Sziasztok!

Fél év után újra itt vagyok a sztorimmal együtt, immár magyarul!

Az eredeti neXt: Red Eyes 2011. január 16-án látott napvilágot angol nyelven, de az iskolának és saját lustaságomnak köszönhetően csak a 3. fejezetig jutottam el, ami azért nagy probléma, mert a történet igazán csak a negyedik részben kezdődik el. S mivel ez volt életem első fanfiction-je, tapasztalatlan íróként sok negatív véleményt gyűjtöttem be olvasóimtól, amik nem építő jellegűek voltak, bolhából csináltak elefántot.

Tisztelet azonban a kivételnek, ugyanis Villain84 és CGWolf'13 kedves szavai segítettek abban, hogy ezt az egészet újrakezdjem és végig is csináljam. Úgy gondolom, ezt a sztorit nem érdemes veszni hagyni.

Mostantól a fejezetek két nyelven jelennek meg, remélhetőleg egyszerre, legalábbis így tervezem. Ez könnyebbséget jelent a hazai olvasóknak és nekem is.

Jó szórakozást!


neXt – Vérszemek

Első Fejezet:

Alfa és Alfa

- … apropó, Humphrey, mit fogsz csinálni, miután hazaértünk?

- Asszem alszok egyet. Úgy 10-12 órát. Előtte pedig adok egy jó nagy ölelést Katenek.

- Olyat, amilyet Mooch is kapott?

- Ezt hogy érted?

- Tudod, azon az estén láttalak titeket ott fenn a sziklán, és amit műveltetek…

- Nos… barátok vagyunk… és megesik, hogy…

- Téged ilyen könnyű zavarba hozni? – mosolygott Lilly.

Tavasz volt, március 7-edike, hogy pontosak legyünk. A gyenge hajnali napfény átsütött a fák törzsei közt, hosszú árnyékokat vetve a talajra, amiből csak itt-ott kandikált ki néhány fűcsomó. Jasper Park felett az ég a szokásos kora reggeli kék és rózsaszín tónusokban játszott, amihez passzolt a hűvös időjárás. Humphrey, Lilly és még vagy egy tucat farkas épp hazafelé tartott: az alfa iskola véget ért. Hosszú és fárasztó télen voltak túl, de…

- Csak ha én is hagyom! Mellesleg… LILLY! HOVA ROHANSZ?

Lilly eltűnt a fák között. Tudta, hogy ez nem helyes, ahogy Humphrey is. Tétovázott. Mit fog szólni Winston? Hagyjam eltévedni a lányt? Utána rohant. Nem lenne jó ötlet elszakadni a többiektől, de legalább így senki sem lesz egyedül. Azt sem mondhatta rá, hogy „de szőke!", hisz hófehér bundája volt. De most nem ez a legfontosabb. Más miatt aggódott.

Mi lesz, ha találkozunk egy vadásszal?


A történet hivatalos témazenéje még mindig a 009 Sound System – Dreamscape című száma. Remélem az első fejezet a rövidsége ellenére tetszett nektek. A második már sokkal hosszabb lesz.