Heilian
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 12-02-06, id: 1174861, Profile Updated: 11-06-12
Author has written 31 stories for Naruto, Yami no Matsuei, Hana-Kimi, Fuyu No Semi/冬の蝉, Kamen Rider, xxxHOLiC, Doctor Who, Torchwood, and Mortal Instruments.

Heilian (sebelumnya Lady Bellatrix) itu ...

1. Pegawai Divisi Shokan Enmacho. Bohong besar :D. Jangan percaya, aku manusia hidup kok. ;p

2. Penulis gaje yang agak seenaknya, bikin tulisan menurut standarnya sendiri. Berusaha agar bisa memenuhi kualitas tulisan sesuai patokannya sendiri. Bikin tulisan sesuai seleranya, nggak peduli seleranya itu mainstream apa nggak, populer apa nggak.

3. Suka banget Tatsumi x Tsuzuki, tapi nggak nolak Muraki x Tsuzuki, Tsuzuki x Hisoka, Muraki x Tatsumi, Hakushaku x Tsuzuki, Tsuzuki x Touda ... I ship Everyone x Tsu XDD. Di Naruto paling suka NaruSasu dan juga tertarik pada pairing-pairing SasUKE lainnya. Juga suka TsukasaxDaiki, tapi TsukasaxEveryone juga gak nolak XD Makin lama, imajinasi saya itu makin crack, xixixixixi. Intinya, kalau fanfic-nya bagus, pairing apapun itu bakal dilahap deh! Singkat kata: omnivora. Satu lagi yang disuka: Sasuke chibi neko (bukan Sasuke aslinya lho ;p). Sasu-nyaaaaaaaannn! :3

4. Suka mencari info seputar penulisan fiksi dan senang membaginya dengan teman-teman.

5. Selalu login ketika memberikan review. Kadang perlu waktu lama untuk me-review karena lama juga memikirkan biar review-nya bagus & nggak klise. Itu juga kadang gagal... T_T

6. Suka angst. Orang bilang true art is angsty XD

7. Fujoshi dengan imajinasi yang kadang gila-gilaan. Hey, I'm an adult!

8. Nomaden, tapi level kenomadenannya tentu tidak sehebat Syaoran atau Tsukasa.

9. Gak penting sih, tapi saya nggak doyan duren ;p


Oke, bagian yang ceria dan menyenangkan sudah selesai. Sekarang yang agak suram. Ya, memang tidak terlalu enak, tapi ini perlu.

1. Anda tidak suka tulisan saya? Tidak suka pairing-nya? Tidak suka genrenya? Alergi dengan gaya penceritaannya? Ya Anda tidak perlu membaca. Tidak ada kewajiban Anda untuk itu bukan? Silakan klik tombol back atau tutup tab bersangkutan. Daripada membuang waktu membaca tulisan saya, bukankah lebih baik Anda membaca sesuatu yang Anda suka? Apalagi kalau yang Anda suka itu sesuatu yang mainstream, tentunya menemukannya tidak akan susah. Bukannya saya menutup diri dari saran-saran yang bisa membuat fanfic saya lebih bagus. Apapun yang bermanfaat setidaknya akan dijadikan pertimbangan. Saya menulis fanfic dengan serius, dan apa yang saya tulis punya pertimbangan tersendiri. Kalau Anda ingin sekali membaca yang betul-betul mengikuti keinginan Anda, ya silakan buat fanfic Anda sendiri. Everyone will be happier, then. You may hate what I like, but why would I give a damn? Homophobic? Menyingkirlah dari fanfic saya, karena fanfic saya sebagian besar BL.

2. Betul-betul tidak suka sockpuppeting buat nge-flame. Nge-flame dengan akun sockpuppet merusak rasa percaya antar warga fandom. Penghuni fandom dimata-matai, akhirnya semua orang saling curiga. Kalau saya tahu Anda melakukan hal ini, dan Anda teman saya di FB atau follower dan saya follow juga di Twitter, akan langsung saya remove. Maaf, saya tidak bisa mempercayai orang yang melakukan itu. Untuk memaafkan orang yang bertindak seperti itu butuh waktu lama, tahu?

3. Tolong jaga kata-kata Anda. Anda berada di lingkungan penulis. Saya bukannya ingin main Big Brother di seisi fandom, tapi patut diingat kolom review itu area publik, yang membaca itu orang banyak. Berniat memaki-maki di kolom review saya? Lihat poin nomor delapan di bawah.

4. Kenali dengan benar mana yang bisa ditaruh di area publik, mana yang harus diletakkan di area privat. Keberadaan fasilitas private messaging bukan tanpa alasan. Kalau Anda nekat mencerca pribadi user lewat review dan tidak ada kaitannya dengan cerita yang di-review (yang seharusnya dibahas lewat PM), berarti Anda sedang memamerkan keburukan Anda sendiri. Ya setelah itu silakan menikmati sindiran dan olok-olok yang dilontarkan orang pada Anda. Menyenangkan bukan?

5. Jika Anda punya masalah dengan saya atau keberatan dengan perilaku saya, silakan kontak saya langsung lewat PM. Masih merasa tidak nyaman? Cari penengah, bukan menyewa preman online. Kalau Anda masih menyewa preman online, tentunya Anda tahu Anda harus melabel diri dengan sebutan apa.

6. Saya nggak suka badfic, tapi bukan berarti hidup saya hanya berkisar di situ saja.

7. Saya akan langsung melaporkan troll tanpa peringatan apapun. Jika ada review yang keterlaluan juga saya akan bersikap sama.

8. Harap diingat saya tetap punya hak untuk memblokir user lain jika user itu membuat masalah. Jika Anda membuat masalah dan/atau keributan di kolom review saya, akan langsung saya blokir. Hal-hal yang tidak saya toleransi di kolom review: rasisme, homophobia, seksisme, mengadu domba SARA dan segala bentuk hate speech, memicu pairing war. Saya sudah peringatkan ini sebelumnya, jadi protes ketika itu sudah terjadi tidak akan berguna. Mau menyebutnya pengecut? Terserah. Saya menyebutnya cerdas. Ngapain juga ngeladenin orang nggak berguna? Energinya mending dipake buat hal lain yang lebih bermanfaat. Yang diblokir mau ngamuk? Terserah. Toh dia bukan siapa-siapa.

9. Kalau Anda berbuat sesuatu yang konyol, absurd, dan tidak masuk akal di area publik, ya saya tertawakan. Hah? Cuma berani ngetawain?! Daripada marah-marah, capek kan? Lagian yang rugi buntut-buntutnya saya, jadi, mending diketawain aja deh. Tanpa ampun. Tapi jangan khawatir, olok-oloknya tidak akan di-post sebagai non-story entry di sini kok.

Saya galak? Saya keras? Sebenarnya saya ini tipe yang cenderung malas mengurusi orang lain dan berpendapat lebih baik menangani urusan sendiri. Tapi jika Anda membuat masalah, jangan harap saya akan berbaik hati.


The Rant Part:

Seriously, what's with you, people?! Troll! Troll! Masih aja ditanggepin! Mana pada percaya sama troll lagi. Woi, sadar woi! Makhluk-makhluk jelek itu memang sengaja nyari keributan! Mana sekarang saling serang pairing lagi! Kalian pikir beda selera pairing bikin mati, hah?! Bikin krisis ekonomi?! Bikin gunung meletus?! Nggak kan?! Terus ngapain juga diributin?! Malah ada yang sok-sokan nyeramahin fujoshi soal yaoi lagi! Hallooooooo?! Dunia ini nggak cuma berisi warna hitam putih yang tertangkap mata kalian, tahu! Preachy! Suka nggak suka, isi dunia ini nggak cuma orang hetero saja! Silakan kalian telan fakta yang pahit buat kalian itu! Atau kalau mau rajin, belajar soal orientasi seksual manusia dulu sana! Nggak tahu ya kalau homoerotic dan homoromantic depictions itu sama tuanya dengan peradaban? Makanya, baca sana, jangan tawuran di dunia maya melulu! If you can't stand yaoi/BL/slash, just stay with straight fanfictions! Jangan lalu ditafsirkan saya anti-straight. Sama sekali tidak! Belum lagi yang ngakunya penulis tapi kata-katanya... astaga..., manusia purba aja masih lebih sopan dan beradab. Perlu dikursusin bahasa dulu, ya?!

Oke, omelan ini cukup sekian. Mengganggu mata? Keributan di FNI jauh lebih mengganggu mata. Masalahnya lagi, ada saja orang yang nggak bisa sadar kalau nggak lewat omelan.


Blocked Users:

ID 4216280: Indikasi homophobia parah dan ofensif.


Masih bingung dengan beberapa hal dalam jagat per-fanfiction-an? Ingin mendiskusikan sesuatu? Lagi buntu ide? Jenuh, pengen bercanda dan lucu-lucuan? Nyari challenge? Mari bergabung di Infantrum, tempat para author fanfic Indonesia berdiskusi dan mengobrol.

Mau tanya-tanya, baik dalam hal-hal yang jelas maupun gaje? Tengok tempat mangkal saya di Formspring.


Ngomong-ngomong, saya juga punya rumah fanfic di dua tempat lain.

Lady_Bellatrix di AO3

dame_bellatrix di LJ

Ada fanfic-fanfic tertentu yang hanya akan berada di salah satu atau kedua tempat tersebut. Mungkin saya juga akan menjadikan Archive of Our Own sebagai tempat utama menaruh fanfic-fanfic saya begitu status betanya lepas. Siapa tahu? Atmosfer di FFN menurut saya kurang kondusif.


Status: Lagi ngurusin tesis. Ide sih masih ada, ketulis atau nggaknya tergantung ada waktu yang bisa dicolong apa nggak ;p


The (Not) Frequently Asked Question

T: Kok kebanyakan tulisannya BL?

J: Soalnya penggambaran hubungan straight sudah marak sejak lama, sudah banyak lihat, jadinya kurang tertarik kecuali menemukan suatu kebaruan dan kesegaran. Belum lagi masalah gender baggage-nya :

T: Kok nggak ada lemon/gore?

J: Kepentok aturan rating di sini.

T: Gimana nasib fanfic multichapter yang belum tamat itu?

J: Hiatus. Sebenernya udah punya rancangan plot sampai tamat, cuma bingung nulisnya. Lagipula ada beberapa hal yang perlu dipertimbangkan kembali.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Istriku, Izinkan Aku by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Di ujung kehidupanku, izinkan aku menikahi orang yang aku cintai, istriku. Maafkan aku. Rain/Konpeito & Storm/Black Licorice. SasuNaru, AU, light shonen ai. Untuk ulang tahun Shrine-chan yang keempat.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,473 - Reviews: 38 - Favs: 27 - Follows: 10 - Published: 3/6 - [Sasuke U., Naruto U.] Sakura H., Hinata H. - Complete
One Hundred Years, One Old Wish by Phoebe Yuu reviews
Harapannya hanya satu, dan hal itu tidak akan dapat dipenuhi hanya dalam tahun ini. DouxWataxKoha. Untuk challenge #BiweeklyPrompt3.
xxxHOLiC - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,124 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 1/11 - K. Watanuki, S. Doumeki, Kohane T. - Complete
Mistletoe by Piper Emerald reviews
The TARDIS lands in Cardiff after the events of Voyage of the Damned, and it doesn't take long for Jack to find the Doctor. Oneshot, AU, Cardfic. (I own nothing.)
Doctor Who - Rated: K+ - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,664 - Reviews: 6 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 12/25/2013 - [10th Doctor, Jack H.] - Complete
Where Are You, Doctor? by Piper Emerald reviews
When things looked hopeless The Doctor would come in the nick of time and save the Earth. That's what he did, that's what he always did ever since the day that Jack had first met him. So where was he? (I own nothing.) Oneshot. Set during Day Five of Children of Earth.
Torchwood - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 381 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 12/16/2013 - Jack H. - Complete
The Date That Never Was by BunBunBun reviews
In reviving Jack, Rose never meant for him to become immortal. She merely made sure he would live long enough to experience happiness for once – and not necessarily much longer. Knowing this, how can the Doctor ever allow himself to get closer to the Captain? Jack/Doctor, Doctor/Jack (mainly Ten)
Doctor Who - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 11,316 - Reviews: 7 - Favs: 35 - Follows: 10 - Updated: 11/20/2013 - Published: 11/3/2013 - [10th Doctor, Jack H.] 9th Doctor - Complete
Neither with nor without you by BunBunBun reviews
After a century of lovers and losses, Captain Jack Harkness had come to realize that he would never truly be happy. Then, however, he met John Smith. [A different take on Human Nature, Jack/Human!Ten, Jack/Ten]
Doctor Who - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 14,102 - Reviews: 4 - Favs: 24 - Follows: 7 - Published: 10/10/2013 - [10th Doctor, Jack H.] - Complete
Balada Siswa Tingkat Akhir by Sanich Iyonni reviews
Salah satu dari program reorganisasi besar-besaran yang dilakukan Menteri Sihir baru, Kingsley Shacklebolt, adalah meningkatkan kerja sama dengan Kementerian Muggle, salah satunya Kementerian Pendidikan. Dari sanalah tercetus gagasan untuk meniadakan ujian NEWT dan menggantinya dengan skripsi sebagai syarat kelulusan. Bagaimana trio Harry, Ron dan Hermione menghadapi hal tersebut?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,142 - Reviews: 17 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 9/16/2013 - Harry P. - Complete
What it Takes by Iced Blood reviews
Now complete as of its 30th chapter. Naruto and his teammates, and his mentors, find themselves faced with a once-in-a-lifetime opportunity, and they take it. But time is a fickle thing, and even a ninja can't just jump inside the river of history and change its course. Not without getting swept up in it. Uzumaki Naruto is about to learn that.
Naruto - Rated: T - English - Humor/Angst - Chapters: 30 - Words: 90,673 - Reviews: 1788 - Favs: 2,306 - Follows: 2,436 - Updated: 6/20/2013 - Published: 6/26/2006 - Naruto U., Sasuke U., Itachi U., Minato N. - Complete
trench coat & porcelain doll by OwlinAMinor reviews
They always meet in bars. Jack Harkness/Jim Kirk, Kirk/Spock, Jack/10. Oneshot.
Crossover - Doctor Who & Star Trek: 2009 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,780 - Reviews: 3 - Favs: 27 - Published: 6/12/2013 - 10th Doctor, Jack H., J. Kirk, Spock - Complete
The Serial by ambudaff reviews
The Serial, oneshots tentang keseharian Severus, Harry, dan anak-anaknya. Didasarkan pada fic Pulang. Tidak saling berhubungan, bisa dibaca satu persatu.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 7 - Words: 7,368 - Reviews: 40 - Favs: 20 - Follows: 3 - Updated: 5/22/2013 - Published: 1/15/2010 - Severus S., Harry P.
You and I by EggDropSoup reviews
Short story collection of TsuSoka/Hizuki. All stories are cute, fluffy, and designed to make you smile. :) Better make that dentist appointment before reading though, these stories are bound to give you cavities! Chapter 5: Tsuzuki contemplates his and Hisoka's partnership after Nagasaki.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 4,990 - Reviews: 52 - Favs: 47 - Follows: 17 - Updated: 5/10/2013 - Published: 9/28/2008 - A. Tsuzuki, Hisoka K.
Recurrence by Linnya reviews
He loved his companions, yet he always lost them in the end. So what more could the Doctor want than an immortal friend who would never leave him? This is the story of the Doctor and Captain Jack, from the beginning of the universe to its very end. (Semi-platonic Doctor/Jack, character death)
Doctor Who - Rated: T - English - Friendship/Drama - Chapters: 5 - Words: 18,711 - Reviews: 11 - Favs: 25 - Follows: 3 - Updated: 5/5/2013 - Published: 5/3/2013 - [10th Doctor, Jack H.] - Complete
the most human color by noktah reviews
TARDIS/doctor — pikirannya berpikir bahwa biru adalah warna paling manusiawi dan ia senang menjadi mesin paling manusiawi di seluruh alam semesta.
Doctor Who - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,049 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 1/23/2013 - TARDIS, 11th Doctor - Complete
Snowglobe Hogwarts by ambudaff reviews
Hogwarts punya snowglobe yang ajaib. Minerva suka memandanginya. Dan pada suatu hari...
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 819 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 12/31/2012 - Minerva M. - Complete
Cinnamon by Riddelly reviews
When he first crashed into the ice, his head had been a whirlwind of regrets and missed opportunities. But the biggest of them all, the most pressing and desperate and fierce, was the fact that he'd never see Captain Jack Harkness again. It now appears that such a sentiment was unnecessary.
Crossover - Torchwood & Captain America - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,607 - Reviews: 4 - Favs: 30 - Follows: 7 - Published: 12/27/2012 - Jack H., Steve R./Capt. America - Complete
Netra by ambudaff reviews
Guru meminta Harry Potter menyampaikan pesan. Tak ada tanggapan. Lewat Dudley? Sama saja. Gurunya datang langsung? Juga sia-sia. Jadi, harus bagaimana? Harry Potter kelas 2 elementary, masih di sekolah Muggle
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,407 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 12/26/2012 - Harry P., Severus S. - Complete
Sup Bawang by ambudaff reviews
Entah mengapa, Molly selalu tak ingat bahwa Fred sudah tiada. Bahkan ia masih disediakan sup bawang. Untuk entri Challenge Infantrum: Makanan
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 2,155 - Reviews: 20 - Favs: 10 - Published: 12/23/2012 - Molly W., George W. - Complete
The Eight Horcrux by Battery Powered Witch reviews
Voldemort lives on inside the shell of one of his most loyal followers, a follower who has an uncanny likeness to a certain time travelling alien. What happens when the now mortal Dark Lord learns of the Timelord, and begins to target his friends in order to get what he wants? Will the trio be able to save the Doctor? A body without a soul has room for another...
Crossover - Doctor Who & Harry Potter - Rated: K+ - English - Drama/Adventure - Chapters: 24 - Words: 42,139 - Reviews: 25 - Favs: 32 - Follows: 16 - Updated: 11/24/2012 - Published: 11/4/2012 - 10th Doctor, Hermione G. - Complete
Ayom by ambudaff reviews
Severus dan peri rumah-peri rumah di awal masa jabatannya sebagai Kepala Sekolah. Dan Hagrid.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 632 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 11/13/2012 - Severus S., Dobby - Complete
Terang by ambudaff reviews
Harry merasa ia harusnya kenal orang itu, tetapi kenapa sulit sekali mengingatnya? Bahkan Hermione, Ron, dan Ginny juga tak mengenalnya
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,574 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 11/9/2012 - Harry P., Severus S. - Complete
Impulsive by Akino Ame
13 Riders (special) canon. When Eri was attacked, both Ren and Tezuka became Riders. It meant they had to sacrifice their relationship with one another, but neither of them realized that at the time.
Kamen Rider - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,032 - Favs: 1 - Published: 11/7/2012 - Complete
Kesempatan by ambudaff reviews
Jika Snape menggunakan kesempatan itu, Harry mungkin takkan pernah lahir. Atau lahir, tapi dengan takdir yang berbeda. Mungkin tidak harus berhadapan dengan Voldemort. Tapi mungkin juga ia tidak akan punya persahabatan seperti yang ia alami sekarang ini
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,473 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/7/2012 - Harry P., Severus S. - Complete
The Last Time by furyofthetimelords reviews
She's used to being alone here, having just the sand and water and sky as her company. But today there's another man on the beach. ONESHOT.
Doctor Who - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,060 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 5 - Published: 10/30/2012 - 11th Doctor, Rose T. - Complete
Venomous by ambudaff reviews
Severus Snape dan Alec Lightwood tak pernah menyangka Magnus Bane menyimpan sesuatu dalam kisah hidupnya. Ular, Rakryan Tanca, dan wedang uwuh! Image Rakryan Tanca adalah kepunyaan Alex Irzaqi yang ambu gunakan tanpa ijin XD
Crossover - Harry Potter & Mortal Instruments - Rated: T - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,624 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 10/23/2012 - Severus S., Magnus B. - Complete
Marvelous and His Beloved Curry by Azca Sky reviews
Katanya, kare adalah makanan terenak di bumi. Apalagi yang baunya seenak itu. Kalau Marvelous sudah bilang begitu, berarti tidak ada alasan untuk tidak memakannya.CHALLENGE INFANTRUM: MAKANAN
Super Sentai - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,156 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/20/2012 - Marvelous - Complete
Toffee Kotak Kotak by ambudaff reviews
Minerva menemukan hal yang aneh saat ia sedang berpatroli. Tapi tak terkejar. Untuk ulang tahun Minerva McGonagall 4 Oktober, dan untuk Challenge Infantrum: Makanan
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,657 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 10/4/2012 - Minerva M. - Complete
Concrete Walls by Hywar reviews
After finding out that Rose has been sealed in an alternate universe, Jack decides the Doctor could use some comfort. Set shortly after Last of the Timelords, slight spoilers. Mild Jack/Doctor slash.
Doctor Who - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,636 - Reviews: 7 - Favs: 30 - Follows: 3 - Published: 9/23/2012 - [10th Doctor, Jack H.] - Complete
Selalu Sendiri by ambudaff reviews
Severus selalu sendiri. Turut serta meramaikan FID4!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,214 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 9/9/2012 - Severus S., James P. - Complete
Three Years by NakamaLuna reviews
Tiga tahun sudah Sherlock Holmes pergi dari kehidupan John Watson. Tiga tahun sudah John mengalami keterpurukan atas kematian Sherlock. Awalnya John mengira itu ilusi, namun sosok yang berdiri di depan pintu 221B Baker Street itu Sherlock Holmes... kan? For Fujoshi Independence Day #4, SherlockJohn, Slash, Warnings Inside.
Sherlock - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,209 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 9/6/2012 - Sherlock H., John W. - Complete
voramor by nutmeg-not-head reviews
untuk FFC Fiksi Forensik. Sejarah berulang dengan sangat menyakitkan. Sama seperti kedua orang tuanya, Albus Potter sempat mengalami Valentine menegangkan dan tragedi mengharukan. Tugas memusingkan dan musuh yang tak terlihat. Tidak dimaksudkan utk bashing! future!fic, berdarah, ada bagian abal. Happy RnR
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Crime - Chapters: 1 - Words: 4,551 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/4/2012 - Albus S. P. - Complete
The Doctor Drops In by Caspartine reviews
Sometime after Watanuki becomes keeper of Yuuko's shop, the Doctor drops by for a cup of tea and a wish. Oneshot.
Crossover - Doctor Who & xxxHOLiC - Rated: K - English - Chapters: 1 - Words: 567 - Reviews: 4 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 9/2/2012 - K. Watanuki - Complete
One Rainy Night by Psychochiatrist reviews
Sekelumit kisah persahabatan Ron, Harry, dan Hermione di tengah kota London pada satu malam berhujan, sebagai anak-anak kucing. Ditulis untuk HARI KUCING.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 5,685 - Reviews: 18 - Favs: 26 - Follows: 1 - Published: 8/8/2012 - Ron W. - Complete
Blossoms and Blood by lyrebird reviews
WIP. Post Kyoto arc, Tsuzuki is determined to bring Muraki to justice. He tracks him to Nagasaki, but their reunion forces Tsuzuki to confront the duality within his own character.
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 34 - Words: 292,862 - Reviews: 831 - Favs: 413 - Follows: 270 - Updated: 7/31/2012 - Published: 1/4/2004 - A. Tsuzuki, K. Muraki
Mind Ornithopter by Psychochiatrist reviews
SLASH SBRL. Spin-off dari Overdosed Insanity. Mereka bilang jiwanya terganggu, padahal ia hanya ingin terbang bebas, mencintai lebih, menembus batas-batas normalitas manusia. Sebuah sudut pandang jiwa yang tercabik. Untuk challenge Infantrum: Hidden Reality.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,870 - Reviews: 7 - Favs: 9 - Published: 7/25/2012 - Sirius B., Remus L. - Complete
I had a date by Sheyrena Wyrsabane reviews
In an AU where instead of meeting Peggy Carter, Steve Rogers met Captain Jack Harkness, Steve would get his date after coming out of the ice. A partial retelling of Captain America and then post-Avengers reunion.
Crossover - Torchwood & Avengers - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 3,724 - Reviews: 53 - Favs: 247 - Follows: 41 - Published: 7/20/2012 - Jack H., Captain America/Steve R. - Complete
The Price of a Wish by Memory Dragon reviews
With his TARDIS thrown off course, the Master comes across a particular shop that grants wishes. Part One of A Feather and a Wish.
Crossover - Doctor Who & xxxHOLiC - Rated: T - English - Supernatural - Chapters: 1 - Words: 5,022 - Reviews: 6 - Favs: 12 - Follows: 4 - Published: 7/11/2012 - The Master, K. Watanuki - Complete
WHEN GALAXIES COLLIDE by Madame Evans reviews
Jack Harkness after "Children of Earth" and the Doctor - right after "Waters of Mars". What happened when they met? The answer fills one of the canon's holes. WARNING: It's a slash. Many thanks to Laire "iloome" and Allison "gallifreyburning" who helped me with translation. Girls, you're the best!
Doctor Who - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 9,768 - Reviews: 5 - Favs: 31 - Follows: 4 - Published: 6/29/2012 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Monsters in the Mirror by BookkeeperThe reviews
Meeting regenerations who never existed a most likely never will is a bit surreal, even for the Doctor.
Doctor Who - Rated: T - English - Horror/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,007 - Reviews: 9 - Favs: 31 - Follows: 2 - Published: 6/23/2012 - Jack H., 10th Doctor - Complete
Goodbyes to Old Souls by Five Minutes Til Bedtime reviews
Continuation of Strange Days like Bathwater and Strangers with Brass Buttons. It's time for Harry to leave. Neither are happy about it. One-shot.
Crossover - Harry Potter & Torchwood - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,547 - Reviews: 14 - Favs: 81 - Follows: 15 - Published: 6/10/2012 - Harry P., Jack H. - Complete
Within Time by Student of Dreams reviews
There're not many people who could understand what it was like to be forced into the future. It's lucky for Steve that he'd once met a man with a dazzling smile, who just happened to be sticking around for a while. Steve/Jack slash.
Crossover - Torchwood & Captain America - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,406 - Reviews: 10 - Favs: 51 - Follows: 8 - Published: 5/15/2012 - Jack H., Steve R./Capt. America - Complete
Adventureland by Lindenharp reviews
Two Travellers series #3. They're just planning a day of fun and relaxation at Disneyland. What could possibly go wrong? Third in the "Two Travellers" series. Tenth Doctor/Jack Harkness. Nothing more explicit than kisses. Brief, non-graphic description of previous violence.
Doctor Who - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,828 - Reviews: 3 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 4/16/2012 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Restart by Izzu reviews
Post Miracle Day. Ending the effects of the Miracle Day was just a beginning. What happens next, was the real question.
Torchwood - Rated: K - English - Chapters: 3 - Words: 7,063 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 4/8/2012 - Published: 3/9/2012 - Jack H. - Complete
Choices by Wannabe Darklord reviews
The Master plays a game with the Doctor and Jack.
Doctor Who - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,556 - Reviews: 13 - Favs: 58 - Follows: 6 - Published: 2/28/2012 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Goodbyes by Izzu reviews
EoT-centric. Realising that his life was about to reach another end, the Doctor decided that he needed to take a look at the things he had done, as well as said his proper goodbyes to the ones that mattered. Revised.
Doctor Who - Rated: K - English - Tragedy/Sci-Fi - Chapters: 6 - Words: 9,273 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 2/26/2012 - Published: 2/25/2012 - 10th Doctor - Complete
Rewind by BookkeeperThe reviews
Jack has been expecting Donna's call for a while. He just wasn't expecting this. Sequel to Damage Control and Inertia.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 16 - Words: 36,430 - Reviews: 66 - Favs: 89 - Follows: 29 - Updated: 2/24/2012 - Published: 12/29/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
The Mystery of the Runaway Bride by roane reviews
Donna Noble has had some troubling experiences that she's unable to explain. So she turns to the internet's most famous detective for help. Set between "A Scandal in Belgravia" & "The Hounds of Baskerville". 1st story in the the series "The Two Doctors".
Crossover - Doctor Who & Sherlock - Rated: T - English - Mystery - Chapters: 7 - Words: 12,565 - Reviews: 29 - Favs: 55 - Follows: 30 - Updated: 2/7/2012 - Published: 1/27/2012 - Complete
Wu by ambudaff reviews
Kau tahu bahwa planet-planet bergerak mengelilingi matahari. Kau tahu bahwa pohon-pohon itu bertumbuh. Ada gerakan, tetapi tak ada yang mereka lakukan. Itu terjadi begitu saja. Gong Xi Fat Cai!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,601 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Published: 1/23/2012 - Severus S. - Complete
Lady with a Candle by Psychochiatrist reviews
Ia pindah ke apartemen sepi itu untuk menyendiri. Namun ternyata, bangunan bekas rumah sakit jiwa itu menyimpan misteri, tentang sosok hantu yang membawa lilin, dan seseorang bernama Severus Snape. Untuk Snape Day dan Hyakumonogatari challenge.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 1 - Words: 9,876 - Reviews: 22 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 1/15/2012 - Hermione G., Severus S. - Complete
Punca by ambudaff reviews
For SNAPE DAY. Jika saja ada organisasi semacam Death Eaters di Inggris tahun 2060 ini, Severus berani bertaruh bahwa Warren akan memasukinya. AU.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Suspense - Chapters: 1 - Words: 2,926 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Published: 1/12/2012 - Severus S. - Complete
Jet Lag by Psychochiatrist reviews
Sebuah long-distance relationship sejarak antara dua planet. Dua astronom dan astronot itu saling jatuh cinta, namun tugas memaksa mereka untuk berpisah selama beberapa waktu. SLASH SBRL, chara's death.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 6,204 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 1/4/2012 - Sirius B., Remus L. - Complete
For a Good Man by EstelRaca reviews
Kamen Rider Decade, Kamen Rider Kuuga. Godai had promised Onodera help if he ever needed it. That's how Ichijou ends up in another world, trying to save a thief from execution. Also AU Ryuki world characters.
Kamen Rider - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 9,518 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 12/30/2011 - Complete
The Thirteen Doctors of Christmas by Unknown Kadath reviews
Susan's Grandfather doesn't want to celebrate Christmas with her. That's okay. She has twelve-and a half-other Grandfathers who do. Featuring Doctors 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 10.5, 11, 12, and 13, with appearances by Rose Tyler and River Song.
Doctor Who - Rated: K - English - Family - Chapters: 2 - Words: 18,130 - Reviews: 18 - Favs: 65 - Follows: 16 - Updated: 12/29/2011 - Published: 12/24/2011 - Susan F., 1st Doctor - Complete
Remembrance by aicchan reviews
Harga diri membuat dia kehilangan kesempatan untuk menyatakan perasaannya di waktu yang dulu dia punya. -Secon RenShinji fic- ENJOY.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,377 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 12/6/2011 - Complete
Impressions by EstelRaca reviews
Godai likes Tsukasa from the start; Ichijou doesn't. They didn't start the Rider War, but none of the Riders from all the worlds were the type to just lay down and die. Decade prequel starring original verse Kuuga and Agito characters.
Kamen Rider - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 13,491 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 11/15/2011 - Complete
Scarlet Hand by are.key.take.tour reviews
Crystal Skull, artefak kuno yang diincar oleh seorang pencuri bernama Scarlet Hand. Seorang detektif bernama Sirius Black harus segera memecahkan misteri di balik kristal misterius dan pencurinya, demi seorang pemuda manis berambut cokelat. AU. SLASH.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Crime/Supernatural - Chapters: 3 - Words: 14,807 - Reviews: 26 - Favs: 9 - Follows: 8 - Updated: 11/14/2011 - Published: 10/23/2011 - Sirius B., Remus L.
Universal Constants by BookkeeperThe reviews
The BAU is asked to consult for UNIT, and find themselves working with a man whom even they have difficulty reading. Incredulity, distrust, and an excess of over-enthusiastic geniuses ensue. Teamfic, gen.
Crossover - Doctor Who & Criminal Minds - Rated: T - English - Adventure/Sci-Fi - Chapters: 5 - Words: 16,933 - Reviews: 78 - Favs: 216 - Follows: 63 - Updated: 11/7/2011 - Published: 10/1/2011 - 10th Doctor, D. Morgan - Complete
Not Just Another Day in the Office by Serene Ice Dragon reviews
Life as a Shinigami isn't all paperwork and cases. A collection of one-shots of various genres.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Chapters: 17 - Words: 38,230 - Reviews: 40 - Favs: 13 - Follows: 14 - Updated: 10/27/2011 - Published: 10/14/2009
The Eye of the Beholder by BookkeeperThe reviews
Jack doesn't understand Ianto's fear. Ianto doesn't understand Jack's love. Coda to Damage Control.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,809 - Reviews: 4 - Favs: 63 - Follows: 3 - Published: 10/17/2011 - 10th Doctor, Ianto J. - Complete
Reason to Smile by Izzu reviews
Based on episode 39 & 40. Even for a bit, he wanted Ankh to be able to leave the troubling thoughts aside and smile.
Kamen Rider - Rated: K - English - Angst/Friendship - Chapters: 2 - Words: 1,962 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 9/20/2011 - Published: 8/13/2011
The Hollow Man by BookkeeperThe reviews
This is the way the world ends.
Doctor Who - Rated: T - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 501 - Reviews: 13 - Favs: 52 - Follows: 4 - Published: 9/20/2011 - 10th Doctor - Complete
Desires by Izzu reviews
The Greeeds have many desires... yet those desires took a life of their own. They choose the one who could receive them.
Kamen Rider - Rated: K - English - Chapters: 1 - Words: 176 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Published: 9/12/2011 - Complete
Letters of Tomorrow by kakashidiot reviews
SEQUEL to Letters of Yesterday. KakaSaku. Kakashi's POV. Nine-tails and ANBU! RandR!
Naruto - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 34,102 - Reviews: 83 - Favs: 52 - Follows: 68 - Updated: 9/6/2011 - Published: 2/20/2007 - Kakashi H., Sakura H.
Dua Puluh Dunia dalam Lensa by Shireishou reviews
Tsukasa ingin meminta maaf padanya. Penolakan membuatnya berkecil hati. Akankah ia terus maju? SHONEN-AI ALERT! Yang tidak menyukai cerita Sesama jenis, harap tidak membaca
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,044 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 9/5/2011 - Complete
Guardian by half-goddess-Katia reviews
Ankh's thoughts as he watches over Eiji after the end. Spoilers through 48
Kamen Rider - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,247 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 8/29/2011 - Complete
Lost in Translation by Pitry reviews
The Doctor and Jack talk all the time: one of them opens his mouth and words come out. They never listen.
Doctor Who - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 643 - Reviews: 1 - Favs: 8 - Published: 8/29/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Breaking Point by BookkeeperThe reviews
Definite article or otherwise, no doctor can save everyone. Coda to Damage Control.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Angst/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,115 - Reviews: 6 - Favs: 49 - Published: 8/28/2011 - 10th Doctor, Owen H. - Complete
Inertia by BookkeeperThe reviews
The Doctor's well-earned respite is interrupted by an international crisis which forces him to once again take the fate of the planet Earth in his hands. It may be just what he needs - or it may be his undoing. Sequel to Damage Control.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Adventure - Chapters: 7 - Words: 16,151 - Reviews: 23 - Favs: 102 - Follows: 11 - Updated: 8/25/2011 - Published: 8/20/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
The Unstuck Country by EstiRose reviews
Wataru's influence is setting things on a new path, and his brother is suffering the consequences. Set late 49 and post-series for Kiva.
Kamen Rider - Rated: T - English - Chapters: 5 - Words: 26,498 - Reviews: 12 - Favs: 15 - Follows: 12 - Updated: 8/20/2011 - Published: 11/3/2010
Perspective by BookkeeperThe reviews
Relationships are complicated. What you see depends on where you stand. Ianto, Jack, the Doctor.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 11 - Words: 12,167 - Reviews: 21 - Favs: 54 - Follows: 10 - Updated: 8/19/2011 - Published: 8/6/2011 - 10th Doctor, Ianto J. - Complete
Unlikely Treasure by Lindenharp reviews
Two Travellers series #2. The Doctor wants to figure out the mystery of a lost treasure. Jack wants to figure out the mystery of the Doctor. This is a sequel to "Consequences" but stands alone. Jack/Doctor. Warnings: sexual situations, temporary character death, and mention of past torture.
Doctor Who - Rated: M - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 7,820 - Reviews: 3 - Favs: 26 - Follows: 3 - Published: 8/7/2011 - Jack H., 10th Doctor - Complete
Damage Control by BookkeeperThe reviews
Psychic aliens are in Cardiff, the Doctor is in the Hub, and Jack is worried.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 11 - Words: 24,696 - Reviews: 67 - Favs: 206 - Follows: 50 - Updated: 8/4/2011 - Published: 7/9/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
The Death of All The Romance by are.key.take.tour reviews
COMPLETE! Spin-off "In Butler Eyes" karya Aicchan. Remus tak pantas untuk mendampingi sang putra sulung keluarga Black. Pelacur sepertinya tak pantas untuk putra bangsawan terhormat./RATED M/NON-CON/SLASH/
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 14,310 - Reviews: 19 - Favs: 11 - Follows: 3 - Updated: 7/19/2011 - Published: 6/19/2011 - Remus L., Tom R. Jr. - Complete
Missing things by iloome reviews
There are things Sam Tyler remembers. There are things he misses.
Crossover - Doctor Who & Life on Mars - Rated: T - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,266 - Reviews: 9 - Favs: 33 - Follows: 1 - Published: 7/8/2011 - 10th Doctor, Sam T. - Complete
La Cosa Nostra by are.key.take.tour reviews
Satu-satunya yang Sirius inginkan hanyalah sedikit variasi pada rutinitasnya. Variasi pemacu adrenalin, yang ternyata membawanya pada perseteruan antar mafia. Dan seorang pemuda bernama Remus. AU. RATED M. SLASH!SBRL and other pairing.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Crime/Drama - Chapters: 10 - Words: 50,866 - Reviews: 120 - Favs: 22 - Follows: 16 - Updated: 6/23/2011 - Published: 4/6/2011 - Sirius B., Remus L.
Firefly by Pipkin Sweetgrass reviews
From the journal of Captain Jack Harkness. The Doctor is a firefly. Jack ruminates. A little introspection concerning a certain Time Lord. Total fluff, UST, because I need to feel happy. Complete.
Doctor Who - Rated: K+ - English - Friendship/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 1,373 - Reviews: 7 - Favs: 20 - Published: 6/11/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Descendant of Leaf by Hiira reviews
Life after death - he never had a moment to think about the concept although he knew his ending was near when he was alive. But of all people to be waiting for him on the other side, Itachi didn't imagine it would be Namikaze Minato. Naruto YnM Crossover
Crossover - Yami no Matsuei & Naruto - Rated: T - English - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 9,972 - Reviews: 2 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 5/17/2011 - Itachi U. - Complete
Silent Conversations by half-goddess-Katia reviews
Sometimes there were things both Ankh and Eiji shouldn't – maybe couldn't – say aloud, but they both understood the words the other said and didn't say, even if no one else ever did.
Kamen Rider - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 809 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 5/7/2011 - Complete
Seringkali by blackpapillon reviews
Bagi Uchiha Sasuke, masa lalunya sudah tersimpan rapat dalam sebuah kotak. Namun seringkali serpihan memori itu memaksa muncul keluar, bagaikan kotak pandora yang terbuka. Sasuke/Team 7 /drabble/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 668 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Published: 4/16/2011 - Sasuke U. - Complete
Lambung by ambudaff reviews
Seorang penyihir gagah berani dikalahkan oleh lambung. Hanya bisa diobati oleh bubur saring XD
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,139 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Published: 4/15/2011 - Sirius B. - Complete
八紘一宇Hakko Ichiu by Charles Grey reviews
Perpisahan memang berat. Apalagi jika sudah terbiasa bersama selama hampir 300 tahun lebih. Memang, dia pernah berpisah dengan dirinya sebelumnya. Tapi, kenapa sekarang terasa lebih berat? BelandaxIndonesiaxJepang.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 14,852 - Reviews: 63 - Favs: 41 - Follows: 16 - Updated: 4/9/2011 - Published: 10/30/2010 - Japan
Tak Menyesal by ambudaff reviews
Aku tak menyesal, Severus. Tak jelas ini SSRL atau RLSS. Rating M, angst, chara death. Kau sudah diperingatkan.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 7,001 - Reviews: 12 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 4/5/2011 - [Remus L., Severus S.] - Complete
Daiki and Tsukasa by Izzu reviews
Side story to Rippled Dimensions. Kaito looked back towards the past, when he had first met Tsukasa for the first time.
Kamen Rider - Rated: K - English - Chapters: 4 - Words: 5,745 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 2 - Updated: 4/2/2011 - Published: 3/29/2011 - Complete
It Comes Back To You by ShirouHokuto reviews
Susan does her bit in the Time War.
Doctor Who - Rated: K+ - English - Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 1,095 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 3/31/2011 - Susan F. - Complete
Rippled Dimensions by Izzu reviews
Kamen Rider Decade. AU. Before it all started, before the journey ever begins... strange happenings had started happening in the original Rider worlds. Once again the nine Kamen Riders have to again take upon their Rider lives in order to save their world
Kamen Rider - Rated: K+ - English - Supernatural/Mystery - Chapters: 10 - Words: 29,726 - Reviews: 32 - Favs: 20 - Follows: 9 - Updated: 3/28/2011 - Published: 9/4/2009 - Complete
Wings to Fly by dudidudidam
-KR 555- Even when she was dead, she was still a failure. Keitarou/Yuka, slight Yuji/Takumi.
Kamen Rider - Rated: K - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,907 - Favs: 2 - Published: 3/28/2011 - Complete
Born EverydayBirth Style! by Raikoutsun reviews
Kenapa Birth dari segala nama? Apa karena icon telur itu? Bukan. Karena setiap hari selalu ada sesuatu yang baru darinya. Bukankah begitu, Gotou-chan? Warning Inside. DateGotou drabble.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 958 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 2/20/2011
Unordinary Chocolates by denayaira reviews
14 Februari. Valentine Day. Dan Naruto menuntut sesuatu dari kekasihnya. ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, one shot, 1032 words. A White Chocolate story for Sasuke and Naruto Shrine's event: Hanasu of Chocolato. Read and review?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,120 - Reviews: 19 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 2/17/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
The Aroma of Comfort by EclecticRegard reviews
It seemed as though only Jack could placate him in this increasingly lonely world... 10/Jack fluff
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: K+ - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,296 - Reviews: 5 - Favs: 41 - Follows: 7 - Published: 2/12/2011 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Cupid's Miss by Eria reviews
Short Story. Set in the past. Tatsumi/Tsuzuki. Tatsumi can't think outside of the box, Tsuzuki just wants the chocolate, and the new girl finds out her coworkers are gay.
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,881 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 2/2/2011 - S. Tatsumi, A. Tsuzuki - Complete
Mati, Lagi by fariacchi reviews
Astaga, Deidara jadi ingin mengumpat nama dewa pujaan Hidan! Jangan bilang kalau—lagi-lagi—Sasori mati mendahuluinya. Tidak lagi. Jangan lagi. Cukup sekali saja! # slight SasoriXDeidara. Drabble, canon setting based on chapter 519, SPOILER ALERT.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 779 - Reviews: 14 - Favs: 7 - Published: 12/7/2010 - Deidara - Complete
Lelah by blackpapillon reviews
Aku seorang wanita. Yang berpikir banyak. Yang mencintaimu segini banyak. /oneshot/
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 444 - Reviews: 24 - Favs: 11 - Published: 10/7/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Water Moon by Ninja-edit reviews
Spin-off dari 'Mind Trap'. Suigetsu centric. Tiga makna dalam nama Suigetsu; Water moon, something illusory, without true substance. Shounen-ai. Onesided SuiSasu. NaruSasu. Angst.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,326 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Published: 9/25/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
Mind Trap by Ninja-edit reviews
Metamorfosis dari sebuah harapan sederhana menjadi ambisi. Dalam derap langkah kaki, obsesi tanpa nurani itu telah membawa jiwa-jiwa yang lain untuk jatuh bersamanya. NaruSasu. Shounen-ai. Angst. Citrus. #Dedicated to: Fujoshi Independence Day 2010#
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,689 - Reviews: 28 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 9/6/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Breaking a Habit by Min Daae reviews
The Doctor Ten says his goodbyes. Jack is having none of it. Slightly different way that scene at the end of The End of Time could have gone.
Doctor Who - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 2,215 - Reviews: 8 - Favs: 59 - Follows: 5 - Published: 8/30/2010 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Unbreakable by Mandolina Lightrobber reviews
Trespassing on someone else's territory is generally not a good idea. /Seishirou x Muraki/
Crossover - Yami no Matsuei & X/1999 - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,493 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 6/20/2010 - K. Muraki, Seishirou S. - Complete
Shape of Things To Come by TwinEnigma reviews
In which Casanova makes a bet with a strange, troubled doctor from the North. Spoilers for the first part of Casanova, and the DW episodes Rose and Christmas Invasion. No pairings.
Crossover - Doctor Who & Casanova, 2005 - Rated: K+ - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,619 - Reviews: 8 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 6/8/2010 - 9th Doctor - Complete
Wager by Aeditimi Scriba reviews
Giacomo Casanova meets a man with an odd box, a beautiful companion, and a stubborn resistance to the forces of desire. "I'm right; I'm always right. And if I am, you'll owe me... a chicken."
Crossover - Doctor Who & Casanova, 2005 - Rated: K - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,494 - Reviews: 4 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 6/8/2010 - 9th Doctor - Complete
Unacceptable by Ninja-edit reviews
Dalam hidup ini ada banyak hal yang tak dapat dimengerti hanya dengan logika. Rasa cinta yang terlalu pekat namun tak dapat kau ungkapkan adalah sesuatu yang akan membuatmu mati rasa dan lupa cara bercinta. Shounen-ai. OriMura. MuraUkyou. Angst.
Yami no Matsuei - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,848 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 5/26/2010 - Oriya M., K. Muraki - Complete
Funeral Blues by The Plaid Slytherin reviews
Jack struggles with his identity after the events of Children of Earth, which becomes more complicated when he runs into the Doctor. Ten/Jack.
Doctor Who - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 7 - Words: 15,343 - Reviews: 25 - Favs: 63 - Follows: 21 - Updated: 3/30/2010 - Published: 9/2/2009 - Jack H., 10th Doctor - Complete
You Can't Insure Against Corrosion by Flurblewig reviews
Jack/Ten, spoilers for 'Children of Earth' and 'The End of Time.' Alice will try to kill him, Gwen will try to save him. Since neither has any chance of succeeding, Jack decides to spare them the effort.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,774 - Reviews: 2 - Favs: 13 - Published: 3/21/2010 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Written In Reverse by EggDropSoup reviews
Complete! One-shot. Birthday fic for Irina. Tsuzuki never asked anything from him. Never pushed. That was always what made Tatsumi unnerved about him.
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 761 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 3/20/2010 - A. Tsuzuki, S. Tatsumi - Complete
Putih Yang Ternoda by chit catt reviews
Bidam— Inilah kisah kuno tentangku yang selamanya akan tercatat sebagai pemberontak terbesar Shilla. FFC 50 Sentences.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,491 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Published: 3/19/2010 - Bi Dam - Complete
The Scratch Book by Psychochiatrist reviews
SLASH SBRL, Marauders. Sebuah buku berisi guratan cakar tak penting dari serigala, anjing, tikus dan rusa. Belated birthdayfic buat MoonZheng dan Remus Lupin. WARNING: superabal.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,694 - Reviews: 17 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 3/12/2010 - Sirius B., Remus L. - Complete
Scent of a Man by walkerminion reviews
Hisoka never meant to steal Tsuzuki's pillow. It was an accident. At least, that's what he's going to keep telling himself. Pairings: TsuSoka, TaTari, Terazuma/Wakaba, & past Tsuzuki/Tatsumi relationship. Adult situations & occasional swearing.
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 28,387 - Reviews: 61 - Favs: 82 - Follows: 39 - Updated: 3/7/2010 - Published: 10/9/2009 - Hisoka K., A. Tsuzuki - Complete
Overdosed Insanity by Psychochiatrist reviews
Namaku Sirius Black, dan aku sedang ketakutan. Sahabatku jadi gila dan aku dikejar-kejar pembunuh berpisau. Hogwarts sedang tidak aman! Rated M for gore, violence, psycho, and slash RLSB, peopleSB.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Angst/Mystery - Chapters: 1 - Words: 8,653 - Reviews: 12 - Favs: 14 - Published: 3/7/2010 - Sirius B., Remus L. - Complete
Reach by EstelRaca reviews
Decade. SPOILERS through episode 31. There's no such thing as a good man. He learned that lesson well. Sometimes, though, he still makes the mistake of dreaming. Character study.
Kamen Rider - Rated: K - English - Drama - Chapters: 5 - Words: 4,634 - Reviews: 7 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 3/5/2010 - Complete
Kimochi by Tezzino reviews
It would be the last time. They both knew it was a lie. TsukasaKaitou
Kamen Rider - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 454 - Reviews: 3 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 3/4/2010 - Complete
Snowed Under by carriesagun reviews
Jack loves the snow, but the Doctor's not convinced. Short fluffy and cute, I hope!
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 913 - Reviews: 5 - Favs: 21 - Follows: 1 - Published: 2/22/2010 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
A Moment in Time by Eledhwen reviews
This is the story of the woman in white. Major spoilers for "The End of Time", parts 1 and 2.
Doctor Who - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 6,499 - Reviews: 8 - Favs: 24 - Follows: 2 - Published: 2/19/2010 - Susan F., 8th Doctor - Complete
Tobias by ambudaff reviews
Jadi, kau penyihir? Selama ini kau membohongiku? Untuk Challenge Flairly Behavior Investigation FBI di Infantrum, dan untuk Profesor Patronussto di Departemen Pelurusan Sejarah Hogwarts
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,238 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Published: 2/8/2010 - Tobias S., Eileen P. - Complete
Catch You! by Aoi no Tsuki reviews
“Ichigo, kepalamu. Ya ampun...”, Rukia mengatakan sesuatu tentang kepala Ichigo. Ada apa? IchiRuki, One Shot, Gaje nan pendek. RnR?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 376 - Reviews: 14 - Favs: 4 - Published: 1/23/2010 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
A Small Wish by Aiffe reviews
When the Doctor wants an impossible thing, he finds himself in Yuuko's shop.
Crossover - Doctor Who & xxxHOLiC - Rated: K+ - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,601 - Reviews: 30 - Favs: 112 - Follows: 3 - Published: 1/14/2010 - 10th Doctor, Yuuko I. - Complete
Nisan Tanpa Nama by ambudaff reviews
SNAPEDAY Harry baru sadar, bahwa berada di sini, tak melakukan apa-apa, justru adalah hal yang paling menentramkannya.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 409 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 1/10/2010 - Harry P., Severus S. - Complete
Pijar by Kirisha Zwingli reviews
FFC Puisi — Kau cahaya. Kau pelita. Karena kau berpijar.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 252 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Published: 12/29/2009 - Hinata H. - Complete
Doctor on Mars by Discarded Dream reviews
When the Doctor and Jack get sent to Manchester in 1973, things are bound to get crazy, especially since Sam Tyler looks so much like the Master… he couldn’t be the Master though, could he? Rated T for language, violence, and mentions of suicide
Crossover - Doctor Who & Life on Mars - Rated: T - English - Chapters: 3 - Words: 8,116 - Reviews: 44 - Favs: 30 - Follows: 85 - Updated: 12/17/2009 - Published: 11/15/2009 - 10th Doctor
You by denayaira reviews
...Hanya kau yang mampu menghilangkan keraguan selama ini. Hanya kau yang mampu membuatku mempercayai apa yang selama ini kuanggap dusta. Hanya kau... kau, Naruto. ― Naruto/Sasuke N.S yaoi, one shot, 5299 words. RP with Kyou Kionkitchee. Reviews are loved!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,493 - Reviews: 21 - Favs: 27 - Published: 12/8/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Thoughts and Decisions by half-goddess-Katia reviews
Kamen Rider Kiva. Taiga thinks about his current relationship with Wataru and comes to a decision.
Kamen Rider - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,146 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/7/2009 - Complete
Consequences by Lindenharp reviews
Two Travellers series #1. "I've got an errand to run. A loose end to tie up," the Doctor tells Jack. A follow-up story to 'Children of Earth', and with spoilers for all of it. NOT a COE fixit. Rated Teen for violence.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: T - English - Angst - Chapters: 4 - Words: 9,980 - Reviews: 18 - Favs: 48 - Follows: 19 - Updated: 11/15/2009 - Published: 9/6/2009 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
One of The Last 365 Afternoons by Oryn reviews
Satu siang di Texas dan badai emosi bergejolak dalam diri Winchester termuda.
Supernatural - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,593 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 11/14/2009 - Sam W., Dean W. - Complete
A Peek at the Cooking Pot by Anyjen reviews
The normal, the mundane, the supernatural and the plain weird, it all makes xxxholic what it is. These drabbles try to reflect that but will be as diverse as xxxholic itself can be. Thirteen: Doumeki wasn't sure what to feel about the way Watanuki changed
xxxHOLiC - Rated: T - English - Supernatural/Humor - Chapters: 13 - Words: 5,255 - Reviews: 120 - Favs: 41 - Follows: 29 - Updated: 10/4/2009 - Published: 6/14/2009 - K. Watanuki, S. Doumeki
Distributive Property by The Plaid Slytherin reviews
Sequel to Commutative Property. The Doctor and Jack try to work out what their relationship actually is, but the universe has other plans.
Doctor Who - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 5 - Words: 9,823 - Reviews: 19 - Favs: 33 - Follows: 6 - Updated: 9/1/2009 - Published: 7/20/2009 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
The Time Traveler's Daughter by pop off valve reviews
Alice is used to her father's odd appearances. He never approaches her, she never approaches him. He just watches her from a distance. She ignores him. *SPOILERS for CoE*
Torchwood - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 5,793 - Reviews: 17 - Favs: 42 - Follows: 3 - Published: 8/20/2009 - Jack H., Alice C. - Complete
Classified by flordesombra reviews
Watanuki was almost done with his food when he saw something truly eye-catching among the maleXmale Classifieds. “Tall, black haired Japanese male, ready to accomplish all your desires. Nice body, stoic type. 12000 yen per session”.
xxxHOLiC - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 9,646 - Reviews: 40 - Favs: 83 - Follows: 44 - Updated: 7/18/2009 - Published: 1/21/2009 - K. Watanuki, S. Doumeki - Complete
The Missing Time by Kai Isolated reviews
Time seperated them, and with time too will they be together again - with a help from their child. //KakashixRin// UPDATED
Naruto - Rated: T - English - Family/Romance - Chapters: 9 - Words: 19,484 - Reviews: 236 - Favs: 207 - Follows: 152 - Updated: 7/14/2009 - Published: 7/24/2008 - Kakashi H., Rin
Fertile by Oryn reviews
Kenapa kamu tidak bikin murka Dewa Kemakmuran saja, alih-alih Dewi Kesuburan? Fic ini mengandung elemen nonslash mpreg, OOC-ish, AU, crack!fic.
Supernatural - Rated: T - Indonesian - Family/Supernatural - Chapters: 10 - Words: 35,674 - Reviews: 10 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 7/12/2009 - Sam W., Dean W. - Complete
Sunatan Takdir by Erune reviews
Hari ini SMA Konoha ngadain sunatan massal, lho! Sasuke, kau mau disunat juga, nggak?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 5,398 - Reviews: 76 - Favs: 29 - Follows: 7 - Updated: 7/5/2009 - Published: 6/28/2009 - Sasuke U. - Complete
Commutative Property by The Plaid Slytherin reviews
Jack/John Smith Jack/Ten . While on holiday, Jack runs into the Doctor... only it isn't exactly him. Now, Jack must reconcile his growing feelings for John Smith with the world's need for the Doctor. Thanks to LadyChi for the beta!
Doctor Who - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 11,230 - Reviews: 12 - Favs: 42 - Follows: 11 - Published: 6/18/2009 - J. Smith, Jack H. - Complete
Hero by Belladonna Andromeda reviews
NaruSasu. Yaoi. I want to grow up to be just like you...
Naruto - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,025 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 4/8/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Time and Pressure by Demented Inu reviews
Given enough of it, time and pressure can break anything... even the shield that hold him together. Tatsumi/Tsuzuki.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,995 - Reviews: 10 - Favs: 15 - Published: 3/7/2009 - S. Tatsumi, A. Tsuzuki - Complete
Read My Mind by Demented Inu reviews
Hisoka, for once, lets himself be touched. Tsuzuki/Hisoka.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 350 - Reviews: 4 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 3/4/2009 - A. Tsuzuki, Hisoka K. - Complete
Unconditional by mylilchickadee reviews
Because she watches, she sees. A NaruSasu from Sakura's point of view. ONESHOT
Naruto - Rated: M - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 9,884 - Reviews: 54 - Favs: 219 - Follows: 9 - Published: 2/14/2009 - Sakura H. - Complete
Shining by Demented Inu reviews
Those lovely eyes hold more than just what Tatsumi can see. Tatsumi/Tsuzuki.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,845 - Reviews: 5 - Favs: 12 - Published: 2/12/2009 - A. Tsuzuki, S. Tatsumi - Complete
Orion by Demented Inu reviews
Can you see Orion? Tsuzuki/Hisoka. Kind of a companion piece with "Fallout."
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,034 - Reviews: 4 - Favs: 8 - Published: 2/12/2009 - A. Tsuzuki, Hisoka K. - Complete
Never Enough by Demented Inu reviews
When all is sweetness and light, Hisoka finds the darker sides of them both. Tsuzuki/Hisoka.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,511 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 2/12/2009 - A. Tsuzuki, Hisoka K. - Complete
Sakura and Candle Flame by Demented Inu reviews
What happens when the Count meets one of his "extinguished" face to face? Count/Tsuzuki.
Yami no Matsuei - Rated: K - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,195 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 2/12/2009 - A. Tsuzuki - Complete
Better Ways by Pirate Perian reviews
Jack has his own ways of finding out about people. Jack/Ten, set during "The Sound of Drums."
Doctor Who - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 763 - Reviews: 6 - Favs: 25 - Follows: 1 - Published: 1/9/2009 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
In Memory by Jedi Honor Bound Ninja reviews
Jiraiya has left more than just Naruto behind. There are others who will remember his legacy.
Naruto - Rated: M - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,722 - Reviews: 37 - Favs: 132 - Follows: 13 - Published: 1/1/2009 - Kakashi H., Jiraiya - Complete
The Children of Time Will Gather by Lindenharp reviews
After the events of "Journey's End", the Doctor's friends and companions gather together to remember the past and to prepare for the future. When a crisis arises, they must work together to avert disaster. Rated "T" for language.
Doctor Who - Rated: T - English - Adventure/Sci-Fi - Chapters: 6 - Words: 14,210 - Reviews: 14 - Favs: 37 - Follows: 18 - Updated: 9/4/2008 - Published: 8/21/2008 - Complete
Nakama by Azureila reviews
Bagi Kakashi, selalu ada cara untuk menunjukkan rasa cinta, bahkan dalam diam. Namun, di suatu sore yang cerah lama berselang, Minato Namikaze mengajarkannya sesuatu tentang cinta dan harapan yang melintasi generasi hingga sekarang. CHAPTER 4 UPDATED!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 4 - Words: 16,115 - Reviews: 90 - Favs: 28 - Follows: 11 - Updated: 7/28/2008 - Published: 5/5/2008 - Kakashi H., Sasuke U.
Five times the Doctor tried by melanthe lilac reviews
Five times the Doctor tried to tell Jack something important, and the one time he let him go. Angst, with small fluffy undertones. A little Jack/Nine, mostly Jack/Ten
Doctor Who - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 789 - Reviews: 10 - Favs: 28 - Follows: 1 - Published: 5/26/2008 - 10th Doctor, Jack H. - Complete
Braces by Boticelli Puzzle reviews
The Doctor has an eensy-weensy fixation with snapping Jack's braces. Just as dirty as it sounds, girls and boys. Rated T for slash and minor language. Jack/10
Doctor Who - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,808 - Reviews: 11 - Favs: 22 - Published: 4/28/2008 - Complete
Change by Robin4 reviews
You didn’t notice what you should have, and now it’s too late. The Master’s thoughts near the end of 'Last of the Time Lords' on how the Doctor has changed. 10th Doctor
Doctor Who - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 739 - Reviews: 11 - Favs: 52 - Follows: 6 - Published: 4/11/2008 - Complete
Love Is Blindess by Sweet Honey-sempai reviews
Kasane, Yuma, Ukyo, Hisoka, the Count, Mitani, Touda, Tsuzuki, Tsubaki, Tatsumi, Oriya, Wakaba. Twelve people, twelve loves. Ch. 9, Tsubaki: Love is drowning in an empty well; all the secrets and no one to tell.
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 9 - Words: 7,690 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 3 - Updated: 1/9/2008 - Published: 11/25/2007
Same Plot, Different Shinigami by Veleda reviews
Using blueprints he finds in Urahara's garbage, Aizen builds an interuniversal transporter and espresso machine. Now Muraki and Aizen have joined forces, and it will take shinigami from both worlds to stop them.
Crossover - Yami no Matsuei & Bleach - Rated: T - English - Humor/Adventure - Chapters: 3 - Words: 6,495 - Reviews: 32 - Favs: 25 - Follows: 41 - Updated: 1/5/2008 - Published: 9/5/2006 - K. Muraki, S. Aizen
kakashi's hidden feeling by b3by reviews
mereka di ciptakan untuk satu sama lain. Tak ada tempat untukku diantara mereka. Aku tak punya hak mengganggu kebahagian itu.. Rasa cemburu ini bukan alasan. Kebahagian mereka jauh lebih penting dari kebahagianku..
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 1,211 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 10/6/2007 - Published: 9/4/2007 - Kakashi H.
And The Snow by Schildkroete reviews
Eryaforsthye over at dwslash has requested a story in which the Master erases the Doctor's memories and he's forced to, well, loan himself out, as she put it.Here's my take on the idea. Slash, shady consent, drug use.
Doctor Who - Rated: M - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 3,082 - Reviews: 12 - Favs: 29 - Follows: 3 - Published: 7/14/2007 - Complete
What's Better For You by J.J. Blue reviews
1945, 1946. It's really hard to find out what's better for Tsuzuki... [Betaed]
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 8,276 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 7/6/2007 - A. Tsuzuki, Touda - Complete
Kakashi Unmasked by xtranew reviews
A chance encounter after a botched up mission leads to a series of unforeseen consequences. MPreg, ItaKaka.
Naruto - Rated: M - English - Adventure/Romance - Chapters: 5 - Words: 31,369 - Reviews: 157 - Favs: 161 - Follows: 185 - Updated: 6/18/2007 - Published: 8/19/2006 - Kakashi H., Itachi U.
FIRST LOVE by Vicadin-Tea reviews
AU. Arranged marriage is never a good thing. Especially when one party is an 18 year old and still in high school while the other is a 29 year old aspiring pervert. Ah well, may love conquer all. KakaXNaru mainly.
Naruto - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 15 - Words: 87,422 - Reviews: 445 - Favs: 359 - Follows: 161 - Updated: 5/25/2007 - Published: 12/16/2006 - Kakashi H., Naruto U. - Complete
Go! Ramen! by Arialine reviews
Our favorite ramen boy is running out of ramen! Apa yang akan ia lakukan? : Just read! RxR, plz!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,045 - Reviews: 26 - Favs: 6 - Published: 12/26/2006 - Naruto U. - Complete
Letters of Yesterday by kakashidiot reviews
RE-EDITED VERSION! Chapter 5! Will Sakura discover the identity of her penpal before it is too late? In the aftermath of war, love heals the heart. RandR.
Naruto - Rated: T - English - Drama/Mystery - Chapters: 5 - Words: 30,373 - Reviews: 151 - Favs: 158 - Follows: 48 - Updated: 12/25/2006 - Published: 9/4/2006 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Birth by laustic reviews
A baby is born in the Kurosaki household. Nagare's pov. One shot. Reviews would be appreciated.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 615 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/18/2006 - Complete
The Netherworld of Cherry Blossoms by Simply Kim reviews
Muraki Kazutaka never knew it was fairly easy to take a trip to the netherworld. All he did was kick. After all, he thought it was just Oriya’s vacuum cleaner...
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Angst/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,998 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Published: 3/21/2006 - Complete
Human Interest by MadLori reviews
AU 1983: A reporter visits the small town of Farmingdale, Vermont, and is intrigued to learn about two men who run a ranch together outside of town...but when she meets them, the story she hopes to write takes on new significance.
Brokeback Mountain - Rated: M - English - Romance - Chapters: 25 - Words: 144,929 - Reviews: 757 - Favs: 607 - Follows: 143 - Updated: 3/3/2006 - Published: 1/19/2006 - Complete
By His Side by carmpietri reviews
He wasn't holding Tsuzuki like he once had, but it was enough. Being by Tsuzuki's side now was like fresh air after suffocating. Tatsumi x. Tsuzuki For Tsuzuki's 106th birthday.
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,425 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 2/24/2006 - Complete
Tinted Truth by Guardian-381 reviews
Watari, Tsuzuki, and Hisoka's thoughts on Tatsumi. Oneshot, complete, mention of TsuzukiHisoka and TatsumiTsuzuki. PostKyoto.
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,340 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 2/1/2006 - Complete
Restless Memories by kakashidiot reviews
Iruka sees Kakashi in his classroom a tiny kid. Is it a ghost? Or something else? RandR.
Naruto - Rated: K+ - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,184 - Reviews: 41 - Favs: 76 - Follows: 6 - Published: 1/4/2006 - Kakashi H., Iruka U. - Complete
Eyes by carmpietri reviews
Tsuzuki, sick of violet eyes, tries to change the color. Tsuzuki x. Hisoka. Minor spoilers.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 874 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Published: 8/30/2005
The boy who cried Clow! by Elihice reviews
Yamazaki is telling his weirdest story yet. And it's ALL true.
Card Captor Sakura - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,454 - Reviews: 26 - Favs: 80 - Follows: 7 - Published: 3/15/2004
Shuukyou by Catesith18 reviews
Til death do us part. Hinted TatsumiTsuzuki and hinted TsuzukiHisoka. This isn't what you think.
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,188 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 3/5/2004
Circles by Evil Asian Genius reviews
Death and chance encounters. Nagare, Hisoka, Muraki, and Oriya.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 3,146 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 12/7/2003 - K. Muraki, Hisoka K.
Red Herring by SupremeOverlordErin-chan reviews
Short, misleading ficlets. How dirty minded are YOU?
Yami no Matsuei - Rated: K - English - Humor - Chapters: 18 - Words: 9,278 - Reviews: 285 - Favs: 66 - Follows: 6 - Updated: 12/6/2003 - Published: 1/15/2003
Those Who Wait by Naga reviews
Tsuzuki Asato lay unconscious under Muraki's care, and the Shikigamis prayed that he would call for one of them. But when he did, he chose the most unexpected of them all... [Kyoto arc] [FINISHED]
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Drama/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 10,875 - Reviews: 63 - Favs: 50 - Follows: 2 - Updated: 9/8/2003 - Published: 3/31/2003
Closed Doors by Leareth reviews
Sequel to 'A Gentlemanly Conversation', Tatsumi has been avoiding Tsuzuki like the plague and as a result everyone is upset.
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Drama - Chapters: 5 - Words: 9,973 - Reviews: 22 - Favs: 16 - Follows: 1 - Updated: 2/12/2003 - Published: 12/7/2002
Regret and Repercussions by nauta iupiter reviews
Tatsumi's thoughts on the love between Tsuzuki and Hisoka. (shonen-ai, TsuxHiso, TatsxTsu, Tats+Hiso)
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 937 - Reviews: 9 - Favs: 1 - Published: 1/15/2003
Once Upon a Cinnapon by Literary Eagle reviews
Tatsumi tries to comfort Tsuzuki with a bedtime story. Yes, a bedtime story!
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,681 - Reviews: 30 - Favs: 15 - Published: 1/10/2003 - [S. Tatsumi, A. Tsuzuki] - Complete
A Gentlemanly Conversation by Leareth reviews
The two most dangerous men in Yami no Matsuei have a lot in common. Sequel to 'Glass Eyes'
Yami no Matsuei - Rated: T - English - Drama - Chapters: 1 - Words: 6,620 - Reviews: 15 - Favs: 24 - Published: 10/20/2002
A Night Alone by Akira1 reviews
Tatsumi has Tsuzuki over for 'extra curricular activities'.
Yami no Matsuei - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,266 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Published: 5/1/2002 - Complete
Arrhythmia by Rat-chan reviews
Another Tatsumi Tsuzuki story. I'll let it speak for itself.
Yami no Matsuei - Rated: K+ - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,215 - Reviews: 20 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 4/26/2002 - A. Tsuzuki, S. Tatsumi - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Nasgor Jamur reviews
Menghabiskan pagi berdua dengan kekasih memang menyenangkan. Tunggu! Di Time Vortex tak ada pagi. Yah, tak apalah, tetap menyenangkan. Apalagi ditambah dengan memasak berdua. Untuk Challenge Dialog Bahasa Daerah. Mengandung dialog Bahasa Jawa. Dialog berbahasa Indonesia di bab dua.
Doctor Who - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,933 - Reviews: 3 - Published: 2/21 - [10th Doctor, Jack H.] - Complete
Sepotong Pertemuan reviews
Dua teman lama bertemu kembali dan berbagi tentang hidup, cinta dan keabadian.
Crossover - Torchwood & Mortal Instruments - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 634 - Reviews: 3 - Published: 9/28/2013 - Jack H., Magnus B. - Complete
Dansa reviews
Yang The Doctor inginkan adalah Jack bersamanya di pesta dansa. Slash. Ten/Jack. Spesial untuk Fujoshi Independence Day 5.
Crossover - Doctor Who & Torchwood - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,146 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 9/8/2013 - [10th Doctor, Jack H.] Donna N. - Complete
Kepingan Permen reviews
Kumpulan kisah pendek TsukasaxDaiki yang drabble-ish nan manis. Tema dan latar acak saja.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 2,214 - Reviews: 5 - Follows: 2 - Updated: 1/15/2013 - Published: 7/9/2012
Rumah Kami yang Sepi reviews
Kini rumah keluarga Kadoya sepi. Tinggal dua anak yang dicekam duka. Untuk Family Spring Event 2012.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 595 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 9/14/2012 - Complete
Sepotong Kisah Masa Kecil reviews
"Aku mau menikah dengan Daiki!" TsukasaxDaiki. Chibi!Tsukasa dan chibi!Daiki. AU. Spesial untuk Fujoshi Independence Day #4
Kamen Rider - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,413 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 9/9/2012 - Complete
Kucing? Kucing! reviews
Sebuah gulungan tua peninggalan orang tua Naruto mendatangkan masalah yang tak disangka-sangka. Neko!Sasuke. AR. Dibuat dalam rangka event S.N Day Sasuke & Naruto Shrine dengan prompt Chibi Explosion serta untuk Hari Kucing.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,182 - Reviews: 15 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 7/10/2012 - Naruto U., Sasuke U., Tsunade S., Itachi U. - Complete
Ingatan reviews
Keinginan yang besar hanya bisa dibayar dengan bayaran yang besar pula. BL, tentu saja. Decade pre-series.
Crossover - xxxHOLiC & Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,056 - Reviews: 4 - Published: 6/3/2012 - Yuuko I., K. Watanuki - Complete
Secangkir Coklat Panas reviews
Malam yang dingin, secangkir coklat panas dan sepasang kekasih yang berbincang-bincang. TsukasaxDaiki. Fluff. Boys Love, tentu.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,077 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 5/14/2012 - Complete
Secercah Sinar Cerah reviews
Apakah untuk mendapatkan keinginanku harus kubuang harga diriku? Dan sekarang orang yang mendapatkan kesempatan itu bersinar menyilaukan. Untuk challenge Companion Piece Infantrum. DatexGotou. BL/shounen ai. Tidak suka? Jangan baca.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,503 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 11/9/2011 - Complete
Awal Baru reviews
Dia pulang saat malam berhujan. Pembicaraan lama kembali terungkit. Dari situlah sebuah awal baru dimulai kembali bagi Tsukasa dan Daiki, walau bukan berarti mulus tanpa ganjalan. Spesial untuk Fujoshi Independence Day 2011.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,621 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/5/2011 - Complete
Potret reviews
Foto Daiki yang diambilnya diam-diam mengungkapkan sesuatu yang tak disangka-sangka oleh Tsukasa. Dibuat untuk menjawab challenge Memories in a Photograph di Infantrum. Post series. Boys love/shounen ai. Tidak suka? Jangan baca.
Kamen Rider - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,371 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/11/2011 - Complete
Segelap Cokelat reviews
Cokelat ini, kenangan masa lalu. Akankah jadi cerminan masa depan? Entry untuk event S.N.S Shrine Hanasu no Chocolato dengan prompt Dark Chocolate sekaligus untuk Infantrum Valentine Challenge 2011 dengan prompt Past and Future. Boys love bin shonen ai.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 902 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 2/13/2011 - [Naruto U., Sasuke U.] - Complete
Penantian reviews
Aku menantimu, menunggumu, sampai saat itu tiba.
Fuyu No Semi/冬の蝉 - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 545 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 12/16/2010 - Akizuki K. - Complete
Tentang Aku, Tentang Kau reviews
Waktu berlalu, manusia berubah. Aku, juga kau. Untuk memperingati NaruSasu Day meskipun terlambat. Pendek.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 433 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 10/24/2010 - Naruto U. - Complete
Aftermath reviews
Dia pergi, dia pergi. Mengapa hatiku harus begini terluka, padahal sebenarnya semua ini salahku? Bagian kedua, kisah dari sisi Tsuzuki. Rating dinaikkan jadi M tapi tidak ada yang terlalu eksplisit.
Yami no Matsuei - Rated: M - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,377 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 10/9/2010 - Published: 6/27/2010 - [S. Tatsumi, A. Tsuzuki] - Complete
Lebaran Sebentar Lagi reviews
Kisah puasa dan menjelang Lebaran Naruto dan Sasuke si nekomimi. Warning: OOC Sasuke karena jadi nekomimi chibi .
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,823 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Published: 9/5/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Sudah Berakhir reviews
Sudah kuakhiri. Aku sudah lelah. Sekarang Ryoichi hanyalah cerita masa lalu. Dan Masaki, selamat tinggal. Rasanya kesepian sekarang, dan hanya si bodoh ini yang ada di sampingku... Spesial untuk Fujoshi Independence Day 2010.
Hana-Kimi - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,457 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/5/2010 - [Hokuto U., Akiha H.] - Complete
Berita Konoha reviews
Berita aneh bin ajaib dari Konoha dan sekitarnya. Kumpulan kisah super pendek bergaya berita dengan berbagai tokoh. Bab 3: Tren Hewan Peliharaan Baru
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 966 - Reviews: 24 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 7/23/2010 - Published: 5/22/2010
Hadiah Untukmu Tahun Ini reviews
Ah, sial. Besok ulang tahun Tsuzuki tapi Tatsumi malah sakit. Apa yang akan dia berikan pada Tsuzuki tahun ini? Warning: shonen-ai alias BL tentu saja.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,031 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/27/2010 - [A. Tsuzuki, S. Tatsumi] - Complete
Dua Kotak reviews
Tsuzuki sudah menduga, saat Valentine pasti mejanya akan dipenuhi coklat. Dan ungkapan cinta kadang tak perlu kata. Dibuat dalam rangka menjawab Valentine Challenge II di Infantrum. Shonen ai bin BL.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 733 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 2/13/2010 - A. Tsuzuki, Hisoka K., S. Tatsumi - Complete
Panduan Menjadi Shinigami yang Baik reviews
Saya Tatsumi, sekretaris Divisi Shokan, akan memberi Anda sekalian panduan untuk menjadi seorang shinigami.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 413 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Published: 1/28/2010 - S. Tatsumi - Complete
Andai Saja reviews
Sekarang semuanya hanya tinggal angan. Dia telah melepaskan hal-hal yang bisa terjadi dengan tangannya sendiri. BL.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,039 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 12/27/2009 - A. Tsuzuki, S. Tatsumi - Complete
Berdansa di Bawah Salju reviews
Di bawah salju yang turun, dia bergerak dengan anggun, mengikuti irama waltz yang hanya bisa didengar olehnya sendiri. BL, tentu saja.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,269 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 11/16/2009 - [A. Tsuzuki, S. Tatsumi] Hisoka K. - Complete
Apakah Kau Tahu? reviews
Apakah ada akhir bahagia selamanya untuk kami berdua? BL/shonen-ai.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 3 - Words: 4,182 - Reviews: 29 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 10/21/2009 - Published: 4/23/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Cukup dari Kejauhan reviews
Ditulis dalam rangka merayakan Hari Kemerdekaan Fujoshi 69. Sebuah puisi refleksi perasaan Tatsumi.
Yami no Matsuei - Rated: T - Indonesian - Poetry/Drama - Chapters: 1 - Words: 318 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 9/5/2009 - S. Tatsumi - Complete
Di Balik Tembok Istana reviews
Tugas Kakashi menyelidiki sesuatu mengharuskannya menjadi selir salah satu wanita yang paling berkuasa di Hi no kuni. Tapi kini disadarinya, setelah Sang Ratu terpikat padanya, hidup menjadi seorang pangeran sama sekali tidak mudah. AR. Mengandung banyak OC. KakashixOC. Het. HIATUS.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 10 - Words: 19,464 - Reviews: 31 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 7/30/2009 - Published: 5/5/2007 - Kakashi H.
Cinta Segitiga yang Sempurna reviews
Kenapa disebut sempurna? Kenapa juga jadi mimpi buruk Sakura? Shonen-ai/BL dan het.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,244 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 2/14/2008 - Naruto U., Sasuke U., Sakura H. - Complete
A Love Story, Perhaps reviews
Gimana jadinya kalau Kakashi diperintahkan mengawal seorang wanita, padahal dia seorang kunoichi? Apakah akan ada rasa yang tumbuh? KakashixOC. Het.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 8,310 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 5 - Updated: 2/17/2007 - Published: 1/20/2007 - Kakashi H. - Complete
Kenapa Aku Baru Nyadar Sekarang? reviews
Naruto mendadak teringat pada seorang Anbu yang pernah bertemu dengannya....
Naruto - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 754 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 2/17/2007 - Published: 12/9/2006 - Naruto U., Kakashi H. - Complete
Finally We See His Face reviews
Apa yang terjadi kalau Kakashi ikut hanami rame rame?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 2,164 - Reviews: 31 - Favs: 22 - Follows: 4 - Updated: 12/17/2006 - Published: 12/13/2006 - Kakashi H. - Complete
ambudaff (227)
Demented Inu (106)
kakashidiot (95)
Leareth (12)