Orange Burst
hide bio
Poll: Menurut kamu, fic Orange Burst itu... Vote Now!
PM . Follow . Favorite
Joined 01-24-09, id: 1814766, Profile Updated: 07-20-13
Author has written 47 stories for Death Note, Matantei Loki Ragnarok, Bleach, Tsubasa Chronicle, Hetalia - Axis Powers, Young Justice, and Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon.

Akhir-akhir ini (oke, sebenarnya sudah sejak lama, tapi memang baru mencuat akhir-akhir ini) banyak yang nanya, "Apa kamu segitu suka(baca: terobsesi)nya sama jeruk?". Sebagai balasan saya hanya nyengir dan menjawab, "daripada 'suka' mungkin lebih bisa dibilang 'udah jadi trademark'."

Jika anda meng-klik username 'Orange Burst' dengan tujuan membeli jeruk kiloan, saya sarankan untuk kembali ke halaman sebelumnya. Bila anda meng-klik untuk mengetahui lebih dalam mengenai Orange Burst supaya bisa memata-matai dan membunuhnya, ELO AJA YANG MATEK SONO! Dan jika anda meng-klik karena penasaran tentang sosok asli jeruk yang bisa ngetik fic, go ahead


Hanya sebuah spesimen bernama Citrus Sinensis dari Pusat Pengembangan Tanaman Indonesia sebagai hasil dari perkawinan Jeruk Bali dan Jeruk Florida (biasa dipake buat nutri sari) pada 11 Mei bertahun-tahun silam yang dimodifikasi dengan sistem kultur jaringan sehingga bisa berpikir dan bergerak seperti manusia. Sehari-hari biasa beraktivitas sebagaimana pelajar pada umumnya dengan wujud manusia berinisial N.

Walaupun sebagai hasil percobaan yang harus keluar masuk Lab, kegiatan saya sehari-hari ga jauh-jauh dengan tidur, nafas, buang gas, dan terutama menjelajahi dunia maya hingga membuat cemas para peneliti pada tumbuh kembang kecerdasan saya. Selain internet,saya mengagumi Doraemon dan terobsesi pada game pokemon dan menggilai pokemon api seperti Charizard dan Chimcara walaupun defense mereka lemah (makin ngelantur).

Mengenai gender saya, banyak yang masih mempertanyakan hal itu. Padahal... saya kan buah, mana punya jenis kelamin?? Jadi mohon untuk tidak mempertanyakannya lebih lanjut.

Suka bikin judul fic berdasarkan judul lagu meski rada nggak nyambung ama isi ceritanya, dan dihiasi typo, tapi jika anda membaca tanpa meninggalkan review, akan saya kutuk tidak bisa lagi makan jeruk seumur hidup. ... Bohong kok. Tapi... comments & critique are appreciated, so review please! XO

fb: just search Jeruk itu Asem, thats must be me (add?please intro first)

deviantart mind to visit? :D


Hiatus fic:

-Only a Fairy Tale, I Believe : susah bikin humornya, bukan tipe yang biasa saya buat lagi :/
-C H E S S: karena kelamaan udah lupa ama kronologisnya #dilempar sendal ada kemungkinan 5% bakal dilanjutin suatu saat
-33 Sides of Indonesia: keabisan ide ajah...

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Ghosts That We Knew by CoolLikeBowTies reviews
Not even death was going to keep him from protecting his family. {Ghost!Damian}
Batman - Rated: T - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 36 - Words: 100,180 - Reviews: 235 - Favs: 130 - Follows: 151 - Updated: 4/13 - Published: 3/29/2013 - Damian W./Robin, Richard G./Nightwing, Bruce W./Batman, Timothy D./Red Robin
The youngest by B. and the Jetts reviews
Damian was one year old, Bruce was jealous and Dick fell in love (and Jason nearly gagged).
Batman - Rated: K+ - English - Chapters: 8 - Words: 11,817 - Reviews: 93 - Favs: 78 - Follows: 99 - Updated: 1/13 - Published: 6/13/2013 - Jason T./Red Hood, Damian W./Robin
One Hundred Years, One Old Wish by Phoebe Yuu reviews
Harapannya hanya satu, dan hal itu tidak akan dapat dipenuhi hanya dalam tahun ini. DouxWataxKoha. Untuk challenge #BiweeklyPrompt3.
xxxHOLiC - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 4,124 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Published: 1/11 - K. Watanuki, S. Doumeki, Kohane T. - Complete
Older Brother's by my name is marty reviews
"Do you love me?" "Of course little bro." Rated T for Jason .
Batman - Rated: T - English - Family/Romance - Chapters: 4 - Words: 3,351 - Reviews: 30 - Favs: 42 - Follows: 36 - Updated: 12/13/2013 - Published: 2/19/2013 - Jason T./Red Hood, Richard G./Nightwing - Complete
Words by Shiazen reviews
Dalam setiap perkataannya, kapan pun Misora berbicara dengan L, hanya akan berakhir dengan perdebatan tiada akhir. Implied LMisora. Probably Semi-Canon. Another Note: LABB Murder Case fanfic. Post Light Novel, pre Anime/ Manga series. Oneshot.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,312 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 9/6/2013 - L, Naomi M. - Complete
Picture Perfect Turnabout by MasterMindOfFiction reviews
A picture is worth a thousand words - especially if they are of scantily clad guys. Apollo is completely scandalized when he finds out Trucy has discovered magazines with pics of the aforementioned. And even more so when he discovers that someone has taken and submitted pics of him in the newest issue and they are surprisingly popular. He may never set foot into public again. . .
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: T - English - Humor - Chapters: 11 - Words: 188,148 - Reviews: 31 - Favs: 11 - Follows: 8 - Updated: 8/20/2013 - Published: 3/11/2013 - Complete
Maya by chilla reviews
Di detik ketika ia menoleh ke belakang—hanya ada desis statis mesin serta sayup-sayup suara infokom yang dimatikan. Tak ada siapapun disana.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,214 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 8/10/2013 - Light Y., L - Complete
The Big Picture by Shivasan reviews
When Lotta manages to snatch a picture of Bigfoot, she doesn't realise that she also caught something else on camera. PhoenixEdgeworth, Oneshot.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: T - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,496 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 8/2/2013 - Phoenix W./Nick, Miles E. - Complete
Home by katemonster x3 reviews
It had been years, but they were still just the two fucked up little kids in that orphanage. Jay/Dick A/U. Rated for strong language and mentions of non-consensual sex with minors.
Batman - Rated: M - English - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 6,839 - Reviews: 6 - Favs: 39 - Follows: 7 - Published: 7/11/2013 - Jason T./Red Hood, Richard G./Nightwing, Bruce W./Batman, Timothy D./Red Robin - Complete
The Love Note by Li Chylee reviews
Ujian cinta Light kali ini akan berhubungan dengan mantan penerus L, Beyond Birthday. Sementara itu, orang-orang di balik bebasnya BB dari penjara adalah...? Chap 19 update! Warning: OOC, sho-ai, DLDR. RnR?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 19 - Words: 66,442 - Reviews: 536 - Favs: 189 - Follows: 95 - Updated: 7/2/2013 - Published: 3/10/2010 - Light Y., L
Red and Blue by ry0 reviews
Jason x Dick - Dick's about to get blown up by the Joker, and Jason just happens to be around by chance - and it is a mere coincidence, mind you. It has nothing to do with him stalking Nightwing for the last two weeks. Rated M for smut.
Batman - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 4 - Words: 10,842 - Reviews: 22 - Favs: 75 - Follows: 31 - Updated: 5/15/2013 - Published: 3/4/2013 - Jason T./Red Hood, Richard G./Nightwing - Complete
Monster by fake-lis reviews
MattxMello vampire fic. When Mello feeds off a redheaded teenager, it sparks feelings he thought had long disappeared. Determined not to let it slip away, he takes the boy home.
Death Note - Rated: M - English - Supernatural/Romance - Chapters: 23 - Words: 24,514 - Reviews: 240 - Favs: 100 - Follows: 125 - Updated: 4/8/2013 - Published: 1/25/2010 - Mello, Matt
Sinta Tanpa Rama by sherry-me reviews
"Tansah eling ambeg parama arta, Ni—Selalu ingat ambeg parama arta, Ni."/ Laras mendesis di sela-sela giginya, "Aku reti, Ki—Aku mengerti, Ki." —Nethfem!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 5 - Words: 24,590 - Reviews: 62 - Favs: 37 - Follows: 23 - Updated: 1/11/2013 - Published: 1/25/2012 - Netherlands
Apollo Finds Out by Greenx91 reviews
Apollo discovers Gyakuten Saiban 5 and he doesn't like it one bit. Starring Trucy and Phoenix as special guests!
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: K+ - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,277 - Reviews: 6 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 9/23/2012 - Apollo J., Trucy W.
The ASEAN Rebellion! by kuroshironimu reviews
Negara-negara ASEAN di-judge sebagai negara-negara yang akan pertama tenggelam karena global warming, tapi bukan berarti mereka akan membiarkan itu terjadi begitu saja. 99 persen OC.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 14 - Words: 21,396 - Reviews: 171 - Favs: 67 - Follows: 36 - Updated: 5/30/2012 - Published: 11/13/2009
The Adoring Brother by madwriter223 reviews
-Kink Meme- Thor had always adored his younger brother. And over the eons, he had made sure Loki loved him just as much. DARK
Thor - Rated: M - English - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,084 - Reviews: 13 - Favs: 98 - Follows: 16 - Published: 5/15/2012 - Loki, Thor - Complete
Of Flying Robins by ProtectorKorii reviews
This is a collection of stories that involve Robin as a young child, meeting the Justice League, his friends, and dealing with Batman for a father. Lots of Fluff, cutness, and more! New Chapter for Easter is UP!
Young Justice - Rated: K - English - Family/Humor - Chapters: 30 - Words: 92,503 - Reviews: 1147 - Favs: 932 - Follows: 628 - Updated: 4/8/2012 - Published: 8/22/2011 - Richard G./Nightwing, Bruce W./Batman
Semitones by me malum reviews
Wherein Apollo, unaware of a German's crush on him, meets the remaining overprotective bandmates. Who then become the obligatory matchmakers to get the two together.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 2 - Words: 5,837 - Reviews: 39 - Favs: 78 - Follows: 97 - Updated: 2/14/2012 - Published: 2/24/2011 - Apollo J., Klavier G.
Dreaming about Providence by CrimsonDreamer13 reviews
He has a son who will soon reign over Asgard and a protégé who will continue the flourishing of his magic. All that's left is removing the spell of false love on Thor, and Loki may finally find his peace in solitude. Yet…
Thor - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 5,500 - Reviews: 7 - Favs: 80 - Follows: 10 - Published: 11/2/2011 - Thor, Loki - Complete
Rattling Cry by Living Chain reviews
Bukan hanya Germany yang menyadarinya; semua orang tahu bahwa Italy Veneziano telah berubah. Luka itu kembali terkorek. Dan semua kegilaan dari masa lalu datang kembali dan mulai melukainya dari dalam. Dark multi-chap fic. Epilogue. COMPLETE.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Mystery/Tragedy - Chapters: 15 - Words: 87,069 - Reviews: 86 - Favs: 33 - Follows: 9 - Updated: 7/29/2011 - Published: 7/9/2010 - Germany, Holy Roman Empire - Complete
Nel Frattemoi by Silan Haye reviews
SpaMano. Harus menemani adiknya melakukan riset skripsi di pulau terpencil, Lovino Vargas yakin nasibnya tidak mungkin lebih buruk lagi. Sampai dia bertemu hantu penguasa Spanyol yang memutuskan untuk jadi dokter cintanya. See warning inside.
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 6 - Words: 27,002 - Reviews: 133 - Favs: 80 - Follows: 43 - Updated: 7/1/2011 - Published: 3/7/2011 - S. Italy/Romano, Spain
Proposal by rlsefromtheashes reviews
Trucy and Apollo get along just fine. But Phoenix never imagined that they got along this well! What's he to do when Apollo asks for Trucy's hand in marriage? Spoilers for Apollo Justice. Might contain spoilers for games 1-3 later on.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: K+ - English - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 11,653 - Reviews: 85 - Favs: 42 - Follows: 50 - Updated: 6/23/2011 - Published: 2/2/2009 - Apollo J., Trucy W.
Our Now by HalfMoon-Smile reviews
Kumpulan drabble, plotless, implicit yaoi semoga , crack. Ampuni segala kekacauan di sini, tapi isinya sangat sesuai dengan otak berantakan saya...TeHe....
Death Note - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 16 - Words: 6,224 - Reviews: 158 - Favs: 43 - Follows: 22 - Updated: 6/23/2011 - Published: 3/18/2009
Champagne Bubbles by Another Icarus reviews
Dick decided to celebrate living with Jason for a whole month without them killing one another. Jason/Dick
Batman - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,952 - Reviews: 9 - Favs: 58 - Follows: 5 - Published: 5/26/2011 - Jason T./Red Hood, Richard G./Nightwing - Complete
Ransom by Another Icarus reviews
Jason forgot something rather important when he moved apartments. Dick just so happens to have it in his possession. Dick isn't about to give it up just like that, though. Jason/Dick, somewhat cracky
Batman - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,106 - Reviews: 11 - Favs: 85 - Follows: 9 - Published: 5/26/2011 - Jason T./Red Hood, Richard G./Nightwing - Complete
Daddy's Little Girl by Laugh After Pain reviews
Single dad Phoenix Wright faces the greatest challenge he's ever known in raising his little girl.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: K+ - English - Humor/Family - Chapters: 1 - Words: 1,400 - Reviews: 16 - Favs: 38 - Follows: 4 - Published: 3/7/2011 - Phoenix W./Nick, Trucy W. - Complete
District 7 by marabunta reviews
Tak ada satu lingua franca di dunia yang bisa menggambarkannya secara tepat. Rutan idaman, penjara sinting berpagar Kraken, kumpulan maniak gila yang hidup dalam satu atap, atau harem cowok-cowok seksi, silakan berekspektasi. Kuncinya adalah: Death Note.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Crime - Chapters: 2 - Words: 4,531 - Reviews: 13 - Favs: 7 - Follows: 3 - Updated: 2/26/2011 - Published: 2/16/2011 - Light Y.
Godfather by are.key.take.tour reviews
Perang besar antara Commedia dell'Arte dan kepolisian dimulai. 'Chapter 21 : The War Part 2 and Epilogue' UPDATE and COMPLETED! Warning : RATED M. WARNING FOR GORE AND YAOI.
Hetalia - Axis Powers - Rated: M - Indonesian - Crime/Suspense - Chapters: 21 - Words: 134,303 - Reviews: 591 - Favs: 148 - Follows: 25 - Updated: 2/10/2011 - Published: 10/31/2010 - Spain, Parallel America - Complete
Tangle by antichthon reviews
Varmit- fenomena biologi yang meneror umat manusia. Mihael Keehl hidup demi membalaskan dendamnya dan bertekad memusnahkan Varmit sepenuhnya- namun jatuh cinta adalah hal di luar rencana. MelloNear MattNear AU- First fic in Death Note.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 3 - Words: 15,955 - Reviews: 53 - Favs: 37 - Follows: 15 - Updated: 2/6/2011 - Published: 1/19/2011 - Mello, Near
Extended Resolutions by SamCyberCat reviews
Apollo had decided on his resolutions for the New Year. His friends had decided that his resolutions were boring.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,268 - Reviews: 15 - Favs: 74 - Follows: 4 - Published: 12/31/2010 - Trucy W., Apollo J., Klavier G., Ema S. - Complete
Until We Meet Again by Dragon Rhapsody reviews
Inilah kehidupan mereka dari A-Z. Inilah mereka yang selalu bersama. Inilah mereka yang mencintai satu sama lain lebih dari apapun; bahkan nyawa mereka sendiri. Mello x Matt.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 4 - Words: 5,106 - Reviews: 29 - Favs: 13 - Follows: 4 - Updated: 12/1/2010 - Published: 7/29/2010 - Matt, Mello
Mirror by Sabaku no Ghee reviews
HIATUS! Dan akhirnya, kata-kata itu pun terucap. Chapter keeempat. Jadi KuroYuui, kayaknya. Maaf Fyeeee DDX
Tsubasa Chronicle - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 4 - Words: 10,867 - Reviews: 37 - Favs: 12 - Follows: 9 - Updated: 11/15/2010 - Published: 11/3/2010 - [Kurogane, Yuui] Fai
From ABC to XYZ by antichthon reviews
/50 drabbles Melayucest edition/ Di antara kita hanya ada cinta, benci, dan ASEAN. maleMALAYSIAxmaleINDONESIA
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 4,624 - Reviews: 64 - Favs: 90 - Follows: 22 - Published: 10/15/2010
Trapped Bellboy by antichthon reviews
"HIII! Saya mau diapakan?" "Seks. Satu malam dan akan kubayar." Indonesia hanyalah bellboy super sial yang selalu jadi magnet para tamu gay. Dan tidak, dilecehkan tamu tampan dari Belanda tidak membuatnya beruntung. Netherxmale!Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 4,844 - Reviews: 121 - Favs: 90 - Follows: 54 - Updated: 9/5/2010 - Published: 9/3/2010 - Netherlands
From Paris with Wildness by SilverQueens reviews
Dragon Rhapsody and Claire Lawliet, proudly, present: the wildest and most romantic detective story, ever! Eventual Matt x Mello, cerita di-set di Paris. Chapter four is up! Enjoy the Surprise and mystery inside!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 4 - Words: 23,947 - Reviews: 51 - Favs: 26 - Follows: 5 - Updated: 8/17/2010 - Published: 7/8/2010 - Matt, Mello - Complete
Selamat Datang di Indonesia by Anastasia Keehl reviews
Demi meningkatnya persentase kedatangan turis asing ke Indonesia, Boss Indonesia membuat suatu rencana untuk mengundang setiap negara satu-persatu untuk menikmati keindahan panorama Indonesia dan, tentunya dengan Indonesia sendiri. OOC, Garing, dll.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 3 - Words: 11,106 - Reviews: 65 - Favs: 31 - Follows: 18 - Updated: 6/9/2010 - Published: 4/27/2010 - England/Britain
Kill Me Kiss Me by MeWTh reviews
AU,Reverse world of death note!1st encounter-Fin.Perjanjian yg diawali pada pertemuan di atas permadani darah, dibawah purnama, diselimuti white xmas. Mello sang mafia,Matt sang 'Kira'. akankah perjanjian itu terpenuhi? "Kill Me Matt. Kill Mello."lalu...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Suspense - Chapters: 10 - Words: 29,832 - Reviews: 61 - Favs: 30 - Follows: 6 - Updated: 12/8/2009 - Published: 6/21/2009 - Mello, Matt - Complete
Talkshow GaJe! by Kirazu Haruka reviews
Talkshow ga jelas dengan para karakter dari berbagai fandom yg juga ga jelas! *Author dibantai* Dengan bintang tamu spesial chara DN! ll Pending. Tolong doakan mood balik biar ga jadi discontinued orz
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 14,553 - Reviews: 74 - Favs: 12 - Follows: 7 - Updated: 11/13/2009 - Published: 3/3/2009
KISS, muach! by Sora Tsubameki reviews
Para Shinigami suka banget nonton acara gossip. Ga percaya? Baca aja. Jangan lupa review. COMPLETE
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 772 - Reviews: 29 - Favs: 19 - Follows: 7 - Published: 11/5/2009 - Complete
FanFiction by Tya Tikana reviews
HIATUS. Ch1 - Semuanya bermula oleh satu kata: Kira, dan berakhir dengan hancurnya komputer Mello. Setiap chapter memiliki inti berbeda, dengan genre yang berbeda juga. Chapter 4 is up!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Chapters: 4 - Words: 6,766 - Reviews: 11 - Favs: 7 - Follows: 1 - Updated: 10/21/2009 - Published: 10/19/2009
School Days by Katanasenpai reviews
Mello and Matt when they were still in school. L and Near make an appearance later. Also, a little MelloxMatt, but not anything too serious.
Death Note - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 15 - Words: 7,642 - Reviews: 51 - Favs: 31 - Follows: 25 - Updated: 10/5/2009 - Published: 9/21/2007 - Mello, Matt
Red Chocolate by Claire Barbossa reviews
Kisah masa lalu Mello.
Death Note - Rated: K - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,614 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 10/2/2009 - Mello, Matt - Complete
Possessed by Joejoe-sensei reviews
Light yang tidak pernah mencintai seseorang, terpaksa harus menerima kenyataan bahwa ia mencintai B. Kenyataan yang baru ia sadari di saat kekasihnya telah tiada. Tapi, apa yang terjadi jika suatu hari B kembali datang kepadanya? Completed.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 2 - Words: 9,925 - Reviews: 31 - Favs: 20 - Follows: 6 - Updated: 9/22/2009 - Published: 9/15/2009 - Light Y., BB - Complete
Kencan Pagi Buta by Jasper Knight reviews
Mello jatuh cinta pada Metsha-versi cewek Matt-? Apa yang terjadi apabila Mello tau Metsha ternyata udah punya cowok? RnR please? *puppy eyes
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,025 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 9/16/2009 - Matt, Mello
Motherland by Bulecelup reviews
"Holland...jangan tinggalkan aku, aku tak dapat berdiri sendiri tanpa dirimu.." Indonesia menangisi Holland,yang telah kalah di tangan Jepang,dan dia terpaksa menyerahkan Indonesia kepada Negara Asia itu...walaupun dia tak ingin melepasnya Holland x Indo
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,576 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Published: 9/12/2009 - Netherlands - Complete
Pengabdian di Dasar Laut by konohafled reviews
Dia adalah pahlawan tanpa tanda jasa. Tapi setelah pindah ke Bikini Bottom, dia menjadi pahlawan tanpa daya
SpongeBob SquarePants - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,341 - Reviews: 25 - Favs: 19 - Follows: 1 - Published: 9/11/2009 - Mrs. Puff, SpongeBob - Complete
Titanus by G and K reviews
Titanus adalah sebuah kapal terbesar di dunia, namun apakah yang akan terjadi di atas kapal megah ini?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Parody/Romance - Chapters: 2 - Words: 1,374 - Reviews: 38 - Favs: 10 - Follows: 7 - Updated: 9/9/2009 - Published: 9/3/2009 - Ichigo K., Rukia K.
When Matt's Life Went To Hell by Destiel1994 reviews
It was a normal day at Wammy's until Matt woke up to find something very interesting CHAPTER 7 is finally up.
Death Note - Rated: T - English - Humor/Romance - Chapters: 7 - Words: 7,736 - Reviews: 31 - Favs: 8 - Follows: 13 - Updated: 9/4/2009 - Published: 7/5/2009 - Matt, Mello
Gambar by piru cululu reviews
Sungguh judul yang sederhana sekali, ya? Di sini diceritakan Mello dan Near sedang menggambar dengan asyik. Sayang, gambar mereka jelek... Kalau sedang senggang, atau minat baca, selahkan baca. Tapi jangan lupa kasih review! XD
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Family - Chapters: 2 - Words: 1,062 - Reviews: 19 - Favs: 8 - Follows: 2 - Updated: 7/5/2009 - Published: 3/28/2009 - Near, Mello
When The Cicadas Cry by Sumeragi Shoko reviews
Whose eyes do you believe? 'Ta...tasukete, Ichigo...'. Chapter 6. Review?
Bleach - Rated: M - Indonesian - Mystery/Suspense - Chapters: 6 - Words: 9,597 - Reviews: 40 - Favs: 9 - Follows: 2 - Updated: 7/5/2009 - Published: 6/13/2009 - Ichigo K., Rukia K.
Sketch by ToysAndChocolate reviews
It was just a skecth of his life. Not that his life was bigger than that. - Matt centred, Mello's POV - Homage to Nanase Kei
Death Note - Rated: K+ - English - Mystery/Poetry - Chapters: 1 - Words: 782 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Published: 6/27/2009 - Matt, Mello - Complete
Liburan! by Vanya-Matryoshka reviews
Beberapa bahan berhasil didapatkan.. Sekarang, saatnya sang Souchou tampil! Penggemar Kururu, berbahagialah!
Sgt. Frog/ケロロ軍曹 - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,313 - Reviews: 33 - Favs: 11 - Follows: 5 - Updated: 6/9/2009 - Published: 4/9/2009
Martir by Azureila reviews
L, sudikah kau menoleh ke belakang, mendapatiku berlari untuk menyusulmu, bahkan setelah waktu merenggutmu dariku? Mello-sentris, brotherhood LMello. Enjoy!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,194 - Reviews: 16 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 3/12/2009 - Mello, L - Complete
My Secret Cafe by lolita6othic reviews
Ichigo dkk menjadi detektif, dan markas rahasia mereka ada lah cafe, bagaimana cara mereka menyelesaikan masalah ? Pada hal mereka ga ada tampang detektif..
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 4 - Words: 6,022 - Reviews: 39 - Favs: 7 - Follows: 2 - Updated: 3/11/2009 - Published: 9/6/2008 - Complete
Cooking Wammy by GoodBoyTobi reviews
Paprika hijau? Wortel? Jelas penuh vitamin dan karoten. Tapi sama saja dengan racun bagi Mello dan Near. Sementara L hanya menyaksikan 'pertempuran' adik-adiknya, apa yang akan dilakukan Matt sang koki? Setting: Winchester.R&R.
Death Note - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,893 - Reviews: 21 - Favs: 16 - Follows: 2 - Published: 10/6/2008 - Matt, Mello - Complete
kacau by matsuyuki-xirion reviews
hyeaaa! fic perdana di bulan puasa! krn bikinnya bulan puasa, jadi chapter 1 ini tentang puasa! tapi karena yang buatnya gila, bahkan ini samasekali ngga ada hibungannya sana keagamaan XDD hahahaha! kacau dah! XD R&R please!
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,064 - Reviews: 13 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/7/2008 - L, Light Y.
Salah Kirim SMS membawa petaka! by Bulecelup reviews
MxM terinspirasi oleh kisah nyata...salah kirim SMS ke mello itu bisa mengakibatkan serangan jantung, gagal janin, dan kanker paru-paru! -itu sih bahaya merokok ya?-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,003 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 8/1/2008 - Matt, Mello - Complete
Iklan? by dafuq-is-this reviews
bukan apa-apa, cuma pelesetan dari chapter 98-99. gyahahaha... jadi iklan! XD
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 359 - Reviews: 28 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 7/1/2008 - Mello, Matt - Complete
otaku scramble by matsuyuki-xirion reviews
suatu hari misa berhasil mengajak light untuk kencan... tapi misa membawanya ke tempat yang aneh...... eeh? tempat apakah itu? fanfic ini dibuat untuk kepuasan yuuki menyiksa light sampay hancur brantakan! hehehehehehe
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,175 - Reviews: 12 - Favs: 10 - Follows: 2 - Published: 6/15/2008 - Light Y., Misa A. - Complete
Little Red Riding Hood by Bulecelup reviews
yahhh enggak jauh2 dari cerita aslinyah kok...cuman emang rada....GILA. sayah dibantu ama kk TempeGoreng dalam pembuatan fict inih...hahahaha...ai lope yu kk! XD -walaupun kk kejam tidak mau membelikan sayah tiket 21 SPEED RACERS!@-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 2,824 - Reviews: 15 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/16/2008 - Mello, Matt - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Tujuh Warna Pelangi reviews
Singkirkan dulu masalah perasaan, memangnya elf dan manusia -meski setengah monster- bisa bersatu? MicahxDaria
Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,665 - Reviews: 1 - Published: 10/21/2013 - Micah, Daria - Complete
Puasa Oh Puasa reviews
Gimana jadinya kalo karakter Death Note ikut-ikutan puasa?
Death Note - Rated: K - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,208 - Reviews: 20 - Favs: 17 - Follows: 2 - Published: 6/28/2013 - Complete
Love Drunk reviews
Matt tidak menyukainya.Samasekali. Ia dan Mello hanya dua bocah berkepribadian kontras yang kebetulan mendekam dalam kamar yang sama. Hell, mereka samasekali tidak punya hubungan aneh-aneh seperti rumor yang beredar itu! Last chapter updated
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 9,063 - Reviews: 61 - Favs: 29 - Follows: 15 - Updated: 4/30/2013 - Published: 1/20/2012 - Matt, Mello - Complete
Of Wayne Manor reviews
Because Dick has his cherished moments in each room. Fluff... kinda.
Young Justice - Rated: K - English - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,308 - Reviews: 2 - Favs: 6 - Follows: 2 - Published: 12/20/2012 - Richard G./Nightwing, Bruce W./Batman - Complete
Only a Fairy Tale, I Believe reviews
Pangeran Light yang rupawan berkelana mencari tambatan hatinya, ditemani pengawal setianya membelah lebatnya hutan dengan bajaj kesayangannya. Bagaimanakah petualangan yang tengah menanti mereka?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,860 - Reviews: 27 - Favs: 18 - Follows: 12 - Published: 6/12/2012 - Light Y.
C H E S S reviews
Yagami Light, komandan kepolisian yang menghadapi kasus mutilasi detektif nomor satu dunia. Sementara 'dia' yang berkuasa mulai menggerakan bidaknya, mampukah sang Raja Hitam mengungkap sosok asli yang mengumpankannya pada posisi skak mat? AU
Death Note - Rated: T - Indonesian - Suspense/Mystery - Chapters: 6 - Words: 13,092 - Reviews: 64 - Favs: 20 - Follows: 10 - Updated: 5/12/2012 - Published: 4/20/2011
From Mello, with Love reviews
Jika Mello merayu, mungkin akan jadi seperti ini...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 891 - Reviews: 29 - Favs: 27 - Follows: 2 - Published: 8/23/2011 - Mello, Matt
33 Sides of Indonesia reviews
Sifat Indonesia berubah 180,03 derajat setelah disihir England. Dan yang paling sial terkena imbasnya adalah Malaysia yang menjadi 'tumbal' untuk menjagai kakaknya... not permanently seme!Indonesia
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 3 - Words: 4,382 - Reviews: 48 - Favs: 36 - Follows: 18 - Updated: 4/20/2011 - Published: 10/21/2010 - Parallel France 23, Parallel America
Kupas Tuntas Chara Death Note! reviews
Karakter Death Note memang selalu diselimuti 'misteri'... chap 7: Goggles Matt?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 7 - Words: 7,070 - Reviews: 186 - Favs: 95 - Follows: 43 - Updated: 3/24/2011 - Published: 4/18/2010
It's All About Us reviews
Tiap kata dari A-Z yang menggambarkan ketiga calon penerus L; Near, Mello & Matt. -No pairing,Semi-humor-
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,491 - Reviews: 46 - Favs: 55 - Follows: 3 - Published: 2/8/2011 - Complete
The Puppy Which Grew Into a Wolf reviews
Matt; bodoh, cengeng, polos ...dan manis. Tapi Matt yang sekarang bukanlah 'anak anjing' milik Mello lagi... -drabble-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 836 - Reviews: 16 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 1/24/2011 - Mello, Matt - Complete
Taste of Nicotine reviews
Kadang Matt ingin juga membungkam Mello yang selalu memprotes kebiasaan merokoknya dengan membiarkannya mencicipi nikmatnya rasa pahit nikotin...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,280 - Reviews: 13 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 1/1/2011 - Mello, Matt - Complete
Not Yours, Light reviews
Light berniat melamar L, tapi tentu saja Mello, Matt, dan Near tidak akan mengizinkan makhluk mesum nan narsis itu mendekati 'kakak' mereka dengan mudah...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,032 - Reviews: 34 - Favs: 29 - Follows: 5 - Published: 12/18/2010 - Complete
Letter for You reviews
Ketika Indonesia menghilang, yang ditemukan Malaysia di kamarnya adalah sepucuk surat untuknya...
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,719 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Published: 11/27/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
Memories in Winter reviews
Fase-fase musim dingin yang Mello lewati selama hidupnya. "Hei, bagaimana rasanya menjadi setitik noda hitam pada putihnya salju?"
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,419 - Reviews: 8 - Favs: 8 - Published: 10/12/2010 - Mello, Matt - Complete
Dirty Little Secret reviews
Indonesia menyembunyikan sesuatu dari Malaysia, membuat pemuda itu cemas karenanya... -Crack fic, Oneshot-
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,034 - Reviews: 14 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 9/26/2010 - Parallel France 23, Parallel America - Complete
I Melt with You reviews
Matt menerima 'warisan' dari kematian Mello berupa peralatan elektronik, namun menerima tanggung jawab mengurus 'anak Mello' samasekali diluar perhitungannya... Time set 7 years after Kira case solved. MattxFem.Mello -COMPLETE-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 8 - Words: 16,286 - Reviews: 130 - Favs: 53 - Follows: 9 - Updated: 9/22/2010 - Published: 2/10/2010 - Matt - Complete
Melt with Me reviews
Mello merasa cemburu dengan perhatian Matt yang ditujukan pada seorang anak aneh yang 'dipungut'nya tadi pagi... -oneshot-
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 3,390 - Reviews: 12 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 9/18/2010 - Mello, Matt - Complete
Cubits reviews
Mello menemukan sebuah persocon alias personal computer misterius yang kemudian ia beri nama Matt.Detnot dengan plot chobits. WARNING: Ketidak sinambungan genre, OOCness. Last chapter updated!
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 12 - Words: 16,498 - Reviews: 71 - Favs: 20 - Follows: 8 - Updated: 6/22/2010 - Published: 5/19/2009 - Mello, Matt - Complete
Its 'cause reviews
Indonesia yang barang-barangnya raib hendak melabrak Malaysia, namun ternyata pemuda itu mengambilnya karena... again, full OC.
Hetalia - Axis Powers - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,294 - Reviews: 19 - Favs: 13 - Published: 6/15/2010 - Parallel America, Parallel France 23 - Complete
From A to Z reviews
Tiap kata yang menggambarkan sosok L & Light dari A-Z
Death Note - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 755 - Reviews: 27 - Favs: 35 - Follows: 3 - Published: 6/6/2010 - Light Y., L - Complete
From Matt, with Love reviews
Seandainya Matt membuat surat cinta maka mungkin akan jadi seperti ini...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 995 - Reviews: 20 - Favs: 23 - Follows: 6 - Published: 6/6/2010 - Matt, Mello - Complete
Morning Fight reviews
Pagi itu, Matt dan Mello bertengkar seperti biasa. Dan adu mulut mereka pun berkembang ke hal-hal aneh, seperti biasa...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 614 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 5/27/2010 - Matt, Mello - Complete
A to Z reviews
Tiap kata yang menggambarkan hubungan Mello dan Matt dari A sampai Z
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 710 - Reviews: 15 - Favs: 24 - Follows: 3 - Published: 5/20/2010 - Mello, Matt - Complete
Indonesia & Malaysia reviews
apa yang terjadi jika 2 negara imbisil ini terkurung dalam ruangan yang sama? full OC
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,201 - Reviews: 19 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 5/15/2010 - Parallel America, Parallel France 23 - Complete
Penyiar 'ajaib' reviews
Rukia jadi penyiar radio? Yup, dan dia harus ngejawab pertanyaan nyeleneh nan nista yang diterimanya.Dengan pengetahuan umum Rukia yang minim, gimana dia ngejawabnya? -COMPLETED-
Bleach - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 8 - Words: 13,763 - Reviews: 169 - Favs: 37 - Follows: 10 - Updated: 4/12/2010 - Published: 9/5/2009 - Rukia K. - Complete
Changed reviews
Kedatangannya tanpa disadari telah mengubah kehidupan seorang Beyond Birthday...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 7 - Words: 7,913 - Reviews: 41 - Favs: 10 - Follows: 1 - Updated: 3/4/2010 - Published: 10/18/2009 - BB, Matt - Complete
Haircut reviews
Mello tak sengaja membotaki rambut Near...
Death Note - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,156 - Reviews: 26 - Favs: 24 - Follows: 4 - Published: 1/22/2010 - Complete
Dream reviews
“Apapun mimpimu… cita-citamu… aku pasti akan mendukung dan membantumu mencapainya".England tertegun mendapati America terbelalak sebagai reaksi atas pernyataanya barusan. Jangan-jangan benar America hendak memerangi 'kakak'nya itu...?
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 341 - Reviews: 6 - Favs: 5 - Published: 1/8/2010 - England/Britain, America - Complete
If I Die reviews
Suatu pertanyaan yang diajukan Italy pada Germany...
Hetalia - Axis Powers - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 369 - Reviews: 13 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 12/29/2009 - N. Italy, Germany - Complete
YAOI? reviews
Masalah diatas selalu membuat Light uring-uringan...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Parody - Chapters: 7 - Words: 7,546 - Reviews: 67 - Favs: 16 - Follows: 7 - Updated: 12/10/2009 - Published: 10/3/2009 - Light Y. - Complete
Ryukemon reviews
Aku ingin begini, aku ingin begitu...
Death Note - Rated: K - Indonesian - Parody/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 985 - Reviews: 18 - Favs: 11 - Follows: 1 - Published: 11/28/2009 - Light Y., Ryuk - Complete
Just a Piece reviews
Hal terakhir yang dilakukan Mello sebelum meninggalkan Wammy House... -slight yaoi-
Death Note - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 716 - Reviews: 6 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 11/25/2009 - Mello, Near - Complete
Indonesia vs Malaysia reviews
Indonesia udah gerah ama Malaysia yang terus ndompleng budayanya... Warning: OC, gaje
Hetalia - Axis Powers - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,510 - Reviews: 31 - Favs: 13 - Follows: 3 - Published: 11/1/2009 - Complete
Loph Story reviews
Ichigo Kurosaki dan Rukia Kuchiki, 2 biji invertebrata yang ditakdirkan untuk bersatu bak sabun dan daki.Akankah kisah cinta mereka berjalan mulus seperti kulit bintang ponds?COMPLETED!
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 5 - Words: 4,597 - Reviews: 43 - Favs: 6 - Follows: 3 - Updated: 10/19/2009 - Published: 7/11/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Unreachable reviews
Apa kau tak merasa menderita selalu berada di bawah bayang-bayang kakakmu yang sempurna itu?". Pertanyaan yang Matt lontarkan membuat Sayu terhenyak...
Death Note - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,435 - Reviews: 15 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 9/27/2009 - Sayu Y., Matt - Complete
M&M reviews
Gosip yang tersebar mengenai ia dan Matt membuatnya kesal... Just another short fic about M&M
Death Note - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 681 - Reviews: 17 - Favs: 7 - Follows: 3 - Published: 9/23/2009 - Mello, Matt - Complete
Drama? reviews
Mello harus nerima seperti apapun peran yang diberikan Matt untuk drama,mo jadi putri lebay,ato pangeran kaku sekalipun.Last Chapter updated!
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 6 - Words: 7,635 - Reviews: 24 - Favs: 6 - Follows: 2 - Updated: 8/7/2009 - Published: 4/7/2009 - Mello - Complete
Who is She? reviews
Rukia adalah tetangga baru Ichigo, tapi Ichigo menemukan banyak kejanggalan pada gadis itu...oneshot
Bleach - Rated: T - Indonesian - Mystery/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,737 - Reviews: 20 - Favs: 12 - Follows: 1 - Published: 7/6/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Fake reviews
Perasaan Kurogane saat melihat Fai terbaring tak berdaya,betapa muaknya ia pada senyum palsu yang dulu selalu Fai tunjukkan...Yaoi,You've been warned
Tsubasa Chronicle - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 929 - Reviews: 5 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 7/5/2009 - Kurogane, Fai - Complete
Near's secret? reviews
Mello & Matt berusaha menyelidiki Near yang tampak aneh akhir-akhir ini...Bukan,dia nggak main ama barbie kok.Cuma kayaknya ada sangkut pautnya ama... Linda?
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,633 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 6/26/2009 - Mello, Matt - Complete
BeyondRela reviews
Beyond adalah anak malang yang hidupnya dipenuhi dera dan siksa akbibat perlakuan Ibu tirinya,Takada serta saudara tirinya,Mello n Near.Akankah nasib Beyond berubah setelah mendapat pengumuman mengenai pesta di kediaman Yagami?
Death Note - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,453 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Published: 6/22/2009 - BB - Complete
Virus Ebola? reviews
Yup,virus yang menyebabkan penderitanya mati setelah mengeluarkan darah dari seluruh tubuhnya.Apa yang terjadi jika Toushirou tak sengaja melepaskan virus ini ke sekolah shinigami?
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 2,511 - Reviews: 12 - Favs: 6 - Published: 6/18/2009 - Complete
I Want to Say reviews
Ichigo punya sesuatu yang sulit ia ungkapkan pada Rukia...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 1,100 - Reviews: 13 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 6/15/2009 - Ichigo K., Rukia K. - Complete
Home reviews
Near memulai hidup barunya bersama Ibu kandung dan keluarganya yang ternyata masih ada.Bisakah Near menjadi anak 'biasa' dan 'normal' layaknya anak seumurannya?Near centric,oneshot.
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,836 - Reviews: 10 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 6/6/2009 - Near - Complete
Only One In His Heart reviews
Matt menyadari ia takkan pernah bisa jadi nomor satu dan satu-satunya di hati Mello...
Death Note - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 569 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Published: 5/28/2009 - Matt, Mello - Complete
The Beginning reviews
Crack fic,cerita tentang kenapa Loki bisa nyasar ke dunia manusia dengan wujud anak kecil.R&R please?
Matantei Loki Ragnarok - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 764 - Reviews: 10 - Favs: 3 - Published: 5/23/2009 - Complete