Harry lukkede øjnene og forsøgte, at sove lidt ind de skulle af sted, hvor de så end skulle hen. Harry faldt i søvn lige før kl. 1. han sov det meste af dagen, da han vågnede var han i en hospitalsseng men ikke på Hogwarts.

Hejsa Harry sagde en kvinde med rødt hår, jeg tror ikke du har mødt mig før, jeg er Anna mor sagde hun med et roligt smil. Hej sagde Harry roligt, velkommen i Gryffindor house dette er dit nye hjem til du kan finde et nyt til dig selv. Jeg hedder Rowena Christina Gryffindor Halliwill, Harry smilede over hendes navn, ja jeg er arvtager til Gryffindor og Ravenclow. Harry nikkede med et smil om munden. du fik temmelig mange breve i går nat Harry sagde hun og pegede på omkring 15 breve.

Harry hævede et bryn af den stak breve han havde fået, aldrig havde han fået så mange breve på hans fødselsdag, hvad forgår der spurgte Harry hende efter. Det ved jeg ikke svarede Rowena tænksomt, måske du skulle åbne dem og se have folk har gang i sagde hun med et smil, ja sagde Harry.

Harry så på den røde konvolut med et nervøst smil, Rowena så på afsenderne med et koldt udtryk i øjnene, Harry så på hende med et forstående smil, jeg har for længe siden opdaget hvad han har tænkt sig sagde Harry bare til hende. Hun smilede stort til ham, lad os se hvad han vil sagde en stemme han havde hørt før, han så han på Anna med et smil, hejsa Harry har du det bedre sagde hun med et smil om munden.

Harry nikkede med et smil, og sagde hej Anna til hende. Hej selv sagde hun til Harry og satte sig ned. Pæn hårfarve Harry for resten sagde Anna med et smil om munden. Hvad taler du om spurgte han hende efter? her sagde Anna med et smil om munden, Harry i mod spejlet, som hun rakte ham.

Han stirrede måbende på sit stadig strittende hår, men det havde fået en rød, grøn, gul og blå farve sammen med hans naturlige hårfarve, hvad sker for de farve spurgte Harry forbavset efter, nogle familier har sådanne hårfarver fordi de er, har i deres stamtræ nogle forskelle magisk væsner men de farve kan også være tegn på at du er arvtager til de fire grundlæger af Hogwarts. Harry stirrede på hende med hænderne for munden. Du skal ikke være nervøs over det sagde Anna med et smil det ville gør livet nemmer for dig de sidste to år vi har tilbage på skolen.

Harry smilede lidt over det, du er avertager til hvor mange spurgte Harry hende efter, dem alle sammen sagde Anna med et ondt smil, min far er Slytherin og Huffleuffp. Ved Dumbledor det spurgte Harry hende efter, nej han ved kun at jeg er Gryffindors avetager sagde Anna muntert til ham. Harry klukkede lidt over den bemærkning.

Du er i huset Slytherin, ja det er sand sagde Anna muntert, jeg tager åbenbart mere fra min fars side ind jeg gør min mors side af familien. Hendes mor lo lidt over den bemærkning, Harry smilede lidt over det.

Klare til at se hvad det gamle fjols vil spurgte Anna køligt ham efter, ja sagde Harry bestemt til hende og rakte ud efter konvuluten.

HARRY JAMES POTTER, HVOR VOV DU AT FORLADE DINE FAMILIE MEDLEMMER. HVOR ER DU SÅ JEG KAN KOMME OG HENTE DIG? JEG FORLANGER AT DU ER TILBAGE HOS DEM IND I MORGEN TIDLIG SÅ JEG VED HVOR DU ER OG AT DU ER SIKKER ALBUS DUMBLEDOR

Harry stirrede koldt på den nu itu revnede brev, han kan rand mig et vist sted sagde han køligt til dem, Anna klukkede en smule over den bemærkning. Er du sikker på, at du høre til i Gryffindor sagde hun muntert til ham, nej sagde Harry roligt til hende med et smil om munden, jeg hør til i Slytherin sagde Harry roligt, men hvordan ville det se ud hvis jeg lod hatten putte mig i det hus sagde Harry fornuftigt til hende.

Anna nikkede med et smil om munden, ikke særligt godt sagde hun med et smil om munden, Rowena smilede vidende. Måske Prof. Snape ville være lidt mere venlig med dig hvis du fortalte ham at du er en halv Slytherin sagde Anna med et vink, Harry klukkede muntert over den bemærkning.

Hvad skal jeg svar til denne tingest sige Harry frastødt, Rowena klukkede over den bemærkning, mmm det er et godt spørgsmål sagde James hende fra døren, er du frisk nok til, at få et bed og noget at spise du kunne læse resten af dine breve mens husalferne laver noget at spise til os alle sammen sagde James med et smil.

Harry nikkede med et smil, og stod ud af sengen og fulgte efter James til et badeværelse lige så stort, som det perfekte badeværelse på skolen. Harry nikkede tak til ham og gik ind i badeværelset.

En halv time efter gik Harry ind i køkkenet til familien Halliwill, sad du fast i badkaret spurgte Anna ham efter, hendes mor klukkede lidt over joken, det er lige før jeg ville sige at du kan gå for at være Potter Anna sagde hendes mor muntert til hende.

Wow sagde Anna muntert cool sagde hun, Harry klukkede fornøjet, som svar han følte sig hjemme i dette hus. Er det noget i vejen Harry spurgte James han bekymret efter, nej jeg plejer, at synes Hogwarts er HJEMME, men nu er det nærmest, som det her føles mere som hjemme sagde Harry og træk på skulderne lidt forvirret over det hele.

James smilede lidt af det, du kan altid kald dette sted dit hjem sagde han varmt til ham, der er ingen grænser her, så længe du holde Malfoy og Parkinson familien væk fra dette hus sagde James med et smil. Rowena nikkede med et smil om munden, som svar på det, hun pegede på familiens stamtræ.

Harry så på det med et skarpt blik, ved siden af Anna navn var der to fælder, som sagde at to person var blevet arveløse. Jeg er den eneste, der er tilbage i min familie som kan arve alt det har. Mine søskende eller retter mine udstøde familie fulgte ikke hvad far sagde til dem.

Harry nikkede forstående til det Anna sagde til ham, han havde hør Sirius fortælle noget om det samme, Anna smilede du savner Sirius gør du ikke sagde hun trist til ham. Han nikkede til det. Anna så lidt sørgmodig ud, James nikkede trist, Harry havde ikke noget familie tilbage de vist ikke om de kunne stole på Remus Lupus eller han var så hjernevasket af det Dumbledor puttede i hovedet af ham.

Åh her Harry sagde Anna med et smil om munden, jeg har en lille ting til dig sagde hun med et smil om munden, Harry blev helt rød i hovedet over at få en gave fra Anna. Harry åbnede den forsigtigt.

Harry smilede glad for gaven, det bare en enkelt grøn T-shirt og et par sorte bukser med sølv drager ned af benene. Hendes mor smilede stort og hendes gode tøjsmag, Harry gave en et stort knus og et kys på kinden. Rowena smilede og den let pink farve i hendes datters kinder, James klukkede lidt over det, men viste, at de bare havde det godt sammen.

Det skal jeg huske til en anden gang et give dig tøj hvis jeg får sådanne en belønning for at købe dig noget nyt. Harry grinede muntert over den bemærkning. Begge hendes forældre lo også af det. Harry skyndte sig at op for at prøve det, til han stor overraskelse krøb bukserne så de passede ham perfekt og trøjen gjore det sammen som bukserne.

Harry smilede glad endelig havde han noget tøj som passe til ham, han skynde sig ned i sit ny sæt tøj, Anna nikkede glad for det. Harry smilede varmt til hende, jeg har brug for mere ind det en sæt tøj jeg ejer ikke andet ind min skoleuniform som det næst anstændig stykke tøj, Rowena banede styk over og få det at vide. Sikke nogle elendig mennesker du han boede sammen med sagde hun da hun havde kølet ned igen.

Lily ville have fået et føl hvis hun vist hvor du voksede op sagde hun, Harry var træt af ikke, at vide noget om sin mors familie, måske kunne Rowena hjælpe Harry der. Fru. Halliwill vil du fortælle mig om mine forældre for jeg ved faktisk ikke en dyt om dem, Sirius fik aldrig en chance for at fortælle mig noget som helst som jeg ikke allerede havde fået fortalt. Rowena så vildt chokeret på ham et øjeblik, men smilede så og nikkede meget skarpt til ham.

Jeg synes først du skal åbne alt din ikke læste post Harry sagde Anna roligt til ham, Harry nikkede med et smil om munden. Han åbnede den første konvolut, og læst have der stor i den, brevet vare fra banken om at han var ønske om at møde op den 2 august for oplæsning af hans gudfars testamente og at det var vigtigt at han var til stede til oplæsning. Rowena nikkede med et smil, vi er også blevet inviteret til denne læsning sagde Rowena med et smil. Men jeg tror det er godt hvis vi møde op før nogle af de andre gør det for at find ud af din magiske arv sagde James med et smil.

Harry nikkede med et smil, måske kunne jeg endda få læst Sirius testamente høj men jeg er der, James nikkede med et stort smil om munden. Det var en god ide, hvilken nisse er tilknyttet din familie bankbokse spurgte James ham efter, bokse spurgte Harry med et hævet bryn, har jeg mere end en boks udbrød Harry med kulde i stemmen. James stirrede chorkert på Harry, selvfølgelig har du mere end en boks Harry, James familie var den 2. rigeste familie her i landet sagde James Halliwill med et hævet bryn. Jeg kender kan til den jeg hæver fra når jeg køber mine skole sager sagde Harry vredt nu.

Du er nødet til at slappe af Harry sagde Anna skarpt til ham, eller du ønsker måske at blive fundet spurgte hun skarpt efter, Harry stirrede på hende hun pegede på de rystende tinge i køkkenet. Hvis de spring i luften kommer der nogle for at find ud af have der forgår, sagde hun skarpt til ham ønsker du at komme tilbage til denne brutale onkel og tante og din fætter spurgte hun skarpt ham efter.

Harry to en dyb indånding, for at få sin magi til, at falde til ro, Rowena gik hen og holde om ham. Hun var vred meget en da. Måske ville det være endnu bedre hvis vi tog ind til banken i dag sagde Rowena til hendes mand, som nikkede skarpt til det han sagde til ham. Vi tager af sted nu Harry sagde hun med et smil, vi må hellere find ud af hvad der forgår med dine penge og andre sådanne ting sagde hun.

Harry nikkede i sammen øjeblik som pejsen i køkkenet blev grøn, vi må hellere flytte på os hvis det er Dumbledor der kommer igennem sagde hun skarpt til ham, han nikkede og skynde sig ud af køkkenet. Hallo Hr. Halliwill og fru. Halliwill sagde Dumbledor til dem, goddag Albus sagde James med et smil, hvordan kan vi hjælpe dig spurgte James roligt efter. Jeg leder efter deres datter, er hun hjemme. Du bliver her sagde hun skarpt og forsøg at kontroller din magi den mand kan føle din magi sagde Anna skarpt til ham.

Anna skylde sig ind i køkkenet, åh hej Prof. Dumbledor sagde Anna forbavset, er der sket noget dårligt spurgte Anna nervøst efter, ja Harry er forsvundet sagde Dumbledor. Jeg viste at sådan noget ville ske før eller senere Prof. Dumbledor, jeg er en seer Prof. Dumbledor jeg ser ting før de sker, Dumbledor stirrede på Anna med åben mund og et skræmt udtryk i ansigtet. Men man behøver ikke at være en seer for, at se at Harry bliver behandlet som lort sagde Anna simpelt. Rowena smilede muntert over den bemærkning, åh ja jeg ved hvordan hans tante og onkel og fætter behandler ham, jeg tror, at heller Halliwill og Gryffindor familie ved det. Har du nogensinde tjekket op på hvordan han er blevet behandlet har du nogen siden spurgt Poppy efter Harry var indlagt på hospitalsfløjen.

Hvis du vil find Hr. Potter forslår jeg at du kigger de meste udsædvanlige steder, mere hjælp vil jeg ikke give dig Prof. Dumbledor, jeg er ikke sådan, at manipuler med sagde hun med næsen i sky. Jeg er Slytherin og er stolt af det, hvis du leder efter Gryffindors guld dreng, er det ikke min fejl hvis du havde gidet at tjekke op på hvordan Hr. Potter havde det hos sine slægtning.

DUMBLEDORS KONTOR PÅ HOGWARTS

Dumbledor bandede stygt over Annas bemærkning, han var arrig og utilfreds med det han havde, opnår ved det besøg. Hun viste mere ind nogen anden, hvad der forgik på ligustervænget 4, Harry var et mishandlet barn.

Tilbage ved familie Halliwill.

Harry kom ud i køkkenet med et smil, puha tror du det var en god ide spurgte han hende efter, hun sukkede og trak på skulderne af det spørgsmål. Muligvis ikke men gjort er gjort sagde Anna roligt.

Rowena nikkede af det hendes datter sagde til dem, Harry nikkede med et smil om munden, tror du at i kunne adopter mig spurgte han dem efter. Rowena måske er det en god ide det ville også sørge for at han aldrig sætter benene på ligustervænget igen.

Ja det ville helt sikkert gavne Harry sagde Rowena med et smil, og måske er det på tide, at vise din rigtigt hus farve sagde Rowena med et smil, Harry nikkede med et smil. Lad komme af sted til banken, for jeg er bekymret over ikke, at få noget at vide om hvad der forgår i mine andre bankbokse sagde Harry. James ikke med et smil om munden, og rejste sig op, ved du hvilken nisser der har med dine bankbokse at gøre spurgte han Harry efter. ja Griphook så videt jeg ved noget af sagde Harry til James som nikkede ok jeg vil kontakte ham for at find ud af hvad der forgå med dine bankbokse måske skulle bare gøre det mens vi er i banken det ville virke mindre mistænksomt sagde Harry. Det kunne du have ret i sagde Harry sagde James med et nik.

GRINGOTTSBANKEN LONDON

Gringottsbank London råbte James og forsvandt i grønne flammer, og tråde ud af på gulvet i en kæmpe stor sal med masser af pejse, et par minutter efter kommen Anna og Harry til syne med armen om hinanden, og bagefter kan Rowena med et smil om munden. Vi er nødet til at lære ham at land ordentligt når han står ud af en pejs sagde hun munter til James. Aha sagde James med et smil om munden, jeg tror han kommer til at nyde de ture snart. Anna så lidt skeptisk ud men træk på skulderne som svar på det.

Harry smilede til Anna, som slap ham igen, hvad så nu spurgte han dem efter. James smilede til ham og pegede på døren, Harry nikkede og åbnede døren og kiggede ud af den. På gangen udfor stor der en vagt nisse som straks fik øje på ham, hvem der spurgte han skarpt efter, Harry James Potter sagde han roligt til vagt nissen.

Åh Hr. Potter det må de meget undskylde sagde nissen, har du mulighed for at kontakte Griphook spurgte Harry ham venligt om, ja selvfølgelig sagde vagten hurtigt til ham, med et skarpt knips med fingerne Harry trådte til side så Anna kunne komme ud på gangen sammen med hendes forældre.

Åh Hr. Halliwill og Fru. Halliwill og frøken Halliwill sagde Griphook, jeg kan forstå, at jeg har nogle løse ender her sagde Harry med en meget rolig tone. Griphook så nervøst på Harry fordi han kunne føle Harrys vred, kom med mig Hr. Potter sagde han hurtigt til ham.

Har du nogensinde givet Albus Dumbledor lov til, at have kontrol over dine bankbokse spurgte han efter, Harry tog en skarp indånding for ikke, at gå amok på nissen foran ham. Jeg har ikke givet nogen som helst love til at have adgang til nogen som helst af mine bokse her eller andre sted hvor min mor eller far måtte have sat penge ind sagde Harry i hvert fald ikke med min fri vilje sagde Harry og hvis du har sådanne dokument der sige sådan så forslår jeg du finder ud af hvordan mit navne er kommet på det dokument sagde Harry. Jeg viste ikke en gang jeg var en troldmand før jeg fylde 11år sagde Harry.

Griphook stirrede rasende på det dokument, han sad med i hånden og rakte ham det, Harry to det med rolig kontrol fra ham. Harry viste det til Hr. Halliwill som blev rød i hovedet af vred, hvorfor har ingen tjekke dette dokument for falskneri spurgte James Griphook skarpt ham efter. Griphook rystede af vred over det mytteri, som var sket med Harry penge og ville sørge for at hver eneste gallon kom tilbage i Harrys besiddelse. Jeg skal sørge for, at alt som er forsvundet fra dine bankbokse bliver taget tilbage hvis du vil skrive under på denne her, Harry læst det igennem før han skrev det under også det med småt. Jeg vil gerne have navnene på hvem, der har adgang til mine ting selv om det nok stopper nu sagde Harry roligt til ham, selvfølgelig Harry og jeg ville gerne vide hvad disse penge er gået til hvis det er muligt.

Griphook nikkede skarpt til det Harry sagde til ham, jeg er nødet til at spørge hvem, har fået det meste ud af at stjæle fra mig sagde Harry roligt, Rowena stirrede på Harry med åben mund. Jeg vil vide hvem jeg kan kalde venner, når jeg sætter mig ved borde i storsalen sagde han. James nikkede forstående, som svar det Harry ville frem til selv Anna. frøken Anna Halliwill fik 1millon Galioner fra din boks, Anna stirrede chorkert på Griphook, det var nok for Harry til at vide at Anna ikke havde vist noget om det. Anna så ned med tåre i øjnene, Harry havde rejst sig op med det sammen.

Han holde om Anna mens hun samlede sig igen, jeg er ikke vred på dig Anna det var ganske tydelig du ikke vist noget om det, det er frygteligt mumlede hun ind til han brystkasse.

Det er ikke din skyld sagde Harry køligt, det er ikke dig selv, som har bedt om at få penge af mine bankbokse, det er bankens og Dumbledor skyld sagde Harry roligt til hende. Blev det overført til din skole sager skab sagde Griphook så der er blevet brug en hel del af det gul sagde nissen til Harry. I det mindste ved jeg at Anna ikke viste hun havde fået pengene fra min boks sagde Harry roligt til nissen. Hvem ellers har fået en enorm penge sum spurgte han nissen efter, Hermione Granger og Ronald Weasley og Ginny Weasley har alle fået 55.000 galioner og det har de fået fra Evans boksen og Gryffindor boksen sagde Griphook. Super nu stjæler han også fra familien Gryffindor mumlede Harry mukkende Rowena så super negativ ud nu.

Okay ikke nogen stor overraskelse at jeg er arvtager af Godric Gryffindor sagde Harry simpelt, Rowena smilede lidt over den bemærkning, det har jeg nok vist siden 2år sagde Harry og trak på skulderne. James klukkede lidt over det. Kan jeg se du lave en test på mig Griphook spurgte Harry ham efter jeg ville virkelig gerne vide hvad jeg kan kalde mit sagde Harry roligt til ham. Selvfølgelig sagde Griphook og nikkede til den lille nisse som kom ind med en eliksir du skal drikke den og dryppe tre dråber blod på dette stykke papir. Harry nikkede og gjore have han sagde til ham.

HARRY JAMES DION POTTER

AVETAGER TIL

GODRIC GRYFFINDOR

ROWENA REVENCLOW

HELGA HAFFLEPUFF

SALZAR SLYTHERIN

EVANS

POTTER

LION CORT

MORGANA

BLACK

DET ER HVAD HR HARRY JAMES DION POTTER KAN KALDE HAN OG ER LORD OVER I DENNE VERDEN MÅ SOL SMIL OVER DIG

Åh god mumlede Harry med åben mund, det må du nok sagde Harry sagde Griphook med åben mund. En ting jeg ikke kan forstå er at jeg er at jeg har noget med Slytherin at gøre. Mmm sagde Rowena med et muntert blik, er der en måde at find ud af om jeg har noget magiske væsner i mig spurgte Harry ham efter ja sagde Griphook med et smil. Nu ved jeg i hvert fald havde jeg kan kalde mit eller i hvert fald noget af det sagde Harry roligt.

James smilede lidt over det, Rowena smilede lidt af det, hvordan vil du takle disse tyve spurgte Griphook ham efter, jeg vil have lukket hvert eneste af disse adgange på nær Annas det var ikke hendes skyld og så længe jeg ved hvad hun har brugt disse penge til som hun har FÅET så kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle lukke den. Hvordan skulle hun ellers have råd til at betale hende skole sager sagde Harry fornuftigt? Griphook nikkede og kunne godt se at det ikke var nogen grund til at lukke frøken Halliwill bankboks for noget hun ikke viste, var sket.