Harry potters blodadoption af familien Halliwill/Gryffindor og mange andre familier læs selv og find ud af hvilken andre familier han er medlem af.

Harry sad sammen med hans ugle på hans værelse på Ligustervænget 4, han ventede som sædvanligt på at det skulle blive midnat, hvad han ikke viste, var at han ville få en meget glædelig overraskelse.

På uret var viserne næsten på 12, bare 1minut mere og han ville komme til, at være en voksen i hans verden. Hvilket betød at, han kunne bruge sin tryllestav uden at mimisteriumet for magi kom med flere advarsler.

Før klokken nåede 12 komme en velkendt ugle ind gennem vinduet, Harry smilede over synet af uglen. Hvad mon Anna Halliwill havde at skrive til ham.

Hejsa Harry

Jeg håber ikke det bliver alt for smertefyld for dig at komme ind til din magiske arv, mine forældre var lidt pjevset, (hehe) over at du skulle gennemgå det hele selv.

Jeg sagde at jeg ville skrive til dig, min far sagde noget om han ville komme og hente dig når du var kommet ind til at den magiske arv, håber at du klare den.

Det er lidt tidligt at sig tillykke med fødselsdagen med det gør jeg nu alligevel, vi ses i morgen Harry.

Venlig hilsen

Anna R Gryffindor Halliwill

I det øjeblik skiftede uret på hans natbord midnat, en skarp smerte gennemborede hans krop, han fald bevidstløs om, på gulvet på sit værelse.

Det næste han viste var, at han blev løftet op i sin seng, af et par stærke arme, Harry stønnede meget højt, Harry kaldet en stemme er du ok? Harry åbnede øjne og så James Halliwill se ned på ham.

Nej jeg har det ikke spor godt sagde Harry svagt, James nikkede med et beroligende smil om munden, Anna fik skrevet til dig ikke spurgte James med et smil, jo sagde Harry med et smil.

Hej Harry

Tillykke med fødselsdagen, håber du kom godt i gennem og modtage din magiske arv.

Ron

Ja sukkede Harry ironiske, James klukkede muntert over den ironi i Harrys tone, er vi stadigvæk hos min onkel og tante spurgte Harry roligt efter, ja vi er, sagde James med et nik. Kan vi tage væk herfra snart spurgte Harry ham efter.

Vi er nødet til at vente til klokken er 1 sagde han, hvor længe har jeg lagt her spurgte Harry nervøst, bare 45 minuter Harry så vi har 15 minuter til at klokken er 1 sagde James med et smil.