Oorspronkelijk gepubliceerd op 29-09-2007.

I-oOo-I

Titel: Krabbels met als thema 'Een Douche', voor TkMn

Auteur: Omnicat (CattyRosea)

Waardering: Allerlei. (Staat onder T)

Genre: Allerlei. (Staat onder Algemeen/General)

Spoilers & Gewenste Voorkennis: Het hele eerste seizoen van Teknoman/Tekkaman Blade, het liefst de Brits/Australische versie. (Voor de namen, weet je wel.)

Waarschuwingen: Allerlei. Worden afzonderlijk genoemd.

Koppels: Allerlei. Worden afzonderlijk genoemd, zowel in het verhaal zelf als in de titel van het hoofdstuk.

Soundtrack: Als jullie iets weten dat passend is, laat het me dan weten!

Algemene Disclaimer: Ik bezit geen rechten op Teknoman/Tekkaman Blade, en ik verwerf geen inkomsten door deze verhaaltjes erover te schrijven. Dit geldt voor elk hoofdstuk, dus voor elk individueel krabbeltje.

Samenvatting: Een serie van acht krabbeltjes gebaseerd op een uitdaging met als thema "Een douche met een hetero koppel". Ik heb vals gespeeld door van fandom te wisselen en wat shōjo–ai toe te voegen. Zo'n 130 woorden. Allerlei genres, koppels etc.

Notitie van de Auteur: Deze krabbeltjes zijn geïnspireerd door een fic die ik eens gelezen heb die was gebaseerd op een krabbeltjes-uitdaging op Blissful Ignorance: 'Een douche met een willekeurig hetero koppel'. Woordlimiet: 120 woorden. Bij de vertaling heb ik echter meer aandacht besteed aan leesbaarheid dan aan aantal woorden. Nu is Blissful Ignorance (punt com) een site die georiënteerd is op Gundam Wing, en strikt hetero. Maar ik speel vals. Dat weet iedereen. Dus heb ik de uitdaging aangenomen (ALWEER!) en ben er als een haas mee vandoor gegaan (ALWEER! XD ), en de resultaten zien jullie hieronder. Ik heb me dus niet beperkt tot hetero koppels; er zit ook een beetje shōjo-ai in. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! En dan natuurlijk reviewen! *hinthinthint*

II-o-o-o-o-o-o-o-o-o-I-oOo-I-o-o-o-o-o-o-o-o-o-II

Inhoud / Hoofdstukken:

Timing; Star x Blade

Zingend In De Regen; Geen koppel (Balzac & Marlow)

Gereinigd; Balzac x Rachel

Neerslaand; Miles x Angela

Toen Maggie Rebin Ontmoette; Geen koppel.

Zusters, Of Toch Niet; Gloria x Tina

Broederlijke Rivaliteit; Geen koppel. Hihi.

Het Zwembad; Ringo x Sophie

II-o-o-o-o-o-o-o-o-o-I-oOo-I-o-o-o-o-o-o-o-o-o-II

Proloog

#Krijs, krij- krijijijs!# (Vertaling: "Broeder-Met-De-Lange-Tentakels-Die-Eet-Zonder-Te-Kauwen, je scheidt sterk geurende gassen uit." In andere woorden: "Je meurt, man!")

Broeder-Met-De-Lange-Tentakels-Die-Eet-Zonder-Te-Kauwen keek zijn mede-Venomoid officier vreemd aan. #Krijs? Krijskrij.# (Vertaling: "Nou en? Dat doen we allemaal.")

De eerste Venomoid zakte onderuit. #Krijs! Krij krijs krijs.# (Vertaling: "Uiteraard! We zijn Venomoids! Maar we moeten nu samenwerken met mensen. Die hebben wat tegen stank.")

#...Krijs.# (Vertaling: "...shit zeg.")