et en tajuu. Ja hahmot on tosi in-character mikä on mun mielestä henk. koht. useille aika kynnyskysymys mitä Destieliin tulee joten hieno homma kaikin puolin! :)

Voisin kertoo sulle ylistyksii tästä loppupäivän mut hei ehkä mä jätän jotain luvulle 11 sit kun se sieltä joskus tulee...! Luotan suhun kovasti mut jos sua ei enää huvita kirjottaa tätä niin sekin on ihan ymmärrettävää ja okei ja ihan kaikkea :) Älä kuitenkaan lopeta kirjottamista kokonaan ikinä koska sulla on lahjoja siihen...! Ja hyvää viikonloppuu koska se on jo aika lähellä!
njchrispatrick chapter 4 . 2/4
Bet you were happy to find out Cas lived, huh?
dog youkai jane chapter 11 . 1/12
Hey! Loving this so far, but it's been two years now. Where's the rest of it? Are you still working on this?
RedStalkingDeath chapter 11 . 1/11
It's been 2 years since your last update... You haven't abandoned it, have you? Anyway, I've really enjoyed reading this story! :D
sooo chapter 11 . 12/17/2014
you just left us hanging? not cool. atleast end the story somehow.
MegaChoirQueer chapter 1 . 12/7/2014
This is an interesting premise. I am looking forward to reading the next few chapters.
Guest chapter 11 . 12/2/2014
Last update...almost 2 yrs ago-_-
rainystv chapter 11 . 11/8/2014
Ugh, I usually only read completed storied, beca use I hate it when the story just stops. I did like your writing to bad you didn't finish.
Celeste Tyler-Novak chapter 11 . 11/6/2014
Are you going to update this?
433 | Page 1 2 3 4 11 .. Last Next »