A/N: Na drie en een half jaar eindelijk een vervolg ;) Oftewel, je weet maar nooit in welke vergeten one-shots mijn plotbunnies opeens gaan wroeten (a)

De disclaimer en andere informatie vind je bovenaan het eerste deel.
Mijn bèta's, Brent Maenen en Myriam H, bedank ik uit de grond van mijn hart omdat ze zich steeds opnieuw opofferen om de avonturen van mijn favoriete jongens te lezen ^^

En voor wie de waarschuwingen genegeerd heeft; dit is slash, NC-17 oftewel er is sprake van seksuele handelingen tussen twee jongens.
Als dat niet je ding is of als je onder de leeftijd valt die de rating aangeeft, klik dan alsjeblieft deze pagina weg. Of laat mij tenminste in de waan dat je dat doet ;)


Vergeving

'Waag het niet om nu te stoppen!' klonk het schor.
Harry's ogen werden nog groter dan ze al waren en Draco zag zijn adamsappel op en neer bewegen.

'Heb je … heb je me vergeven?' vroeg de Griffoendor.
Draco sloot even zijn ogen voordat hij weer in die groene ogen keek, knikte kort en vroeg dan met duidelijke tegenzin: 'En jij?'
Harry staarde hem doordringend aan en maakte toen ook een kleine beweging met zijn hoofd.
Toen glimlachte hij, haakte zijn vingers achter het elastiek van de zwarte zijde pyjamabroek en boog zijn hoofd.

Deel 2

Hoe was hij in Merlijns naam in deze situatie beland? Liggend in een bed met Draco Malfidus, in een verlaten ruimte van Zweinstein.

Draco – Malfidus, die hij net praktisch had aangerand in zijn slaap, maar die hem nu niet vervloekte, maar hem aanmoedigde door te gaan.

Als betoverd bleef Harry in de zilvergrijze ogen staren, terwijl hij zijn duimen achter het elastiek van de zwarte zijden pyjamabroek haakte. Het zwarte zijde dat aanvoelde als een streling langs zijn gevoelige vingertoppen. Hij vroeg zich af hoe de stof op andere ontvankelijke plaatsen zou voelen.

Hoewel hij totaal geen ervaring had met seks, niet met meisjes en zeker niet met jongens, voelde hij zich niet onzeker. De situatie was daar gewoon te onwerkelijk voor. Het leek een droom waarin hij alles kon wat hij wilde. Bovendien kreeg hij de indruk dat Draco zelf ook niet zo veel ervaring met dit soort situaties had.

Harry was vooral nieuwsgierig. Daarom boog hij zijn hoofd en drukte zijn lippen op het gladde materiaal, op de plaats waar de zwarte zijde inmiddels strakgespannen stond. Hij hoorde Draco een kreet slaken en voelde een hand in zijn haren, maar hij had enkel aandacht voor wat hij zelf deed. Hij haalde diep adem en de opwindende mannelijke geur maakte hem duizelig van verlangen. Zijn lippen bewogen zich als vanzelf over het zijde en tastten de randen af van Draco's erectie. Draco's vingers verstrengelden zich in zijn haar en hij begon onrustig met zijn heupen heen en weer te schuiven op zoek naar meer druk van Harry's mond.

Harry was echter niet van plan de controle op te geven. Hij was nog lang niet klaar met het ontdekken van Draco's lichaam, besloot hij.

Hij gebruikte lichtjes zijn tanden in een waarschuwend gebaar en hoorde hoe Draco scherp inademde. Voor de zekerheid sloeg hij zijn been over dat van de Zwadderaar zodat hij half over Draco heen lag, en oh, dat was absoluut een briljant idee, dacht hij wazig.

Experimenteel bewoog hij even over Draco's been heen en weer en met een open mond van verbazing blies hij korte stootjes hete lucht op de vochtige stof.

'Potter,' jammerde Draco en zijn andere hand begon tegen die van Harry te duwen, die nog steeds het elastiek vasthield. Oh, goed idee!

Harry begon te trekken en het zicht waar hij op getraceerd werd, deed hem de rest gelijk vergeten. Machtige Morgana! Na zes jaar op een jongenszaal had hij wel een keer een glimp opgevangen van een halfharde penis, maar dat was niet te vergelijken met deze close-up. Trots omhoog, omringt door zachte, witblonde krullen, een smetteloze huid waartegen de paarse aderen sterk afstaken.

Harry haalde moeizaam adem. 'Allemachtig, Malfidus,' bracht hij uit.

'Wat?' Draco klonk in de verdediging gebracht. Toen Harry met moeite zijn blik naar Draco's gezicht verplaatste, zag hij dat de Zwadderaar in een bekend gebaar zijn kin naar voren had gestoken. In Harry's achterhoofd ging zwak een Lumos branden. Draco Malfidus onzeker? Hij schudde zijn hoofd.

'Niets, Malfidus,' zei hij toen, 'ik heb alleen nog nooit ... ' Zijn stem stierf langzaam weg uit gêne.

'Wat?' zei Draco opnieuw, met meer bitterheid in zijn stem. 'Nog nooit wat, Potter? Voldoe ik niet aan de standaards van De Uitverkorene? Wat is het? Niet lang genoeg? Breed genoeg?'

Hij begon onder Harry te bewegen alsof hij ervandoor wilde gaan. Harry realiseerde zich dat hij het met zijn gestuntel bijna aan het verprutsen was en haastte zich om het misverstand recht te zetten.

'Nee!' klonk het veel te luid in de lege ruimte. 'Dat is het niet. Ik bedoelde … ik,' hij slikte moeizaam.

Draco keek hem behoedzaam aan.

'Ik heb nog nooit iets met iemand gedaan,' bekende Harry toen. 'Je bent …' Hij zocht naar woorden, maar kwam niet verder dan opnieuw zwakjes 'Allemachtig' te zeggen.

Toen Draco hem doordringend aankeek, boog hij zijn hoofd om die grijze ogen te ontwijken. Maar Draco, zijn hand nog steeds in Harry's haar, trok zachtjes zijn hoofd weer naar achteren. 'Je hebt nog nooit iets met een jongen gedaan?' vroeg hij. Harry schudde zwijgend zijn hoofd. 'Of ook nog nooit met een meisje?' drong hij aan.

Weer schudde hij zijn hoofd, klaar voor de spottende opmerking die Draco hem ongetwijfeld naar het hoofd zou slingeren. Onverwachts gleed de hand echter van zijn haar naar de zijkant van zijn gezicht en Draco zei enigszins berustend: 'Het zal ook weer eens niet zo zijn, dat je ook hier een natuurtalent in bent, Potter.'

Harry staarde hem met open mond aan, terwijl Draco's duim over zijn wang wreef. Bedoelde hij...?

'Pas op dat je geen vuurvliegjes vangt, Potter,' spotte Draco, maar zonder het venijn dat zijn woorden meestal begeleidde. Automatisch sloot Harry zijn mond en toen de woorden eindelijk tot hem doorgedrongen waren, kropen zijn mondhoeken langzaam maar zeker omhoog.

'Complimentjes, Malfidus?' zei hij plagend. Hij wreef even met zijn duimen over de gevoelige huid onder de rand van de pyjama en zag Draco licht huiveren. 'Ik neem aan dat ik dat zal moeten bewijzen? Dat ik een natuurtalent ben?'

Met een knipoog naar Draco boog hij opnieuw zijn hoofd. Om verder te gaan waar zijn geweten hem die eerste keer had laten stoppen.

Draco maakte een teleurgesteld geluidje toen Harry zijn tong weer even in zijn navel dipte en zachte beetjes aan de rand gaf. Zijn handen gleden over het elastiek om Draco's heupen heen en toen hij aan de zwarte zijde trok, tilde Draco uit zichzelf zijn heupen op. Harry 's knokkels gleden over Draco's billen omlaag toen hij ongeduldig aan de pyjama trok.

Terwijl Draco meehielp om de pyjamabroek naar zijn enkels te duwen, drukte Harry korte kussen van zijn navel naar beneden. Hij begroef zijn gezicht een moment in het zachte, blonde haar, totdat hij Draco's handen weer in zijn haar voelde, waarmee hij Harry's hoofd in de gewenste richting stuurde. Harry gaf maar al te graag toe. Hij draaide zijn hoofd in een comfortabelere houding, maar stopte toen plotseling.

Zijn ogen zochten die van Draco en toen ze contact maakten, gebeurde er iets vreemds vanbinnen. Iets dat niet door de opwinding kwam. Iets dat door... Draco zelf kwam. De gedachte schokte hem. Sinds wanneer speelde Draco zo'n grote rol? Wanneer niet? Hij zag aan Draco's opengesperde ogen dat hij zich er ook van bewust was. Zijn tong streek langs zijn droge lippen en opeens voelde Harry de drang om het gebaar te kopiëren. In een vloeiende beweging verplaatste hij zijn been zodat die van Draco tussen de zijne lagen en hij pakte de handen uit zijn haar en hield ze in één hand vast boven Draco's hoofd terwijl hij naar boven kroop. Zijn ogen lieten die van de Zwadderaar geen moment los terwijl hij langzaam zijn lichaam liet zakken tot hij bovenop Draco lag, zijn benen aan weerszijden van Draco's, zijn pyjamabroek tegen Draco's naakte huid.

Draco liet een klein geluidje aan zijn keel ontsnappen dat Harry erg sexy vond. Hij besloot dat hij hem meerdere geluidjes wilde ontlokken. Als test bewoog hij zijn heupen heen en weer.

Het volgende geluidje ving hij op door zijn lippen over die van Draco te sluiten Zijn hart ging wild tekeer toen hij zich realiseerde dat hij Draco Malfidus kuste. Vreemd genoeg voelde dat veel intiemer dan alles daarvoor.

Ik kus Draco Malfidus!

En toen kuste Draco hem terug. Zijn lippen gleden over die van Harry, en zijn adem kwam in korte, snelle pufjes. Harry probeerde zijn ogen open te houden, te blijven kijken naar die grijze ogen, die alles behalve kil leken, maar de kleur hadden van kwikzilver.

Draco trok zijn handen los en bracht ze naar beneden om ze over Harry's rug te laten glijden, tot aan de rand van zijn T-shirt. Zijn vingers dansten over Harry's huid voor ze onder zijn tailleband doken en ondertussen voelde Harry het puntje van Draco's tong zijn lippen aftasten.

Zonder reserve opende hij zijn mond en kwam Draco's tong tegemoet. Iemand kreunde toen hun tongen contact maakte en om elkaar heen begonnen te draaien en Harry had het gevoel dat zijn wereld beetje bij beetje los kwam. Hij had zijn handen ongemerkt in Draco's haar begraven en woelde nu door de zilverblonde haren die nog zachter voelden dan de stof van de zwarte pyjama. Hun tongen, nat en glad en warm, gleden over elkaar heen en zijn hart klopte zo snel dat hij bang was dat het een geest zou alarmeren, en o god, Draco's handen gleden in zijn pyjama en grepen zijn billen vast.

Harry wierp zijn hoofd naar achteren en riep: 'Oh, Goderic!' want Draco trok hem dicht tegen zich aan en het gevoel was ongelooflijk, en hij kon niet voorstellen dat het nog beter kon worden, totdat Draco zijn pyjama naar beneden schoof, en hij voor de allereerste keer iets anders dan zijn eigen hand tegen zijn erectie voelde. Draco voelde hard, en fluweelzacht, en heet, en –

Hij hapte naar adem, maar slaagde erin om uit te brengen: 'Wow!'

Hij hoorde Draco grinniken en net toen hij bedacht dat ze niet meer kusten, begon Draco zijn hals te zoenen. Van zijn sleutelbeen tot zijn oorlelletje, waarvan Harry nooit geweten had dat dit ook een erogene zone was.

Zijn ademhaling kwam gejaagd en hij begon mee te bewegen met Draco's onderlichaam, totdat ze samen een ritme vonden waarop Harry voor altijd wilde blijven dansen.

Draco hijgde kleine kreetjes tegen de vochtige huid onder zijn oor; 'oh god, oh ja, meer', totdat Harry voelde hoe het lichaam onder hem verstijfde.

'Harry!'

Zijn ogen vlogen open, en hij keek naar Draco's gezicht, waar het bewijs van de passie nog te zien was, terwijl hij fanatiek heen en weer bewoog. Draco's ontlading zorgde ervoor dat Harry met de snelheid van een Vuurflits op zijn eigen orgasme afstevende. Zijn vingers verstrengelden zich in het zachte haar en zijn mond zocht opnieuw die van Draco, en het was zo goed, en zo ongelooflijk, en –

Met Draco's naam op zijn lippen, en zijn armen om zich heen tuimelde Harry over de rand.

Tbc xD