Mizuhashi Azumi
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-29-08, id: 1513150, Profile Updated: 09-25-14
Author has written 24 stories for Naruto, Bleach, Hetalia - Axis Powers, Sekaiichi Hatsukoi, Kuroko no Basuke/黒子のバスケ, K, and Shingeki no Kyojin/進撃の巨人.

Current Status: SILENT READER (hai saya bergentayangan membaca fic kalian *pluk*)


Karena saya orang Indonesia dan di FFn ini saya mainnya di fandom Indonesia, jadi bio-nya pake bahasa Indonesia aja ya 8D

Perkenalkan, nama (pena) saya Mizuhashi Azumi. Biasa dipanggil Azumi atau Azucchin, dan di acc lain saya pake username AzumiOctania25. Salam kenal 8)

Seorang penggemar animanga yang hobi membaca dan menulis, hobi mendengarkan musik, dan hobi fangirling *dzigh*


Meskipun status saya sekarang silent reader, mungkin saya bakal ngambil hiatus karena kesibukan kuliah saya. Err... sedikit curhat juga nih, alasan saya hiatus ada di entri LJ saya yang terbaru. Jadi ya... begitulah (?)


Kalo ada yang mau kontak-kontak sama saya, bisa hubungi lewat:

Twitter: @Azucchin (ini acc yang paling up-to-date, kalo ada emergency kesini aja lol)

Facebook: click here (meskipun dilihat dari profil kelihatan jarang online, saya online terus kok alias invisible ww)

Tumblr: azumimizu (lumayan sering update)

LiveJournal: azumimizu (bulukaaan *plak*)

FictionPress: Viviane Octania


- Adieu -

Azumi

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Princess of Miracles by Starian NightZz reviews
Kuroko Tamaki is the Sixth Player of Teiko basketball team. What will happen when she joins Seirin High's basketball team, and how can she help them along with battling her own inner demons? Fem!Kuroko/Aomine. Overprotective Gen!Miracles
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 39 - Words: 288,379 - Reviews: 1724 - Favs: 1,923 - Follows: 1,914 - Updated: 1/11 - Published: 5/22/2012 - Kuroko T., Aomine D., Generation of Miracle
Flowers and Letters From a Dying Man by Runa Luna reviews
15, Ritsu found out he had cancer. 25, he meets Takano-san again and faces the decision of telling him about his illness or keep him in the dark until the day he dies. Previous Title: A Purple Lilac and 12 Years Worth of Letters. Disclaimer: I own nothing
Sekaiichi Hatsukoi - Rated: M - English - Angst/Tragedy - Chapters: 10 - Words: 30,820 - Reviews: 374 - Favs: 454 - Follows: 573 - Updated: 1/4 - Published: 8/22/2011 - Ritsu Onodera, Masamune Takano
You Don't Know Love by zfrine reviews
FINAL! / Arthur adalah satu-satunya omega yang cukup pintar untuk dapat masuk kelas unggulan, di mana semua teman-teman sekelasnya adalah alfa. Diacuhkan masih lebih baik daripada diberi perhatian lebih, kan? Sampai kemudian dia bertemu seorang alfa dari kelas F, Alfred. / AU, omegaverse, OOC, major USUK, yaoi.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 15 - Words: 75,811 - Reviews: 90 - Favs: 51 - Follows: 22 - Updated: 5/30/2014 - Published: 11/3/2013 - [England/Britain, America] Scotland - Complete
Debat Panas di Kamar Mandi by Fvvn reviews
Ketika kamar mandi rumah bersebelahan dengan kamar mandi milik tetangga. Toa supersonik beradu sengit. dua orang menjerit. Eren Jaeger dan...? Warning inside.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,777 - Reviews: 115 - Favs: 163 - Follows: 30 - Published: 11/8/2013 - Eren Y. - Complete
Sakura no Seikatsu by Renakazama reviews
Arthur x Kiku fanfic. The story of a cherry blossom's life-year by year, day by day.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 9,485 - Reviews: 13 - Favs: 24 - Follows: 4 - Updated: 10/14/2013 - Published: 2/14/2010 - England/Britain, Japan - Complete
Perfume Delusion by Cherry-Sakura05 reviews
Ketika wangi tubuh Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, dan Rivaille dikemas menjadi sebotol parfum /SnK FB-an. REAL ENDING. /RnR?
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 5,927 - Reviews: 79 - Favs: 57 - Follows: 17 - Updated: 10/14/2013 - Published: 9/9/2013 - Eren Y., Levi - Complete
Live on Weirdos by Fvvn reviews
ketika Eren dijebloskan ke penjara bernama 'sekolah berasrama khusus laki-laki'. positive AU.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 16 - Words: 72,686 - Reviews: 913 - Favs: 368 - Follows: 188 - Updated: 8/25/2013 - Published: 6/6/2013 - Eren Y., Levi - Complete
Breakthrough by Shigure Haruki reviews
Dulu Eren milikku—tidak dibagi dengan siapapun—selalu ada untukku dan menjadi alasan untuk membuka mata setiap kali hari bersambut. Kini bukan tanganku lagi yang ia genggam, bukan pula diriku yang menjadi alasannya tertawa. Hanya ada pria pendek bermata tajam itu di sisinya. Ah, mungkin memang tak seharusnya aku mengingini apa yang telah menjadi milik orang lain. Warning Inside!
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Angst/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,238 - Reviews: 34 - Favs: 37 - Follows: 11 - Published: 8/20/2013 - Eren Y., Jean K., Levi - Complete
Pierrot by Nacchan Sakura reviews
'Diinjak, dihina, ditertawakan. Itulah tugas wajib seorang badut.'—Eren dan Mikasa memasuki satu sekolah dimana semua muridnya adalah anak-anak yang 'memiliki masalah'. Kehidupan mereka memang menjadi lebih baik, namun di sekolah ini—Eren bertemu dengan Rivaille, seorang senior yang membuat hidupnya berbalik seratus delapan puluh derajat. Riren, AU.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 36,940 - Reviews: 395 - Favs: 170 - Follows: 98 - Updated: 8/16/2013 - Published: 6/22/2013 - Eren Y., Levi - Complete
Lamaran Perkerjaan by Abljsdnt reviews
Eren membutuhkan supir, namun yang ia dapat adalah... / RiEren
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 541 - Reviews: 15 - Favs: 15 - Follows: 4 - Published: 8/12/2013 - Auruo B., Eren Y., Levi - Complete
Love, The Cassette Tape by Rugiku reviews
There's a cassette player on the table for Yukimura. After a moment of deliberation, he hits play and the old machine starts whirring. He doesn't know where it's from or whose voice it is, but he should. He always should. Datesana, IeMitsu and others. Modern Era setting. Alternate Universe
Sengoku Basara/戦国BASARA - Rated: T - English - Romance - Chapters: 26 - Words: 78,870 - Reviews: 80 - Favs: 35 - Follows: 25 - Updated: 4/18/2013 - Published: 6/2/2012 - D. Masamune, S. Yukimura - Complete
Ghost Hunter by 4869fans-nikazemaru reviews
CHAPTER 21! BLEACH VS KOTA METROPOLITAN! Para shinigami kita ke Jakarta! Hmm, apa yang menunggu mereka? Kenapa Byakuya ogah-ogahan untuk berangkat? Lalu kenapa Reno berekspresi seperti itu? Ok, finally update, guys! Mind to read it carefully?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 21 - Words: 109,825 - Reviews: 746 - Favs: 236 - Follows: 81 - Updated: 1/6/2013 - Published: 12/19/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K., Byakuya K., Renji A.
A Lover's Presentiment by kurokosexual reviews
Once upon a time, there was someone who told a lie, about a lover's presentiment that came true. ・・・ AU, Pilot!Kise/Kindergarten teacher!Kuroko
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 51 - Favs: 117 - Follows: 16 - Published: 9/3/2012 - [Kise R., Kuroko T.] - Complete
The Flower That Blooms in Adversity by aotetsu reviews
When Kagami falls for Kuroko Tetsuya, a famous prostitute from the red light district, he manages to find a whole lot of trouble and a person worth it all.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: M - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 11,410 - Reviews: 81 - Favs: 345 - Follows: 38 - Published: 9/1/2012 - Kagami T., Kuroko T. - Complete
The Date Plan by Bird of Dreams reviews
When Aomine accidentally steals Kuroko's first kiss, he must 'take responsibility', aka take Kuroko out on a date. But when the rest of the Generation of Miracles and the Seirin basketball team find out, there's no doubt that the date will be anything but normal.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 7,954 - Reviews: 139 - Favs: 739 - Follows: 248 - Updated: 7/28/2012 - Published: 7/25/2012 - [Aomine D., Kuroko T.] - Complete
Nations' Deathmatch by BelalangKupuKupu reviews
30 lebih Negara diculik, ditempatkan di pulau terpencil dan disuruh membunuh satu sama lain sampai hanya satu tersisa. Batas waktu 60 hari. America's POV. Warning : kekerasan, darah, gore, sumpah serapah. no pairing. Death Count : 2.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Adventure/Suspense - Chapters: 8 - Words: 22,382 - Reviews: 95 - Favs: 38 - Follows: 26 - Updated: 6/8/2012 - Published: 3/19/2010 - America
じてんしゃ by grettama reviews
Kaname got hurt, and Yuuki rode him home with his bicycle. A very short story about Yuuki and Kaname in their junior high school era. Boys love content. This story is too short till I dunno what I've to write for summary.
Kimi to Boku/君と僕。 - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 827 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Published: 12/27/2011 - Kaname T., Yuuki A. - Complete
The Epic story of Epicness as told by Denmark by catskid100 reviews
A story of a Brave knight named Denmark, and damsel in distress named Norway, locked away in a tall tower by the evil wizard Russia, and a side-kick no one likes named Iceland. Yeah, this is gonna be good. Rated T for Den's potty mouth
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Humor/Adventure - Chapters: 5 - Words: 17,253 - Reviews: 95 - Favs: 114 - Follows: 110 - Updated: 8/22/2011 - Published: 6/28/2010 - Denmark, Norway
When I Only Wanted to Save the World by fakiagirl reviews
USUK, AU. Alfred is a firefighter in New York City. When he gets badly injured, he takes a trip to London to recover. There he meets a man named Arthur, who ends up helping him recover from wounds he didn't even know he had.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - English - Romance - Chapters: 11 - Words: 29,474 - Reviews: 211 - Favs: 629 - Follows: 193 - Updated: 7/1/2011 - Published: 4/5/2011 - America, England/Britain - Complete
Pacar Tetangga by Los Malaventurados no Lloran reviews
Setelah Ritsu akhirnya menerima cinta Takano, bagaimana kehidupan mereka sebagai pasangan yang tinggalnya cuma terpisah tembok dan jaraknya cuma lima langkah? First Indonesian fic, inspired by dangdut! XDD Mind to RnR?
Sekaiichi Hatsukoi - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,152 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 6/13/2011 - Ritsu Onodera, Masamune Takano - Complete
Ask G8! by BelalangKupuKupu reviews
Tanya apa saja kepada anggota G-8, baik pada seluruh maupun salah satu anggota, bersifat umum atau pribadi, pokoknya jangan malu-malu! Khusus buat ch 5, silakan suruh mereka berbuat apa saja! RATING T soalnya yang doyan sumpah serapah nambah.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 19,399 - Reviews: 154 - Favs: 54 - Follows: 27 - Updated: 2/10/2011 - Published: 4/19/2010
We'll Meet Again by George deValier reviews
WW2 AU. London pub owner Arthur Kirkland is driven to distraction by loud, brash American fighter pilot Alfred Jones. Unable to stop it, Arthur finds himself falling for Alfred's charms... just as the pilot is preparing to leave for war.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 13 - Words: 43,415 - Reviews: 1767 - Favs: 4,352 - Follows: 881 - Updated: 1/20/2011 - Published: 7/18/2010 - America, England/Britain - Complete
It's Lonely Without You by Yuuichi93 reviews
Kazuki terbaring di tempat tidurnya di kamar asramanya seorang diri, merindukan suara seseorang yang biasa membuat suasana ramai. Chapter 2 is up XD
Starry Sky - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,025 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 11/21/2010 - Published: 11/4/2010 - A. Tsubasa/Aquarius, S. Kazuki/Aries
Si Volvieras A Mi by Sabaku no Ghee reviews
HIATUS! "Iruka, aku—" Kakashi tak yakin akan ide ini, "—aku sudah menghancurkan semuanya, Iruka. Aku—" "Dan lucunya aku masih bisa mencintaimu dengan sisa-sisa kehancuran itu, Kakashi." Akhirnya dengan terseok. KakaxIruxObi, SasuxNaru, warning inside.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 11 - Words: 37,035 - Reviews: 297 - Favs: 83 - Follows: 53 - Updated: 11/18/2010 - Published: 5/30/2008 - [Kakashi H., Iruka U., Obito U./Tobi]
Runaway by Bulecelup reviews
AU. Kamu mengangkat gaun pengantinmu, lalu pergi meninggalkan altar pernikahan. Netherlands memanggilmu, tapi kamu tidak perduli. Satu-satunya hal yang kamu perdulikan adalah, pulang ke sisi Kiku tercinta. NetherNesiaJapan.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,274 - Reviews: 22 - Favs: 20 - Published: 9/16/2010 - Netherlands, Japan - Complete
Beautiful Gift From You APH Version by Kim Ra-Chan reviews
Kenapa kau secepat ini meninggal, Arthur-san? Aku juga mencintaimu. Aku akan selalu mengingatmu. Akan kusimpan terus surat ini selamanya...Aishiteru, Arthur Kirkland. AsaKiku. Warning inside. RnR please?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,669 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 9/15/2010 - Japan, England/Britain - Complete
Pahlawan di Pagi Buta by Nyasar-tan reviews
Chapter 2 update! : Cobaan kembali datang. namanya juga puasa gitu loh. Tapi sanggupkah sang Pahlawan menghadapi cobaan. Dan sanggupkah sang Pahlawan itu menepati janjinya pada sang Guru? Fail at summary. RnR please?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,631 - Reviews: 37 - Favs: 20 - Follows: 2 - Updated: 9/4/2010 - Published: 8/23/2010 - America - Complete
One Day Lady by Yuuichi93 reviews
Orang yang selalu hemat air jadi boros air? Yah, itulah yang terjadi karena Ivan terkena kutukan Doamna! Day 5 : Fem!Russia XD R&R plis :3
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 20,944 - Reviews: 60 - Favs: 24 - Follows: 14 - Updated: 9/4/2010 - Published: 4/26/2010
Jejak Bulan Di Atas Air by blackpapillon reviews
/AU/ Selamat datang di kekaisaran Konoha; sebuah kekaisaran yang pernah megah dalam zamannya. Sekarang, ukurannya lebih kecil daripada di masa lalu, namun kami memiliki negeri yang damai. Sekarang, dengan pemberontakan yang perlahan muncul seperti jarum dalam jerami, apakah damai itu masih ada?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 25 - Words: 65,810 - Reviews: 511 - Favs: 165 - Follows: 67 - Updated: 8/20/2010 - Published: 5/27/2008 - [Sasuke U., Sakura H.] Naruto U., Gaara
Sen no Yoru wo Koete by Quinsi Vinsis reviews
Ichigo mencintai seorang gadis bernama Hitsugaya Toushiro. Tapi sayangnya, gadis itu akan berganti menjadi seorang Kusaka Toushiro... SONGFIC. Sen no Yoru wo Koete, sung by Aqua Timez. AU, OOC, Ichigo's POV, gaje. RnR please...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,746 - Reviews: 18 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 7/20/2010 - Published: 9/16/2009 - Ichigo K. - Complete
You Gave Me This Much by Salary Dam reviews
Indonesia sudah beberapa kali dijajah,ia sudah terbiasa dengan semua rasa sakit di hatinya. Tapi negara yang satu ini tidak memberikannya rasa sakit-ia memberikan sebuah perasaan hangat yang tidak bisa diidentifikasi oleh Indonesia. England & Indonesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 3,734 - Reviews: 16 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 7/5/2010 - England/Britain - Complete
Passion of the Sun by ry0kiku reviews
"Lawanku yang berikutnya adalah Paraguay yang mengalahkanmu. Aku akan menang demi kamu juga, Japón." Masih terpuruk oleh kekalahan yang menyesakkan dari Paraguay, Japan menemukan konsolasi dari nation yang paling tidak diekspektasi. World Cup'10 oneshot
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,827 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/4/2010 - Spain, Japan - Complete
Fire drop by wolf of infinity reviews
The boy took a deep, shuddering breath, but the words still came out as something between a choked sob and a cry; "He's s-still inside!" Denmark visits Norway, only to find the house enveloped by fire. One-shot. Warning: Profanities
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,614 - Reviews: 13 - Favs: 103 - Follows: 5 - Published: 7/3/2010 - Denmark, Norway - Complete
Love Plan by tetsuhideyoshi reviews
Belgium menyukai ketentraman, maka dari itu dia membenci setiap Baddas Trio memasuki kelasnya.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,576 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/30/2010 - Belgium - Complete
Off Course by Canadino reviews
Bikes are useful for a lot of things...except, maybe, flirtation, if it's done in the wrong way. Den/Nor
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,170 - Reviews: 12 - Favs: 85 - Follows: 7 - Published: 6/26/2010 - Denmark, Norway - Complete
Rain by Yuuichi93 reviews
'Aku benci hari hujan... Hujan mengingatkanku pada hari itu...' USxUK Oneshot! RnR would be nice
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,389 - Reviews: 7 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 6/13/2010 - America, England/Britain - Complete
Animal or Human? by 4869fans-nikazemaru reviews
Kencan romantis Ichigo ternyata dimata-matai! Dilain pihak, Byakuya sudah mengetahui gen apa yang ada dalam tubuhnya. Yeah, I'm back from my long vacation! R&R, please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 30,087 - Reviews: 145 - Favs: 57 - Follows: 22 - Updated: 5/23/2010 - Published: 4/18/2009 - [T. Hitsugaya, Ichigo K.]
Blind by le.clarius reviews
Ia ingin mereka berbagi seperti dulu lagi. Hati yang terluka. Ia ingin Arthur merasakan perasaan yang sama dengannya. Ia ingin Arthur merasakan sakit yang sama. Ya! Arthur harus merasakan bagaimana sakitnya! USUK, slight FrUK. RnR please!
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 844 - Reviews: 10 - Favs: 9 - Published: 5/23/2010 - America, England/Britain - Complete
Servant Of Evil by Cloudlessky97 reviews
Kau adalah putri. Dan aku pelayanmu. Kita adalah saudara kembar yang terpisah oleh takdir, dan bertemu kembali. Based on Servant Of Evil, a song by Kagamine Len from Vocaloid
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,832 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 5/8/2010 - America, Canada - Complete
Mak Comblang Ala Akatsuki by yukeh reviews
LAST CHAPTER! Bagaimana akhir perjodohan itu? apakah akan DeiIno atau SasoDei? :P Plis read and review!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 14 - Words: 32,348 - Reviews: 402 - Favs: 93 - Follows: 20 - Updated: 4/26/2010 - Published: 4/21/2008 - Deidara, Akatsuki - Complete
Many Ways To Flirt by AlmightyHero reviews
Setiap negara punya cara masing-masing untuk merayu negara lain yang mereka sukai dengan rayuan gombal. Seperti apa ceritanya? Pairing mentioned. R&R
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,215 - Reviews: 18 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 4/10/2010 - Complete
Pirates of Hetalia by kuroshironimu reviews
Parodi Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Warning: OOC, crack-pair, plot yang agak tidak sesuai dengan film, susunan cast yang agak absurd
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 6 - Words: 7,671 - Reviews: 29 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 4/10/2010 - Published: 3/7/2010 - England/Britain, Spain
Controversial by Dani en Yuki reviews
Ini adalah fanfic kontroversial... that's all.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,047 - Reviews: 20 - Favs: 7 - Published: 3/26/2010 - Lithuania, Russia - Complete
Haunt The Haunting in The Haunted Dorm by Dani en Yuki reviews
Para siswa kurang kerjaan di WW Gakuen meluangkan waktu mereka yg terbuang sia-sia untuk menceritakan kisah horror, dan berakhir memburu hantu di asrama mereka yang katanya angker. RnR!
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 7,412 - Reviews: 20 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 3/23/2010 - Published: 2/26/2010 - Complete
Take Me Out Hetalia Version by MoonZheng reviews
Tiga puluh seme single akan berjuang mati-matian untuk memperebutkan tujuh uke single yang ada di acara 'Take Me Out! Saksikan perjuangan mereka memperoleh cinta sejati! SLASH! MALEXMALE! OC, OOCNESS. DON'T LIKE DON'T READ! :D Segera di update. TT TT
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,528 - Reviews: 61 - Favs: 25 - Follows: 16 - Updated: 3/16/2010 - Published: 3/2/2010
Changin! by kuro lunatic reviews
chapter 09 update! hari pertama liburan malah nambah seorang pengacau lagi! warning : oc, ooc, fem! Hitsu R&R.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 9 - Words: 17,735 - Reviews: 86 - Favs: 23 - Follows: 12 - Updated: 3/3/2010 - Published: 6/2/2009 - T. Hitsugaya, S. Kusaka
Family Complex by AlmightyHero reviews
Tak selamanya enak bisa punya keluarga yang isinya orang-orang sempurna, setidaknya itu yang dipikirkan Arthur. Ia ingin memiliki kelebihan seperti anggota keluarganya yang lain. Mengapa demikian? Baca sendiri *author dilempar ke jurang*
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,719 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Published: 2/20/2010 - England/Britain - Complete
Are You Smarter Than A 6th Grader? by Dani en Yuki reviews
Tambahkan seorang peserta gak jelas dengan om-om gak guna kelas 6 SD. Inilah 'Are you smarter than a sixth grader'. Warning: OOC and all! Rnr?
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 5,622 - Reviews: 19 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 2/12/2010 - Published: 1/27/2010 - Complete
100 years by Bulecelup reviews
"Sayang, aku tahu kalau kau mencintaiku. Dan aku juga mencintaimu. Tapi sayangnya kita tak bisa bersatu sekarang...karena aku membencimu." Nethere/fem!Nesia.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 725 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/26/2010 - Netherlands - Complete
Hetare Facebook Error: REBOOT by Bulecelup reviews
Tunggu, ini bukan Star Trek2009: REBOOT! DX *Author di hajar*. Ini Hetare Facebook Error: REBOOT! Lebih nggak matching? Just for fun, boys and girls... ;D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,562 - Reviews: 16 - Favs: 21 - Published: 1/20/2010 - Complete
My Memories by miya-chan.loveanime reviews
Chapter 10. tim Gotei 13 sedang bersiap menghadapi pasukan Gin di Hueco mundo. sedangkan Ichigo kembali berlatih dgn Urahara,"Mulai besok kau akan ku latih kembali langsung dengan kekuatanku. Bukan dengan menggunakan alat” kata Urahara-san. Review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 10 - Words: 32,613 - Reviews: 79 - Favs: 20 - Follows: 8 - Updated: 1/10/2010 - Published: 2/3/2009 - Ichigo K., Rukia K.
Between Hate and Love SPECIAL Kencan by miyu201 reviews
Sebelum cinta berubah kembali menjadi benci, tunjukkanlah ketulusan hatimu untuk mempertahankan cintamu. Pairing: SasuSaku, NejiTen, NaruHina, SaiIno, dan ShikaTema. UPDATE LAST CHAPTER!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 16,948 - Reviews: 178 - Favs: 66 - Follows: 9 - Updated: 1/8/2010 - Published: 6/23/2008 - Complete
Everlasting song by Bulecelup reviews
"Aku tahu kau akan datang menyelamatkanku..." Kata Indonesia, tak dapat menyembunyikan rasa bahagianya. "Tidak, aku tak menyelamatkanmu...aku menyelamatkan kalian, berdua." Balas Netherlands , meletakan tangannya di atas perut Indonesia. MPREG.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,605 - Reviews: 18 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 1/1/2010 - Netherlands - Complete
Under The Paper Lanterns by Nakimochiku reviews
Alfred finds Kiku during the Gion Matsuri, and is shown around, learning new things about him and his culture. America x Japan, oneshot, enjoy
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,890 - Reviews: 9 - Favs: 67 - Follows: 4 - Published: 12/30/2009 - America, Japan - Complete
Hetare Facebook Error by Bulecelup reviews
Hetalia di tambah Facebook: Kaga maching. Just for fun, folks. :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,340 - Reviews: 26 - Favs: 31 - Follows: 3 - Published: 12/10/2009 - Complete
Snow, Legend, and a Village by Quinsi Vinsis reviews
Ichigo yang tengah berusaha mencari Rukia di tengah badai salju bertemu dengan orang yang tidak ia duga sama sekali. Lalu Kusaka cs menemukan Senna, salah satu korban keganasan roh salju. Sebenarnya, siapakah roh salju itu? Chap 2: Blizzard. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Mystery - Chapters: 2 - Words: 7,774 - Reviews: 32 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 11/29/2009 - Published: 8/11/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Snowboarder's Paradise by Arashi-No-Shadow reviews
Toshiro is a snowboarder, but he wants to get better, so he takes a course, and after he's done he goes to a ski hill, and meets a celebrity. Yaoi. Rated M. lol.
Bleach - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,273 - Reviews: 12 - Favs: 67 - Follows: 9 - Published: 11/7/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Fifty Things About Alfred and Arthur by Licla Veltrine reviews
Sejumlah kata, yang mengambarkankan tentang mereka. USXUK. 50 Senteces Challenge dari Infantrum.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 569 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 11/1/2009 - America, England/Britain
Sayap Sayap Patah by Yoriko Rasha reviews
Rahasia itu telah terkuak, akankah ada harapan bagi skeptisisme tertepatinya sebuah janji? Bagi Hinamori, kini semua yang terjadi serasa berkebalikan dari sebelumnya. "Sebuah akhir yang lain dari oktalogi Sayap-Sayap Patah."
Bleach - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 9 - Words: 16,661 - Reviews: 94 - Favs: 31 - Follows: 5 - Updated: 10/22/2009 - Published: 8/17/2009 - T. Hitsugaya, M. Hinamori - Complete
Under the Tree by NakamaLuna reviews
Seorang pangeran yang dingin seperti aku ini tidak usah mempunyai teman," begitulah yang dipikirkan Toushiro. My first fic in fandom Bleach.. maaf kalau jelek, aneh, dan gaje... RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,235 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 8/7/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Serenada by chit catt reviews
AU. Discontinued. Kau tahu yang paling mirip di antara kami? Quasi una Fantasia.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 14,091 - Reviews: 49 - Favs: 9 - Updated: 7/9/2009 - Published: 11/6/2008
Unfaithful by Park Young Rin reviews
My First SongFict! Unfaithful by Rihanna. dedicated for someone out there. HitsuHina, Review please..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,872 - Reviews: 11 - Favs: 5 - Published: 7/5/2009 - T. Hitsugaya, M. Hinamori - Complete
My Promise Will Never Change by twinklingstar95 reviews
Hinamori yang berteman sejak kecil dengan Hitsugaya, terpaksa berpisah dengannya. Tetapi cinta mereka tidak berubah. Hinamori merindukan masa-masa ia bersama Hitsugaya, menghabiskan waktu bersama. Bagaimana perasaan Hinamori? Apa keputusan Hitsugaya?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 9,651 - Reviews: 30 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 6/29/2009 - Published: 2/11/2009 - M. Hinamori, T. Hitsugaya
Prasangka by CherryCho79 reviews
/AU. Pair? Find it out :P / Jangan salahkan Hinamori jika ia mulai menyangsikan 'kelurusan' Hitsugaya setelah mellihat adegan penembakan Ichigo pada pemuda itu. Benarkah mereka berdua gay?/
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,397 - Reviews: 16 - Favs: 11 - Published: 6/23/2009 - M. Hinamori, T. Hitsugaya - Complete
Virus Ebola? by Orange Burst reviews
Yup,virus yang menyebabkan penderitanya mati setelah mengeluarkan darah dari seluruh tubuhnya.Apa yang terjadi jika Toushirou tak sengaja melepaskan virus ini ke sekolah shinigami?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,511 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 6/18/2009 - Complete
I Wish by mirai y reviews
‘Aku ingin hubungan ini bisa terjalin selamanya’. Summarynya gaje ya? Gomen! Tapi R&R ya!
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 999 - Reviews: 22 - Favs: 4 - Published: 6/5/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Shinigami Saikyou POWER Katteisen by kuro lunatic reviews
Soul society ngadain turnamen shinigami terkuat. sorry kalo summary jelek, nggak jago bikin summry. ::YAOI:: R&R One-Shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,397 - Reviews: 19 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 5/16/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Hitsugaya Family by ichironami reviews
Keluarga... adalah sebuah nama yang indah. keluarga... adalah hal yang paling di butuhkan oleh setiap insan. dan di keluarga ini, akan banyak kejadian yang bermacam-macam. terdapat canda, tawa, tangis, dan..... cinta. di keluarga Hitsugaya..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 8 - Words: 17,979 - Reviews: 52 - Favs: 12 - Follows: 4 - Updated: 5/15/2009 - Published: 3/28/2009 - T. Hitsugaya, M. Hinamori
Bombs by Ivan-Lover69 reviews
What happened before, during, and after the bombing of Hiroshima and Nagasaki? Here's a peak of what it MIGHT have looked like through Hetalia ! Dates and times are 100% accurate. I just wrote a paper on this for History class. R&R WILL EARN YOU LOVE !
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - English - Tragedy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,830 - Reviews: 10 - Favs: 58 - Follows: 8 - Published: 4/30/2009 - America, Japan - Complete
The Forbidden Love by Park Young Rin reviews
*edited*Ini adalah cerita tentang cinta terlarang.. Cinta yang seharusnya tak boleh terjadi.. Another IchiRuki’s fict from me..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,575 - Reviews: 13 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 4/23/2009 - Rukia K., Ichigo K.
If the Death Calling by 4869fans-nikazemaru reviews
Tiba-tiba Toshiro teringat dengan apa yang terjadi saat Aizen dulu pura-pura mati. Dia penasaran. Apakah ada orang yang mau menangis untuk kematiannya nanti? R&R Very-long One-shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 8,743 - Reviews: 16 - Favs: 25 - Follows: 3 - Published: 4/18/2009 - T. Hitsugaya - Complete
Kejar Seme, Uke Kutangkap! by vongola ai reviews
Naruto bimbang dengan keputusannya. Namun, ia tak akan membiarkan Suigetsu berbuat seenaknya. Fiksi tentang Perjalanan cinta seorang Uzumaki Naruto. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 14,667 - Reviews: 47 - Favs: 12 - Follows: 3 - Updated: 4/16/2009 - Published: 10/9/2008 - Naruto U.
Bloody Bride by Park Young Rin reviews
“Kumohon…. Jangan menangis Hitsugaya-kun..” bisik Hinamori lemah sambil mengusap rambut Hitsugaya. Hitsugaya mengangguk. My second HitsuHina Fict, slight IchiRuki. WARNING : Death Content! Read n’ Review please..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,492 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Published: 4/5/2009 - M. Hinamori, T. Hitsugaya - Complete
Why? by Park Young Rin reviews
“Mengapa kau mengambilnya dariku? Mengapa kau mengambilnya disaat aku membutuhkannya?” Another IchiRuki's fict from me,, WARNING OOC, ending nggantung!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 741 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 3/19/2009 - Rukia K., Ichigo K. - Complete
How Many Your Chocolate? by 4869fans-nikazemaru reviews
Sequel to Ghost Hunter. Apa yang di alami mereka dalam Valentine kali ini? R&R please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,596 - Reviews: 19 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 3/17/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Inori by Park Young Rin reviews
Aku tidak marah padamu.. Aku akan bahagia jika kau bahagia..Arigatou, Rukia... My first One-Shot! IchiRuki! Review! Fic yang berhasil gue ketik dengan diam2.. Walopun mom udah ngancem bakal ngebanting laptop kesayanganku ini.. Tetep Jadi ceritanya!wkwk
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 659 - Reviews: 15 - Favs: 8 - Published: 2/28/2009 - Rukia K., Ichigo K. - Complete
Happiness You Give by Deeandra Hihara reviews
Si, mi querida. Ya sayangku. Kau berbahagia, aku pun begitu. Walau kita dipisahkan, aku percaya.. suatu hari, kita akan bertemu lagi, dan akan menjalani semuanya bersama lagi... EPILOGUE UPDATE! Inside! The Truth of Indonesian FFn Flamers!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 12 - Words: 44,444 - Reviews: 211 - Favs: 31 - Follows: 6 - Updated: 2/14/2009 - Published: 9/5/2008 - Complete
The Last Uzumaki by 5 sekawan reviews
Trailer update. Semua kejadian dibeberkan, dikuak secara singkat.. Hingga akhir cerita. Postingan terakhir. Inside! Inside! The Truth of an Indonesian FFn Flamer.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Drama - Chapters: 4 - Words: 19,830 - Reviews: 83 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 2/14/2009 - Published: 8/12/2008 - Complete
Ibuku bukan ibuku by ParaKiss Cathleen reviews
Reina memiliki ibu yg tak layak disebut sebagai ibu. Reinalah yg mengurusi semua urusan rumah tangga & mengurus ayahnya yang sedang sakit. Sementara ibunya, malah asyik berselingkuh & hampir membunuh ayah Reina juga Reina. Apakah yang akan Reina perbuat?
Hell Girl - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,516 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 1/18/2009 - Complete
Bonds by Verde Maripossa reviews
Inilah saatnya! Siapa sangka, misi yang biasa saja, dapat membuat kerjasama mereka tumbuh. Collab Azumi Uchiha - Blackpapillon ! XD RnR?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 2 - Words: 8,212 - Reviews: 22 - Favs: 8 - Updated: 1/17/2009 - Published: 1/9/2009 - Complete
The Legend Of Ghost School by yuchunuke reviews
DISCONTINUED-
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Angst - Chapters: 6 - Words: 11,911 - Reviews: 47 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 1/16/2009 - Published: 10/13/2008
Bukan Hari Ini by Will you reviews
“Ka.. kare..na a..ku, sa..ngat mem…ben..benci..mu,” perkataan Sakura sangat membekas di hati Sasuke. R n R donk minna-san! Ini songfic dari lagunya Cokelat Bukan Hari Ini. Enjoy!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,800 - Reviews: 19 - Favs: 4 - Published: 1/8/2009 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Aku Datang Untukmu by Saotome no Utahime reviews
Pada suatu malam di tengah malam saat Sakura sendirian di kamarnya, seseorang datang memperkenalkan diri sebagai seseorang yang amat sangat tidak pernah diharapkan oleh siapapun....
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 3 - Words: 2,873 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 1/7/2009 - Published: 10/10/2008 - Sakura H., Itachi U.
Ghost Stories by Muggle 30.05.80 reviews
Kumpulan cerita hantu: Mimpi buruk 5 sahabat berawal dan bermula di suatu malam bulan purnama karena hendak menyelamatkan satu sahabat, empat yang lain ikut dalam penderitaan. -Final Chapter- dan Epilog. Please Read and Review. Doumo Arigatou Minna!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 5 - Words: 6,838 - Reviews: 119 - Favs: 36 - Follows: 11 - Updated: 1/2/2009 - Published: 8/16/2008 - Complete
Kimi No Memori by Akina Takahashi reviews
Apakah akan ada akhir yang bahagia bagi cinta tragis Haruno Sakura dan Uchiha Sasuke? Akankah Tuhan memberi kesempatan kedua bagi Sasuke? SasuSaku, NaruHina
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 11,674 - Reviews: 84 - Favs: 53 - Follows: 12 - Updated: 12/29/2008 - Published: 9/10/2008 - [Sasuke U., Sakura H.] [Naruto U., Hinata H.] - Complete
Fakta Seorang Neji by katana13 reviews
At last.. Diupdate juga. Di chapter ini banyak OC-nya, mungkin hampir sama banyaknya dengan main chara. Okeh. R&R yak!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 5,421 - Reviews: 53 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 12/14/2008 - Published: 10/10/2008 - Neji H., Sasuke U.
One Hope by Kirisha Zwingli reviews
DISCONTINUED. AU — Harapanku yang kedua. Bisa bertemu lagi dengannya dalam keheningan yang sama.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 3 - Words: 5,377 - Reviews: 56 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 12/14/2008 - Published: 11/18/2008 - Naruto U.
Geliefde Haruno Sakura by Genevieve Rousseau reviews
Ganti judul tadinya Geliefde Uchiha Sasuke jadi Geliefde Haruno Sakura. Tangan Sasuke yang bergerak . SasuSaku fic. Please read. Kalau ada author yang pernah menulis SasuSaku, read it please!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 5,148 - Reviews: 70 - Favs: 16 - Follows: 11 - Updated: 11/28/2008 - Published: 11/14/2008 - Sakura H.
Hari Ini, Hujan Turun by blackpapillon reviews
AT Hari ini hujan turun deras sekali, dan Sakura menunggu di trotoar, memperhatikan tempias hujan, sendirian. /oneshot/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,618 - Reviews: 44 - Favs: 46 - Follows: 2 - Updated: 11/8/2008 - Published: 5/23/2008 - [Sasuke U., Sakura H.]
Execution by Muggle 30.05.80 reviews
ONE-SHOT! Sasuke, Naruto, dan Gaara meninggal dengan cara yang sama dan penyebab yang sama.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Crime/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,903 - Reviews: 18 - Favs: 5 - Published: 11/8/2008 - Sasuke U. - Complete
Cahaya dalam Kegelapan by Ainara aya reviews
CH.2 UP!Namaku Sakura. Kehidupanku sempurna karena sebagai seorang putri bangsawan, aku bisa mendapatkan semua yang kuinginkan. Semua kecuali kebebasan. Namun pada akhirnya aku dapat meraih kebebasan itu sejak seorang pemuda memasuki kehidupanku. SasuSaku
Naruto - Rated: K - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,610 - Reviews: 23 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 11/3/2008 - Published: 6/24/2008 - Sakura H., Sasuke U.
I'll Be By Your Side, Always by Frozen-Void reviews
Ichigo and Hitsugaya have a wonderful night, but something Urahara says the next day shakes them up. Can the two of them handle what's about to come? .:YAOI:.:M-Preg:.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Family - Chapters: 13 - Words: 14,955 - Reviews: 102 - Favs: 119 - Follows: 40 - Updated: 10/20/2008 - Published: 7/17/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
I Am Here by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! "Aku disini, Iruka. Aku disini.", bisik Kakashi. Sebuah fanfict obsesi yang juga merespon Naruto chap 420. KakaIru, shonen ai.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,587 - Reviews: 38 - Favs: 18 - Follows: 1 - Published: 10/15/2008 - [Kakashi H., Iruka U.] - Complete
Kau Yang Beruntung by Saotome no Utahime reviews
Apa yang terjadi kalau Sakura bertemu dengan Karin! Nggak peduli Karin anggota Akatsuki atau Sakura yang shinobi Konoha, mereka memang sudah ditakdirkan untuk bertarung... :D SakuraVSKarin.... R&R
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 966 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/11/2008 - Sakura H., Karin - Complete
Setelah Kami Pergi by Yvne F.S. Devolnueht reviews
“Aku sedang membuat permohonan setelah kematian.” Sasuke segera berpaling. Ia malah terlihat senang.“Wow! Boleh aku ikut menulis? Sehalaman saja...! Bagianku!". Aku mengangguk semangat. Sasuke memang sahabat terbaikku. BASED ON WAYS TO LIVE FOREVER . r&r?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,800 - Reviews: 20 - Favs: 25 - Follows: 1 - Published: 10/8/2008 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
Ichiraku Ramen VS Krusty Krab by Marsilea pu3 reviews
Chap.3 update! Perjalanan mnuju Bkini Bottom di mulai.. Tpi tidak layaknya ninja yang berjalan di atas air dgn cakra.. Sakura menemukan cara lain untuk pergi ke sana.. Bagaimana caranya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Romance - Chapters: 3 - Words: 2,547 - Reviews: 24 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 10/8/2008 - Published: 5/20/2008 - Sakura H., Sasuke U.
Pernikahan yang Di Tunggu by Hola-Ucup-Disini reviews
Ini cerita tentang Hinata yang dipaksa menikah... karena umurnya sudah harus menikah... siapakah jodohnya Hinata? Silahkan membaca...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 9 - Words: 16,404 - Reviews: 451 - Favs: 59 - Follows: 41 - Updated: 10/8/2008 - Published: 5/30/2008 - Naruto U., Hinata H.
Bersamamu by lil-ecchan reviews
Chapter 4: Perundingan. 'Andai dengan kesamaan ini aku bisa melindunginya...'. NarutoHinata fic.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Adventure - Chapters: 4 - Words: 4,861 - Reviews: 48 - Favs: 9 - Follows: 4 - Updated: 10/7/2008 - Published: 8/9/2008 - Naruto U., Hinata H.
Mou Hitotsu no Chijou by Maria Skodowska-Gurie reviews
ONESHOOT ! There is a concert in Theater Seireitei... RenjiRuki, GinChen, KiraKani, HisaHina, HitsuYuki
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,113 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 10/7/2008 - Complete
A Story Before Bedtime by yoyocchi reviews
Dalam tidurnya, anak perempuan itu perlahan-lahan kian hilang bersama cahaya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 7 - Words: 23,842 - Reviews: 48 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 9/28/2008 - Published: 6/5/2008 - Sasuke U.
7 Things by lil-ecchan reviews
Walaupun sebenarnya, dia merasa, ada yang aneh dengan Naruto, dan mempunyai rencana kecil, hari ini…
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,941 - Reviews: 18 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 9/25/2008 - Hinata H., Naruto U. - Complete
Curang by chit catt reviews
AR. SasukeSakura— Hanya Sakura yang tahu bagaimana cara membangunkan 'seorang' ayam mati.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 450 - Reviews: 29 - Favs: 39 - Follows: 5 - Published: 9/23/2008 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
wHy? by Noriko Saionji reviews
cerita yang menceritakan kehidupan siswa SMA yang...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 3,958 - Reviews: 30 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 9/19/2008 - Published: 9/1/2008
Shika 'n De Nuno! by Cantik-Chan reviews
Shikamaru pengen bkin band, nih! Dia pun minta Naruto, Neji 'n Sasuke buat jadi personilnya! Wah..gimana jadinya yah? Baca aza sendiri! Dunn forget 2 review! CHAP 2 APDETH!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 4,397 - Reviews: 35 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 9/14/2008 - Published: 5/28/2008 - Shikamaru N.
Jangan Pernah Tinggalkanku Sendiri by lil-ecchan reviews
Sasuke segera bersiap-siap, dan berharap kalau dia bisa menyelesaikan syuting kali ini lebih cepat, dan bisa segera pergi, ke tempat Sakura. SasukeSakura fic, ONESHOT
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,137 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 9/13/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Melahirkan Itu Sulit by Arialieur reviews
Hinata mau melahirkan. Kiba kebingungan. Ikuti perjuangan Kiba menghadapi semua rintangan yang menghadang mereka! AU, KibaHIna, sedikit SasuNaru, ONESHOT!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,166 - Reviews: 30 - Favs: 25 - Follows: 1 - Published: 9/13/2008 - Kiba I., Hinata H. - Complete
Eh? by katana13 reviews
Cerita tentang Naruto dkk yang dibuat kaget hanya karena sehelai kertas. Fanfic pertama bikinan Author. -ONESHOT- Jangan lupa R&R!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,315 - Reviews: 16 - Favs: 4 - Published: 9/12/2008 - Complete
The Truth by Sabaku no Ghee reviews
ONESHOT! Sebuah kenyataan menyakitkan yang terjadi di balik pembantaian klan Uchiha dan perseteruannya dengan klan Senju. Pertarungan legendaris antara Hokage Pertama dan Uchiha Madara. SasuNaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,944 - Reviews: 64 - Favs: 43 - Follows: 9 - Published: 8/22/2008 - [Sasuke U., Naruto U.] [Madara U., Hashirama S.] - Complete
Bloody Bride by TensaisBaka reviews
NejiTen fic. Akhirnya gaun putih bersih itu ternodai oleh merahnya darah... Wajib review.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 188 - Reviews: 18 - Favs: 2 - Published: 8/13/2008 - Neji H., Tenten - Complete
Valentine With Akatsuki by Yuuichi93 reviews
Cara buat coklat n' bagaimana cara mereka menghabiskan Valentine ; Read Pleezz! XD Akhirnya fict ini telah selesai dan meninggalkan dirinya secara abadi di ... -.LEBAY AMAT SIH!.- Yah, R&R ok! Thanks mina! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 11,053 - Reviews: 62 - Favs: 14 - Follows: 3 - Updated: 8/2/2008 - Published: 2/12/2008 - Complete
The True Feelings by miyu201 reviews
“Aishiteru…..” bisik cowok itu sambil tersenyum, menatap gadis berambut pink yang kini tertawa kecil dihadapannya. Satu kecupan manis dia berikan di bibir gadis itu. Pairing: SasuSaku, SaiIno, NejiTen, SaiSaku, SasuIno. UPDATE LAST CHAPTER!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 9 - Words: 24,273 - Reviews: 181 - Favs: 41 - Follows: 6 - Updated: 7/31/2008 - Published: 3/27/2008 - Complete
Nakama by Azureila reviews
Bagi Kakashi, selalu ada cara untuk menunjukkan rasa cinta, bahkan dalam diam. Namun, di suatu sore yang cerah lama berselang, Minato Namikaze mengajarkannya sesuatu tentang cinta dan harapan yang melintasi generasi hingga sekarang. CHAPTER 4 UPDATED!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 4 - Words: 16,115 - Reviews: 91 - Favs: 28 - Follows: 11 - Updated: 7/28/2008 - Published: 5/5/2008 - Kakashi H., Sasuke U.
SILET:Konoha Style! by hoshi.na-chan reviews
Last gossip! Kali ini Silet menyajikan Top5!Gossip seputar selebritis di Konoha! Ada gosip tentang kesuksesan seleb muda, Akatsuki bikin Clothing Line, liputan ulang tahun Sasuke, kejutan ShikaTema, dan... the Wedding of Uchiha and Uzumaki! Hah! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 12 - Words: 15,285 - Reviews: 339 - Favs: 80 - Follows: 19 - Updated: 7/27/2008 - Published: 1/27/2008 - Complete
Sasuke is a good boy by Maria Skodowska-Gurie reviews
HIATUS. Possibly, it never be completed
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 815 - Reviews: 16 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 7/26/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
A Moment of Hapiness by Yuuichi93 reviews
Songfict pertama ku. Hancur! T-T SasuSaku R&R plis! Butuh saran dan kritik TT TT
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 662 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Published: 7/23/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Selalu dan Selamanya by raichan as rhodes reviews
mereka menyayagi Sakura selalu dan selamanya. sasu X saku
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,017 - Reviews: 35 - Favs: 23 - Follows: 2 - Published: 7/12/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Ordinary Girl by Karupin.69 reviews
DISCONTINUED. Ino, sang Ratu Sekolah mulai beraksi melawan dedemit-dedemit kecil yang berani merebut Sai-nya. *InoSaiOC
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,035 - Reviews: 31 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 7/10/2008 - Published: 5/20/2008 - Ino Y.
I want to taste a piece of heaven by eye-of-blue reviews
AU. Kehilangan orang yg kita sayangi memang menyakitkan, tapi jauh lebih menyakitkan jika kehilangan mereka satu per satu...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 6,109 - Reviews: 51 - Favs: 10 - Follows: 4 - Updated: 7/8/2008 - Published: 6/6/2008 - Naruto U. - Complete
GANGSTER PEMBUKAAN REKRUiTment by Hola-Ucup-Disini reviews
Konoha adalah sebuah negeri yang memiliki ninja terkuat
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 7 - Words: 9,137 - Reviews: 95 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 7/5/2008 - Published: 5/8/2008
Let It Flow by Azure Azalea reviews
D'last chap iz in d house...!Setelah Sasuke memutuskan untuk menyerang Konoha, mungkin akan lebih baik kalau seseorang menghentikannya...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 5 - Words: 6,054 - Reviews: 26 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 6/28/2008 - Published: 6/6/2008 - Sasuke U. - Complete
MLMau Lagi by Shara Sherenia reviews
One Shot: “Shana...” Itachi nyamperin cewenya itu. “Apa, Itachi?” Shana nyaut. “Mau lagi dong...” Ups! Anak kecil nggak boleh baca! Nggak ding. Boleh kok. Rate-nya K. Anak alim nggak boleh baca...boleh asal REVIEWS!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 491 - Reviews: 20 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/19/2008 - Itachi U. - Complete
Pulang by raichan as rhodes reviews
siapa sangka perjalanan pulang sekolah bisa menyenangkan? AU. NaruHina.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,013 - Reviews: 47 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 6/18/2008 - Naruto U., Hinata H. - Complete
akatsuki's babys by kuroiyuki reviews
nagh,gmn jadi'a kloo akatsuki jdii baby sitter? KONOHA ANCUUURR wkakwkakkwa just read in XD
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,936 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 6/17/2008 - Complete
CInta Lama Bersemi Kembali by sudahjelasisaiia-CHEN-dol reviews
Heee..! Maklumin yow! Masih baru nichz..! Pairing..komplit kok! But..non ino!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,353 - Reviews: 23 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 6/17/2008 - Published: 6/16/2008 - Temari, Shikamaru N. - Complete
The Other Naruto by raichan as rhodes reviews
ada orang yang menyamar jadi dirinya? atau ada hantu kesepian yang menyamar jadi dirinya? atau Naruto hanya bersandiwara? atau mungkin dia gila?. Perubahan Naruto yang makin hari makin mencolok membuat Sakura berspekulasi. NO PAIRING.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,261 - Reviews: 19 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 6/17/2008 - Naruto U.
An Impossible Dream by hoshi.na-chan reviews
Last chapter: “Apa arti ‘gampangan’, ibu?” Akhir dari mimpi-mimpi Sakura...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 9,148 - Reviews: 129 - Favs: 52 - Follows: 9 - Updated: 6/15/2008 - Published: 4/1/2008 - Sakura H., Sasuke U. - Complete
June 9th by chit catt reviews
ItachiSasuke— Semestinya, 9 Juni menjadi salah satu hari yang paling dibenci Sasuke dalam hidupnya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 525 - Reviews: 8 - Favs: 6 - Published: 6/9/2008 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Kemenangan Naruto by Ainara aya reviews
EPILOGUE IS HERE! Naruto jadi perfect kayak Sasuke? Apa kata dunia? Kalo mau tau baca aja, abis itu direview ya!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Drama - Chapters: 2 - Words: 2,943 - Reviews: 30 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 6/8/2008 - Published: 6/2/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Gomenasai by yondie93 reviews
Waktuku tinggal sebentar lagi... Tapi di mana dia? Aku ingin mengatakan sesuatu padanya, sesuatu yang sangat penting. Sasuke POV
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 697 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Published: 5/30/2008 - Sasuke U. - Complete
Kisah Akatsuki sebelum ulangan umum by kagurafuuko reviews
ehhmm Besok Akatsuki akan menghadapi ujian akhir sebagai murid SMA kelas 1... tapi malemnya banyak kejadian gaje yang bener bener ga jelas... Jujur... ini merupakan curhat author, jadi ini merupakan fanfic tanpa plot dari hasil nyampah author
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,936 - Reviews: 24 - Favs: 7 - Published: 5/29/2008 - Complete
Bittersweet by hoshi.na-chan reviews
Hal terakhir yang dilihatnya adalah... Senyum Sasuke. Dan air mata yang jatuh dari mata hitamnya. Mata Sakura tertutup. Seperti dulu. Ciuman pertama..dan terakhirnya.. Dengan pria yang akan selalu dicintainya...selamanya...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,295 - Reviews: 32 - Favs: 29 - Follows: 4 - Published: 5/28/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Ini Deidara ato si Amrozi? by Hola-Ucup-Disini reviews
Kisah tentang kesiapan Konoha dalam menghadapi teror bom dari teroris awan merah
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 7,333 - Reviews: 26 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 5/25/2008 - Published: 4/19/2008 - Naruto U.
Ingatan Masa Lalu by blackpapillon reviews
..."Aku selalu ada di sini." /oneshot/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,745 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Published: 5/23/2008 - [Sasuke U., Sakura H.] - Complete
Bocah Konoha Main Iklan 2! by Cantik-Chan reviews
Ini adalah lanjutan dari 'Bocah Konoha Main Iklan! Tapi, yang ini para ceweknya loh... gimana ya, akting para shinobi cewek Konoha?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 2,226 - Reviews: 23 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 5/23/2008 - Published: 5/3/2008 - Sakura H., Hinata H., Tenten, Jiraiya
A Nightmare by yondie93 reviews
A fic tribute to Uchiha Itachi
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 568 - Reviews: 20 - Favs: 8 - Published: 5/23/2008 - Sasuke U., Itachi U. - Complete
Puteri Tidur by blackpapillon reviews
Puteri tidur akan bangun dengan kecupan dari sang pangeran." /oneshot/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,153 - Reviews: 17 - Favs: 33 - Follows: 1 - Published: 5/22/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Dia by blackpapillon reviews
Dia adalah satu-satunya orang yang membuatku merasa seperti seorang puteri... /oneshot/
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 531 - Reviews: 19 - Favs: 22 - Follows: 1 - Published: 5/20/2008 - [Sakura H., Sasuke U.] - Complete
Ai by lil-ecchan reviews
Temari senang sekali kalau pergi ke Konoha. Ada apa gerangan?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 5,859 - Reviews: 44 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 5/18/2008 - Published: 4/20/2008 - Shikamaru N., Temari - Complete
Hinata No Hibi by lil-ecchan reviews
naruxhina songfic . 'mousukoshi' ost 'midori no hibi' . R&R
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,670 - Reviews: 25 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 5/18/2008 - Published: 5/4/2008 - Naruto U., Hinata H. - Complete
NARUTO NEMU CEWEK by Hola-Ucup-Disini reviews
Cerita ini mengisahkan tentang gagalnya Naruto mengajak ngedate cewek-cewek ninja di Konoha. Cerita ini mengisahkan tentang pertemuan Naruto dengan seseorang yang membekas di hati Naruto.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 6,162 - Reviews: 60 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 5/17/2008 - Published: 4/19/2008 - Naruto U., Hinata H.
Sakit Banget Hati Ini by Hola-Ucup-Disini reviews
Mereka berdua Ciuman Sasuke dan Sakura
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 735 - Reviews: 16 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 5/4/2008 - Naruto U. - Complete
Sasuke is Gaara by Sabaku no Ghee reviews
COMPLETE! Epilog : Selamat tidur, Gaara. Selamat tidur, Sasuke. Tapi aku tak akan pernah, melupakan kalian. Selamanya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 16 - Words: 56,063 - Reviews: 582 - Favs: 301 - Follows: 45 - Updated: 5/3/2008 - Published: 4/3/2008 - [Sasuke U., Naruko U., Gaara] - Complete
From Me To You by Open Casket Ceremony reviews
Abused by his adoptive father, Hitsugaya refuses to speak about his miserable home life to anyone at school. Desperate, Ichigo would do anything to save him. IchiHitsu, rated M for sexuality.
Bleach - Rated: M - English - Chapters: 3 - Words: 4,963 - Reviews: 63 - Favs: 60 - Follows: 83 - Updated: 3/21/2008 - Published: 3/18/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
When You're Gone by VyxenSkye reviews
A message about hate crimes: IchiHitsu. “I miss you, Toshiro.”
Bleach - Rated: T - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,588 - Reviews: 32 - Favs: 58 - Follows: 6 - Published: 3/13/2008 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Nisan Kedua by Yuuichi93 reviews
Deidara dan Itachi sedang menjalankan misi. Itachi memohon pada Deidara agar ia boleh membuat sebuah jebakan... apa yang akan terjadi? one shot... short story, mungkin FF trakhir sebelom ujian... hehe... ItaDei
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 796 - Reviews: 13 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 5/29/2007 - Deidara, Itachi U. - Complete
Tamed Steed of Thunder by SheisNoLongerHere reviews
(by Gingi and Quicksilver) A riding lesson turns into a struggle to capture the Red Hare. Can Zhou Yu, Gan Ning, and Lu Xun catch the wild steed without the aid of Lu Meng? Contains YAOI. Gan Ning/Lu Xun (yeah, couple's been done before, but oh well).
Dynasty Warriors - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 9,631 - Reviews: 17 - Favs: 28 - Follows: 5 - Published: 6/14/2003
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Everlasting Warmth reviews
Novel yang kubawa ini adalah satu-satunya novel yang tak pernah habis kubaca. Karena ukurannya terlalu tebal? Karena aku tidak punya waktu luang untuk membacanya? Entahlah, aku tidak tahu. Yang pasti, novel ini seakan-akan tidak membiarkanku lari dari dunianya. A RivaEre drabble.
Shingeki no Kyojin/進撃の巨人 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 721 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 11/30/2013 - Levi, Eren Y. - Complete
Reinkarnasi reviews
Mengikat hubungan dengan siluman sesungguhnya adalah hal yang tabu, tapi perasaan tidak membatasi dan memandang apapun. Bagaimanakah perjuangan Kuroko, sang pembasmi siluman, mempertahankan hubungannya dengan Kise, sang siluman rubah? KiKuro.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,650 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 11/15/2012 - Kise R., Kuroko T.
Kehangatanmu reviews
Lagi-lagi Yata terserang flu. Biasanya Fushimi selalu bersamanya jika sedang sakit, tapi kali ini dia hanya sendirian. SaruMi.
K - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 832 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Published: 11/14/2012 - Fushimi S., Yata M. - Complete
Kimi no Hikari reviews
Kenapa aku tidak dipilih sebagai cahayanya? Kapan aku menjadi cahaya untuknya? Pertanyaan tersebut berputar-putar dalam pikiran Kise Ryouta. Dia ingin menjadi cahaya bagi Kuroko Tetsuya, sang bayangan. Namun dia merasa bahwa dirinya belum cukup untuk menjadi cahaya bagi Kuroko. Apakah dia masih mempunyai kesempatan? Kise/Kuroko. Happy Teikou!KiKuro Day 8/15 !
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,828 - Reviews: 7 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 8/15/2012 - Kise R., Kuroko T. - Complete
Maafkan Aku reviews
Maafkan aku. Kata-kata itulah yang selalu dilontarkan oleh Chiaki karena sudah merasa bersalah pada Hatori. Sampaikah seuntai kata itu di hati kekasihnya? Oneshot.
Sekaiichi Hatsukoi - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,711 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 9/22/2011 - Yoshiyuki Hatori, Chiaki Yoshino - Complete
Show Yourself, Lady! reviews
Hari-hari yang menyenangkan pun akhirnya datang, menggantikan hari-hari lalu yang kelam. Akhirnya, Arthur Kirkland bisa kembali tersenyum dengan bahagia, bersama dengan sahabat sekaligus kekasihnya. (USxUK, Completed.)
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 13 - Words: 32,772 - Reviews: 95 - Favs: 25 - Follows: 7 - Updated: 6/21/2011 - Published: 3/15/2010 - England/Britain, America - Complete
Cinta Setengah Tiang: FINAL reviews
EPILOG: Gadis berambut pink itu berjalan menyusuri jalan di antara tempat tidur tersebut, tempat tidur yang terbuat dari tanah berumput. Hingga akhirnya dia bertemu dengan kekasihnya.. dulu. - dedicated for SasuSaku Fanday!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 11 - Words: 24,316 - Reviews: 149 - Favs: 37 - Follows: 8 - Updated: 2/20/2011 - Published: 6/21/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Jigoku Hime reviews
Kau membenci seseorang? Hubungi saja Jigoku Hime, maka kau bisa mengirimkan orang tersebut ke neraka. Oneshot, threesome, based from Jigoku Shoujo. RnR please XD
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Drama/Horror - Chapters: 1 - Words: 3,682 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 12/21/2010 - Japan - Complete
Kutemukan Kembali reviews
Indonesia kembali mengenang masa lalunya bersama Netherlands. Ada kenangan manis dan pahit bersamanya, membuat dia ingin menangis mengingatnya. Namun, sesuatu pun terjadi secara tiba-tiba. - NetherxfemNesia! RnR please! :D
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,681 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 1/31/2010 - Complete
Cherry Blossom or Chrysanthemum? reviews
Sakura atau Krisan? Arthur jadi bingung mana di antara dua bunga itu yang merupakan bunga nasional milik Kiku. Tapi kenapa mesti repot dia memikirkan hal itu ya? First fic on Hetalia fandom, RnR please xD
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,824 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Published: 12/31/2009 - England/Britain, Japan - Complete
Holy Hell reviews
[DISCONTINUED] Sebuah kisah cinta berujung dengan penyiksaan. Tak tahan ingin keluar dari siksaan itu, maka satu-satunya jalan keluar adalah Jigoku Shoujo. - CROSSOVER! Bleach-Jigoku Shoujo.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Mystery - Chapters: 3 - Words: 8,255 - Reviews: 26 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 12/5/2009 - Published: 6/13/2009 - Complete
Seuntai Kata Maaf reviews
Salah? Aku memang salah. Membuatmu kecewa, tersakiti, dan membuatmu menangis sedih.. - IchiRuki oneshot! RnR please! xD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,816 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Published: 11/21/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
You Saved Me Again reviews
Akhirnya Rukia mengakui, bahwa Ichigo adalah seseorang yang hebat. Seorang shinigami yang hebat.. - BASED ON BLEACH: FADE TO BLACK, RnR please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,238 - Reviews: 13 - Favs: 6 - Published: 10/7/2009 - Rukia K. - Complete
SORRY reviews
Apa yang kau rasakan? Jika tanpa kau sadari kau mengecewakan sahabatmu? - IchiHitsu, Shounen-Ai, RnR please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,385 - Reviews: 13 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 9/25/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Dengarkan Curhatku reviews
Song by: Vierra - Rukia dengan senangnya menulis di buku harian. Tentang kehidupannya, juga tentang dirinya dan orang yang disayanginya... IchiRuki! RnR please!
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,299 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Published: 6/3/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
This Light I See reviews
Song by: Romi Paku. Ketika Hitsugaya kembali ke kantor redaksi, dia ditanya oleh Rangiku. Kenapa dia begitu perhatian kepada Hinamori? - Sequel dari BECAUSE OF YOU, RnR!
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,971 - Reviews: 11 - Favs: 3 - Published: 5/2/2009 - T. Hitsugaya - Complete
Sempat Memiliki reviews
Song by: Yovie & Nuno. Di malam yang bersalju, Ichigo mengingat sebuah kenangan. Kenangan yang tak pernah dia lupakan. Bersama seorang gadis yang sangat dicintainya.. IchiRuki! XD AU, maybe OOC. RnR please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,481 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Published: 3/21/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Because of You reviews
Hinamori telah bertemu seorang pemuda di perpustakaan kota, pemuda itu mengajarinya macam hal tertentu dengan buku yang ditulis oleh seorang penulis terkenal. Bagaimana jika Hinamori tahu bahwa pemuda itu adalah sang penulis terkenal itu? My 1st fic, RnR!
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,770 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Published: 2/7/2009 - T. Hitsugaya, M. Hinamori - Complete
Every Heart reviews
Song by : BoA - Di malam Natal bersalju tahun ini, Sakura sendirian. Dia jadi ingat dengan tetangganya yang baik hati itu, penghuni apartemen nomor 201. Namun, malam itu Sakura diberikan hadiah Natal yang sangat spesial. Apakah itu ? SasuSaku SONGFIC !
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,721 - Reviews: 25 - Favs: 18 - Published: 12/17/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Mbah Dukun reviews
[DISCONTINUED] Naruto minta tolong sama Mbah Dukun biar Sasuke gak populer lagi. Gimana ceritanya ya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 8,002 - Reviews: 52 - Favs: 9 - Follows: 2 - Updated: 11/15/2008 - Published: 4/5/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Bukan Hari Ini reviews
Songfic : Bukan Hari Ini by Cokelat. Naruto dan Hinata akan bertunangan, tapi ada seseorang yang tidak menyetujuinya. Siapakah dia ? NaruHina
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,777 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Published: 9/29/2008 - Naruto U., Hinata H. - Complete
Angkat Donk ! reviews
Song fic ! Temari diajak kencan sama Shikamaru, tapi setiap Temari meneleponnya selalu gak diangkat. Kenapa ya ?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,398 - Reviews: 17 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 8/8/2008 - Temari, Shikamaru N. - Complete
Sesaat reviews
Meskipun cinta cepat datang, tapi akan cepat pergi... SasuSaku
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,592 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Published: 6/13/2008 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
Cinta Berantai reviews
Ada cewek namanya Mika, ada cowok namanya Kiba, ada juga cewek namanya Hinata. Mika menyukai Kiba tapi Kiba menyukai Hinata, apa yang terjadi ? OCxKibaxHinaxNaru
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,128 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 4/25/2008 - Hinata H., Kiba I. - Complete