Scuzaţi-mă pentru orice greşeli. Eu nu scriu de obicei proză în limba română.

Scris pentru HerRoyalCheesyness.

Eu nu detin Discworld.


de iarnă pentru mai lung

scrise de Incendiarist


I'll never forget you.


— Pula mea, — a spus Maledicta.

Polly ar fi ras, în cazul în care situaţia nu astfel au fost grave.

Cea vampir a gamut. — Aminteşte-mi, Ozzer, de ce m-am gândit că aderarea la armata a fost o idee inteligentă? Eu trebuie să fi uitat motiv. Ceea ce îmi amintesc, că nu a fost meritat acest lucru. — Nu este în valoare de tu uciderea mea, ea a pare să continue, fara cuvinte.

Polly se încruntă, sau, cel puţin, a încercat să; muschii de îngheţare nu a dorit să coopereze. — Tu niciodată nu mi-a spus, de fapt.

Maledicta oftat şi sa mutat greutatea ei, şi Polly aşteptat pentru o poveste rămas nespus. Un braţ, rece ca gheata, înfăşurat în jurul ea umeri. — Îmi pare rău, Pol.

—Este în regulă. — Amândoi ştiau că nu era.

Ei stau acolo în tăcere pentru un timp, şi dacă aceasta este de ore sau minute, Polly nu se poate spune. — Tu ar trebui să fac acum, — a spus Polly liniştit. — Înainte de a vă pierde controlul.

Maledicta dădu din cap, părând ca ea a fost încercarea de a se convinge însăşi. — Te iubesc, — şopti ea, ei respiraţia calde pe gât de Polly.

Ea a avut loc corpul iubitului ei chiar şi după ce ea nu mai era cu mintea sănătoasă, şi vorbit despre trecutul ei, plângând în mod liber; nu e nimeni acolo sa vezi.

finit.