kitsu-nyan
PM . Follow . Favorite
Joined 11-06-08, id: 1735018, Profile Updated: 03-27-12
Author has written 4 stories for Naruto, and Malcolm in the Middle.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Dark Blood by yukeh reviews
Chapter 16! Ino yang kehilangan tangannya, Naruto yang tertangkap oleh zombi. Jalan menuju keluar dari Pulau Heischgrad semakin dekat, namun bahaya semakin mengancam dan satu persatu dari mereka mulai terancam tertinggal dan mati. [naruto, gaara, sakura, ino, sasuke, shikamaru] [warning: chara's death]
Naruto - Rated: M - Indonesian - Adventure/Horror - Chapters: 16 - Words: 80,608 - Reviews: 594 - Favs: 229 - Follows: 161 - Updated: 6/8/2015 - Published: 4/15/2009 - Naruto U., Gaara, Sakura H., Ino Y.
my danna by yukeh reviews
CHAPTER TERAKHIR! Apakah cerita ini akan berakhir dengan SasoDei? Atau SasoYuki? XDd RnR! And thanks you so much! *cium admin ffn ? * Rate for theme.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor - Chapters: 12 - Words: 44,834 - Reviews: 374 - Favs: 78 - Follows: 17 - Updated: 3/12/2011 - Published: 7/15/2008 - Sasori, Deidara - Complete
Mak Comblang Ala Akatsuki by yukeh reviews
LAST CHAPTER! Bagaimana akhir perjodohan itu? apakah akan DeiIno atau SasoDei? :P Plis read and review!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 14 - Words: 32,348 - Reviews: 412 - Favs: 100 - Follows: 25 - Updated: 4/26/2010 - Published: 4/21/2008 - Deidara, Akatsuki - Complete
Secret Of My Heart by Chyka reviews
BnW challenge. White//Fluff. Wish. Saat Shino menemani Kiba menemui sang kakak, apa yang akan terjadi? ShinoKiba.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 6,666 - Reviews: 52 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 4/3/2009 - Published: 3/6/2009 - Shino A., Kiba I.
Lemon and Orange by himura kyou reviews
saat datang seorang partner baru yang autis, saat itulah kehancuran hidupku baru saja dimulai... a fic for Infantrum Black and White Challenge. selamat membaca dan memberi review! arigatobi! XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,869 - Reviews: 49 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 3/7/2009 - Published: 2/26/2009 - Deidara, Obito U.
CDWeb by 5 sekawan reviews
Trailer update. Semua kejadian dibeberkan, dikuak secara singkat.. Hingga akhir cerita. Postingan terakhir. Inside! The Truth of an Indonesian FFn Flamer.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Horror/Drama - Chapters: 4 - Words: 14,095 - Reviews: 114 - Favs: 18 - Follows: 9 - Updated: 2/14/2009 - Published: 9/23/2008 - Complete
Tahun Baru di Gaza by Panik-kok-di-disko reviews
Tak ada pesta. Tak ada tawa. Tak ada perayaan. Yang ada hanya perang. A tribute to Gaza genocide. ONESHOT. Read and review, please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,818 - Reviews: 56 - Favs: 50 - Follows: 3 - Published: 1/21/2009 - Naruto U. - Complete
Final Destination by Panik-kok-di-disko reviews
Asal kau tahu, Malaikat Kematian tak pernah berhenti berusaha mengambil nyawa yang seharusnya sudah diambilnya. Berhati-hatilah, dan bacalah petunjuk-petunjuk di sekitarmu... Truly inspired from Final Destination Saga. Read and review, please?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Suspense/Mystery - Chapters: 2 - Words: 5,999 - Reviews: 74 - Favs: 33 - Follows: 7 - Updated: 1/9/2009 - Published: 1/7/2009 - Hinata H.
Aku Tahu by Kirisha Zwingli reviews
Aku tahu, aku dengar, aku lihat, aku merasa. Karena kau orang yang paling kucintai, apa kautahu itu?
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Angst - Chapters: 1 - Words: 324 - Reviews: 38 - Favs: 10 - Follows: 1 - Published: 12/19/2008 - Hinata H. - Complete
Ujian Ala Harvad University by yukeh reviews
Akatsuki lagi puyeng! Why? Mereka menghadapi soal test setingkat Harvar University! Gimana ya nasib mereka? Masih hidup atau udah mati gara2 test itu? Find out yourself! OSH!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 793 - Reviews: 94 - Favs: 117 - Follows: 15 - Published: 4/17/2008 - Pain/Pein, Obito U. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Full Moon reviews
Sesuatu yang selalu dinanti-nantikan oleh Sasuke ketika tempaan sinar Sang Dewi Malam memancar indah di atas langit. Apakah gerangan?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Drama/Parody - Chapters: 1 - Words: 493 - Reviews: 31 - Favs: 2 - Published: 9/10/2009 - Sasuke U. - Complete
Perawat, Tukang Bengkel, dan Tukang Pentol reviews
Ketiga kakak beradik lagi iseng bikin puisi dan ingin mendeklamasikan puisinya. Gimana, coba?
Malcolm in the Middle - Rated: T - Indonesian - Humor/Poetry - Chapters: 1 - Words: 583 - Reviews: 13 - Favs: 8 - Published: 4/9/2009 - Complete
Iklan Ala Akatsuki reviews
Gimana jadinya kalau Akatsuki jadi bintang iklan? Nista? Emang iye! Emang begitu!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 5 - Words: 2,746 - Reviews: 130 - Favs: 24 - Follows: 5 - Updated: 3/4/2009 - Published: 11/13/2008
Album Kompilasi Akatsuki reviews
Bagaimana jadinya kalau Akatsuki dkk jadi penyanyi dan bikin album? Pasti hasilnya nista banget, deh. Cek berbagai track dari album mereka di sini!
Naruto - Rated: K - Indonesian - Humor/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 1,425 - Reviews: 27 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 11/21/2008 - Published: 11/18/2008
Manager of:
Community: Akatsuki Daisuki
Focus: Anime/Manga Naruto