Arlene Shiranui
hide bio
Poll: *Ikutan poll-nya Aya* Menurut kamu, di antara fanfic saya yang masih progres, termasuk di akun Mrs Shiranui, sebaiknya yang mana yang harus diprioritaskan? Vote Now!
PM . Follow . Favorite
Joined 01-19-08, id: 1478547, Profile Updated: 03-29-12
Author has written 41 stories for Harry Potter, Naruto, and Sailor Moon.

Whatever you give a woman, she will make it greater. Give her sperm, she'll give you a baby. Give her a house, she'll give you a home. Give her groceries, she'll give you a meal. Give her a smile and she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what she is given. So if you give her crap, be ready to receive a ton of shit! (Quote menggelitik dari temanku, Mademoiselle Rinaldo =)))

"I never give up, and I never go back on my word! That's my ninja way!!" (Uzumaki Naruto)

"I have long since closed my eyes... My only goal is in the darkness." (Uchiha Sasuke)

"I've always considered myself to be a true ninja... but those were just empty words, because Sasuke and Naruto were always in the lead! But now it's my turn to take the lead, and all of you can watch me from the background!" (Haruno Sakura)

"A smile can get you out of a tough situation, even if it is fake."(Sai)

"In the ninja world, those who break the rules are scum, that's true, but those who abandon their friends are worse than scum." (Hatake Kakashi)

"I like being nice and friendly, but I don't have any problems with ruling by fear either." (Yamato/Tenzo)


Saya hanyalah seorang penulis fanfic yang kadang suka gak pede dengan tulisan sendiri dan sering ngerasa orang-orang gak suka sama dia (suudzon wae ah... T_T)

Pertama kali kenal fanfic saat kesasar ke forum Harry Potter Indonesia, situs penggemar fandom Harry Potter di Indonesia tahun 2003-an. Salah satu adminnya, ambudaff, adalah pentolan author Indonesia di situs ini juga. Dulu setiap baca fanfic selalu mikir itu adalah cerita lain bikinan JK Rowling yang sengaja ga dipublikasikan. Ke sana-sananya, baru deh ngerti kalau itu adalah tulisan fans aka fanfiksi. Haha... Naiv banget yak :p

Dari situ, mulai deh nyoba-nyoba bikin fanfiksi, tentunya di fandom Harry Potter. Fanfiksi perdanaku, judulnya Hogwarts, I'm In Love, ga pernah dipublikasiin. Tokoh utamanya Remus Lupin dan seorang OC bernama... lupa *garuk-garuk*. Hihi... dulu doyan banget ngebikin OC buat dipasangin sama karakter utamaku itu. Yang baca fanfic itu hanya beberapa teman dan pernah ku-print-out, tapi hilang. Begitu juga dengan soft copy-nya di kompu--thanks to brontox virus T_T. Rontox, Bro. Heuheu...

Setelah itu berlanjut ke fanfic-fanfic lain yang kutulis di fandom itu dan sebagian besar bertokoh utama Remus John Lupin!! :D Awalnya cuma diposting di HPI aja, tapi begitu kenal yang namanya FFn (FanFiction.net--thanks to Ambu, buat link-nya :D), sebagian fanfic-fanfic itu saya pindahin di sini, deh.

Dan di situs ini juga aku berkenalan dengan fandom Naruto. Waktu itu saya sedang suka-sukanya sama anime ini. Penasaran, akhirnya saya ngoprek FFn, nyari apa ada fandom Naruto. Ternyata ada! Girangnya bukan main. Antusias banget ngebaca fanfic di luar fandom Harpot untuk pertama kali. Fanfic apa pun, berpairing apa pun dan bergenre apa pun saya libas. Semuanya dibaca dan seneng banget... apa lagi fanfic-fanfic Kakashi (saya keracunan Kakashi gara-gara teteh tetangga kamar di kosan yang ngebet banget sama si Sensei-ganteng-tapi-ga-keliatan-mukanya-dari-mana-tau-dia-ganteng-masih-misteri itu. Haha...).

Dari situ penasaran, pingin nyobain nulis di fandom itu, dan jreng-jreng!! Jadilah fanfic Naruto perdanaku yg judulnya Tidak Beres. Fic itu emang ga beres banget deh, soalnya kutulis atas dasar penasaran dan modal nekat serta kesoktau-an. Hehe... Di fic itu aku pakai chara Itachi versi chibi, padahal waktu itu belum tau banyak soal Itachi-niisan yang manis itu =))

Dulu, waktu awal-awal ngefanfic, mana tahu banyak banget aturan yang melingkupi bidang ini #halahbahasanya. Apa itu AU, canon, fanon, OOC, IC, OC, disclaimer, mary sue, gary stu, dsb dsb sama sekali ga ngerti. Yang kutahu fanfic itu ya settingnya yang udah ada di karya aslinya dan sedikit aturan EYD (yang dasar-dasar aja, yang diajarin Bu Guru di sekolah :p) biar tulisannya rapi dan enak dibaca. Selebihnya ya... dong-dong-dong...

Ternyata lieur juga nulis fanfik teh, nya~ Sempet keki juga sih, jadi ngerasa terbatasi dalam menulis karena banyak kebentur aturan yang selama ini sama sekali ga kukenal. Mana perbendaharaan kataku juga terbatas, ga bisa membuat kata-kata indah yang putis dan mendayu-dayu, juga ide cerita yang terlalu simpel.

Tapi yah... kemudian terpikir kalo saya emang ga bisa maksain diri dalam nulis apa pun yang saya suka. Kalo ga punya ide wah, ya sudah, seadanya aja yang terpikir. Kalo ga bisa ngerangkai kata-kata yang bagus, ya sudah, yang penting bukan copy paste. Kalo lagi ga pingin nulis, ya sudah, jangan dipaksain, nanti jadi emosi sendiri. Hihi...

Gitu aja deh esay singkat tentang diri saya sendiri sebagai seorang penulis fanfiksi. :)

Thanks for reading...

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

A Forged Wedding by mistyhollowdrummer reviews
Modern AU, based off of the Japanese game: "I... Don't think I heard you right. What did you just ask me, Rivaille?" "I'm asking you to marry me for a month. How did you not hear me right?" (Rated M for later chapters, mentions of other pairings, some spoilers to the manga)
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 31 - Words: 201,889 - Reviews: 1050 - Favs: 1,006 - Follows: 676 - Updated: 4/18 - Published: 1/3/2014 - [Eren Y., Levi] [Mikasa A., Armin A.] - Complete
Partners by surveycorpsjean reviews
College Au. Eren is a freshman at a university with his friends. His teacher introduces a new program where freshman are assigned a senior to help tutor them for two months. Eren learns that his new partner isn't exactly easy to get along with. Will something grow between them? Or will this Levi guy hate Eren forever? Riren with side ships. Thanks to little-manatee for the cover c:
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 23 - Words: 91,564 - Reviews: 862 - Favs: 962 - Follows: 871 - Updated: 8/12/2014 - Published: 10/5/2013 - Eren Y., Levi
Dua Sisi by Apoo reviews
So be it: COMPLETE. Mereka pikir mereka hidup di dunia yang berbeda. Semua sisi yang membedakan— atau apa yang membuatnya sama: Kebencian.. Persahabatan.. Harga diri.. Dalih.. Hasrat?
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 22 - Words: 86,280 - Reviews: 376 - Favs: 398 - Follows: 99 - Updated: 1/6/2014 - Published: 10/7/2006 - Hermione G., Draco M. - Complete
Stereotypes by AuraFelix reviews
Having experienced a lot of prejudice in his childhood, Eren has build his life upon a way to never stand out. He rarely shares his ideals and is happy with his organized life, until he meets Levi - an art-student who has the same ideals as Eren, but is not afraid to stand out. University!AU, LevixEren, fluff, smut, foul language.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 23 - Words: 87,183 - Reviews: 300 - Favs: 448 - Follows: 270 - Updated: 11/10/2013 - Published: 10/5/2013 - [Eren Y., Levi] - Complete
The Only Gift by kennko-hime reviews
CHAP 4 UPDATE! Fugaku menatap lurus ke deretan huruf yang berbaris di atas selembar kertas dengan kop laboratorium medis Konoha yang terjabar didepannya, hasil pemeriksaan genetik anak lelaki itu yang baru keluar malam ini. Hasil tes yang nyatanya identik dengan milik Itachi dan Sasuke, mengimplikasikan bahwa bocah itu memang anaknya. RnR
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 4 - Words: 12,211 - Reviews: 67 - Favs: 28 - Follows: 18 - Updated: 4/29/2013 - Published: 2/7/2010 - Itachi U., Sai
Comfort by whohasamonkey reviews
[One-Shot] Somehow along the way Sai worked his way into her heart. All it took for her to being to realize her feelings was an act of comfort. AU; mature and suggestive content. R&R
Naruto - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 9,183 - Reviews: 7 - Favs: 54 - Follows: 6 - Published: 1/24/2013 - Sakura H., Sai - Complete
24 Letters by Hoshi Yamashita reviews
Mereka berdua hidup tanpa orang tua. Sang Kakak selalu memberikan janji untuk membahagiakan adiknya meski sang adik tak pernah meminta./ Surat kedua puluh empat dibuka./ Kini giliran sang adik yang meminta kakaknya berjanji./ For FSE./ I warn you: very long chapter.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 9,888 - Reviews: 113 - Favs: 136 - Follows: 15 - Published: 9/14/2012 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
Little Secrets by missclouds reviews
Ada sebuah rahasia kecil antara dua bersaudara Uchiha/"Apa. Saja. Yang. Kakak. Lihat." Menahan geram, Sasuke bertanya –ah bukan bertanya, ini lebih tepat disebut introgasi./"Hn, apa langsung ku telepon saja ya, Hana-nee–"/"Please jangan bilang Hana "/nguik! Cewek-cewek bisa menerkammu kalau kau pasang tampang begitu Itachi./special for Family Spring Event 2012
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,202 - Reviews: 16 - Favs: 34 - Follows: 5 - Published: 8/23/2012 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Rufus by ambudaff reviews
Mencoba menjelaskan bagaimana Rufus bisa masuk ke dalam kehidupan dua bersaudara Uchiha. Maunya sih side-story LAPT *sok banget sih* XD Untuk kado ultah Arlene Shiranui yang terlambat tepat sebulan...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,030 - Reviews: 8 - Favs: 13 - Published: 4/19/2012 - Itachi U. - Complete
Tanpa Batas by Ay reviews
Dia mencintai Sakura tanpa batas, maka biarlah kisah ini menjadi kisah tanpa batas yang tak akan pernah diakhirinya dengan sebuah akhir./Complete/AU/For Kira Desuke
Naruto - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 9 - Words: 36,891 - Reviews: 222 - Favs: 126 - Follows: 35 - Updated: 12/28/2011 - Published: 6/5/2011 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Love Song by Agent-G reviews
Inspired from episode 191, what if things had gone different for Hanare and Kakashi? What if a new choice had been there for them and what would become of them? First ever Hanare/Kakashi story on this site.
Naruto - Rated: T - English - Romance - Chapters: 16 - Words: 60,451 - Reviews: 352 - Favs: 296 - Follows: 121 - Updated: 6/23/2011 - Published: 12/17/2010 - Kakashi H., Hanare - Complete
Folklore by BlushingLotus reviews
After hearing an alluring piece of Folklore, Sakura becomes devoted to proving herself equal to the man she desires most. Sasu/Saku
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 26,135 - Reviews: 293 - Favs: 1,068 - Follows: 223 - Updated: 4/17/2011 - Published: 3/29/2011 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
The Last Will and Testament of Uzumaki Naruto by BlushingLotus reviews
Naively manipulated into believing his death may be imminent, Naruto starts to enforce his will while he's still alive… much to Sasuke and Sakura's dismay. Slightly AU since Sasuke has returned. Rated for language and lemon SasuSaku
Naruto - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 13 - Words: 63,847 - Reviews: 707 - Favs: 1,262 - Follows: 325 - Updated: 12/23/2010 - Published: 9/2/2010 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Mata by ambudaff reviews
Matanya seolah berjanji, tak akan pernah menyakiti siapapun. Tak akan menakuti siapapun. Untuk Mother's Day Challenge Infantrum, walau mungkin tak ada sosok ibu di sini. Juga untuk Iputcchi, pecinta Lupin
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,193 - Reviews: 7 - Favs: 10 - Published: 12/23/2010 - Poppy P., Remus L. - Complete
Hanya Dirimu by lopelope reviews
"Orang lain itu ada di hatimu Sakura. Yang selalu kau dambakan, kau simpan semua rapat-rapat hanya di hatimu. Perjuanganku untuk mendapatkanmu selama bertahun-tahun tak akan bisa mengalahkan cintamu padanya. " ujar Lee lirih. LeeSaku. RnR please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,472 - Reviews: 20 - Favs: 6 - Published: 10/17/2010 - Lee R., Sakura H. - Complete
Ide by ambudaff reviews
Sasuke penulis kelas atas, dan terkena writer's block. AU Bukan shounen-ai. Untuk ulang tahun Sasuke, tapi telat sehari XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,246 - Reviews: 23 - Favs: 32 - Follows: 3 - Published: 7/23/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Under The Spell Of The Moon by kennko-hime reviews
Kau tahu, Hayate? Aku selalu merindukan bulan penuh. Karena hanya pada saat itu kita bisa bertemu kembali… Infantrum Under-Appreciated Pairing Challenge. Hayate & Yuugao, canon setting. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,924 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 2/19/2010 - Yugao U., Hayate G. - Complete
Biggest Duty by Sanich Iyonni reviews
Menikah itu tidak semudah yang dibayangkan, apalagi kalau punya mertua seperti itu...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,719 - Reviews: 23 - Favs: 36 - Follows: 2 - Published: 2/6/2010 - Temari, Yoshino N. - Complete
We Are Friends by cumanakecil reviews
Kiba dan Shino adalah dua makhluk yang berbeda. Namun dinding perbedaan itu tidak menghalangi mereka untuk berteman. Dedicated to INFANTRUM CHALLENGE - 50 SENTENCES.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,960 - Reviews: 16 - Favs: 21 - Published: 1/7/2010 - Kiba I., Shino A. - Complete
Sketches by SnowLion no Miko reviews
He was a starving, out of work artist, in need of a model. She was a simple waitress, who just happened to have the look he needed. NejiSaku, AU
Naruto - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 20 - Words: 79,209 - Reviews: 546 - Favs: 450 - Follows: 344 - Updated: 12/31/2009 - Published: 1/23/2007 - Sakura H., Neji H. - Complete
Pandemi by Sanich Iyonni reviews
Songoku-san memang kuat, tidak ada yang meragukan itu. Tetapi sekuat apapun dia, dia tetaplah manusia biasa. For Infantrum Missing Scene Challenge.
Dragon Ball Z - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,091 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 6/15/2009 - M. Trunks, Goku - Complete
Autumn Grieves by kennko-hime reviews
-edited- Koloni yukimushi menari di langit, seperti melambaikan salam perpisahan kepada musim gugur. Seiring kepergiannya, daun kemerahan terakhir di musim gugur terlepas. Jatuh ke bumi bersama airmataku. ONESHOT. 1st fict nihh, RnR pliss!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 2,647 - Reviews: 21 - Favs: 16 - Follows: 5 - Published: 6/7/2009 - Naruto U., Hinata H. - Complete
Kisame and His Fellows by Sanich Iyonni reviews
Mengisahkan tentang hubungan Kisame dengan rekan-rekannya di Akatsuki. COMPLETE.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 11 - Words: 5,081 - Reviews: 73 - Favs: 39 - Follows: 5 - Updated: 4/24/2009 - Published: 3/6/2009 - Kisame H., Akatsuki - Complete
Love Foolosophy by moody's mood reviews
Cinta memang buta....tapi kita harus punya mata
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,159 - Reviews: 28 - Favs: 38 - Follows: 1 - Published: 4/9/2009 - Complete
Drag You Out of Hell by ambudaff reviews
Hinata Denial Fic seandainya kang Kishi membuat Hinata meninggal. Kaya'nya enggak tuh :P Crossover dengan Supernatural dan Harry Potter
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,246 - Reviews: 20 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 3/4/2009 - [Naruto U., Hinata H.] - Complete
The Tale of Daddy Long Legs by chit catt reviews
AU. SasukeSakura— Pernahkah kau mendengar tentang seseorang misterius berkaki panjang yang selalu membantumu bagaikan peri?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 10,983 - Reviews: 66 - Favs: 88 - Follows: 13 - Updated: 2/27/2009 - Published: 1/26/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Shizune's FanFiction Adventure! by LiveLoveLaughLife reviews
While searching for Kotetsu and Izumo, Shizune sees a strange website on the computer. Her curiousity gets the better of her and Shizune is introduced to Fanfiction. ShizGen. Read and review please!
Naruto - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,059 - Reviews: 27 - Favs: 23 - Follows: 1 - Updated: 1/13/2009 - Published: 1/5/2009 - Shizune, Genma S. - Complete
Tanggung Jawab by ambudaff reviews
Birthday Fic untuk z-hard. TemaShika. Kalau ada yang pengen tahu apa yang dilakukan Shika di akhir cerita, tanya saja sama rusanya ya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,965 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 2 - Published: 9/22/2008 - [Shikamaru N., Temari] - Complete
Ragu by ambudaff reviews
Sandsibling. Gaara-Kankurou. Sesudah chapter 280.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,680 - Reviews: 19 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 9/18/2008 - Gaara, Kankuro - Complete
Suatu Hari di Sebuah Pasar by ambudaff reviews
Euh ... nggak tahu kenapa Ambu menulis cerita seperti ini. Dan lancar lagi. Tidak seperti sebuah FF yang sedang Ambu selesaikan. Tapi, segala efek yang timbul, akan Ambu pertanggungjawabkan, kok ... Nggak ada tokoh utama, semua rata.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,346 - Reviews: 23 - Favs: 26 - Published: 9/4/2008 - Complete
Family by ambudaff reviews
Dua cerita Neji-centric, yang sebenarnya tidak saling berhubungan, tapi Ambu satuin aja ya? Sayang di 'Character' Ambu nggak menemukan tokoh Hiashi maupun Hizashi, tapi ... ya sudahlah!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 2 - Words: 1,257 - Reviews: 18 - Favs: 5 - Published: 8/28/2008 - Neji H. - Complete
Aku Berjanji by ambudaff reviews
Spoiler untuk episode-episode akhir. Peserta challenge: Freedom dari indonesian fanficcers
Avatar: Last Airbender - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,474 - Reviews: 21 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 8/6/2008 - Zuko, Katara - Complete
A Piece of Chocolate for My Teacher by Sabaku no Ghee reviews
COMPLETE! Main hati yang berujung dengan rasa sakit. ShinoxKurenai
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 8,555 - Reviews: 83 - Favs: 38 - Follows: 2 - Updated: 7/23/2008 - Published: 7/19/2008 - [Shino A., Kurenai Y.] - Complete
Home, Ghost Tale, and Winter Sonata by moody's mood reviews
Rumah Sasuke, Legenda Hantu, dan Winter Sonata. Apa hubungannya sih?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,555 - Reviews: 30 - Favs: 48 - Follows: 6 - Published: 7/7/2008 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Rahasiaku by ambudaff reviews
POV OC tentang Gaara. No pairing
Naruto - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,956 - Reviews: 23 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 6/20/2008 - Gaara - Complete
Agreement by green see-through ghosts reviews
No matter where we are, no matter the time, no matter how we feel. ShizuneXGenma
Naruto - Rated: T - English - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,548 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 4/1/2008 - Genma S., Shizune - Complete
SELAMAT JALAN KESATRIA TERHORMAT by Shireishou reviews
Time Line : DB Z manga vol 38. Aku mengeluarkan seluruh tenagaku tanpa menyisakan sedikitpun. Bahkan tidak untuk menyokong hidupku sendiri. Paling tidak ini bisa menyelamatkan orang yang kusayangi. 'Kusayangi? Benarkah? Aku tertawa miris.
Dragon Ball Z - Rated: K - Indonesian - Drama/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,268 - Reviews: 13 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 11/21/2007 - Vegeta, M. Trunks - Complete
I Wish by beaucoup riant reviews
He wished he had told her more than once. He wished she just wasn’t gone. But it’s too late to apologize. But he knew one thing…his love was not an act. It was the realest thing in his life. ONESHOT NejixSaku
Naruto - Rated: T - English - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,240 - Reviews: 18 - Favs: 29 - Follows: 2 - Published: 10/28/2007 - Sakura H., Neji H. - Complete
From Those Things We Call Hearts by ohwhatsherface reviews
Team7. Porn therapy, apparently was supposed to help their sensei feel better, but when Sasuke burns what materials they've got, its up to Team Seven to use their imaginations... Pray for them.
Naruto - Rated: M - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,215 - Reviews: 177 - Favs: 658 - Follows: 81 - Published: 7/13/2007 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Painful Secrets by Eldr-Fire reviews
13 years ago, Hanano Rin died giving birth to a pinkhaired little girl... KakaSaku father daughter. Kakashi Gaiden spoilers. Slightly AUish. First story... Please be kind and R&R!
Naruto - Rated: T - English - Angst/Family - Chapters: 15 - Words: 43,362 - Reviews: 266 - Favs: 231 - Follows: 105 - Updated: 4/30/2007 - Published: 7/28/2006 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
Learning to Love by bulanbiru reviews
A request. Oneshot. NejiHina: romantic love, or just brotherly love?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,172 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Published: 2/24/2007 - Hinata H., Neji H. - Complete
Ironic Love by LJforever reviews
Ironic how love works. Sakura begged Sasuke to stay but he left her 6 years ago. Now, it's Sasuke's turn to beg for Sakura to stay. Will the timing ever work out for them? rated for sexual content in Ch. 9..2 versions of it
Naruto - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 16 - Words: 42,510 - Reviews: 259 - Favs: 199 - Follows: 71 - Updated: 10/15/2006 - Published: 5/14/2006 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Where's Genma's toothpick? by rivendellelve reviews
ONESHOT Genma's senbons are gone and so he and Shizune search for them. GenShi
Naruto - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,363 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 9/8/2006 - Genma S., Shizune - Complete
Harapan Kecil by Muscat-Dunghill reviews
Hai, Bra. Ia menyapaku. Apa kabar. Ia menanyakan keadaanku. Mana Trunks. Ia menyatakan tujuan utamanya datang ke tempat ini. Aku tidak pernah bermimpi ia datang untuk mengatakan hal yang lain. Apalagi mengajakku kencan.
Dragon Ball Z - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,022 - Reviews: 15 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 1/3/2006 - Bra, Goten - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

L'amis Pour Toujours reviews
AU. Pemandangan hijau pepohonan dan hamparan ladang yang menjadi ciri khas daerah pinggiran Konoha kini digantikan oleh pemandangan laut yang biru, dengan ombak yang memecah di batu-batu karang. Liburan yang sebenarnya sudah di depan mata. Summer Holiday Arc: the last chapter updated!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 100 - Words: 639,906 - Reviews: 2473 - Favs: 697 - Follows: 347 - Updated: 10/14/2013 - Published: 9/12/2008 - Team Seven
Crimson Falls reviews
Sasuke Uchiha tidak pernah takut pada apa pun kecuali satu hal yang pada akhirnya membuatnya salah melangkah, dan membawanya pada penyesalan tak berujung. /SasuSaku slight NejiSaku/totally Alternate Universe/OOC/Fic for my beloved sister, Ay/Ms Hatake/
Naruto - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Tragedy - Chapters: 6 - Words: 31,602 - Reviews: 99 - Favs: 86 - Follows: 44 - Updated: 4/2/2013 - Published: 10/3/2010 - Sakura H., Sasuke U.
Terjalin Selamanya reviews
/Oneshot/ Ketika Sakura dihantui keraguan atas kelayakan dirinya menjadi istri Uchiha Sasuke. "Bagaimana bisa kau bilang itu bukan salahku? Kalau bukan karena aku terlalu mementingkan diriku sendiri dan mengejar karir—" / Sekuel Bukan Sestoples Cinta / Alternate Universe
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 3,280 - Reviews: 28 - Favs: 36 - Follows: 1 - Published: 3/23/2013 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Satu Permintaan reviews
Oneshot/Ulang tahun Akira sudah dekat, tetapi baik Sakura maupun Sasuke belum memikirkan hadiah apa untuh buah hati mereka tersebut. Apa yang akan mereka lakukan ketika akhirnya Akira yang meminta sendiri hadiahnya?/For Winterblossom Headcanon Challenge, theme #35
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 5,334 - Reviews: 40 - Favs: 46 - Follows: 11 - Published: 12/12/2012 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
The Distance reviews
Awan gelap yang hari sebelumnya menyelimuti konoha akhirnya berarak pergi. Dan pagi ini langit tampak bersih tanpa awan. Aroma tanah basah menguar di udara yang sejuk. Suara kicauan burung terdengar di kejauhan. Hari yang cerah pasca badai seperti ini biasanya adalah salah satu hari favoritku. Namun kali ini, aku merasa cuaca yang begitu cerah seakan mengejekku./Sai-Ino/AU
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 9 - Words: 33,958 - Reviews: 136 - Favs: 76 - Follows: 35 - Updated: 12/4/2012 - Published: 11/18/2009 - Sai, Ino Y.
HEIWA reviews
Saat itu usiaku baru menginjak delapan tahun. Terlalu dini untuk mengenal cinta, memang. Akan tetapi, tatkala aku bertemu pandang dengannya untuk pertama kali di gerbang Akademi Ninja Konoha, aku tahu bahwa saat itu aku telah terpikat padanya. Kisah tentang seorang gadis yang disebut-sebut Tobi sebagai 'Itachi's lover'/Oneshot/ItaOC/OC-centric/Pre-Uchiha Clan Massacre.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,406 - Reviews: 19 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 11/12/2012 - Itachi U. - Complete
Bukan Sestoples Cinta reviews
Tawa lembut meluncur dari bibir Sakura mendengar tanggapan singkat yang menjadi ciri khasnya. Namun tak mengapa. Baginya, Sasuke memang tidak seperti sebuah stoples yang penuh dengan kata-kata cinta. Namun cukup dengan caranya sendiri, Sakura tahu cinta Sasuke nyata untuknya. Dan itu lebih dari sestoples cinta./Twoshots/Alternate Universe/ENJOY!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 8,627 - Reviews: 67 - Favs: 48 - Follows: 6 - Updated: 11/5/2012 - Published: 11/3/2012 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Visite Tengah Malam reviews
Sebagai seorang perawat profesional, Haruno Sakura tahu bahwa dirinya diharapkan bersikap seperti sebutannya. Dengan memberikan asuhan keperawatan pada pasien yang membutuhkan perawatan, dan harus siap ditugaskan kapan saja sesuai shift. Tapi masalahnya, Sakura tidak menyukai shift malam. Sama sekali tidak. /Threeshots/-Complete
Naruto - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Horror - Chapters: 3 - Words: 8,490 - Reviews: 48 - Favs: 47 - Follows: 14 - Updated: 9/4/2012 - Published: 9/2/2012 - Sakura H. - Complete
Sister Complex reviews
Oneshot. Lily Potter memang tak jarang mengeluhkan sikap kedua kakak laki-lakinya, James dan Albus, pada Ted—betapa menyebalkannya mereka berdua, terutama James. Entah apa yang sudah dilakukan kakak beradik Potter itu pada adik perempuan mereka kali ini. For Family Spring Event 2012. Enjoy!
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,813 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 8/20/2012 - Lily Luna P. - Complete
The Best Gift reviews
.Oneshot. Sakura sudah bertekad menjadikan hari itu menjadi hari yg istimewa baginya dan sang suami. Akan tetapi ternyata Neji diharuskan pergi menjalani sebuah misi selama beberapa hari. Penantiannya tak pernah terasa begitu panjang./Gokon's sidestory for Neji's b'day/Enjoy!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 4,331 - Reviews: 66 - Favs: 77 - Follows: 24 - Published: 7/6/2012 - Neji H., Sakura H. - Complete
Gokon reviews
Menikahi Hyuuga Neji adalah sebuah kesalahan. Dan jatuh cinta pada pria itu adalah kesalahan yang lain. Tidak, tapi kesalahan yang jauh lebih besar. NejiSaku. Warning inside! For kakkoii-chan/COMPLETE/
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 20 - Words: 102,117 - Reviews: 1340 - Favs: 538 - Follows: 217 - Updated: 6/28/2012 - Published: 8/10/2010 - Neji H., Sakura H. - Complete
Yours, Mine & Ours: Konoha Style reviews
Saat pertemuan dua mantan kekasih itu menumbuhkan kembali romansa lama yang berujung pada penyatuan dua keluarga. Tapi apakah semuanya bisa berjalan seperti yang mereka inginkan jika dua pasukan rusuh di belakang mereka membenci satu sama lain? /KakaRin/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 6,478 - Reviews: 27 - Favs: 20 - Follows: 9 - Updated: 7/17/2011 - Published: 6/12/2011 - Kakashi H., Rin
I Love You, Professor! reviews
.:Arsip Lama dari HPI:. "Aku belum pernah bertemu dengan orang yang lebih aneh dari pada sahabatku. Ketertarikannya pada Ramuan bukanlah pada subjeknya, melainkan… aku tak tega menyebutkannya." -OC-centric.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 2 - Words: 7,742 - Reviews: 14 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 3/7/2011 - Severus S. - Complete
Family Love reviews
Sebuah cerita lepas tentang keluarga. AU. Story 4: Sand Siblings. Setelah berbulan-bulan melewati pertengkaran dan perdebatan tak ada habisnya dengan Gaara dan Kankurou mengenai hubungannya dengan Shikamaru, akhirnya Temari mendapatkan lampu hijau. Eh? Atau lampu kuning? Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 11 - Words: 27,934 - Reviews: 96 - Favs: 48 - Follows: 16 - Updated: 3/8/2010 - Published: 6/4/2008
Dua Wanita reviews
Oneshot. AU. Wanita pertama adalah detak jantungku, sementara wanita kedua adalah napasku. Aku tidak bisa memilih di antara keduanya. Mereka sama pentingnya, sama berartinya.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,579 - Reviews: 35 - Favs: 41 - Follows: 2 - Published: 1/20/2010 - Kakashi H. - Complete
Aishiteru, Sensei! reviews
//Twoshots//Part 2: Yang kuinginkan hanya kejelasan saja, kok. Bukan kata-kata romantis...//KakaSaku, with slight GenmaShizu//
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 9,475 - Reviews: 45 - Favs: 44 - Follows: 2 - Updated: 12/28/2009 - Published: 10/21/2009 - Sakura H., Kakashi H. - Complete
A Promise I Make reviews
//GenShizu//AU-warfic// Ini adalah akhir penantian mereka setelah perjuangan yang panjang dan berat. Juga… awal dari kehidupan yang baru. Bukan begitu? //Complete//
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 9 - Words: 31,055 - Reviews: 57 - Favs: 27 - Follows: 5 - Updated: 11/11/2009 - Published: 9/23/2008 - Genma S., Shizune - Complete
Tiga Kehidupan reviews
//Oneshot//Cantiknya... Pertama kali melihatnya, aku langsung jatuh hati...//Jadeite-Rei//
Sailor Moon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 887 - Reviews: 17 - Favs: 8 - Published: 11/2/2009 - Jadeite/Jedite, Rei H./Raye/Sailor Mars - Complete
Make a Wish, Matsuri reviews
//ONESHOT//Menjadi istri seorang Kazekage ternyata tidak seperti yang kubayangkan sebelumnya//GaaMatsu//"Make a Wish" sequel// Don't like, don't read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,486 - Reviews: 46 - Favs: 57 - Follows: 11 - Published: 10/28/2009 - Gaara, Matsuri - Complete
Memories: A Love Story reviews
//ONESHOT//EDITED//AU//For my beloved OTP: GenmaxShizune, slight KakashixShizune// Apakah kalian percaya bahwa keajaiban mungkin saja terjadi? Aku percaya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,453 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Updated: 10/19/2009 - Published: 2/13/2009 - Genma S., Shizune - Complete
Spring Waltz reviews
.ONESHOT. Musim semi bagiku adalah masa yang penuh dengan kenangan akan dirimu... //Onesided ItaHana//
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,071 - Reviews: 21 - Favs: 15 - Follows: 1 - Published: 8/7/2009 - Itachi U., Hana I. - Complete
Kado Untuk Adikku reviews
Birthday Fic untuk Gaara-kun! It's a looong oneshot. Enjoy!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 8,346 - Reviews: 19 - Favs: 32 - Follows: 4 - Published: 1/19/2009 - Temari, Gaara - Complete
Musim Cinta reviews
.ONESHOT. Edited. Musim semi, berarti musim cinta. Bunga sakura, berarti romantisme sedang bermekaran dimana-mana. Tapi apakah romatisme dan cinta mau menghampiri kedua sahabat itu kali ini? Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,326 - Reviews: 10 - Favs: 16 - Follows: 1 - Updated: 10/19/2008 - Published: 1/30/2008 - Izumo K., Kotetsu H. - Complete
Special Surprise reviews
Oneshot. Remake dari fic Harpotku. Semua orang yang mencintainya memberikan kejutan spesial di hari jadinya. Semuanya... diedit dikit...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,693 - Reviews: 27 - Favs: 29 - Follows: 1 - Published: 8/30/2008 - Naruto U. - Complete
Brother Day Care reviews
Oneshot. Pulang dari akademi, makan siang, mengerjakan tugas rumah, kemudian latihan lagi. Rutinitas biasa bagi Uchiha Itachi. Tapi bagaimana kalau sesi latihan diganti dengan tugas lain? Menjaga Sasuke! Apakah Shisui akan membantu? R&R...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 3,725 - Reviews: 42 - Favs: 102 - Follows: 9 - Published: 8/24/2008 - Itachi U., Sasuke U. - Complete
Dari Mana Asalnya? reviews
.fic lama, oneshot. Ditulis sebelum DH keluar, jadi tidak sesuai dengan bukunya. Jangan salahkan aku... Tentang keluarga kecil Ron dan Hermione.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,433 - Reviews: 6 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 6/25/2008 - Ron W., Hermione G. - Complete
James' Bad Day reviews
.Fic Lama, oneshot. James Potter merasa hari itu benar-benar menyebalkan. Ataukah memang demikian? Atau ada yang disembunyikan ketiga sahabatnya? Slight JamesxLily
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,846 - Reviews: 5 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 6/25/2008 - James P. - Complete
Adegan Ranjang reviews
Fic paling gajebo dapet nemu setelah ngaduk-ngaduk data di kompie. Tentang Marauders, of course...
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 797 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Published: 4/26/2008 - Complete
I Thought She Knew reviews
Ternyata James Potter pernah mengalami fase "lelah" mengejar Lily Evans.
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,191 - Reviews: 12 - Favs: 32 - Follows: 2 - Published: 4/26/2008 - James P., Lily Evans P. - Complete
Bumblebee reviews
Siapakah gadis yang telah menggoreskan kesan paling mendalam padaku selama aku di Hogwarts? Mungkin itu adalah ia. RemusxOC. Ada sdikit perubahan dari versi awal... Dikit aja kok!
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,714 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 4/26/2008 - Remus L. - Complete
Untitled reviews
Oneshot. Kami-sama... mengapa harus anakku? //YondaimeKazekageXKarura//
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,104 - Reviews: 31 - Favs: 24 - Follows: 5 - Published: 4/26/2008 - The Fourth Kazekage, Karura - Complete
Like Father, Like Son reviews
"Ne, Uzumaki Kushina-chan, will you marry me?" MinatoKushina, slight NarutoHinata. Enjoy!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,792 - Reviews: 35 - Favs: 72 - Follows: 10 - Published: 4/12/2008 - Minato N., Kushina U. - Complete
Kemenangan Terbesar reviews
Cerita iseng aja tentang persahabatan Naruto dan Sasuke. Minor SasuSaku. .
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 760 - Reviews: 24 - Favs: 20 - Follows: 2 - Published: 4/10/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Brotherly Love reviews
”Dia tewas. Baru-baru ini. Tubuhnya tak ditemukan di mana pun. Tapi Dumbledore yakin dia dibunuh," James memberitahunya. Sirius terdiam. Apa sebenarnya yang dirasakannya?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,926 - Reviews: 18 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 4/3/2008 - Sirius B., Regulus B. - Complete
Make a Wish reviews
//Oneshot//GaaMatsu//Hubungan antara atasan dan bawahan... apa bisa lebih dari itu?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,839 - Reviews: 27 - Favs: 39 - Follows: 4 - Published: 3/28/2008 - Gaara, Matsuri - Complete
Purnama Ketiga reviews
Dua purnama sudah kami lewati seperti ini. Dua purnama sudah penderitaan yang sudah dilewati putra kami tersayang. Tapi entah berapa purnama lagi kami sanggup bertahan untuk terus mendampinginya.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 968 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 1/30/2008 - Remus L. - Complete
In The Rainy Day reviews
Andai saja dia tahu perasaanku, apa dia mau berpayung berdua denganku seperti ini? Kira-kira ada kalimat seperti itu deh. Bingung bikin sumary...
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 8,901 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Updated: 1/29/2008 - Published: 1/23/2008 - Oliver W. - Complete
We Love You, Professor Lupin! reviews
Cerita ringan tentang tiga gadis cilik yang sangat mengagumi sang guru. Enjoy!
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 6,850 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Published: 1/27/2008 - Remus L. - Complete
Tidak Beres reviews
Hanya cerita ringan tidak beres tentang Uchiha Itachi dan keluarga di masa kecilnya. Enjoy!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,450 - Reviews: 73 - Favs: 112 - Follows: 9 - Published: 1/26/2008 - Itachi U. - Complete
I Just Can’t Wait to Be Yours! reviews
Mereka tumbuh bersama-sama, bermain bersama-sama sejak kecil. Hubungan mereka sudah seperti kakak dan adik, meskipun mereka tidak punya hubungan darah sama sekali. Apakah akan tetap seperti itu setelah bertahun-tahun?
Harry Potter - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,732 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 1/23/2008 - Teddy L. - Complete
The First Love reviews
Dia kembali teringat masa lalunya. Cinta pertamanya.
Harry Potter - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,614 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 1/22/2008 - Remus L. - Complete
Manager of:
Community: Family Spring Event 2012
Focus: General: All Categories