Oorspronkelijk gepubliceerd op 23-09-2006.

I-oOo-I

Titel: Krabbels met als thema 'Een Douche', voor PdD

Auteur: Omnicat (CattyRosea)

Waardering: Allerlei. (Staat onder T)

Genre: Allerlei. (Staat onder Algemeen/General)

Spoilers & Gewenste Voorkennis: Alle zeven Poort des Doods boeken en de appendices.

Waarschuwingen: Allerlei. Worden apart genoemd.

Koppels: Allerlei. Worden apart genoemd, zowel in het verhaal zelf als in de titels van de hoofdstukken.

Soundtrack: Als je iets weet dat past, laat het me dan vooral horen!

Algemene disclaimer: Margaret Weis & Tracy Hickman bezitten de auteursrechten op de Poort des Doods boeken enzo, en verdienen er (enorme hoeveelheden) geld aan. Ik ben geen van hen. Dit geldt voor ieder hoofdstuk, dus voor iedere krabbel.

Samenvatting: Een set van acht krabbels geïnspireerd door een uitdaging: 'Een douche met een hetero koppel'. Ik heb echter vals gespeelt door wat femmeslash toe te voegen. Zo'n 125 tot 130 woorden per stuk. Allerlei genres, koppels etc.

Notitie van de Auteur: Deze krabbels zijn geïnspireerd door wat ik aanneem (ik heb het ook maar van horen zeggen) eens een uitdaging was op Blissful Ignorance; "Een douche met een willekeurig hetero koppel, niet meer dan 120 woorden". Welnu, Blissful Ignorance (punt com) is een site die is geweid aan Gundam Wing, een anime, en stikt hetero-gericht. Maar, ik speel vals. Dat weet iedereen. Dus heb ik de uitdaging gestolen en ben ermee vandoor gegaan, met onderstaande resultaten. Mijn "diefstal" veroorzaakte echter enkele problemen, omdat de werelden die bij de Splitsing geschapen werden nou niet bekend staan om hun moderne sanitair. Daarom heb ik niet alleen de "hetero" regel gebroken om femmeslash toe te staan, maar is ook het "douche" concept opgerekt totdat het baden, badkamers, watervallen, regen, tranen en figuurlijke besprenkelingen omvatte. Veel plezier! En laat alstjullieblieft een review achter! Het zijn maar krabbeltjes, maar ik ben gewoon gek op reviews!

II-o-o-o-o-o-o-o-o-o-I-oOo-I-o-o-o-o-o-o-o-o-o-II

Inhoud / Hoofdstukken:

Gebiologeerd; Paithan x Rega

Wacht Houden; Haplo x Marit

Vraag Het De Regen; Jarre x Limbeck

Dodenwake; Iridal x Sinistrad

Uitzichtloze Dromen; Alake x Haplo

Metamorfose; Devon x Sabia

In Abri; Alfred x Anna, Alfred x Orla

Iets Om Mee Te Vergelijken; Aleatha x Rega

II-o-o-o-o-o-o-o-o-o-I-oOo-I-o-o-o-o-o-o-o-o-o-II

Proloog

'Dit is een schande, Samah!' schreeuwde Zifnab. Zijn bewakers trokken zich niets van hem aan en liepen stug door richting Vortex. 'Een schending van de mensenrechten! Hoor je me, Samah!'

Helaas wel, want hij liep vlak naast de veroordeelde verrader. Samah rolde bijna met zijn ogen. Zifnab moest een klap op zijn hoofd hebben gehad bij de Splitsing. Anders zou hij toch niet zo'n drukte maken over het gebrek aan badkamers voor de verbannen Patrynen.