upeekaboo
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 10-22-08, id: 1722694, Profile Updated: 10-08-11
Author has written 13 stories for Naruto, and Glee.

Twitter : Formspring : Fiction Press : Multiply : Facebook : Tumblr : Blogger

Or, you can gimme a mail at:

geenleven@live.com (Live Messenger)


Normally, sebagai seorang siswi SMU biasa, saya bisa lebih update tentang fanfiksi yang sudah saya ikuti semenjak saya duduk di bangku SMP. Nyatanya, tidak. Sekarang saya hanya diberi kesempatan sebagai silent reader dalam dunia tulis-menulis ini. Dalam waktu terakhir ini, saya memang menggeluti fandom bandslash; dimana para personil band western menjadi karakter dalam fanfiksi. Bukannya bermaksud untuk menjadi pecundang dengan meninggalkan fandom yang membesarkan nama saya sendiri, namun banyak kendala yang sudah saya lewati selama berada di FNI. Saya masih belum mampu untuk menulis cerita yang berhubungan dengan karakter anime/manga.

Ketika mengecek e-mail tua ini, saya mendapat banyak review yang menanyakan kapan saya meng-update cerita buatan tangan saya sendiri. Saya pun juga tidak mengetahui bagaimana cara menjawabnya. Saya masih mencintai dunia fanfiksi, really. Namun, entah kenapa semakin lama waktu berjalan, semakin pudar hasrat untuk menuangkannya. Jadi, I'm really sorry about that. You guys can blame on me.

Untuk sekarang, saya ingin mencoba menulis kembali dengan sudut pandang yang berbeda.

Bagi para readers, jangan segan-segan untuk berkenalan lebih lanjut dengan saya. I won't bite you, promise! Siapa tahu kita bisa saling bertukar pikiran kan? Buktinya, sudah banyak para reader lain yang menjadi teman dekat saya, bahkan acara curhat sering kami lakukan fyi :D

Go to my tumblr, and you'll see what thing I'm interesting with

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Poor Prince : Benar Benar Miskin by Sabaku no Ghee reviews
UPDATED! "Kamu mau kemana, Neji?" Neji pasang ekspresi pongo, "Kata Tuan Muda, kami boleh ke kamar?" Gaara langsung bersedekap, "Kamu pikir saya akan mendatangi event di Bali sendirian?" tanya Gaara, dengan nada sangat tsundere. "Oh…" Neji mengangguk mengerti, "Maksudnya Tuan Muda Gaara… Perlu saya antar?" Yes, let's go to Bali with this 25th chapter! Warn : seriyus mode.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 25 - Words: 128,033 - Reviews: 583 - Favs: 209 - Follows: 106 - Updated: 1/29/2014 - Published: 9/1/2008 - [Neji H., Gaara]
My Little Uchiha by This's still Rin reviews
"Karena aku harus membersihkan dengan tanganku sendiri." "Jangan lakukan apapun.. Jangan katakan apapun.." "Aku mohon.. Sasuke.." "Ini permintaan sekali dalam seumur hidup, Sakura-chan.." Chapter 6 Updet..
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 10,400 - Reviews: 212 - Favs: 144 - Follows: 106 - Updated: 3/24/2013 - Published: 2/20/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Mistakes by denayaira reviews
5th Mistake: Distrusting. Kushina semakin mencurigai hubungan antara Minato dan Fugaku. "Aku curiga pada Mina-kun. Belakangan ini ia dekat sekali dengan Fugaku-san. Apa Mikoto-chan juga berpikiran yang sama?" ― Fugaku/Minato. Prekuel Wrong Mistakes. Roleplaying ketiga with Kyou Kionkitchee. R&R, if you don't mind!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 22,409 - Reviews: 67 - Favs: 41 - Follows: 25 - Updated: 9/26/2012 - Published: 3/24/2010 - Fugaku U., Minato N.
Melting Hearts by jaysiecah reviews
FINALLY UPDATED! Chapter 10. Damai yang sudah dinikmati kini terancam dengan adanya bantuan seseorang yang kuat untuk Zokugaku. Seseorang dari masa lalu.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 10 - Words: 17,881 - Reviews: 104 - Favs: 24 - Follows: 16 - Updated: 9/1/2012 - Published: 1/31/2009 - Hiruma Y., Sena K.
Palace Story by ShiroSiAnjingPutih reviews
PALACE STORY. Round 21! GUE KEMBALIIIII SILAKEN DIBACA JANGAN LUPA REVIEW
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 26 - Words: 81,532 - Reviews: 775 - Favs: 243 - Follows: 145 - Updated: 5/4/2012 - Published: 3/15/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Welcome to the Real World by denayaira reviews
Chapter 18, MOVEMENT - Bergerak, semuanya mulai bergerak untuk meraih tujuan masing-masing. Pertanyaannya, siapa akan yang terlebih dahulu akan mencapai akhir? ― Naruto/Sasuke N.S shounen-ai, complete warnings inside. Read and review?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 18 - Words: 60,838 - Reviews: 559 - Favs: 238 - Follows: 115 - Updated: 4/7/2012 - Published: 2/24/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Misaki by Yukiko Hirohara reviews
Takahiro abuses Misaki, Akihiko finds out and comes to Misaki's rescue. What happens when Takahiro finds out about Misaki and Akihiko? Contains: Lemon, Bondage, Rape, Incest, Romance, Crying and Character deaths. Enjoy. OOC, AU. Thanks for hating! C:
Junjō Romantica - Rated: M - English - Angst/Drama - Chapters: 2 - Words: 1,499 - Reviews: 87 - Favs: 52 - Follows: 55 - Updated: 1/25/2012 - Published: 2/25/2010
Sunday Breakfast by PandaRum reviews
One-shots. Luke, Percy, Rachel, Sally and May...what more could you want? DIS-CONTINUED
Percy Jackson and the Olympians - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 2,537 - Reviews: 24 - Favs: 39 - Follows: 33 - Updated: 10/9/2011 - Published: 3/18/2010 - Luke C., Percy J.
Oniichan by Aiko-tantan reviews
Uzumaki Naruto dan Uchiha Sasuke adalah 2 orang kaka beradik yang berbeda ayah dan berbeda ibu.. Kini mereka tinggal dengan orangtua tirinya, sang ayah, Namikaze Minato, dan sang ibu, Uchiha Mikoto. CHAP 12 APUDETO! RnR, please? NO FLEM! LEMON inside
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 12 - Words: 20,859 - Reviews: 243 - Favs: 89 - Follows: 43 - Updated: 9/4/2011 - Published: 2/10/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Goodnight, Mr Redrum! by charlottecauchemar reviews
-EPILOG- Diiringi lantunan requiem sebagai pengganti lagu nina bobo, maka berakhirlah dongeng pengantar tidur abadi ini. Selamat malam, semuanya.. Have a nice dream.. /SasuNaru/ /COMPLETE/
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 6 - Words: 16,189 - Reviews: 146 - Favs: 82 - Follows: 18 - Updated: 6/19/2011 - Published: 2/25/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Last Thing Lost by charlottecauchemar reviews
-CHAPTER 4- ... Karena dia tidak berharap banyak. Hanya satu hal yang diinginkannya, yaitu seseorang yang bisa mencintainya dengan tulus. Tidak terlalu muluk, bukan? /SasuNaru/
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 4 - Words: 12,217 - Reviews: 116 - Favs: 34 - Follows: 31 - Updated: 6/13/2011 - Published: 1/2/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Another Guy by Blissaster reviews
Shikamaru dan Temari TIDAK pacaran, apa pun kata orang. Dan Shikamaru terlalu malas untuk meresmikan hubungan mereka. Tapi, ketika Temari terlihat sedang berjalan dengan cowok lain, akankah pikiran Shikamaru berubah?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 8,920 - Reviews: 69 - Favs: 21 - Follows: 3 - Updated: 4/23/2011 - Published: 10/23/2008 - Shikamaru N., Temari - Complete
can you love me again? by CaLL me rEd-Ew reviews
Pernikahanku dan Sasuke terusik oleh seorang wanita. Perlahan-lahan Sasuke berubah, padahal aku telah memberikan semuanya. My body, my love, and my eyes... will you love me again Sasuke? SasuNaru,SaiNaru,SasuxRAHASIA! YAOI!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 8 - Words: 30,028 - Reviews: 334 - Favs: 137 - Follows: 96 - Updated: 1/28/2011 - Published: 12/29/2008 - Sasuke U., Naruto U.
Studying by GeniaTheParadox reviews
Kurt is trying to help Sam study. Sam has other ideas. Sexy times ensue.
Glee - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,691 - Reviews: 19 - Favs: 100 - Follows: 8 - Published: 12/28/2010 - Kurt H., Sam E. - Complete
Sunset by Still Not King reviews
Drabble. Quorra sees a sunset for the first time. Sam learns a new appreciation for them. Sam/Quorra.
Tron - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 154 - Reviews: 6 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 12/26/2010 - Complete
Salmeterol Xinafoate by ambudaff reviews
Untuk Hari N.S yang sudah semakin malam. Mudah-mudahan masih sempat. Dijadikan kado buat Megu dan Jahwzy :P Chibi-fic tapi sepertinya tidak begitu terasa N.S nya.. Maaf kalau gaje XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,236 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Published: 10/23/2010 - [Naruto U., Sasuke U.] - Complete
Aku Memang Berbohong by Light of Leviathan reviews
Tuhan, kalau aku boleh meminta, aku ingin.../Aku benci padamu, benar-benar membencimu... dan aku memang berbohong!/ Sekuel 'Aku Tidaklah Berbohong', special for NaruSasu day and Nadhiyong, warning: gombalisme, hints, a little bit OOCness. Mind to RnR? :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,019 - Reviews: 14 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 10/23/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Yuuka No Sagasu by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
DISCONTINUED! Chap. 7 APDET! "Karena kalian adalah reingkarnasi Hoshiki dan Hoshika penjaga Fukuroo-sama." ALWAYS BOYS LOVE! DON'T LIKE, DON'T READ! Owari, eh? :p *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 7 - Words: 27,986 - Reviews: 187 - Favs: 109 - Follows: 45 - Updated: 10/1/2010 - Published: 4/10/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Mendadak Seme by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
HIATUS. Chap 4. Neji Hyuuga yang dulunya uke Itachi Uchiha, sekarang naik derajat, nyoba peruntungan diri buat jadi seme Sabaku no Gaara, cowok super kul yang dia taksir habis-habisan. Gimana suka-duka perjuangan Neji untuk menarik hati calon uke-nya itu?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 4 - Words: 10,092 - Reviews: 121 - Favs: 45 - Follows: 17 - Updated: 6/27/2010 - Published: 2/13/2009 - Neji H., Gaara
Frozen Snowglobe by Phoebe Yuu reviews
For Li Chylee. Fic Bahasa Indonesia pertama saya. Harusnya snowglobe itu telah lama berhenti melaksanakan tugasnya... KuroFai. Nihon Arc.
Tsubasa Chronicle - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,776 - Reviews: 16 - Favs: 31 - Follows: 3 - Published: 5/25/2010 - Kurogane, Fai - Complete
Hana To Yume by grettama reviews
HIATUS untuk sementara, sampai chemistry-nya kembali. Maaf untuk yang sudah menunggu dan malah mendapat summary ini. Saya benar-benar mohon maaf.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 15 - Words: 36,720 - Reviews: 319 - Favs: 127 - Follows: 57 - Updated: 5/17/2010 - Published: 9/30/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Finn and Kurt Have Fun on the Internet by GeniaTheParadox reviews
One-shot. Finn and Kurt are talking online. Virtual sexy times ensue. I fail at summaries, but don't let that put you off.
Glee - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,327 - Reviews: 30 - Favs: 68 - Follows: 8 - Published: 5/10/2010 - Kurt H., Finn H. - Complete
Éclipse et Sang by Mihael Keehl is Still Alive reviews
Éclipse et Sang gerhana dan darah... masih terus berlanjut, silahkan diikuti!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 7 - Words: 12,745 - Reviews: 31 - Favs: 5 - Follows: 6 - Updated: 4/29/2010 - Published: 8/23/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Always by Lady Camille reviews
Jika ada yang bertanya pada Draco, apakah ia masih mencintai Harry, tidak perduli pertanyaan itu datang sekarang, esok, lusa, atau kapan pun waktunya. Jawabannya akan tetap sama. Selalu. Draco akan selalu mencintai Harry.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,530 - Reviews: 15 - Favs: 20 - Published: 4/14/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Little Red Riding Hood by AngelYuuri reviews
What happens to the little red riding hood who hates her little red riding hood! UsamiMisaki.
Junjō Romantica - Rated: M - English - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,216 - Reviews: 8 - Favs: 35 - Follows: 5 - Published: 4/9/2010 - A. Usami, Misaki T. - Complete
KONAYUKI by Shirayuki Sakuya reviews
Bo-boleh a-aku me…me-mencium mu?" Mata birunya terbelalak,wajahnya semakin memerah.Dia mengangguk pelan.Dihari bersalju,kami bertemu.Dihari bersalju yang sama,kami berpisah.Salju yang membuatku, menemukan kembali dirimu...LAST CHAPTER!R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 26,697 - Reviews: 181 - Favs: 98 - Follows: 27 - Updated: 3/23/2010 - Published: 3/17/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
HAPPY FAMILY by Afuri reviews
Hari pertama Mello di sekolah dan pertemuannya dengan si 'merah' dan si 'putih'.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 7 - Words: 3,548 - Reviews: 16 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 3/23/2010 - Published: 7/2/2009 - L, Light Y.
UNDERSTANDING by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
HIATUS. Chap 4. Hanya karena seseorang tidak mencintaimu dengan cara yang kau inginkan, bukan berarti mereka tidak mencintaimu dengan sepenuh hati. SasuNaru dan NejiGaara, slight NejiSasu. Hardcore Yaoi
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 4 - Words: 11,160 - Reviews: 157 - Favs: 73 - Follows: 49 - Updated: 3/10/2010 - Published: 3/8/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Last Minute by Incomparable-Insanity reviews
- Movieverse. What happens after the sword fights, after the rigorous training? What happens behind the scenes, at the last minute? - LukePercy. Multichaptered.
Percy Jackson and the Olympians - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 1,718 - Reviews: 37 - Favs: 44 - Follows: 49 - Updated: 2/20/2010 - Published: 2/18/2010 - Luke C., Percy J.
Charger Revenge by denayaira reviews
Sasuke muak dipeluk dengan alasan 'charging' oleh pemuda itu. Dan minggu ini, ia akan melakukan pembalasan. ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, one shot, 1772 words. Read and review, if you don't mind!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,901 - Reviews: 87 - Favs: 111 - Follows: 14 - Published: 2/18/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Lesson by denayaira reviews
Naruto punya tetangga baru! Dan tetangga baru yang songong itu balkon kamarnya malah tepat berhadapan dengan balkon kamarnya sendiri. Uuh, bisa nggak sih dia berteman dengan si bungsu Uchiha itu? Atau malah bermusuhan? Atau malah…? Lesson 5: "Aku bukan budakmu!" ― Naruto dan Sasuke. Akan jadi shounen-ai tapi masih murni friendship. Prekuel 'Homework' dan 'Exam'. Read and review?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 5 - Words: 11,433 - Reviews: 154 - Favs: 60 - Follows: 32 - Updated: 2/17/2010 - Published: 5/9/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Nieranthas : Fireworks Pouring By Snow by Akaneko SeiYu reviews
Special Fic for SasuNaru of The New Year Day. merayakan malam tahun baru dengan kekasih dengan menonton kembang api, itu hal yang biasa. bagaimana jika merayakan kembang api bertaburkan salju di atas tubuh kekasihmu? itu hal yang luar biasa.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 5,895 - Reviews: 21 - Favs: 49 - Follows: 9 - Published: 1/1/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Story of Snow by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
DISCONTINUED! Mengapa rajutan sebuah kehampaan bisa menjadi kisah? Kenapa aku harus melakukannya? Apakah ini memang takdirku? Hanya satu jalan yang harus kutempuh, yaitu... Suatu Pilihan. SASUNARU! ALWAYS BOYS LOVE! CHAP 5 APDET! *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 5 - Words: 15,033 - Reviews: 66 - Favs: 17 - Follows: 11 - Updated: 12/30/2009 - Published: 4/24/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Menatap by Light of Leviathan reviews
Collabs with Nadh Nee- nadhiyong. "Ketika aku kembali nanti, aku dapat melihatmu menatap dunia dengan berani! Tidak takut apapun!" pinta Kakashi... "Dan aku berjanji, ketika kau kembali, kau akan melihat betapa beraninya aku!" warning: OOC, gaje, AU.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,736 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/28/2009 - Kakashi H., Torune
Hn by denayaira reviews
Naruto bosan mendengar Sasuke mengucap 'kata' itu. ― Naruto dan Sasuke. Crack-ish, one-shot, mostly dialogue-only, 352 words. Bisa shounen-ai, bisa friendship, terserah yang baca. Read and review?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 174 - Reviews: 51 - Favs: 25 - Follows: 4 - Published: 12/14/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Back Home by Aira Mitsuhiko reviews
My 2nd fic ! What does Sasuke feels after he killed his brother ? Missing her home and her! Who's her? A lil' girl with long pink hair, of course . Enjoy !
Naruto - Rated: T - Indonesian - Poetry/Angst - Chapters: 1 - Words: 909 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Published: 12/1/2009 - Sasuke U. - Complete
Pedophilia : BABY KISS by Akaneko SeiYu reviews
Seorang Kapten Anbu yang dingin bertemu dengan malaikat kecil yang membuat hati dinginnya tergerak kembali. WARNING : Yaoi, Pedophile, OOC. SasuNaru
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 9,768 - Reviews: 54 - Favs: 94 - Follows: 21 - Updated: 11/6/2009 - Published: 11/4/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
S O R R O W by IKKIttebayo reviews
Kenyataan pahit ketika Naruto sadar apa alasan Sakura menyatakan perasaan sukanya secara mendadak.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 450 - Reviews: 26 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 11/1/2009 - Naruto U., Sakura H. - Complete
A Feeling That Has No Answer by This's still Rin reviews
CHAPTER 6! UPDATE! " Harusnya kau tahu bagaimana tersiksanya aku saat itu." SasuNaru. GaaNaru.Read & Review!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 6 - Words: 7,560 - Reviews: 118 - Favs: 33 - Follows: 26 - Updated: 10/30/2009 - Published: 12/24/2008 - Sasuke U., Naruto U.
The Pumpkin by fariacchi reviews
AU. Sebuah labu oranye untuk kekasihmu di malam Halloween. # Special for Ero Dojo and Infantrum Halloween Challenge. NaruXHina, SasuXNaru. Second person POV. Rate M untuk adegan dewasa yang mengandung bau darah. Full warning inside!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Suspense - Chapters: 1 - Words: 4,922 - Reviews: 57 - Favs: 83 - Follows: 5 - Published: 10/25/2009 - Hinata H. - Complete
Breaking Down by vulcain reviews
AU/Tak tahukah dirimu, bahwa ini adalah takdir? Aku, kau, kita. Inilah kenyataan yang harus kita terima. BREAKING DOWN. **SasufemNaru, SaiSaku**
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 1,746 - Reviews: 32 - Favs: 10 - Follows: 10 - Updated: 10/23/2009 - Published: 10/15/2009
CANCER by kurokurokame reviews
DISCONTINUED-SORRY-
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 4 - Words: 12,155 - Reviews: 63 - Favs: 11 - Follows: 5 - Updated: 10/14/2009 - Published: 4/30/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Blurry by Raikoutsun reviews
Last Chapter is available. Dengan siapakah Sena akah berakhir? Have a nice seat and enjoy. Maaf kalo endingnya mengecewakan, but I hope not DX
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 7,386 - Reviews: 34 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 10/14/2009 - Published: 3/15/2009 - Sena K., Shin S.
Usagi Sucks at Phone Sex by sugabears reviews
I wrote this story after I saw someone's avatar with this title and thought it would be so funny if Misaki could do this better than Usagi, since he is supposed to be the more "experienced" one.
Junjō Romantica - Rated: M - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,279 - Reviews: 30 - Favs: 115 - Follows: 13 - Published: 10/14/2009 - Misaki T., A. Usami - Complete
Hate by RenAfri reviews
We have our own happy ending. We've been through the deepest layer of Hell, we're deserved to smile, laugh, love and be loved. NaruSasu. COMPLETED! YAY! R & R! YAOI! DON'T LIKE DON'T READ!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 10 - Words: 30,689 - Reviews: 145 - Favs: 133 - Follows: 22 - Updated: 9/28/2009 - Published: 12/29/2008 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
I Want To Be a Father by Taemei reviews
SasuNaru. Mpreg. “I want…” Sasuke sighed; he might as well just say it there was no use hiding it any longer. Looking up into Naruto’s eyes he continued. “I want a baby Naruto… I want to know what it’s like to be a father.” -Complete-
Naruto - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 16,036 - Reviews: 106 - Favs: 438 - Follows: 135 - Updated: 9/27/2009 - Published: 2/16/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Assickteru by grettama reviews
Kalau kau berani, ayo jadian denganku!" tantang Naruto. "Hn. Kau pikir aku takut, Dobe?" YAOI. Prekuel.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,228 - Reviews: 28 - Favs: 31 - Follows: 5 - Published: 9/13/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
It's Winter by grettama reviews
Menurutmu, kemana manusia pergi setelah mereka meninggal?" LAST CHAP. a fic for FUJOSHI DAY.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 8 - Words: 15,871 - Reviews: 87 - Favs: 48 - Follows: 6 - Updated: 9/6/2009 - Published: 8/26/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Karena aku seorang Fujoshi by Heri the Weird reviews
Hinata mengungkapkan rahasia mengapa ia selalu 'gugup' bila bertemu dengan Naruto. Warning: Imajinasi yang rada-rada begitu :p...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,757 - Reviews: 42 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 9/1/2009 - Hinata H. - Complete
Troublesome by Lady Camille reviews
SLASH DRARRY! Draco tidak mau menyatakan perasaannya semata-mata karena detensi. Ini bukan main-main, rasa yang ada di hatinya itu tulus. Dan perlu kesungguhan, bukan sekedar didasari perintah.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,305 - Reviews: 29 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 8/25/2009 - Draco M., Harry P. - Complete
Stay by RachelisGiraffe reviews
Brendon's depressed about the band splitting up, and Ryan is there to comfort him. Panic at the Disco. PATD. Ryan/Brendon. Rydon/Ryden. Slash. Oneshot. Adult content.
X-overs - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,858 - Reviews: 17 - Favs: 39 - Follows: 5 - Published: 8/22/2009 - Complete
A Pervert by Guavary'DarkLavender reviews
Dua guru: 1. Jiraiya, penulis novel hentai 2. Kakashi, pembaca novel hentai. Dengan fakta ini, bagaimana mungkin orang berpikir Naruto tidak... mesum? NaruHina, R&R
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,085 - Reviews: 53 - Favs: 62 - Follows: 10 - Published: 8/22/2009 - Naruto U., Hinata H. - Complete
Cokelat Itu Memang Manis by Light of Leviathan reviews
“Makanlah, di samping kau menghargai jerih payah para perempuan, hidupmu juga akan menjadi manis… Semanis coklat ini!” Kata Naruto riang, lalu menyerahkan satu batang coklat. Sasuke tertegun. WARNING: Shounen-ai, don't like, don't read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,773 - Reviews: 25 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 8/22/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
The Darkness Remains by Arialieur reviews
Seiring dengan berlalunya waktu, airmata untuk orang yang kau cintai akan mengering. Isakanmu akan terhenti. Wajah dan suaranya perlahan memudar dari ingatan. Hanya satu yang tertinggal, kegelapan dalam hatimu. Yaoi. Sasunaru. Chap7,UPDATE!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Crime/Angst - Chapters: 7 - Words: 16,969 - Reviews: 143 - Favs: 74 - Follows: 42 - Updated: 8/19/2009 - Published: 9/6/2008 - Sasuke U., Naruto U.
Pada Suatu Hari Nanti by grettama reviews
Kau takkan letih-letihnya kucari. A yaoi fic.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,127 - Reviews: 10 - Favs: 11 - Published: 8/19/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Aku Ingin by grettama reviews
Aku ingin mencintaimu dengan sederhana. A yaoi fic.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,177 - Reviews: 16 - Favs: 15 - Published: 8/19/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Thirteenth Birthdays by Heri the Weird reviews
Naruto Fanfic, Canon. Di ulang tahun yang ke 13, ninja-ninja muda di konoha akan mendapat hal yang akan mengubah hidup mereka selamanya Apakah itu?. kumpulan Oneshot dari cerita masing-masing karakter. Updated: Tenten.. Slight Rape, Ankoten, Tenneji.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 4 - Words: 4,152 - Reviews: 63 - Favs: 15 - Follows: 9 - Updated: 7/24/2009 - Published: 11/1/2008
Soba Ni Iru Kara by naerossi reviews
Because I’m here. Naruto’s POV from Hitori Ja Nai Kara. A fic for SasuNaru’s Day.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,569 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Published: 7/10/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Spring for Snow by This's still Rin reviews
Kau ingin tahu kenapa turun salju? Itu karena kau pergi dari sisiku. Tapi ketika matahari kembali bersinar hangat dan bunga-bunga mekar, itu artinya kau telah kembali padaku... Dedicated for SasuNaru day.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 3,588 - Reviews: 25 - Favs: 22 - Follows: 2 - Published: 7/10/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Hitori Ja Nai Kara by grettama reviews
Because I’m not alone. Sasuke’s POV from Soba Ni Iru Kara. A fic for SasuNaru’s Day.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,236 - Reviews: 11 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 7/10/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Sketch by Akakiru Ryota reviews
Naruto tidak menolak karena ia merasa sangat nyaman diperlakukan seperti ini oleh Sasuke. Special Fict for SasuNaru Day. Shounen Ai or Yaoi. SasuNaru. Fic Collab antara saya dan Mikazuki Chizuka. RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,343 - Reviews: 15 - Favs: 19 - Follows: 4 - Published: 7/10/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Bersamamu by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
Special Fic for SasuNaru Day! 。Deidara tiba-tiba mengunjungi Naruto di tengah kesibukannya menjadi artis. Tak disangka ia turut membawa serta kekasihnya, Uchiha Sasuke sang aktor terkenal. Tapi, kenapa jadi Naruto yang menemani keseharian Sasuke? Apalagi sampai terseret skandal dengan sang aktor! Lalu bagaimana nasib mereka selanjutnya? 。SasuNaru! Collab with Genseki Ryota! RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,489 - Reviews: 12 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 7/10/2009 - [Sasuke U., Naruto U.] Deidara - Complete
Serenada by chit catt reviews
AU. Discontinued. Kau tahu yang paling mirip di antara kami? Quasi una Fantasia.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 14,091 - Reviews: 49 - Favs: 9 - Updated: 7/9/2009 - Published: 11/6/2008
Use Your Ability to Strike Back by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
“Are you ready Teme?” Naruto memandang kapten Anbu di depannya dengan senyum mengerikan, membuat Sasuke menelan ludah dengan horror. Parody lemon, ajang senang-senang Fujoshi. Warning inside. Maybe BDSM. Spesial for SasuNaru day
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,334 - Reviews: 46 - Favs: 46 - Follows: 11 - Published: 7/9/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Naruto's Diary by Denden Setsuno reviews
Kenangan indah Naruto bersama Sasuke. Semua tertulis dalam sebuah diary kecil milik Naruto. LEMON GAJE!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,422 - Reviews: 28 - Favs: 23 - Follows: 8 - Published: 7/9/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
One Day With Teme by NakamaLuna reviews
Orangtua Naruto pergi reunian, sementara itu, Kushina menyewa seorang pengasuh untuk menjaga Naruto. Ternyata orang itu adalah Sasuke! Bagaimana nasib Naruto? Special fic for SasuNaru's day!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,700 - Reviews: 34 - Favs: 25 - Follows: 5 - Published: 7/9/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Love Letter to Japan by denayaira reviews
From the West to the East... I have flown to be near you, I have come all this way... to be close, to be here with you. And now, all my heart, I will lay down precisely at your feet. ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, one-shot, 4359 words. Sebuah fanfiksi untuk Indonesian SasuNaru Day pertama. Read and review if you don't mind!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,698 - Reviews: 38 - Favs: 33 - Follows: 3 - Published: 7/9/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Sotogawa by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
Berdasarkan Request dari Genseki Ryota! WARNING: AU! LIME! LEMON! PWP! Sasuke bingung dengan keadaan Naruto yang sekarang, karena biasanya Naruto langsung marah-marah dan bertingkah layaknya anak kecil yang tidak diberi permen oleh ibunya. SASUxFEMNARU!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 3,663 - Reviews: 39 - Favs: 35 - Follows: 9 - Published: 7/3/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
KIRA by SLEEPING FOREST15 reviews
Aku adalah pembunuh. Uzumaki Naruto adalah pembunuh. Pembunuh yang bahkan tidak sadar jika ia seorang pembunuh. -Coretan kematian seorang pembunuh berkepribadian ganda! UPDATED! KIRA3!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Tragedy - Chapters: 3 - Words: 4,634 - Reviews: 23 - Favs: 11 - Follows: 9 - Updated: 6/21/2009 - Published: 5/24/2009 - Sasuke U., Naruto U.
kita break dulu,ya by SLEEPING FOREST15 reviews
Jika hubungan cinta di letakkan di atas pondasi persahabatan. Maka akan seperti apa jadi-nya? SASUNARU-SASUDEI-NEJIGAA-SAISAKU-KIBAHINA-blaa...blaaa. UPDATE! BREAK2!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,023 - Reviews: 17 - Favs: 8 - Follows: 5 - Updated: 6/21/2009 - Published: 5/24/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Pak Guru NARUTO! by SLEEPING FOREST15 reviews
Bagaimana rasanya jadi guru saat berumur 16 tahun? Yah... Inilah Naruto rasakan sekarang, harus menghadapi remaja yang berumur di atasnya sebagai siswa! Oh-SHIiitt... UPDATE! LESSON-3!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 6,413 - Reviews: 52 - Favs: 31 - Follows: 16 - Updated: 6/21/2009 - Published: 6/3/2009 - Sasuke U., Naruto U.
SASUKEsama! GUKGUKGUK! by SLEEPING FOREST15 reviews
Kehidupanku yang semulai kukira akan berakhir... Ternyata salah, dia memungutku malam itu. Semenjak itu, aku menyukainya dan aku bertekad akan selalu menjaganya! SASUx?NARU! UPDATE! Woof-2!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 4,067 - Reviews: 50 - Favs: 17 - Follows: 15 - Updated: 6/21/2009 - Published: 6/3/2009 - Sasuke U., Naruto U.
The Blue Journal by bellatheshrimp reviews
Tidak ada yang menyangka bahwa sebuah jurnal usang bisa mengungkap realita hidup seorang anak manusia padanya. Dark Themes. major AU. SasuNaru
Naruto - Rated: M - Indonesian - Suspense/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 962 - Reviews: 13 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 6/21/2009 - Naruto U., Sakura H.
PIZZA DELIVERY by Mixmiu Murli Kenrate reviews
Seorang pengantar pizza. Kerjanya hanya ‘Naiki motormu, jalankan ke tempat tujuan, anatarkan pesanan’. Tapi tidak, untuk seorang pelanggan yang menyebalkan... CHAP. 6 IS UPDATE ! Yang mau jadi OC, daftar lagi. Kesempatan terakhir loh ! :D
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 12,280 - Reviews: 99 - Favs: 15 - Follows: 6 - Updated: 6/20/2009 - Published: 9/24/2008 - Sasuke U., Naruto U.
Scuro La Cornacchia by Kuroikiru no Mikazuki Chizuka reviews
Berdasarkan Request dari BrunoNadhGravano a.k.a Harllod Scord. Summary ada di dalam. SasuNaru slight NejiSasu. YAOI! *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,733 - Reviews: 20 - Favs: 12 - Follows: 5 - Published: 6/17/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Pihak Ketiga adalah Dango by konohafled reviews
Anko suka dango. Anko suka Oro. Oro suka Anko. Oro tidak suka dango. ah, "cinta" segitiga yg aneh...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,902 - Reviews: 25 - Favs: 18 - Follows: 4 - Published: 6/12/2009 - Orochimaru, Anko M. - Complete
Imaginary Autumn by grettama reviews
The last fic of Imaginary saga. Jika semua ini hanya khayalan, biarkanlah tetap menjadi khayalan. Aku tidak peduli. Aku akan selalu menunggumu. Yaoi. Yes, this is Chiba Asuka...XP
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,633 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Published: 6/12/2009 - Naruto U. - Complete
SERIBU BANGAU KERTAS by eru.hoshi.i reviews
Menurut mitos, jika kau melipat seribu bangau kertas maka keinginanmu akan terkabul… Jika perlu, sepuluh ribu pun akan aku buat. Fic for ALL in NARUTO's Fandom. COMPLETE.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 3 - Words: 6,619 - Reviews: 81 - Favs: 39 - Follows: 8 - Updated: 6/9/2009 - Published: 5/29/2009 - Naruto U. - Complete
I Love You by Aozora Quarix reviews
Sasuke yang telah membalaskan dendamnya kepada Itachi pulang ke Konoha! Sequel I Hate You! One Shot. RnR, onegai?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,232 - Reviews: 12 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 6/2/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Our Shine by denayaira reviews
Mereka seharusnya bertugas menjaga Mika keponakan mereka, bukan malah terus mempertengkarkan hal-hal yang remeh tentang bayi perempuan itu. Lalu apa hubungannya dengan Naruto yang kemudian menangis sembari meminta maaf pada Sasuke? — Naruto dan Sasuke. From Storm 'til Shine sequel. Shounen-ai, one shot, 3471 words. R&R if you don't mind!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 3,911 - Reviews: 30 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 6/1/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Love Complicated by MaSkicHy.ZaoLdyEcK reviews
Sedikit masalah yang ingin dilupakan mulai kembali teringat. “Yah, semoga saja hanya itu alasan dia menghindariku. Biar bagaimana pun dia adalah peninggalan Istriku satu-satunya, yang paling berharga.” RnR plis....
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 3 - Words: 10,503 - Reviews: 30 - Favs: 4 - Follows: 3 - Updated: 5/30/2009 - Published: 2/28/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Double Crosser by bellatheshrimp reviews
...namun momen bahagia tidak pernah berlangsung untuk selamanya. Seperti kisah mereka. Setelah bertahun-tahun berlalu, akankah persahabatan mereka tetap terjalan seperti yang dulu mereka harapkan? AU. SasuNaru/SasuSaku
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,691 - Reviews: 17 - Favs: 8 - Follows: 6 - Updated: 5/27/2009 - Published: 5/1/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Slip Away by Blissaster reviews
Dan ketika aku melihatmu lepas dari genggaman, yang tersisa hanya penyesalan. Implied one-sided SasuNaru. Implied NaruGaa.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,038 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 5/24/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Fifty Stages of Love by Ceasefire reviews
MiyagiShinobu:: Fifty moments between the literature professor and his personal terrorist.
Junjō Romantica - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,653 - Reviews: 17 - Favs: 52 - Follows: 5 - Published: 5/23/2009 - Y. Miyagi, Shinobu T. - Complete
Lolicon Light by chibikyu satsuki reviews
untuk sesuatu yang indah tidak mengenal jenis kelamin kan?" khukhukhu... chap.6 hadir!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 6 - Words: 8,426 - Reviews: 61 - Favs: 7 - Updated: 5/19/2009 - Published: 10/25/2008 - Light Y., Near
Uchiha Naruto by Raeru Nikaido reviews
Bayangkan apa yang terjadi kalau seorang Naruto hadir dalam keluarga UCHIHA?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,723 - Reviews: 20 - Favs: 15 - Follows: 4 - Published: 5/19/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Live in Dormitory by NakamaLuna reviews
DISCONTINUED! Author satu ini kayaknya bakal keluar dari fandom Naruto...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 11,325 - Reviews: 103 - Favs: 18 - Follows: 16 - Updated: 5/15/2009 - Published: 3/31/2009 - Sasuke U., Naruto U.
naruto kostkost an by Aiko-tantan reviews
kehidupan Naruto dan yang lainnya di sebuah kost-kostan aneh di Jakarta.. Last chap APDET ! RnR, yow! WARNING ! : Lemon, Lime, OOC, OC, MPREG, Crossover in th last Chap! xDD Epilogue is here!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 15 - Words: 26,021 - Reviews: 225 - Favs: 47 - Follows: 15 - Updated: 5/10/2009 - Published: 1/8/2009 - Sasuke U., Naruto U.
its started with kiss by ShiroSiAnjingPutih reviews
Chappie 7! Jika saja, kau masih di sisi-ku... Maka aku tidak akan melupakanmu...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 7 - Words: 10,055 - Reviews: 73 - Favs: 11 - Follows: 10 - Updated: 5/10/2009 - Published: 1/4/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Sincerely, Sasuke by NightBloodyBaby reviews
by SciFiSlashFreak. Kepada, Naruto. Kau adalah si dobe yang perengek, pengganggu, idiot, dungu, tidak berbakat, dan aku benci ketekunan sialanmu. Tapi aku yakin kau sudah tahu ini... -SasuNaru-OneShot-Sequel of Sincerely, Naruto-
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,150 - Reviews: 15 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 5/8/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Behind The Waterfall by yondie93 reviews
Mandi di bawah air terjun memang menyenangkan, apalagi ditambah seorang bodoh yang ‘mengundang’. Seorang Uchiha pun tidak bisa melawan. SasuxNaru, Yaoi, Lemon, OOC, PWP. RnR plz?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,705 - Reviews: 38 - Favs: 61 - Follows: 10 - Published: 5/6/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
A Piece of Photo by Yuuzu-Chan reviews
Apdet lagi! CHAPTER 5! Walaupun diam, selembar foto mampu menceritakan kisah yang panjang. SasuNaru. YAOI. RnR PLEASE!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 5 - Words: 14,512 - Reviews: 62 - Favs: 12 - Follows: 12 - Updated: 5/6/2009 - Published: 3/26/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Romeo to Julietto by Kirisha Zwingli reviews
AU — Saat pementasan benar-benar akan tiba kali ini. Namun kenapa di tengah kesibukan begini, Ino malah ditarik seorang mbak-mbak gaje, sih? Sori, tapi dia nggak bagi tanda tangan secara gratis tau.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 5 - Words: 14,472 - Reviews: 121 - Favs: 20 - Follows: 6 - Updated: 5/2/2009 - Published: 10/28/2008 - Ino Y., Sai
After Love by denayaira reviews
Mengapa Naruto penuh misteri? Ia berada begitu dekat tapi terasa begitu jauh. Apa yang sebenarnya ia sembunyikan? Mengapa ia tak mau membaginya kepada Sasuke? Dan saat Sasuke tahu kenyataan yang tengah Naruto simpan, mampukah ia mempertahankan hubungan mereka? ― Naruto dan Sasuke. Song-fic, two-shots, completed. Sebuah fanfic yang ditulis untuk Nazuki Kyouru dan NanashiNeko. R&R?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 6,476 - Reviews: 67 - Favs: 24 - Follows: 4 - Updated: 5/2/2009 - Published: 4/29/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Ordinary Day by grettama reviews
Just a day, just an ordinary day. Just trying to get by. Just a boy, just an ordinary boy, but he was looking to the sky…
Naruto - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,811 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 5/1/2009 - Complete
Paper Sticking Out of My Chair by NightBloodyBaby reviews
by Late-Sleeper-sama. Uchiha Sasuke menemukan sebuah kertas aneh di kursinya...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,182 - Reviews: 17 - Favs: 34 - Follows: 4 - Published: 4/28/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Absence by NightBloodyBaby reviews
by The Cereal Killer. Naruto tidak pernah berbicara dengan Tuan Uchiha. Tapi dia adalah satu-satunya orang yang bisa memahami pria itu. SasuNaru. Non Lemon
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,778 - Reviews: 22 - Favs: 34 - Follows: 5 - Published: 4/27/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
I catch a cold! by orenjichan92 reviews
Fye sakit demam, dan siapakah yang dapat merawatnya? Kurogane. Very light shounen ai.
Tsubasa Chronicle - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 373 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Published: 4/27/2009 - Kurogane, Fai - Complete
You're always there, beside me Shounen Ai by orenjichan92 reviews
Touya sedih saat ditinggal oleh Sakura. Siapakah yang dapat menghiburnya? Shounen ai warning! Don't say I haven't warn you!
Tsubasa Chronicle - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 462 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 4/27/2009 - Touya, Yukito - Complete
Susahnya Jadi Wartawan by Ichan Sasaru Kirkland reviews
Sakura dan Ino adalah anak-anak teenar plus artis. Mereka dikejar seseorang bernama Naruto, si warwatan payah. Bisa nggak yach?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 688 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 3 - Published: 4/25/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Make Me Wish by play with the immogen reviews
Malam itu adalah malam pertama bagi keduanya... pertama kalinya dalam hidup, terlibat sedemikian jauh... secara fisikal. Mungkin juga emosional. Warning: boy X boy, SasuNaru, lemony goodness, last chapter updated!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 8,071 - Reviews: 61 - Favs: 59 - Follows: 9 - Updated: 4/22/2009 - Published: 4/2/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Kejar Seme, Uke Kutangkap! by vongola ai reviews
Naruto bimbang dengan keputusannya. Namun, ia tak akan membiarkan Suigetsu berbuat seenaknya. Fiksi tentang Perjalanan cinta seorang Uzumaki Naruto. RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 4 - Words: 14,667 - Reviews: 47 - Favs: 12 - Follows: 3 - Updated: 4/16/2009 - Published: 10/9/2008 - Naruto U.
Angel's Heart : Who Knows? by bl4ckberry reviews
kata orang malaikat itu tahu apa yang ada dalam hati kita. Kalau dia sudah tahu, dia akan memberitahu Tuhan untuk mengabulkannya. Lalu, dia akan datang dengan keinginan kita yang dikabulkan, lalu segera kembali sambil menyunggingkan senyum bahagia karena
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 2,661 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Updated: 4/15/2009 - Published: 2/15/2009 - Gaara, Naruto U.
Crush and Burns by Mendy.d'LovelyLucifer reviews
DISCONTINUE. Berawal dari rencana Pein Rikudou menyerang Konoha. Shounei ai. Pairing SasuNaru, NejiGaara, KakaIru, ShikaTema, SaiIno and many more. Crack canon. Prolog. R&R plz
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,954 - Reviews: 16 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 4/3/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Setahun by G and K reviews
FIct ini ku dedikasi kan untuk sahabat ku.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 267 - Reviews: 19 - Favs: 1 - Published: 3/23/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Hanabi by ShiroSiAnjingPutih reviews
SasuxFemNaru! Sasuke POV! Sasuke selalu berjanji pada istrinya, sang bunga langit. Bagaimana jika sudah tidak ada waktu untuk menepati janji itu? Review please.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,880 - Reviews: 30 - Favs: 23 - Follows: 4 - Published: 3/15/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
My Baka Kouhai by anak v.s bunda reviews
DISCONTINUED- Tapi sepertinya aku salah besar. Kamu tak lebih dari seorang cewek murahan! MURAHAN!” pemuda pirang itu mulai terlihat frustasi. Chapter 3 update! RnR, please? -DISCONTINUED, gomenasai...
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 5,813 - Reviews: 75 - Favs: 11 - Follows: 4 - Updated: 3/14/2009 - Published: 1/1/2009 - Hinata H., Naruto U.
BlackXWhite by Anastasya Debbie reviews
Naru yang dipenjara diselamatkan Count Sasuke yang membelinya. Naru dijadikan pelayan pribadi, tapi Count Sasuke menganggapnya lebih? Sasunaru. Writer's block!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 21,095 - Reviews: 124 - Favs: 59 - Follows: 32 - Updated: 3/2/2009 - Published: 12/7/2008 - Naruto U., Sasuke U.
Playlist of Gaara’s Life by Genk Orochimaruk reviews
Ia sangat tertusuk, terasa bagaikan ia sudah tiada di dunia ini lagi. Mati. Mengorek hatinya yang paling dalam, dengan 5 track yang sangat pantas dijadikan soundtrack. Our First Fic! ; GaaNaru--ending. Haha...ENJOY!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,404 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Published: 2/28/2009 - Gaara - Complete
Planetarimos by Aiko-tantan reviews
Planet Homous Yaous menyerang Bumi, dan memangsa para Uke-uke manis.. RnR, please ? NO FLAME, Yah! Warning : OOc, Oc, Yaoi, Lemon, Lime, Rape, GJ!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,233 - Reviews: 44 - Favs: 19 - Follows: 9 - Published: 2/26/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Kakek Tua by Kirisha Zwingli reviews
Di sudut jalan aku terdiam, berdiri. Melihat seorang kakek tua terduduk bersimpuh. Garis keriput meronai wajahnya, kotor polusi ditampakkan kelelahan tubuhnya.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Poetry/Humor - Chapters: 1 - Words: 367 - Reviews: 49 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 2/25/2009 - Konohamaru S. - Complete
The Truth About Heaven by grettama reviews
Hatiku serasa tercabik-cabik ketika mengetahui kenyataan pahit ini, kenyataan yang bagaikan merenggut nyawaku sekali lagi ketika aku menyadarinya. Kita tidak bisa bersama lagi. Selamanya. YAOI. SasuNaru. SONGFIC. No flame please.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,731 - Reviews: 14 - Favs: 6 - Published: 2/24/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
with you by Aiko-tantan reviews
Sai dan Naruto.. 2 pasangan yang telah menjalin cinta selama 2 tahun, dan sekarang muncul Uchiha Sasuke yang mengaku sebagai teman kecil Naruto dan bermaksud untuk merebut naruto.. hmmmm..... gimana coba ? HIATUS
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 6,575 - Reviews: 54 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 2/15/2009 - Published: 1/29/2009 - Naruto U., Sai
Happiness You Give by Deeandra Hihara reviews
Si, mi querida. Ya sayangku. Kau berbahagia, aku pun begitu. Walau kita dipisahkan, aku percaya.. suatu hari, kita akan bertemu lagi, dan akan menjalani semuanya bersama lagi... EPILOGUE UPDATE! Inside! The Truth of Indonesian FFn Flamers!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 12 - Words: 44,444 - Reviews: 211 - Favs: 31 - Follows: 6 - Updated: 2/14/2009 - Published: 9/5/2008 - Complete
The Last Uzumaki by 5 sekawan reviews
Trailer update. Semua kejadian dibeberkan, dikuak secara singkat.. Hingga akhir cerita. Postingan terakhir. Inside! Inside! The Truth of an Indonesian FFn Flamer.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Adventure/Drama - Chapters: 4 - Words: 19,830 - Reviews: 83 - Favs: 8 - Follows: 3 - Updated: 2/14/2009 - Published: 8/12/2008 - Complete
A Perfect Present by denayaira reviews
Siapa bilang di hari St. Valentine kita harus menghadiahi orang yang kita cintai dengan cokelat? Karena kadang, hadiah Valentine terbaik tidak perlu berbentuk cokelat! ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, one-shot, 756 words. Ditulis untuk Infantrum Valentine Challenge dari Dani. Read and review?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 868 - Reviews: 21 - Favs: 10 - Published: 2/11/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Malam itu by Aiko-tantan reviews
Naruto dan yang lainnya sedang bercerita Horor.. Naruto menceritakan pamali tidur telentang.. dan.. itu berbalik kepadanya ! Warning : Lemon, Lime, Yaoi, RAPE ! read n review, please ?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Horror/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,311 - Reviews: 55 - Favs: 29 - Follows: 8 - Published: 2/8/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Believe by ShiroSiAnjingPutih reviews
Sekuwel dari Pagi Itu! Langit yang menggantung tinggi diatas sana. Apakah tahu perasaan yang dipayunginya?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,564 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Published: 2/1/2009 - Naruto U., Sasuke U.
True Love by Yoshizawa Sayuri reviews
BRAKK! ”Ughh...SIAL..cewek itu....” umpat Sasuke dengan tangan meninju pohon di depannya dengan sangat keras melihat pemandangan yang baru saja di lihatnya. Love triangle antara SasuxFemNaruxGaa AU, OOC mungkin, gaje, just read to find out!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,442 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 1/25/2009 - Gaara, Sasuke U. - Complete
Pagi itu by ShiroSiAnjingPutih reviews
Setiap pagi ia melihatnya termenung sendiri. Apa yang ia pikirkan?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,516 - Reviews: 18 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/23/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
My Bodyguard by charlottecauchemar reviews
-CHAPTER 7- "Tugas saya untuk menjaga anda walaupun harus menukar dengan nyawa saya sendiri…" - "Dan kamu pikir, kalau kamu mati, aku masih bisa hidup?" SasuNaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 7 - Words: 21,343 - Reviews: 125 - Favs: 42 - Follows: 30 - Updated: 1/22/2009 - Published: 11/7/2008 - Sasuke U., Naruto U.
Homework by denayaira reviews
Seperti biasa, Naruto datang ke kamar Sasuke untuk mengerjakan tugasnya. Tapi ada yang berbeda sore ini. ― Sasuke/Naruto. S.N, one-shot. M-rated to be safe, explicit content removed.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,421 - Reviews: 53 - Favs: 47 - Follows: 10 - Published: 1/22/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
webkeman by Aiko-tantan reviews
webcamman antara Light dengan L... gimana jadinya cobaa ? X3
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 858 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Published: 1/8/2009 - Complete
sasunaru nontoon by Aiko-tantan reviews
naruto diajak nonton ama sasukee... 3 gmna jadinya, yaa ?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,134 - Reviews: 31 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 1/8/2009 - Published: 1/7/2009 - Complete
one day under the tree by grettama reviews
Sasuke masuk ke sekolah berasrama n sekamar ama Naruto. Suatu hari saat Sasuke istirahat di bawah pohon, Naruto jatuh tepat di atas tubuhnya! apa yg akan dilakukan si super pervert Sasuke saat ada cowok manis menjatuhinya? PWP. Yaoi.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,411 - Reviews: 17 - Favs: 14 - Follows: 3 - Published: 1/3/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Bingkisan Muka Lucu by Kristi Tamagochi reviews
Belum ada yang menyadari kekayaan simpati, kebaikan, dan kemurahan hati yang tersembunyi dalam jiwa seorang anak kecil. Upaya setiap pendidikan sejati seharusnya ditunjukan untuk membuka kunci harta karun ini. AU, Christmas fic, ONESHOT.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 1,140 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 1/3/2009 - Kushina U., Naruto U. - Complete
Writer's Block! by charlottecauchemar reviews
-ONESHOT- Jiraiya kehabisan ide buat Icha Icha yaoi Seriesnya! Jadilah sang Sannin legendaris itu keliling desa untuk mencari inspirasi. Read at your own risk. /SasuNaru, NejiGaa, KakaIru/
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,321 - Reviews: 55 - Favs: 58 - Follows: 10 - Published: 1/2/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Good Bye for this lifetime by RenAfri reviews
Hehehe. Baca aja dah! Cerita aneh yang datang dari seorang Author yang sedang stress karena tugas menumpuk. OneShot. Jika ada yang merasa tersakiti saya minta maaph! Jika semuanya senang n happy, saya g ikutan seneng. Lho?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 828 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Published: 1/1/2009 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
The Best Present New Year Special by Sinsin1995 reviews
I don't need anything, coz you are the best present that I ever had.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 546 - Reviews: 16 - Favs: 1 - Published: 12/31/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Confession by grettama reviews
Kenapa kau butuh waktu lama untuk berpikir? Katakan saja kata-kata itu! Apa sih susahnya, dobe? Yaoi as usual , pairing SasuNaru. ONESHOT.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,390 - Reviews: 13 - Favs: 20 - Follows: 5 - Published: 12/30/2008 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Di Dalam Tidurmu by grettama reviews
Aku memandangi wajahmu di dalam tidurmu. Apa yang kau impikan? Apakah aku? Sial! Aku tidak tahan lagi! Yaoi. SasuNaru.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,419 - Reviews: 20 - Favs: 17 - Follows: 4 - Published: 12/30/2008 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Animal by Sabaku no Ghee reviews
SONGFICT! "Apapun..", bisik Kakashi, "Kalau untuk mendapatkannya aku harus menjual jiwaku kepada setan, aku akan melakukannya.. Apapun.." KAKAIRU HARD YAOI! Warning inside, and please, read carefully before you read it. Thanks.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 2,956 - Reviews: 36 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 12/26/2008 - [Kakashi H., Iruka U.] - Complete
Coklat untuk Sasori no Danna by bloominpoppies reviews
Suka coklat, Danna? Coklat atau diriku, mana yang lebih menggoda? Un. My first lemon. SasorixDeidara. Warning: NC-17. Hard Yaoi. PWP.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,703 - Reviews: 26 - Favs: 7 - Follows: 2 - Published: 12/26/2008 - Deidara, Sasori - Complete
Happy Ending by yuchunuke reviews
SASUKE POV. Aku yang merindukanya, aku yang menangis untuknya, begitu sakit. Apakah dia akan kembali saat malam natal tiba? aku harap ... R&R! SasuSaku . SasuNaru
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,991 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/24/2008 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Rapuh by grettama reviews
Pun ketika kau menelankan silet-silet itu di kerongkonganku...YAOI SasuNaru n sdikit SasuIta.fic pertama nui...R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,093 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 12/19/2008 - Sasuke U. - Complete
Prestige by naerossi reviews
Gengsi? Memangnya penting banget ya buat seorang uchiha? First fic. AU. OOC. RnR please...
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,515 - Reviews: 14 - Favs: 2 - Published: 12/15/2008 - Itachi U., Sasuke U.
Sayonara by Kosuke Maeda reviews
ONESHOT. Sebuah NaruHina poem fic. Sanggupkah kita mengucapkan 'selamat tinggal' pada orang yang dicintai?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Romance - Chapters: 1 - Words: 606 - Reviews: 26 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 12/12/2008 - Hinata H., Naruto U. - Complete
Tak Akan Bisa by Kirisha Zwingli reviews
Ia bahkan belum sempat meminta maaf.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,294 - Reviews: 24 - Favs: 13 - Published: 12/11/2008 - Naruto U., Kushina U. - Complete
CheckUp by stealth gato reviews
Dr. Uchiha has an interesting patient wanting a check-up. LEMONS!
Naruto - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,653 - Reviews: 53 - Favs: 200 - Follows: 18 - Published: 12/9/2008 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
You and Me in a Painting by RenAfri reviews
Naruto menemani Sai melukis di tepi danau, dan Sai melukis sesuatu yang membuat Naruto marah! Man...I'm kind of suck at summary. Warning: YAOI! SaiNaru/NaruSai.
Naruto - Rated: K - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,353 - Reviews: 14 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 11/30/2008 - Naruto U., Sai - Complete
But Its Better If You Do by Chemically Unstable Disco reviews
I've been tellin myself to post this for ages! It's a Panic At THe DIsco Rydon one shot. Enjoy!
X-overs - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 759 - Reviews: 7 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 11/26/2008 - Complete
Album Kompilasi Akatsuki by kitsu-nyan reviews
Bagaimana jadinya kalau Akatsuki dkk jadi penyanyi dan bikin album? Pasti hasilnya nista banget, deh. Cek berbagai track dari album mereka di sini!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 1,425 - Reviews: 27 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 11/21/2008 - Published: 11/18/2008
How to Heat Up a Gossip by play with the immogen reviews
Biar sudah jadi idola, Naruto paling males urusan sama gosip dirinya sendiri! Tapi gosip yang kali ini... Arrgh! Kenapa malah harus tahu dari Sasuke sih? Gosip apa yaa kira-kira... More Inside! Warning : a little bit crack,etc...XD! R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,697 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Follows: 5 - Published: 11/20/2008 - Gaara, Naruto U.
Sayonara by Karupin.69 reviews
Selamat tinggal. Itulah kata-kata yang paling sulit diucapkan. *SaiIno *One-shot
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,486 - Reviews: 16 - Favs: 6 - Published: 11/13/2008 - Ino Y., Sai - Complete
For Forever by Kristi Tamagochi reviews
Chap 7 UPDATED. Sasuke dirawat Naruto. Enaknya Naru, bisa bobok enak. Warning inside . AU. sasunaru fict. Thank's for read.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 7 - Words: 15,806 - Reviews: 99 - Favs: 9 - Follows: 5 - Updated: 11/8/2008 - Published: 9/26/2008 - Sasuke U., Naruto U.
When The Sky Talk to Us by Kirisha Zwingli reviews
Burung berkicau merdu ditemani gemerisik suara air terjun. Membuat suasana begitu nyaman. Namun tiba-tiba terdengar suara yang merusak semua keheningan itu.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,268 - Reviews: 18 - Favs: 6 - Published: 11/3/2008 - Temari, Shikamaru N. - Complete
Ephemera by z-hard reviews
...karena tidak seperti Kurogane, Fay tidak bisa memberikan warna pada kanvas kehidupannya.
Tsubasa Chronicle - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,612 - Reviews: 10 - Favs: 12 - Published: 10/12/2008 - Fai, Kurogane - Complete
Asking a King a Favor by R-chan aka Hoshisaki reviews
Edmund's on the run for his life, hides and needs to ask the newly crowned a favor! SLASH; Edmund/Caspian X To Skandar! Happy b-day!
Chronicles of Narnia - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 7,023 - Reviews: 40 - Favs: 216 - Follows: 18 - Published: 9/5/2008 - Edmund Pevensie, Caspian X - Complete
Love After the Rain by Karupin.69 reviews
Hujan telah mengubah segalanya. *IchiRuki *One-shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 829 - Reviews: 22 - Favs: 12 - Published: 8/17/2008 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
My King by MesT reviews
Based off of the movie "Prince Caspian." Written from Edmund's POV. Edmund is mesmerized by Caspian. His young age makes him clumsy, and he struggles with his feelings for the older man. Edmund/Caspian slash.
Chronicles of Narnia - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,860 - Reviews: 36 - Favs: 98 - Follows: 19 - Published: 7/2/2008 - Caspian X, Edmund Pevensie - Complete
sleepover di rumah Hinata by pureblood putee reviews
para kunoichi-kunoichi lagi pada sleepover di rumah Hinata.. bada daann ripiu!
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,647 - Reviews: 18 - Favs: 4 - Published: 5/15/2008 - Complete
Love Disaster! by YuriStrawberry reviews
Naruto bermaksud memberi kalung ungkapan cintanya ke Sasuke. Namun, kalung itu jatuh ke salah orang! Bencana pun terjadi. Yaoi. Zzzzzz Chapter 3!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 2,161 - Reviews: 33 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 5/3/2008 - Published: 4/25/2008 - Naruto U., Sasuke U.
Lukisan Tentang Dirimu by HalfMoon-Smile reviews
Cloud punya kemampuan baru selain menggunakan Buster Swordnya! Selalu tersimpan rapi di laci mejanya dalam keadaan terkunci...Siapa sangka terbongkar juga?
Final Fantasy VII - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,709 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Published: 3/6/2007 - Cloud S., Tifa L. - Complete
Terucap di Padang Bunga by Muscat-Dunghill reviews
Cloud dan Tifa berdialog tentang keluarga.
Final Fantasy VII - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,949 - Reviews: 28 - Favs: 38 - Follows: 1 - Published: 2/18/2006 - Cloud S., Tifa L. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Gotcha reviews
Seuntai alasan belaka dan Sakura mempercayainya? Then she needs to realize what Sasuke and Naruto did. Contains smexy stuffs
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 873 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 10/8/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Huskily reviews
"Katakan semuanya padaku, Kurty-bear," bisikkan tersebut terdengar semakin seksi, "Semuanya, tanpa ragu." Plotless inside
Glee - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 1 - Words: 605 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Published: 1/7/2011 - Finn H., Kurt H. - Complete
Traitor reviews
...tidakkah kau tahu bahwa ia membagi dua hatinya; antara aku dan seseorang?"
Naruto - Rated: M - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,161 - Reviews: 26 - Favs: 21 - Follows: 5 - Published: 4/8/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Cuci cuci! reviews
-EDITED secuil- Bemain air dengan sang mobil memang seru! Tetapi, bagaimana kalau cara bermainnya harus se-sensual mungkin dan seseorang akan memelototimu dari kejauhan?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,295 - Reviews: 55 - Favs: 46 - Follows: 9 - Published: 11/29/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Agresif reviews
Sasuke merinding membacanya. Gairahnya semakin meningkat untuk bertemu dengan Naruto. Tangannya bergetar hebat untuk memegang 'undangan' tersebut. Rasa penasarannya tercampur dengan otak mesumnya.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,529 - Reviews: 34 - Favs: 29 - Follows: 2 - Published: 5/2/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Marriage reviews
Ch. 2::Bangga? Tentu saja! Menyampaikan usul dan diterima oleh para pendiskusi itu menyenangkan. Tetapi, usul itu malah menjadi malapetaka besar bagi Naruto. UGYAA! Chapter terpendek hanya untuk penyambung chapter depan. Yah, ENJOY, deh!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 2 - Words: 3,081 - Reviews: 50 - Favs: 11 - Follows: 7 - Updated: 5/2/2009 - Published: 2/18/2009 - Naruto U., Sasuke U.
The Bedtime Story reviews
Ketika dua insan sedang memandu kasih, kebahagiaan serta nafsu terpancarkan dari peluh keringat maupun raut wajahnya. Desahannya, belaiannya, begitu mempesona. SasuFemNaru
Naruto - Rated: M - Indonesian - Fantasy/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,028 - Reviews: 27 - Favs: 24 - Follows: 6 - Published: 4/10/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Fuckin' You reviews
Sesuatu terjadi antara Sasuke dan Naruto. SasuFemNaru.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,664 - Reviews: 39 - Favs: 23 - Follows: 7 - Published: 2/2/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
If I Were A Girl? reviews
“Ya Naruto-lah! Naruto Uzumaki, masa’ kau lu--hei, kenapa suaraku jadi cempreng seperti ini?” Jawab gadis tersebut sambil menyentuh bibir pink-nya.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,307 - Reviews: 22 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 1/27/2009 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Ketika Seorang Sasuke Uchiha SAKIT reviews
Ch 2:: Naruto cemburu? Benarkah? Lalu, apa alasan Sasuke untuk melakukan seks dengan Naruto? OOC, Lemon Alert! Skip chapter buat balesan review ‘Atas Nama Cinta’
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 4,735 - Reviews: 63 - Favs: 26 - Follows: 11 - Updated: 1/11/2009 - Published: 1/1/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Atas Nama Cinta reviews
“Sulit untuk melupakanmu. Rasanya sangat sakit.” Diangkat dari video klip ‘Atas Nama Cinta’ oleh Rossa. SasuxFemNaru, KibaxFemNaru, slight SasuSaku, Naruto’s POV. Litle songfic, but non-songfic?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,537 - Reviews: 14 - Favs: 4 - Published: 1/2/2009 - Naruto U. - Complete
I Want You reviews
Tangisan itu, berubah menjadi sesuatu yang nikmat..
Naruto - Rated: M - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,407 - Reviews: 43 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 11/11/2008 - Kakashi H., Anko M. - Complete
Shikamaru's Sex Phobia! reviews
Sex Phobia? Think twice, guys! No lemon
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,675 - Reviews: 32 - Favs: 7 - Published: 11/6/2008 - Shikamaru N. - Complete
Staff of:
  1. SasuNaru In Love
    Anime/Manga Naruto