The first friend chapter 1

Kimberly ann Possible, een zestien jarig meisje dat verhuisde naar New York City, ze had twee lieve ouders

Mrs. Ann Possible die in het ziekenhuis werkte als verpleegster , Mr. James T. Possible die werkte in een wetenschap lab om dingen te testen en uit tevinden. Kim had nog twee broers ze waren onafscheidelijk en ze hielden ervan om kim te treiteren. Ook al werd ze soms echt gek van haar broers ze hield toch van ze, net zoveel als ze van New York hield.

Maar ze was ook bang want ze ging naar een andere school en moest nieuwe mensen leren kennen, ze was niet verlegen of zo, hemel nee. Ze was mooi, slim, atletisch, en dapper. Ze ging zelfs mee doen met het cheerleaderteam. Maar ze wilden graag een echte vriend, tot nu toe waren al haar vrienden nep, ze mochten haar alleen maar omdat ze mooi was, dat wel klopte maar ze wilde echte vrienden. Ze stond voor de spiegel, haar lange rode haren sierlijk over haar schouders, haar smaragd groene ogen glinsteren door het licht van haar bureaulamp. Ze had zich al helemaal opgemaakt en een paarse jurk aan met robijnen erin, ze droeg ook zwarte sandalen, ze wilden eerst pumps aan maar dat vond ze te overdreven.

Een paar minuten later stond ze al voor haar nieuwe school, het was niet zo moeilijk de school was om de hoek. Ze wilde net naar binnen lopen toen de directeur naar buiten kwam hij begon te praten. 'Hallo miss Possible welkom op school, hopelijk was het niet een al te zware rit, mijn naam is Mr. Barkin, ik hoop dat je het naar u zin zult hebben dit is u kluisjes nummer als u nog meer vragen hebt kom dan naar mijn kantoor' Maar voordat kim iets kon zeggen ging hij al weg. Ze nam een hap lucht en ging naar binnen toen ze binnen was keek iedereen haar al aan. Ze liep door om haar kluisje te vinden ze hoorden af en toe dingen zoals: wow moet je haar zien of ik wil haar wel leren kennen. Toen kim uiteindelijk haar kluisje had gevonden deed ze daar haar spullen in. Toen ze al haar spullen netjes had ingeruimd keek ze naar rechts en zag ze een stel jongens naar haar kijken. Zo te zien zaten ze in het football team. Toen kim al haar spullen in haar kluisje had gedaan keek ze naar haar rooster.' Wiskunde lokaal 147 mrs. Bender ' ze zag uit haar ooghoek dat een van de jongens naar haar toekomen en zei: hey ik ben Brick ik zie datje nieuw bent ik breng je wel naar je klas lokaal' kim zei' dankjewel ik ben kim, Kim Possible. Toen Brick haar naar haar les gebracht had ging ze zitten en wachten tot de les begon.

De eerste schooldag was voorbij, ze was al meteen populair en was door 8 jongens gevraagd om naar de film of zoiets te gaan. Ze was net klaar met haar spullen pakken toen ze zag dat een jongen gepest werd Mr. Barkin kwam en ze gingen weg net zoals mr. Barkin terwijl die jongen achter bleef ze ging naar hem toe en pakte wat boeken die waren gevallen, kim vroeg: gaat alles goed?' waarop de jongen antwoorden: uhhm jjj..ja hoor uhm bedankt voor het…helpen' kim zei: ik ben kim possible, ik ben nieuw hier wie ben jij als ik vragen mag?' de jongen zei: nou ik ben ron stoppable ik zit hier al drie jaar.

Kim keek recht in zijn chocolade bruine ogen en zag drie sproeten op elke wang 'nou Ron wil je een keer iets leuks doen? Kim zag dat hij verbaasd was maar ook bloosde 'uuhm ja tuurlijk kim m…m…maar weet je het zeker want je bent zo populair en mooi en ik ben nou ja gewoon'

Kim voelde dat ze bloosde van zijn woorden en voelde haar hart sneller kloppen, vreemd dacht ze zoveel jongens hebben dat al ooit eerder gezegd maar dit voelde ik nooit'

'Ja heel zeker ik kijk wanneer ik kan Ron ik zie je morgen oké.'zei kim met een verleidelijke glimlach toen keek ze op de klok en zag dat ze snel naar huis moest.'ohw ik moet nu echt gaan Ron doei!' ze rende weg en zwaaide en zag Ron langzaam terug zwaaien.

'wow' dacht kim 'mijn eerste echte vriend '