Oslossa kävi kuhina kisojen loputtua, mutta Englanti oli sulkeutunut hotellihuoneeseensa onniteltuaan nopeasti Saksaa. Arthur yritti olla kuulematta kadulta kantautuvaa juhlahumua, sillä häntä itseään ei paljon juhlituttanut.

Homma oli mennyt surkeasti perseelleen. Ei hän toki voittoa ollut lähtenyt tavoittelemaankaan, mutta silti jumbosija oli jo vähän liikaa. Englanti raahusti huoneensa baarikaapille turhia toiveita elättelemättä. Luultavasti kaappi olisi täynnä jotain norjalaisia omituisuuksia.

Ennen kuin Englanti ennätti ratsata kaapin sisällön, alkoi hänen matkatavaroistaan kuulua ärsyttävää pirinää. Ajattelematta sen enempää, Englanti kaivoi puhelimensa esiin ja vastasi ynseästi: "No, mitä asiaa?"

"Ah, Angleterre, miten saatatkin vastata noin epäkohteliaasti? Ranska yritti ylläpitää loukkaantunutta äänensävyä, mutta Englanti kuuli, kuinka vahingonilo suorastaan tihkui sen läpi.

"Ranska, hyppää kanavaan ja syö pääsi", Englanti löi luurin kiinni. Häntä ei tippaakaan huvittanut kuunnella kuittailua euroviisumenestyksestään – tai sen puutteesta.

Puhelin soi uudestaan, kun Ranskan soitosta oli kulunut vajaa minuutti.

"Mitä nyt taas?" Englanti vastasi äkäisenä. Seuraavalla kerralla hän heittäisi puhelimen ikkunasta ulos.

"Love, oh love

I gotta tell you how I feel about you…"

Langan toisesta päästä kantautui Saksan euroviisukappale sillä erotuksella, että tällä laulajalla ei tuntunut olevan lainkaan sävelkorvaa. Laulu muistutti enemmän hyperaktiivista kiekumista.

Helvetin Amerikka.

"Turpa kiinni", Englanti murisi.

"Avaa ovi, niin en laula enää", Amerikka lupasi.

"MITÄ?"

"Olen ovesi takana."

"Valehtelet", jostain syystä Arthurin kurkkua kuivasi. Siinä samassa hänen oveensa kuitenkin koputettiin. Tämä ei ole todellista, Englanti ajatteli raahustaessaan ovelle ja päästäessään tyytyväisennäköisen Amerikan sisään. Laulu alkoi heti uudelleen.

"I went everywhere for you
I even did my hair for you…"

Amerikka heilautti suurieleisesti hiuksiaan ja näytti nauttivan pikku showstaan.

"I bought new underwear, they're blue
And I wore 'em just the other day…"

Suurvaltion takamus ketkui epävireisen laulun tahdissa ja Englanti yritti olla kuin ei olisikaan, kun Amerikka potki farkut jaloistaan paljastaen Britannian lipulla kuvioidut bokserit.

"Ajattelin, että häviösi pitää jotenkin hyvittää", Amerikka hymyili.

Pitäisi hävitä useamminkin, ajatteli Englanti.