Hello this is me xD

enjoy :D

still don't own any of the characters :b


Kap 2

Jeg løb, jeg vidste ikke hvorhen, jeg var drevet af mine instinkter, jeg var ikke på jagt mere, jeg løb bare. Jeg kunne høre Esme og Carlisle løbe efter mig, men det betød ikke noget, intet betød noget, udover at løbe i den retning mine instinkter drev mig.

Jeg kunne huske at jeg lige havde færdiggjort min anden hjort da jeg for anden gang den dag, hørte Diego skrige mit navn, og så havde mine instinkter taget over, og jeg løb.

Pludselig genkendte jeg det sted hvor jeg løb, og hvor det førte hen.

Seattle. Jeg satte farten yderligere op, jeg fløj af sted, jeg kunne høre Esme og Carlisle bag mig et sted. Efter noget tid nåede jeg frem. Jeg stoppede op.

Jeg stod i lidt tid og lyttede, endelig kunne jeg høre det, en stemme der hviskende mumlede mit navn igen og igen. Diego. Jeg sagde hans navn, næsten lydløs, og kravlede ned i en åbning vi havde lavet sidste gang vi var der.

Jeg var kravlet med benene i først og da jeg kunne mærke jorden, tog det et halvt sekund at komme helt igennem. Jeg åbnede mine øjne, blinkede et par gange, troede ikke på hvad jeg så.

Der stod han, lige overfor mig. det kunne ikke passe, han var død! Men han var lige der, for øjnene af mig. Vi stod et øjeblik og kiggede på hinanden, inden vi fløj hinanden om halsen, midt i rummet.

Jeg havde mange gange villet ønske jeg kunne græde, men denne gang ønskede jeg, at jeg kunne græde at glæde. Diego var her, jeg var sammen med ham, hans stærke arme rundt om mig.

"Bree" måden han sagde mit navn, det fik sommerfuglene til at køre rundt i maven på mig. "Diego" "Hvor har du været? Hvad skete der? Du var ikke i lysningen?" spørgsmålene røg ud af mig.

"Shhh, et spørgsmål gangen. Jeg har været her lige siden jeg snakkede med Riley, de forsøgte at dræbe mig, Riley og hende, men jeg stak af og gemte mig her. Det var derfor jeg ikke kom hen til lysningen og kæmpede. Hvordan kan det egentlig være at du er her?"

Ups, pis, øh "øh, det er en lidt længere historie, som jeg nok skal fortælle dig." Sekundet efter kunne jeg høre Esmes stemme der kaldte på mig. "Bree, søde, kommer du ikke op?"

Fuck! "Jo lige et sekund Esme" kaldte jeg op til hende. Diego kiggede uroligt over på mig, "Hvem var..?" "Det skal jeg nok forklare, men det er lettere hvis du møder dem" afbrød jeg ham, "dem?" "Ja, Diego, dem, der er syv af dem, og en pige, og nu skal du møde to af dem" jeg trak ham med hen til åbningen og kravlede op først.

Det første jeg så da jeg kom op, var Carlisles og Esmes bekymrede ansigtsudtryk, jeg smilede beroligende til dem, et ægte, glad smil. Kort efter kom Diego op af hullet, børstede støvet af sig. Han kiggede skiftevis på mig og Esme og Carlisle, jeg havde stillet mig mellem Esme og Carlisle og ham. Jeg introducerede hurtigt dem for hinanden, og Carlisle lyste op i et smil "er det ham?" "det er ham" smilede jeg til ham.

Jeg stillede mig over til Diego, han så, så frygtelig ensom ud, og jeg savnede hans arme rundt om mig. "Bree, jeg troede, du sagde at han var død?" sagde Carlisle og nikkede over mod Diego, jeg kiggede bare på Diego, og ventede på at han selv ville forklare det.

Det gjorde han, og Carlisle forklarede, sammen med Esme, hvad der var sket den sidste måned. Diego lignede et stort spørgsmålstegn, så jeg ville lige opmuntre lidt

"Du skal ikke være ked at det, hvis du ikke forstår det, det tog også mig nogle uger at forstå det hele." jeg smilede til ham.
Han smågrinede af det, men det havde jeg ikke noget imod.

Han tog min hånd, jeg kiggede hurtigt op på ham, men han kiggede bare på Carlisle og Esme.

Vi flettede vores fingre sammen og jeg nød følelsen af at være sammen med ham igen, jeg havde savnet ham. "skal vi tage hjem?" spurgte Esme, jeg kiggede bedene op på Diego

"Vil du med hjem og møde de andre?" han nikkede "ja, det vil jeg gerne."

Vi løb hjem, jeg havde aldrig været så glad, jeg havde fået en familie, der elskede mig, og jeg havde fundet Diego, og jeg håbede at vi ikke ville skilles igen.

Da vi nåede hjem, gik vi ind af fordøren, Carlisle stoppede op og tænkte sig om i et øjeblik

"Diego, du skulle måske holde vejret, Bella er på besøg" Diego så forvirret ud, men gjorde som Carlisle foreslog.

Vi gik ind i stuen, og Esme kaldte på de andre "Alice, Jasper, Rosalie, Emmett, Edward, Bella kommer i lige ned? Der er en I skal møde" i løbet af to sekunder kom alle ind i stuen, Alice og Jasper forfulgt af Rosalie og Emmett, til sidst kom Edward sammen med Bella.

Jeg kunne høre Diego give en lille, forundret lyd fra sig, da hen så Bella, men ellers forholdt han sig helt rolig, han kiggede rundt, indtil Carlisles rolige stemme tog vores opmærksomhed.

"okay, det her er Diego" sagde han og nikkede mod Diego,"Bree fandt ham." Rosalie Brød ind "var det ikke ham, som Bree troede var død?"

Jeg svarede "jo, men det er han ikke" jeg kiggede op på ham, for at om han selv ville fortælle det.

"Riley og hende - Victoria forsøgte at dræbe mig, da jeg fortalte Riley, at solen ikke brænder os, men jeg flygtede, jeg løb ned til vandet og sprang i, de kunne ikke følge min fært i vandet, så jeg svømmede hen i en underjordisk grotte. Der vidste jeg ikke hvad der skete udenfor, jeg undgik at være ude for længe, jeg vidste jo ikke hvem der havde vundet. "

Hele Cullen familien nikkede eftertænksomt, Diego så ikke ud til at være berørt af, at Bella var her. Han havde jo heller ikke været der, da Riley gav os hendes fært, og han var heller ikke på jagt.

Alice gik helt blank et kort øjeblik og lyste så op i et smil, "Esme, Vi skal vist i gang med at bygge?" Esme kiggede på Diego "Har du lyst til at blive her?"

Diego kiggede ned på mig, jeg kunne ikke lade være med at smile op til ham, han kiggede over på Esme igen "hvis ikke det er til besvær, så kunne jeg godt tænke mig det, bo her sammen med Bree og jer."

Hele familien lyste op i glæde, "selvfølgelig kan du bliver her sammen med Bree, vi ønsker bare, at I er glade. Og Bree har savnet dig sådan" det var Esme der sagde det.

"Jeg har også savnet hende" sagde Diego og gav min hånd et klem.


thanks for reading :D

Hate it? love it?

please tell me what you think and review :D