Sasuke,

Muistatko, kun sanoin, että olen sitä tyyppiä, joka ottaa mieluummin kaiken tai ei mitään, kuin tyytyy vähään? Sinä et suostunut antamaan minulle kaikkea, enkä ollut tarpeeksi vahva ottaakseni "ei mitään".

En silti oikeasti ajatellut, että se "vähän", jonka minulle lupasit, olisi näin vähän.

Ennen me nähtiin joka viikko, vähintään kerran. Ajattelin, että jatkettaisiin melkein samalla linjalla. Minä olin kuitenkin valmis taipumaan, näkemään joka toinen viikko, jos sinun typerä yksinäisyydentarpeesi sitä vaatisi. Minä olin alusta asti valmis uhrauksiin, kun päätin yrittää ottaa edes vähän.

Siitä on kohta kolme kuukautta, kun sinä pistit elämäni jätteenpuristimeen, ja olen nähnyt sinut kasvotusten kaksi kertaa sen jälkeen. Ja toisella kerralla teit vielä chidorit sille möykylle, jonka jätteenpuristin jätti minusta henkiin.

Arvostin sitäkin ihan hirveästi, senkin tunteeton PASKIAINEN. Yhteen suudelmaan varmaan kuolee.

Minulla oli alun perin oikeasti jotain asiaa, mutta pääsin ilmeisesti lipsahtamaan aiheesta, anteeksi.

Vaikka sinunhan tässä pitäisi anteeksi pyytää. Minä olen liian kiltti, vaikka kuinka haluaisin vihata sinua, niin en pysty. Ainoastaan pieniä aikoja kerrallaan.

Ai niin, minun piti kirjoittaa siitä vähästä, joka on niin häviävän vähän, että se on melkein sama, kuin "ei mitään".

Sama juttu kuin kokonainen peili ja sirpale. Molemmista näkee oman kuvansa, mutta se sirpale, jonka sinä minulle annoit, ei kelpaa muuhun kuin haavoja tekemään. Mieluummin olisin sitten kokonaan ilman peiliä, niin ainakaan ei koko ajan olisi sormet verillä.

Puhun vertauksilla, vaikka kaiketi kaikki tämä suru ja vitutus ovat herättäneet sisäisen melankoliani. Olin kyllä ihan tyytyväinen aurinkoisena tyhjäpäänä, kiitos vain.

Minä en kuitenkaan jaksa tämän surkean sirpaleen kanssa hirveän kauaa. Joko olet ystäväni tai et ole. Ystävyyteen sisältyy yhteydenottoa MOLEMMIN PUOLIN. Olen päättänyt antaa ensimmäisen vuoron sinulle, etten sattumalta yritä tunkea läpi siitä yksinäisyyden muuristasi, ennen kuin olet valmis avaamaan sen hemmetin portin, jonka tiedän olevan olemassa.

Kuitenkin kirjoitin tämän kirjeen. Miksi? En tiedä.

Pallo on nyt sinulla.

~Naruto