TV ShowsKunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?
Filters
Terug in Hamelen by konarciq
Eindelijk was de droom dan uitgekomen - ze hadden Hamelen teruggevonden. Alleen blijkt algauw, dat hun droombeeld van Hamelen trekken van een nachtmerrie heeft. Horen ze hier nog wel? Of zijn ze teveel veranderd tijdens hun zwerftocht in Haar om nog in hun thuisstadje te kunnen aarden? Opnieuw knaagt de heimwee. Maar ja, wat is het alternatief?
Rated: K+ - Dutch - Chapters: 2 - Words: 7,243 - Published: 7/17/2019 - Aernout K., Bertram B., Kinderen, Lidwientje W.
Noem eens iets wat je leuk vind! by GermanyMadridista4Life reviews
Een typische, regenachtige dag in Laar. Oneshot, het is kort maar erg lief.
Rated: K - Dutch - Romance - Chapters: 1 - Words: 418 - Reviews: 1 - Published: 12/13/2011 - Bertram B., Lidwientje W. - Complete
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand by konarciq reviews
Afl. 16: Het Waternix-schandaal. Waarom de aflevering eindigen met een reprise van "Weledelzeergeleerd" als je het ook met een nieuw lied kunt doen? Op de melodie van het Oebeler lied "In een huis op wielen".
Rated: K - Dutch - Poetry - Chapters: 1 - Words: 382 - Reviews: 1 - Published: 3/4/2011 - Lidwientje W., Kinderen - Complete
Een Hameler Kerst by konarciq reviews
Hildebrandt kondigt aan dat het morgen Kerstmis is. En tussen de drukte van de voorbereidingen door heeft eenieder zijn eigen overpeinzingen over Kerst, Hamelen en gemis. Een Kleine Karakterstudie tussen afl. 39 en 40.
Rated: K+ - Dutch - Chapters: 2 - Words: 1,269 - Reviews: 4 - Updated: 6/12/2010 - Published: 4/12/2010