Yuuichi93
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 04-14-07, id: 1260191, Profile Updated: 05-17-11
Author has written 44 stories for Naruto, Hetalia - Axis Powers, Fullmetal Alchemist, Starry Sky, and Durarara!!/デュラララ!!.

Profile


Pen name : Yuuichi93

Nick : Yuuichi / Yuu

E-mail : neji_hina_hyuuga@yahoo.com

YM : w0l_yuu@yahoo.com

fb : riana.star@yahoo.com

City : Yogyakarta~~~


About Me??

Orang aneh, gaje, suka bercanda, pendiam -ditabok-, suka jailin orang XD , dst

A Fangirl :|b

Chocolate LoverX3

I like Silver Queen Cashew!! Yeah!! -shot-

Lazy I guess~

I love to play violin and piano --

Love music! Especially Japanese and Classic musics :3

I love Gaming as well!! Especially computers and play stations games! I also played Gameboy and NDS (from computer though lol)

I have many favourite games, but the most favourite are the game from NIS (Atelier series n' Ar Tonelico) and also Harvest Moon XD There are more though ;)

I love to read, especially comic books :3

I love to sleep XD


Favourite Chara

Izaya Orihara (Durarara!) - Need to ask why? Charming .////. *cough*

Kazuki Shiranui (Starry Sky) - My lovely husband~ *shot, okay I lied XD*

Wang Yao - China (Hetalia Axis Power)

-- I think I fave all the Eastern Asia character though XD

Ivan Braginski - Russia (Hetalia Axis Power)

Hibari Kyouya (Katekyoushi Hitman Reborn) He's sooooo cool! And when he said 'kamikorosu'... XD XD XD

Neji Hyuuga :3

Kurokin~~ XD XD XD ( Yasunori Kuroki - Nodame Cantabile )

Edooo-chaan~ ( Edward Elric - Fullmetal Alchemist )

Other :

HETALIA

Im Yong Soo (S. Korea), Xiang Gang (Hong Kong), Kiku Honda (Japan), Vietnam, Toris~ (Lithuania), Arthur Kirkland XD XD (England), Vash (Switzerland) & many more XD XD

Naruto

Hinata, Ino Yamanaka, Sai , Itachi, Kiba, and Deidara


Favourite pairing

- Shizaya =////=b ~ Love-hate relationship is too cute :'|

- KazukiTsubasa ~ New OTP lol

- RoChu ~ They are sooo... cute together XD

- U.S.xU.K. - Cute pair XD

- RussiaxU.S.- an odd one, but... great in the same time 8D

- Sasunaru - Always XD

- RoyEd - Kawaii~ =)) =))

No Yuri coz I hate Yuri so very much!! DX DX


Latest release :

Nothing much for now =w=;

Thanks 4 reading my Fanfict~ Please always review!! XD Thanks...


PEMBERITAHUAN

-- Maaf yang sebesar-besarnya untuk kalian semua kalau lama meng-updet fict-fict lamaku, trutama di fandom Naruto, mungkin ada juga yang HIATUS =_='' Aku usahakan secepat mungkin. Tapi benar2 maaf untuk yang nunggu T_T Sumimaseen!!

-- Thanks untuk semua yang sudah mau me-review fict2 saya! :3 I really appreciate it! XD

- Yuuichi -

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Why Can't I Just Be Single? by Raikun-sama reviews
"So you KNEW that he was a perverted, freakish STALKER, Shinra, and you THOUGHT we would be good as a COUPLE?" "W-well, Shizuo, no offense meant, but you're not exactly a normal person either, if you know what I mean..." AU IzayaxShizuo
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 34 - Words: 139,877 - Reviews: 667 - Favs: 485 - Follows: 291 - Updated: 8/19/2013 - Published: 10/4/2010 - Izaya O., Shizuo H. - Complete
CLASS X Special Project by momoka-sha reviews
"Mungkin ini saatmu Matsuri.Untukmu mengejarnya, Kak Gaara. Jangan Hiraukan aku." / Sakura SiGadisKuat Mencoba Move On. / Apa tadi? Mamalia? / "Se-sejak kapan di situ?" "Sejak beberapa menit sebelum 'Najes Gheeelak.'" Mampus! # Setelah 2 tahun, chap 6 muncul! Pair : SS, NH, SI, ST, NT
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 20,606 - Reviews: 235 - Favs: 125 - Follows: 62 - Updated: 9/16/2012 - Published: 12/5/2009
The ASEAN Rebellion! by kuroshironimu reviews
Negara-negara ASEAN di-judge sebagai negara-negara yang akan pertama tenggelam karena global warming, tapi bukan berarti mereka akan membiarkan itu terjadi begitu saja. 99 persen OC.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 14 - Words: 21,396 - Reviews: 180 - Favs: 91 - Follows: 53 - Updated: 5/30/2012 - Published: 11/13/2009
Go Google It! by Nacchan Sakura reviews
"Shizu-chan, minta alamat e-mailmu, dong!" "GO GOOGLE IT!" "Shizu-chan, kamu punya pacar?" "..." "Shizu-chan, kamu pakai celana dalam warna apa?" - Ada apa sebenarnya dengan Izaya, Shizuo dan juga Google?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,062 - Reviews: 24 - Favs: 28 - Follows: 2 - Published: 8/27/2011 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Kresna Seda by Writer Nightpen reviews
Apa yang dipikirkan Sri Kresna saat kematian menjemputnya? Eksperimen fanfic dari lakon pewayangan Mahabharata. Rated T for violence and gory descriptions.
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,087 - Reviews: 160 - Favs: 37 - Follows: 7 - Published: 7/11/2011 - Complete
my danna by yukeh reviews
CHAPTER TERAKHIR! Apakah cerita ini akan berakhir dengan SasoDei? Atau SasoYuki? XDd RnR! And thanks you so much! *cium admin ffn ? * Rate for theme.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 12 - Words: 44,834 - Reviews: 375 - Favs: 80 - Follows: 19 - Updated: 3/12/2011 - Published: 7/15/2008 - Sasori, Deidara - Complete
Ask G8! by BelalangKupuKupu reviews
Tanya apa saja kepada anggota G-8, baik pada seluruh maupun salah satu anggota, bersifat umum atau pribadi, pokoknya jangan malu-malu! Khusus buat ch 5, silakan suruh mereka berbuat apa saja! RATING T soalnya yang doyan sumpah serapah nambah.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 19,399 - Reviews: 155 - Favs: 63 - Follows: 34 - Updated: 2/10/2011 - Published: 4/19/2010
Krakatoa by ry0kiku reviews
Inilah neraka yang baru saja mereka saksikan. Neraka berwarna kelabu alih-alih merah darah. Historical oneshot. Based on eruption of Krakatoa in 1883. Netherexmale!Indo for Hana Senritsu.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,691 - Reviews: 19 - Favs: 63 - Follows: 5 - Published: 11/17/2010 - Netherlands, Parallel America - Complete
From ABC to XYZ by antichthon reviews
/50 drabbles Melayucest edition/ Di antara kita hanya ada cinta, benci, dan ASEAN. maleMALAYSIAxmaleINDONESIA
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,624 - Reviews: 78 - Favs: 160 - Follows: 43 - Published: 10/15/2010
Dispossess Arthur! by Minus Mint reviews
Sekuel dari The Anathema of Love: Kadatangannya sebagai hantu membuat seluruh penduduk kota itu gempar. Namun sepertinya Arthur pun masih bingung akan perasaannya yang sesungguhnya. Apa mungkin...? Prussia x UK x US. COMPLETE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 7,607 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Updated: 10/6/2010 - Published: 10/3/2010 - England/Britain, Prussia - Complete
That Day by kuroshironimu reviews
Hari itu, aku tidak suka hari itu. Hari dimana akal sehat seakan terlupakan, dan yang ada di pikiran hanyalah bagaimana aku membunuh biang keladinya. Semua bermula dari hari itu. belated G30S/PKI tribute. Explanations inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,098 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 10/2/2010 - Complete
Lima kado cinta by RikuSena reviews
Lima kado ini…lima kado ini adalah lima kado yang menyatakan rasa cintaku padamu. Lima kado yang tidak pernah kusampaikan karena rasa takutku atas penolakanmu. Dan lima kado yang sampai saat ini…membuatku tidak bisa melupakanmu…USUK.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,563 - Reviews: 14 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 9/28/2010 - America, England/Britain - Complete
The Anathema of Love by Minus Mint reviews
Chapter 5: UPDATED. Berusaha untuk keluar dari segala kesusahan, segala cara telah ia lakukan. Meski ia sendiri tak tahu seperti apakah konsekuensi yang harus ditanggungnya saat itu. Takdir yang keji, tidak dapat dihindari lagi. COMPLETE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 5 - Words: 14,737 - Reviews: 71 - Favs: 22 - Follows: 6 - Updated: 9/24/2010 - Published: 9/8/2010 - England/Britain, Prussia - Complete
All The Wrong Reasons by MistressKiko reviews
AU - Shizuo gets much more than he bargained for when his temper kicks in and makes him the owner of a small jewelry box that is much more than it seems. Shizaya
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 24 - Words: 45,022 - Reviews: 712 - Favs: 900 - Follows: 169 - Updated: 9/18/2010 - Published: 8/28/2010 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Durst by heylalaa reviews
Shizuo, Izaya; — Ah, ah, apa kau sebegitu inginnya merasakan diriku, eh, Shi-zu-chan?
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,444 - Reviews: 33 - Favs: 72 - Follows: 7 - Published: 9/15/2010 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
Bloody Sun, Heavy Rain by ry0kiku reviews
Ketika Spain kehilangan Armadanya, England hanya berdiri di sana dan tertawa. Historical multichaptered. Referensi ke Anglo-Spanish War di abad 16. Contains SpaMano, USUK, slight UKSpain, FrancEveryone, PrusSingle. COMPLETE
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 13,674 - Reviews: 59 - Favs: 38 - Follows: 11 - Updated: 9/13/2010 - Published: 7/6/2010 - Spain, England/Britain - Complete
Tujuh Belasan Hetalia Version by Dogol Brothers reviews
Peringatan tujuh belasan dengan lomba-lomba? Sudah biasa. Kalau peringatan tujuh belasan dengan para nation-tan sebagai peserta? Itu yang tidak biasa! Ditulis untuk peringatan kemerdekaan RI. Ch 6 UPDATED!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 6 - Words: 18,937 - Reviews: 133 - Favs: 81 - Follows: 24 - Updated: 8/31/2010 - Published: 8/10/2010 - Complete
Melati Suci by are.key.take.tour reviews
Indonesia sedang sibuk membersihkan rumahnya dari barang-barang tua, hingga ia menemukan sebuah gramofon tua serta sebuah piringan hitam. Lagu yang kemudian membangkitkan kenangannya akan masa lalu. Birthday-fic untuk Indonesia. ONESHOT. NO PAIRING.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,498 - Reviews: 19 - Favs: 48 - Follows: 5 - Published: 8/22/2010 - Complete
17 Agustus by kuroshironimu reviews
Sebuah senyum kecil terpampang di wajahnya yang lelah. "Selamat ulang tahun, diriku," gumamnya, menatap langit biru yang sedikit berawan. Happy anniversary, Indonesia!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 445 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 8/17/2010 - Complete
Cerita Rakyat Naruto Version by Shiina Rika reviews
Ini adalah kumpulan one-shot dari cerita rakyat di Indonesia yang diadaptasi pakai karakter Naruto. Ada sedikit BL di dalamnya, tapi ga semua kok, jadi kalo ga suka dilewatin aja. Chapter 10, Situ Bagendit.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 10 - Words: 19,706 - Reviews: 57 - Favs: 7 - Follows: 4 - Updated: 8/16/2010 - Published: 3/3/2010 - Karin U.
Happy birthday, bastard by My Penname is Too Dim reviews
Hari ini Antonio ulang tahun, Lovino ingin memberikan hadiah untuknya... hanya saja sulit untuk menemuinya hari ini... AU, sho-ai, Spamano.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,583 - Reviews: 11 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 7/31/2010 - S. Italy/Romano, Spain - Complete
World Cup Evaluation by are.key.take.tour reviews
Sebuah rapat diadakan untuk mengevaluasi World Cup 2010 South Africa. Rapat yang bertujuan mulia demi World Cup yang lebih baik, malah berakhir tragis dan... tidak elit. ONESHOT. Pencampuran dengan dunia nyata. WORLD CUP 2010 SPOILER ALERT! SHO-AI ALERT!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,839 - Reviews: 24 - Favs: 32 - Follows: 3 - Published: 7/22/2010 - Spain, Netherlands - Complete
Passion of the Sun by ry0kiku reviews
"Lawanku yang berikutnya adalah Paraguay yang mengalahkanmu. Aku akan menang demi kamu juga, Japón." Masih terpuruk oleh kekalahan yang menyesakkan dari Paraguay, Japan menemukan konsolasi dari nation yang paling tidak diekspektasi. World Cup'10 oneshot
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,827 - Reviews: 7 - Favs: 11 - Follows: 3 - Published: 7/4/2010 - Spain, Japan - Complete
The Third War by Resia's Resia reviews
Karena iklan dan seseorang yang iseng, Indonesia dalam masalah antara Malaysia, Netherlands, Australia, Rusia dan Amerika. Di jual! Indon esia ! Two-shots. Male!Indonesia. Chap 2 is here. And this is over. Mind to Read-Review? Per favore?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,773 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 3 - Updated: 6/14/2010 - Published: 6/12/2010 - Complete
Selamat Datang di Indonesia by Anastasia Keehl reviews
Demi meningkatnya persentase kedatangan turis asing ke Indonesia, Boss Indonesia membuat suatu rencana untuk mengundang setiap negara satu-persatu untuk menikmati keindahan panorama Indonesia dan, tentunya dengan Indonesia sendiri. OOC, Garing, dll.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 11,106 - Reviews: 78 - Favs: 45 - Follows: 27 - Updated: 6/9/2010 - Published: 4/27/2010 - England/Britain
Game by Resthu reviews
Diambil dari mimpi!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,328 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 5/23/2010 - Japan, Taiwan
Mak Comblang Ala Akatsuki by yukeh reviews
LAST CHAPTER! Bagaimana akhir perjodohan itu? apakah akan DeiIno atau SasoDei? :P Plis read and review!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 14 - Words: 32,348 - Reviews: 413 - Favs: 104 - Follows: 27 - Updated: 4/26/2010 - Published: 4/21/2008 - Deidara, Akatsuki - Complete
For Every by Inner-Hinata reviews
For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it." Russia x China Rochu Drabble Fic
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 251 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 3/18/2010 - Russia, China - Complete
Take Me Out Hetalia Version by MoonZheng reviews
Tiga puluh seme single akan berjuang mati-matian untuk memperebutkan tujuh uke single yang ada di acara 'Take Me Out! Saksikan perjuangan mereka memperoleh cinta sejati! SLASH! MALEXMALE! OC, OOCNESS. DON'T LIKE DON'T READ! :D Segera di update. TT TT
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,528 - Reviews: 66 - Favs: 29 - Follows: 18 - Updated: 3/16/2010 - Published: 3/2/2010
Gender Switch! by AlmightyHero reviews
Ramuan yang dibuat oleh China untuk Russia gak sengaja masuk ke dalam teh milik England. Apa yang terjadi saat England meminumnya? Kenapa China bersikeras melarang England meminumnya? Chapter pertama tentang England. R&R&F...
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,879 - Reviews: 17 - Favs: 10 - Follows: 6 - Published: 2/12/2010 - England/Britain
If I Die by Orange Burst reviews
Suatu pertanyaan yang diajukan Italy pada Germany...
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 369 - Reviews: 13 - Favs: 19 - Follows: 2 - Published: 12/29/2009 - N. Italy, Germany - Complete
Hn by denayaira reviews
Naruto bosan mendengar Sasuke mengucap 'kata' itu. ― Naruto dan Sasuke. Crack-ish, one-shot, mostly dialogue-only, 352 words. Bisa shounen-ai, bisa friendship, terserah yang baca. Read and review?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 174 - Reviews: 52 - Favs: 26 - Follows: 5 - Published: 12/14/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Heartbreaker by Arialieur reviews
Sasuke selalu menolak pernyataan cinta dari para gadis. Naruto ingin tahu sebabnya. SAsuNaru. Shonen-ai. One-shot drabble.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 633 - Reviews: 38 - Favs: 59 - Follows: 13 - Published: 12/1/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
That's not my name! by Jyenosu reviews
“Oi Arthur...Oi, England...! Oi, UK...! Oi, MY UK-E!” “DIAM KAU BRENGSEK!” Setiap negara memiliki panggilan sayang tersendiri,namun hanya England seorang yang benci akan nama panggilannya dari America... kenapa ya? *USUK,GerIta,SpainRomano,SuFin,PruCan
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,724 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Follows: 5 - Published: 9/7/2009 - Complete
ABC by yukeh reviews
Akatsuki saat lagi nganggur, imej pemuda dengan masa kecil suram sangat terlihat begitu mereka mengenal apa itu 'ABC'. RnR! :D
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,477 - Reviews: 133 - Favs: 176 - Follows: 22 - Published: 5/14/2009 - Akatsuki - Complete
Akatsuki vs Rookie 12 by Ryuuta reviews
Last Chap! Fuh... Finally... Thanks for waiting... RnR yaw?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 8 - Words: 22,296 - Reviews: 75 - Favs: 22 - Follows: 4 - Updated: 12/26/2008 - Published: 7/22/2008 - Complete
Surat Wasiat by P. Ravenclaw reviews
Rock Lee menulis surat wasiat untuk teman-temannya sebelum pergi meninggalkan mereka. ONE-SHOT. Collab fict dengan Phillip Willam-Wammy.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,397 - Reviews: 38 - Favs: 14 - Published: 11/8/2008 - Lee R. - Complete
Hana Kareru by Kingi.Dawn reviews
DONT READ, stuck in chapter 5. Hiatus for real. OC, OOC, Mary Sue? :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Adventure - Chapters: 5 - Words: 10,077 - Reviews: 97 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 9/30/2008 - Published: 9/4/2008 - Gaara
SILET:Konoha Style! by hoshi.na-chan reviews
Last gossip! Kali ini Silet menyajikan Top5!Gossip seputar selebritis di Konoha! Ada gosip tentang kesuksesan seleb muda, Akatsuki bikin Clothing Line, liputan ulang tahun Sasuke, kejutan ShikaTema, dan... the Wedding of Uchiha and Uzumaki! Hah! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 12 - Words: 15,285 - Reviews: 350 - Favs: 93 - Follows: 22 - Updated: 7/27/2008 - Published: 1/27/2008 - Complete
Naruto: Si Pelayan Seksi by runaway-dobe reviews
ONESHOT. Naruto? Si bocah rubah hiperaktif itu jadi pelayan? SEKSI LAGI? Hmm… Patut dicurigai nih. Gimana jadinya kalo Naruto jadi pembantu pasangan muda, Sasuke & Sakura? Another crack fict. Inspired by: Inem: Si Pelayan Seksi.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,874 - Reviews: 67 - Favs: 34 - Follows: 4 - Published: 7/12/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
I want to taste a piece of heaven by eye-of-blue reviews
AU. Kehilangan orang yg kita sayangi memang menyakitkan, tapi jauh lebih menyakitkan jika kehilangan mereka satu per satu...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 6,109 - Reviews: 51 - Favs: 15 - Follows: 7 - Updated: 7/8/2008 - Published: 6/6/2008 - Naruto U. - Complete
Milkshake by dancing-lover reviews
Quick little one-shot that I wrote. My friend thought it was hilarious.
Fullmetal Alchemist - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 185 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Published: 6/11/2008 - Edward E., Roy M. - Complete
Crack : Valentine Madness by kiri.kumo reviews
14 Februari di Namimori. Hibari benci keramaian. Keramaian membuatnya sakit kepala. Tapi tampaknya dia tidak akan bisa mendapatkan istirahat yang dia inginkan. Read & review plis. My first Humor KHR Fic. No Flames.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,582 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 4/6/2008 - Complete
Migrasi Bedol Akatsuki by blueholic reviews
berawal dari ajakan Itachi yang membahayakan, akhirnya para akatsuki memutuskan untuk pergi ke MEKKAH buat liburan! tapi ga ada uang nieh....akhirnya mereka cari uang dengan cara yang...euw...ANEH! baca aja deh pokoke, terus kasi review ok!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 8 - Words: 9,228 - Reviews: 39 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 3/23/2008 - Published: 12/14/2007 - Complete
Naruto no advertisement by H2P reviews
ah...awalnya udah ada ide 2 tahun yg lalu, tapi belon sempet diluncurkan. ini masih yang pertama, kalau mau lagi ya bilang, tar wa tulis lagi. btw kl aneh ya maap. desc: Masashi kishimoto nieh... :D drabble fanfic
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 11 - Words: 2,801 - Reviews: 48 - Favs: 12 - Follows: 7 - Updated: 11/1/2007 - Published: 3/17/2007 - Complete
Hello brother by H2P reviews
diambil dari film Hello Brother dr India. Gaara as naruto's bro, dan he's died! sasunaru contain...:P huhehehehehe
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,155 - Reviews: 53 - Favs: 37 - Follows: 7 - Published: 1/18/2006 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Don't Want to Lose You reviews
"Shizu-chan, mo ii. Sudah cukup untukku," ujar Izaya. Dan entah sejak kapan Shizuo merasa keberadaan Izaya begitu penting, menjelang kematiannya. First DRRR Fict -w-b
Durarara!!/デュラララ!! - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,185 - Reviews: 22 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 12/3/2010 - Shizuo H., Izaya O. - Complete
It's Lonely Without You reviews
Kazuki terbaring di tempat tidurnya di kamar asramanya seorang diri, merindukan suara seseorang yang biasa membuat suasana ramai. Chapter 2 is up XD
Starry Sky - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,025 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 11/21/2010 - Published: 11/4/2010 - A. Tsubasa/Aquarius, S. Kazuki/Aries
The First Meeting reviews
This is the story when Tsubasa first met Kazuki and Hayato in his new school. Mainly Starry Sky in Winter character :3
Starry Sky - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,947 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 11/7/2010 - A. Tsubasa/Aquarius - Complete
A Little Fairy Trick reviews
Tsundere Arthur? Itu tidak aneh kan? Tapi kalau Arthur yang bebas mengekspresikan perasaannya? Itu baru luar biasa! Oneshot USUK! RnR plis? X3
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 17 - Favs: 28 - Follows: 4 - Published: 9/12/2010 - America, England/Britain - Complete
One Day Lady reviews
Orang yang selalu hemat air jadi boros air? Yah, itulah yang terjadi karena Ivan terkena kutukan Doamna! Day 5 : Fem!Russia XD R&R plis :3
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 20,944 - Reviews: 61 - Favs: 29 - Follows: 18 - Updated: 9/4/2010 - Published: 4/26/2010
Redenomination for Our Future reviews
Apa yang akan terjadi jika redenominasi benar-benar diberlakukan oleh Indonesia? WARNING! Some disturbing fact, maybe...
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,572 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 8/21/2010 - Complete
Got'cha! reviews
Di fict ini akan ada pertanyaan dan jawaban. Di akhir akan ada seruan 'Got'cha' Penanya sekaligus penjawab kali ini : Noru n' Aisu! Rn'R yep X3
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,106 - Reviews: 16 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 7/20/2010 - Published: 7/17/2010
USUK Mini Stories reviews
Beberapa cerita singkat tentang England dan America. Hehe... Enjoy!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 836 - Reviews: 19 - Favs: 14 - Follows: 5 - Updated: 7/18/2010 - Published: 6/17/2010 - America, England/Britain - Complete
Hate? Hate? Hate? Love? reviews
'So... you hate me? ' 'YES' 'Do you love me? ' 'YESS' So... which one? 0.o Just an USUK short story :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 522 - Reviews: 5 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 7/17/2010 - America, England/Britain - Complete
Snowy Accident reviews
What'll happen if Ed and Roy were trapped in a car on a snowy road? First FMA fict. RnR please :3
Fullmetal Alchemist - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,857 - Reviews: 6 - Favs: 14 - Follows: 4 - Published: 7/9/2010 - Roy M., Edward E. - Complete
The Complicated Way To Be With You reviews
Sebuah pertempuran yang telah merenggut banyak nyawa terus berlangsung sampai saat ini. Chapter 18 is here! Maaf lama ga diupdet orz
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 18 - Words: 39,264 - Reviews: 82 - Favs: 9 - Follows: 7 - Updated: 7/9/2010 - Published: 6/5/2007 - Itachi U., Neji H.
Saying 'Sorry' and 'Thank You' is Hard reviews
Arthur tidak pernah bisa berbicara dengan jujur, tidak pada Alfred. USxUK. Hetalia Gakuen version :3 RnR plis :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,640 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 7/9/2010 - America, England/Britain - Complete
The Real Treasure reviews
Oneshot. Sebuah peta harta karun yang dimiliki Arthur mengarahkan mereka ke sebuah pulau. Harta apakah yang akan mereka temukan di sana? Pirate version :D RnR ya X3
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,895 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 7/7/2010 - England/Britain, America - Complete
Incomplete Day Without You reviews
4 Juli adalah hari ulang tahun Alfred, jadi sang American itu mengundang teman-temannya ke pantai untuk merayakan ulang tahunnya dan tak terkecuali, Canada. Birthday fict for Canada n' America :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,129 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 6 - Published: 7/1/2010 - America, Canada - Complete
His Real Mission reviews
Apakah misi Sai yang sesungguhnya? Just a drabble X3 RnR would be nice :3
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 258 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 6/13/2010 - Sai, Sasuke U. - Complete
Rain reviews
'Aku benci hari hujan... Hujan mengingatkanku pada hari itu...' USxUK Oneshot! RnR would be nice
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,389 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 6/13/2010 - America, England/Britain - Complete
Mystery Files reviews
Banyak misteri yang ada di dunia Hetalia yang ada di 'world files' dan file-file tersebut masih dipertanyakan jawabannya. Di world conference kali ini, topik utamanya adalah Russia dan Belarus. R&R yah :
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 3,328 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 6/4/2010 - Published: 5/24/2010 - Russia, Belarus - Complete
Answer reviews
Semakin aku mengejarnya, semakin ia menjauh. Kenapa? Kenapa ia meninggalkanku? ONESHOT! USxUK. R&R yah
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,271 - Reviews: 11 - Favs: 3 - Published: 6/4/2010 - England/Britain, America - Complete
My Secret Garden reviews
Di malam itu, Ivan menyaksikan satu hal yang tak ia duga. Dedicated for Naix. RoChu- Oneshot! R&R Warning for cheesy romance scene --'
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,525 - Reviews: 3 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 4/24/2010 - Russia, China - Complete
A Different Meaning of United reviews
Adik-adik China semuanya diajak untuk 'become one with Russia'. Tetapi satu-satunya yang tidak hanyalah China sendiri. Why? Oneshot! Slight yaoi :P R&R please :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,889 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 4/11/2010 - China, Russia - Complete
Cavities? reviews
Oneshot. Naruto sakit gigi! Dan akhirnya setelah dipaksa oleh ibunya, ia pun pergi ke dokter gigi yang bernama Uchiha Dental. Di sini ia mengalami berbagai kejadian yang... aneh. OOC n' Geje :P
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 2,894 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/29/2009 - Naruto U. - Complete
The Truth About 'Him' reviews
ONESHOT. Akhirnya Sasuke mengetahui kebenarannya tentang kakaknya. Bagaimana perasaannya sekarang? Fict gaje sebelum UAS XP WARNING kegaje-annya!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 617 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/31/2009 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Curry of Life reviews
Versi 2 updated! "Ah! Neji-nii! Jangan dimakan!" Oneshot pendek :D R&R. Have fun for reading it
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 635 - Reviews: 19 - Favs: 5 - Updated: 5/27/2009 - Published: 4/26/2009 - Neji H. - Complete
Naruto Main Sulap reviews
ONESHOT. Naruto main sulap bersama kedua asistennya, Sakura dan Sasuke. Seperti apa dia akan main? Baca saja deh XD Fict yang terinspirasi dari acara The Master. SEQUEL inside Enjoy
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,997 - Reviews: 26 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 4/1/2009 - Published: 3/23/2009 - Naruto U. - Complete
Death Dream reviews
ONESHOT! Mimpi yang membawa petunjuk kematian. Bagaimanakah Hanabi akan menghadapinya? Warning inside RnR plis XD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,172 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 3/25/2009 - Hanabi H. - Complete
Akatsuki Story reviews
UPDET! Inilah kisah akhir si Pein mendapatkan barang-barang permintaan para AKATSUKI! Next is Akatsuki's member story Just read ;D Masih ada lowongan OC! This is for you Shiro-kun! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 8,218 - Reviews: 61 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 3/23/2009 - Published: 9/17/2008
Fun At Role Play World reviews
Apa nih! Kok... rambut Sasuke jadi hijau? Terus, kok Naruto pake bawa pistol? D: What happen? Chap 4 is here! R&R! XD Yang mau jadi OC masih dibuka loh! X3 Thanks!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 16,214 - Reviews: 43 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 9/17/2008 - Published: 7/9/2008
Valentine With Akatsuki reviews
Cara buat coklat n' bagaimana cara mereka menghabiskan Valentine ; Read Pleezz! XD Akhirnya fict ini telah selesai dan meninggalkan dirinya secara abadi di ... -.LEBAY AMAT SIH!.- Yah, R&R ok! Thanks mina! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 11,053 - Reviews: 62 - Favs: 14 - Follows: 3 - Updated: 8/2/2008 - Published: 2/12/2008 - Complete
A Moment of Hapiness reviews
Songfict pertama ku. Hancur! T-T SasuSaku R&R plis! Butuh saran dan kritik TT TT
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 662 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 7/23/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
The Title reviews
Akhirnya kutemukan juga apa yang ingin kulukis dengan sepenuh hati...' OneShot! Sai Ino! R&R plis! X3
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,147 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/9/2008 - Sai, Ino Y. - Complete
Bad Day Turns Worse reviews
kesialan terus menimpa Naruto sejak kemarin, dan hari ini seluruh orang di desa hilang... yang tertinggal hanyalah ia seorang dan 1 orang lainnya... siapa? baca yew! me ultah bwat Naru! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 4,933 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 11/6/2007 - Published: 10/10/2007 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Cowok Konoha Nggosip! reviews
silahkan baca saja...pairing... banyak... tapi... bacalah sendiri... don't flame me... TT.TT review ne?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,811 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Follows: 6 - Published: 10/27/2007
Requested by Aufa reviews
Aufa! Sori reques anda saia telantarkan. garagara ga taw kalo Aufa itu dikau btw.. here's the story and review plezzz! XD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 6,339 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 6/27/2007 - Kiba I. - Complete
Nisan Kedua reviews
Deidara dan Itachi sedang menjalankan misi. Itachi memohon pada Deidara agar ia boleh membuat sebuah jebakan... apa yang akan terjadi? one shot... short story, mungkin FF trakhir sebelom ujian... hehe... ItaDei
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 796 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/29/2007 - Deidara, Itachi U. - Complete
Hair Trend reviews
Karena ketidak sengajaan, Itachi membakar rambut Neji... Neji yang marah minta pertanggung jawabannya... Apa yang dilakukan Itachi dan apa yang akan terjadi? Oneshot Review plezz!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,712 - Reviews: 17 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 5/24/2007 - Neji H., Itachi U. - Complete
Senjata Makan Tuan Part 2 reviews
Sasuke masih tetap tidak percaya kalo Naruto itu 'Minatsuki Saya'. Naruto yang mengetahui hal itu berniat untuk mengerjai Sasuke lagi... oneshot... Review plezzz!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,790 - Reviews: 19 - Favs: 11 - Follows: 5 - Published: 5/22/2007 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Pengejaran Sasuke reviews
Garagara salah minum, Sasuke jadi jatuh cinta sama Naruto! Kaya apaan tuh? Bacalah sendiri! btw ending yg agak mengejutkan juga One shot requested by Nicechi
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,516 - Reviews: 30 - Favs: 28 - Follows: 10 - Published: 5/17/2007 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Make your own House! reviews
setelah 3 bulan akhirnya... Lho? Ada Akatsuki? Kok! Apa yang akan terjadi nih...? Last Chapter! Review please!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 7,520 - Reviews: 18 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 5/15/2007 - Published: 4/19/2007 - Complete
Freedom reviews
Saat kecil, Neji sudah berjanji akan melindungi Hinata untuk selamanya... tapi sesuatu memisahkannya dari Hinata... apa yang terjadi? 1 shot REVIEW PLEASE!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Published: 5/11/2007 - Neji H., Hinata H. - Complete
The Reason reviews
Si Konohamaru disuruh Godaime untuk melaksanakan sebuah misi yang sangat aneh bahkan untukku sendiri ngakak Setelah itu apa yang akan terjadi padanya? one shot Review plezzz
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,067 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 5/11/2007 - Konohamaru S. - Complete
Bishounen Competition reviews
Acara kompetisinya cowocowo cantik alias bishounen... hehehehe...sesuatu yang mengejutkan akan terjadi! Apa itu? Baca aja! XD 1 shot
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,213 - Reviews: 20 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 5/8/2007 - Complete
Naruto Aishiteru reviews
Naruto aishiteru itulah kata kata yang bakal kalian temukan di fict ini... Tapi jangan khawatir! No pairing kok! Review pleezzz! XD 1 shot
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,331 - Reviews: 23 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 5/3/2007 - Naruto U. - Complete
The greatest Copy Ninja Ever reviews
See how Kakashi copy another anime character abilities
Naruto - Rated: K+ - English - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 3,666 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Updated: 4/22/2007 - Published: 4/19/2007 - Kakashi H.
Senjata Makan Tuan reviews
Si Naruto iseng mau ngerjain si Sasu. Lalu ia sengaja berubah jadi cewe. Tapi kok si Sasu bisa tibtiba jatuh cinta sama si... cewe itu! Please read to know more... little SasuxSaya oneshot
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,523 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 5 - Published: 4/22/2007 - Naruto U., Sasuke U. - Complete