Sanich Iyonni
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 05-04-07, id: 1272018, Profile Updated: 03-15-14
Author has written 93 stories for Saint Seiya, Naruto, Beyblade, Digimon, Dragon Ball Z, Captain Tsubasa, Kekkaishi, Queen Seon Duk/선덕여왕, Darren Shan Saga/Cirque Du Freak, One Piece, Ragnarok Online, Harry Potter, Death Note, Crush Gear Turbo, Captain America, Misc. Books, and Demonata.

Current status: Gotta get my degree title this year, so this account is frozen for awhile. There will be no activities here and I'm not sure when I'll be back. Feel free to read and review my fanfictions, but please don't expect a review reply.


#I do hope you log in when you review my works, because I prefer all reviews for my fanfics are clear. This will make me easier to reply the reviews, too. (Saya sangat berharap Anda login ketika me-review karya-karya saya, sebab saya lebih suka semua review yang masuk ke fanfic saya bisa dipertanggungjawabkan dan terutama, biar saya gampang me-reply-nya.)

#Reviews are important for me, but it's not everything. (Bagi saya, review itu penting, tapi bukan segalanya.)


Fanfic saya cukup banyak jumlahnya. Bagi Anda yang baru mengenal saya dan ingin membaca fanfic saya tapi bingung mau baca yang mana, ada beberapa fanfic yang saya rekomendasikan karena fanfic-fanfic tersebut adalah fanfic terbaik saya. :D

Tentu saja Anda bisa membaca yang lain juga selain yang di bawah ini, tapi yah... nggak semua fanfic saya bagus. Inkonsistensi yang menyebalkan, sebenarnya. :( Jadi saya sarankan untuk baca yang lumayan bagus menurut standar saya saja, sbb:

-Karena yang Seperti Itulah (Saint Seiya)

-Dan Kolam Pun Menjadi Saksi (Naruto)

-Сэлалу Кэмбали (Saint Seiya)

-Regret (Digimon)

-Il Miracolo della Santa Poring (Ragnarok Online)

-Only Two Sentences (Naruto)

-Enlèvement (Harry Potter)

-The Coheir (Death Note)

-Blissful (Naruto)


Join Infantrum (Indonesian Fanfiction Author Forum): di sini.


Pencapaian dalam Indonesian Fanfiction Awards :')

*IFA 2009

-Proudly served as a committee. :D

*IFA 2010

-Still proudly served as a committee. :)

-Best Infantrum Challenger

-Best Infantrum Challenge: ABC Villains

*IFA 2011

-Free consultant. XD

-(still) Best Infantrum Challenger :'D

-(still) Best Infantrum Challenge: Date Becomes Your Fate

-Best Canon/IC Oneshot: Vernon Tak Pernah Bertanya

-Author Paling Berdedikasi 2011 (tak pernah menyangka akan mendapatkannya dan sedikit merasa tak pantas... tapi saya sangat berterima kasih. :') Muchas gracias!)

*IFA 2012

-A person who cares. :)

-Very proud that the Indonesian Fanfiction Magazine, Infamagz, got the only special award "Program Fanfiksi Terinovatif". Sebagai salah satu penggagasnya, saya sangat terharu dan bangga... :')

*IFA 2013

-Pengamat jauh yang terkadang masih dimintai pendapat.

-Best Friendship Oneshot: Balada Siswa Tingkat Akhir

-Best In Character Oneshot: Lamaran


Semoga untuk ke depannya saya bisa berkarya lebih baik lagi dan menyumbangkan lebih banyak hal bagi dunia fanfiksi Indonesia, aamiiin. Terima kasih banyak bagi semua yang telah mendukung dan menyukai karya-karya saya! m(_ _)m

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Ujung Mimpi by fariacchi reviews
Kehidupan tidak semudah mimpi kanak-kanak. Terutama jika takdir mengikatmu dalam status bernama shinobi. Siapa yang bisa menebak apa yang ada di ujung mimpi itu? # ShikamaruXTemari. Canon setting; future fict; alternate reality # Bagian Sepuluh: Determinasi.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 10 - Words: 27,846 - Reviews: 132 - Favs: 36 - Follows: 34 - Updated: 3/29 - Published: 9/22/2013 - Shikamaru N., Temari
Peminjam Tak Menapak by ambudaff reviews
Ada rasa dingin yang singgah saat hantu besar dengan rantai dan bercak-bercak darah itu menembus dirinya. Tapi, masak hantu yang mengambil buku itu? Buat apa? Apa hantu masih membaca buku?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 942 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 9/28/2013 - I. Pince, Bloody Baron - Complete
Mahar by ambudaff reviews
Sudah beberapa bulan ini Ron seperti menyembunyikan sesuatu darinya. Bekerja sebagai Auror, pulang secepatnya dan tak bisa ditemui di The Burrow. Waktu istirahat di kantor, nyaris tak bisa ditemukan di kantin—atau memang ia tak ke kantin? Tapi makan di mana?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 544 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Published: 6/28/2013 - [Ron W., Hermione G.] - Complete
My Family by ambudaff reviews
Senyum McCoy tak ada yang memperhatikan. Yang jelas, ia tahu, seluruh crew Enterprise memang tak bisa dipisahkan. Oleh apapun, kapanpun, oleh siapapun. Spoiler untuk mereka yang belum pernah melihat Star Trek Into Darkness
Star Trek: 2009 - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,609 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 6/16/2013 - J. Kirk, Spock, L. McCoy/Bones - Complete
Wisata Pustaka by ambudaff reviews
Satu mantra membuat membaca menjadi wisata pustaka, semua menjadi menyukai membaca. Tapi bagaimana jika mereka melangkah lebih jauh lagi? Untuk kado ultah Sanich Iyonni yang terlambat :
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Suspense - Chapters: 1 - Words: 2,431 - Reviews: 9 - Favs: 12 - Published: 9/12/2012 - Hermione G. - Complete
troublemaker by asteria capella reviews
7/9; happy birthday, infantrum. george merasa mcgonagall tak lagi muda. dan seperti biasa, kisah ini tak memiliki plot. — fred; george; minerva.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,395 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Published: 9/6/2012 - Fred W., George W. - Complete
Xue by mysticahime reviews
Hei Nak, apa kau tahu mengapa salju turun? \JiraNaru, fanon. Not yaoi. Oneshot, conflictless/ Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,285 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 4/7/2012 - Jiraiya, Naruto U. - Complete
Amerta by heylalaa reviews
Killua, Gon; — Inilah sesuatu yang takkan bisa kauhentikan; yang akan berlangsung selamanya.
Hunter X Hunter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,176 - Reviews: 27 - Favs: 32 - Follows: 3 - Published: 12/11/2011 - Killua Z., Gon F. - Complete
Galagasi by ambudaff reviews
Minerva McGonagall adalah guru yang baik. Dan penuh perhatian. Kecuali hal-hal yang berada di luar jangkauannya. Diikutsertakan pada Challenge: Semanis Aren di Infantrum
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,448 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 10/28/2011 - Minerva M., Severus S. - Complete
Seribulan by Writer Nightpen reviews
Karena Gaara tak kunjung memilih istri, takdir pun turun tangan. Fic ini ditulis untuk meramaikan FFC Semanis Aren-nya Sanich, buat Miyu, dengan bantuan ambudaff dkk, dan sambil membuat pundung Suna no Aicchan. Enjoy the read!
Crossover - Naruto & Idolmaster - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,819 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 10/19/2011 - Gaara, Yayoi T. - Complete
Dikara by Anoctnymous reviews
Aerith selalu punya jawaban seperti apa langit itu. /Untuk Infantrum challenge: Semanis Aren.
Final Fantasy VII - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,959 - Reviews: 8 - Favs: 7 - Published: 10/17/2011 - Zack F., Aerith G. - Complete
Janabijana by aicchan reviews
Fic yang didedikasikan untuk Challenge di Infantrum dengan tajuk 'Semanis Aren' sequel dari PLANETARIUM.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 3,667 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 9/28/2011 - Gaara, Hinata H. - Complete
Generasi by ambudaff reviews
Fin-Kedinn adalah pemimpin Klan Gagak. Tugasnya adalah memastikan semua orang-orangnya aman. Dan bahagia. Kado ultah untuk Sanich Iyonni. Semoga pelindungmu berlari bersamamu!
Chronicles of Ancient Darkness - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,238 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 8/23/2011 - Complete
Kabuto Kid by Galaxilver reviews
Siapa tak kenal Kabuto Kid? Pencuri barang berharga kelas gurame yang kemampuannya tak diragukan oleh semua orang dan fans-nya-kecuali Naruto dan Sasuke, yang mempunyai dendam ketomat padanya./ For Infantrum Paradedication Challenge. Warn.: genre cacat.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Crime - Chapters: 1 - Words: 3,324 - Reviews: 10 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/20/2011 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Mata Ketiga by Azureila reviews
Matt bangga menjadi orang ketiga. Sama sekali tak ada hinanya, karena dia ada demi memastikan Mello bahagia.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,939 - Reviews: 20 - Favs: 50 - Follows: 4 - Published: 7/12/2011 - Near, Mello, Matt - Complete
Our Now by HalfMoon-Smile reviews
Kumpulan drabble, plotless, implicit yaoi semoga , crack. Ampuni segala kekacauan di sini, tapi isinya sangat sesuai dengan otak berantakan saya...TeHe....
Death Note - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 16 - Words: 6,224 - Reviews: 158 - Favs: 43 - Follows: 22 - Updated: 6/23/2011 - Published: 3/18/2009
The Story of Ryuk by Kirarin Ayasaki reviews
hanya sebuah cerita tentang Ryuk dan episode dimana ia berperan banyak. -Fail at summary : - A request from Sanich Iyonni.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,243 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 5/29/2011 - Ryuk - Complete
Kupas Tuntas Chara Death Note! by Orange Burst reviews
Karakter Death Note memang selalu diselimuti 'misteri'... chap 7: Goggles Matt?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 7,070 - Reviews: 186 - Favs: 95 - Follows: 43 - Updated: 3/24/2011 - Published: 4/18/2010
Koridor, Kandang Burung Hantu, dan Hogsmeade by ficfan91 reviews
Cho Chang naksir seorang cowok sejak sebelum Yule Ball. Harry penasaran dan mencoba mencari tahu, sementara Hermione merasa frustasi dan sebal karena kebodohan seseorang. For ValDay Challenge-nya Danish di Infantrum. Canon-modified. OneShot.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 9,686 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 2/13/2011 - Harry P., Cho C. - Complete
Planetarium by aicchan reviews
Bagaikan berada dalam planetarium yang mempertunjukkan keindahan angkasa dengan milyaran bintang yang bersinar, galaksi yang indah. Planetarium alami yang tak akan bisa dibuat tiruannya.. Sci-fi fic. Enjoy. Last Chap.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Friendship - Chapters: 2 - Words: 10,021 - Reviews: 26 - Favs: 23 - Follows: 5 - Updated: 1/18/2011 - Published: 1/14/2011 - Gaara - Complete
Ayame by ambudaff reviews
Untuk ulangtahun Gaara, walau bukan Gaara-centric. AU. SasuSaku GaaSaku
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 6,032 - Reviews: 26 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 1/18/2011 - Sakura H. - Complete
Warm by Sun-T reviews
"Dia harus selamat walau aku membencinya, walau aku juga menyayanginya." Special fic for SNAPE DAY. Enjoy
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,550 - Reviews: 16 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 1/11/2011 - Severus S. - Complete
Kimi To Iu Hana by aicchan reviews
Kalau kau sudah menikah, kau baru bisa dibilang lelaki sejati. Memiliki istri dan keluargamu sendiri. -ShikaTema- Not your favorite? Just leave it, okay? Enjoy and RR please...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,009 - Reviews: 40 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 12/21/2010 - Shikamaru N., Temari - Complete
Laut, dan Segala Kenangan Tentangnya by Sekar.Nasri reviews
Tentang kegelapan dan cahaya yang saling berpadan, juga tentang laut yang menyimpan segala memori tentang kisah mereka. ONESHOT.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,144 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 12/20/2010 - Ken I., Hikari Y./Kari K. - Complete
Dialog dari Sisi Jendela by fariacchi reviews
Bodoh. Padahal aku juga punya mimpi kecil untuk beradu bicara dengan si pedang itu dari sisi jendela Nirwana. "Itu bukan salahku. Itu salahmu, Aizen Sousuke." # HougyoukuXKyoukaSuigetsu and Aizen. For Dialog para NHC dan Bleach Vivariation Festival.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,916 - Reviews: 15 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 11/13/2010 - S. Aizen - Complete
Takaramono by aicchan reviews
Apa seperti ini rasanya punya teman? Orang yang bisa aku percaya, orang yang membuatku nyaman menunjukkan siapa aku. Orang yang bisa menerimaku apa adanya. -Gen PoV Fic. ANGST. Enjoy- Diusahakan seCanon mungkin.
Kekkaishi - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,169 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 10/23/2010 - Gen - Complete
Memories by aicchan reviews
"Seandainya dia masih di sini... apa mungkin aku bisa sekelas dengannya?" -2nd fic in Kekkaishi. Enjoy-
Kekkaishi - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,307 - Reviews: 15 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 10/6/2010 - Yoshimori - Complete
Omaliman and The Death Note Casts by Kirarin Ayasaki reviews
fanfic buat lomba di MP... tentang seorang OC bernama Omaliman yang selalu jadi bahan penyiksaan chara DN... RnR! oneshot!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,972 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Published: 9/30/2010 - L - Complete
Seperti Mimpi by fariacchi reviews
Seperti mimpi yang sulit dipercaya, begitulah kehidupan mengalir seperti awan. Tidak pernah sempurna, namun selalu cukup untuk Nara Shikamaru. # Brithday fict for Shikamaru. ShikaXTema future-fict. Official sequel from 'Seperti Awan'.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,846 - Reviews: 17 - Favs: 18 - Published: 9/21/2010 - Shikamaru N., Temari - Complete
Reason by chit catt reviews
MunnoBidam— Munno selalu memiliki alasan atas segalanya. FFC FBI.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,752 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 8/21/2010 - Moon No, Bi Dam - Complete
Little Fire on the Candle by Ninja-edit reviews
AU. Tanpa disadari, hatinya mulai bercabang dua antara Hinata dan seorang gadis dunia maya, Sakura. Pertanyaannya, siapa yang akan terluka akhirnya kelak? Sebuah kisah yang mengutarakan bahwa cinta bukan hanya memberi dan menerima, tapi juga merelakan.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 12 - Words: 65,581 - Reviews: 355 - Favs: 191 - Follows: 37 - Updated: 8/13/2010 - Published: 1/14/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Treat Me Yogurt by Ninja-edit reviews
#Drabble-ish short-fic# Suigetsu kepingin minum yogurt, tapi tak punya uang. Lalu? Temukan jawabannya di sini. Very slight shounen-ai. SuiSasu.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 966 - Reviews: 17 - Favs: 5 - Published: 8/1/2010 - Suigetsu H., Sasuke U. - Complete
A untuk Adinda by Sekar.Nasri reviews
Semua orang punya kesempatan untuk mencintai dan dicintai orang lain, bukan? Bahkan orang terjahat sekalipun? ONESHOT. FFC ABC Villains.
Tekken - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 502 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 4/17/2010 - Heihachi M. - Complete
Once It Ends by Psychochiatrist reviews
Another ending version yang diperribet. Ketika ingatanku berakhir, ingatanmu pun dimulai. Karena kita adalah sahabat. Selalu.
Doraemon - Rated: K - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,555 - Reviews: 72 - Favs: 89 - Follows: 4 - Published: 4/17/2010 - Complete
Last Second by chit catt reviews
BidamDeokman— Aku yang tidak kuasa melawan takdir ini menggunakan sisa waktu untuk mengajukan permohonan padanya.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 744 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 4/14/2010 - Bi Dam - Complete
Troublesome Chocolate by Kencana reviews
FFC Under-Appreciated Pairing. Valentine's Day. Hari yang paling dibenci Narumi. Bagaimana Narumi mengahadapinya? Mengambil setting saat Narumi sudah menikah dan punya anak.
Beauty Pop - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,302 - Reviews: 5 - Favs: 8 - Published: 4/2/2010 - Kiri, Narumi - Complete
Very Digi Preparation by Shoojo reviews
Gimana sih persiapan para anak-anak terpilih dalam menghadapi ujian sehari sebelumnya? Fluff, OOC, gaje. Oneshot.
Digimon - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,308 - Reviews: 12 - Favs: 7 - Published: 4/1/2010 - Complete
Putih Yang Ternoda by chit catt reviews
Bidam— Inilah kisah kuno tentangku yang selamanya akan tercatat sebagai pemberontak terbesar Shilla. FFC 50 Sentences.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,491 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Published: 3/19/2010 - Bi Dam - Complete
A World Without Gaara by Dark Calamity of Princess reviews
Fic for Gaara's birthday. Summary: Temari menemukan buku gambar milik Gaara saat masih kecil. "Tak ada pesta ulang tahun untuk monster sepertimu, Gaara." Bagaimana cara Temari mengubah hal itu? Sand sib fic, no pairing. One shot, review please!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 3,222 - Reviews: 59 - Favs: 56 - Follows: 6 - Published: 1/18/2010 - Gaara, Temari - Complete
Algoritma by noiha reviews
Baginya, masalah perlu dianalisis dan dibuat algoritma penyelesaiannya sebelum dieksekusi. Akan tetapi, malam itu ia menyadari satu hal. Bahwa tak semua hal bisa diprediksi. Ralat, tak semua hal perlu diprediksi. Cukup nikmati dan ikuti kata hati.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,780 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 12/28/2009 - Koushirō I./Izzy, Mimi T. - Complete
Akatsuki Employee Handbook by Lady Khali reviews
A guide to all things Akatsuki, including our internal rules and regulations. Written by Akatsuki members, for Akatsuki members, and subject to approval by senior management: Pain and Madara. All edits are final. Dispute at your own risk.
Naruto - Rated: T - English - Humor/Parody - Chapters: 19 - Words: 26,755 - Reviews: 416 - Favs: 755 - Follows: 192 - Updated: 12/21/2009 - Published: 6/17/2008 - Pain/Pein, Madara U. - Complete
Hari yang Tak Terlupakan by Kencana reviews
FFC Under-Appreciated Pairing. Kiri kembali ke Jepang setelah sekian lama. Apa yang akan dilakukan Narumi?
Beauty Pop - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,912 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Published: 12/5/2009 - Narumi, Kiri - Complete
The Battery Seeking Grubbs Without His Television by dervishgirl reviews
This is what happens to Grubbs without his television and can't find batteries.
Demonata - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 431 - Reviews: 20 - Favs: 11 - Published: 10/18/2009 - Grubbs G. - Complete
나는 당신을 사랑하고 싶다 by Hyacinthoides reviews
You were a living man and I was dead. But I want to love you.
Ragnarok Online - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,458 - Reviews: 9 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/26/2009 - Thief - Complete
Seperti Awan by fariacchi reviews
Seperti awan yang selalu bergerak lambat mengikuti kemauan angin dan langit, seperti itulah hidup berjalan. Mungkin tidak sempurna, tapi itu cukup bagi seorang Nara Shikamaru. # Birthday fict for Shikamaru. ShikaXTema, canon-almost future-fict.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,223 - Reviews: 22 - Favs: 29 - Follows: 1 - Published: 9/23/2009 - Shikamaru N., Temari - Complete
Not Meant for Your Ears by AzikaRue394 reviews
Max wasn't thinking when he snuck into the Saint Shields' hideout. And he certainly didn't think about how significant one accidental push of a button could become. For RedWheeler.
Beyblade - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,476 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 9/15/2009 - Max T./Max M., Mariam - Complete
Be Mine? by AzikaRue394 reviews
Max is one of those people who needs a reason for everything. For Sanich.
Beyblade - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,356 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 9/15/2009 - Max T./Max M., Mariam - Complete
Langit by Azureila reviews
Kehadiran L memercikkan keinginan untuk belajar dalam diri Near; belajar menyayangi, belajar bermimpi, maupun belajar untuk menjadi dewasa, meski hidup tidak selalu dapat diterka. Birthday fic for Near.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,662 - Reviews: 20 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 8/25/2009 - L, Near, Mello - Complete
Longing by himura kyou reviews
Tahun ini pun tidak ada yang layak kululuskan, sama seperti tahun sebelumnya dan tahun-tahun sebelumnya. Kapankah aku dapat menemukan yang memiliki hati sepertimu? a gaje fic of Kakashi. Selamat membaca dan memberi review XD arigatobi!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,427 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 8/7/2009 - Kakashi H. - Complete
First Kiss by Naotoki Yamanouchi reviews
Rhadymanthes and Pandora are reborn as humans and are regular university students. Rhadymanthes reflects on why he thinks they have been reincarnated so early this time around and realizes it's so he and Pandora can actually have a chance together.
Saint Seiya - Rated: K - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 844 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 7/27/2009 - Pandora, Radamanthys - Complete
Chances by RedWheeler reviews
Kissing. It can end with a bloody nose if you're a few years younger than the girl of your dreams. Some people are just born to test the odds. MaxxMariam Oneshot.
Beyblade - Rated: K+ - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,274 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Published: 6/30/2009 - [Max T./Max M., Mariam] - Complete
Home Sweet Home by Yukitarina reviews
Kido's mansion is occupied by Athena's biggest enemy. What will the Gold Saints and the Bronzies do then? The last four chapters. C.O.M.P.L.E.T.E. Please R&R. T.T
Saint Seiya - Rated: T - English - Humor/Drama - Chapters: 19 - Words: 58,456 - Reviews: 75 - Favs: 29 - Follows: 6 - Updated: 6/6/2009 - Published: 2/27/2009 - Complete
Photo Album by Madam Imagine reviews
The Majestics are together at Oliver's house and look at some old photos of their childhood.
Beyblade - Rated: K - English - Friendship - Chapters: 6 - Words: 8,146 - Reviews: 17 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 5/30/2009 - Published: 3/19/2009 - Enrique, Oliver
Marmalade Days by himura kyou reviews
Bagai lemon dan jeruk yang dikepruk menjadi satu dalam setoples selai marmalade, hari-hari mereka penuh kecut masam dan secuil kecil rasa manis yang hampir tak terasa XD a fic for 50sentences challenge. selamat membaca dan memberi review XD arigatobi!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 30 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 5/23/2009 - Deidara, Obito U./Tobi - Complete
Hijau by ambudaff reviews
Tanamlah pepohonan, maka Negara Api pun bisa sehijau Kerajaan Bumi
Avatar: Last Airbender - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,037 - Reviews: 17 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 5/22/2009 - Ursa, Zuko - Complete
Vegeta's Ten rules to date his daughter by divahahahaha reviews
Oneshot. the title say it all!
Dragon Ball Z - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 653 - Reviews: 91 - Favs: 200 - Follows: 13 - Published: 5/20/2009 - Vegeta, Bra - Complete
Lost in Scotland by Madam Imagine reviews
What will happen when the BladeBreakers are stuck in Scotland without any money? Will Johnny help them?
Beyblade - Rated: K - English - Chapters: 3 - Words: 2,057 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 5/17/2009 - Published: 4/3/2009
Flamer by G and K reviews
tentang Sasuke yang menjadi author
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 615 - Reviews: 84 - Favs: 49 - Follows: 3 - Published: 5/14/2009 - Sasuke U. - Complete
We Belong Together by Sekar.Nasri reviews
Hari itu pernikahanku dengan orang yang kucintai. Tapi ternyata bukanlah dia yang kucintai. Orang yang kucintai berdiri di ujung sana dengan sepatu ketsnya; sepatu yang membuatku jatuh cinta padanya. ONESHOT. Special for Sanich Iyonni.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,868 - Reviews: 5 - Favs: 9 - Published: 5/4/2009 - Sora T., Taichi Y./Tai K. - Complete
Ame no Shita de Anemone by aicchan reviews
Time through the rain has set me free, sand of time will keep your memories, Love never ending fades away, alive within your beatless heart... Kisame - Itachi/FRIENDSHIP/
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,058 - Reviews: 27 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 3/23/2009 - Kisame H., Itachi U. - Complete
Tariku, Kisah Hidupku by konohafled reviews
Sakura belajar bhs Indonesia dan tari Jawa. setelah terpisah 5 tahun dari Sasuke, masihkah hubungan cinta mereka seindah dulu? SakuSasuHina WARNING: jelas2 AU dan mengandung bahasa Jawa. hehehe... enter at your own risk!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,753 - Reviews: 45 - Favs: 44 - Follows: 3 - Published: 2/11/2009 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
The Sketches by Yukitarina reviews
Drabbles and one-shots about the Gold Saints. All are related to one theme: photograph. COMPLETE.
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Chapters: 13 - Words: 21,483 - Reviews: 30 - Favs: 19 - Follows: 4 - Updated: 2/3/2009 - Published: 12/6/2008 - Complete
Digital Zakura by noiha reviews
/Digimon x Dragon Zakura/ Ketika enam orang "bodoh" mencoba mengubah roda hidup mereka... jalan yang panjang menanti mereka! Berjuanglah, anak-anak terpilih! ...naon sih. haha, read & review ya! /UPDATE CHAPTER 5! & Previous Chapters EDITED/
Crossover - Digimon & Misc. Tv Shows - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 5 - Words: 13,530 - Reviews: 22 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 1/28/2009 - Published: 7/18/2008
Enigma by Azureila reviews
Near. L. Mello. Tiga jiwa dalam kerasnya dunia. Keping-keping teka-teki mulai tersusun rapi dan menemukan jalan kembali saat ketiganya bertemu, bertarung, berlaku dalam satu waktu. Near-sentris, dengan pengaruh kuat figur L dan Mello. Enjoy!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Mystery/Family - Chapters: 5 - Words: 18,968 - Reviews: 52 - Favs: 19 - Follows: 8 - Updated: 1/23/2009 - Published: 10/9/2008 - L, Near, Mello
The Days I Met Them by second.hand.of.time reviews
Mereka semua berharga bagiku. Setiap individunya. Aku menyayangi mereka sejak pertama kali aku bertemu dengan mereka.
Maximum Ride - Rated: K - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,095 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 1/9/2009 - Max
Pledoi Sasori by konohafled reviews
Sasori meninggalkan nenek Chiyo ke tempat terpencil. Nenek Chiyo menemui cucunya nan imut itu untuk membawanya kembali.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,633 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 12/28/2008 - Sasori - Complete
A Drop of Hope by second.hand.of.time reviews
Di minggu-minggu itu terjadi hal-hal paling aneh yang pernah kualami. Tapi tidak ada di antara hal-hal itu yang lebih aneh―dan lebih membuatku terhenyak dalam hati―dibanding hal paling normal ini, yang tentu saja sangat mungkin terjadi. Three-shot. FAX.
Maximum Ride - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 5,909 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 12/17/2008 - Published: 12/11/2008 - Max, Fang - Complete
My Teacher, My Father by Yukitarina reviews
Sequential short drabbles and one shot stories of Camus and Hyoga. Mix genres.
Saint Seiya - Rated: K - English - Humor/Drama - Chapters: 9 - Words: 7,509 - Reviews: 8 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 11/24/2008 - Complete
Gifts for Milo by Yukitarina reviews
Two stories I made especially for Milo's birthday: a general fiction entitled Quiz and the romantic one entitled Lily in November Eleventh.
Saint Seiya - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 6,669 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Follows: 3 - Published: 11/11/2008 - Complete
Powerless by Yukitarina reviews
What if all Saints have to lose all their powers? Well, they have to lose it since after Hades Athena has to come back to Olympus Mountain. Let's see, the results are there are chaos, frustrations, and of course agony. Focus on Camus and Milo not yaoi..
Saint Seiya - Rated: T - English - Humor/Drama - Chapters: 10 - Words: 19,726 - Reviews: 13 - Favs: 28 - Follows: 2 - Published: 11/5/2008 - Complete
At Babel by Bialy reviews
Mello and Near are the strangest birthday presents L ever receives. Oneshot.
Death Note - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 4,149 - Reviews: 30 - Favs: 139 - Follows: 7 - Published: 10/30/2008 - Mello, Near - Complete
Wishes by Yukitarina reviews
Milo suddenly has a nightmare about his best friend, Aquarius Camus. And at the same time Hyoga does have a very bad dream about his master. What's going on anyway? Check out when Mu and Shaka helps Milo and Hyoga to discover the meaning of their dreams.
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Humor/Drama - Chapters: 8 - Words: 14,956 - Reviews: 11 - Favs: 26 - Follows: 1 - Published: 10/21/2008 - Complete
MixGenre Drabbles & OneShot Stories by Yukitarina reviews
These are the drabbles mostly about Camus, Milo, and Hyoga. There are one-shot stories too. It starts from the humorous ones to the touching ones.
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Humor/Drama - Chapters: 11 - Words: 9,955 - Reviews: 15 - Favs: 18 - Follows: 3 - Updated: 10/19/2008 - Published: 10/18/2008 - Complete
Musim Cinta by Arlene Shiranui reviews
.ONESHOT. Edited. Musim semi, berarti musim cinta. Bunga sakura, berarti romantisme sedang bermekaran dimana-mana. Tapi apakah romatisme dan cinta mau menghampiri kedua sahabat itu kali ini? Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,326 - Reviews: 9 - Favs: 12 - Follows: 1 - Updated: 10/19/2008 - Published: 1/30/2008 - Izumo K., Kotetsu H. - Complete
COUNTDOWN by bulanbiru reviews
COMPLETE. Tenang saja. Sepucuk doa dariku selalu siap untuknya… Kamu akan mendoakannya juga, kan?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 18 - Words: 34,391 - Reviews: 160 - Favs: 43 - Follows: 10 - Updated: 10/8/2008 - Published: 1/11/2007 - Hinata H. - Complete
The Deathnote Dating Gameshow by Sakurazukamori6 reviews
Being the soon to be God of the new world can be a rewarding if lonely job. But do not fear obsessive Kira-worshippers, for Sakura Tv is here to ensure that the savior finds that special somebody. RaitoxL/Mikami/Misa/Takada/Near/Ryuuk.
Death Note - Rated: T - English - Parody - Chapters: 1 - Words: 6,521 - Reviews: 57 - Favs: 137 - Follows: 14 - Published: 5/26/2008 - Complete
Tentang Dua Shinobi by Muscat-Dunghill reviews
Pernah memperhatikan bahwa hidung patung Shodaime di Gunung Hokage nampak sedikit ‘rompel’? Infantrum Challenge
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,471 - Reviews: 63 - Favs: 75 - Follows: 7 - Published: 5/3/2008 - Minato N. - Complete
The Meaning of Love by AuroraExecution reviews
You asked me what love was, and when I told you, you did not reply before you died for it. A Pandora/Rhada fic about love and death. Please review if you could.
Saint Seiya - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 212 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 1/13/2008 - Radamanthys, Pandora - Complete
SELAMAT JALAN KESATRIA TERHORMAT by Shireishou reviews
Time Line : DB Z manga vol 38. Aku mengeluarkan seluruh tenagaku tanpa menyisakan sedikitpun. Bahkan tidak untuk menyokong hidupku sendiri. Paling tidak ini bisa menyelamatkan orang yang kusayangi. 'Kusayangi? Benarkah? Aku tertawa miris.
Dragon Ball Z - Rated: K - Indonesian - Drama/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,268 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 11/21/2007 - Vegeta, M. Trunks - Complete
Filosofi Ramen by Muscat-Dunghill reviews
Ramen, bagi dua orang kage, mengandung nilai seni yang lebih dari sekedar makanan belaka.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,687 - Reviews: 41 - Favs: 60 - Follows: 3 - Published: 10/11/2007 - Gaara, Naruto U. - Complete
Ragnarok: 2nd shot by masamune11 reviews
Sudah hampir 10 tahun sejak kekalahan Dark Lord terima kasih berkat Roan dkk. Tapi, bahaya baru muncul.
Ragnarok - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,704 - Reviews: 19 - Favs: 5 - Updated: 8/9/2007 - Published: 12/5/2005
A Love Story, Perhaps by Heilian reviews
Gimana jadinya kalau Kakashi diperintahkan mengawal seorang wanita, padahal dia seorang kunoichi? Apakah akan ada rasa yang tumbuh? KakashixOC. Het.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 8,310 - Reviews: 17 - Favs: 15 - Follows: 5 - Updated: 2/17/2007 - Published: 1/20/2007 - Kakashi H. - Complete
Something Near the Truth by darkhelmetj reviews
Halle never thought of herself as a puzzle person. There was, however, one puzzle which she could not bring herself to leave unfinished. SPK and Near Fic. PostChapter 107. Entire Series Spoilers. Oneshot. Rated T for social drinking and mild language.
Death Note - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 7,596 - Reviews: 65 - Favs: 140 - Follows: 6 - Published: 2/5/2007 - Halle L., Near - Complete
Makan Siang from Rakudai Nintama Rantaro by Shireishou reviews
Hari sudah siang, namun aku belum punya kesempatan untuk makan. Huh…walaupun aku, Sinzaemon Tobe, ahli pedang di sekolah ninja, aku punya satu kelemahan fatal. Kalo nggak makan siang, tenagaku nggak akan keluar sedikit pun.
Nintama Rantarou/忍たま乱太郎 - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 372 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Published: 3/31/2006 - Tobe S., Shinbe F., Rantarou I., Kirimaru S. - Complete
Harapan Kecil by Muscat-Dunghill reviews
Hai, Bra. Ia menyapaku. Apa kabar. Ia menanyakan keadaanku. Mana Trunks. Ia menyatakan tujuan utamanya datang ke tempat ini. Aku tidak pernah bermimpi ia datang untuk mengatakan hal yang lain. Apalagi mengajakku kencan.
Dragon Ball Z - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,022 - Reviews: 15 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 1/3/2006 - Bra, Goten - Complete
Bulma's Other Men by Sawnya reviews
Vegeta has found what he considers proof of Bulma's infidelity. Can she prove her innocence to her husband?
Dragon Ball Z - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,263 - Reviews: 58 - Favs: 68 - Follows: 6 - Published: 4/13/2005 - Vegeta, Bulma - Complete
The Art of Giving by Kazie Solo reviews
[one-shot, series insert] The Tobita Club members decide to exchange gifts for Christmas. The catch? They are not allowed to spend a single yen for their present; whoever does will have to buy gifts for everyone else.
Crush Gear Turbo - Rated: K - English - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,680 - Reviews: 13 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/24/2004 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Lamaran reviews
Siapa sangka melamar calon mempelai wanita bisa semenegangkan berperang? Tekad dan seserahan saja sama sekali belum cukup! Tapi Shikamaru tidak ingin menyerah. Demi bisa menikahi Temari, dia tetap maju menghadapi Gaara dan Kankurou untuk mengajukan lamaran. Untungnya, Shikaku dan Yoshino menemani. Fanfiksi untuk ulang tahun Shikamaru, 22 September.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,096 - Reviews: 28 - Favs: 27 - Follows: 4 - Published: 9/21/2013 - Shikamaru N., Temari - Complete
Balada Siswa Tingkat Akhir reviews
Salah satu dari program reorganisasi besar-besaran yang dilakukan Menteri Sihir baru, Kingsley Shacklebolt, adalah meningkatkan kerja sama dengan Kementerian Muggle, salah satunya Kementerian Pendidikan. Dari sanalah tercetus gagasan untuk meniadakan ujian NEWT dan menggantinya dengan skripsi sebagai syarat kelulusan. Bagaimana trio Harry, Ron dan Hermione menghadapi hal tersebut?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,142 - Reviews: 16 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 9/16/2013 - Harry P. - Complete
Makam Kosong reviews
Gaara tidak terselamatkan setelah Shukaku diekstraksi. Temari dan Kankurou, sebagai keluarganya, sama-sama menginginkan perlakuan terbaik untuk jasad sang adik. Kremasi dan menyimpan abunya telah disepakati. Namun, rencana para Tetua Desa yang ingin membuat makam kosong simbolis untuk Gaara mengakibatkan pertengkaran hebat di antara kakak beradik itu. Alternate Reality.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,623 - Reviews: 16 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 7/6/2013 - Temari, Kankuro - Complete
Not About Happy Ending reviews
Cinta bukanlah tentang akhir yang bahagia, melainkan tentang proses dan perjalanannya. Fanfiksi dari novel "Refrain" karya Winna Efendi. Diikutsertakan dalam "GagasMedia Writing Challenge: Bikin Fanfiction Novel GagasMedia".
Misc. Books - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,931 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 6/19/2013 - Complete
Bahkan Setelah Semua Itu reviews
Bukankah ... terkadang cinta memang sangat irasional? Itulah mengapa Snape tidak mengerti, bagaimana setelah semua itu, dia masih tetap mencintai Lily. Untuk Snape Day.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,057 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Published: 1/11/2013 - Severus S., Lily Evans P. - Complete
Sanctuary Kemasukan Gorila (Pope Gaiden) reviews
Rencana Pope Shion untuk membaca buku dengan tenang hancur berantakan gara-gara gorila. Dan bukan hanya sehari ... melainkan dua hari!
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,205 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 1/3/2013 - Shion - Complete
Anugerah untuk Sang Martir
Dua puluh tahun silam, Sekar mengambil sebuah keputusan penting yang mengubah hidup banyak orang. Sempat terombang-ambing antara menyesal dan tidak menyesal, tapi toh dia sudah memilih. Kini, setelah dua dekade, apakah segalanya tetap baik-baik saja seperti yang dulu ia janjikan pada Tegar? Fanfiksi dari novel Indonesia "Sunset Bersama Rosie" karya tere-liye.
Misc. Books - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,908 - Published: 12/28/2012 - Complete
Harus Terpisah reviews
Cinta adalah tentang pertemuan dan perpisahan. Terlalu lama bersama akan menyebabkan ketidakrelaan saat yang satu pergi, tetapi jika harus terpisah ketika baru sebentar menjalin hubungan... jelas akan sangat menyakitkan. For young adult.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,488 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 11/4/2012 - Kurenai Y., Asuma S. - Complete
Modus reviews
Madam Pince tidak mengerti kenapa Dumbledore tiba-tiba memintanya membantu Filch membenahi arsip-arsip lama. Yang ia tahu hanya satu hal: pekerjaan itu pastinya akan sangat merepotkan. Dan ternyata ia benar! ...oh ya? Benarkah?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,531 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/26/2012 - I. Pince, Argus F. - Complete
Camelia Putih reviews
Kegemaran judi Tsunade menyeret kedua muridnya, Sakura dan Shizune, ke dalam bahaya besar. Kekalahannya dari Kakuzu mengubah hidup mereka selamanya...juga hidup Hatake Kakashi! AU. COMPLETE.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Adventure - Chapters: 8 - Words: 25,501 - Reviews: 71 - Favs: 26 - Follows: 8 - Updated: 8/31/2012 - Published: 4/5/2010 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Negeri Tercinta reviews
Besok adalah peringatan hari jadi Konohagakure. Sebagai hokage, Naruto harus menyiapkan pidato yang akan disampaikannya dalam upacara resmi. Tapi... ah, berpidato lebih susah daripada bertarung! Bagaimana ya? Apa yang harus dikatakan?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,376 - Reviews: 11 - Favs: 13 - Published: 8/26/2012 - Naruto U. - Complete
Reflection reviews
Mengisahkan perjalanan hidup Severus Snape dari berbagai mata dalam refleksi.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,112 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 8/26/2012 - Severus S. - Complete
Obduracy reviews
Semua orang tahu, sejak dulu hubungan Harry dengan Bibi Petunia tidak pernah benar-benar baik. Sejak berpisah dengan keluarga Dursley, tak pernah sekali pun tebersit di pikiran Harry bahwa kelak mereka akan tinggal serumah lagi dalam situasi begini. Tapi apakah hal itu mampu memperbaiki hubungan bibi-keponakan itu?
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 3,324 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 8/7/2012 - Petunia D., Harry P. - Complete
Partner in Crime reviews
Grafik kehidupan Matt kembali mendatar setelah Mello meninggalkannya. Segalanya berangsur tenang, teratur, mapan. Lalu tiba-tiba Mello datang lagi. Muncul begitu saja di kehidupan Matt yang tenang, membawa ide gila yang lain. Mengharapkan masih ada sisa-sisa kesetiaan dari mantan partner in crime-nya untuk kembali beraksi.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,380 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 8/7/2012 - Matt, Mello - Complete
Blissful reviews
Dan malam itu, saat mendengar suara "Kami pulang!" dari pintu depan, Yoshino langsung tahu bahwa dirinya adalah wanita paling beruntung di dunia.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 2,754 - Reviews: 12 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 7/25/2012 - Yoshino N. - Complete
Just Dance reviews
Tujuh puluh tahun berlalu sejak Steve mengiyakan ajakan kencan Peggy. Kini Steve tersesat di zaman yang bukan zamannya, terasing dalam distorsi waktu. Hanya janji yang sudah kadaluwarsa itu yang mengikatnya dengan masa lalu. Tapi akankah janji itu masih bisa ditepati?
Captain America - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,709 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 6/10/2012 - Steve R./Capt. America, P. Carter - Complete
Lepas dari Bayang reviews
Valentine bagi Manganji Takeshi belumlah lengkap tanpa cokelat dari Tobita Lilika. Namun... mengapa sulit sekali bagi Lilika untuk memberikannya? Apa karena Lilika masih terperangkap dalam bayang-bayang Marino Yuya? TakeshiXLilika.
Crush Gear Turbo - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,143 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 1/24/2012 - Complete
Vospominaniya Snyeipa reviews
Citra Snape di dunia sihir tidak pernah pulih sejak Perang Besar. Harry, sebagai orang yang mengetahui kebenaran tentang Snape, ingin sekali membersihkan nama baik Snape. Namun, apakah dia mampu? Untuk Snape Day.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,134 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 1/9/2012 - Harry P., Severus S. - Complete
Rabas reviews
Pada usia dua belas tahun, Haruno Sakura belajar bahwa cinta adalah suatu proses—bukan seperti guyuran hujan yang langsung turun ke bumi, melainkan seperti tetes-tetes hujan di dedaunan. For Infantrum Semanis Aren Challenge, dan untuk Cattleya Furlanetto.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,982 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 12/31/2011 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Quando Cade La Neve reviews
Ketika salju turun, Mello bernostalgia. Dan ketika salju turun, akhirnya Mello dan Near saling melepaskan ego... sebuah pertukaran antara puzzle dan cokelat. Untuk Eszett del Roya. Side story dari fanfic saya "The Coheir".
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,382 - Reviews: 7 - Favs: 13 - Published: 12/28/2011 - Mello, Near - Complete
Unwithered Lily reviews
Dan bunga lili putih itu takkan pernah layu. Takkan pernah. Untuk ambudaff-san.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,027 - Reviews: 13 - Favs: 14 - Published: 11/28/2011 - Severus S., Lily Evans P. - Complete
The Coheir reviews
Bagaimana jika L memilih Matt untuk menjadi penerusnya, bukan Near atau Mello? Modified canon.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,433 - Reviews: 26 - Favs: 35 - Follows: 1 - Published: 8/20/2011 - Matt - Complete
Vernon Tak Pernah Bertanya reviews
Vernon tak pernah banyak bertanya. Karena itulah Petunia mencintainya.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 876 - Reviews: 18 - Favs: 29 - Follows: 1 - Published: 8/15/2011 - Vernon D., Petunia D. - Complete
133 titik 4 reviews
Demi menuntaskan rasa penasarannya terhadap Perpustakaan Hogwarts, Hermione tak gentar menghadapi segala omelan Madam Pince.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,269 - Reviews: 11 - Favs: 10 - Published: 6/26/2011 - Hermione G., I. Pince - Complete
Manifestasi Inuyashara reviews
Amelpyon Si Hunter, Inuyashara Sang Sage. Morroc. Pernikahan yang batal. Rahasia yang terungkap. Semi-orific. Untuk amelpyon-san a.k.a. Tsubaki Nijikawa.
Ragnarok Online - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,050 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Published: 6/14/2011 - Hunter, Sage - Complete
Nothing Left But— reviews
Kenapa Misa baru memutuskan untuk menyusul Light setahun kemudian? Apa yang membuatnya bertahan selama setahun ini? For Infantrum FBI 2011 Challenge.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,986 - Reviews: 20 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 6/1/2011 - Misa A. - Complete
Futari Nara reviews
Dengan berdua, kami bisa disejajarkan dengan L. Dengan berdua, kami bisa melampaui L. Dengan berdua, puzzle ini bisa kami pecahkan. Untuk Eila.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,945 - Reviews: 17 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 5/8/2011 - Near, Mello - Complete
Zutto Soko ni Iru reviews
Dia akan terus ada untukku... karena dia adalah kakakku. Sedikit mengandung incest love walaupun diusahakan tidak terlalu kentara. Untuk himeka-san.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,364 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Published: 2/10/2011 - Hikari Y./Kari K., Taichi Y./Tai K. - Complete
Niigaki Tsubaki reviews
Menjadi novelis memang bisa membuat frustrasi, apalagi kalau sedang mengalami writer's block ketika deadline di depan mata. Lain halnya jika ada seseorang yang bisa membantu. Mengandung OC. Untuk Ardhan-san.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,975 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 1/30/2011 - Takeru T./TK - Complete
Enlèvement reviews
"Kalau begitu kenapa kau tidak menikahi ibuku? Dengan begitu kau bisa menjadi ayahku." For Snape Day dan Infantrum Date Becomes Your Fate Challenge.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family/Crime - Chapters: 1 - Words: 3,523 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Published: 1/8/2011 - Harry P., Severus S. - Complete
Il Miracolo della Santa Poring reviews
"Setiap Natal tiba, kita akan bertemu di Luttie. Hanya kita, Anna. Kau dan aku. Di bawah pohon Natal besar di pusat kota. Kalau kau lupa padaku, biarkan Santa Poring menuntunmu. Kau akan menemukanku." Untuk AnnaYuki-san.
Ragnarok Online - Rated: K+ - Indonesian - Spiritual/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,117 - Reviews: 14 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 12/19/2010 - Priest, Swordman - Complete
With and Without Glasses reviews
Miyako cantik tanpa kacamata, tetapi bagi Ken, dia lebih cantik dengan kacamata.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,386 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/19/2010 - Ken I., Miyako I./Yolei - Complete
Say It with Cake reviews
Masamori tak pernah bisa benar-benar bersikap baik kepada Yoshimori, bahkan pada hari ulang tahun adiknya itu. Yang dapat ia lakukan hanya memberinya sebuah kue. Untuk aicchan-san.
Kekkaishi - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,258 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 12/12/2010 - Masamori, Yoshimori - Complete
No Need Roses for Her reviews
Untuk melamar seorang gadis padang pasir, bukan mawar yang kaubutuhkan. Untuk faria-san.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,850 - Reviews: 24 - Favs: 35 - Follows: 1 - Published: 12/6/2010 - Temari, Shikamaru N. - Complete
Only Two Sentences reviews
Hanya dengan dua kalimat saja, Hoshigaki Kisame langsung menjadi saksi betapa rapuhnya Uchiha sebenarnya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,207 - Reviews: 44 - Favs: 77 - Follows: 5 - Published: 10/2/2010 - Kisame H., Itachi U. - Complete
Jaminan reviews
Sebelum meninggalkan Konoha, Sasuke meninggalkan sebuah "jaminan" pada Sakura bahwa dirinya akan kembali.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,265 - Reviews: 55 - Favs: 57 - Follows: 12 - Published: 9/4/2010 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
No Problem reviews
Asalkan si Penyihir itu membuat Penari-mu bahagia, tidak masalah. For Infantrum Dialog Para NHC Challenge.
Ragnarok Online - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,299 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 9/2/2010 - Dancer - Complete
Coz of Ice Cream reviews
Because of ice cream and Bill-E, Grubbs Grady meets his idol. Who? For 2nd Anniversary of Indonesian Darren Shan Forum.
Crossover - Darren Shan Saga/Cirque Du Freak & Demonata - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,346 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 7/8/2010 - Darren Shan, Grubbs G. - Complete
Cerita Si Penanam Pohon reviews
Ini adalah kisah tentang para penanam pohon. AU. No offense at all. Disarankan untuk membaca dan menemukan makna tersiratnya. n n
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,388 - Reviews: 28 - Favs: 12 - Published: 6/22/2010 - Tenten, Naruto U. - Complete
Permintaan Terakhir reviews
Apakah permintaan terakhir Sasori kepada neneknya sebelum kematiannya? Sekuel dari fanfic saya "Dan Kolam Pun Menjadi Saksi".
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,329 - Reviews: 20 - Favs: 12 - Published: 6/10/2010 - Sasori, Chiyo - Complete
Regret reviews
Aku akan selalu bersamamu, Jou. Aku akan pastikan, kau tidak akan pernah menyesal lagi. Atas apa pun.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,682 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 4/24/2010 - Jou K./Joe - Complete
Choice reviews
Manakah yang akan Ishizaki pilih di antara dua pilihan yang sulit? IshizakiXYukari. For Infantrum Under-Appreciated Pairing Challenge.
Captain Tsubasa - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,474 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 4/24/2010 - Complete
F untuk Feminin reviews
Bagaimanapun juga, dia hanyalah seorang wanita yang ingin tampil cantik di depan pria yang dicintainya. For Infantrum ABC Villains Challenge.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,172 - Reviews: 24 - Favs: 28 - Follows: 2 - Published: 4/16/2010 - Konan, Pain/Pein - Complete
Gotcha The Goat reviews
Kenapa sih Sengoku milih kambing untuk jadi hewan peliharaannya? For Infantrum FBI Challenge.
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,904 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 4/1/2010 - Sengoku - Complete
Treaty reviews
Tells about the making of Vampires-Vampanezes Treaty.
Darren Shan Saga/Cirque Du Freak - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 640 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 3/28/2010 - Vancha March, Gannen Harst - Complete
Mika, Kimi, and The Dog reviews
Nobody knew that the gloomy, grumpy, and stern Vampire Prince Mika Ver Leth was afraid with dogs. Contains OC.
Darren Shan Saga/Cirque Du Freak - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,215 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Published: 3/28/2010 - Mika Ver Leth - Complete
I'm Free to Love You Now reviews
“Now…” I whisper, as a drop of tears flows on my cheek, “I’m free to love you…”
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,048 - Reviews: 19 - Favs: 28 - Follows: 3 - Published: 3/28/2010 - Bi Dam - Complete
Gelb Himmel reviews
Di matanya, langit selalu berwarna kuning. Kiiroi sora. For Infantrum Four Seasons Challenge dan hadiah buat challenger-nya.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,415 - Reviews: 13 - Favs: 15 - Published: 3/26/2010 - Sora T., Taichi Y./Tai K. - Complete
Can't I Love Her? reviews
Sekarang... aku bebas mencintainya. For Infantrum Fiction for Liberty Challenge.
Queen Seon Duk/선덕여왕 - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 996 - Reviews: 9 - Favs: 10 - Published: 3/26/2010 - Bi Dam - Complete
Yexu reviews
Sungguh ironis. Sebuah antiklimaks. Beginikah akhir hidupku?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,664 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 2/19/2010 - Naruto U. - Complete
Biggest Duty reviews
Menikah itu tidak semudah yang dibayangkan, apalagi kalau punya mertua seperti itu...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,719 - Reviews: 23 - Favs: 31 - Follows: 2 - Published: 2/6/2010 - Temari, Yoshino N. - Complete
Сэлалу Кэмбали reviews
Perasaan manusia... akan selalu kembali ke kampung halaman. For Infantrum Second POV Challenge dan untuk Yukitarina-san.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,457 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Published: 12/26/2009 - Camus - Complete
Long Live The Art reviews
Inilah seni yang sempurna! For Infantrum Word Count Challenge.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,080 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 12/26/2009 - Deidara - Complete
Her Homecoming reviews
Kepulangannya kali ini terasa sangat berbeda. For Infantrum Mother's Day Challenge.
Kekkaishi - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,284 - Reviews: 7 - Favs: 8 - Published: 12/23/2009 - Yoshimori, Sumiko - Complete
Empty Scale reviews
Mengapa dari dua belas rasi bintang, hanya Libra yang tidak memiliki simbol makhluk hidup? Courtesy of captain05gauchi.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,000 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 12/17/2009 - Dohko, Shaka - Complete
Under The Cherry Blossom Tree reviews
The right moment of kissing was when you and your couple wanted to do it. Using Japanese name. For AzikaRue394's MaxMariam contest.
Beyblade - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,519 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 11/27/2009 - Max T./Max M., Mariam - Complete
Dua Perempuan reviews
Dua orang perempuan bernasib serupa saling berbagi cerita. COMPLETE.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 2,212 - Reviews: 15 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 11/20/2009 - Sakura H., Tsunade S. - Complete
Why? reviews
From thousand probabilities about the questions which were possible to be asked by him, why he asked that question?
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,307 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Published: 11/20/2009 - Camus, Hyoga - Complete
Dan Kolam Pun Menjadi Saksi reviews
Ternyata rambut merah Gaara itu... untuk Infantrum Tantangan Satu Bahasa Kita.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,578 - Reviews: 42 - Favs: 42 - Follows: 1 - Published: 10/6/2009 - Sasori, Karura - Complete
Ungu reviews
Untuk gadis kecilku di padang rumput, yang memberiku bunga ungu semanis wajahnya. For Infantrum Puisi Challenge.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 319 - Reviews: 9 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/28/2009 - Aldebaran - Complete
Ventriloquist reviews
Ini adalah kisah tentang boneka: pembuat boneka, master boneka, pertunjukan boneka, dan tentu saja, Sang Ventriloquist. AU. COMPLETE.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 8 - Words: 13,883 - Reviews: 63 - Favs: 18 - Follows: 6 - Updated: 9/22/2009 - Published: 7/10/2009 - Kankuro, Sasori - Complete
Elegi Seorang Adik reviews
Kutambah lagi satu hal di daftar alasan kenapa aku membencimu, Itachi. Kau telah membuatku tak bisa menjadi kakak selamanya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 580 - Reviews: 13 - Favs: 13 - Published: 9/22/2009 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Hadiah di Pagi Hari reviews
Berhati-hatilah jika pada suatu hari ada sebuah bingkisan di depan rumahmu. For Infantrum Minor Character Challenge.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,205 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/14/2009 - Zetsu, Konohamaru S. - Complete
Pandemic reviews
Songoku-san may be the strongest person in the world, nobody doubts it. Nevertheless, he is still a human.
Dragon Ball Z - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,235 - Reviews: 1 - Published: 9/10/2009 - M. Trunks, Goku - Complete
Last Time reviews
Inilah saat terakhirku melihat kamu, jatuh air mataku, menangis pilu... For Infantrum Minor Character Challenge.
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 661 - Reviews: 7 - Follows: 1 - Published: 9/10/2009 - Marin, Aioria - Complete
Grins and Shouts reviews
Fragment scenes about Max and Mariam. Contains mostly dialogue. For Infantrum 50 Sentences Challenge.
Beyblade - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,113 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 9/3/2009 - Max T./Max M., Mariam - Complete
L'Angel reviews
Angemon, you're an angel, aren't you? No, Takeru, it's you who are an angel...
Digimon - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 399 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Published: 8/24/2009 - Takeru T./TK, Patamon - Complete
Yang Kedua reviews
Aku ingin menjadi Yang Pertama, bukan Yang Kedua lagi seperti selama ini. Dan aku akan kembali, ketika aku sudah menjadi Yang Pertama. Kiper nomor satu dunia.
Captain Tsubasa - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 933 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 8/20/2009 - Complete
Di Balik Topeng reviews
Yang jelas, palsu atau tidak, Kisame tulus saat mengatakan bahwa kekonyolan Tobi berdampak bagus bagi Akatsuki. Namun apakah pendapatnya akan berubah saat dia tahu bahwa Tobi sebenarnya adalah Madara?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 641 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 8/20/2009 - Kisame H., Obito U./Tobi - Complete
Reason reviews
Kenapa ya Shaka nggak menjadi biksu dan malah memilih menjadi Saint Athena?
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Spiritual - Chapters: 1 - Words: 472 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 8/20/2009 - Shaka - Complete
Es Loli reviews
Naruto melongo saja, tidak percaya pada apa yang disodorkan kepadanya. Es loli jeruk. Sebatang es loli jeruk segar yang dipotek dari dua batang es dijadikan satu. *TRIBUTE TO JIRAIYA*
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 907 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 8/15/2009 - Naruto U., Jiraiya - Complete
Malaikat reviews
Angemon, kau adalah malaikat bukan? Tidak Takeru, kaulah yang malaikat...
Digimon - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 345 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 7/16/2009 - Patamon, Takeru T./TK - Complete
Ordinary Girl reviews
Aku hanya gadis tiga belas tahun biasa, yang punya impian biasa dan ingin menjalani kehidupan biasa.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 690 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/16/2009 - Saori - Complete
Secret and Truth reviews
Fragment scenes about Bulma, Vegeta, and their feelings toward each other. For Infantrum 50 Sentences Challenge.
Dragon Ball Z - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,002 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 7/10/2009 - Bulma, Vegeta - Complete
Poor Professor reviews
Before he became his friend, all of the Professor's days were plain and boring. But after they became friends, the Professor's days were colorful, interesting, and full of laugh. Using Japanese name. For Infantrum 50 Sentences Challenge.
Beyblade - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,653 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/1/2009 - Kenny/Professor, Tyson G./Takao K. - Complete
Influenza reviews
Jika sang immortal terkena flu...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,033 - Reviews: 15 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 6/26/2009 - Hidan - Complete
Pandemi reviews
Songoku-san memang kuat, tidak ada yang meragukan itu. Tetapi sekuat apapun dia, dia tetaplah manusia biasa. For Infantrum Missing Scene Challenge.
Dragon Ball Z - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,091 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 6/15/2009 - M. Trunks, Goku - Complete
Blau und Grün, Verdazzuri reviews
Fragmen memori persahabatan Milo dan Camus, dua pribadi yang memiliki gradasi bagaikan hijau dan biru. For Infantrum 50 Sentences Challenge.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,217 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Published: 6/13/2009 - Camus, Milo - Complete
Sheriff and The Thief reviews
Sheriff Max have to chase a mysterious-hungry-thief-girl named Miss M, a week before his wedding. But he must face another trouble: an escaped bothersome bandit, Joseph. He never expected that all these occurrences will change his life forever. COMPLETE.
Beyblade - Rated: T - English - Western/Romance - Chapters: 7 - Words: 15,599 - Reviews: 23 - Favs: 2 - Updated: 6/13/2009 - Published: 4/19/2009 - Max T./Max M., Mariam - Complete
The Baby and Me reviews
Uchiha Itachi, 10 tahun, berkewajiban merawat adik balitanya semenjak ibu mereka meninggal.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,545 - Reviews: 13 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 5/31/2009 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
Akachan to Boku reviews
Ishida Yamato, 10 tahun, berkewajiban merawat adik balitanya semenjak ibu mereka meninggal.
Digimon - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,544 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 5/31/2009 - Yamato I./Matt, Takeru T./TK - Complete
Aku Telah Membunuhnya! reviews
Aku telah membunuhnya! Aku telah membunuhnya! Bagaimana ini...?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Crime/Mystery - Chapters: 1 - Words: 489 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 5/16/2009 - Sasuke U. - Complete
Kisame and His Fellows reviews
Mengisahkan tentang hubungan Kisame dengan rekan-rekannya di Akatsuki. COMPLETE.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 11 - Words: 5,081 - Reviews: 64 - Favs: 32 - Follows: 5 - Updated: 4/24/2009 - Published: 3/6/2009 - Kisame H., Akatsuki - Complete
Semoga reviews
Adakah waktu mendewasakan kita, kuharap masih ada, hati bicara...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,676 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Published: 4/9/2009 - Jiraiya, Tsunade S. - Complete
Welcome to Madam Athena's Site! reviews
Welcome to Madam Athena's site! Situs ramalan zodiak terakurat yang pernah ada...
Saint Seiya - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,145 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 3/24/2009 - Complete
Opposite Day reviews
Imagine if there is an opposite day for the Gold Saints...
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 3,049 - Reviews: 4 - Favs: 7 - Published: 3/8/2009 - Complete
Because the Way She is reviews
In that movie... was Pandora acting? Or was she portraying her own character? Rhadamanthys knows the answer.
Saint Seiya - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,902 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 2/28/2009 - Radamanthys, Pandora - Complete
Dora dan Si Kerudung Merah reviews
Proudly Present... A Drama: "Dora dan Si Kerudung Merah" Directed & screenplay by Athena. Performed by The Gold Saints. Untuk Yukitarina-san.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,862 - Reviews: 12 - Favs: 10 - Follows: 3 - Published: 2/21/2009 - Complete
The Place Where The Wind Blows reviews
Forever, being together, in the place where the wind blows. Aiolia and Marin.
Saint Seiya - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 391 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Published: 2/10/2009 - Aioria, Marin - Complete
Kembar reviews
Saga sayang Kanon... Kanon sayang Saga.
Saint Seiya - Rated: K+ - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 710 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Published: 1/31/2009 - Saga, Kanon - Complete
Volunteers reviews
Athena made her saints be volunteers for Euro 2008 event.
Saint Seiya - Rated: K - English - Parody - Chapters: 9 - Words: 11,128 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Updated: 1/24/2009 - Published: 12/28/2008 - Complete
Karena yang Seperti Itulah reviews
Dalam film itu... apakah Pandora berakting? Atau... memerankan karakter aslinya? Rhadamanthys tahu jawabannya.
Saint Seiya - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,424 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 1/7/2009 - Radamanthys, Pandora - Complete
A Novel reviews
Seiya, Shiryu, Hyoga and Shun were talking about an international best-seller novel that made they cried while reading it.
Saint Seiya - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,437 - Reviews: 8 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/2/2009 - Complete
Manager of:
Community: [FFC] ABC Villains
Focus: General: All Categories

Staff of:
  1. Pemenang Indonesian Fanfiction Awards (IFA) 2010
    General All Categories