329 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »
Narrow Results







Loving you by jovin-is-awesome reviews
Donghae and Eunhyuk both love each other, but they don't realise that the other party has feelings for them! Main pairing: Eunhae; with slight Kangteuk, Yewook and Kyumin. Sorry, but I suck at summaries! . Reviews well appreciated! :
Parodies and Spoofs - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 31 - Words: 15,828 - Reviews: 35 - Favs: 10 - Follows: 9 - Updated: 3/18/2013 - Published: 3/12/2011
Blue Film by ye0reum reviews
Donghae mengajak Eunhyuk untuk menonton Blue Film? Bagaimana bisa uke sepolos Donghae melakukannya? (summary macam apa ) fic for Hyuk's birthday (sorry telat -w-). EunHae. DLDR. review pweasee *lopelope*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,961 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 4/6/2013 - Complete
Dance until you can't dance anymore by EastSeaFishy reviews
Lee Donghae has just started college. But something's funny about the school's dance program. How will he survive his time at school and what kind of drama will he face? A Super Junior fanfiction with cameo appearances by other artists. EunHae and others.
Screenplays - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 13,823 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 18 - Updated: 2/5/2012 - Published: 1/6/2012
A Super Junior Love Story by DragonGirl8493 reviews
yes as you read its A Suju LOVE story, so expect boyxboy couples:KangTeuk EunHae SiBum HanChul YeWook KyuMin Zhou Mi and Henry don't has couple name I think And ShindongXOC please enjoy
Misc. Tv Shows - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,080 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 2/11/2012 - Published: 2/5/2012
Still You by miseungie reviews
-Drabble-"Kau tahu, karena aku bisa membuatmu terbang tinggi, setiap detiknya." "Sesuatu yang manis membantumu untuk melupakan kesedihan!" Still you, you, you, I'm still the same Yaoi,Eunhae,Lee Hyukjae,Lee Donghae
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 2 - Published: 12/18/2013 - Complete
The Fool for The Weird by AM-NYM reviews
Mood Donghae mendadak naik turun jika sudah berkaitan dengan Eunhyuk. Prequel dari No Other coz It's You. EunHae Couple. LAST CHAPTER UPDATE! Threeshot. Shounen-ai/BL/Yaoi. RnR Please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 6,304 - Reviews: 23 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 6/2/2011 - Published: 5/29/2011 - Complete
Like A Stab In The Heart by Julayy reviews
Fanfiction of Eunhae from the Korean boy band Super Junior. That's enough said. :D The rest is for you to read and find out by yourself. Reviews would be loved so I can see if I have to fix anything.
Misc. Books - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 16 - Words: 26,734 - Reviews: 25 - Favs: 39 - Follows: 4 - Updated: 3/27/2009 - Published: 2/24/2009 - Complete
Chance For Live by Cho Kyuka reviews
"Tuhan... Terima kasih kau telah memberiku kesempatan untuk terus hidup... Sehingga aku bisa disini memeluk orang yang paling aku cintai di dunia ini...". Pairing : KyuMin, slight!YeWook,EunHae,HeeTeuk. Warning : YAOI - Don't Like Don't Read. RnR pleaseee
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,947 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 4/22/2011 - Complete
HAaaa? by QUE-mirr reviews
Berisi ke-NGGAK-jelasan semua member superjunior yang lagi ikut ujian praktek olahraga! SIAPIN BATTU BUAT TIMPUK GUE! SERIUSAN deeeh! :DDDDDD / Fokus ke EUNHAE, HANCHUL, SIWON JUGA!/ REVIEW lah?
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,557 - Reviews: 3 - Published: 9/24/2013 - Complete
Super Junior - Ya Supéralo by Mochita-chan
Terminar con alguien siempre es difícil, pero para algunas personas es aún más difícil sobrellevarlo, especialmente si el otro aún sigue orbitando. (Parejas: Broken!YeWook, EunHae, Ninja!KyuMin)
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - Spanish - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,708 - Published: 6/24/2014 - Complete
Mr Pelit and Miss Boros by Kyuminyeeunhae 968 reviews
Hubungan mereka sudah bersatu sayangnya saat hubungan mereka sudah semakin dekat ternyata Eunhyuk menjauh. Apa yang membuat Eunhyuk menjauh dari Donghae? Eunhae couple warning Genderswitch
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 9 - Words: 27,735 - Reviews: 167 - Favs: 10 - Follows: 8 - Updated: 2/14/2012 - Published: 10/18/2011 - Complete
Love Scramble by geelovekorea reviews
zhoury couple.lg bingung bikin summary jadi langsung baca ajah. zhoury main. slight eunhae,haery, eunry. failure drama, failure romance. K . BL. typo(s). abal. gaje. DLDR. read? review pliz.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,088 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 10/26/2012 - Complete
TRUE LOVE STORY (REALLY HURT) by AbigailWoo reviews
Tuhan…Aku mohon sangat padamu…Buang rasa ini. Ini benar-benar menyiksaku… True Story ku sendiri yang aku buat jadi FF, dan ini remake juga dulunya EUNHAE tapi aku ubah jadi KRAY , enjoy it!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,849 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 10/14/2014 - Complete
My Twin, My Alter Ego by Lee187 reviews
Kita selalu punya persetujuan. Aku bebas memakai tubuhnya, menjalani hari-harinya dan menikmati hidupnya. Semua miliknya adalah milikku. Hingga suatu saat ia menolak memberikan sesuatu padaku. Ia menolak untuk memberimu padaku. Eunhae.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Spiritual - Chapters: 3 - Words: 3,146 - Reviews: 13 - Follows: 2 - Updated: 2/21/2013 - Published: 2/18/2013
SPY by mutmut chan reviews
NEW CHAPTER UPDATED! Meskipun cinta itu seperti air dan api, seperti aku dan dirimu, aku tidak akan pernah ragu. karena kita memang ditakdirkan bersama. WonKyu, EunHae, KangTeuk, KrisYeol, Sudo, broken!Hanchul.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,141 - Reviews: 92 - Favs: 22 - Follows: 29 - Updated: 7/25/2013 - Published: 1/12/2013
Moments by Nadia-Veela reviews
Ketika Kyuhyun lelah menjalani semua dan ketika kejadian itu terjadi, Siwon baru menyadari betapa pentingnya seseorang ketika orang tersebut pergi. Wonkyu lil bit Eunhae. Angst. RnR. Dont like dont read.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 7,046 - Reviews: 124 - Favs: 20 - Follows: 23 - Updated: 9/8/2012 - Published: 8/1/2012
Behind The Scene of JEJU ! by Beauty HaNemo reviews
"Eun….."/ "Ssssttt.." / "Donghae ssi apa kau sudah siap" / "Si-siap untuk apa" / "Eomma, aku ingin menikahi Donghae. Dan bisa dikatakan bahwa sekarang aku sedang melamarnya untuk menjadi istriku" / EUNHAE / HYUKHAE / YAOI (Little NC) DLDR ! / RnR ! / Donghae uke
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 4,109 - Reviews: 9 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 10/20/2014 - Published: 10/9/2014
I Believe by SuperJuniorLuVeR reviews
Eunhyuk and Donghae have been best friends for years. But what happens when Donghae let's a kiss come between them? Devistated, Eunhyuk popped pills as a last resort. The results? Feat: SHINee EunHae with OnTeuk, YeWook, and KyuMin
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 161 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 8 - Published: 9/10/2011
Why I Like You by Uqqielf reviews
Chap 5 UPDATE! / Ryeowook harus menjadi budak Yesung untuk kedua kalinya? Nasib buruk apa lagi yang menimpanya sekarang? Lalu Kyuhyun justru kembali membuat hidupnya makin rumit? Apa kaleng bekas tak berharga itu mengutuknya? /YeWook/KyuWook/EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 16,580 - Reviews: 98 - Favs: 17 - Follows: 19 - Updated: 2/1/2014 - Published: 7/28/2013
Do u love me? by Tata JewelFishy reviews
Hanyalah rangkaian kisah sederhana, tentang sepasang kekasih yang dihadapkan pada liku kehidupan yang membuat keduanya semakin dewasa, dan lebih percaya satu sama lain. Kesalah pahaman yang sempat memisahkan, namun berbuah kemanisan pada akhirnya / EUNHAE /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 20 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/5/2012
Trapped by nasshhyuk reviews
Eunhyuk hanya mengelus pelan punggung Donghae sebagai balasannya, dia berusaha menenangkan kekasihnya itu. Kekasih? Kekasih gelap lebih tepatnya, dia adalah kekasih gelap Donghae yang notabenenya adalah sahabatnya sendiri yang juga kekasih dari sahabatnya , Choi Siwon. /Eunhae Wonhae/ RnR?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,562 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Follows: 6 - Published: 6/20/2013
Balada Cinta Eunhae by Tsuioku Lee reviews
Donghae sangat shock melihat retweetan Eunhyuk yang mengatainya 'bullshit' ditwitter, ups. Lalu apa hubungannya dengan Yesung yang merasa dikambing hitamkan? Apakah yg sebenarnya terjadi dibalik twitter? /just another HaeHyuk fiction/ /terinspirari dari 'kontroversi' mereka ditwitter/ Mind to Review? :)
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,038 - Reviews: 24 - Favs: 7 - Follows: 5 - Published: 4/13/2013 - Complete
Lonely Life to Chaotic Life by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
DISCONTINUED! CHAP III UPDATE! / "Jadi, apa yang kau inginkan dariku?" / "Aku menginginkanmu!" / Jika aku tidak bisa mendapatkan Changmin-oppa, tak seorang pun bisa mendapatkannya." / ChangKyu, YooSu, EunHae Fic! BOYS LOVE!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 6,358 - Reviews: 36 - Favs: 5 - Follows: 7 - Updated: 4/23/2012 - Published: 4/7/2012
Side Effect by Dazelf reviews
[Special Haekk Birthday] Side Effect yang dihasilkan karena sedang bersama dengan orang yang disukai itu sangat menyenangkan...- hal itu terjadi pada Donghae... /Eunhae Fict/ Bottom!Hae/ YAOI...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,115 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/14/2014 - Complete
It's Your Day Baby by Ranti Fishy reviews
Ia yang nampak muram di hari ulang tahunnya, membuat sang kekasih terpaksa 'menculiknya' ke suatu tempat/ "... tak ada yang bisa melupakan jika hari ini adalah hari ulang tahunmu, ..." / eunhae ficlet / BoyxBoy/ OOC / RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,248 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/15/2014 - Complete
Why Are You Like This? by Ranti Fishy reviews
[CHAP 4 UP] Kisah Kim Donghae dan Lee Hyukjae. EunHae FanFic, Uke!Hae and Seme!Hyuk. YAOI. Langsung baca saja, saya tak pandai membuat Summary. DON'T LIKE DON'T READ!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 4 - Words: 5,620 - Reviews: 28 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 4/17/2014 - Published: 3/31/2014
Sorry, I Love U by Tata JewelFishy reviews
Semua yang kulakukan padamu ini, semata-mata untuk kebaikan kita semua. Kau, aku, Super Junior, dan semua orang yang menyayangi kita. Karena kau adalah sahabat terbaikku. Dan sampai kapanpun akan terus berjalan demikian / EUNHAE
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 1,382 - Reviews: 32 - Favs: 3 - Follows: 7 - Updated: 7/15/2012 - Published: 7/4/2012 - Complete
Dear Diary by KimSunRi reviews
Spin off dari two shot 'Can't You See' . Cerita dari sudut pandang yang berbeda, dari balik layar yang tersembunyi. Eunhae! Spin off from another story. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,608 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/4/2012 - Complete
Everlasting by KimSunRi reviews
Hyukjae tau hidup pasti akan berubah. Namun ada satu hal yang ia yakini tidak akan pernah berubah selamanya "Aku akan selalu ada bersamamu. Lee Hyukjae akan selalu mencintaimu." Eunhae oneshot! New author
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,079 - Reviews: 17 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/4/2012 - Complete
You, Not Your Blood by Ranti Fishy reviews
[ONESHOT] Bukan tidak mungkin jika sesama vampire tidak bisa saling membunuh, menghisap darah satu sama lain atau mencintai satu sama lain. Semua mungkin tidak dapat ditangkap logika manusia / Vampfic! / Shoneun-ai(Yaoi) / EUNHAE with western name / DLDR / RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,175 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 1/30 - Complete
You'll Be In My Heart by KimSunRi reviews
Hyukjae harus pergi, dan Donghae tentu tidak menginginkannya. Pergi kemana sebenarnya? "Tapi aku harus pergi, hae… Kau tau itu…" . "Demi Tuhan, Donghae!" Kyuhyun menggeram frustasi. Eunhae drabble! Songfic! fluffy ?
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,090 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 9/17/2012 - Complete
If Only by KimSunRi reviews
"Andai saja… Hyukjae tiba-tiba terkena benturan di kepalanya atau apalah sejenisnya. Kemudian ia berubah menjadi perhatian dan romantis. Ah pasti akan indah rasanya…" Aku menggumam berandai-andai. *DHUK!* . Eunhae fluffy oneshot! (and failed attempt of humor inside). Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,541 - Reviews: 18 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 1/19/2013 - Complete
Bad Day? by KimSunRi reviews
Hari ini adalah hari yang sangat buruk untuk Donghae. Tapi mungkinkah hari ini berubah menjadi lebih cerah karena seseorang? "Gwaenchanayo, Donghae-ssi?" . Eunhae fluffy oneshot! Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,466 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/3/2013 - Complete
7 Minutes In Heaven With Cho Kyuhyun by R407 reviews
Sungmin terlampau polos! Masa 20 tahun belum pernah ciuman, jangankan ciuman, pacaran saja nggak pernah! Kalau nggak sengaja ketemu EvilKyu, gimana ceritanya ya? /KyuMin, SiBum, YeWook and EunHae/ 5th Chap! GS! Dont like dont bash
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 18,456 - Reviews: 320 - Favs: 79 - Follows: 86 - Updated: 10/18/2012 - Published: 6/22/2012
Breath Without You by Beauty HaNemo reviews
"cobalah melihat ke arahku, berlarilah menujuku dan tenggelamlah didalam pelukanku lagi. Aku merindukanmu Lee Donghae" EunHae / HyukHae Fanfiction - Lee Hyukjae - Lee Donghae - YAOI - MalexMale - Hae is Real Uke - RnR - Bottom Hae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,039 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 9/17/2014 - Published: 9/14/2014
Him by crimxson reviews
Wajah itu….Seperti biasa, wajah itu tetap saja mengagumkan. Terkadang aku sendiri berpikir mengapa ia bisa setampan itu. Kedua matanya, hidungnya yang mancung, garis tegas rahangnya serta bibirnya yang—menurutku—lembut. Eunhae fic/ Oneshot/ DLDR/ Rnr, please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,114 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Published: 9/6/2013 - Complete
Maybe It's Not A Stupid Love by AM-NYM reviews
Donghae diam-diam menyimpan perasaan pada Eunhyuk dan memutuskan untuk menyimpan perasaannya tanpa menyatakannya. tapi apa yang terjadi jika Eunhyuk mendadak dekat dengan orang selain dirinya? Apakah ia masih bertahan pada keputusan awalnya? EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,338 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/29/2011 - Complete
Pentagon Love by AM-NYM reviews
Akhir kisah dari cinta segilima yang penuh dengan kesalahpahaman. Apakah YeWook akan jadian? Dan bagaimana dengan kisah EunHae? LAST CHAPTER! Ending nyaris hancur. Shounen-ai/BL/yaoi. RnR please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 12 - Words: 29,350 - Reviews: 97 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 5/20/2011 - Published: 4/23/2011 - Complete
Forever And Always by nemuri-panda reviews
Hanya mautlah yang berhak menceraikan kami./Melarikan diri sama sekali tidak menyelesaikan masalah./Aku tidak peduli dengan Donghae atau siapalah itu!/Aku akan menjadi ibu yang paling jahat di dunia./chap3 UP! -EUNHAE drabbles fict- please RnR yeorobun..?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,954 - Reviews: 56 - Favs: 10 - Follows: 4 - Updated: 6/27/2011 - Published: 2/27/2011
Love, Love and Love by pipiiyooo reviews
"Setidak perduli apapun aku pada semuanya, setidak peka apapun aku pada segala hal..." "...jika itu menyangkut tentang dirimu, aku akan menjadi orang yang paling perduli dan peka." It's a lilbit "EUNHAE" maybe, YAOI, ONESHOOT.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,656 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 7/22/2013 - Complete
i falling in love by evilaegyeo reviews
lee sungmin seorang yeoja yang tidak suka mengamati keadaan sekitar dan kyuhyun yang selalu mengamati pujaan hatinya "SUMMARY MACAM APA INI !" KYUMIN COUPLE-EUNHAE-YEWOOK GENDERSWITCH-abal-gaje silahkan dibaca & review
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,527 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/27/2012 - Complete
One Fine Day, One Day by hyukssoul reviews
'seandainya pertemuan itu menjadikan kita seorang yang lain'. a spoil kihae pwp story. kihae as main pair. slight! eunhae as crack pair. angst. drama. complex. dont like dont read! dont peep? only for 21
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,084 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 8/19/2013
Night Fantasy by Beauty HaNemo reviews
"Shitt murahan sekali aku. Merengek minta berdansa dengan namja ini" / "kau anak kecil sekali, siapa namamu?" / "Dong-donghae sunbae"/ "Dongdong? Ahahahaha" / "Namaku Lee Donghae. hash" EunHae / HyukHae Fanfiction - YAOI - Oneshoot - Hae is Real Uke - RnR - Bottom Hae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,933 - Reviews: 14 - Favs: 3 - Follows: 4 - Published: 9/14/2014
GenderHae? by blackcloudiest reviews
Hyukjae yang terbangun dengan terkejut karna mendapati seorang gadis di sisinya, dia...Lee Donghae, satu-satunya member wanita di super pop group super junior. gs!hae, EUNHAE slight!Sihae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,404 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 11/13/2012 - Complete
Bonded By Blood by KimSunRi reviews
Mini Sequel is up! Akhirnya Hyukjae menjadi seorang Vampire, sama seperti namjachingunya! Lalu bagaimana dirinya beradaptasi dengan perubahan tersebut? 'Dan disitulah letak kesalahanmu. That new born is not as harmless as you think…' EunHae! VampFic. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 9,536 - Reviews: 62 - Favs: 19 - Follows: 7 - Updated: 4/28/2013 - Published: 12/11/2012 - Complete
If by Gouto Chiaki reviews
Kenapa kau membuatku terus memohon dan berpikir dunia adalah sebuah pengandaian?/Apa salahnya jika seorang isteri jatuh hati pada suaminya/Dirinya tak setegar penampilannya, gadis itu bahkan tak bisa membela dirinya sendiri/:KyuMin, YeeWook, KangTeuk, EunHae.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 5 - Words: 11,007 - Reviews: 38 - Favs: 11 - Follows: 13 - Updated: 6/7/2014 - Published: 5/8/2014
Suck me by drewmcaliste reviews
¿Conoces esa preciosa sensación de mariposas en el estomago que te indican que estás enamorado? Bueno, pues lo míos son cucarachas y se están comiendo mis intestinos. Joder, joder, joder. / EunHae / Super Junior fic Slash explícito semi-AU
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - Spanish - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,258 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/1/2013 - Complete
Butterfly by top.to.the.toe reviews
Nafasnya tercekat. Ini...pertama kalinya ia merasakan perasaan seperti ini. Wajahnya mulai memerah, beriringan dengan detak jantungnya yang terus terpacu. Ratusan—bukan, ribuan—kupu-kupu bagaikan terbang, membuncah, dari dalam perutnya... -An Eunhae Fanfiction-
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 8,689 - Reviews: 32 - Favs: 11 - Follows: 6 - Updated: 6/8/2013 - Published: 11/20/2012
What My Heart Tells Me To Do by rieyo reviews
'Welcome in the new bright world, Lee Hyukjae.' Aku akan dengan senang hati menerima kalimat itu. Aku tak akan memusingkan lagi hidupku dengan urusan perempuan. (EunHae/oneshot)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,454 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 8/17/2014 - Complete
My Nanny by Lee Suhae reviews
Tentang seorang Nanny yang hidup dengan 'anak asuh'nya yang lebih tua darinya. Well, itu aneh? dan apa kisah selanjutnya? New fic from me, Eunhae ff and others cast. Mind RnR PLISSS! xD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,202 - Reviews: 31 - Favs: 14 - Follows: 9 - Published: 12/7/2013
329 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »