are.key.take.tour
hide bio
Poll: Spain-Antonio Carriedo-in Hetalia Axis Powers is seme or uke? Vote Now!
PM . Follow . Favorite
Joined 01-08-08, id: 1469398, Profile Updated: 07-19-12
Author has written 64 stories for Harry Potter, Yu-Gi-Oh, Hetalia - Axis Powers, Happy Tree Friends, Game of Thrones, and Death Note.

Ganti profile picture lagi...

Gambar di atas/samping itu hasil jepretan saya! Oke, yaaa! Hahaah!! XD

About the avatar :

obyek fotonya itu ada di daerah Kuningan di kompleks apartemen Rasuna Said. Waktu itu kalo gak salah lagi survey masalah apa, ya? Kok saya lupa. Itu ngebahas metoper apa perancangan, ya?? Yaudah, saya foto-foto aja di kolam renangnya. Hahaha!!


Me :

seorang cewek labil yang kuliah di jurusan arsitektur interior sebuah universitas negeri di daerah Depok. Punya banyak ide GALAU, LABIL, dan tentunya dalam kadar yang AKUT. Kenapa? Tuntutan di studio. Kalo gak GALAU, LABIL, sama AKUT kalian gak bakal bisa bertahan di dunia ini, man. Percaya sama saya.

Entah kenapa, akhir-akhir ini mulai kecanduan twitter juga dan mulai beranggapan twitter is much-much better than facebook. I don't know why, but it is.


Favorite :

menggalau dan melabil dalam kadar akut. Bahkan satu YGO sampe tau kata labil dan galau dari saya. Bahkan di HP juga. Heh! Bayar royalti kalian semua yang pernah pake kata galau sama labil!!


ngomong-ngomong galau dan labil, saya punya 3 orang sohib yang sebenernya gak pernah ketemu di alam nyata (kecuali MoonZheng) tapi sering banget ngobrol dan curhat bersama di dunia maya. Psychochiatrist, MoonZheng, sama Lady Camille. Gara-gara sering melabil bersama, kita jadi bikin account bareng yang gak kalah GALAU dan LABILnya sama yang buat. Namanya adalah :

UNSTABLE PSYCHOPATHS

Kenapa namanya itu? Karena kita berempat hobi MENGGALAU dan MELABIL bersama. Jangan lupa dicek, ya, guys. Hehehe.

Nah, saya juga HOBI BANGET bikin maket, denah, potongan, tampak, sama perspektif. Dan untuk kalian yang percaya sama omongan saya satu ini, mending jangan percaya, deh. Yang ada saya malah males gambar sejak masuk interior. Eneg ngegambar terus. Hoek.


Bicara tentang kolaborasi, saya dan ry0kiku belakangan ini membuat sebuah akun bersama. Menggabungkan ide kriminal (atau sebenernya otak kriminal? #eh) dan pengetahuan sejarah, muncullah akun kolaborasi ini:

out.of.the.b0x

Kenapa namanya itu? Karena kita berdua adalah author yang punya ide geblek nan gila, gak kepikiran sama orang lain#kepedean #plak Sebenernya malah kita mau ngasih nama mystery box karena kita penuh kejutan, tapi... UDAH PAKEEEEE!! TTATT #mewek Yaudah, jadinya pake ini =3=


Ada lagi kolaborasi yang gak kalah sinting sama hasil fanfic-nya. Kolaborasi yang sebenernya berawal dari obrolan biasa di Twitter tentang superhero Indonesia dan mendadak jadi keterusan. Bersama dengan ry0kiku, skadihelias, jowo. londo, dan vreemdleven kami berlima sudah menelurkan dua karya seputar karakter OCs kita di:

Spice Islands


Namanya dibikin Pulau Rempah gara-gara Indonesia di zaman penjajahan terkenal sama rempah-rempahnya OuO


Pairing :

=Harry Potter=

SBRL/SiriusxRemus gak boleh dibalik, gak boleh dituker. Urutan semexuke ini udah paten!

anyonexRemus selama Remus uke, saya oke aja. Hohoho.

JamesxLily biar temen-temen saya sebagian besar mendukung Lily sama Snape, saya tetep suka pairing ini.

=Yu-Gi-OH! Duel Monster=

Puppyshipping/KaibaxJou/KaibaxJoey Aaawww... pairing ini menyentuh sekali! Dari benci jadi cinta. Halah.

anyonexJou selama Jou jadi uke tertindas, saya gak apa-apa. Malah seneng. Hohoho. #plak

YamixHikari

KaibaxYami/AtemxYugixJou saya lupa istilah buat pairing ini. Tapi saya sukaaa!!

=Hetalia Axis Powers=

NetherlandsxIndonesia dan Indonesia harus jadi cowok!! (nangis guling-guling, gak rela kalo Indonesia jadi cewek)

MalaysiaxIndonesia ada apa dengan gue dan incest, ya?? O.oa Tapi pasangan ini juga di dunia nyata oh-so-sweet sekali. Hehehe.

anyonexSpain selama oyabun jadi uke tertindas dan merana, saya mauuu!!

SpainxRomano yep. Oyabun cuma boleh jadi seme kalo sama romano!

=Happy Tree Friends=

SplendidxFlippy adalah pairing HTF yang saya temukan secara tidak sengaja. CURSE YOU, ZEROCHAN!! DX Sumpah, itu kenapa dua makhluk super imut bisa berubah jadi super ganteng dan super sekseh begonooo?? 8Q

SplendontxFlippy gak ada si Splendid, alter ego-nya pun jadi! Hahahahah!! XD

FliqpyxFlippy YEAH FOR EVIL ALTER EGO!! XD Ayo, Fliqpy! Jangan mau kalah sama Splendid! Ayo, semein induk semangmu itu! (tabok)

=Star Wars=

Yeah. Saya lagi kecanduan Star Wars. Lagi. Entah untuk keberapa kalinya...

AnakinxObi-Wan MAAFIN SAYA, OM IWAAAAN!! DIRIMU UKE SANGAT! PADAWAN-MU JAUH LEBIH SEME DARI DIRIMUUU!! DX Ditambah lagi pengakuan cinta dari Obi-Wan ke Anakin pas duel di planet Mustafar (Star Wars Episode 3: Revenge of the Sith). "I loved you." AAAAAHH!! SAYA KLEPEK-KLEPEK!! XDD

Qui-GonxObi-wan ... Kalo yang ini rasanya saya gak harus minta maaf sama dirimu, bang. Ohohoho.

Tapi tetep AnakinxPadme harus masuk daftar. Ahahah!

... Dan kayaknya saya mulai nge-ship anyonexObi-Wan. JANGAN SAMBIT SAYA PAKE LIGHTSABER!! DX

Oh!! Dan ada satu pasangan yang astaganagabonarjadisepuluhjuta sangat cocok! Yaitu IKERxVILLA!! Yep!! Itu si kiper #esp sama strikernya! Hohoho!!

Dan satu lagi pairing di dunia nyata yang super cute: JudeLawxEwanMcGregor!! Gak tau siapa mereka berdua? Si Jude Law itu yang main jadi Watson di Sherlock Holmes dan Ewan McGregor itu yang meranin Obi-Wan Kenobi di Star episode 1-3. Mau liat bukti kemesraan mereka berdua? Silakan search sendiri di google image dengan keywords: "jude ewan" dan kalian bakal disambut dengan foto dua orang sekseh ini di atas tempat tidur berduaan atau di dalem kamar mandi, berduaan! XD


Story :

Kalo kalian sadar, ada beberapa dari cerita saya yang berlabel DISCONTINUED dan PENDING. Yang gak berlabel, itu artinya udah tamat atau sedang dikerjakan sekarang. Nah, buat yang PENDING, saya masih niat mau ngelanjutin, cuma gak ada ide buat ngelanjutinnya. Jadi, saya pending dulu. Nah, buat kasus yang DISCONTINUED, itu sangat tidak mungkin buat dilanjutin lagi. Ada sedikit kemungkinan kalo cerita yang discontinued itu saya lanjutin, tapi itu kemungkinannya cuma 1%. Alesannya banyak. Salah satunya adalah saya udah gak dapet feel lagi buat nulis di fandom tersebut atau karena satu dan lain hal, saya mendadak il-feel sama ceritanya sendiri. Jadi, buat kalian yang nungguin saya update salah satu cerita tapi berlabel DISCONTINUED, maaf, banget. Itu kemungkinan besar gak bakal update.


How to reach me :

Except flying with airplane, straight to Jakarta, you can add me at :

YM, Facebook : coolkid_4869@yahoo.com (make sure that you send me a message confirming that you know me from ff. If you don't, I'm afraid I have to ignore your request on fb)

MSN : cool_kid_4869@hotmail.com

Twitter : @elitralala

Deviantart : coolkid4869 but it's empty. I just made it and I don't have enough time to make anything to put there... (sigh)

Tumblr : arekeytaketour.tumblr.com

See you later!

Auf Wiedersehen!

Sayonara!

Sampai jumpa lagi! (boelah!! Bahasa gue norak banget!)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Llueve Sobre Mojado by ry0kiku reviews
Bagi Spain, hujan bukan hanya tetesan air jatuh dari langit; hujan adalah katalis kenangan manis dan pahit. "Satu peringatan. Inglaterra dan hujan adalah kombinasi yang mengerikan." For IHAFest, prompt fill: 'Rains of Castamere'. Historical oneshot. UKEsp hint, if you squint.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,755 - Reviews: 7 - Favs: 12 - Published: 9/30/2013 - Germany, England/Britain, Spain - Complete
Schleswig Another Story by Kirarin Ayasaki reviews
"Aku pernah menang darimu dan aku akan kembali menang."/"Terima kekalahanmu, Denmark."/Perang Schleswig dan kemenangan Prussia di mata Denmark. Untuk IHAFest Juli: Ficception [II013-02] Plot Base. /edited/
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,152 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 9/30/2013 - Prussia, Denmark - Complete
und alle Sterne beenden können by le.clarius reviews
Ia berlari; ia melihat dan menyaksikan; ia merasakan kekecewaan dan kesedihan dari mata-mata yang berbeda, mengikuti naik turun sang kerajaan— ficception; for IHAFest Juli: II013-02
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 3,925 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 9/11/2013 - Germany, Prussia, Fritz - Complete
forsaken by le.clarius reviews
Tentang ingatan yang tak pernah tersaksikan. Tentang mimpi yang tak pernah terlampaui. Tentang nama yang terlupa. Tentang Garuda dan Nusantara. Post-Trisangharakalpa. AU. Rate for safe. Tribute for 68th Indonesian Independence Anniversary.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 4,887 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Published: 8/16/2013 - Complete
Sinta Tanpa Rama by sherry-me reviews
"Tansah eling ambeg parama arta, Ni—Selalu ingat ambeg parama arta, Ni."/ Laras mendesis di sela-sela giginya, "Aku reti, Ki—Aku mengerti, Ki." —Nethfem!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 5 - Words: 24,590 - Reviews: 62 - Favs: 37 - Follows: 23 - Updated: 1/11/2013 - Published: 1/25/2012 - Netherlands
Eat, Play, Love by ry0kiku reviews
Karena hanya dia yang boleh mengajak kapten berambut cokelat itu 'bersenang-senang'. Hanya dia seorang. Pirate!UKxPirate!Esp. AU/Slash/Non-con/Lemon. Full warning inside. Spinoff from Treasure Planet by are.key.take.tour.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 3,690 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 12/22/2011 - England/Britain, Spain - Complete
The Third Era by skadihelias reviews
Tahun 2166, daratan yang tersisa di atas bumi tenggelam ditelan air laut bak Atlantis. Manusia memulai era ke tiga kehidupannya di koloni luar angkasa. Dan di dalam benteng-benteng metalik itu, sekelompok remaja mencari jati diri dan masa lalu mereka.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama/Sci-Fi - Chapters: 5 - Words: 24,428 - Reviews: 80 - Favs: 44 - Follows: 28 - Updated: 12/1/2011 - Published: 6/4/2011 - Parallel Nations
L'Histoire de FHI by ry0kiku reviews
Dari tahun 2009 bulan Juni sampai ke detik ini; kisah perjalanan singkat sebuah fandom yang kita semua sayangi. Tertarik mengeksplorasi? Slash/Straight alike. AnyonexAnyone. Warning: absurdity ahead.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 3,798 - Reviews: 23 - Favs: 38 - Follows: 2 - Published: 11/3/2011 - Complete
Competing Colonies by ry0kiku reviews
"Yang paling sering diharemi itu aku!" "Enak saja, aku!" Dengan latar belakang Malaysia dan Philippines beradu, Indonesia dengan kalem terus menisik baju sambil melamun memikirkan kenaikan harga tahu. Present fic for are.key.take.tour. Warning inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 3,796 - Reviews: 20 - Favs: 26 - Follows: 1 - Published: 9/26/2011 - Complete
Kresna Seda by Writer Nightpen reviews
Apa yang dipikirkan Sri Kresna saat kematian menjemputnya? Eksperimen fanfic dari lakon pewayangan Mahabharata. Rated T for violence and gory descriptions.
Misc. Plays/Musicals - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,087 - Reviews: 153 - Favs: 30 - Follows: 2 - Published: 7/11/2011 - Complete
Drink, Drank, Drunk by ry0kiku reviews
Begitu substansi memabukkan itu memasuki sistem peredaran darah, para kakak itu pun menyadari bahwa mereka harus rela berada di bawah. Multiple incest pairings. SLASH. Twoshot PWP. M for suggestive hints. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,859 - Reviews: 63 - Favs: 30 - Follows: 8 - Updated: 6/5/2011 - Published: 5/25/2011 - Complete
Black Death by ry0kiku reviews
Dari Mediterania sampai Skandinavia, England sampai Russia. Tidak ada yang bisa dilakukan selain menatap tak berdaya, berjuang mempertahankan nyawa ketika gelombang kematian mencabik Eropa. Historical oneshot.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,813 - Reviews: 27 - Favs: 38 - Published: 5/3/2011 - Complete
Pairing Mishaps by ry0kiku reviews
Konferensi fujoshi yang dihadiri Liechtenstein untuk pertama kali ini diawali pameran fotografi dan diakhiri...taruhan berani mati. UPDATED. Rating up for extremely suggestive hints. Warning: Yaoi. Dalam dosis cukup tinggi. Silakan kabur bagi yang alergi
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 13,638 - Reviews: 86 - Favs: 66 - Follows: 30 - Updated: 3/23/2011 - Published: 1/16/2011
Hoata, Harem, and Hysteria by ry0kiku reviews
"Walaupun aku ini country of passion, aku gak sanggup kalo diukein segini banyak orang!" Spain menjerit frustrasi. Hysterical oneshot. AnyonexSpain for are.key.take.tour. Crack mendominasi. Err...silakan kabur bagi yang alergi?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 4,147 - Reviews: 22 - Favs: 21 - Published: 2/25/2011 - Spain - Complete
Moulin Rouge by ry0kiku reviews
Berputarlah, kincir merah darah. Sebagai perayaan akan padamnya api di hati. Menarilah, kincir merah darah. Sebagai peringatan akan datangnya tragedi. Based on North Sea Flood in 1953. Historical oneshot.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,752 - Reviews: 20 - Favs: 24 - Published: 2/9/2011 - Netherlands - Complete
Harrypotter Tree Friends by Unstable Psychopaths reviews
Kumpulan kisah pendek GORE seperti Happy Tree Friends.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Horror/Parody - Chapters: 3 - Words: 3,798 - Reviews: 34 - Favs: 15 - Follows: 10 - Updated: 1/8/2011 - Published: 8/20/2010
Loser by Voodka reviews
Juara tanpa mahkota. Pemenang tanpa piala. Itulah Indonesia. Fail!Summary yang lagi-lagi nggak nyambung sama cerita. Male!Indo, Male!Malay. RnR?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,793 - Reviews: 22 - Favs: 29 - Published: 12/29/2010 - Parallel America, Parallel France 23 - Complete
Sinfully Bittersweet by ry0kiku reviews
Manisnya harapan, pahitnya penolakan, hangatnya pengampunan dan pedasnya kehilangan… Semua itu dosa yang telah Spain lakukan. Onesided-ish NethereSpain. Semi-historical oneshot. Warning: shounen-ai.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,393 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Published: 12/28/2010 - Netherlands, Spain - Complete
Brothers and Blessings by ry0kiku reviews
Cerita tentang dua bersaudara yang bahkan cukup gila untuk membagi dunia hanya untuk mereka berdua. Drabbles featuring Iberiancest. Mostly historical. Male!Portugal. Two-shots. Warning: yaoi, incest. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 5,574 - Reviews: 23 - Favs: 21 - Follows: 2 - Updated: 12/9/2010 - Published: 11/20/2010 - Portugal, Spain - Complete
Emotion Commotion by SlippingSanity reviews
Rated to be safe. Seto's new invention goes wrong, knocking him unconscious and leaving Mokuba with... 7 different made flesh emotions! He's gonna need help...Yaoi : SJ BR YY MM TD Chapter Two Rewritten. Chapter Three rewrite coming soon!
Yu-Gi-Oh - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 9,864 - Reviews: 62 - Favs: 38 - Follows: 45 - Updated: 12/6/2010 - Published: 3/6/2005 - Seto K., K. Jounouchi
Unseen Boundary by ry0kiku reviews
Sampai di manakah batas antara sahabat dan pujaan hati? Prussia sudah tidak tahu lagi, mata rubinya terlalu sibuk memandangi Spain yang terbaring di ranjangnya tak sadarkan diri. PrusSpa oneshot. M for yaoi, slight non-con and...full warning inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,861 - Reviews: 18 - Favs: 22 - Published: 11/29/2010 - Prussia, Spain - Complete
Krakatoa by ry0kiku reviews
Inilah neraka yang baru saja mereka saksikan. Neraka berwarna kelabu alih-alih merah darah. Historical oneshot. Based on eruption of Krakatoa in 1883. Netherexmale!Indo for Hana Senritsu.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,691 - Reviews: 18 - Favs: 42 - Published: 11/17/2010 - Netherlands, Parallel America - Complete
Drunken Mishaps by ry0kiku reviews
Hari itu, Japan membuat janji pada dirinya sendiri. Dia tidak akan membiarkan duo Italy dekat-dekat sake, tidak akan pernah lagi. Oneshot. GerIta, SpaMano hints.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,674 - Reviews: 18 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 10/7/2010 - N. Italy, S. Italy/Romano - Complete
Friends Forever by ry0kiku reviews
Sebelum kita saling menghunuskan pedang lagi besok pagi, maukah kau memelukku malam ini, wahai sahabatku yang penuh harga diri? PrussiaSpain. Historical oneshot. Referensi ke War of Spanish Succession. Worksafe...kinda.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,368 - Reviews: 9 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 8/11/2010 - Prussia, Spain - Complete
Rosario by ry0kiku reviews
Kalung itu mengingatkan Netherlands akan mata hijau terang dibingkai rambut coklat ikal. Dia juga teringat jubah berlumur darah dan seringai bisu sang mantan motherland. Historical oneshot. NethereSpain for are.key.take.tour.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,374 - Reviews: 7 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 8/6/2010 - Netherlands, Spain - Complete
The Items by Unstable Psychopaths reviews
AU. YY MM BR SJ Pencarian Millenium Items telah dimulai. Kutukan akan bangkitnya sang iblis semakin mendekat. Kegelapan dan kehancuran di ujung mata. Hikari... Apakah benar-benar bisa menjadi cahaya untuk Yami? Ataukah...
Yu-Gi-Oh - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,619 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 6 - Published: 4/21/2010
So This is Christmas by MoonZheng reviews
Mungkin natal kali ini memang tidak sempurna dan seperti yang dibayangkan Remus. Namun bagi Remus, inilah natal terindah yang pernah dia alami. SLASH!SBRL. Selamat Natal! XD
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,619 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Published: 12/23/2009 - Sirius B., Remus L. - Complete
Moony's Love! by MoonZheng reviews
Sebentar lagi ulang tahun Sirius dan Remus tidak punya uang untuk membelikan Sirius kado yang pantas sama sekali. Di saat-saat seperti ini James, sebagai sahabat yang baik memberi saran kado apa yang harus diberikan untuk Sirius. Moony’s Love! SLASH!SBRL
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,634 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Published: 9/25/2009 - Sirius B., Remus L. - Complete
Motherland by Bulecelup reviews
"Holland...jangan tinggalkan aku, aku tak dapat berdiri sendiri tanpa dirimu.." Indonesia menangisi Holland,yang telah kalah di tangan Jepang,dan dia terpaksa menyerahkan Indonesia kepada Negara Asia itu...walaupun dia tak ingin melepasnya Holland x Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,576 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Published: 9/12/2009 - Netherlands - Complete
Forever Yours by Tierr reviews
“You’ll live with Japan starting tomorrow.” “Really? That’s good. I always hate living with you after all.” A fanfiction for the 17th of August, Indonesia's independence day. HollandxIndonesia. Oneshot.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,471 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 8/16/2009 - Japan - Complete
Mythaven by Reizbar-Ookami reviews
Joey knew the minute he got the stupid book that it would be trouble; his grandmother had told him so. That explained why he was in a different world, stuck with Seto Kaiba and traveling with a giant dog and a dragon-deer, never mind the psycho after him!
Yu-Gi-Oh - Rated: M - English - Adventure/Romance - Chapters: 29 - Words: 127,040 - Reviews: 493 - Favs: 281 - Follows: 84 - Updated: 7/12/2009 - Published: 10/16/2008 - K. Jounouchi, Seto K. - Complete
Seme Card Kissing by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! The Kissing Contest yang diadakan MTV kini menampilkan edisi spesialnya! Bintang tamu yang mungkin tidak kalian kenal,namun luar biasa terkenal. Inspired by Super Junior's card kissing game. OOC! OC! Crossover for 20 fandoms!
Crossover - Clamp & Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,617 - Reviews: 23 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 1/24/2009 - Complete
SILET:Konoha Style! by hoshi.na-chan reviews
Last gossip! Kali ini Silet menyajikan Top5!Gossip seputar selebritis di Konoha! Ada gosip tentang kesuksesan seleb muda, Akatsuki bikin Clothing Line, liputan ulang tahun Sasuke, kejutan ShikaTema, dan... the Wedding of Uchiha and Uzumaki! Hah! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 12 - Words: 15,285 - Reviews: 335 - Favs: 79 - Follows: 17 - Updated: 7/27/2008 - Published: 1/27/2008 - Complete
Harry Potter and the Godfather Crisis by Mikril-dey reviews
AU:(SR) To Sirius, Remus is the love of his life, an obsession, and an unreachable goal. When Light denied him the one thing he really wanted in life, Sirius turned to Voldemort. Now, with the Dark Lord’s new demand, Black may finally get what he wanted
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Adventure - Chapters: 9 - Words: 96,057 - Reviews: 277 - Favs: 172 - Follows: 168 - Updated: 5/5/2008 - Published: 2/9/2005 - Sirius B., Remus L.
Rivendell International Airport by Primsong reviews
A bit of humor considering what might have happened if the Fellowship had decided to take a plane instead of walking all that ways - would Anduril make it through security?
Lord of the Rings - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 6,638 - Reviews: 42 - Favs: 102 - Follows: 8 - Published: 3/1/2008 - Legolas, Gandalf - Complete
Bank Account by GoodBoyTobi reviews
Akatsuki kerampokan! gimana kalo Akatsuki bikin account di bank? Kalo suka REVIEW ya! No flames coz I would be scared.. Haha..
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 408 - Reviews: 25 - Favs: 9 - Published: 1/2/2008 - Pain/Pein, Kakuzu - Complete
Bittersweet Revenge by Dark Diamond reviews
Saruman is resurrected 10 years after the original story and captures the fellowship for revenge. FELLOWSHIP TORTURE
Lord of the Rings - Rated: M - English - Angst/Adventure - Chapters: 22 - Words: 41,078 - Reviews: 125 - Favs: 64 - Follows: 30 - Updated: 10/1/2007 - Published: 10/19/2006 - Legolas, Aragorn - Complete
The Willow Affair by A Ferret Called Silver reviews
Crack fic. Remus is scared of leaving the shrieking shack, for one very specific reason. RemusWhomping Willow.
Harry Potter - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,091 - Reviews: 19 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 6/29/2007 - Remus L. - Complete
Caught Up by wabbit sox reviews
Remus Lupin is the perfect victorian gentleman, charming, collected, and lonely. But when he finds himself deeply indebted to a group of thieves he is introduced to the mysterious Sirius Black. A tale of murder, revenge and...cross-dressing! AU!
Harry Potter - Rated: T - English - Humor/Adventure - Chapters: 5 - Words: 8,137 - Reviews: 116 - Favs: 27 - Follows: 57 - Updated: 2/10/2007 - Published: 3/7/2005 - Remus L., Sirius B.
Once Upon A Time by oxWolfxstarxo reviews
Sirius Black is a prince and heir to the throne of the Wizarding world. Remus Lupin is a shy stable boy with a secret. They fall in love and it begins the fairy tale of a life time. Warning: Slash. Eventual Mpreg. Adorableness.
Harry Potter - Rated: M - English - Romance/Fantasy - Chapters: 17 - Words: 12,768 - Reviews: 206 - Favs: 89 - Follows: 38 - Updated: 2/2/2007 - Published: 1/13/2007 - Remus L., Sirius B. - Complete
Casting Grouch by remus R us reviews
What happens between 'gigs', when characters meet in the Great Hall to share their complaints. Dumbledore is rooted out of retirement after 'dying', James doubts Harry's paternity, Remus rants, and Voldemort does a Gilderoy. In short, mayhem ensues.
Harry Potter - Rated: T - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 4,465 - Reviews: 13 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 8/20/2006 - Remus L., N. Tonks - Complete
Total Surrender by Lady Remus 1983 reviews
Watch how Remus is tortured by Fenrir. Watch how he surrenders his body to him. Watch out how the Remus fans come after me with pitchforks baring for my blood for what I do to Remus. AU COMPLETED WARNINGS: rape and torture
Harry Potter - Rated: M - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,506 - Reviews: 33 - Favs: 57 - Follows: 9 - Published: 7/9/2006 - Fenrir G., Remus L. - Complete
Oblivious Misery by M.R.H.I reviews
Remus is miserable, believing he's better off dead. His point of view changes, however, when he's sent to the Gryffindor Kingdom and meets the heir of the Black Dynasty and learns of his passionate and violent nature. SBRL, slash, AU, adventure
Harry Potter - Rated: T - English - Romance - Chapters: 7 - Words: 36,871 - Reviews: 153 - Favs: 97 - Follows: 95 - Updated: 5/3/2006 - Published: 2/22/2004 - Sirius B., Remus L.
Picture Perfect by Ariadne Bassarid reviews
The last person Seto Kaiba expected to find taking pictures of him was Katsuya Jounouchi. [SetoJoey, futurefic, M for safety]
Yu-Gi-Oh - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 11,041 - Reviews: 210 - Favs: 224 - Follows: 92 - Updated: 10/2/2005 - Published: 3/2/2005 - Seto K., K. Jounouchi - Complete
Zombies! by Dragon's-Maidens reviews
This is when the undead come back to life and attack the living. It's night time when the warning spread and the undead come to Domino for fresh meat. COMPLETE
Yu-Gi-Oh - Rated: M - English - Horror/Suspense - Chapters: 18 - Words: 27,500 - Reviews: 77 - Favs: 17 - Follows: 4 - Updated: 10/2/2005 - Published: 7/17/2005 - Complete
Snippets From the Potterverse by Dragon Mistress reviews
Short snippets of life in the Harry Potter universe. Outrageous fan clubs, killer condiments, murderous toasters, and more! OOTP and HBP spoilers abound! SiriusRemus SLASH as well!The person who died in HBP is alive and well!
Harry Potter - Rated: T - English - Humor - Chapters: 92 - Words: 51,246 - Reviews: 625 - Favs: 202 - Follows: 58 - Updated: 9/1/2005 - Published: 5/15/2004
All's Fair in Love and War by Rachey reviews
One-shot. Many years after their affair, Bellatrix finally exacts her revenge on Remus. This is a "missing scene" from OotP, taking place right after Sirius and company burst into the Department of Mysteries to save Harry.
Harry Potter - Rated: T - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,703 - Reviews: 15 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 4/8/2005 - Remus L., Bellatrix L. - Complete
Virgin Blood by Hopeakaarme reviews
A Master&Wolf FQF response. On his sixth year, Remus gets raped almost nightly, until somebody tells the Headmaster, who decides to act. It wasn't until years later that Remus found out who exactly had saved him. SLASH RLSS.
Harry Potter - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,333 - Reviews: 62 - Favs: 90 - Follows: 7 - Published: 2/28/2005 - Remus L., Severus S. - Complete
In Persuit of Beauty by Dragon Mistress reviews
A witch who longs for eternal beauty sets her sights on the most beautiful young man in the village. Unfortunately, this young man has a lover who would kill to protect him. AU, SiriusRemus SLASH
Harry Potter - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 9,710 - Reviews: 36 - Favs: 48 - Follows: 8 - Published: 1/13/2005 - Sirius B., Remus L.
Endless Possibilities by Dragon Mistress reviews
COMPLETE! When Sirius fell through the Veil, he didn't die, but was sent into another dimension similar to his own. What happens to him? And will he ever get back to reality?
Harry Potter - Rated: M - English - Adventure/Angst - Chapters: 9 - Words: 31,151 - Reviews: 76 - Favs: 26 - Follows: 2 - Updated: 10/21/2004 - Published: 10/2/2003 - Sirius B. - Complete
The Haunted by Dragon Mistress reviews
The sequel to ‘Black’. Sirius and Remus thought their bloody past was finally buried. But now, two decades later, it looks like someone knows their secret.... and this someone is looking for revenge. NOTE: Has become an R!
Harry Potter - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 10 - Words: 41,569 - Reviews: 291 - Favs: 88 - Follows: 11 - Updated: 10/14/2004 - Published: 7/9/2004 - Sirius B., Remus L.
To Stand Proud by Hopeakaarme reviews
Sirius regrets ever suggesting James that they made Remus the secret keeper. Now, Peter is in Azkaban, James and Lily are dead, Sirius is grieving, little Harry is an orphan, and Remus is... What he is.Very implied SLASH RLSB.
Harry Potter - Rated: K+ - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,035 - Reviews: 42 - Favs: 37 - Follows: 5 - Published: 7/6/2004 - Sirius B., Remus L. - Complete
Bella Rosa by Kirjava Deamon reviews
He couldn’t give me a rose for friendship. We had no friendship. He couldn’t give me a rose for purity. I wasn’t. He couldn’t give me a rose for love. We weren’t in love. Not really anyways." Bellatrix remebers. Slight BellatrixRemus (complete)
Harry Potter - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,153 - Reviews: 37 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 4/30/2004 - Bellatrix L., Remus L. - Complete
The Tale of Moony and Padfoot by Hopeakaarme reviews
AU. After the Willow incident, Ministry decides to get rid of Remus, whom they see as a potentially dangerous creature. Sirius doesn't react well to this. Darkfic, death and suicide. Slash RLSB
Harry Potter - Rated: M - English - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,356 - Reviews: 68 - Favs: 70 - Follows: 11 - Published: 4/4/2004 - Remus L., Sirius B. - Complete
Um, Miss Remus? by TheBurntRose reviews
I sort of got bitten by a plot bunny. Then it got infected. Here it is, folks! Female!Remus Lupin.
Harry Potter - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,742 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 4 - Published: 2/16/2004 - Remus L., Severus S.
Unfulfilled Vow by Shiroi Misa reviews
COMPLETE! Jou has been missing for over a week until he was found brutally murdered but why is he haunting the Kaiba brothers?
Yu-Gi-Oh - Rated: M - English - Horror/Angst - Chapters: 12 - Words: 43,911 - Reviews: 495 - Favs: 260 - Follows: 19 - Updated: 1/4/2004 - Published: 11/17/2002 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

FUBAR reviews
Yang pertama adalah seorang pria yang tengah dimabuk cinta. Yang kedua adalah seorang kakak. Yang ketiga adalah seorang prajurit dari utara yang terlupakan. Meski sekilas tujuan ketiganya berbeda, namun mereka punya kesamaan: harapan untuk terus hidup dan memberi kehidupan bagi yang lainnya. WARFIC/WORLD WAR II. RATED M. ONESHOT.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,352 - Reviews: 9 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 9/2/2013 - England/Britain, France, Netherlands - Complete
Commedia dell'Arte: Missione a Monte Carlo reviews
Aksi yang berlebihan, anggota yang sinting, dan misi yang tak kalah sintingnya. Hidup sebagai anggota Commedia dell'Arte membuatnya serasa terlibat dalam film aksi. Bedanya, tidak ada stuntman untuk menggantikan segala tindak bunuh diri. Apalagi saat seorang polisi Spanyol turut campur dalam sebuah misi besar di Monte Carlo. Prequel dari fanfiksi Godfather, mafia!AU. Complete
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 4 - Words: 30,170 - Reviews: 51 - Favs: 41 - Follows: 14 - Updated: 12/20/2012 - Published: 10/21/2012 - Complete
Acoustic and Dining reviews
"Tahun depan, di tempat yang sama, waktu yang sama, temui aku lagi. Aku akan siapkan kejutan bagimu." "Apa? Kue ulang tahun rasa tomat?" "Bukan. Kejutan yang jauh lebih besar lagi." SONGFIC. SPAMANO. SLASH/SHO-AI. Complete.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,878 - Reviews: 9 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 11/1/2012 - S. Italy/Romano, Spain - Complete
Indonesia In Wonderland reviews
Rona-rona Indonesia dalam fanfiksi, dibuat untuk merayakan ulang tahun ke-67 Republik tercinta. Perayaan berbalut petualangan yang berawal dari seekor kelinci dan halaman belakang rumah Indonesia. OCs. ONESHOT. FICCEPTION.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 4,846 - Reviews: 6 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 8/17/2012 - Complete
Manhattan Skyline reviews
"Aku adalah Rangga Wicaksono, seorang gay berprofesi arsitek, takut untuk berkomitmen, skeptis, dan sekarang bertunangan dengan seorang pengacara brengsek dari Belanda. Yang lebih buruk lagi, aku akan menikahi si brengsek dalam waktu empat bulan lagi. Nice..." Sequel dari "Id, Ego, Superego" Warning: m/m, mature theme, OCs. ONESHOT.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,588 - Reviews: 21 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 7/19/2012 - Netherlands - Complete
Treasure Planet reviews
Dia sangat membenci gurat luka di tangannya. Dan ketika ia diculik oleh sekelompok perompak antariksa, barulah ia sadar bahwa lukanya memegang peran penting dalam perburuan harta. AU. OC. Shonen-ai. Sci-fi/Adventure.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Sci-Fi/Adventure - Chapters: 5 - Words: 24,868 - Reviews: 46 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 6/14/2012 - Published: 11/25/2011
Balada Skripsi reviews
Skripsi. Satu kata yang mau gak mau harus-mesti-kudu-wajib dilewatkan oleh semua mahasiswa demi menyandang tabung ijazah kelulusan, gelar tambahan di belakang nama, dan memakai toga seraya dinyanyikan dengan syahdunya oleh para mahasiswa baru. Rated T.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,991 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 3 - Published: 3/17/2012 - Complete
Color Wheel reviews
Untuk IHAFest Februari: WARNA. Lovino menggeleng pelan. Kembali mulut mungilnya mengucapkan kata: "Komplementer. Mereka berdua komplementer." Warning: AU, rate M untuk lemon, gore, dan chara's death.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Mystery/Crime - Chapters: 1 - Words: 3,362 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 2/21/2012 - Netherlands, Spain - Complete
The Things I Do For Love reviews
Demi cinta, Jaime Lannister rela melakukan apa saja, sekali pun melukai hatinya sendiri. Warning: mention of incest JaimexCersei. pre-Game of Thrones. Complete.
Game of Thrones - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 1,106 - Reviews: 3 - Published: 2/15/2012 - Jaime L. - Complete
My Princesa reviews
Sampai kapan pun, aku akan setia mencarimu, dimana pun kau berada. Karena kau dan aku, kita berdua ditakdirkan untuk bersama selamanya. AmeIta. Gift fic untuk Ryuna Ohime.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,919 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 2/4/2012 - America, N. Italy - Complete
Id, Ego, SuperEgo reviews
Sebuah kisah kehidupan gay dalam gemerlap kota urban dan hedonisme yang penuh dengan kemewahan dan kenikmatan duniawi. Diceritakan dari sudut pandang seorang pemuda Indonesia dalam satu fragmen kehidupannya yang paling dramatis. AU. Rate M.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 8,331 - Reviews: 28 - Favs: 34 - Follows: 1 - Published: 12/29/2011 - Complete
Scarlet Hand reviews
Crystal Skull, artefak kuno yang diincar oleh seorang pencuri bernama Scarlet Hand. Seorang detektif bernama Sirius Black harus segera memecahkan misteri di balik kristal misterius dan pencurinya, demi seorang pemuda manis berambut cokelat. AU. SLASH.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Crime/Supernatural - Chapters: 3 - Words: 14,807 - Reviews: 26 - Favs: 9 - Follows: 8 - Updated: 11/14/2011 - Published: 10/23/2011 - Sirius B., Remus L.
TERRA reviews
Di masa pergantian posisi dua kutub, medan magnetik bumi melemah dan masih belum diketahui kapan medan magnet kembali bekerja. Di saat yang sama, badai matahari menerjang bumi, menghabiskan segalanya. AU. CHARAS DEATH. For IHAFest November: FUTURE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 2,419 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Published: 11/12/2011 - S. Italy/Romano - Complete
HISTORY reviews
For IHAFest SEPTEMBER. "Selamat datang di HISTORY. Untuk memperbaiki kesalahan Anda di masa lalu, kami siap membawa Anda berjalan melintasi waktu." Sebuah perjalanan lintas waktu untuk menyelamatkan Feliciano Vargas. AU.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,697 - Reviews: 25 - Favs: 28 - Published: 9/5/2011 - S. Italy/Romano, N. Italy - Complete
EMOH: Edukasi dan Masa Orientasi Hogwarts reviews
Selamat datang di Hogwarts, wahai junior-junior muda. Perhatikan langkah kalian kalau mau bertahan hidup di kejamnya dunia sekolah. Didedikasikan kepada kalian yang menjalankan MOS. ONESHOT.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 4,778 - Reviews: 34 - Favs: 49 - Follows: 3 - Published: 7/21/2011 - Complete
The Death of All The Romance reviews
COMPLETE! Spin-off "In Butler Eyes" karya Aicchan. Remus tak pantas untuk mendampingi sang putra sulung keluarga Black. Pelacur sepertinya tak pantas untuk putra bangsawan terhormat./RATED M/NON-CON/SLASH/
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 14,310 - Reviews: 19 - Favs: 11 - Follows: 3 - Updated: 7/19/2011 - Published: 6/19/2011 - Remus L., Tom R. Jr. - Complete
Chaos Theatre reviews
CROSSOVER HETALIA/HARRY POTTER. Saatnya para nations untuk turun tangan menggagalkan rencana jahat sang Dark Lord. Dengan terlibatnya seorang werewolf bersurai cokelat, akankah mereka berhasil? Rated T for shonen-ai. Various pairing.
Crossover - Harry Potter & Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 3 - Words: 11,650 - Reviews: 84 - Favs: 47 - Follows: 36 - Updated: 6/26/2011 - Published: 6/3/2011 - Remus L., England/Britain
La Cosa Nostra reviews
Satu-satunya yang Sirius inginkan hanyalah sedikit variasi pada rutinitasnya. Variasi pemacu adrenalin, yang ternyata membawanya pada perseteruan antar mafia. Dan seorang pemuda bernama Remus. AU. RATED M. SLASH!SBRL and other pairing.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Crime/Drama - Chapters: 10 - Words: 50,866 - Reviews: 120 - Favs: 22 - Follows: 16 - Updated: 6/23/2011 - Published: 4/6/2011 - Sirius B., Remus L.
Knock Knock reviews
Aku tak pernah memanggil si superhero gadungan itu. Tapi, kenapa dia selalu datang ke rumahku, berlama-lama disana, dan... sebentar. Apa tadi ia mencoba untuk menggodaku? HUMAN FORM. SLASH SPLENDIDxFLIPPY. ONESHOT.
Happy Tree Friends - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,937 - Reviews: 38 - Favs: 40 - Follows: 2 - Published: 3/8/2011 - Flippy, Splendid - Complete
Meet Me In The Red Room reviews
SPIN-OFF dari 'Godfather'. Liburan lima hari di pantai, makan enak, pemandangan bagus, serta cinta yang bersemi di tengah deburan ombak. Liburan sempurna yang semakin membaik ketika badai luar biasa ganas datang. RATED M. YAOI. THREESOME. COMPLETE!
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 10,085 - Reviews: 46 - Favs: 40 - Follows: 2 - Updated: 3/2/2011 - Published: 3/1/2011 - Netherlands, Spain - Complete
Godfather reviews
Perang besar antara Commedia dell'Arte dan kepolisian dimulai. 'Chapter 21 : The War Part 2 and Epilogue' UPDATE and COMPLETED! Warning : RATED M. WARNING FOR GORE AND YAOI.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 21 - Words: 134,303 - Reviews: 591 - Favs: 148 - Follows: 25 - Updated: 2/10/2011 - Published: 10/31/2010 - Spain, Parallel America - Complete
Kiss Kiss Bang reviews
'Jadi, boleh kuambil tubuh ini sekarang, Antonio' WARNING: RATED M for GORE, YAOI. Crack pair Pirate!SpainxSpain. Side pair SpainxRomano. ONESHOT
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 5,751 - Reviews: 37 - Favs: 36 - Follows: 2 - Published: 12/25/2010 - Spain - Complete
Sweet Disposition reviews
"Menjadi Negara bukanlah perkara mudah, semudah membalikkan telapak tangan." Perjalanan seorang Indonesia dalam membangun dirinya menjadi Negara yang besar tidaklah mulus. Penyesalan berkali-kali dirasakannya. ONESHOT
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,008 - Reviews: 18 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 11/9/2010 - Complete
Hetalia Awards reviews
Sebuah acara pembagian awards yang didedikasikan khusus untuk 'Hetalia Axis Powers'. Pembaca bisa pilih siapa pemenang tiap awards! CHAPTER TEN : "Best Female Character, Best Male Character, dan All Time Achievement Awards" DISCONTINUED
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 10 - Words: 32,973 - Reviews: 601 - Favs: 137 - Follows: 49 - Updated: 10/28/2010 - Published: 9/15/2010
It Don't Mean A Thing If It Ain't Got That Swing reviews
Di tengah-tengah lautan manusia yang menari dan meliuk mengikuti irama musik bersama pasangan. Terbalut oleh kehangatan ruangan. Dan tanpa mereka sadari, keduanya telah jatuh cinta. Puppyshipping. AU. ONESHOT.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,235 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Published: 9/14/2010 - Seto K., K. Jounouchi - Complete
Lebaran reviews
Serba-serbi bulan puasa dan Lebaran yang membuat Indonesia kadang memusuhi keduanya. OC dan OOC. male!Indonesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,712 - Reviews: 14 - Favs: 23 - Follows: 3 - Published: 9/11/2010 - Complete
Nights and Days reviews
Special for 'Fujoshi Independent Days'. Hidup seorang Antonio terbagi menjadi dua; malam dan siang. Keduanya menjadi misteri bagi sisi yang lainnya, tak akan pernah terkuak. Namun, bagaimana bila sang malam ingin diakui di kala siang? YAOI. Sho-ai.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,442 - Reviews: 16 - Favs: 20 - Follows: 1 - Published: 9/6/2010 - Prussia, Spain - Complete
Melati Suci reviews
Indonesia sedang sibuk membersihkan rumahnya dari barang-barang tua, hingga ia menemukan sebuah gramofon tua serta sebuah piringan hitam. Lagu yang kemudian membangkitkan kenangannya akan masa lalu. Birthday-fic untuk Indonesia. ONESHOT. NO PAIRING.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,498 - Reviews: 17 - Favs: 34 - Follows: 2 - Published: 8/22/2010 - Complete
Puasa, Oh Puasa reviews
-Sequel dari "Banjir, Oh Banjir"- Butuh perjuangan besar bagi para nation untuk bertahan hidup di Jakarta. Apalagi saat mayoritas penduduknya menjalankan ibadah puasa, termasuk sang tuan rumah. ONESHOT! WARNING INSIDE!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,477 - Reviews: 20 - Favs: 39 - Follows: 6 - Published: 8/12/2010 - Complete
Banjir, Oh Banjir reviews
Jangan pernah meremehkan kondisi jalanan ibukota di sore hari. Apalagi hujan mengguyur dengan derasnya. Siapapun dirimu - nation atau bukan nation - kewarasan jiwamu, lah, yang jadi taruhan. WARNING INSIDE! ONESHOT!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,212 - Reviews: 26 - Favs: 47 - Follows: 4 - Published: 8/8/2010 - Netherlands - Complete
ABC Drabbles : Tribute to The Bad Touch Trio reviews
Kumpulan drabbles yang menceritakan persahabatan Antonio, Gilbert, dan Francis. NO PAIRING. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,143 - Reviews: 14 - Favs: 36 - Follows: 1 - Published: 8/3/2010 - Spain, Prussia - Complete
Honey, I'm Home reviews
Meskipun Netherlands kalah dari Spain, ia yakin ada satu orang yang tetap setia mendukungnya. Indonesia. Tapi, apakah pujaan hatinya itu benar-benar tulus mendukungnya? Ataukah... ONESHOT! WARNING : male!Indonesia, SHO-AI
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,903 - Reviews: 16 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 7/25/2010 - Netherlands - Complete
World Cup Evaluation reviews
Sebuah rapat diadakan untuk mengevaluasi World Cup 2010 South Africa. Rapat yang bertujuan mulia demi World Cup yang lebih baik, malah berakhir tragis dan... tidak elit. ONESHOT. Pencampuran dengan dunia nyata. WORLD CUP 2010 SPOILER ALERT! SHO-AI ALERT!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,839 - Reviews: 21 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 7/22/2010 - Spain, Netherlands - Complete
The World of Undead reviews
SEQUEL 'THE LAND OF UNDEAD' apakah mereka yang telah berhasil selamat dari Domino akan terus merasakan kedamaian ini? Ataukah kedamaian ini hanyalah sebuah kedok dari kekacauan yang menanti? CHAPTER THREE UPDATE!
Yu-Gi-Oh - Rated: M - Indonesian - Horror/Angst - Chapters: 3 - Words: 10,730 - Reviews: 52 - Favs: 12 - Follows: 9 - Updated: 7/19/2010 - Published: 5/2/2010
The Dragon Master reviews
Katsuya terpaksa lari dari negaranya, meninggalkan adiknya di tangan para pembelot itu. Suatu hari nanti, ia akan kembali untuk merebut apa yang menjadi haknya. AU. SxJ YYxY YMxM YBxR. Ancient Egypt. DISCONTINUED
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 13 - Words: 56,632 - Reviews: 154 - Favs: 18 - Follows: 9 - Updated: 6/29/2010 - Published: 1/6/2010 - K. Jounouchi, Set
Triple Dates reviews
Bagaimana rasanya terjebak diantara 3 orang brunet? Hubungan Jou dan Seto berada di unjung tanduk ketika seorang brunet dengan Death Note-nya datang. Belum lagi seorang brunet ber-goggle maniak game juga ikut hadir. Mana yang harus Jou pilih? YGOXDN
Crossover - Yu-Gi-Oh & Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 11,313 - Reviews: 46 - Favs: 8 - Follows: 4 - Updated: 6/29/2010 - Published: 4/10/2010 - K. Jounouchi, Light Y.
Kaise Mujhe reviews
Akan terus kuingat namanya. Wajahnya. Semuanya. Aku bersumpah atas nama Ra dan keluargaku yang kau bantai, aku akan membunuhmu. Walau harus ke ujung dunia sekalipun, kau pasti akan kukejar. ONESHOT SJ dan sedikit AtemxHeba
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,738 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 6/20/2010 - K. Jounouchi, Set - Complete
Trending Topic Number 1 reviews
seseorang mengalahkan kepopuleran Duel Disk dan turnamen terbaru Kaiba Corp! bahkan dia mengalahkan kepopuleran sang King of Games! dan kenapa Jou hanya satu-satunya orang yang tidak tahu? OOC. Gaje. True story. ONESHOT
Yu-Gi-Oh - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,763 - Reviews: 20 - Favs: 9 - Follows: 4 - Published: 6/8/2010 - K. Jounouchi - Complete
The Immortals reviews
Manusia bukanlah lagi makhluk hidup yang menjadi penguasa utama Bumi. Bukan. Kedudukan manusia sebagai sang penguasa Bumi telah tergeser oleh ras makhluk hidup yang lainnya. Makhluk hidup yang jauh lebih kuat, pintar, dan tak terkalahkan. DISCONTINUED
Yu-Gi-Oh - Rated: M - Indonesian - Romance/Horror - Chapters: 2 - Words: 8,138 - Reviews: 32 - Favs: 11 - Follows: 5 - Updated: 6/1/2010 - Published: 5/20/2010 - Seto K., K. Jounouchi
Maaf, Saya GALAU reviews
Kelabilan berlanjut menjadi sebuah kegalauan. Apa yang dilakukan para murid kelas 7 Hogwarts untuk menghadapi ujian ini? WARNING! SBRL! Foul language dan mention beberapa karakter fandom lainnya yang sama sekali gak ada hubungan sama dunia HP.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,370 - Reviews: 14 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 5/21/2010 - Sirius B., Remus L. - Complete
Pavane Pour Une Infante Defunte reviews
Lagi-lagi aku melihat mereka. Barisan para pelayat berpakaian hitam-hitam. Pemikiran seorang Jounouchi Katsuya tentang kematian dan afterlife. ONESHOT. RATED T karena pemikiran tentang kematian.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Spiritual - Chapters: 1 - Words: 1,817 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 4/25/2010 - K. Jounouchi - Complete
Mari berGAJE! reviews
Yeah! Cerita gaje disini! Woohoo! Silakan rekomendasikan cerita-cerita jadul nan gaje yang kalian punya via review. CHAPTER 26: Tugas Apresiasi Seni
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 26 - Words: 38,703 - Reviews: 208 - Favs: 20 - Follows: 7 - Updated: 4/22/2010 - Published: 12/24/2009
The Land of Undead reviews
Domino City. Kota mati dengan zombie sebagai penduduknya. Hal ini berawal dari virus milik Kaiba Corp yang merebak dan mengubah penduduk kota menjadi zombie. Namun, sekelompok wartawan, turis, dan ilmuwan terpaksa terjun ke dalam kota terkutuk. COMPLETE.
Yu-Gi-Oh - Rated: M - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 10 - Words: 43,826 - Reviews: 136 - Favs: 17 - Follows: 6 - Updated: 4/3/2010 - Published: 2/26/2010 - Complete
Happy Ending reviews
Jalanilah hidupmu sesuai dengan keinginanmu. Nyatakan kepada dunia apa yang kau inginkan sebelum dunia mendahuluimu." Mokuba sedang membersihkan kamar Seto saat ia menemukan sebuah jurnal berisi ungkapan hati sang CEO. ONESHOT. CHARACTERS'S DEATH. ANGST.
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,726 - Reviews: 15 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 3/21/2010 - Seto K., K. Jounouchi - Complete
Forever and always reviews
Birthday fic for Remus Lupin! Kita akan terus bersama, Sirius. Selamanya. WARNING : Rated M, gore, blood, dan character's death. Oneshot.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Horror/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,059 - Reviews: 11 - Favs: 2 - Published: 3/9/2010 - Remus L., Sirius B. - Complete
Maaf, Saya Labil reviews
special tribute buat kalian yang mau ujian! Bagaimana kira-kira kondisi para murid Hogwarts kelas 7 menjelang ujian kelulusan? Siap? Gak siap? Bagaimana dengan kondisi mental mereka? Normal? Apa justru... LABIL? Beware of: SBRL dan JPLE ONESHOT
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,564 - Reviews: 12 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 2/27/2010 - Sirius B., James P. - Complete
Ever Ever After reviews
Jou terpaksa bekerja di sebuah kafe tiap malam demi melunasi hutang ayahnya. Disaat beban hidup menghimpit Jou, Kaiba Seto kembali muncul dan mengusiknya. AU. Puppyshipping. Abuse. Crossdressing!Jou. Sedikit crossover dengan Harry Potter. DISCONTINUED
Yu-Gi-Oh - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 6 - Words: 31,114 - Reviews: 68 - Favs: 18 - Follows: 10 - Updated: 1/5/2010 - Published: 9/18/2009 - K. Jounouchi, Seto K.
Stres, Stress, Stress, dan Stress reviews
Apakah yang akan terjadi seandainya seorang Remus Lupin mengalami stress berat? Hmm... ONESHOT Dikerjakan saat authoress lagi stress berat juga, jadi mohon maaf kalo ada yang error.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,581 - Reviews: 13 - Favs: 2 - Published: 11/9/2009 - Remus L.
Love Game reviews
Perjuangan cinta James dan Lily di pagi tahun baru. Akankah pendekatan dari James berjalan mulus? Atau... Sedikit crossover dengan Harlem Beat lagi Hehehe. JPLE one-sided NO SLASH tapi, kalo mau dipaksain masih bisa, sih RnR!
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,536 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/19/2009 - James P., Lily Evans P. - Complete
Kuis 'Siapa Berani! reviews
Kuis dimana artis HP bakal ditodong pertanyaan dari para pembaca! Yep! Silakan kirim pertanyaannya via review! Dan kalo si artis gak bisa jawab, ada dare-nya juga. Kirim juga tantangannya, ya! CH 7 : 'Teddy, Jimmy, Al, dan Lil' UPDATE
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 7 - Words: 28,397 - Reviews: 87 - Favs: 25 - Follows: 6 - Updated: 8/27/2009 - Published: 7/6/2009 - Lee J.
Commercial Break Down! reviews
Plesetan iklan-iklan TV versi dunia HP! Warning : OOC, sedikit slash, sedikit het, dan banyaaak kegaringan.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 16 - Words: 6,470 - Reviews: 58 - Favs: 19 - Follows: 7 - Updated: 8/20/2009 - Published: 4/10/2009
The Last Horcrux reviews
Harry was out, destroying Horcruxes one by one. Thus, Voldemort needs a new Horcrux. What could be better than a newborn baby of Remus Lupin? Chapter 3 is up! DISCONTINUED
Harry Potter - Rated: M - English - Angst - Chapters: 3 - Words: 16,681 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 7 - Updated: 7/2/2009 - Published: 6/12/2009 - Teddy L., Voldemort
The Wishing Book reviews
'This book you're holding is a book that will answer to everything you wish. All you need is write down your wish and this book will granted it in one night.' Will Victoire wish for a certain metamorphmagus to love her if she found the book? DISCONTINUED
Harry Potter - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,956 - Reviews: 6 - Follows: 4 - Updated: 6/30/2009 - Published: 6/25/2009 - Victoire W., Teddy L.
Petak Umpet! reviews
Ini dia! Setelah penantian lama, akhirnya sequel dari 'Benteng' muncul! Harap dibaca dan direview, ya. Summary : Kali ini giliran Slytherin yang nantang Gryffindor. Tapi, dibalik tantangan mereka ada niat yang terselubung. DISCONTINUED
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Adventure/Crime - Chapters: 2 - Words: 5,433 - Reviews: 22 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 5/17/2009 - Published: 4/15/2009 - Lucius M., Remus L.
Superstar reviews
AU. 'The Marauders', a leading band under the label 'Voldemort' by Tom Riddle has finally found its true rival. It is Sirius Black. JPLE and slash SBRL. Rated M for next chapters, but nothing graphic. DISCONTINUED
Harry Potter - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 10,954 - Reviews: 25 - Favs: 6 - Follows: 17 - Updated: 4/3/2009 - Published: 1/17/2009 - Remus L., Sirius B.
Benteng! reviews
Gryffindor sama Slytherin main 'tak benteng! Siapa yang bakal menang? Itu ditentuin sama pembaca, lho! Silakan voting buat pemenang dari perang 'tak benteng' ini! Chapter 4 sudah di UPDATE! TAMAT!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 4 - Words: 14,398 - Reviews: 31 - Favs: 9 - Updated: 2/2/2009 - Published: 12/25/2008 - Complete
Especially Friends reviews
Menjelang Tahun Baru, Marauders malah berantem! Woops! Akankah mereka berbaikan? Lagian, berantemnya kayak apa, ya? Hehe. ONESHOT. Crossover sama Harlem Beat lagi . R&R, ya!
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,395 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 1/28/2009 - Peter P. - Complete
HariHari Sibuk Remus Lupin reviews
Remus Lupin. Cowok manis, pintar, dan jago olahraga. Selain anugerah itu, dia juga punya masalah, seperti yang lainnya, yaitu masalah keuangan. ONESHOT. crossover Harlem Beat. eh... gak cross over juga, sih... hehe. R&R, ya! penname ganti dari coolkid4869
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,352 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 1/26/2009 - Remus L. - Complete
Welcome to 'Harry Potter Awards! reviews
HPA akhirnya berakhir! Selamat menikmati chapter 13: 'Gala Dinner part 2', ya, guys!
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 13 - Words: 48,599 - Reviews: 98 - Favs: 29 - Follows: 5 - Updated: 12/27/2008 - Published: 7/16/2008 - Complete
Kita? Ah, Cuma Gosip reviews
Ini adalah Spin-off dari HPA chapter 5. Silakan dibaca. Buat yang belom pernah baca HPA juga silakan baca dan review! Warning: SLASH SBRL. Rated M for reason, people. CHAPTER 3 IS UP! ganti penname dari coolkid4869
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 6,477 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 12/25/2008 - Published: 8/22/2008 - Remus L., Sirius B.
That Thing You Do! reviews
Lily broke James's heart million times. James was so desperate in how to ask her out. He then asked his fellow Marauders to represent a song by "The Wonders", special for Lily.
Harry Potter - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,020 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 3/6/2008 - James P., Lily Evans P. - Complete
Taken Lives reviews
Sirius and Remus. Nancy Drew:The Secret of the Scarlet Hands. You know what I mean... All dialoque fic. R&R, please...
Harry Potter - Rated: K - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 467 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Published: 1/18/2008 - Remus L., Sirius B. - Complete
Slow Motion reviews
What happen when Sirius and Remus played 'Nancy Drew' PC game? Just a short fic I wrote base on true event me and my sister . All dialoque. This one is un-beta-ed. Sorry about the grammar and words... R&R, please!
Harry Potter - Rated: K - English - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 496 - Reviews: 5 - Published: 1/18/2008 - Remus L., Sirius B. - Complete
One Cold Night reviews
My first fic!It's about Sirius.A bed.In the middle of night.One-side slash nothing more than kissing All dialoque.This one is un-beta-ed.Wanna be my beta? Read this and send your review to me...Please....'Coz I'm new,I'll except every kind of review.
Harry Potter - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 404 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Published: 1/18/2008 - Sirius B., Remus L. - Complete
Staff of:
  1. [FFC] #hetalia9gag at FHI
    Anime/Manga Hetalia - Axis Powers