Reviews for SM de Pocions i Secrets
Guest chapter 2 . 6/19/2014
Quin greu que s'acabi aquí! Ha sigut genial poder-lo llegir, de veritat! Espero de debò que hagis escrit més -ara vaig a comprovar-ho, heheheh-.
Doncs res, sort i endavant!
Guest chapter 1 . 6/18/2014
Déu meu, com escrius de bé, i en català! Em trec el barret.
kawaiigiirl chapter 1 . 10/20/2012
Mujer, simplemente se me ocurrió pasar por tu perfil y oh sorpresa! subes continuación de la saga de SM. Pero hay un detallito...yo no hablo catalán ;_; así que puse el texto en traductor pero como seguramente sabrás este es un poco torpe. Sólo quería hacerte saber, que si hay interés en tu fic y que espero equivalente en español. Un beso y espero leerte pronto :)
Lyra Nude chapter 2 . 10/20/2012
*-* mother of god! pero que cosica más tierna!
Pero me has dejado en ascuas! ¿que pasa después? ¿eh? ¿eh?
T_T ains, mi pobre Albus, todo despechado! :3

Me ha gustado mucho _
Chaneta chapter 2 . 8/22/2012
Woles!

Ja recordo el perquè de les inicials del títol! Jeje, perdona, es que realment feia molt que m'havia llegit aquest fic.

Aquest sí que és el final que em sonava i probablement ja t'ho he dit abans però ho repetiré: com ho pots deixar aixi?! No només pel fet de que deixes anar la bomba de la confessió i no expliques res més sinó que tampoc dones una idea del que en pensa l'Scorpius. Sé que probablement ell no en té ni idea en aquell moment de que fer al respecte però podries haver deixat caure una pista...

Òbviament aquest capítol també m'ha agradat molt. Crec recordar que ja t'ho havia mencionat però trobo l'Albus una mica diferent en aquest fic respecte els altres de la serie, més "transparent" per dir-ho d'alguna manera. Suposo que es una mica la gracia dels personatges Slytherin, que sempre van amb mil capes i màscares i quan s'exposen de debò es veuen "estranys".

En fi, em moro per saber com continuarà aquesta saga i sobretot per veure la reacció de l'Scorpius davant d'una confessió així. ha de ser en certa manera frustrant saber que algú que has tingut al costat durant tant temps sentia alguna cosa aixi i no haver-te'n adonat; et fa sentir estúpid per no haver-ho vist venir.

Ens parlem/llegim!

Petonets!
Chaneta chapter 1 . 8/22/2012
Woles!

Em sembla que ja l'havia llegit aquesta historia, almenys fins aqui. Has canviat el final per això, oi? La darrera part no la recordava.

Que te'n puc dir del fic que no hagis sentit abans? Ja saps que m'agrada molt com escrius, la cura que dediques a cada acció i pensament dels personatges. I he de reconeixer que aquest Albus, tan Slytherin com és, cada cop m'agrada més. I "l'explicació" de perquè l'Scorpius és un Hufflepuff es rara i logica a la vegada, i m'encanta. Gairebe tant com la raó de que l'Albus sigui tan Slytherin, crec que ho mencionaves en el fic de L'Accident.

Tens alguns fallos tontos d'ortografia però res important.

Per cert, no t'ho he preguntat mai pero les sigles SM son d'Scorpius Malfoy oi? Perquè sinó no se m'ocorre de que són. .6

En fi, ens parlem!