Prinsessa ei väärinkäytä asemaansa kuuluvia etuja.

Oli aivan tavallinen keskiviikkoiltapäivä ja Tooru luki läksyjään. Yritti lukea läksyjään. Tällaisina päivinä hän kadehti Mikotoa, jolla oli oma huone, jossa tämä saattoi rauhassa tehdä mitä ikinä halusikaan. Paino sanalla "rauhassa".

Toki Tooru piti Yuujirousta kovasti, toisen seurassa ei koskaan tullut tylsää. Tällä hetkellä se tosin tuntui olevan enemmän ongelma kuin hyvä puoli.

He olivat saaneet tänään sovittaakseen uudet prinsessa-asunsa, poikkeuksellisesti salaa oppilaskunnan hallitukselta. Ensin Tooru oli ihmetellyt erikoista järjestelyä – Natashou oli työntänyt Prinsessat siivouskomeroon – mutta nähtyään puvut Tooru oli ymmärtänyt.

"Tooru", kuului hänen takaansa Yuujiroun käskevä, äärimmilleen viedyn vaarallinen ääni. Tooru huokasi ja kääntyi katsomaan toista.

"Yuujirou, etkö oikeasti voisi lakata leikkimästä Lady Dominaa edes hetkeksi? Minulla on läksyt lukematta."

Toorun tylsistynyt, tuskastunut sävy ei tehnyt Yuujirouhun mitään vaikutusta. Päinvastoin.

"Jos sinulla on tuollainen asenne, joudun ikäväkseni ottamaan järeät aseet käyttöön", Yuujirou nuolaisi huuliaan, eikä näyttänyt olevan tippaakaan pahoillaan. Tooru tunsi inhottavien väristyksien kulkevan pitkin selkäänsä, tästä ei hyvää seuraisi.

"Mitkä järeät aseet?" Toorun aivot raksuttivat, mutta hän ei muistanut, että he olisivat saaneet pukujen yhteydessä mitään epämääräistä rekvisiittaa.

Ikävä kyllä se ei ollut mikään este Yuujiroun mielikuvitukselle. Poika pujotti vyön irti housuistaan ja iski sillä pari kertaa kämmeneensä.

"Eiköhän tämä kelpaa."

Siinä vaiheessa Tooru päätti ottaa jalat alleen.

Prinsessa ei ajattele siveettömyyksiä.

Jogurttia. Miksi ihmeessä Yuujiroun piti syödä joka ikinen aamu valkoista, paksua ja sotkevaa sössöä? Tooru yritti parhaansa mukaan jättää toisen sotkuisen syömisen huomiotta, mutta epäonnistui kerta toisensa jälkeen.

Kai se oli aivan ymmärrettävää, että teinipojassa aiheutti vaivaantuneisuutta katsoa valkoisia roiskemaisia tahroja jonkun leualla ja suupielissä? Tooru oli yrittänyt ratkaista ongelmaa useammalla kuin yhdellä tavalla.

Hän oli yrittänyt saada Yuujiroun kunnolla hereille ennen aamiaista niin, että toinen olisi tarpeeksi virkeä syödäkseen siististi. Mahdotonta. Hän oli yrittänyt syöttää toista itse, mutta se oli melkein johtanut suihinottoon pöydän alla.

Ei kai auttanut muu kuin pitäytyä vanhassa tutussa kaavassa, kylmä suihku aina aamiaisen jälkeen.