347 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »
Narrow Results







GALAU by chwyn reviews
Donghae sangat suka membaca fanfic Eunhae. Awalnya dia merasa biasa-biasa saja. Tetapi setelah dia merenungkannya kembali, sepertinya ada yang salah dan yang membuatnya galau adalah, dia tidak tahu apa yang salah.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,009 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Published: 11/16/2011 - Complete
Chance For Live by Cho Kyuka reviews
"Tuhan... Terima kasih kau telah memberiku kesempatan untuk terus hidup... Sehingga aku bisa disini memeluk orang yang paling aku cintai di dunia ini...". Pairing : KyuMin, slight!YeWook,EunHae,HeeTeuk. Warning : YAOI - Don't Like Don't Read. RnR pleaseee
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,947 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 4/22/2011 - Complete
Pentagon Love by AM-NYM reviews
Akhir kisah dari cinta segilima yang penuh dengan kesalahpahaman. Apakah YeWook akan jadian? Dan bagaimana dengan kisah EunHae? LAST CHAPTER! Ending nyaris hancur. Shounen-ai/BL/yaoi. RnR please...
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 12 - Words: 29,350 - Reviews: 97 - Favs: 10 - Follows: 3 - Updated: 5/20/2011 - Published: 4/23/2011 - Complete
Maybe It's Not A Stupid Love by AM-NYM reviews
Donghae diam-diam menyimpan perasaan pada Eunhyuk dan memutuskan untuk menyimpan perasaannya tanpa menyatakannya. tapi apa yang terjadi jika Eunhyuk mendadak dekat dengan orang selain dirinya? Apakah ia masih bertahan pada keputusan awalnya? EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,338 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/29/2011 - Complete
Dance until you can't dance anymore by EastSeaFishy reviews
Lee Donghae has just started college. But something's funny about the school's dance program. How will he survive his time at school and what kind of drama will he face? A Super Junior fanfiction with cameo appearances by other artists. EunHae and others.
Screenplays - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 13,823 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Follows: 18 - Updated: 2/5/2012 - Published: 1/6/2012
i falling in love by evilaegyeo reviews
lee sungmin seorang yeoja yang tidak suka mengamati keadaan sekitar dan kyuhyun yang selalu mengamati pujaan hatinya "SUMMARY MACAM APA INI !" KYUMIN COUPLE-EUNHAE-YEWOOK GENDERSWITCH-abal-gaje silahkan dibaca & review
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,527 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/27/2012 - Complete
Polaroid Photos by ka09th
I suck at summaries but this is an EunHae fic, gender switch. Donghae is the girl here. It's her life struggle to pursue Hyukjae. Being a normal average girl that she is with a semi dark past, it is quite impossible for her to achieve her goal.
X-overs - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,825 - Published: 3/12/2012
Giver Color Eyes by Dazelf reviews
[5 UP/END] Jika bisa Hyukjae mengungkapkan, ia sudah dari awal akan yakin dengan DOnghae, tapi bagaimana jika Donghae tau kekurangan Hyukjae/Eunhae Fanfic/Yaoi!/Happy Read :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 5 - Words: 12,900 - Reviews: 32 - Favs: 13 - Follows: 5 - Updated: 4/7/2015 - Published: 4/14/2014 - Complete
Namja Chingu Terbaik by PandaB0 reviews
Setelah mengorbankan kenormalannya, ternyata Donghae dikejutkan oleh kenyataan pahit dari Hyuk yang ternyata playboy. Memiliki Namja chingu playboy dan bersikap biasa saja? ayo kemari, lihat asam manisnya hubungan dua insan yang diterpa banyak badai ini. EUNHAE/ 3shoot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,432 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 3 - Published: 2/20/2014
Look at Me, Not Him by daragoonn3424 reviews
Bagaimana rasanya dikhianati sahabat sendiri? Disaat hatiku dan hatinya sudah dekat, dia mengkhianatiku. Menghancurkan semua impian yang telah kubangun dengan sempurna menjadi seperti bubur, luluh lantak. [EunHae,You/OC] RnR pleaaseee *do aegyo*
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,298 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/14/2013 - Complete
Adante by Lee Suhae reviews
Cerita singkat tentang kisah cinta dari dua namja yang saling mencintai satu sama lain . Namun salah satu dari keduanya, tak bisa mengungkapkan perasaannya sampai akhirnya ia pergi . Eunhae ff . Hae!Uke , mind RnR please?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,752 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/19/2013 - Complete
Memories by Lee Suhae reviews
/ Semuanya, rasa sakit ini, kecewa ini, luka ini, dan cinta ini akan selalu teringat dalam memory ini/ Main Cast : Lee Donghae , Lee Hyukjae , Aoc . Hae!Uke , Eunhae ff . Mind RnR please ? :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 11,250 - Reviews: 55 - Favs: 9 - Follows: 7 - Updated: 3/11/2014 - Published: 7/31/2013
GenderHae? by blackcloudiest reviews
Hyukjae yang terbangun dengan terkejut karna mendapati seorang gadis di sisinya, dia...Lee Donghae, satu-satunya member wanita di super pop group super junior. gs!hae, EUNHAE slight!Sihae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,404 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 11/13/2012 - Complete
Bad Day? by KimSunRi reviews
Hari ini adalah hari yang sangat buruk untuk Donghae. Tapi mungkinkah hari ini berubah menjadi lebih cerah karena seseorang? "Gwaenchanayo, Donghae-ssi?" . Eunhae fluffy oneshot! Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,466 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/3/2013 - Complete
TRUE LOVE STORY (REALLY HURT) by Abbey Woo reviews
Tuhan…Aku mohon sangat padamu…Buang rasa ini. Ini benar-benar menyiksaku… True Story ku sendiri yang aku buat jadi FF, dan ini remake juga dulunya EUNHAE tapi aku ubah jadi KRAY , enjoy it!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,849 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 10/14/2014 - Complete
It's Your Day Baby by Ranti Fishy reviews
Ia yang nampak muram di hari ulang tahunnya, membuat sang kekasih terpaksa 'menculiknya' ke suatu tempat/ "... tak ada yang bisa melupakan jika hari ini adalah hari ulang tahunmu, ..." / eunhae ficlet / BoyxBoy/ OOC / RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,248 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 10/15/2014 - Complete
Yes Or No by JewelsGummy reviews
Summary: -New Summary- Sepasang kakak-adik yang terjebak dalam suatu masalah dan mengharuskan mereka memilih antara IYA dan TIDAK / Apakah ini Summary? / EunHae, Kyuhyun, Suho, Baekhyun, Leeteuk, dll
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,399 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 4/18/2013 - Published: 4/10/2013
September, Hyukjae and Maple by SilverBling reviews
September bagi Donghae dan Hyukjae memberi kesan sendiri. Hyujae menjadi anggota keluarga baru Donghae di bulan ini. Dan bagi Donghae, Hyukjae menyerupai daun maple. Eunhae [Haehyuk]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 861 - Reviews: 11 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/11/2013
Butterfly by top.to.the.toe reviews
Nafasnya tercekat. Ini...pertama kalinya ia merasakan perasaan seperti ini. Wajahnya mulai memerah, beriringan dengan detak jantungnya yang terus terpacu. Ratusan—bukan, ribuan—kupu-kupu bagaikan terbang, membuncah, dari dalam perutnya... -An Eunhae Fanfiction-
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 8,689 - Reviews: 32 - Favs: 11 - Follows: 6 - Updated: 6/8/2013 - Published: 11/20/2012
Sorry, I Love U by Tata JewelFishy reviews
Semua yang kulakukan padamu ini, semata-mata untuk kebaikan kita semua. Kau, aku, Super Junior, dan semua orang yang menyayangi kita. Karena kau adalah sahabat terbaikku. Dan sampai kapanpun akan terus berjalan demikian / EUNHAE
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 1,382 - Reviews: 33 - Favs: 3 - Follows: 7 - Updated: 7/15/2012 - Published: 7/4/2012 - Complete
Dear Diary by KimSunRi reviews
Spin off dari two shot 'Can't You See' . Cerita dari sudut pandang yang berbeda, dari balik layar yang tersembunyi. Eunhae! Spin off from another story. Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,608 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/4/2012 - Complete
Breath Without You by Beauty HaNemo reviews
"cobalah melihat ke arahku, berlarilah menujuku dan tenggelamlah didalam pelukanku lagi. Aku merindukanmu Lee Donghae" EunHae / HyukHae Fanfiction - Lee Hyukjae - Lee Donghae - YAOI - MalexMale - Hae is Real Uke - RnR - Bottom Hae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,039 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 4 - Updated: 9/17/2014 - Published: 9/14/2014
Tours d'Ivoires by ChiiiVW
Ne range rien, ne touche à rien, ne fais pas attention au désordre, ne t'approches pas trop près. Reprends ce que tu as a reprendre et laisse moi tranquille. J'ai de la peine, je veux la paix. eunhae (super junior)
Misc. Plays/Musicals - Rated: M - French - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,506 - Published: 5/14/2015
Is Because I Want You by QueenShae
"Annyeong,,I heard from my best friend siwon that someone want to meet me." He said with his adorable gummy smile and I was shocked by his words too confident ..Bad summary,miss Typo,Limitted English,a newbie,,EunHae,,SiBum,,Warning Fujhosi
Screenplays - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 886 - Favs: 1 - Published: 6/22/2013
Blue Film by ye0reum reviews
Donghae mengajak Eunhyuk untuk menonton Blue Film? Bagaimana bisa uke sepolos Donghae melakukannya? (summary macam apa ) fic for Hyuk's birthday (sorry telat -w-). EunHae. DLDR. review pweasee *lopelope*
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,961 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 4/6/2013 - Complete
My Twin, My Alter Ego by Lee187 reviews
Kita selalu punya persetujuan. Aku bebas memakai tubuhnya, menjalani hari-harinya dan menikmati hidupnya. Semua miliknya adalah milikku. Hingga suatu saat ia menolak memberikan sesuatu padaku. Ia menolak untuk memberimu padaku. Eunhae.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Spiritual - Chapters: 3 - Words: 3,146 - Reviews: 13 - Follows: 2 - Updated: 2/21/2013 - Published: 2/18/2013
Do u love me? by Tata JewelFishy reviews
Hanyalah rangkaian kisah sederhana, tentang sepasang kekasih yang dihadapkan pada liku kehidupan yang membuat keduanya semakin dewasa, dan lebih percaya satu sama lain. Kesalah pahaman yang sempat memisahkan, namun berbuah kemanisan pada akhirnya / EUNHAE /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,246 - Reviews: 20 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/5/2012
Love, Love and Love by pipiiyooo reviews
"Setidak perduli apapun aku pada semuanya, setidak peka apapun aku pada segala hal..." "...jika itu menyangkut tentang dirimu, aku akan menjadi orang yang paling perduli dan peka." It's a lilbit "EUNHAE" maybe, YAOI, ONESHOOT.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,656 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 7/22/2013 - Complete
I Love U as My Girl not My sister by zwnky97 reviews
Summary : Donghae adik perempuan Hyukjae. Tapi Hyukjae suka sama Donghae. Donghae juga. Intinya mereka sama-sama suka. TAPI MEREKA SAUDARA. EunHae/Hyukhae/oneshot/GS happy ending. cerita pasaran. REVIEW diperlukan xD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,509 - Reviews: 7 - Published: 8/19/2013 - Complete
One Fine Day, One Day by hyukssoul reviews
'seandainya pertemuan itu menjadikan kita seorang yang lain'. a spoil kihae pwp story. kihae as main pair. slight! eunhae as crack pair. angst. drama. complex. dont like dont read! dont peep? only for 21
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,084 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 8/19/2013
Still You by miseungie reviews
-Drabble-"Kau tahu, karena aku bisa membuatmu terbang tinggi, setiap detiknya." "Sesuatu yang manis membantumu untuk melupakan kesedihan!" Still you, you, you, I'm still the same Yaoi,Eunhae,Lee Hyukjae,Lee Donghae
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 2 - Published: 12/18/2013 - Complete
HAaaa? by QUE-mirr reviews
Berisi ke-NGGAK-jelasan semua member superjunior yang lagi ikut ujian praktek olahraga! SIAPIN BATTU BUAT TIMPUK GUE! SERIUSAN deeeh! :DDDDDD / Fokus ke EUNHAE, HANCHUL, SIWON JUGA!/ REVIEW lah?
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,557 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 9/24/2013 - Complete
Why I Like You by Uqqielf reviews
Chap 5 UPDATE! / Ryeowook harus menjadi budak Yesung untuk kedua kalinya? Nasib buruk apa lagi yang menimpanya sekarang? Lalu Kyuhyun justru kembali membuat hidupnya makin rumit? Apa kaleng bekas tak berharga itu mengutuknya? /YeWook/KyuWook/EunHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 16,580 - Reviews: 98 - Favs: 18 - Follows: 20 - Updated: 2/1/2014 - Published: 7/28/2013
Feelings by Song Chae Hyeong reviews
"Aku memarahimu, karena aku peduli padamu dan… aku mencintaimu," kata Kang In sambil tersenyum. It's just about EunHae, SiHae, KangTeuk., YeWook and KyuMin couple's yaoi story. And this's my #1 fanfic..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,835 - Reviews: 29 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 1/8/2010
A Super Junior Love Story by DragonGirl8493 reviews
yes as you read its A Suju LOVE story, so expect boyxboy couples:KangTeuk EunHae SiBum HanChul YeWook KyuMin Zhou Mi and Henry don't has couple name I think And ShindongXOC please enjoy
Misc. Tv Shows - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,080 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 7 - Updated: 2/11/2012 - Published: 2/5/2012
Behind The Scene of JEJU ! by Beauty HaNemo reviews
"Eun….."/ "Ssssttt.." / "Donghae ssi apa kau sudah siap" / "Si-siap untuk apa" / "Eomma, aku ingin menikahi Donghae. Dan bisa dikatakan bahwa sekarang aku sedang melamarnya untuk menjadi istriku" / EUNHAE / HYUKHAE / YAOI (Little NC) DLDR ! / RnR ! / Donghae uke
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 4,109 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 10/20/2014 - Published: 10/9/2014
Trapped by nasshhyuk reviews
Eunhyuk hanya mengelus pelan punggung Donghae sebagai balasannya, dia berusaha menenangkan kekasihnya itu. Kekasih? Kekasih gelap lebih tepatnya, dia adalah kekasih gelap Donghae yang notabenenya adalah sahabatnya sendiri yang juga kekasih dari sahabatnya , Choi Siwon. /Eunhae Wonhae/ RnR?
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,562 - Reviews: 18 - Favs: 10 - Follows: 6 - Published: 6/20/2013
Will He Change With Me? by tsuki.LTH reviews
When everything seems to be in place, and yet there's still something missing, it's time for a change. The problem is... Will he change with me? A Super Junior fic. NC17. Slash. Featuring: KyuMin, EunHae, KangTeuk, HanSiChul & YeWook.
Misc. Plays/Musicals - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,295 - Reviews: 11 - Favs: 16 - Follows: 15 - Published: 1/27/2010
Stand In The Rain by SuperJuniorLuVeR reviews
Donghae sees someone dancing in the pouring rain on day. It truly inspired Donghae. And on night, when it was storming hard, Donghae went outside and danced his heart out. Unaware that the dancer who inspired Donghae was watching. His reaction? EunHae
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - English - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,506 - Reviews: 2 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 7/4/2011 - Complete
Why Are You Like This? by Ranti Fishy reviews
[CHAP 4 UP] Kisah Kim Donghae dan Lee Hyukjae. EunHae FanFic, Uke!Hae and Seme!Hyuk. YAOI. Langsung baca saja, saya tak pandai membuat Summary. DON'T LIKE DON'T READ!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 4 - Words: 5,620 - Reviews: 28 - Favs: 9 - Follows: 6 - Updated: 4/17/2014 - Published: 3/31/2014
Hope -For Your Love DISCONTINUED by fujoshi97 reviews
Donghae yang mengangumi Hyukjae dan Hyukjae yang tidak pernah menyadari kehadiran Donghae, serta perjodohan kedua orang tua mereka. Bagaimana reaksi mereka ? EunHae Yaoi New Chapter Update! :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 11 - Words: 26,935 - Reviews: 128 - Favs: 31 - Follows: 33 - Updated: 1/8/2014 - Published: 3/14/2013
Love Scramble by geelovekorea reviews
zhoury couple.lg bingung bikin summary jadi langsung baca ajah. zhoury main. slight eunhae,haery, eunry. failure drama, failure romance. K . BL. typo(s). abal. gaje. DLDR. read? review pliz.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,088 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Follows: 5 - Published: 10/26/2012 - Complete
Everlasting by KimSunRi reviews
Hyukjae tau hidup pasti akan berubah. Namun ada satu hal yang ia yakini tidak akan pernah berubah selamanya "Aku akan selalu ada bersamamu. Lee Hyukjae akan selalu mencintaimu." Eunhae oneshot! New author
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,079 - Reviews: 18 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 9/4/2012 - Complete
You'll Be In My Heart by KimSunRi reviews
Hyukjae harus pergi, dan Donghae tentu tidak menginginkannya. Pergi kemana sebenarnya? "Tapi aku harus pergi, hae… Kau tau itu…" . "Demi Tuhan, Donghae!" Kyuhyun menggeram frustasi. Eunhae drabble! Songfic! fluffy ?
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,090 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 9/17/2012 - Complete
If Only by KimSunRi reviews
"Andai saja… Hyukjae tiba-tiba terkena benturan di kepalanya atau apalah sejenisnya. Kemudian ia berubah menjadi perhatian dan romantis. Ah pasti akan indah rasanya…" Aku menggumam berandai-andai. *DHUK!* . Eunhae fluffy oneshot! (and failed attempt of humor inside). Mind to RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,541 - Reviews: 18 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 1/19/2013 - Complete
My Nanny by Lee Suhae reviews
Tentang seorang Nanny yang hidup dengan 'anak asuh'nya yang lebih tua darinya. Well, itu aneh? dan apa kisah selanjutnya? New fic from me, Eunhae ff and others cast. Mind RnR PLISSS! xD
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 6,202 - Reviews: 32 - Favs: 18 - Follows: 9 - Published: 12/7/2013
Super Junior ¿Otro líder? by Mochita-chan reviews
Super Junior Fanfic (2008). Leeteuk se va de vacaciones y Kangin intentará encontrar un líder temporal en el grupo. Shenanigans por venir. Pairs: KangTeuk, EunHae, YeWook, ninja!Kisung, ninja!SiHanChul.
Misc. Plays/Musicals - Rated: K+ - Spanish - Humor - Chapters: 14 - Words: 19,945 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 4/9/2013 - Complete
Wait For Me - KangTeuk - SUPER JUNIOR FIC by SapphireBluELF
KangTeuk, hints at SiChul, YeWook, KyuMin and EunHae. Leeteuk tells his friends he is going to enlist at the breakfast table. Kangin is shocked, begging his best friend not to leave he finally realises how he feels towards the leader.
Misc. Plays/Musicals - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,581 - Favs: 2 - Follows: 3 - Published: 2/4/2013
No More by LilShiro-chan10 reviews
Kangin and Heechul plan a prank on Eunhyuk that involves Kangin's friend being drunk. But the prank backfires when Eunhyuk finally explodes, tired of the rude comments he makes. Kangin also explodes when his friend harasses Leeteuk. EunHae KangTeuk ending
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,544 - Reviews: 3 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 7/3/2011 - Complete
Loving you by jovin-is-awesome reviews
Donghae and Eunhyuk both love each other, but they don't realise that the other party has feelings for them! Main pairing: Eunhae; with slight Kangteuk, Yewook and Kyumin. Sorry, but I suck at summaries! . Reviews well appreciated! :
Parodies and Spoofs - Rated: K - English - Romance/Friendship - Chapters: 31 - Words: 15,828 - Reviews: 35 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 3/18/2013 - Published: 3/12/2011
347 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »