427 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »
Narrow Results
Section:Plays/Musicals X






KOI by junnilicious reviews
Percayakah kamu tentang adanya cinta sejati?/Bad Summary T,T/ Fict about YunJae, YooSu, SiChul and KiMin/ BoysLove-Mpreg/chap 3 finnaly UP/Enjoy!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 3 - Words: 7,128 - Reviews: 60 - Favs: 23 - Follows: 26 - Updated: 1/5/2012 - Published: 3/29/2011
Mood Swings by duuuuudu reviews
Sungmin yang tidak bisa tenang-tenang saja mengenai hal ini dan Kyuhyun yang ternyata malah menanggapi hal ini dengan tenang/KYUMIN FIC/BOYXBOY/MPREG/DLDR/RNR
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 6,609 - Reviews: 308 - Favs: 83 - Follows: 73 - Updated: 3/30/2014 - Published: 3/25/2014
My Neighbor by Black Key reviews
"Ku rasa Minki sudah cukup besar untuk punya adik, jadi bagaimana kalau kita beri Minho dan Minki adik lagi?" SiBum, Yaoi, Mpreg.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 12,610 - Reviews: 161 - Favs: 38 - Follows: 38 - Updated: 2/16/2013 - Published: 11/3/2012 - Complete
Love Is Sin by benwubacon reviews
CHAP 3 IS UP Mencintai Baekhyun membuat Kris menjadi pendosa karena terus menutupi semua perbuatan brengseknya. KRISBAEK-Bad Summary-It's YAOI. Careful! There will be a lot of typos -mpreg-
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 7,896 - Reviews: 25 - Favs: 13 - Follows: 16 - Updated: 11/23/2013 - Published: 11/9/2013
Appa Complex by junnilicious reviews
Bagaimana ke possessive-an Leader U-Know Yunho pada anaknya yang baru lahir?/summary gaje/warn: Yaoi-Mpreg/Fic for YunJae Anniversary-walau udah telat/enjoy!:D
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,854 - Reviews: 36 - Favs: 47 - Follows: 7 - Published: 6/12/2011 - Complete
Paris by Najika bunny reviews
Setahun terakhir menikah membuat kami tampak baru sehari mengucap janji suci bersama di gereja sacrè cœur —gereja tertua di Paris. / KYUMIN / YAOI -Mpreg / FIC Request
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,659 - Reviews: 36 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 7/2/2014 - Complete
Unwanted by delupaper reviews
Pada puncak hubungan manis antara Yifan dan Chanyeol, Yifan tiba-tiba saja menghilangkan dirinya dari hadapan Chanyeol. [exo, mpreg: krisyeol, krismin]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,948 - Reviews: 30 - Favs: 12 - Follows: 7 - Published: 4/15 - Complete
YUNCONDA IS MINE! by nadalyunjae reviews
END! Ketika seorang Jung Yunho yang dingin, polos dan kaku harus dihadapkan dengan Kim Jaejoong yang eerrr…/YUNJAE/NC21/MPREG
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 17 - Words: 46,106 - Reviews: 492 - Favs: 115 - Follows: 112 - Updated: 11/24/2014 - Published: 11/7/2014
It's True It's Wrong by zyxwvutsrqpo9876 reviews
Kyuhyun yang harus puas sebagai kekasih gelap Siwon. WonKyu, BL, Mpreg, typo(es), cerita pasaran. Thanks for review..
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 2,792 - Reviews: 64 - Favs: 19 - Follows: 25 - Updated: 10/28/2014 - Published: 4/27/2014 - Complete
STILL by uchimaki shippy-chan reviews
Penantian setia seorang Kyuhyun untuk namja tercintanya, Sungmin yang menghilang secara . This is my first fanfic! YAOI, MPREG! KYUMIN *little bit SiHae
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,913 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 9/29/2013 - Complete
Bad Boy by Uchiha Rii reviews
CHAPTER 4 UPDATE! Chanyeol yang brengsek, baekhyun yang polos. apakah yang akan terjadi? WARNING RATED M YAOI,MPREG DLL Maaf kalau endingnya mengecewakan T T
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 4 - Words: 8,156 - Reviews: 103 - Favs: 62 - Follows: 59 - Updated: 11/1/2013 - Published: 3/8/2013 - Complete
The Twins Choi by SimbaRella reviews
SICHUL FIC! Choi Taemin dan Choi Daniel, si kembar dari keluarga Choi. Dua pangeran cantik kesayangan Diddy Siwon dan Mommy Heechul. Oneshot, BL, MPREG. Enjoy!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,435 - Reviews: 32 - Favs: 19 - Follows: 8 - Published: 8/26/2013 - Complete
It's Just a Baby by just 1 of me reviews
"it's just a baby, tao, it won't hurt you". "No, gege, this is a gift from hell". Taoris. Warning : mpreg. Don't like don't read
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 10,313 - Reviews: 164 - Favs: 84 - Follows: 96 - Updated: 12/30/2012 - Published: 12/24/2012
Wu Family by crayON21 reviews
Keseharian Kris dan Tao hingga bayi kecil mereka lahir. PAIR:: KRISTAO. Warning:: MPREG, BOYS LOVE. DON'T LIKE, DON'T READ! [COMPLETE]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 6 - Words: 16,355 - Reviews: 192 - Favs: 102 - Follows: 68 - Updated: 5/26/2014 - Published: 2/23/2014 - Complete
SUKRIS: Kris' Pregnancy Period by doubleAA10 reviews
ITS SUKRIS not Krisho. Tentang bagaimana Joonmyeon mengurus Kris, suami absurdnya di masa-masa kehamilannya. MPREG, Ficlet, humor, REVIEW please :) (SECOND SEQUEL UP!)
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 3 - Words: 6,714 - Reviews: 60 - Favs: 23 - Follows: 8 - Updated: 10/12/2014 - Published: 10/2/2014 - Complete
Our Confused Relationship by Keys13th reviews
Ketika dua seme dinikahkan dan ketika sang uke berhasil merebut dominasi malam pertama mereka. BL, MPREG, RnR. Kaihun/SeKai.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 23,107 - Reviews: 339 - Favs: 118 - Follows: 112 - Updated: 3/19 - Published: 3/29/2014
Allways keep the faith by yesungroleplayer reviews
"aku mencintaimu,,,, aku menghalalkan segala cara agar bisa bersamamu,, kau tau kenapa? karenaaku sayang kamu"/kyusung / Yaoi / kemungkinan besar nanti mpreg /kekerasan ( O.O)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 1,963 - Reviews: 26 - Favs: 7 - Follows: 10 - Updated: 4/27 - Published: 3/6
My Damned Wife by navivory reviews
[Sequel of Molested] Bagaimana rasanya tinggal serumah dengan seorang berandal yang tengah mengandung anakmu? HaeHyuk, My comeback fiction—MPREG!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 5,434 - Reviews: 154 - Favs: 70 - Follows: 62 - Updated: 4/3 - Published: 1/30/2014
During the Ball by Delphicoracle-Cat reviews
Now mated and with seven kittens, Mistoffelees and Rum Tum Tugger attend the Jellicle Ball. A sequel of sorts to "Mysterious Ways". Warnings for slash, mentions of past mpreg, and the occasional bout of naughtiness.
Cats - Rated: M - English - Romance - Chapters: 12 - Words: 23,645 - Reviews: 52 - Favs: 50 - Follows: 23 - Updated: 4/8/2012 - Published: 1/21/2012 - Mistoffelees/Quaxo, Rum Tum Tugger - Complete
Vividly Blurry by milodingin reviews
Alangkah indahnya bila saat ini juga ia berjalan satu langkah lagi, lalu membiarkan tubuhnya tertarik oleh gravitasi. [exo, mpreg: broken!kaihun]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 37 - Favs: 23 - Follows: 9 - Published: 12/1/2014 - Complete
When the Love Falls by milodingin reviews
[Final chapter is up] Sehun selalu menanamkan di pikiran bahwa seluruh tindakan kasar Jongin terhadapnya merupakan wujud dari kasih sayang. [exo, kaihun, chanhun, kailu mpreg]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 15 - Words: 43,559 - Reviews: 746 - Favs: 16 - Follows: 7 - Updated: 7/20/2014 - Published: 10/15/2013 - Complete
Wolves by duuuuudu reviews
Sungmin tidak menyadari apapun yang terjadi di sekitarnya KYUMIN FIC/YAOI/MPREG/ABO DYNAMICS/WOLF!AU/INSPIRED BY TEEN WOLF/KYUMIN ARE MATES IN HERE/DLDR/RNR
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 2,230 - Reviews: 58 - Favs: 29 - Follows: 25 - Published: 1/3
FAMILY by choco jin reviews
Kisah kehidupan keluarga Kim yang terdiri dari Kim Hanbin kepala keluarga, Kim Jinhwan istri, serta Kim Yoonsuk sang putra semata wayang. YAOI Mpreg Binhwan couple iKON fanfic
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 7 - Words: 15,019 - Reviews: 51 - Favs: 20 - Follows: 23 - Updated: 4/15 - Published: 2/4
YOU ONLY LOVE by kimRyan2124 reviews
"Kaua harus bertahan Jung Ryeowook," Yewook/Kyumin/slight Sibum/Haehyuk. MPREG. GS for the parents Rate M untuk jaga-jaga
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 29,294 - Reviews: 94 - Favs: 34 - Follows: 31 - Updated: 4/29 - Published: 12/19/2013 - Complete
Noiseless by OhMyLady reviews
Luhan hidup untuk musik, bernapas untuk musik. Namun segala kehidupannya seakan runtuh saat pendengarannya hilang karena ulah orang yang dicintainya. /HunHan/NC/MPREG/YAOI/Teaser is up!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 172 - Reviews: 44 - Favs: 28 - Follows: 28 - Published: 10/23/2014
You're Mine Baekkie by Maple Fujoshi2309 reviews
Chanyeol yang cemburu akan adanya BaekYeon , Baekhyun yang semakin berulah dan hukuman dari Chanyeol buat Baekhyun. NC Mpreg
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 21,245 - Reviews: 162 - Favs: 81 - Follows: 65 - Updated: 11/4/2014 - Published: 6/19/2014 - Complete
IN SILENT by Hizuku Sakuraji reviews
[Yunjae Story] Jaejoong yang penyandang cacat menaruh dendam pada seorang pengusaha bernama Jung Yunho, sebenarnya apa yang terjadi di masalalu? WARN : YAOI! Mpreg! DLDR
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,193 - Reviews: 115 - Favs: 73 - Follows: 58 - Published: 11/16/2014 - Complete
JUST US HAEHYUK by Adrien Lee reviews
Sepenggal kisah Lee Donghae dan Lee Hyukjae bersama Baby mungil mereka, Lee Ha Na. Drabble -or Oneshot? I don't Know - - HAEHYUK/BL/FAMILY/ROMANCE/MPREG
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,400 - Reviews: 21 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 4/7
Kai, Mianhae by Kwon Yonghwa4910 reviews
Perjuangan Sehun untuk mendapatkan cinta nya lagi ! BL ! DLDR ! No Bash ! Mpreg ! Sequel My Life ! Review Plis ! Chapter 6 update
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 10,968 - Reviews: 124 - Favs: 60 - Follows: 43 - Updated: 4/5 - Published: 9/18/2014
Reset by sparkyu amore reviews
Kibum melanggar janjinya tuk setia. Ia meninggalkan Kyuhyun dg luka dan kembali muncul bersama bocah laki-laki sebagai anakny/KiHyun-Xiumin/BL/MPREG
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 17 - Words: 70,875 - Reviews: 553 - Favs: 63 - Follows: 66 - Updated: 3/29 - Published: 1/9
The King and His Wifes by choiwisang reviews
"Berjanjilah kau tak akan jatuh cinta padanya,kau hanya akan mencintaiku dan Kibum" / Wonkyu, Sichul, Sibum, Wonmin, Mpreg, GS
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 29,641 - Reviews: 842 - Favs: 186 - Follows: 186 - Updated: 9/20/2014 - Published: 12/15/2012
GEOJIMAL – The Key by BizzleJazie reviews
CHAPTER 14! YUNJAE! "Tomorrow is Christmas day! Merry Christmas, everyone!" . YAOI. BOYSLOVE. MPREG. I'm Fudanshi! AKTF! Review :) Genre was changed, Username too from Griffo205 :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 14 - Words: 21,466 - Reviews: 247 - Favs: 65 - Follows: 65 - Updated: 1/18/2014 - Published: 7/21/2013
Nymph by Pegasuss Lee reviews
Kau tidak boleh menolak. Karena kalau kau menolak aku akan membunuhmu lalu bunuh diri/ Lee Sungmin, menikahlah denganku atau kau akan mati/ KYUMIN, YAOI, Mpreg, Mature Content.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 12 - Words: 47,269 - Reviews: 1264 - Favs: 263 - Follows: 232 - Updated: 2/15 - Published: 4/23/2014 - Complete
All in the Family by Emra1234 reviews
Takes place after the events of the 1986 film "Little Shop of Horrors". It focuses on Seymour and Audrey's family life, as well as that of some of the other characters, such as Arthur Denton and Wink Wilkinson. anti-mpreg friendly!
Little Shop of Horrors - Rated: K+ - English - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,075 - Reviews: 1 - Published: 5/23 - Seymour K., Audrey, Arthur D.
LOVE AND DISEASE by hwangpark106 reviews
{Hwang} Seseorang yang harus memilih antara hidup dan kekasihnya apakah kedua hal tersebut dapat bersatu? atau sebaliknya? EXO,HUNHAN,Mpreg!,BL!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 3 - Words: 4,494 - Reviews: 22 - Favs: 14 - Follows: 18 - Updated: 6/10/2014 - Published: 11/29/2013
Little Luhan by Brida.wu reviews
Sehun mengalami perubahan terbesar dalam hidupnya setelah menikahi laki-laki intersex bernama Luhan. HunHan - Oneshoot. [!] MPREG, Marriege Life. RnR?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,017 - Reviews: 82 - Favs: 63 - Follows: 26 - Published: 12/23/2014 - Complete
Light On by PreciousLu reviews
Maafkan aku karena telah menorehkan luka di hatimu - Sehun - / Pada akhirnya kau akan tetap kembali padaku - Luhan -. It's HunHan! MPREG! ONESHOOT (Re-Publish)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,166 - Reviews: 50 - Favs: 49 - Follows: 23 - Published: 11/1/2014 - Complete
Let Out The Best by Brie APel reviews
'Bukan rahasia lagi, mereka semua tau kalau aku memendam perasaan pada visual EXO ini' EXO Fanfiction KaiXiu couple. MPREG! DLDR! last chap!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 8 - Words: 39,745 - Reviews: 189 - Favs: 84 - Follows: 72 - Updated: 2/24/2014 - Published: 1/2/2013 - Complete
Want to Feel Loved by coldreams27 reviews
(discontinued) Chanyeol mainkan garis-garis indah di lengannya—luka goresan silet yang pernah Kris lukiskan untuknya beberapa hari yang lalu. [exo: mpreg, krisyeol, krisbaek]
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 4 - Words: 7,989 - Reviews: 82 - Favs: 36 - Follows: 48 - Updated: 11/25/2014 - Published: 10/17/2014 - Complete
That Which is Lost by Xailey56 reviews
Thor and Steve are given the gift of a family through magic, but they are a family out of time and they need to learn that letting children around alien technology is never good. Thor/Steve, mpreg.
Crossover - Dr. Horrible's Sing-Along Blog & Avengers - Rated: T - English - Tragedy/Family - Chapters: 2 - Words: 4,191 - Reviews: 11 - Favs: 15 - Follows: 31 - Updated: 10/3/2012 - Published: 9/21/2012 - Captain Hammer, Captain America/Steve R.
MY FAMOUS HUSBAND JUNG by YunjaeDDiction reviews
Kisah pelajar Kim Jaejoong yang menikah dengan seorang idol Jung Yunho. / YUNJAE / YAOI / MPREG / TRANSLATED FIC / Chapter 11 is Up
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 12 - Words: 33,797 - Reviews: 500 - Favs: 179 - Follows: 156 - Updated: 5/18 - Published: 2/1
The Wrong Daddy by Jung Eunhee reviews
D.O hamil. EXO heboh. Namun sayangnya, hubungannya dengan Kai malah berakhir. Apa alasannya? [CHANKAISOO] [KAISOO], [CHANSOO], YAOI! MPREG! CANON! DLDR! BL! [SEQUEL IS UP!]
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Family - Chapters: 9 - Words: 27,373 - Reviews: 241 - Favs: 67 - Follows: 59 - Updated: 1/18 - Published: 11/27/2014 - Complete
A Secret Behind The Secret by Xiubutt reviews
Semoga kalian sukaa.. EXO FIC! WARN!MPREG. Tapi ngga semua uke dibikin Mpreg. Pair: Bisa berubah sewaktu-waktu. XIuHunHan as Main cast.. p.s.: semua cerita dan kejadian yang berkaitan dengan kitchen itu sebagian besar nyata author alami sendiri.. kecuali di bagian office2 itu yaa..
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 24 - Words: 50,172 - Reviews: 163 - Favs: 42 - Follows: 29 - Updated: 4/13/2014 - Published: 1/12/2014 - Complete
The Baby's Is My Mind by Black Key reviews
Dong Hyun menyukai Minwoo tapi Minwoo tak mengetahuinya. Gimana yah akhri dari undangan makan malam Minwoo pada Dong Hyun apalagi kalau acara yang seharusnya romantis malah jadi menegangkan karena kehadiran si kembar KwangMin & YoungMin. Dong3Min, Mpreg.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,814 - Reviews: 19 - Favs: 4 - Published: 12/29/2011 - Complete
Not A Moment Too Soon by CrazyIndigoChild reviews
Mistoffelees and Tugger's litter is almost a week late and Misto's getting pretty fed up. Tugger has a couple ideas to help move things along, but his mate cannot be coerced. Whatever shall they do! Mpreg. Slash. Prize for Delphicoracle-Cat.
Cats - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,717 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 11/17/2011 - Mistoffelees/Quaxo, Rum Tum Tugger
Whoa? by Cho Rhiyeon reviews
Heechul mengibas-ngibaskan tangannya, "Apapunlah itu, aku tetap lebih cantik dan cakep daripada kalian berdua. Oke? Nah, sekarang jelaskan ada apa. Cepat, aku tahu kiamat akan datang." BL, MPreg, RnR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,433 - Reviews: 30 - Favs: 10 - Follows: 5 - Updated: 9/25/2011 - Published: 5/31/2011
Unprepared by DontBeAZombie reviews
Mistoffelees finds himself scared, unprepared and alone as he goes into labor with his five kittens. Warnings: Slash, Mpreg, Graphic birth. If you do not like one or all of these I respect your opinion, please respect mine by leaving this page without commenting. Thanks. Munku/Misto.
Cats - Rated: M - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,300 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 7/4/2012 - Mistoffelees/Quaxo, Munkustrap - Complete
Daddy's Films by BehindTheLens reviews
In order to remember her Daddy, she needs to watch his films. Mark's and Roger's daughter watches films of her parents' past and discovers sides to them she never knew before. Mpreg mentioned and character death. UPDATE!
RENT - Rated: T - English - Chapters: 16 - Words: 22,953 - Reviews: 125 - Favs: 44 - Follows: 48 - Updated: 4/16/2007 - Published: 4/30/2006 - Mark C., Roger D.
Kado untuk Minnie by Sparkcloudy reviews
Jika keluargamu bertambah bukan berarti kasih sayang untukmu akan terbagi. Tapi dengan bertambahnya keluargamu, maka bertambah pula orang yang menyayangimu., Wonsung Mpreg. DLDR n RnR. Complete.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 2 - Words: 6,844 - Reviews: 35 - Favs: 10 - Follows: 4 - Updated: 3/22/2012 - Published: 3/18/2012 - Complete
Someday For You by coupleYEWOOK reviews
Summary : Ku rasa tidak begitu penting ! Yesung-Siwon FanFiction. Warning : YAOI boyxboy , MPREG/NC-17. silahkan review bila anda berminat dan setelah membacanya di wajibkan untuk comment dan saran yang bermutu ! Author baru pertama kalinya buat NC.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,022 - Reviews: 20 - Favs: 8 - Follows: 6 - Published: 6/30/2011
427 found: « Prev Page 1 .. 2 3 4 5 6 .. Last Next »