Nessie sad stadig med smykket i hånden, da Edward kom ind. Jeg fløj hen til ham, og kyssede ham inderligt.

"Aaad!" Sagde Nessie for sjov og grinede sin fantastiske klokkelatter. Edward og jeg grinede med.

"Kom Nessie, lad os finde noget tøj til dig!" Sagde jeg og strakte mine arme ud. Hun hoppede let op i min favn, og jeg gik hen til hendes kæmpe store klædeskab – et Alice havde skaffet – og fandt en fin lyselilla kjole frem. Nessie var helt klædt på i løbet af femten sekunder. Edward kom hen og tog mig i hånden – hans hånd føltes varm og blød som silke, men det havde jeg vænnet mig til nu – og sammen gik vi hen mod døren. Lige inden vi gik ud, hoppede Nessie pludselig ud af min favn.

"Vent lige!" Beordrede hun, med sin lyse stemme. Edward og jeg kikkede forvirret efter hende, mens hun løb tilbage mod sit værelse. Jeg kunne høre, at hun skramlede med noget derinde. Hun var tilbage efter et halvt minut, og om halsen havde hun den halskæde, Aro havde givet mig – også den hun havde siddet med tidligere. Jeg strakte mine arme ud, og hun hoppede elegant op i min favn, og puttede sig ind til mig. Jeg tog Edwards hånd og sammen gik vi ud af døren.

Vi skyndte os ikke, vi slentrede bare af sted hånd i hånd – nærmest kun i menneskefart. Da vi nærmede os huset kunne jeg høre Jacob snorke derindefra. Jeg kunne også høre fjernsynet køre, Emmett var nok i gang med at er en baseballkamp. Carlisle, Esme og Jasper var ikke hjemme – de var ude og jage. Da huset kom til syne hoppede Nessie ud af min favn og løb i forvejen. Da hun kom hen til fordøren vendte hun sig om og satte sine små arme i siden og sagde

"Altså kommer i eller hvad?" Jeg grinede og det gjorde Edward også, og så løb vi hen til hende.