ATT ÄLSKA OCH ÄLSKAS

"Männen har vridit och vänt på honom, bänt upp hans armar och ben, ställt honom på alla fyra, vikt honom dubbel, gnidit sig mot honom, trängt in i honom, juckat, stött och stånkat i honom, av och an, ut och in, tömt sig i honom, sprutat, stänkt och blött ner hans taniga, nästan hårlösa kropp.

Somliga av männen har varit kärleksfulla, andra hårdhänta, några till och med våldsamma och elaka, någon enstaka har varit vacker, de flesta har varit fula, några till och med direkt motbjudande, men det har fått gå i alla fall - och av alla dem han haft sex med under dessa tre månader är det kanske högst två eller tre som han själv har gillat, och då har han varje gång trott sig vara förälskad, och börjat svärma, kokettera och göra sig till, och varje gång har det blivit så dumt och misslyckat att han skäms.

Alla har de kastat bort honom."

- Torka aldrig tårar utan handskar. 1. Kärleken, Jonas Gardell, s. 255

Med Benjamin är det annorlunda. Aldrig för fort, aldrig hårdhänt, aldrig utnyttja och kasta bort utan alltid ömsint och kärleksfullt och lite trevande. När Benjamin kryper ned i sängen bredvid honom slappnar Rasmus av, varm i hela kroppen och med ett hjärta som pickar av spänd förväntan. Det börjar alltid med en arm över hans midja, smekningar och pussar från varma, mjuka läppar. Han blundar och när han känner Benjamins tungspets glida över hans läppar särar han på dem och släpper in sin älskade. Deras kyssar är alltid hungriga och intensiva, ingen kan få nog av den andre.

När Benjamin till slut vänder på honom vibrerar de båda av ett begär som inte går att motstå. Benjamins fingrar vandrar nedför hans ryggrad och smeker sedan fjäderlätt över hans skinkor. Han flämtar och trycker sig mot Benjamins kön. Deras kroppar är som skräddarsydda för varandra, hans baksida formad precis efter varje kurva av Benjamins kropp där den trycker mot hans rygg. När Benjamin sedan tränger in i honom och fyller hans tomrum är det som handen i handsken; inte för stramt, inte för slappt utan precis lagom. Och när Benjamins hand sluter sig om hans lem och Benjamin börjar röra sig inne i honom tappar Rasmus nästan andan. Han har gett sig till många men ingen har älskat med honom som Benjamin. Och ingen har älskat honom som Benjamin.

De kommer nästan samtidigt, Rasmus flämtandes, Benjamin stönandes, och Rasmus sjunker tungt ned i madrassen, blinkar bort svetten från ögonfransarna och suckar av välbehag när han känner Benjamin pulsera inne i honom. Snart därefter drar Benjamin ut och sjunker ned bredvid honom i sängen. Han suckar lyckligt och lägger sin arm om Rasmus. Rasmus sträcker sig efter ett cigarettpaket på pallen bredvid sängen och skakar ut en cigg med lite lätt darriga händer. Ett fantastiskt ligg skall alltid toppas av med ett bloss enligt honom. Benjamin röker inte och är inte särskilt förtjust i att Rasmus röker inomhus. Men han säger ingenting, bara blundar och njuter av lugnet, känner Rasmus svettiga hud mot sin arm. Inget är så underbart, eller så nära paradiset, som att få ha Rasmus i sina armar och bli ett med honom. "Tack," mumlar han, och Rasmus hyssjar honom och skrattar mjukt. De har pratat om detta förut - man behöver inte tacka för att få älska någon som älskar en tillbaka.

THE END