4869fans-nikazemaru
hide bio
Poll: Dari seluruh fanficku yang masih on going, mana yang selalu kamu tunggu-tunggu update-nya? Vote Now!
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 12-13-08, id: 1768729, Profile Updated: 12-04-13
Author has written 20 stories for Bleach, Inazuma Eleven, and Eyeshield 21.

Name : 4869fans-nikazemaru (or 4869nikazemaru)

Nick-name : Nikazemaru, Amel, Yohachi... Whatever, I don't really care how you address me

Gender : Female. But, behave more like a male, actually...


MY CURRENT STATUS : Semi-hiatus? Still working my fanfics in Ms. Word, please wait...

Reason : Well, due my status as a freshman in college... I still need some adaptation.


About me :

Umm, jangan kaget kalau membaca fanficku ya... Kebanyakan aku memakai pairing yang termasuk 'golongan minoritas' di FanFiction.Net ini. Entah mengapa, pairing favorit saya jarang termasuk dalam jajaran pairing-pairing yang tenar di fandom tempat saya berada. Pasti pairing minoritas banget yang sampai-sampai hanya ada beberapa biji saja fanfic tentang pair itu. Oya, biasanya saya suka pair dengan uke tertentu.

Soal review, jujur, saya bukan tipe yang mengejar review (kecuali untuk fanfic yang Super Anime Competition SHOW, kalau nggak ada yang ngereview buat ngasih dare, beneran kagak bisa update tu fanfic...). Saya menulis fanfic karena memang saya suka dan ingin berbagi dengan kalian tentang imajinasi saya. Jadi, buat para silent readers, jangan takut. Saya bakal tetap update, kok, dengan/tanpa di review. Tapi, kalau ada yang mereview ya... saya sangat berterimakasih! Dan kalau sempat nantinya akan saya balas. Apalagi bagi yang login, pasti (kalau sempat) saya beri balasan spesial (baca : PM).

Saya juga terbuka dengan flame, kok! Flame saja kalau menurut kalian memang layak. Nggak usah sungkan sama orang macam saya, ehehe.

OC (Original Character). Jujur, saya kurang nyaman membaca fanfic dengan OC di dalamnya. Apalagi kalau OC-nya buanyak bener sampai-sampai tokoh anime/manga-nya malah hanya jadi side-character. Makanya, saya sebisa mungkin kalau memunculkan OC, pasti bukan OC itu yang jadi tokoh utama.

Penulisan pairing. Ehem, bukan bermaksud menggurui, tapi saya kadang kecewa bila sebuah fanfic menyantumkan pairingnya bukan dengan bentuk seharusnya. Urutan penulisan yang benar adalah 'SEME X UKE' atau gampangnya 'COWOK X CEWEK'. Untuk pairing hetero/straight memang jarang ada kesalahan. Tapi, dalam shounen-ai, banyak sekali kesalahpahaman (but, untuk authors dan readers Indonesia biasanya bener, kok! Beri tepuk tangan!).

Kebanyakan genre yang saya pakai adalah parody/humor. Sebab yang saya inginkan adalah orang yang membaca fanfic saya bahagia :) Walau begitu, saya juga (kadang) memasukkan genre lain, kok! (walau sering gagal)

Ehehe, by the way, saya termasuk silent readers. Soalnya saya baca fanfic lewat HP (dan HP-saya nggak bisa buat review). Jadinya ya maaf kalau saya jarang memberi review... Hontou ni... GOMENASAI!! *bungkuk dalem2*


Pen-name ini saya pakai bersama adik saya (Hi-chan). Semua fanfic asli hasil kerja saya. Tapi, beberapa ada yang idenya dari hasil kami berdiskusi. Ada juga yang idenya dari celotehan gaje kami, trus kalau bagus, saya jadiin fanfic.


You can contact me on :

My e-mail address (s) : nikazemaru@gmail.com

My Blog : 4869-nikazemaru.blogspot.com

My phone : silakan tanya lewat e-mail/PM/FB ya!

My DeviantArt member : 4869-nikazemaru

My Facebook (tapi jarang OL) : Amel Nikazemaru

Y!Answer : Yohachi

Jangan sungkan untuk menyapa/mengajak ngobrol saya ya... Walau saya sering pikun nama orang (and an introvert in real life), saya seneng, kok, kalau bisa kenalan sama orang baru. Swear, saya nggak akan gigit! :D


THAT'S ALL! HOPE YOU ENJOY MY FANFICS!

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Breaking Through to You by AdaraLove reviews
An 8059 fan-novelization. People who have been hurt by others hate to open themselves up to other people, and Gokudera Hayato is no exception. But can he resist letting his guard down around a stupid baseball-idiot, who only wants to be his friend?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Friendship/Romance - Chapters: 34 - Words: 514,649 - Reviews: 151 - Favs: 58 - Follows: 78 - Updated: 3/25 - Published: 2/22/2012 - H. Gokudera, T. Yamamoto
Ini Adalah Perintah! by Jeanne-jaques San reviews
Ichigo mematung. Ia melihat senyuman Toushiro memudar karena dirinya. Senyuman yang sejujurnya ingin selalu dilihatnya. Namun rasa kesepiannya karena tidak mendapatkan kasih sayang kedua orangtuanya akhirnya membuatnya menyakiti orang-orang di sekitarnya, terlebih pada Toushiro—cinta pertamanya. [IchiHitsu; warning inside!] For IchiHitsu day #4. Enjoy!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,786 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 12/22/2014 - Ichigo K., T. Hitsugaya, S. Kusaka - Complete
Perbedaan Posisi by Jeanne-jaques San reviews
Seorang pelayan… bertindak berdasarkan perintah. Dengan kata lain, dia hanya sebuah alat di mata Ichigo. Ichigo adalah majikannya, dan ia hanyalah seorang pelayan yang harus menjalankan perintah majikannya. # IchiHitsu; Yaoi; Warning inside. # Didedikasikan untuk IchiHitsu days yg ke-4. Enjoy!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,458 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 12/22/2014 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Apple Day by otomezone reviews
One faithful day, nobody expected it to happen, nobody thought it to be possible, but Rin wakes up in Gou's body and vice versa. [Body Swap AU]
Free! - Iwatobi Swim Club - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,088 - Reviews: 6 - Favs: 13 - Follows: 2 - Published: 11/25/2014 - Rin M., Haruka N., Gou M. - Complete
Let's Think! by Suki Pie reviews
Kumpulan Drabble (lagi). Di saat sebuah permainan memerlukan berpikir untuk menjawabnya./"Bumi itu bulat-ssu!"/Warning Inside! Review please? :D
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 4 - Words: 6,116 - Reviews: 209 - Favs: 174 - Follows: 90 - Updated: 9/22/2014 - Published: 10/12/2013 - Kuroko T., Generation of Miracle - Complete
A Birthday to Never Forget by RubyFiamma reviews
[8059] [Smut] [Birthday Fic 9/9] Gokudera has always hated his birthday, hates to be the center of attention but when the entire Vongola family forgets his birthday he realizes just how much he's taken them all for granted.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,562 - Reviews: 8 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 9/9/2014 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Nama Kamu? by Kazue Ichimaru reviews
Password laptop Yamamoto itu membingungkan. Terdiri dari dua kata ambigu yang sangat janggal. Namun dapat membuat Gokudera yang sudah menjadi pria berumur 24 tahun ini tersipu seperti anak SMA yang baru saja ditembak gebetan. Memangnya, password sang penjaga hujan ini apa, ya? —a fic for Gokudera Hayato birthday! warning inside
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,568 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 9/9/2014 - [T. Yamamoto, H. Gokudera]
My Saint, Your Saviour by RubyFiamma reviews
[5980/8059][Smut][A/U] Gokudera Hayato is a homicide detective for the Namimori Middle Police Department. Will he be able to catch the serial killer that always seems to be two steps ahead of him or will he end up becoming one of his victims?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Suspense/Drama - Chapters: 25 - Words: 185,537 - Reviews: 106 - Favs: 23 - Follows: 24 - Updated: 8/17/2014 - Published: 4/24/2014 - H. Gokudera, Mukuro R., Ryōhei S., T. Yamamoto - Complete
Tan lines by Akuma no Uta reviews
Takeshi doesn't understand what his teammates see in tan lines; Hayato won't tan and Hayato's skin is perfect just like that. Hayato laughs at Takeshi's tan lines, but he loves them anyway. The story is a lot better than the summary, just give it a shot! Warnings inside.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,345 - Reviews: 2 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 8/6/2014 - [H. Gokudera, T. Yamamoto] - Complete
Saikyou Ichiban! by antichthon reviews
Aomine Daiki hanyalah anak kelas 4 SD biasa. Sampai suatu ketika, ia tergabung dalam tim drama pimpinan Akashi Seijuuro /CRACK/ untuk sementara no pairing. /APDET LEBARAN CHAPTER 6
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 6 - Words: 24,903 - Reviews: 270 - Favs: 259 - Follows: 197 - Updated: 7/27/2014 - Published: 10/20/2012 - Aomine D., Akashi S., Kise R.
100 times he made life worthwhile by Nianai Bell Nezumi reviews
Finally taking on the 100 theme challenge. No particular order, just a story for every prompt. Will range greatly, but will always have the Rain and Storm Guardians being themselves/ Prompt 8. Computer (In which Yamamoto knows just what buttons to press)
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 13 - Words: 15,583 - Reviews: 44 - Favs: 19 - Follows: 21 - Updated: 7/23/2014 - Published: 7/15/2013 - H. Gokudera, T. Yamamoto
His Jersey by RubyFiamma reviews
[8059] [Smut] Gokudera is wet and cold and needs something dry and warm. He's a logical guy.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,137 - Reviews: 8 - Favs: 42 - Follows: 7 - Updated: 4/16/2014 - Published: 3/28/2014 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Negosiasi Time by Kiseki Arvel reviews
Para anak GOM pergi ke pasar tradisional untuk membeli cabe. Mungkin beginilah cara mereka bernegosiasi ke si penjual cabe untuk menurunkan harga daganganya. OOC dan banyak lagi keanehan.
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 699 - Reviews: 22 - Favs: 40 - Follows: 7 - Published: 4/13/2014 - Generation of Miracle - Complete
Premonition by RubyFiamma reviews
[8059] [TYL] [Smut][Slight A/U] Yamamoto Takeshi loves Gokudera Hayato, more than the mafia, more than Tsuna and more than life itself. When Gokudera is sent out on a mission by himself and goes missing, Yamamoto can't remain calm.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Drama/Angst - Chapters: 26 - Words: 56,168 - Reviews: 64 - Favs: 23 - Follows: 18 - Updated: 4/1/2014 - Published: 3/14/2014 - H. Gokudera, T. Yamamoto, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Stormy Reception by SpeedForceSpeedster reviews
When the Vongola Base falls under attack and Gokudera Hayato is injured and taken captive by the enemy, the other members of Vongola take it upon themselves to ensure that he is returned safe and sound. But it's not as straightforward as it seems...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 24 - Words: 60,609 - Reviews: 175 - Favs: 119 - Follows: 173 - Updated: 1/22/2014 - Published: 11/16/2010 - H. Gokudera, T. Yamamoto
Nami High by MeLoNnAiSE reviews
Sometimes, love hurts. One-sided love aches. Breaking up is pain. When two people fall completely for the same irreplaceable person, who will be the one to suffer? AU-Highschool. YamaGoku, YamaHiba: AKA 8059, 8018. Also includes Varia, Gokuyo, Millefiore. NOW COMPLETE.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 26 - Words: 182,667 - Reviews: 478 - Favs: 133 - Follows: 113 - Updated: 1/19/2014 - Published: 12/12/2010 - Dino, H. Gokudera, K. Hibari, T. Yamamoto - Complete
Dance of the Storm by Echoing Fantasy reviews
There is a storm in the room, but no one can see it. All they see is the lady in red.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Friendship/Crime - Chapters: 1 - Words: 1,718 - Reviews: 11 - Favs: 82 - Follows: 22 - Published: 11/16/2013 - 1st Storm Guardian/G, Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
Loving Snow by SkyeFinal reviews
There are untold stories about the youngest captain and all the others. /Gotei 13 friendship/
Bleach - Rated: T - English - Friendship - Chapters: 9 - Words: 18,391 - Reviews: 50 - Favs: 84 - Follows: 84 - Updated: 10/17/2013 - Published: 7/31/2007 - T. Hitsugaya
Drowning by incurableinsanity reviews
One-shot. Boys Love. 805927. Something heavy, probably a cinder block, dragged him into the ocean depths.Further into the dark, consuming water...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,288 - Reviews: 5 - Favs: 21 - Follows: 2 - Published: 7/30/2013 - [H. Gokudera, T. Yamamoto, Tsuna/Tsunayoshi S.] - Complete
Veto by Amenna reviews
Tsunas first day as the tenth Vongola Boss... is not what he expected it to be...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,547 - Reviews: 5 - Favs: 20 - Follows: 8 - Published: 6/5/2013 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
Balonku by Kuriboh Kalap reviews
Tentang Akashi dan sebuah lagu yang menggugah rasa ingin tahu hatinya. ("Kumpulan Lagu Anak-anak Indonesia" judulnya. Akashi Seijurou, mengernyitkan alis sembari menatap buku misterius itu lekat-lekat. "...Sepertinya ini buku lagu enka dari luar negeri." Akashi, itu bukan lagu enka.) Ngaco!Akashi
Kuroko no Basuke/黒子のバスケ - Rated: K+ - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,081 - Reviews: 39 - Favs: 79 - Follows: 11 - Published: 5/5/2013 - Akashi S., Generation of Miracle - Complete
Time Jump Memories by Chiheisen reviews
Kumpulan drabble yang diangkat dari foto-foto jelang iklan InaKuro episode 51/episode terakhir. Fei tidur di bahu Kinako, Tsurugi pake seragam Shinsengumi, Gamma-Beta berantem, Okatsu pedekate ke Shindou..., ah.. semuanya akan jadi kenangan manis tak terlupakan! Warning: InaGo season 3 spoiler alert
Inazuma Eleven - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 2,991 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Published: 5/3/2013 - Complete
The Tale of a Misfortunately Average Teen and His Right Hand Man by The Killer Bunny reviews
The last thing Tsuna had expected when he got into high school was for him to become the Tenth boss of the school's notorious gang of bullies!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Chapters: 10 - Words: 23,509 - Reviews: 62 - Favs: 104 - Follows: 124 - Updated: 3/20/2013 - Published: 1/23/2013 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera
Pocky Day by EchoKei reviews
You can't keep a secret especially on Pocky Day, right? Present:1859 Past:8059 Rated T for 59's rainbow languages...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 810 - Reviews: 2 - Favs: 5 - Follows: 2 - Published: 2/11/2013 - H. Gokudera, K. Hibari, T. Yamamoto - Complete
Decode by Kanra Cozart reviews
Hibari Kyouya tidak pernah mau menempatkan dirinya sendiri dalam keadaan yang menurutnya merepotkan. Namun nampaknya tidak bisa begitu kali ini. Ia, entah dengan alasan apa dan bagaimana caranya, kini justru terlibat dalam sebuah kasus pembunuhan. Warning, some OOCness, AU, Mature Crime, bit conspiracy, etc. DEDICATED FOR # 1859AliveProject
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - Indonesian - Suspense/Crime - Chapters: 3 - Words: 9,212 - Reviews: 20 - Favs: 5 - Follows: 9 - Updated: 2/10/2013 - Published: 8/26/2012 - K. Hibari, H. Gokudera
Your Secret Number One Fan by AdaraLove reviews
Sequel short to A Promise in a Ring. Yamamoto has taken a year off from the Vongola to play professional baseball, and Gokudera wants to desperately see him. Gokudera tries to disguise himself and watch his lover in secret but, even in disguise, will Yamamoto find him out?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 11,721 - Reviews: 7 - Favs: 28 - Follows: 3 - Published: 1/19/2013 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Death Chorus by Kuriboh Kalap reviews
Chap 18 update. Akhirnya! Anglaz battle! Satu chapter sebelum pertandingan, serta sepasang gelang yang dibawa pulang sebagai keanng-kenangan.
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 18 - Words: 60,540 - Reviews: 124 - Favs: 25 - Follows: 10 - Updated: 1/4/2013 - Published: 7/16/2010 - Goenji S., Endo M.
VK by Okki reviews
DISCONTINUED. VK, satu gank yang diketuai oleh Tsuna, dan anggotanya berisikan anak-anak unyu namun senang membuat onar. Chap 9; /"Kita sambungin pakai solasi saja."\ /Serempak anak-anak unyu itu, menatap anak yang paling unyu di antara mereka semua, Tsuna.\
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 11 - Words: 31,477 - Reviews: 49 - Favs: 37 - Follows: 34 - Updated: 12/2/2012 - Published: 7/3/2012
A Risky Confession by cHiZuMi19 reviews
"You just don't know it but I'm secretly in love with you" Gokudera and Yamamoto had been best friends ever since. But when high school came Gokudera knew that he felt something for his best friend. He wants to confess to him but how could he when he's too afraid of being rejected? Plus, there's that new girl that's been tagging around Yamamoto all the time.8059.GokuderaXYamamoto.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance - Chapters: 4 - Words: 22,630 - Reviews: 27 - Favs: 28 - Follows: 41 - Updated: 10/18/2012 - Published: 8/11/2012 - H. Gokudera, T. Yamamoto
Hard Life by Draco de Laviathan reviews
You think Eight grade was tough? Try adding it with a fear of garlic and hunger for blood! AU. Chap. 9 is up.
Inazuma Eleven/イナズマイレブン - Rated: K+ - English - Friendship/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 13,316 - Reviews: 83 - Favs: 19 - Follows: 23 - Updated: 9/24/2012 - Published: 11/9/2010
Balada Ramadhan: d'Bojong Konoha by Nohara Rin reviews
AU. Keseharian saat ramadhan para remaja dari yang asli sampai perantauan di Bojong Konoha, kampung tersembunyi di pinggiran tanah Betawi. Padang Jawa Madura Sunda Betawi Ambon Bali Kalimantan Bugis hampir lengkap. FanFic kriuk2 untuk temen ngabuburit :D
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 23,091 - Reviews: 228 - Favs: 28 - Follows: 10 - Updated: 8/16/2012 - Published: 7/3/2012 - Complete
Tamanegigatari by Kuroka reviews
[HIATUS] Onion Story: Setiap kejadian akan menjadi sebuah kisah. Dan setiap kisah akan menjadi sebuah sejarah. #Cerita 2: Gouenji bingung memikirkan nasibnya. "…Bagaimana dengan nasib puding yang belum kumakan di kulkas…"
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 2 - Words: 8,071 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 3 - Updated: 8/5/2012 - Published: 8/25/2011 - Goenji S.
Part Time! by Draco de Laviathan reviews
Gara-gara sebuah album berisikan lagu-lagu yang dinyanyikan oleh sebuah group idol berpersonel unyu, Tsurugi jadi membakar ruangan klub dan diharuskan untuk menggantinya! Bagaimana cara ia mencari gantinya? Chap. 3 up!
Inazuma Eleven - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 6,299 - Reviews: 28 - Favs: 8 - Follows: 4 - Updated: 8/2/2012 - Published: 7/19/2012 - Tsurugi K.
Mafia Preschool by MyHobbyIsToRunFromReality reviews
Tsuna, Hayato, Takeshi, Kyoya, Mukuro, Chrome, Ryohei, Dino, Enma, Shimon Guardians and all other young Mafioso. Welcome to the hell on Earth that is Mafia Preschool. Please don't drip your blood on the floor. No, Primo, you cannot pull your son out.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor - Chapters: 14 - Words: 27,559 - Reviews: 285 - Favs: 566 - Follows: 501 - Updated: 7/31/2012 - Published: 10/17/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera
Masaki Bad Luck by echinesia reviews
Kesialan seorang Masaki Kariya berujung pada tragedi mengenaskan bagi Hiroto. Semua itu berawal dari seonggok mie soto yang dibelinya untuk sarapan. AU abis, OOC berat, awas ada pair nyantol, bahasa tratakbumdes, setting Indonesiawi. RnR?
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,961 - Reviews: 11 - Favs: 8 - Published: 7/29/2012 - Kariya M. - Complete
The Life After Death by Draco de Laviathan reviews
Haruna yang serius ingin memperlihatkan Tachimukai ke Tsunami, Mamoru yang masalahnya baru diingatkan Kogure, dan Halloween School. Chap. 8 updated.
Inazuma Eleven - Rated: K+ - Indonesian - Supernatural/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 12,655 - Reviews: 40 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 7/24/2012 - Published: 9/17/2010 - Tachimukai Y.
Luck by G.Storm59 reviews
Gokudera is forced into an arranged marriage by his dad when he meets a young man named Takeshi Yamamoto. Chaotic and confused emotions fly through Gokudera as he struggles to reconize what he's feeling and if his arranged marriage will allow it. 8059
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Angst - Chapters: 12 - Words: 25,198 - Reviews: 78 - Favs: 68 - Follows: 44 - Updated: 7/2/2012 - Published: 12/6/2011 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
My Brother by Minamoto no Hikari Ai reviews
Pedo!Ichigo X Little!Hitsu. Chapter 5th. Hitsugaya tidak menyangka bahwa semuanya akan berakhir seperti ini. I'm back from Hiatus :D RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 5 - Words: 12,612 - Reviews: 28 - Favs: 13 - Follows: 5 - Updated: 6/27/2012 - Published: 5/11/2011 - Ichigo K., T. Hitsugaya
All Or Nothing by tempus terere reviews
Yamamoto tries to confess to Gokudera. It takes an excessive amount of senseless violence, exploding restrooms, lots of Mafia Romance Councelling, and a whole millennium's worth of awkward to achieve. — YamamotoGokudera
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,544 - Reviews: 14 - Favs: 33 - Follows: 3 - Published: 5/8/2012 - [T. Yamamoto, H. Gokudera] - Complete
Yamamoto Galau by Miyuki no Aki reviews
Fic kolaborasi Yamamoto galau gara-gara merasa dirinya gagal PDKT sama Gokudera, siapa suruh Yamamoto matahin pensil kesukaannya Gokudera? yeee, kaciaan deh ditabok RnR pleaseee... *sujud sujud*
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,614 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 1 - Updated: 4/24/2012 - Published: 4/23/2012 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Sleepwalker by Zcyler reviews
Endou's a huge sleepwalker? Someoka running around in his boxers?... and Fudou and Kougre team up and film it? What craziness occurs during training camp when Coach Kudou tells the team to go to bed early? - O N E S H O T -
Inazuma Eleven/イナズマイレブン - Rated: K - English - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,962 - Reviews: 17 - Favs: 42 - Follows: 9 - Published: 4/7/2012 - Endo M. - Complete
Fifth Sector's Case! Taken to the Court! by AdventureWriter28 reviews
When a certain friend returns for a visit, his welcoming gift isn't that all nice. Soon, things start to get out of hand, and starts to get taken into Court! Will Gouenji get arrested? Collab fic.
Inazuma Eleven/イナズマイレブン - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,705 - Reviews: 18 - Favs: 20 - Follows: 18 - Published: 4/3/2012 - Goenji S.
KuriKuri Talk Show by Kuriboh Kalap reviews
Apa ini? Anda galau, resah, enasaran? Silahkan bertanya tentang bagian fic yang membuat Anda penasaran pada para karakter Inazuma Eleven di sini. Tidak jelaskah? Tentu saja, ini hanyalah sekedar talk show dengan spoiler fic di sana-sini belaka.
Inazuma Eleven - Rated: K - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 1,693 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 4 - Published: 3/26/2012
How To Play Cupid by SHSL Kariya Masaki reviews
Gouenji has always been the 'troublemaker' on Valentine's Day. He tries his best, but fails! What will he do now? The goddess of love does, and his job? Read and find out! Multiple pairings: Canon, Yaoi and Crack! Three-Shot story!
Inazuma Eleven/イナズマイレブン - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,183 - Reviews: 13 - Favs: 17 - Follows: 5 - Updated: 3/15/2012 - Published: 2/14/2012 - Goenji S. - Complete
Hypothermia by pink-chief reviews
Gokudera's very cold. Tsuna's warm...Very drabbly, and short. You have been warned...K because I cuss in the A/N at the end, like, once...lol...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 884 - Reviews: 2 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 2/27/2012 - H. Gokudera, Tsuna/Tsunayoshi S. - Complete
The Bleach Show! by Iloveanime9493 reviews
Its a show where you ask the characters of bleach questions and dares!With the host me and my friend. Next guest: Momo!
Bleach - Rated: T - English - Humor - Chapters: 11 - Words: 19,570 - Reviews: 93 - Favs: 16 - Follows: 17 - Updated: 1/25/2012 - Published: 11/23/2007
Becoming Out by messedupfruitsrotten reviews
Gokudera's conflicted. He's different from Yamamoto who's dating Haru and he's not anything like Ryohei who's engaged to Hana. It squeezes Gokudera's heart painfully tight when he pictures Tsuna and Kyoko marrying. He's... -8059 1859 and many more-
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 13 - Words: 48,904 - Reviews: 48 - Favs: 65 - Follows: 30 - Updated: 1/14/2012 - Published: 10/16/2010 - H. Gokudera - Complete
Christmas Gift by Chin Suginei reviews
Gouenji is walking alone on the street, thinking of what to give the others as Christmas presents. When he suddenly meets Endou while coming out of the store. A really light romance Christmas special fic that I wrote. My first oneshot. Comment please?
Inazuma Eleven/イナズマイレブン - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,193 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 12/21/2011 - Endo M., Goenji S. - Complete
The Bakka Classroom by Convallarie reviews
Akhirnya festival pun dimulai. Gimana ya nasib Cafe mereka? chapter end update..
Bleach - Rated: K - Indonesian - Chapters: 6 - Words: 5,606 - Reviews: 23 - Favs: 12 - Follows: 2 - Updated: 12/4/2011 - Published: 11/12/2009 - Complete
BLEACH BAND by Near Kun Cinta Anime reviews
New Story Will Begin : Jadi... Nggak apa-apa kali ya, kak Hinamori jadian sama Ikkaku-san, pikir Toshiro. Warn : typo, miss typo, gajeness, sho-ai, DLDR
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 7,623 - Reviews: 45 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 10/23/2011 - Published: 12/22/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Fever! by Kuriboh Kalap reviews
Mungkin demam Mamoru akan segera sembuh, Namun sepertinya sebuah demam lain akan menyerang sistem imunitas di hati Shuuya. Special request from Chii-san! XD
Inazuma Eleven - Rated: K - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,133 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 2 - Published: 8/26/2011 - Goenji S., Endo M.
Operation 8059 by Yoshi333 reviews
Everyone knows Haru's a rabid fangirl, but she's seriously lacking inspiration for her latest fics, until she bumps into yamamoto and gokudera on the way to school that is. 8059!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 30 - Words: 68,682 - Reviews: 184 - Favs: 80 - Follows: 74 - Updated: 8/22/2011 - Published: 12/8/2009 - Haru M., H. Gokudera, T. Yamamoto
First Love by Jeanne-jaques San reviews
Chapter 11 Update! FINAL CHAPTER! # Shawlong yang memberi tahu rahasia Grimmjow selama ini kepada Hitsugaya. Serta alasan kenapa Grimmjow menghancurkan hubungan Ichigo dan Hitsugaya. # AU. Slash—m/m. Yaoi! # I'm back from Writer Block! Enjoy!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 35,412 - Reviews: 316 - Favs: 78 - Follows: 24 - Updated: 7/15/2011 - Published: 9/7/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
I'd Rather Be Jobless by munching muffins reviews
AU 6959 Mukuro x Gokudera, B96 Bel x Chrome "Rule thirty-eight of the employee manual: Never make a relationship with an opposite sex co-worker within the company's property." "I never said anything about equal sex." Crap. I knew he was astute. Crack.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 10,203 - Reviews: 12 - Favs: 38 - Follows: 5 - Published: 7/14/2011 - Mukuro R., H. Gokudera - Complete
The Bleach Show! by animefreak469 reviews
Ask the Bleach Characters questions and 1 dare!
Bleach - Rated: T - English - Chapters: 19 - Words: 11,314 - Reviews: 137 - Favs: 29 - Follows: 18 - Updated: 7/4/2011 - Published: 12/1/2007
Boyband Wannabe by fajrikyoya reviews
tenyata pengaruh televisi sudah membuat otak Vongola Primo kita semua rusak dan dia berencana untuk membuat…..boyband!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 7,287 - Reviews: 41 - Favs: 38 - Follows: 10 - Updated: 6/30/2011 - Published: 6/16/2011 - Giotto/Ieyasu S./Vongola I/Vongola Primo - Complete
Under World by Akazora no Darktokyo reviews
/Namun semuanya sunyi. Bahkan jangkrik pun masih berbunyi. Dan, orang yang seharusnya jadi korban sepertinya sudah tidak berada di rumah sendiri/ AU. 4th chapter is up. Don't like don't read!
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 5 - Words: 12,048 - Reviews: 28 - Favs: 11 - Follows: 4 - Updated: 6/21/2011 - Published: 9/26/2010 - Goenji S.
Please, Love Me! by Fujoshi Shirotama reviews
Hitsugaya yang baru masuk SMP sudah mendapat masalah dengan sang Ketua OSIS. Bagaimanakah kehidupan Hitsugaya di SMP barunya? r&r please...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 6 - Words: 7,105 - Reviews: 54 - Favs: 13 - Follows: 8 - Updated: 6/12/2011 - Published: 8/27/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Temper Temper by zlinka reviews
Gokudera needs a place to crash for a while and the only place available is with Hibari. Watch as sparks and tonfas fly.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 21,919 - Reviews: 101 - Favs: 150 - Follows: 178 - Updated: 6/10/2011 - Published: 6/1/2009 - H. Gokudera, K. Hibari
Simply Beautiful by yHime reviews
Gokudera wasn't someone that most would consider as beautiful. After all, who would think a smoking, rugged bomber who swears a lot as a beautiful person? Tsuna, however, knew better. 2759. Warnings inside.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,503 - Reviews: 18 - Favs: 87 - Follows: 10 - Published: 4/19/2011 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera - Complete
Small Discoveries by fierysuzaku reviews
Life is full of discoveries.. characters include G, Gokudera, Ugetsu and Fon
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Chapters: 1 - Words: 3,984 - Reviews: 13 - Favs: 44 - Follows: 4 - Published: 3/27/2011 - H. Gokudera, 1st Storm Guardian/G - Complete
A Glass of Margarita before Four by Somebearcub reviews
Gokudera has had his fill of drinks for the night, he begins to leave but the bartender refuses to let him go, leaving a glass of that limey drink on the table as a bribe. ONESHOT 8059AU. M for safety.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,847 - Reviews: 3 - Favs: 20 - Follows: 3 - Published: 3/26/2011 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Secret Friends by anon azure reviews
It started from a piece of paper stuck in-between a gap from the wooden bench in front of an old Sakura tree in a park in Namimori...
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 21 - Words: 62,673 - Reviews: 269 - Favs: 165 - Follows: 80 - Updated: 3/5/2011 - Published: 1/9/2010 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Ryushitsuji by Laviran Nightray reviews
Chap 4. paman Hitsu datang mengunjungi hitsu. ternyata, dia membawa anaknya yang merupakan teman kecil hitsu. akhirnya, misi untuk keluarga rutherford turun. Selamat menikmati! XD
Bleach - Rated: T - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 14,342 - Reviews: 26 - Favs: 10 - Follows: 1 - Updated: 1/2/2011 - Published: 9/7/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
BB is Bleach Band! by lolita6othic reviews
BB? BlackBerry? Bukan! Bau Badan? Bukan! Lalu apa? Bleach Band! Kumpulan 4 orang cowo yang mendirikan band! Siapa mereka? Just read!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 5 - Words: 6,651 - Reviews: 71 - Favs: 21 - Follows: 10 - Updated: 12/29/2010 - Published: 6/3/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
You're the One by Jeanne-jaques San reviews
[DISCONTINUED!] # CHAPTER 2 is UP! Kali ini Hitsugaya akan mengencani seorang bangsawan kaya. Byakuya X Hitsugaya! # AU, Semi-YAOI # ENJOY! Read and Review...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,952 - Reviews: 61 - Favs: 23 - Follows: 9 - Updated: 12/11/2010 - Published: 9/17/2010 - T. Hitsugaya
The Curse of the Shellfish by WaiiKitsune reviews
Reborn decides to get the First-Generation Vongola Family to 'coach' Tsuna's Family. Chaos ensues. One-Shot. Slight crack.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,842 - Reviews: 21 - Favs: 209 - Follows: 44 - Published: 11/21/2010 - Vongola 10th Generation, Vongola 1st generation, Reborn - Complete
Growing Up by Yami Jay reviews
What if they found out the cause why Hitsugaya hasn't hit puberty? What if the solution is in Ichigo's world? HIATUS.
Bleach - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 8 - Words: 14,998 - Reviews: 155 - Favs: 135 - Follows: 213 - Updated: 11/14/2010 - Published: 1/22/2006 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Shoot for 59! by Coral Q's bff reviews
The Vongola has options: Have Gokudera hooked up in the family and get paid, or lose their rings and die! Watch as everyone targets the poor smexy dynamite! 8059 6959 1859 D59 X59 S59 5996 Bel59 Chikusax59 10059 5951 5948 5984 allx59 all59 Hayato harem
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 33,397 - Reviews: 63 - Favs: 59 - Follows: 67 - Updated: 11/11/2010 - Published: 6/4/2010 - H. Gokudera
Malam Inagurasi by Jeanne-jaques San reviews
[DISCONTINUED!] # Maaf yg menunggu kelanjutannya. Fic ini sudah tidak akan saya update lagi.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 5,626 - Reviews: 63 - Favs: 19 - Follows: 5 - Updated: 10/16/2010 - Published: 8/27/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Just Like A Pill by UKELICIOUS reviews
Tsuna has to test out the new pills he was given. The one-time side effect, he finds, is quite interesting. Hyper!27x59
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,072 - Reviews: 19 - Favs: 97 - Follows: 11 - Published: 10/14/2010 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera - Complete
Bleach in UI by Eka Kuchiki reviews
OKK UI 2010 membawa Ichigo dkk kepada persahabatan. Bagaimana ceritanya? Bleach in UI chap 4 is updated! Warning! Typo, Genre berubah! DISCONTINUED
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 4 - Words: 12,837 - Reviews: 45 - Favs: 12 - Follows: 1 - Updated: 10/11/2010 - Published: 7/6/2010
Echo by OtakuRukia reviews
say my name…like the way you did before." 'Damnit, I can feel all color drain from my face. I'm a deer caught in the head lights, but no...I won't get myself hurt, not again.' "I can only say your name now in disgust, Ichigo Kurosaki!"
Crossover - Bleach & Kuroshitsuji - Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 5 - Words: 13,227 - Reviews: 19 - Favs: 32 - Follows: 39 - Updated: 9/26/2010 - Published: 1/2/2009 - T. Hitsugaya, Sebastian M.
SMS: Hati Hati Orang Iseng! by Quinsi Vinsis reviews
Mild-AU. "Maaf pulsa senpai tinggal 2 perak."-"Cewek gue cerita kalo sekarang dia hamil! Tanggung jawab!"-"Tolong transfer dong. Kaasan lagi butuh banget nih.." Apalagi yang bisa membuat Ichigo lebih bete dari sekarang? -Slight IchiHitsu- RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 1,285 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Follows: 2 - Published: 8/29/2010 - Ichigo K. - Complete
Kalo Hitsugaya jadi cewek by Shuei samehachi reviews
Hitsugaya tanpa sengaja menelan cairan percobaan Mayuri hingga mengubahnya menjadi cewek.Warning : fic edan, TIDAK MENERIMA FLAME
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,252 - Reviews: 11 - Favs: 9 - Published: 8/26/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Between Ichigo & Hichigo by terserah-lo-mau-manggil-gw-apa reviews
YAOI! Setelah 2 tahun Ichigo pergi, ia sudah tak peduli pada Toushiro, dan -jrengjreng!- Hichigo datang disaat yang tepat! UPDATE! Warning: RATE T KARNA ADEGAN KISSU . b
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 1,613 - Reviews: 22 - Favs: 7 - Follows: 5 - Updated: 8/20/2010 - Published: 9/8/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Pemujamu by Eka Kuchiki reviews
Renji dan Rukia masing-masing menyimpan sebuah perasaan yang tidak orang lain ketahui. Perasaan apa itu? This is for Bleach Vivariation Festival! didedikasikan untuk 4869fans-Nikazemaru. Please review...
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,919 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Published: 7/9/2010 - Renji A., Rukia K. - Complete
Symphony of Life by jyasumin-sama reviews
Duniamu terpusat padanya. Dalam diam kau memandanginya, dalam diam kau menyukainya. Dalam diam kau turut mencintainya. Tapi apakah ia berpikir sama denganmu? AU, IchiHitsu, chara-death.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,204 - Reviews: 18 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 6/20/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Looking Up to the Sky by Quinsi Vinsis reviews
Kurosaki Ichigo kembali duduk termenung sambil menatap langit lewat jendela kelasnya. Kehadiran Toushiro dalam hidupnya membawa perubahan pada dirinya, tetapi kepergiannya? AU. IchiHitsu. Warning inside. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 2,095 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 6/11/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Frosted Moon's Memories by jyasumin-sama reviews
20 ditambah 15 cerita singkat tentang hubungan Ichigo dan Hitsugaya. YAOI, IchiHitsu. RxR please! Now complete.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,464 - Reviews: 23 - Favs: 24 - Follows: 4 - Updated: 5/28/2010 - Published: 5/24/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Sweet Moment? by Silver Andante reviews
Ichigo menyukai Toushiro, ia ingin mengutarakan perasaannya pada Toushiro. Kemudian Ichigo mengajak Toushiro ke pantai. Apakah yang terjadi selanjutnya? First Kiss Ichigo for Toushiro! WARNING YAOI! R&R, Please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,995 - Reviews: 22 - Favs: 14 - Follows: 2 - Updated: 5/24/2010 - Published: 5/9/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
ES21 UnderCover by Jillian Leonhart reviews
Chara ES21 diwawancarai oleh author setan yang sinting. Kirimkan pertanyaan, tantangan, dan perintah kalian buat para chara ES21 ini! Nyehehehehehe... ::COMPLETE::
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 26,053 - Reviews: 138 - Favs: 71 - Follows: 20 - Updated: 5/19/2010 - Published: 5/5/2009 - Complete
Cupcakes by Dior Crystal reviews
He scowled. "Tch. The person who gave you those cupcakes is obviously someone who doesn't know that you're a baseball freak," Gokudera scoffed. "Otherwise, she would have known better." 8059. Fluff.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,569 - Reviews: 45 - Favs: 128 - Follows: 8 - Published: 4/24/2010 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
Old Habits: Smoking by Takahashi Rei reviews
Whatever happens in the future, surely there was a connection before. Be it in the 1st Family or the 10th, the Rain still owns the Storm! UgetsuxG one-shot, ft. 8059.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,095 - Reviews: 36 - Favs: 83 - Follows: 6 - Published: 4/7/2010 - 1st Rain Guardian/Asari Ugetsu, 1st Storm Guardian/G - Complete
Changin! by kuro lunatic reviews
chapter 09 update! hari pertama liburan malah nambah seorang pengacau lagi! warning : oc, ooc, fem! Hitsu R&R.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 9 - Words: 17,735 - Reviews: 86 - Favs: 23 - Follows: 12 - Updated: 3/3/2010 - Published: 6/2/2009 - T. Hitsugaya, S. Kusaka
Unacceptable by Unknown Ally reviews
What happens when a fragile Toshiro is now in a household of vampire Kurosaki royals? Contains Yaoi and OOCness... And MAYBE Mpreg later on, if reviews tells me to.
Bleach - Rated: T - English - Romance/Fantasy - Chapters: 12 - Words: 5,821 - Reviews: 32 - Favs: 45 - Follows: 42 - Updated: 2/27/2010 - Published: 1/5/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya
The Legend of Hyourinmaru by Quinsi Vinsis reviews
AU. "WHAT! Gue jadi istri lo? Hello! Gue manusia, elo naga. Perkawinan silang macam apa itu! Kakak gue pasti bakal ngetawain gue kalo tau gue nikah sama naga, you know?" HyourinYuki
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,078 - Reviews: 18 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 2/25/2010 - Sode no Shirayuki, Hyorinmaru - Complete
Hichigo's Boring Day by terserah-lo-mau-manggil-gw-apa reviews
Hichigo bosen dan mutusin untuk bersenang-senang di Las Vegas bersama Toushiro -yang malangnya bertemu Hichigo- setelah berhasil kabur dari Ichigo.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 2 - Words: 2,226 - Reviews: 14 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 2/25/2010 - Published: 10/18/2009 - Dark Ichigo
Baby Strawberry Snowflakes by XxChocoMelloxX reviews
Ichigo and Toshiro meet up at school. Unspoken things occur and Shiro becomes preggers! They go to the Soul Society to find out he isn't alone. But Aizen always has to spice it up and cause trouble. yaoi, mpreg, IchiHitsu, GinIzu, IkkaYumi, lime, death
Bleach - Rated: M - English - Romance/Humor - Chapters: 28 - Words: 52,870 - Reviews: 203 - Favs: 123 - Follows: 53 - Updated: 1/19/2010 - Published: 6/27/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
The Boss' Order by ReishiColleen reviews
2759. It was the last thing he thought would ever happen, but it happened anyway. rated for a reason guys, please be warned
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: M - English - Chapters: 1 - Words: 2,224 - Reviews: 26 - Favs: 63 - Follows: 9 - Published: 1/8/2010 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera - Complete
Camping by Fujoshi Shirotama reviews
Chapter 6: Lagi-laghi Tatsuki mengusulkan hal aneh. Apa itu? WARNING: OOC & OC. UPDATE R&R Please.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 6 - Words: 10,993 - Reviews: 15 - Favs: 4 - Updated: 12/23/2009 - Published: 7/27/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Shinigami Days by Hibari A. BeenBin reviews
Last Chapter! GAJE, OOC,RnR pleaseeeee!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Supernatural - Chapters: 10 - Words: 31,600 - Reviews: 151 - Favs: 21 - Follows: 4 - Updated: 11/30/2009 - Published: 9/3/2009 - Complete
Snow, Legend, and a Village by Quinsi Vinsis reviews
Ichigo yang tengah berusaha mencari Rukia di tengah badai salju bertemu dengan orang yang tidak ia duga sama sekali. Lalu Kusaka cs menemukan Senna, salah satu korban keganasan roh salju. Sebenarnya, siapakah roh salju itu? Chap 2: Blizzard. Mind to RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Mystery - Chapters: 2 - Words: 7,774 - Reviews: 32 - Favs: 17 - Follows: 8 - Updated: 11/29/2009 - Published: 8/11/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
BLEACH: My Dear Sweets With Our Fire And Ice:Vol2 by ElementalDrake reviews
Ichigo and Toshiro been going out for 7 months now, deep feelings imerge, complicated attractions towards the little captain brings trouble and difficulty to their relationship. Ichigo's will to protect, Toshiro's fragile heart breaking. "We can do this!"
Bleach - Rated: M - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 4 - Words: 10,787 - Reviews: 6 - Favs: 12 - Follows: 10 - Updated: 11/11/2009 - Published: 3/21/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Banana Temptation by ReishiColleen reviews
And that is the reason why you shouldn't let Gokudera eat a banana in front of Yamamoto. Lime, i think? XD. 8059 of course, enjoy!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,846 - Reviews: 23 - Favs: 76 - Follows: 4 - Published: 9/28/2009 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
SORRY by Mizuhashi Azumi reviews
Apa yang kau rasakan? Jika tanpa kau sadari kau mengecewakan sahabatmu? - IchiHitsu, Shounen-Ai, RnR please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 5,385 - Reviews: 13 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 9/25/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Rival by DeBeilschmidt reviews
[DISCONTINUED]Jadi pembunuh bayaran memang bukan pekerjaan yang diinginkan Toshiro. Apalagi, jika dia harus membunuh mantan pacarnya sendiri. ENJOY THIS FIC! R&R!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,117 - Reviews: 18 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 9/20/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Hichigo's Night Visit by terserah-lo-mau-manggil-gw-apa reviews
CHAPTER 4 END Ichigo akhirnya tau apa yang terjadi antara Hichigo dan Toushiro. HichiHitsu at first IchiHitsu in the end. PLEASE REVIEW!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 4 - Words: 6,062 - Reviews: 20 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 9/19/2009 - Published: 8/12/2009 - Dark Ichigo, T. Hitsugaya - Complete
Minna Suki Daze! Except You by Anpan Roller reviews
Tsuna, the trainee Aunt Agony, receives a letter from Yamamoto. 8059; Two Shot; Bad language courtesy of Gokudera Update: Chapter 2 editted! Sorry for the inconvenience!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,923 - Reviews: 18 - Favs: 17 - Follows: 7 - Updated: 9/18/2009 - Published: 9/2/2009 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Crazy Night At The Museum by Pikachu- 100 rebu polt reviews
Pasukan Sereitei ? dan Ichigo cs berencana pergi ke museum yang baru saja dibuka di Karakura. Banyak kejadian aneh yang akan menimpa mereka, termasuk Hitsugaya. hehehe.. ditekankan ini adalah FIC EDITAN! kalo ada yang mau ripiu kagak dilarang kok. Enjoy
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 8,172 - Reviews: 20 - Favs: 5 - Follows: 2 - Updated: 9/6/2009 - Published: 7/26/2009
Growing by Jaws That Bite reviews
Raising a family is a new experience. Hayato's not so sure it's a good idea. Not mpreg. 1859
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Family - Chapters: 1 - Words: 2,527 - Reviews: 13 - Favs: 75 - Follows: 6 - Published: 9/3/2009 - K. Hibari, H. Gokudera - Complete
Hari jadi Soul Society! by Aqua van wolf reviews
CHAPTER 4 UPDATE! Penasaran lanjutan ceritanya...siapakah yang memanggil Toushiro? cuman ada di sini! baca terus review! A**s, baik ya?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 6,896 - Reviews: 34 - Favs: 6 - Follows: 6 - Updated: 8/28/2009 - Published: 3/25/2009
Hanging on the Edge by Open Casket Ceremony reviews
When Hitsugaya is deployed on a suicide mission and kidnapped by Aizen, Ichigo has to save him no matter what, even if he has to overcome nightmarishly impossible odds. Soul Society, his life, and Hitsugaya's fate are all hanging on the edge. IchiHitsu.
Bleach - Rated: M - English - Chapters: 19 - Words: 31,678 - Reviews: 108 - Favs: 119 - Follows: 109 - Updated: 8/26/2009 - Published: 4/3/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya
The Alchemyst by Yumemiru Reirin reviews
Iva di bawa ke sebuah penjara. Aizen memberitahukan apa yang sebenarnya terjadi pada Hitsugaya dan Rukia. Apa isi buku itu? Mengapa diperebutkan? -kok jadi gossip gayanya?- RnR?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 3 - Words: 4,324 - Reviews: 37 - Favs: 5 - Follows: 3 - Updated: 8/21/2009 - Published: 8/14/2009 - T. Hitsugaya, Rukia K.
Under the Tree by NakamaLuna reviews
Seorang pangeran yang dingin seperti aku ini tidak usah mempunyai teman," begitulah yang dipikirkan Toushiro. My first fic in fandom Bleach.. maaf kalau jelek, aneh, dan gaje... RnR?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,235 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 8/7/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Ichigo Winprey by lolita6othic reviews
Variety show .. yang mengungkap tajam .. setajam silet -digebukin massal- maap maap salah... maksudnya .. seperti acara oprah winfrey ..
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,870 - Reviews: 35 - Favs: 14 - Follows: 2 - Updated: 6/27/2009 - Published: 5/25/2009 - Ichigo K. - Complete
Reincarnation by Allen the Musician reviews
AU Do you believe in life after death? That someone who died can come back for a second chance at life? Follow along as an unusual child changes the lives of all those around him. Hope you enjoy. Hitsu-kinda ,IchiRuki OriIshi. Please read and review.
Bleach - Rated: T - English - Drama/Friendship - Chapters: 51 - Words: 215,355 - Reviews: 642 - Favs: 359 - Follows: 139 - Updated: 6/17/2009 - Published: 3/17/2008 - T. Hitsugaya - Complete
Eternally Mine by spirtfox reviews
Hitsugaya Toshiro, orphaned when just a small child, is born into slavery and is up for grabs. The auctioner is selling fast and Toshiro just got sold to a handsome, mysterious, orange-haired vampire. Can things get any worse? Vampire fic.
Bleach - Rated: M - English - Romance/Supernatural - Chapters: 9 - Words: 48,885 - Reviews: 253 - Favs: 206 - Follows: 204 - Updated: 6/4/2009 - Published: 2/23/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Shinigami Saikyou POWER Katteisen by kuro lunatic reviews
Soul society ngadain turnamen shinigami terkuat. sorry kalo summary jelek, nggak jago bikin summry. ::YAOI:: R&R One-Shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,397 - Reviews: 19 - Favs: 19 - Follows: 3 - Published: 5/16/2009 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
MOS by mss Dhyta reviews
I come back! in the end dari MOS "Mungkin kalian berdua gak bakal bisa dipisahkan" Rukia menatap nisan yang berada didepannya Please Read and repiu!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 8 - Words: 18,218 - Reviews: 59 - Favs: 11 - Follows: 1 - Updated: 5/16/2009 - Published: 1/8/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Cure for Lonely by AuraBlackWolf reviews
For 2 weeks Gokudera hasn't been able to sleep and its begun to affect him, after losing his temper and getting hurt he runs off...but someone decides that there is more to this then there seems, will that person be able to cure him? One-shot YamaGoku
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 9,913 - Reviews: 10 - Favs: 42 - Follows: 1 - Published: 5/14/2009 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Those crazy stuffs by thPeekaBoo reviews
What kind of crazy stuff will the guardians meet during the time of Tsuna being away from japan? xDD Alot of funny, yea funny stuffs inside ! :D Please read it!
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - English - Humor - Chapters: 29 - Words: 31,313 - Reviews: 100 - Favs: 35 - Follows: 14 - Updated: 4/24/2009 - Published: 11/6/2008 - Complete
The Only One I'll Ever Follow by HazelinaAmberfire reviews
Gokudera's devotion to Tsuna is not without reason; the loyal right hand man's willingness to die for his boss is because of the acceptance he found with Tsuna, enforced by his past which is full of rejection. 2759 *fluff*
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 3,353 - Reviews: 12 - Favs: 76 - Follows: 5 - Published: 4/16/2009 - Tsuna/Tsunayoshi S., H. Gokudera - Complete
Talk to Me by betalei reviews
8059. There's a fine line between want and need. Yamamoto finds that love is mix of both. Minor OOCness, craptastic summary. Wish there was a rating for "Epic Fail" because this would be the perfect story. :3
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 13,701 - Reviews: 23 - Favs: 94 - Follows: 1 - Published: 2/25/2009 - H. Gokudera, T. Yamamoto - Complete
Sand and Snow by Myojo-s-me reviews
Main: KiraxHitsugaya, sidepairings: NanaoxMatsumoto, HanatarouxHinamori; others: OgidouxIsane, GinxKira, AkonxNemu, RukiaxRenji, onesided HitsugayaxHinamori. K for now, they Rating may rise due to later chapters. We'll see.
Bleach - Rated: K+ - English - Humor/Angst - Chapters: 6 - Words: 6,110 - Reviews: 11 - Favs: 6 - Follows: 11 - Updated: 1/27/2009 - Published: 7/6/2008 - T. Hitsugaya, I. Kira
Rain vs Cloud vs Sun by Bloody Autumn reviews
Gokudera ponders about his relationships between the three other Guardians, and perhaps his feelings towards them. And of course the crazy situation he is in. 8059, 1859, Ryo59 One-shot?
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,629 - Reviews: 21 - Favs: 24 - Follows: 8 - Published: 1/3/2009 - Complete
How to melt an ice by Kiyohara Shi reviews
Yaoi. various/hitsugaya pairing undecided . anyway, so matsumoto made a bet. Hitsugaya is the prize. who's gonna be the winner? my first english fic . WARNING INSIDE!
Bleach - Rated: T - English - Humor - Chapters: 2 - Words: 1,721 - Reviews: 9 - Favs: 14 - Follows: 10 - Updated: 11/4/2008 - Published: 10/16/2008 - T. Hitsugaya
Hitsugaya's Cat by lollielop reviews
Hitsugaya buys a cat. This means nothing but trouble. Please review!
Bleach - Rated: K+ - English - Chapters: 4 - Words: 2,881 - Reviews: 19 - Favs: 12 - Follows: 12 - Updated: 6/7/2008 - Published: 7/17/2007
Subtle by transcendently reviews
And one day, Ryohei realizes something. Ryohei x Gokudera
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,246 - Reviews: 49 - Favs: 90 - Follows: 18 - Updated: 6/6/2008 - Published: 4/11/2008 - H. Gokudera, Ryōhei S.
Tsuna's Concern by rellik-tida reviews
Tsuna’s take on the relationship between Yamamoto and Gokudera, as the boss of Vongola. TYL!8059
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 952 - Reviews: 38 - Favs: 175 - Follows: 13 - Published: 4/6/2008 - T. Yamamoto, H. Gokudera - Complete
From Me To You by Open Casket Ceremony reviews
Abused by his adoptive father, Hitsugaya refuses to speak about his miserable home life to anyone at school. Desperate, Ichigo would do anything to save him. IchiHitsu, rated M for sexuality.
Bleach - Rated: M - English - Chapters: 3 - Words: 4,963 - Reviews: 63 - Favs: 60 - Follows: 83 - Updated: 3/21/2008 - Published: 3/18/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Empathy by DiePi reviews
Hitsugaya is paying the price for using the ultimate skill. He needs to stay at Kurosaki's during his recovery but how will things turn out, especially when the prodigy is empathic? YAOI IchixHitsu eventually with plot later. Rated M for LEMON later.
Bleach - Rated: M - English - Drama/Romance - Chapters: 25 - Words: 115,988 - Reviews: 682 - Favs: 986 - Follows: 181 - Updated: 3/18/2008 - Published: 9/25/2007 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Seven Squared by half-sleeping reviews
A series of drabbles comparing the Vongola Guardians to the seven sins and seven virtues, respectively.
Katekyo Hitman Reborn! - Rated: K+ - English - Chapters: 1 - Words: 1,452 - Reviews: 21 - Favs: 136 - Follows: 14 - Published: 12/13/2007 - Complete
Karakura High School! by keitachibanana reviews
Soul Society members go to school! What's more, they're going to Karakura High School! Isn't that where Ichigo is studying at? Why are they there? What havoc would they create? Byakuya a teacher? Hitsugaya a high schooler? Extreme OOC. Loads of fun!
Bleach - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 5 - Words: 3,968 - Reviews: 52 - Favs: 29 - Follows: 30 - Updated: 2/3/2007 - Published: 6/11/2006
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Hidden Secret reviews
Kumpulan cerita pendek yang akan membongkar rahasia -baca : aib- para tokoh Inazuma Eleven. Warning : GAJE. Read and review, please? UPDATE! Chapter 7 : The Power of Fans. Yang namanya fans, memang rela lakukan apapun demi yang ia cintai, kan?
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 7 - Words: 15,689 - Reviews: 41 - Favs: 21 - Follows: 11 - Updated: 1/6/2013 - Published: 8/29/2010
Ghost Hunter reviews
CHAPTER 21! BLEACH VS KOTA METROPOLITAN! Para shinigami kita ke Jakarta! Hmm, apa yang menunggu mereka? Kenapa Byakuya ogah-ogahan untuk berangkat? Lalu kenapa Reno berekspresi seperti itu? Ok, finally update, guys! Mind to read it carefully?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 21 - Words: 109,825 - Reviews: 746 - Favs: 236 - Follows: 81 - Updated: 1/6/2013 - Published: 12/19/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K., Byakuya K., Renji A.
On Stage reviews
Menyambut acara kelulusan, SMP Raimon mengadakan kegiatan drama tahunan bagi kelas 3. Untuk pemeran, mereka sepakat pakai kertas undian. Tapi... Terjadi kejadian tak terduga! Chapter 4 update!
Inazuma Eleven - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 4 - Words: 15,001 - Reviews: 21 - Favs: 11 - Follows: 4 - Updated: 5/27/2012 - Published: 3/17/2012 - Endo M.
Chaos at School : The Beauty and the Alay reviews
Sequel dari 'You Are Not Alone'. Ah, tak terasa sebentar lagi akan ada perayaan ulang tahun sekolah... Akan ada lomba antar kelas, bazaar, dan pensi! Hmm, bagaimana hebohnya kelas Ichigo kali ini?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,509 - Reviews: 11 - Favs: 11 - Follows: 2 - Published: 3/17/2012 - [Ichigo K., T. Hitsugaya] Rukia K.
A Flower reviews
Karena cinta itu tidak perlu ditunggu dan dirawat seperti kita menanam bunga... Special for IchiHItsu Day! Yup, sekarang sudah tamat! Mind to read and review?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,929 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Follows: 5 - Published: 12/22/2011 - [Ichigo K., T. Hitsugaya] M. Hinamori - Complete
Crazy Medicine reviews
Tidak cukup dengan para kapten, sekarang gilirannya para fukutaichou. Bagaimana ya? Chapter 4 udah update! Read and review please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 18,515 - Reviews: 59 - Favs: 42 - Follows: 16 - Updated: 8/29/2010 - Published: 12/16/2008 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Bleach : Room Raiders reviews
Terinspirasi dengan MTV : Room Raiders. Oneshot. Read and review, ya!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 1 - Words: 4,121 - Reviews: 32 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 6/16/2010 - T. Hitsugaya, Rukia K., Orihime I., Ichigo K. - Complete
Gosip reviews
Kabarnya kantor divisi 10 berhantu! Wah, benarkah itu? Oneshot. No pair. GAJE. Read dan review, please?
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 1,163 - Reviews: 22 - Favs: 20 - Follows: 4 - Published: 6/16/2010 - Complete
Melt My Heart reviews
Hitsugaya adalah anak dari desa yang baru saja masuk ke Universitas Tokyo. Bagaimana ya kehidupan dia di sana? Fic kolaborasi dengan red-deimon-beta! Gomennasai, sekarang sedang dalam masa HIATUS.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 8,739 - Reviews: 49 - Favs: 23 - Follows: 11 - Updated: 6/5/2010 - Published: 10/24/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Super Anime Competition SHOW reviews
Chapter 4 : ADU KECEPATAN PART 2 TELAH UPDATE! Ada komentator baru! Siapa mereka? Crossovers : Bleach, Detective Conan, Naruto, Eyeshield 21, dll.
Crossover - Bleach & Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Parody/Humor - Chapters: 5 - Words: 21,086 - Reviews: 210 - Favs: 88 - Follows: 32 - Updated: 6/5/2010 - Published: 3/17/2009
Animal or Human? reviews
Kencan romantis Ichigo ternyata dimata-matai! Dilain pihak, Byakuya sudah mengetahui gen apa yang ada dalam tubuhnya. Yeah, I'm back from my long vacation! R&R, please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 30,087 - Reviews: 145 - Favs: 57 - Follows: 22 - Updated: 5/23/2010 - Published: 4/18/2009 - [T. Hitsugaya, Ichigo K.]
You Are Not Alone reviews
Terinspirasi dari apa yang terjadi dikelasku. Kisah seorang anak yang dijauhi karena penyakitnya. Sorry, kalau jelek. Read and review, please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,790 - Reviews: 26 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 1/16/2010 - Ichigo K. - Complete
My Friend, My Dream reviews
Sequel for Ghost Hunter. Awal kisah persahabatan antara 4 sekawan SMAN 13 dengan 4 shinigami. One-shot. R&R! Sorry, kalo jelek bin ruwet.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 5,044 - Reviews: 16 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 12/31/2009 - Complete
Hate Me or Love Me? reviews
H-Hitsugaya-taichou! Apa yang sebenarnya terjadi!" "Soten ni zase, Hyorinmaru." 3 shinigami itu pun akhirnya tidak ingat apa-apa lagi. Chapter 2 update! Read and review ya?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 2 - Words: 8,512 - Reviews: 39 - Favs: 15 - Follows: 8 - Updated: 12/22/2009 - Published: 12/12/2009 - T. Hitsugaya
Bleach Magazine reviews
Ichigo, dkk. jadi wartawan! Bagaimana ya petualangan mereka buat mencari berita yang 'hot' RnR!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 3 - Words: 16,309 - Reviews: 40 - Favs: 39 - Follows: 5 - Updated: 9/21/2009 - Published: 8/10/2009 - [T. Hitsugaya, Ichigo K.] Rukia K., G. Ichimaru - Complete
Ujian di Karakura reviews
Sebentar lagi, SMU Karakura mengadakan ujian. Tiba-tiba Uryuu menantang Hitsugaya! ISHIDA TEAM VS HITSUGAYA TEAM! R&R, please?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 3 - Words: 12,519 - Reviews: 47 - Favs: 33 - Follows: 4 - Updated: 6/30/2009 - Published: 5/24/2009 - Complete
If the Death Calling reviews
Tiba-tiba Toshiro teringat dengan apa yang terjadi saat Aizen dulu pura-pura mati. Dia penasaran. Apakah ada orang yang mau menangis untuk kematiannya nanti? R&R Very-long One-shot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 8,743 - Reviews: 16 - Favs: 25 - Follows: 3 - Published: 4/18/2009 - T. Hitsugaya - Complete
How Many Your Chocolate? reviews
Sequel to Ghost Hunter. Apa yang di alami mereka dalam Valentine kali ini? R&R please!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,596 - Reviews: 19 - Favs: 30 - Follows: 4 - Published: 3/17/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K. - Complete
Kuchiki Birthday or Bad Day? reviews
Today Byakuya's birthday... Tapi, kok, kesialan malah datang beruntun menimpanya ya? R&R
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 1,667 - Reviews: 23 - Favs: 17 - Follows: 3 - Published: 1/31/2009 - Byakuya K. - Complete
Let's Dance Together reviews
Hueco Mundo diguncang musik disko! Padahal para shinigami udah datang untuk menyerang mereka! R&R
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,024 - Reviews: 29 - Favs: 31 - Follows: 4 - Published: 1/31/2009 - S. Aizen, T. Hitsugaya - Complete