344 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »
Narrow Results







Chance For Live by Cho Kyuka reviews
"Tuhan... Terima kasih kau telah memberiku kesempatan untuk terus hidup... Sehingga aku bisa disini memeluk orang yang paling aku cintai di dunia ini...". Pairing : KyuMin, slight!YeWook,EunHae,HeeTeuk. Warning : YAOI - Don't Like Don't Read. RnR pleaseee
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,947 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 4/22/2011 - Complete
Pentagon Love by AM-NYM reviews
Akhir kisah dari cinta segilima yang penuh dengan kesalahpahaman. Apakah YeWook akan jadian? Dan bagaimana dengan kisah EunHae? LAST CHAPTER! Ending nyaris hancur. Shounen-ai/BL/yaoi. RnR please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 12 - Words: 29,350 - Reviews: 97 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 5/20/2011 - Published: 4/23/2011 - Complete
Maybe It's Not A Stupid Love by AM-NYM reviews
Donghae diam-diam menyimpan perasaan pada Eunhyuk dan memutuskan untuk menyimpan perasaannya tanpa menyatakannya. tapi apa yang terjadi jika Eunhyuk mendadak dekat dengan orang selain dirinya? Apakah ia masih bertahan pada keputusan awalnya? EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,338 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/29/2011 - Complete
Dance until you can't dance anymore by EastSeaFishy reviews
Lee Donghae has just started college. But something's funny about the school's dance program. How will he survive his time at school and what kind of drama will he face? A Super Junior fanfiction with cameo appearances by other artists. EunHae and others.
Screenplays - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 13,823 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 18 - Updated: 2/5/2012 - Published: 1/6/2012
Trip Of Our Love by mayonice08 reviews
Hyukjae seorang fanboy yang tergila-gila pada Donghae. Ia bahkan nekat datang ke Korea hanya untuk menemui Donghae. Di sisi lain, Donghae bukanlah penyanyi yang sempurna seperti yang dibayangkan fansnya. Bagaimana jika keduanya bertemu? EUNHAE/HAEHYUK FIC
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,207 - Reviews: 19 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 2/25/2012
i falling in love by evilaegyeo reviews
lee sungmin seorang yeoja yang tidak suka mengamati keadaan sekitar dan kyuhyun yang selalu mengamati pujaan hatinya "SUMMARY MACAM APA INI !" KYUMIN COUPLE-EUNHAE-YEWOOK GENDERSWITCH-abal-gaje silahkan dibaca & review
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,527 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/27/2012 - Complete
Polaroid Photos by ka09th
I suck at summaries but this is an EunHae fic, gender switch. Donghae is the girl here. It's her life struggle to pursue Hyukjae. Being a normal average girl that she is with a semi dark past, it is quite impossible for her to achieve her goal.
X-overs - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,825 - Published: 3/12/2012
Lonely Life to Chaotic Life by Mikazuki Chizuka reviews
DISCONTINUED! CHAP III UPDATE! / "Jadi, apa yang kau inginkan dariku?" / "Aku menginginkanmu!" / Jika aku tidak bisa mendapatkan Changmin-oppa, tak seorang pun bisa mendapatkannya." / ChangKyu, YooSu, EunHae Fic! BOYS LOVE!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 6,358 - Reviews: 36 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 4/23/2012 - Published: 4/7/2012
Giver Color Eyes by Dazelf reviews
[5 UP/END] Jika bisa Hyukjae mengungkapkan, ia sudah dari awal akan yakin dengan DOnghae, tapi bagaimana jika Donghae tau kekurangan Hyukjae/Eunhae Fanfic/Yaoi!/Happy Read :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 12,900 - Reviews: 32 - Favs: 12 - Follows: 5 - Updated: 4/7/2015 - Published: 4/14/2014 - Complete
Namja Chingu Terbaik by PandaB0 reviews
Setelah mengorbankan kenormalannya, ternyata Donghae dikejutkan oleh kenyataan pahit dari Hyuk yang ternyata playboy. Memiliki Namja chingu playboy dan bersikap biasa saja? ayo kemari, lihat asam manisnya hubungan dua insan yang diterpa banyak badai ini. EUNHAE/ 3shoot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 3 - Published: 2/20/2014
Rien qu'une fois by Hyuukie reviews
Les Supers Juniors ont invités le groupe de Shinee à faire une petite fête chez nous… Petite fête qui tournera 18 et plus? – Eunhae, Jongkey 2Min
Misc. Plays/Musicals - Rated: M - French - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,359 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 7 - Published: 9/9/2012
Look at Me, Not Him by daragoonn3424 reviews
Bagaimana rasanya dikhianati sahabat sendiri? Disaat hatiku dan hatinya sudah dekat, dia mengkhianatiku. Menghancurkan semua impian yang telah kubangun dengan sempurna menjadi seperti bubur, luluh lantak. [EunHae,You/OC] RnR pleaaseee *do aegyo*
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,298 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/14/2013 - Complete
Adante by Lee Suhae reviews
Cerita singkat tentang kisah cinta dari dua namja yang saling mencintai satu sama lain . Namun salah satu dari keduanya, tak bisa mengungkapkan perasaannya sampai akhirnya ia pergi . Eunhae ff . Hae!Uke , mind RnR please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,752 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/19/2013 - Complete
Memories by Lee Suhae reviews
/ Semuanya, rasa sakit ini, kecewa ini, luka ini, dan cinta ini akan selalu teringat dalam memory ini/ Main Cast : Lee Donghae , Lee Hyukjae , Aoc . Hae!Uke , Eunhae ff . Mind RnR please ? :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 11,250 - Reviews: 55 - Favs: 9 - Follows: 7 - Updated: 3/11/2014 - Published: 7/31/2013
GenderHae? by blackcloudiest reviews
Hyukjae yang terbangun dengan terkejut karna mendapati seorang gadis di sisinya, dia...Lee Donghae, satu-satunya member wanita di super pop group super junior. gs!hae, EUNHAE slight!Sihae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,404 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 11/13/2012 - Complete
Bad Day? by KimSunRi reviews
Hari ini adalah hari yang sangat buruk untuk Donghae. Tapi mungkinkah hari ini berubah menjadi lebih cerah karena seseorang? "Gwaenchanayo, Donghae-ssi?" . Eunhae fluffy oneshot! Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,466 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/3/2013 - Complete
TRUE LOVE STORY (REALLY HURT) by Abbey Woo reviews
Tuhan…Aku mohon sangat padamu…Buang rasa ini. Ini benar-benar menyiksaku… True Story ku sendiri yang aku buat jadi FF, dan ini remake juga dulunya EUNHAE tapi aku ubah jadi KRAY , enjoy it!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,849 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 10/14/2014 - Complete
Side Effect by Dazelf reviews
[Special Haekk Birthday] Side Effect yang dihasilkan karena sedang bersama dengan orang yang disukai itu sangat menyenangkan...- hal itu terjadi pada Donghae... /Eunhae Fict/ Bottom!Hae/ YAOI...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,115 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/14/2014 - Complete
It's Your Day Baby by Ranti Fishy reviews
Ia yang nampak muram di hari ulang tahunnya, membuat sang kekasih terpaksa 'menculiknya' ke suatu tempat/ "... tak ada yang bisa melupakan jika hari ini adalah hari ulang tahunmu, ..." / eunhae ficlet / BoyxBoy/ OOC / RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,248 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 10/15/2014 - Complete
A Story of God's Light by Leenahanwoo reviews
FF b'day project for uri fishy ... Saengil chukha hamnida, Donghae Oppa ... An EunHae FF for every Polarise around the world ... YAOI, Fantasy chara, cerita abal-abal, aneh and ngaco ... Review juseyo
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 2,955 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 10/15/2014 - Complete
Yes Or No by JewelsGummy reviews
Summary: -New Summary- Sepasang kakak-adik yang terjebak dalam suatu masalah dan mengharuskan mereka memilih antara IYA dan TIDAK / Apakah ini Summary? / EunHae, Kyuhyun, Suho, Baekhyun, Leeteuk, dll
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,399 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 4/18/2013 - Published: 4/10/2013
You, Not Your Blood by Ranti Fishy reviews
[ONESHOT] Bukan tidak mungkin jika sesama vampire tidak bisa saling membunuh, menghisap darah satu sama lain atau mencintai satu sama lain. Semua mungkin tidak dapat ditangkap logika manusia / Vampfic! / Shoneun-ai(Yaoi) / EUNHAE with western name / DLDR / RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,175 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 1/30/2015 - Complete
September, Hyukjae and Maple by SilverBling reviews
September bagi Donghae dan Hyukjae memberi kesan sendiri. Hyujae menjadi anggota keluarga baru Donghae di bulan ini. Dan bagi Donghae, Hyukjae menyerupai daun maple. Eunhae [Haehyuk]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 861 - Reviews: 11 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/11/2013
Balada Cinta Eunhae by Tsuioku Lee reviews
Donghae sangat shock melihat retweetan Eunhyuk yang mengatainya 'bullshit' ditwitter, ups. Lalu apa hubungannya dengan Yesung yang merasa dikambing hitamkan? Apakah yg sebenarnya terjadi dibalik twitter? /just another HaeHyuk fiction/ /terinspirari dari 'kontroversi' mereka ditwitter/ Mind to Review? :)
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,038 - Reviews: 26 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 4/13/2013 - Complete
PROMISE II by vitaMINelF reviews
aku mohon maafkan aku dan kembalilah padaku, aku tidak bisa jika tanpamu...jangan pernah datang lagi untuk menemui Hyukjae...aku akan melupakanmu...eunhae, kyumin, wonhyuk, sekuel promise 1.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 22,208 - Reviews: 89 - Favs: 13 - Follows: 11 - Updated: 8/25/2012 - Published: 8/4/2012 - Complete
Butterfly by top.to.the.toe reviews
Nafasnya tercekat. Ini...pertama kalinya ia merasakan perasaan seperti ini. Wajahnya mulai memerah, beriringan dengan detak jantungnya yang terus terpacu. Ratusan—bukan, ribuan—kupu-kupu bagaikan terbang, membuncah, dari dalam perutnya... -An Eunhae Fanfiction-
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 8,689 - Reviews: 32 - Favs: 11 - Follows: 6 - Updated: 6/8/2013 - Published: 11/20/2012
Sorry, I Love U by Tata JewelFishy reviews
Semua yang kulakukan padamu ini, semata-mata untuk kebaikan kita semua. Kau, aku, Super Junior, dan semua orang yang menyayangi kita. Karena kau adalah sahabat terbaikku. Dan sampai kapanpun akan terus berjalan demikian / EUNHAE
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 1,382 - Reviews: 33 - Favs: 3 - Follows: 7 - Updated: 7/15/2012 - Published: 7/4/2012 - Complete
What My Heart Tells Me To Do by rieyo reviews
'Welcome in the new bright world, Lee Hyukjae.' Aku akan dengan senang hati menerima kalimat itu. Aku tak akan memusingkan lagi hidupku dengan urusan perempuan. (EunHae/oneshot)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,454 - Reviews: 14 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 8/17/2014 - Complete
Dear Diary by KimSunRi reviews
Spin off dari two shot 'Can't You See' . Cerita dari sudut pandang yang berbeda, dari balik layar yang tersembunyi. Eunhae! Spin off from another story. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,608 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/4/2012 - Complete
Breath Without You by Beauty HaNemo reviews
"cobalah melihat ke arahku, berlarilah menujuku dan tenggelamlah didalam pelukanku lagi. Aku merindukanmu Lee Donghae" EunHae / HyukHae Fanfiction - Lee Hyukjae - Lee Donghae - YAOI - MalexMale - Hae is Real Uke - RnR - Bottom Hae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,039 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 4 - Updated: 9/17/2014 - Published: 9/14/2014
Night Fantasy by Beauty HaNemo reviews
"Shitt murahan sekali aku. Merengek minta berdansa dengan namja ini" / "kau anak kecil sekali, siapa namamu?" / "Dong-donghae sunbae"/ "Dongdong? Ahahahaha" / "Namaku Lee Donghae. hash" EunHae / HyukHae Fanfiction - YAOI - Oneshoot - Hae is Real Uke - RnR - Bottom Hae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,933 - Reviews: 14 - Favs: 4 - Follows: 6 - Published: 9/14/2014
Love Date by miyuchn reviews
Tanggal 14 di Korea disebut juga 'tanggal cinta' dan tanggal 14 Juni,adalah 'Kiss Day'. Hari dimana para pasangan menyalurkan rasa kasih sayangnya dengan ciuman. Oneshoot! WonKyu -little bit EunHae. RnR, please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,362 - Reviews: 21 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/15/2013 - Complete
Tours d'Ivoires by ChiiiVW
Ne range rien, ne touche à rien, ne fais pas attention au désordre, ne t'approches pas trop près. Reprends ce que tu as a reprendre et laisse moi tranquille. J'ai de la peine, je veux la paix. eunhae (super junior)
Misc. Plays/Musicals - Rated: M - French - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,506 - Published: 5/14/2015
Is Because I Want You by QueenShae
"Annyeong,,I heard from my best friend siwon that someone want to meet me." He said with his adorable gummy smile and I was shocked by his words too confident ..Bad summary,miss Typo,Limitted English,a newbie,,EunHae,,SiBum,,Warning Fujhosi
Screenplays - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 886 - Favs: 1 - Published: 6/22/2013
Blue Film by ye0reum reviews
Donghae mengajak Eunhyuk untuk menonton Blue Film? Bagaimana bisa uke sepolos Donghae melakukannya? (summary macam apa ) fic for Hyuk's birthday (sorry telat -w-). EunHae. DLDR. review pweasee *lopelope*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,961 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 4/6/2013 - Complete
My Twin, My Alter Ego by Lee187 reviews
Kita selalu punya persetujuan. Aku bebas memakai tubuhnya, menjalani hari-harinya dan menikmati hidupnya. Semua miliknya adalah milikku. Hingga suatu saat ia menolak memberikan sesuatu padaku. Ia menolak untuk memberimu padaku. Eunhae.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Spiritual - Chapters: 3 - Words: 3,146 - Reviews: 13 - Follows: 2 - Updated: 2/21/2013 - Published: 2/18/2013
Do u love me? by Tata JewelFishy reviews
Hanyalah rangkaian kisah sederhana, tentang sepasang kekasih yang dihadapkan pada liku kehidupan yang membuat keduanya semakin dewasa, dan lebih percaya satu sama lain. Kesalah pahaman yang sempat memisahkan, namun berbuah kemanisan pada akhirnya / EUNHAE /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 20 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/5/2012
Love, Love and Love by pipiiyooo reviews
"Setidak perduli apapun aku pada semuanya, setidak peka apapun aku pada segala hal..." "...jika itu menyangkut tentang dirimu, aku akan menjadi orang yang paling perduli dan peka." It's a lilbit "EUNHAE" maybe, YAOI, ONESHOOT.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,656 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 7/22/2013 - Complete
I Love U as My Girl not My sister by zwnky97 reviews
Summary : Donghae adik perempuan Hyukjae. Tapi Hyukjae suka sama Donghae. Donghae juga. Intinya mereka sama-sama suka. TAPI MEREKA SAUDARA. EunHae/Hyukhae/oneshot/GS happy ending. cerita pasaran. REVIEW diperlukan xD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,509 - Reviews: 7 - Published: 8/19/2013 - Complete
One Fine Day, One Day by hyukssoul reviews
'seandainya pertemuan itu menjadikan kita seorang yang lain'. a spoil kihae pwp story. kihae as main pair. slight! eunhae as crack pair. angst. drama. complex. dont like dont read! dont peep? only for 21
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,084 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 8/19/2013
Still You by miseungie reviews
-Drabble-"Kau tahu, karena aku bisa membuatmu terbang tinggi, setiap detiknya." "Sesuatu yang manis membantumu untuk melupakan kesedihan!" Still you, you, you, I'm still the same Yaoi,Eunhae,Lee Hyukjae,Lee Donghae
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 2 - Published: 12/18/2013 - Complete
Like Father Like Son by r3diavolo89 reviews
Who said 'Like Father Like Son' is just the words? Choi Donghae -a son of Choi Siwon and Choi Yesung- loved to prove that it's true. He just did what his father did. Kid! HaeHyuk/EunHae. YeWon/WonSung. HanChul. Hint! MinWook
Screenplays - Rated: K - English - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,886 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/19/2013 - Complete
HAaaa? by QUE-mirr reviews
Berisi ke-NGGAK-jelasan semua member superjunior yang lagi ikut ujian praktek olahraga! SIAPIN BATTU BUAT TIMPUK GUE! SERIUSAN deeeh! :DDDDDD / Fokus ke EUNHAE, HANCHUL, SIWON JUGA!/ REVIEW lah?
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,557 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 9/24/2013 - Complete
Moments by Nadia-Veela reviews
Ketika Kyuhyun lelah menjalani semua dan ketika kejadian itu terjadi, Siwon baru menyadari betapa pentingnya seseorang ketika orang tersebut pergi. Wonkyu lil bit Eunhae. Angst. RnR. Dont like dont read.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 7,046 - Reviews: 125 - Favs: 21 - Follows: 25 - Updated: 9/8/2012 - Published: 8/1/2012
Why I Like You by Uqqielf reviews
Chap 5 UPDATE! / Ryeowook harus menjadi budak Yesung untuk kedua kalinya? Nasib buruk apa lagi yang menimpanya sekarang? Lalu Kyuhyun justru kembali membuat hidupnya makin rumit? Apa kaleng bekas tak berharga itu mengutuknya? /YeWook/KyuWook/EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 16,580 - Reviews: 98 - Favs: 18 - Follows: 20 - Updated: 2/1/2014 - Published: 7/28/2013
Feelings by Song Chae Hyeong reviews
"Aku memarahimu, karena aku peduli padamu dan… aku mencintaimu," kata Kang In sambil tersenyum. It's just about EunHae, SiHae, KangTeuk., YeWook and KyuMin couple's yaoi story. And this's my #1 fanfic..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,835 - Reviews: 29 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 1/8/2010
A Super Junior Love Story by DragonGirl8493 reviews
yes as you read its A Suju LOVE story, so expect boyxboy couples:KangTeuk EunHae SiBum HanChul YeWook KyuMin Zhou Mi and Henry don't has couple name I think And ShindongXOC please enjoy
Misc. Tv Shows - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,080 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 2/11/2012 - Published: 2/5/2012
Like A Stab In The Heart by Julayy reviews
Fanfiction of Eunhae from the Korean boy band Super Junior. That's enough said. :D The rest is for you to read and find out by yourself. Reviews would be loved so I can see if I have to fix anything.
Misc. Books - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 26,734 - Reviews: 25 - Favs: 40 - Follows: 5 - Updated: 3/27/2009 - Published: 2/24/2009 - Complete
Behind The Scene of JEJU ! by Beauty HaNemo reviews
"Eun….."/ "Ssssttt.." / "Donghae ssi apa kau sudah siap" / "Si-siap untuk apa" / "Eomma, aku ingin menikahi Donghae. Dan bisa dikatakan bahwa sekarang aku sedang melamarnya untuk menjadi istriku" / EUNHAE / HYUKHAE / YAOI (Little NC) DLDR ! / RnR ! / Donghae uke
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 4,109 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 10/20/2014 - Published: 10/9/2014
Him by shienya reviews
Wajah itu….Seperti biasa, wajah itu tetap saja mengagumkan. Terkadang aku sendiri berpikir mengapa ia bisa setampan itu. Kedua matanya, hidungnya yang mancung, garis tegas rahangnya serta bibirnya yang—menurutku—lembut. Eunhae fic/ Oneshot/ DLDR/ Rnr, please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,114 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Published: 9/6/2013 - Complete
344 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »