Sapphire Schweinsteiger
hide bio
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 01-23-09, id: 1814411, Profile Updated: 07-06-13
Author has written 43 stories for Eyeshield 21, Kingdom Hearts, Naruto, Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon, Final Fantasy IX, Gossip Girl, Slam Dunk, Fantastic 4, Power Rangers, Ice Age, Sims, Four Brothers, Avatar: Last Airbender, Supernatural, Skins, Vampire Diaries, One Piece, Dora the Explorer, Lying Game, 2011, I Miss You/보고싶다, and Demon's Lexicon.

SAPPHIRE

((—and we can learn to love again))

IndoES21

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Disenchanted by halcyon calamity reviews
As the one and only heiress to the Jeguk Group, Cha Eun-sang knows a few things about staying away from trouble. But for some reason, it seems that trouble - in the form of Choi Young-do - always manages to find her instead. AU.
Heirs/왕관을 쓰려는자 - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 17,838 - Reviews: 75 - Favs: 71 - Follows: 119 - Updated: 2/19 - Published: 11/17/2013 - [Cha Eun-sang, Choi Young-do]
Dua Sisi by apocrief reviews
So be it: COMPLETE. Mereka pikir mereka hidup di dunia yang berbeda. Semua sisi yang membedakan— atau apa yang membuatnya sama: Kebencian.. Persahabatan.. Harga diri.. Dalih.. Hasrat?
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 22 - Words: 86,280 - Reviews: 316 - Favs: 291 - Follows: 59 - Updated: 1/6 - Published: 10/7/2006 - Hermione G., Draco M. - Complete
L'amis Pour Toujours by Arlene Shiranui reviews
AU. Pemandangan hijau pepohonan dan hamparan ladang yang menjadi ciri khas daerah pinggiran Konoha kini digantikan oleh pemandangan laut yang biru, dengan ombak yang memecah di batu-batu karang. Liburan yang sebenarnya sudah di depan mata. Summer Holiday Arc: the last chapter updated!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 100 - Words: 639,906 - Reviews: 2352 - Favs: 543 - Follows: 269 - Updated: 10/14/2013 - Published: 9/12/2008 - Team Seven
Knight In Shining Armour by Cursd818 reviews
The first time Dan speaks to Blair Waldorf, she is pushing Serena into a cab. But when Serena runs away to boarding school, what will they find to talk about? Blair/Dan eventually, Blair/Nate, Serena/Nate.
Gossip Girl - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 12 - Words: 27,416 - Reviews: 214 - Favs: 136 - Follows: 211 - Updated: 9/11/2011 - Published: 3/21/2011 - Blair, Dan
I'm Always Win! by Edelweiss-Cliff reviews
FOR EYESHIELD 21 AWARDS: RUN TO WIN. Dalam situasi apa pun, Bud selalu "menang" dari Clifford. Dalam tanda kutip tentunya. Mau tahu apa saja yang membuat Bud unggul dari Clifford? Tahuu aja XD
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,780 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Published: 8/24/2011 - Bud W., Clifford D. L. - Complete
Two Sides to the Same Story by Major-Stardust reviews
A retelling of TDK from Two-Face's point of view, dipping briefly into his disturbed past and chronicling his abrupt descent into madness. Not the best title, I know. Oh well. Please Review.
Batman Begins/Dark Knight - Rated: T - English - Angst/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 6,561 - Reviews: 4 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 8/11/2011 - Harvey D. - Complete
Tualait Saga by HulkJr reviews
Pertama, Edward adalah manusia nyamuk... Kedua, ada bagian dalam dirinya, dan aku tak tahu seberapa kuat bagian itu, yang haus akan darahku, apalagi ketika aku menungging. Dan yang ketiga, aku jatuh cinta padanya dengan syarat seperangkat alat sholat dib
Twilight - Rated: M - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 2 - Words: 9,770 - Reviews: 77 - Favs: 54 - Follows: 9 - Updated: 6/22/2011 - Published: 3/27/2009
Drunken Night by PimpedOutGreenEars reviews
Ferb drinks to forget how he feels about Phineas, not that it ever works. Now Phineas wants to know what the drinking is about. Will Ferb crack? Probably. PhineasxFerb. Oneshot.
Phineas and Ferb - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,478 - Reviews: 28 - Favs: 107 - Follows: 14 - Published: 3/16/2011 - [Phineas, Ferb] - Complete
Rahasia Salju by chit catt reviews
ShinWakana— Shin memberi Wakana sebuah rahasia agar musim dingin yang dibencinya segera berlalu.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,828 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Published: 12/11/2010 - Wakana K., Shin S. - Complete
Bridge Over A Pond of Water Lilies by Sekar.Nasri reviews
Karena taman inilah ia menyukai Claude Monet. Karena Claude Monet lah ia jadi menyukai menggambar—satu-satunya kegiatan yang dilakukannya sebelum akhirnya ia bertemu dengan anak laki-laki itu. Anak laki-laki yang menjadi cinta pertamanya. ONESHOT.
Inception - Rated: T - Indonesian - Romance/Sci-Fi - Chapters: 1 - Words: 4,140 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/5/2010 - Ariadne, Arthur - Complete
ES21 UnderCover by Jillian Leonhart reviews
Chara ES21 diwawancarai oleh author setan yang sinting. Kirimkan pertanyaan, tantangan, dan perintah kalian buat para chara ES21 ini! Nyehehehehehe... ::COMPLETE::
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 10 - Words: 26,053 - Reviews: 138 - Favs: 69 - Follows: 20 - Updated: 5/19/2010 - Published: 5/5/2009 - Complete
First Time by Jillian Leonhart reviews
-Complete- Follow the many First Times in HiruMamo relationship. Past World Cup. :: NO SPOILER::
Eyeshield 21 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 13 - Words: 27,445 - Reviews: 172 - Favs: 97 - Follows: 30 - Updated: 1/18/2010 - Published: 3/28/2009 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Feel by Kirisha Zwingli reviews
IkkyuMamo; onesided MamoHiru; slight CliffHiru — Perasaan manusia memang kompleks. Tatkala ingin melupakan, rasa itu justru makin menghujam. Namun jika kaumau membuka mata, ternyata semua tak sesulit yang dikira. Ini hanya soal perspektif dan waktu.
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,144 - Reviews: 26 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 12/17/2009 - Published: 11/24/2009 - Ikkyu H., Mamori A.
Lead to My Promise Land by HalfMoon-Smile reviews
Aku tidak bisa melindungi siapapun. Tidak temanku. Tidak keluargaku. Bahkan tidak diriku sendiri."
Final Fantasy VII - Rated: T - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,146 - Reviews: 8 - Favs: 14 - Published: 10/13/2009 - Cloud S., Tifa L. - Complete
No Need Title by Kirisha Zwingli reviews
HIATUS. Slight HiruMamo friendship for this chapter — Kumpulan drabble dan oneshot gaje bin abal tentang persahabatan para tokoh Eyeshield 21.
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 3 - Words: 2,887 - Reviews: 43 - Favs: 9 - Follows: 1 - Updated: 8/29/2009 - Published: 6/28/2009 - Complete
Dirty Daddies by aokuro reviews
Naruto, Sasuke, dan Gaara menemukan bayi yang mereka beri nama Konohamaru dan merawatnya, hitung-hitung belajar jadi abah/papa/ayah sebelum menikah dan punya anak kandung. ・・・ AU, Naruto/Sasuke/Gaara
Naruto - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 8 - Words: 17,669 - Reviews: 255 - Favs: 68 - Follows: 37 - Updated: 8/17/2009 - Published: 5/3/2009 - Naruto U., Sasuke U., Gaara
Flamer by G and K reviews
tentang Sasuke yang menjadi author
Naruto - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 1 - Words: 615 - Reviews: 84 - Favs: 49 - Follows: 3 - Published: 5/14/2009 - Sasuke U. - Complete
Koutarou Star by Angelsaurus reviews
Depressed after failing college entrance exams, Koutarou picks up a microphone and a star is born. But when a concert tour in America goes horribly wrong, it triggers the adventure of a lifetime for Koutarou, Julie, and Akaba.
Eyeshield 21 - Rated: T - English - Romance/Adventure - Chapters: 11 - Words: 56,623 - Reviews: 55 - Favs: 16 - Follows: 15 - Updated: 4/16/2009 - Published: 12/7/2008 - Juri S., Kotaro S.
Lovely Girls by Jenova07 reviews
Tifa, Cloud, Vincent, Yuffie, Squall, Seifer, dan Rinoa.. entah bagaimana bisa tersesat di sebuah pulau terpencil. Kedengerannya mudah, tetapi situasinya tidak seperti itu, sebab keempat cowok itu sakit demam. Nah, bgm para gadis mengurusnya.... R&R pls
Kingdom Hearts - Rated: K - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 4,672 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 4/12/2009 - Published: 4/11/2009 - Tifa
Sable Passions by The Sacred and Profane reviews
Tifa has a single customer at her bar with a secret to tell. ReTi oneshot for aerisbolt.
Final Fantasy VII - Rated: M - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,082 - Reviews: 6 - Favs: 9 - Published: 3/30/2009 - Reno, Tifa L. - Complete
Hey Baby, Just Call Out My Name by moody's mood reviews
”Kau nggak akan butuh nomor handphone-ku, manajer sialan”
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,476 - Reviews: 33 - Favs: 36 - Follows: 4 - Published: 3/27/2009 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Hungry For You by Jillian Leonhart reviews
HiruMamo::college::One-shot::Hiruma just got back from a month long training camp and he's hungry... And horny...
Eyeshield 21 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,124 - Reviews: 23 - Favs: 35 - Follows: 2 - Published: 3/25/2009 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
Untitled by Arlene Shiranui reviews
Oneshot. Kami-sama... mengapa harus anakku? //YondaimeKazekageXKarura//
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,104 - Reviews: 31 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 4/26/2008 - The Fourth Kazekage, Karura - Complete
Nobody kita by Aku-Paij0 reviews
Sora dan Kairi membincangkan nobody mereka... Romance tergantung sih..
Kingdom Hearts - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 464 - Reviews: 12 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 3/22/2008 - Sora, Kairi - Complete
Lukisan Tentang Dirimu by HalfMoon-Smile reviews
Cloud punya kemampuan baru selain menggunakan Buster Swordnya! Selalu tersimpan rapi di laci mejanya dalam keadaan terkunci...Siapa sangka terbongkar juga?
Final Fantasy VII - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,709 - Reviews: 19 - Favs: 24 - Published: 3/6/2007 - Cloud S., Tifa L. - Complete
Come What May by Muscat-Dunghill reviews
Heiji menelusuri masa lalu, masa kini, dan masa depan, sampai akhirnya tiba di persimpangan nasib untuk mengubah masa depannya dengan Kazuha.
Detective Conan/Case Closed - Rated: T - Indonesian - Humor/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 6,095 - Reviews: 25 - Favs: 10 - Follows: 5 - Updated: 12/30/2006 - Published: 1/4/2006 - Heiji H., Kazuha T.
Without Fail by Infinite Inficio reviews
The toughest part isn't when you fall, but getting back up. When you're the only ones left, can you really pick yourselves up? Koutarou, Akaba and Julie, rebuilding Bando Spiders, pieces by pieces. [Akaba x Koutarou x Julie]
Eyeshield 21 - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,962 - Reviews: 4 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 12/24/2006
Terucap di Padang Bunga by Muscat-Dunghill reviews
Cloud dan Tifa berdialog tentang keluarga.
Final Fantasy VII - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,949 - Reviews: 27 - Favs: 36 - Follows: 1 - Published: 2/18/2006 - Cloud S., Tifa L. - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Serendipity reviews
Dan akan selalu menjadi pemuda Upper East Side dengan uang berlimpah, sedangkan Blair hanya gadis Brooklyn yang memandangnya dari kejauhan.
Gossip Girl - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 851 - Reviews: 1 - Published: 3/11/2013 - Dan, Blair
Viva la Vida reviews
Masa SMA harusnya menyenangkan. Tapi bagi Naruto, penggemar Coldplay sekaligus pemain baseball gagal, masa SMA-nya semakin terteror sejak ia terpaksa melibatkan diri dengan klub American Football di sekolahnya, Konoha Red Foxes. UPDATED
Crossover - Naruto & Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 6 - Words: 14,075 - Reviews: 81 - Favs: 28 - Follows: 16 - Updated: 3/11/2013 - Published: 5/9/2009 - Naruto U.
Monster reviews
Sekelumit tentang Harry Borrison. /drabble/
I Miss You/보고싶다 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 471 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 3/9/2013 - Hyung Joon K./Harry B. - Complete
Say You'll Remember reviews
/For ES21 Award: Reborn/ Kecelakaan naas yang menimpa Kotaro membuatnya seakan berubah menjadi orang lain. /twoshot/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,877 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 10/14/2012 - Published: 8/22/2012 - H. Akaba, Kotaro S. - Complete
Blue Jeans reviews
Saat Thayer pertama kali bertemu dengan Emma, ia sama sekali tidak merasa asing. /drabble/
Lying Game, 2011 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 446 - Reviews: 2 - Published: 6/16/2012 - Thayer R., Emma B. - Complete
Devotion reviews
/For ES21 Award: Heart Expression/ Ada lima hal yang ingin Hiruma katakan pada Clifford—dan satu hal yang tidak akan pernah bisa ia katakan. /CliffHiru/
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 424 - Reviews: 11 - Favs: 4 - Published: 3/31/2012 - Hiruma Y., Clifford D. L. - Complete
Rainforest Disaster reviews
Dora hilang. Diego panik. Dan apa hubungan Swiper dengan semua ini? — "Mungkin pertama-tama kita perlu tahu motifnya selama ini saat mencuri barang-barang Dora terlebih dahulu." /twoshot/
Dora the Explorer - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 1 - Words: 1,662 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 3 - Published: 2/24/2012
Unspoken reviews
"Dan di sanalah aku, tepat memandang matanya, dan aku tidak mengatakan apapun." based on 5x01. /Drabble/
Gossip Girl - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 540 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 12/19/2011 - Dan, Blair - Complete
Deniability reviews
/Drabble/ Untuk satu kali saja berhenti menyangkal tidak ada salahnya, bukan? /CliffHiru/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 572 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Published: 6/16/2011 - Clifford D. L., Hiruma Y. - Complete
Need You Now reviews
Hingga di satu titik, ia menyadari satu hal. Hidupnya penuh dengan drama, tapi ada satu masa di mana ia bisa bebas menjadi orang lain tanpa kamera harus selalu tersorot kepadanya. Masa-masa singkatnya bersama Eva /Cheva/
Gossip Girl - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,174 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 4/24/2011 - Chuck, Eva - Complete
Fate reviews
Kaku, pemuda 23 tahun yang meninggalkan pekerjaannya untuk memulai hidup baru. Nami, gadis 17 tahun yang baru saja putus dengan kekasihnya. Mereka tidak saling mengenal. Tapi jika takdir berbicara, benih cinta tak bisa dikontrol keberadaannya /KakuNami/
One Piece - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 842 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 2/21/2011 - Kaku, Nami
Flames reviews
Dinamika hubungan Damon dan Elena yang bagai roller coaster—naik dan turun tak beraturan. Benci dan cinta tercampur jadi satu, membentuk sebuah hubungan platonik antara mereka berdua. /Delena/
Vampire Diaries - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,161 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 1/1/2011 - Elena G., Damon S. - Complete
Still reviews
/For ES21 Award: Happily Ever After of December/ Kau begitu perkasa. Terbiasa dipuja. Dan kini ketika kau kalah—kau belum menyiapkan mentalmu untuk terluka. Tapi tidakkah kau melihatnya?
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 855 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Published: 12/22/2010 - Agon K., Unsui K. - Complete
Babysitter reviews
Segila apapun Cook, Freddie bahkan tidak bisa tidak peduli padanya. Based on 3x02: Cook
Skins - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 683 - Reviews: 3 - Published: 12/17/2010 - Freddie M., Cook - Complete
Remember Me reviews
Mana yang kau pilih; mati atau dilupakan oleh orang yang kau cintai? "Tidak apa-apa, Mamori, sekarang kau memang melupakanku. Tapi suatu saat nanti, yang aku sendiri tidak tahu kapan itu terjadi, kau pasti akan bisa mengingatku lagi. Ya, aku percaya itu."
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,418 - Reviews: 37 - Favs: 8 - Follows: 7 - Updated: 12/14/2010 - Published: 1/23/2010 - Mamori A., Ikkyu H.
Who's My Prince? reviews
Blair Waldorf, seorang Putri dari Kerajaan Manhattan. Di ulang tahunnya yang ke 18, ia akan dijodohkan dengan 3 Pangeran dari Kerajaan lain. Siapakah yang akan Blair pilih? AU, OOC, RnR please. UPDATED
Gossip Girl - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 6,676 - Reviews: 23 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 11/25/2010 - Published: 5/22/2009 - Blair
Do You Want to Kiss Your Sister? reviews
/For ES21 Award: Grateful of November/ "Ahaha, tidak apa-apa kok jika kau tidak mencintaiku. Memang lebih baik begitu, kan? Daripada kita dikutuk Tuhan karena terlibat cinta terlarang."/Takicest maybe/ Dedicated to lubnasavestheday1
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 895 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Published: 11/13/2010 - Natsuhiko T., Suzuna T. - Complete
Summer Fever reviews
/For ES21 Award: Season of September/ "—kurasa aku terkena demam musim panas." /ClifHiru/
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,813 - Reviews: 16 - Favs: 16 - Follows: 1 - Published: 9/5/2010 - Clifford D. L., Hiruma Y. - Complete
Gray Area reviews
/For ES21 Award: Color of August/ Kini aku tengah memasuki area abu-abu—tempat di mana hanya kegamangan dan keraguan yang ada. Segalanya tentang dirinya terasa seperti abu-abu—tidak pasti. /IkkyuMamo/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,292 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Published: 8/13/2010 - Ikkyu H., Mamori A. - Complete
Everything reviews
Nick Ryves, iblis dalam tubuh manusia. Sam Winchester, berasal dari keluarga pemburu iblis. Secara absurd, keduanya kini bertemu dan saling mendebatkan kakak siapa yang lebih baik.
Crossover - Supernatural & Demon's Lexicon - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,729 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/4/2010 - Sam W., Nick R. - Complete
Chemistry reviews
Bahkan asas kekekalan energi tak dapat menandingi asas kekekalan cinta diantara kita. Ya, karena cinta kita adalah chemistry /IkkyuMamo/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 656 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Published: 7/25/2010 - Ikkyu H. - Complete
Easy Come Easy Go reviews
Patah hati karena dicampakkan oleh Mai membuat hidup Zuko berantakan. Dan yang paling fatal ialah, ia malah jatuh cinta dengan remaja labil yang tak sengaja ia temukan di pinggir jalan. "Karena cinta itu mudah datang dan mudah pergi, Zuko." /ZukoOC/
Avatar: Last Airbender - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,778 - Reviews: 15 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 7/19/2010 - Zuko
Goodbye reviews
Aku ingin hidup lebih lama lagi, akan sangat konyol jika aku mati sekarang. Tapi aku tahu itu mustahil, sehingga aku hanya bisa mengucapkan; selamat tinggal. Warning: Jack's POV, Chara Death. RnR?
Four Brothers - Rated: K+ - Indonesian - Family/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,021 - Reviews: 2 - Published: 6/19/2010 - Jack M. - Complete
Realita reviews
Blair dan Dan. Waldorf dan Humphrey. Berdialog mengenai realita dengan langit malam New York sebagai latarnya. 3x22. Dare to Dair! RnR?
Gossip Girl - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,201 - Reviews: 5 - Published: 5/28/2010 - Dan, Blair - Complete
Sebuah Kisah reviews
Kisah keseharian seorang Bud Walker. Mulai dari yang penting, sampai yang tidak penting. RnR?
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,481 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 5/1/2010 - Bud W. - Complete
From Subway with Love reviews
Pertemuan pertama Riku dengan seorang pemuda di Stasiun Subway, membuatnya tidak bisa tidak tersenyum ketika melihat sosok sempurna seperti itu. Tapi kesimpulan pahit juga sudah bersarang di hatinya: "I will never be with you." /RikuSena-maybe/
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,633 - Reviews: 12 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 3/20/2010 - Riku K., Sena K. - Complete
Crazy reviews
Cinta bisa membuat orang menjadi gila. HiruMamoIkkyu. RnR please. FINALLY UPDATED
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 5,169 - Reviews: 40 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 12/21/2009 - Published: 6/28/2009
Stewart's Tale reviews
Kehidupan keluargaku itu seperti drama. Terlalu banyak konflik, bahkan sejak aku pertama kali menjadi bagian dari keluarga ini aku sudah memulai drama itu sendiri.RnR please
Sims - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 752 - Reviews: 4 - Published: 11/17/2009
Second Chance reviews
“Sakura, sebenarnya aku hanya ingin mengetahui peluangku saja. Apa masih ada kesempatan untukku, untuk menjadi pria nomor satu di hatimu?” SaiSaku SaiSakuSasu
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,134 - Reviews: 18 - Favs: 6 - Published: 11/2/2009 - Sakura H., Sai
Untitled reviews
Kumpulan oneshot Koutarou-Akaba. CHAP 5 UPDATED: Hampa. RnR please
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 5 - Words: 5,229 - Reviews: 52 - Favs: 14 - Follows: 2 - Updated: 9/28/2009 - Published: 3/21/2009 - H. Akaba, Kotaro S. - Complete
Idiot reviews
Untuk pertama kalinya selama dia hidup, Hiruma merasa menjadi seorang idiot. Dan Clifford lah penyebabnya, "Perasaan sialan macam apa ini sebenarnya?" /ClifHiru/ EDITED
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,361 - Reviews: 24 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 9/28/2009 - Hiruma Y., Clifford D. L. - Complete
7 Things reviews
7 hal tentang Clifford di mata Panther
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,141 - Reviews: 9 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 8/11/2009 - Clifford D. L., Patrick S. - Complete
Alasan reviews
Dia adalah makhluk yang sudah merebut sebelah mataku, membuatku terus berada dalam kejarannya. Tapi justru dia jugalah alasanku untuk tetap hidup. BuckRudy FRIENDSHIP
Ice Age - Rated: K - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 481 - Reviews: 9 - Favs: 2 - Published: 8/11/2009 - Buck, Rudy - Complete
Best Friend reviews
Antara cinta dan persahabatan, mana yang akan dipilih Rosetta? HIATUS
Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,995 - Reviews: 17 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 6/9/2009 - Published: 4/30/2009 - Rosetta, Raguna
Forbidden Love reviews
The Forbidden Fruits tastes the Sweetest. Warning : Incest. RnR please
Power Rangers - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 560 - Reviews: 5 - Published: 6/4/2009 - Ryan M., Dana M. - Complete
Kilas reviews
Potongan momen Hiruma-Mamori ketika pertandingan melawan Dinosaurs. ONESHOT. RnR pelase
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,001 - Reviews: 18 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 6/1/2009 - Hiruma Y., Mamori A. - Complete
It's Love, Johnny! reviews
Tampan, kaya, terkenal, pujaan semua wanita. Tapi kenapa Johnny merasa masih ada yang kurang? ONESHOT. RnR Please
Fantastic 4 - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 547 - Reviews: 5 - Published: 6/1/2009 - Complete
I Hate You Because I Love You reviews
Haruko selalu merasa Rukawa membencinya. Tapi apakah memang itu yang dirasakan Rukawa? OOC, Rukawa x Haruko. RnR please
Slam Dunk - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,315 - Reviews: 21 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/23/2009 - Rukawa, Haruko - Complete
Queen reviews
Dia seorang Ratu, sedangkan aku hanya rakyat biasa. Pantasakah aku bersanding dengannya?
Final Fantasy IX - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,023 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 5/14/2009 - Zidane T., Garnet A. - Complete
Your Guardian Angel reviews
Pernahkah kau merasa salah dalam mencintai seseorang? Jika ya, kau sama denganku. "Mencintai Uchiha Sasuke adalah kesalahan terbesar yang pernah kau buat dalam hidupmu." EDITED
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 7,935 - Reviews: 81 - Favs: 19 - Follows: 9 - Updated: 4/29/2009 - Published: 3/28/2009 - Sakura H., Sasuke U.
Cinta Ikkyu reviews
Tentang perasaan terpendam Ikkyu. Apakah akhirnya perasaan itu tersampaikan? Atau tetap terpendam selamanya? ONESHOT
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,782 - Reviews: 15 - Favs: 6 - Published: 4/19/2009 - Ikkyu H. - Complete
SMA Destiny Island reviews
Masa-masa SMA Sora dan kawan-kawan. Bakal banyak chara lain yang masuk. DISCONTINUED, pindah ke blog.
Kingdom Hearts - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 4,833 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 4/2/2009 - Published: 3/21/2009 - Complete
Photo reviews
Koutarou-Akaba melihat pemandangan yang sangat mengejutkan, dan Koutarou gak ragu-ragu untuk memotret momen itu. Slight HiruMamo
Eyeshield 21 - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,820 - Reviews: 17 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 3/25/2009 - Complete
Staff of:
  1. Eyeshield 21 Fanfiction Indonesia Award
    Anime/Manga Eyeshield 21