Shiue Evelyn Fha
hide bio
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 05-10-09, id: 1930870, Profile Updated: 03-21-14
Author has written 62 stories for Chalkzone, Ojamajo Doremi, Digimon, Naruto, Sailor Moon, Magical DoReMi, and Puella Magi Madoka Magica/魔法少女まどか★マギカ.

Status: Memutuskan untuk ganti pen name karena merasa pen name yang lama mulai nggak cocok.


English Description:

Pen Name: Shiue Evelyn Fha

Real Name: This site forbid me to write it here, so? No offense, but it's the most important rules in this site, so don't force me to say it because I won't ever say it. XP

Gender: Female

Age: over 20 (is it a problem for you?)

Favorite Anime: Ojamajo Doremi, Digimon (especially for Digimon Adventure and 02), Puella Magi Madoka Magica

Favorite Cartoon: ChalkZone (but now, I become bored. I give up and drop one of my fic in this Cartoon's category)

Favorite Character: Harukaze Doremi & Asuka Momoko (Ojamajo Doremi), Takaishi Takeru (Digimon), Akemi Homura (Puella Magi Madoka Magica)

Favorite Pairing:

Love Pairing: Kotake & Doremi, Masaru & Hazuki, Leon & Aiko, Tooru & Onpu, Kimitaka & Poppu, Anrima & Nobuko, Rinno & Kayoko, Masaharu & Sachiko, Hasebe & Mutsumi, Yoshida & Minto, Yamauchi & Natsumi, Kimura & Marina, Morikawa & Hiroko (Ojamajo Doremi), Yamato & Sora, Koshiro & Mimi, Takeru & Hikari, Miyako & Ken (Digimon), Rudy & Penny (ChalkZone)

P.S: the bold ones are my OTP (and some of them are canon in its fandom, especially for the first two couples :D)

Sister Pairing: Doremi & Poppu (Ojamajo Doremi)

Favorite Book: Flowers for Algernon (but maybe I can't write about this :P)

Alternative Pairing: Anrima & Aiko, Takurou & Onpu (Ojamajo Doremi)

Less Like Pairing: Akatsuki & Hana-chan (Ojamajo Doremi), I know they're the would be King and Queen, but I don't think that Akatsuki is a pedofilia? Hana-chan is so younger than him.

Dislike Pairing: Akatsuki & Doremi, Fujio & Hazuki, Oyajide & Onpu, Kotake & Tamaki, Masaru & Shiori (Ojamajo Doremi), Taichi & Sora, Jyou & Mimi, Daisuke & Hikari (Digimon)

Most Hate Pairing: All abnormal pairing from Ojamajo Doremi (such as Doremi & Onpu or Aiko & Momoko, I really don't like yuri or shoujo ai like that :P), and also from Digimon (such as Taichi & Yamato, I also really don't like yaoi or shonen ai like that :P)

Language for my Story: English (but sometimes I write it with Indonesian)

Project Complete!: My crossover between Ojamajo Doremi and Digimon is finished! - Digital Ojamajo Doremi, Drama-Multichapter - 'Love?' & 'Hurt?', OLS (Ojamajo's Life Series)

Project On-going: Other crossovers, Other Drama-Multichapters, Some AU fics


Indonesian Description:

Duh, pegel juga ngomong pake bahasa Inggris... -_-'

Saatnya berbahasa Indonesia! _

Yupz, seperti yang saya tulis diatas, anime favorit saya adalah Ojamajo Doremi & Digimon, cuz' keduanya punya cerita yang seru & lucu banget (Hey, Ojamajo Doremi juga ada sisi serunya, lho), nggak heran, 'lahir' dari perusahaan yang sama... (Toei Animation).

Update: Satu lagi anime favorit saya, Puella Magi Madoka Magica. Walaupun jumlah episodenya cuma 12, ceritanya lumayan seru juga (walaupun jujur saya rada nggak suka sama Rebellion Story karena endingnya yang agak...)

Untuk kartunnya, yah... saya memang sudah bosan (lantaran nih kartun tayangnya diulang-ulang terus, lama2 kan bosen juga...). ChalkZone punya cerita yang bagus sih, tapi kalau diulang-ulang kayak gini... hmm... nyerah deh... nulisnya juga males...

Karakter Ojamajo Doremi favorit saya adalah Doremi & Momoko. Saya suka Doremi karena dia orangnya peduli banget sama keadaan orang-orang disekitarnya (walaupun dia sering ceroboh), dan saya suka Momoko karena gayanya yang keren dan jago bahasa Inggris.

Penjelasan tentang pairing favorit:

Ojamajo Doremi:

Love Pairing:

Kotake-Doremi (KotaDore): Sip! Walaupun di anime-nya mereka sering berantem, tapi di beberapa episode, mereka terlihat saling peduli satu sama lain kan? (Inget kata2 'batas antara benci sama cinta tuh tipis.') Referensi paling kuat lihat di Dokkan episode 26 (menurut saya episode yang satu itu lumayan... agak-agak romantis gitu... )

Update: alasan tambahan saya tentang pairing yang satu ini adalah... karena pairing ini sudah disahkan sebagai canon! :D (lengkapnya cari sendiri aja ya?)

Masaru-Hazuki (MasaHazu): Ini sih pairing paling nyata di Ojamajo Doremi... (referensi paling kuat lihat di Naisho episode 11). Shiori, jangan ganggu hubungan mereka berdua, ya?

Update: dan yang terpenting, mereka juga sudah disahkan sebagai canon! (yang ini juga kalau mau tahu lengkapnya cari sendiri ya? Saya nggak menyediakan spoiler)

LeonAiko: Kayaknya bagus juga, kalau akhirnya Aiko luluh sama Leon (sama2 atletis, cocok lah...)

TooruOnpu: Hey, Tooru sebenernya lumayan keren, dan dia cocok sama Onpu.

Kimitaka-Poppu (KimiPoppu): Kakak-adik sama aja. Kalau dilihat baik-baik, Kimitaka sering yang perhatian gimana... gitu sama Poppu, juga sebaliknya. (nggak heran. Orangtuanya Doremi & Poppu kan sering bertengkar. Jangan-jangan...) Yah... meskipun di salah satu episode Dokkan terlihat kalau Kimitaka pindah ke Hokkaido, tapi kan... mereka bisa aja menjalin hubungan jarak jauh...

Update: dan... hey! Saya baru ngeh kalau di Dokkan episode 22, Kimitaka akhirnya mengutarakan perasaannya ke Poppu! Kayaknya mereka bisa jadi canon juga tuh...

Anrima-Nobuko (AnriNobu): Kan Aiko udah sama Leon. Nggak salah kan, kalau saya membayangkan pairing yang satu ini? (meski kedengerannya crack banget)

Rinno-Kayoko (RinnoKayo): Referensinya di Dokkan episode 11. Di Nara, mereka jalan berdua, dan kayaknya... mereka cocok juga. (walaupun di Motto episode 38 si Rinno-kun sempet kelewatan kasar sama Kayo-chan...) Motto episode 45 kayaknya juga bisa jadi referensi tentang mereka berdua, karena disana terlihat kalau Rinno-kun sebenernya peduli sama Kayo-chan, cuma caranya aja yang salah

Masaharu-Sachiko (MasaSachi): Miyamoto Masaharu sama Ijuuin Sachiko? Si cewek emang udah bilang ke Masaharu-kun sih, kalau dia lebih suka mereka temenan aja (di Naisho episode 8), tapi dari waktu ke waktu kan... semuanya bisa berubah...

Hasebe-Mutsumi (HaseMutsu): Secara, Hasebe Takeshi sama Kudou Mutsumi udah temenan sejak lama (tetangga pula), mereka jadi saling ngerti satu sama lain (walaupun di Naisho episode 11 ada fakta yang mencengangkan dimana Hasebe ngasih coklat ke Kotake? Yikes! Jijay!)

Yoshida-Minto (YoshiMinto): Referensinya di Motto episode 11, waktu scene kelas 5-2 lagi main di pantai. Mereka juga cocok kok.

Yamauchi-Natsumi (YamaNatsu): Liat di Motto episode 29. Ayah dari keduanya malah menjodohkan mereka berdua... (ihihi... pasangan beda agama yang lumayan manis...)

Kimura-Marina (KimuMari): Referensinya di season 1 episode 11, Sharp episode 6, dan sedikit di Naisho episode 1 (mereka pasangan yang lumayan manis juga...)

Update: dan saya akan tetep dukung pairing yang satu ini walaupun belakangan ada kabar kalau mereka putus. #sigh

Morikawa-Hiroko (MoriHiro): Belum lama ini baru ngeh kalau ada pairing yang satu ini di salah satu episodenya Dokkan, dan kelihatannya, mereka cocok juga waktu naik sepeda bareng keatas bukit.

Sister Pairing:

Doremi-Poppu (DorePoppu): Ngiri sama kakak-beradik yang satu ini. Doremi bisa jadi sosok kakak yang baik buat Poppu (hiks, saya nggak pernah bisa jadi onee-chan yang seperti itu... TT3TT)

Digimon:

Yamato-Sora (Sorato): Ngg... kayaknya menurut saya Sora lebih cocok sama Yamato daripada sama Taichi...

Koshiro-Mimi: Mereka kan seumuran, jadi nggak salah kan?

Takeru-Hikari (Takari): Yup, saya suka mereka, dan menurut saya mereka cocok (masih nggak terima sama endingnya Digimon 02. Masa sih, akhirnya mereka nggak bersama?)

Miyako-Ken (Miyaken): Lumayan... Walaupun Miyako setahun lebih tua dari Ken, tapi bukan berarti mereka nggak cocok...

ChalkZone:

Rudy-Penny: Oke, mungkin saya sudah bosan sama kartun ini, tapi bukan berarti saya nggak mau menjelaskan pairing ini. Mereka emang cocok sejak awal...

Buku favorit saya memang 'Flowers for Algernon' (jadi mau nangis kalau baca bukunya sampe akhir). Nih buku ilmiah tapi agak-agak... mengharukan...

Tapi saking ilmiahnya, jadi bingung untuk bikin ceritanya (makanya saya nggak akan mungkin sanggup buat bikin cerita tentang nih buku...)

Penjelasan tentang pairing alternatif:

Anrima-Aiko (AnriAiko): Referensi di Naisho episode 10. Ini hanya pairing cadangan aja, kalau memang Aiko nggak bisa sama Leon...

Update: tapi kayaknya, saya udah mulai ragu sama pairing yang satu ini, soalnya kayaknya Anrima rada-rada... XP

Takurou-Onpu (TakuOnpu): Kalau Onpu nggak sama Tooru, dia cocok sama Takurou (soalnya menurut saya Takurou juga lumayan keren). Apalagi, Takurou juga anggota klub musik di sekolah Doremi dkk. Emang sih, yang kayaknya nge-fans banget sama Onpu tuh si Goji Nakata, tapi Nakata-kun kan nggak keren sama sekali, alias cupu, nggak cocok sama Onpu :P. Gomen, Nakata-kun...

Penjelasan tentang pairing lain yang disebutkan:

Ojamajo Doremi:

Akatsuki-Hana (AkaHana): Seperti yang disebutkan diatas, perbedaan umurnya Akatsuki sama Hana-chan juga harus diperhitungkan.

Akatsuki-Doremi (AkaDore): Nooo!!! Di Dokkan episode 12 aja, Akatsuki baru bisa menang dari Kotake setelah dia curang dengan menggunakan sihirnya. Kotake lebih cocok buat Doremi daripada Akatsuki! (lagipula kalaupun memang Doremi sama Akatsuki, mereka nggak akan pernah bisa bersatu. Nanti malah jadi kayak Majotourbillon & suaminya lho. Malah jadi tambah masalah deh)

Fujio-Hazuki (FujioHazu): Nggak salah nih? Hazuki kan sukanya sama Masaru...

Oyajide-Onpu (OyaOnpu): Hey, Oyajide umurnya jauh lebih tua dari Onpu!

Kotake-Tamaki (KotaTama): Mereka emang sama-sama suka ngeledek Doremi, tapi maksud mereka kan beda... Kotake kan sukanya sama Doremi...

Update: dan emang mereka punya kehidupan sendiri-sendiri. Lagipula, Tamaki punya modal untuk ngedapetin cowok yang lebih baik (dan lebih kaya) dari Kotake.

Masaru-Shiori (MasaShiori): Masaru emang agak care sama Shiori, tapi saya yakin didalam hatinya, hanya ada Hazuki! ('Kira Kira Boshi' hanya untuk Hazuki juga kan?)

Shoujo Ai Pairing dari Ojamajo Doremi: Plis dong ah, mereka masih normal! Jangan pikirkan yang tidak-tidak!

Digimon:

Taichi-Sora (Taiora): Gomen Taichi, tapi seperti yang saya katakan diatas, Sora lebih cocok sama Yamato.

Jyou-Mimi: Nggak salah nih? Mereka bagaikan langit & bumi yang nggak akan pernah menyatu.

Daisuke-Hikari (Daikari): Ehm, menurut saya mereka bener2 nggak cocok.

Shonen Ai Pairing dari Digimon: penjelasannya sama dengan Shoujo Ai Pairing dari Ojamajo Doremi.

Soal bahasa yang saya gunakan, biasanya sih saya pakai bahasa Inggris (terutama untuk fic yang jumlah chapternya lumayan banyak), tapi akhir-akhir ini, lagi suka pake bahasa Indonesia (terutama di fandom Ojamajo Doremi)

Update: tapi sekarang saya kembali fokus di bahasa Inggris (sebabnya rahasia ya?)

Sekarang, proyek crossover Ojamajo Doremi - Digimon sudah selesai! Dan fic yang satu ini jadi fic terpanjang yang pernah saya tulis.

Proyek didepan mata:

1. Ojamajo's Life Series (OLS). Sudah complete!

2. Fic Drama Multichapter. Sudah selesai 2 fic dan ada kemungkinan ingin ditambah lagi.

3. Crossover fandom Ojamajo Doremi dengan fandom lainnya (sementara baru sebatas Anime/Manga & Cartoon). Dimulai dari fandom 'kembaran' (yang sebenarnya tidak saya sukai), yaitu Magical DoReMi.

Doumo...


Indonesian Author? Join in Infantrum and participate in Indonesian Fanfiction Awards!

Penjelasan singkat mengenai keduanya:

Infantrum adalah sebuah forum yang khusus dibuat sebagai ajang bertemunya para author fanfiksi dari Indonesia. Nggak susah kok, gabung disana. Tinggal klik link yang saya taruh diatas, lalu daftar. Member disana udah banyak lho... dan disana, kita bisa ketemu dengan sesama author dari Indonesia dan berdiskusi langsung dengan mereka. Hebat kan?

Indonesian Fanfiction Awards (atau bisa disingkat sebagai IFA) adalah ajang penghargaan khusus untuk karya fanfiksi berbahasa Indonesia, juga authornya, yang diselenggarakan tiap tahun oleh Infantrum. Diadakan sejak 2008, IFA dibagi dalam beberapa kategori (informasi lebih lengkapnya, mampir saja di akun resmi IFA di FFn atau join saja di group Facebook IFA, oke ;) ).


Stop 4Kids! When 4Kids dub anime, they get crappy voice actors, take out all signs of Japan, change a manga that's meant for teenagers to be okay for kids, take out all the Japanese music, replace great lines with crappy, cliched puns that are only funny for children, and change great Japanese names to stupid American names (to further Americanize it). Copy and paste in your profile if you agree!

Saya sangat-sangat setuju sama kata-kata diatas ini. Paling benci waktu tahu 4Kids ngubah nama-nama tokoh Ojamajo Doremi dengan nama-nama yang menurut saya nggak bermutu (Doremi jadi Dorie lah, Hazuki jadi Reanne lah, Aiko jadi Mirabelle lah, Onpu jadi Ellie lah, Poppu jadi Caitlyn lah, Majorika jadi Patina lah, Majoruka jadi Petunia lah, dan lain sebagainya).

Belum lagi nama-nama tempat yang diganti jadi jelek banget (nama kota sebagus Misora diganti jadi Port Mystic, terus Majokai yang kedengaran bagus malah diganti Lunaverse... apa itu artinya).

Akhirnya kebukti kan, kalau Ojamajo Doremi versinya 4Kids (yang namanya diganti jadi Magical DoReMi) nggak sebagus dan sepopuler versi aslinya (buktinya yang di-dub cuma season 1, dan cuma 50 episode pula, dikurang sama episode waktu Doremi dan teman sekelasnya yang lain lagi jurit malam di kuilnya Yamauchi). Mereka nggak bisa mikir untuk nge-dub season 2 (sharp). Dasar payah.

I like Ojamajo Doremi so much, and I hate Magical DoReMi so much.

I like Harukaze Doremi, and I hate Dorie Goodwyn.

I like Fujiwara Hazuki, and I hate Reanne Griffith.

I like Senoo Aiko, and I hate Mirabelle Haywood.

I like Segawa Onpu, and I hate Ellie Craft.

I like Harukaze Poppu, and I hate Caitlyn Goodwyn.

I like Majorika, and I hate Patina.

I like Majoruka (a bit), and I hate Petunia so much.

I like Kotake, and I hate Todd.

I like Misora City, and I hate Port Mystic.

I like Maho-dou, and I hate DoReMi magic shop.

I like Majokai, and I hate Lunaverse.

(Copy and paste in your profile if you agree)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Thank You! Until We Meet Again by kindakukukat reviews
This is an adopted fic originally by Deep-Sadness. What if Doremi wasn't in the Maho-dou in the last episode? And by a strangely random series of events she gets amnesia and is taken in by a complete stranger? Well, read this and you'll find out.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 31 - Words: 57,673 - Reviews: 119 - Favs: 26 - Follows: 19 - Updated: 1/10 - Published: 8/18/2011 - Doremi H., Tetsuja Kotake
Waffles by kindakukukat reviews
Yes, this story is about waffles. A whole three sentences of it. Doremi's daughter has returned from the future to stop a "horrible" incident from happening. We all know how well this is going to turn out... Doremi x ? -her future husband
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Family/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,592 - Reviews: 5 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 7/19/2011 - Doremi H. - Complete
Wizard Princes Crashing Through Windows by kindakukukat reviews
Akatski crashes through the classroom window and things get awkward for Doremi and Koatke, and it all ends with... A confession? from who? Wouldn't we all like to know... KotaDore, Really OOC Akatski. I think this is borderline crackfic...
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 978 - Reviews: 9 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/9/2011 - Doremi H., Tetsuja Kotake - Complete
With and Without Glasses by Sanich Iyonni reviews
Miyako cantik tanpa kacamata, tetapi bagi Ken, dia lebih cantik dengan kacamata.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,386 - Reviews: 17 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/19/2010 - Ken I., Miyako I./Yolei - Complete
Tinggal by Yuri for Summer reviews
COMPLETE! Chappy 6 is update! "Bagaimana?" "Ibu... Aku Minta maaf..." "Maaf merepotkan ya..." "Sudahlah, kita kan teman" Silahkan baca jika anda mau... XD
Digimon - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 6 - Words: 7,235 - Reviews: 26 - Favs: 3 - Updated: 4/16/2010 - Published: 1/29/2010 - Hikari Y./Kari K., Takeru T./TK - Complete
The DigiDestined's Valentine by Sekar.Nasri reviews
Hari Valentine telah tiba. Para anak-anak terpilih mempunyai rencana di Hari Valentine. Khususnya Hikari dan Takeru. ONESHOT.
Digimon - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,297 - Reviews: 10 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 4/23/2009 - Takeru T./TK, Hikari Y./Kari K. - Complete
Doremi is kidnapped! by sonic8005 reviews
Doremi has been kidnapped, due to being in the wrong place, at the wrong time. This one takes place sometime around Naisho. I've only seen the first season, and Naisho, so please don't be mad about any possible continuity errors.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Adventure/Humor - Chapters: 5 - Words: 4,592 - Reviews: 8 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 8/16/2007 - Published: 7/27/2007 - Complete
Connected by keiiah reviews
[Kotake x Doremi] Even if I hadn’t understood then, I understand now, and I find myself wondering if you feel the same.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,070 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 6/3/2007 - Complete
The Old Abandoned Playground by KelseyZoloft reviews
KotakeDoremi. Includes: A sad Doremi, all the ojamajos, a spell, and true love. You'll love it, I promise.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,608 - Reviews: 10 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 7/4/2006 - Complete
Tu corazòn by Ya-chan1
Hana è ritornata nel mondo della magia e Doremì riprende la sua vita scolastica al liceo, con nuovi amori e tanto altro...
Ojamajo Doremi - Rated: K - Italian - Romance - Chapters: 5 - Words: 12,302 - Favs: 2 - Updated: 7/18/2004 - Published: 7/11/2004
Space Cadet by A Concerned Individual reviews
Typical fluffyluffy story with a very cliche twist. Skrawl and his cranial comrades are out to wreak doom on the creator, and they know just how to get through to him... R x P
Chalkzone - Rated: K+ - English - Romance/Humor - Chapters: 10 - Words: 21,811 - Reviews: 81 - Favs: 31 - Updated: 11/30/2003 - Published: 9/6/2003 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

The Future Story reviews
More things happened in the Ojamajo's life after all of them got married, so do with their children, as they learnt that their parents had a great secret, which they recently knew. Then, how about the children's love story? You can find it all here.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Drama/Family - Chapters: 20 - Words: 39,011 - Reviews: 27 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 4/3 - Published: 7/30/2013 - Doremi H., Tetsuja Kotake, OC
Revenge: Pink Angels and Purple Demons
When a black aura appeared at the Rose Crystal Catcher's Castle, it suddenly brought Piceshia to life, let her to make a revenge on the girls. What's her plan? And how can she destroy all of the Rose Crystals? Then, why do Onpu and Homura become strangers? Is there something wrong with them? It's up to Doremi and Madoka to find out all of the answers.
Crossover - Ojamajo Doremi & Puella Magi Madoka Magica/魔法少女まどか★マギカ - Rated: T - English - Friendship/Fantasy - Chapters: 7 - Words: 13,460 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 2/8 - Published: 1/4 - Doremi H., Onpu S., Madoka K., Homura A. - Complete
Celine and the Rose Crystals reviews
The sequel of 'Unite the Two Angels'. Celine was a Witch who was born from a pink Rose at the flower garden in the Moon's kingdom, a month after Princess Serenity was born. The Queen then decided to adopt her, and from this decision, the new adventure begin for Doremi, her fellow fighter witches, and also, their new friends! Another AU crossover fic from two popular mg animes.
Crossover - Sailor Moon & Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Adventure/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 26,933 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 1/14 - Published: 9/29/2013 - Usagi T./Serena/Bunny/Sailor Moon, Doremi H., OC
The Fighter Princess in My Dream reviews
This exactly happened right after our memorable first date… She was there, walked downstairs and wait for me to dance with her… just like my older brother and her adoptive sister. She was there… in my dream, where were so many things which I didn't understand…
Crossover - Sailor Moon & Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Romance/Mystery - Chapters: 1 - Words: 2,110 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 9/19/2013 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] [Princess Serenity, Prince Endymion] - Complete
Ojamajo Girlband reviews
Berawal dari ide Onpu untuk membentuk sebuah girlband, akhirnya para ex-ojamajo bergabung kembali... untuk bernyanyi dan membuktikan bahwa J-Pop masih belum kalah dari K-Pop! Update will come as soon as possible, but my real life still be the most important thing.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Drama/Friendship - Chapters: 30 - Words: 100,179 - Reviews: 1 - Updated: 9/16/2013 - Published: 10/26/2012 - Complete
Cheerful Odangos reviews
Probably an AU oneshot about Doremi and Usagi when they were just the little kids. Usagi got lost in a supermarket and unintentionally met Doremi there. The red head then did something that make the blonde calm. What was it? Note: It's just one of two warming up oneshot that I write for my next adventure crossover fic which will be coming soon.
Crossover - Sailor Moon & Ojamajo Doremi - Rated: K - English - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 1,382 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/29/2013 - Usagi T./Serena/Bunny/Sailor Moon, Doremi H. - Complete
The Stars and the Bad Boys reviews
Based from the Drama Script in Ojamajo Girlband. Doremi, Hazuki, Aiko, Onpu & Momoko adalah kelima orang sahabat yang tergabung dalam sebuah girlband yang terkenal bernama MAHO-Do. Kelimanya bersekolah di Misora Art School, sebuah sekolah musik terkenal di kota Misora. Mereka menjalani kehidupan yang sangat bahagia, sampai pada suatu ketika, sekelompok anak muda mengubah segalanya.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 12 - Words: 33,499 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Updated: 8/20/2013 - Published: 6/5/2013 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] [Momoko A., Akatsuki] - Complete
Just Throw Away That Scissors and Listen to Me reviews
Just some days after Doremi thought that Kotake had already refused her love and made her cut her hair, someone came to her life and intentionally broke her heart to pieces. It was when she became desperate and nearly ended her life, someone else came and tried to comfort her, made her realized that her guess was wrong… NO BASHING CHARA HERE!
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,623 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/26/2013 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] OC - Complete
If I Became a Witch
Dia terdiam saat para sahabatnya membicarakan tentang hal itu, bahkan memutuskan untuk pulang dengan alasan bahwa saat itu sudah larut malam. Kenyataannya, ia juga bimbang seperti yang lain, tidak tahu keputusan apa yang harus dipilihnya. Ia baru menyadari bahwa dua hal yang diinginkannya ternyata malah saling bersebrangan...
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,520 - Published: 7/12/2013 - Doremi H. - Complete
Unite the Two Angels reviews
Used the Alternative Reality for both of the Magical Girl's Series. It's revealed later that Kyuubey actually wants to destroy Majokai by recruiting the girls into Puella Magi, but when they realize their fault, they also find a relationship between Madoka and Doremi! What's the relationship? Is it can save Majokai from Kyuubey's actual plan?
Crossover - Ojamajo Doremi & Puella Magi Madoka Magica/魔法少女まどか★マギカ - Rated: T - English - Adventure/Friendship - Chapters: 15 - Words: 35,410 - Reviews: 6 - Favs: 10 - Follows: 6 - Updated: 6/1/2013 - Published: 4/5/2013 - Doremi H., OC, Madoka K., OC - Complete
The Tradition
Saat Penny datang ke Maho-dou sesaat sebelum ia dan ibunya pulang ke Plainville, ia mendapatkan pengetahuan baru tentang tradisi valentine di Jepang. Dengan bantuan Momoko, ia berusaha untuk memahami tradisi itu, dan melakukannya sendiri... untuk orang yang disukainya...
Crossover - Ojamajo Doremi & Chalkzone - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,615 - Published: 2/14/2013 - Momoko A., Penny S. - Complete
Sweet Seventeen on Valentine Day reviews
An English revision version of 'Valentine 17'. It's the second valentine in the Ojamajo's high school life, after what was happen in 'The Knight of Valentine's' (Ojamajo Doremi 16 Naive). Can Doremi give her valentine's chocolate to Kotake? and How about Hazuki and Masaru? What gift does Masaru give to Hazuki on her Sweet Seventeen? A MasaHazu fic with a bit KotaDore.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,264 - Reviews: 4 - Favs: 9 - Follows: 3 - Published: 1/14/2013 - [Hazuki F., Masaru Yada] - Complete
Another Witch and Her Brambles? reviews
When the remaining brambles around Majotourbillon were grown up and cursed everyone, a witch came to Misora city and cursed Hana-chan! Can Doremi and the others stop the curse and save the day? Who's the witch and why does she want to stop the girls from making gifts to remove Majotourbillon's remaining brambles? Rated T for safe.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Adventure/Mystery - Chapters: 6 - Words: 9,096 - Reviews: 1 - Updated: 12/17/2012 - Published: 11/9/2012 - Doremi H., Hana M., OC - Complete
Onpu's Life
Fic terakhir dari 'Ojamajo's Life Series'. Apa saja yang terjadi dalam kehidupan Segawa Onpu? Mulai dari awal keinginannya untuk menjadi child idol, pertemuannya dengan Majoruka, persahabatannya dengan Doremi dan yang lainnya, sampai akhirnya ia berhasil masuk ke Hollywood, semuanya akan diceritakan disini.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 8 - Words: 10,447 - Updated: 10/20/2012 - Published: 8/24/2012 - Onpu S. - Complete
Hurt? reviews
EXTRA CHAPTER ADDED! Rasanya sakit sekali jika kita dituduh mencelakai seseorang yang kita cintai. Setidaknya, itulah yang dialami Doremi saat ini. Apa yang terjadi? Bisakah para ex-ojamajo lainnya menolong Doremi memecahkan masalahnya? Dan... apa yang terjadi pada Kotake sampai-sampai Doremi harus disalahkan?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 9 - Words: 20,259 - Reviews: 3 - Updated: 9/28/2012 - Published: 5/25/2012 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] OC - Complete
The Best Future for All
Sequel dari 'Messages from Our Clones'. Kali ini, Doremi berkunjung ke Port Mystic bersama dengan Hazuki, Aiko, Onpu, Momoko dan Pop. Bisakah Doremi mengajari Dorie bermain piano? Mengapa tiba-tiba Reanne bertanya kepada Hazuki tentang Masaru? Apa usaha Aiko untuk mendamaikan kedua orangtua Mirabelle? Mengapa Onpu berkata kepada Ellie bahwa Dorie dkk bukanlah temannya? Find it out!
Crossover - Ojamajo Doremi & Magical DoReMi - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,347 - Favs: 1 - Published: 9/21/2012 - Complete
The Forgotten Older Sister reviews
Saat segala sesuatunya berjalan dengan lancar di Misora, seorang gadis bernama Sakura mendatangi Maho-dou dan berkata bahwa Doremi adalah adiknya. Sebenarnya, siapakah Sakura? Dan mengapa Doremi bersikap dingin terhadapnya? Bersetting di 'Motto Ojamajo Doremi'. Semi-canon atau mungkin AU? .
Crossover - Naruto & Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 2,996 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 8/31/2012 - Sakura H., Doremi H. - Complete
Messages from Our Clones
Beberapa hari menjelang hari keputusan bagi Doremi dkk untuk memilih menjadi penyihir atau tetap tinggal di Ningenkai, Doremi bermimpi bertemu dengan beberapa sosok familiar. Siapakah mereka? Mengapa mereka membutuhkan bantuan Doremi? Dan bagaimana caranya Doremi dapat membantu mereka memecahkan masalah yang sedang mereka hadapi? Fandom yang serupa tapi tak sama.
Crossover - Ojamajo Doremi & Magical DoReMi - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 7,004 - Favs: 1 - Published: 8/15/2012 - Doremi H. - Complete
Hazuki's Life
Fic keempat dari 'Ojamajo's Life Series'. Bagaimanakah Hazuki menjalani kehidupannya, mulai dari masa kecilnya, persahabatannya dengan Doremi dan yang lainnya, perjalanan cintanya dengan Masaru, juga perjuangannya meraih cita-cita?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 10 - Words: 13,386 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/28/2012 - Published: 5/5/2012 - Hazuki F. - Complete
Our First Date
Akhirnya... hari yang kutunggu-tunggu datang juga... Hari Minggu ini, aku akan berkencan dengannya untuk yang pertama kalinya. Apakah ini akan menjadi kencan pertamaku yang akan selalu kuingat seumur hidupku? KotaDore's first date, and also, first...
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,587 - Favs: 1 - Published: 5/12/2012 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] - Complete
Opinions
Apa yang akan terjadi jika semua teman-teman Doremi dan Kotake tahu bahwa mereka sudah berpacaran? Apa reaksi mereka? Temukan jawabannya disini.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,922 - Published: 4/28/2012 - Complete
Aiko's Life
Fic ketiga dari 'Ojamajo's Life Series'. Apa sajakah yang terjadi dalam kehidupan Aiko selama ini? Mulai dari pengalaman masa kecilnya, pertemuannya dengan para ojamajo lainnya, sampai semua yang terjadi setelah kedua orangtuanya akur kembali?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 10 - Words: 11,590 - Updated: 4/16/2012 - Published: 11/26/2011 - Aiko S. - Complete
Love? reviews
Based from Ojamajo Doremi 16, with some ideas from me. Akhirnya Doremi menyadari bahwa selama ini Kotake mencintainya, tapi itu justru membuat hubungan diantara mereka menjadi semakin aneh. Apa yang terjadi?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 7 - Words: 12,646 - Reviews: 2 - Updated: 4/14/2012 - Published: 1/16/2012 - [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
Hanachan's Birthday Pudding
Di hari ulang tahun Hana-chan kali ini, Majorika ingin sekali memberikan kejutan spesial untuk Hana-chan. Kejutan apa yang akan diberikannya? Dan bagaimana reaksi Hana-chan saat menerimanya?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,167 - Published: 3/25/2012 - Majo Rika, Hana M. - Complete
Onpu's Birthday Concert reviews
Sudah kesekian kalinya Onpu mengadakan konser ulang tahunnya, tapi konser ulang tahunnya kali ini kelihatannya akan menjadi yang paling spesial dari konser ulang tahun sebelumnya. Apa yang terjadi?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,532 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 3/3/2012 - Onpu S. - Complete
Valentine 17 reviews
Hari valentine kedua yang dilalui Doremi dkk bersama-sama setelah mereka berkumpul kembali di Ojamajo Doremi 16. Bisakah Doremi memberikan coklatnya kpd Kotake? Hadiah apa sajakah yg diterima Hazuki di 'sweet seventeen'nya? MasaHazu dg sedikit KotaDore
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,074 - Reviews: 1 - Published: 2/14/2012 - [Hazuki F., Masaru Yada] - Complete
10 Random Moments of Doremi and Hanachan reviews
Mungkin Doremi bukan ibu kandung dari Hana-chan, tapi ada beberapa moment dari kehidupan mereka berdua yang menggambarkan kedekatan mereka sebagai ibu dan anak. Moment-moment apa sajakah itu? Dibuat untuk mengikuti FFC Mother's Day 2011.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 1,424 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 12/31/2011 - Doremi H., Hana M. - Complete
Hanachan no Shiika
"Kepada bulan tersenyum aku meminta... Untuk menyampaikan salam rinduku ini kepadamu..." Sebuah puisi yang dipersembahkan oleh Hana-chan untuk Doremi.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Poetry/Family - Chapters: 1 - Words: 377 - Published: 11/27/2011 - Hana M., Doremi H. - Complete
Just a Simple Birthday Party
"Mana mungkin kita semua melewatkan ulang tahunmu? Kita harus tetap merayakannya walaupun hanya dengan pesta sederhana." "Caranya?" "Kalau pesta Takoyaki bagaimana? Kita adakan saja di Sweet House Maho-dou. Setuju?"
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 711 - Published: 11/14/2011 - Aiko S. - Complete
Digital Ojamajo Doremi reviews
Reach the final fighting. Can the ojamajo and the digidestined save all of the exist worlds? Will the ojamajo live separately again? And how about their life after save the world. Some crossover pairing will appear in the last chapter.
Crossover - Digimon & Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Adventure/Friendship - Chapters: 44 - Words: 92,711 - Reviews: 23 - Favs: 13 - Follows: 6 - Updated: 11/11/2011 - Published: 3/3/2011 - Daisuke M./Davis, Doremi H. - Complete
A Lovely Day reviews
EDITED! Kunjungan itu semakin mempererat hubungan mereka. Apa yang terjadi saat itu memang dikehendaki oleh mereka berdua, walau memang masih terlalu dini bagi mereka untuk melakukannya saat itu, karena mereka baru bertunangan, belum menikah. Click to read it more.
Ojamajo Doremi - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,850 - Reviews: 1 - Published: 10/17/2011 - [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
Doremi's Life reviews
Fic kedua dari 'Ojamajo's Life Series'. Seperti Momoko, Doremi juga mengalami banyak hal dalam kehidupannya. Hal-hal apa sajakah itu? Dan... bagaimana pula dengan masa depannya?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 11 - Words: 19,369 - Reviews: 1 - Updated: 10/12/2011 - Published: 9/18/2011 - Doremi H. - Complete
Bring Me Home!
Diilhami dari salah satu komik horor online berbahasa Korea. Bagaimana kalau seandainya Doremi bertemu dengan sosok hantu pria dengan muka berdarah? Apa yang akan ia lakukan?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Parody/Horror - Chapters: 1 - Words: 704 - Published: 9/28/2011 - Doremi H., Tetsuja Kotake - Complete
Momoko's Life
Fic pertama dari 'Ojamajo's Life Series'. Banyak yang terjadi di kehidupan Momoko, dan semuanya terangkum disini... Juga dibuat untuk mengikuti FFC The Seven Phases of Life.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 7 - Words: 6,757 - Updated: 9/14/2011 - Published: 8/24/2011 - Momoko A. - Complete
Takaramono
Dari tahun ke tahun, hubungan persaudaraan antara Doremi & Pop semakin erat, dan hari ini, Doremi ingin membuat kejutan spesial sebagai hadiah ulang tahun untuk Pop. Dibantu oleh para ojamajo lainnya, mereka bekerjasama membuat kue ulang tahun untuk Pop.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,419 - Published: 9/8/2011 - Doremi H., Pop H. - Complete
Kokuhaku?
Gimana kalau Kotake benar-benar mengakui perasaannya kepada Doremi dan nggak hanya bilang kalau semua orang yang menunggunya di luar Maho-dou menyukainya? Apa yang akan dikatakan Kotake dalam pengakuannya? Bagaimana reaksi Doremi saat mendengarnya?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 807 - Favs: 1 - Published: 8/31/2011 - [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
Hanachan no Papatachi? reviews
Hana-chan merasa iri kepada Atarimeko, sahabatnya, karena ia memiliki orangtua lengkap: ayah dan ibu. Ia ingin sekali ada orang yang ia panggil 'papa'.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 972 - Reviews: 2 - Published: 8/9/2011 - Hana M. - Complete
Similar?
Apakah semua peri harus mirip dengan pemiliknya? Apakah peri ada hanya untuk menggantikan majikannya ketika harus berada di dua tempat sekaligus? Bagaimana dengan Lala, Hehe atau Baba yang jelas-jelas tidak mirip dengan pemilik mereka masing-masing?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 987 - Favs: 1 - Published: 8/8/2011 - Dodo - Complete
Bye, My Love
Akatsuki menyadari, kalau Mahotsukai sepertinya tidak akan pernah bisa bersatu dengan manusia, seperti Doremi, karena itu, ia rela melepasnya untuk orang lain yang lebih bisa membahagiakannya... Don't Like Don't Read.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 886 - Published: 8/7/2011 - Akatsuki - Complete
Romantic Surprise in the Music Box reviews
Kotake memang bukan orang yang romantis, tapi dihari itu, ia ingin sekali menjadi romantis, setidaknya bagi seseorang yang dicintainya...
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,687 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 7/29/2011 - [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
Majomonroe, Beth & New York reviews
Momoko teringat saat pertama kali ia pindah ke Amerika. Kesepian, tidak punya teman... sampai pada akhirnya, ia bertemu dengan dua orang yang berharga untuknya. Siapakah mereka? Dibuat untuk mengikuti FFC Notre Monde by Rena Cyrus.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,188 - Reviews: 1 - Published: 7/2/2011 - Momoko A. - Complete
Daijoubu, Mary reviews
Mary kesepian dan ingin sekali bertemu lagi dengan Momoko. Saat ia tahu Momoko kembali, ia sangat senang dan berjanji tidak akan jahat padanya lagi. Dibuat untuk diikutsertakan di FFC A Quote for a Fic.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,051 - Reviews: 2 - Published: 6/26/2011 - Momoko A. - Complete
For Our Family reviews
"Keputusan yang kuambil sudah kupikirkan secara matang. Ini adalah bentuk kesetiaanku kepada keluarga kita, dan aku yakin bahwa yang lain juga merasakan hal yang sama..."
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 1 - Words: 983 - Reviews: 1 - Published: 6/12/2011 - Doremi H., Pop H. - Complete
You're My Heaven
"Kalau aku sedang bersamamu, aku merasa seperti di surga..." inilah yang selalu dipikirkan seorang Rinno Masato ketika ia berada di dekat seorang gadis yang dicintainya, Nagato Kayoko, dan ini juga yang membuatnya merasa harus melindunginya...
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,686 - Published: 6/3/2011 - Complete
Yatte Minakya Wakaranai reviews
"Sekarang, aku sadar kalau aku menginginkannya. Cita-cita itu... bukan datang karena paksaan okasan, tapi karena aku sendiri yang menginginkannya... dan aku akan berusaha untuk mewujudkannya... supaya okasan tidak terus diliputi rasa bersalah..."
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,892 - Reviews: 1 - Published: 6/2/2011 - Doremi H. - Complete
House Care Suggestion
Doremi kebingungan saat kedua orangtuanya ada urusan di luar kota. Ia dan Poppu harus bekerjasama mengurus rumah mereka, dan sebagai sahabatnya, Aiko memberi beberapa saran.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,143 - Published: 5/21/2011 - Doremi H., Aiko S. - Complete
Surprise from My Friends
Momoko merindukan sahabat-sahabatnya, para ojamajo. Hal ini membuat orangtuanya berencana untuk mengundang mereka semua di pesta ulang tahun Momoko. Bisakah Doremi, Hazuki, Aiko dan Onpu datang ke sana dan memberikan kejutan untuk Momoko?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,039 - Published: 5/6/2011 - Momoko A. - Complete
The Secret of the Swimming Lessons
Mengambil plot waktu saat Aiko latihan renang di Maho-dou sebelum lomba renang menyambut semester 2 digelar - Naisho episode 3. Banyak fakta terungkap waktu Doremi, Hazuki, Onpu dan Momoko menolong Aiko untuk berlatih renang. Fakta apakah itu?
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 813 - Published: 4/14/2011 - Aiko S. - Complete
Just Call Me Tetsuya, My Girl reviews
Masih nyambung sama cerita 'The Ojamajo's Valentine', tepatnya mengambil plot waktu saat Doremi & Kotake bersekolah di SMA kelas 2. Kotake mulai merasa tidak nyaman saat Doremi memanggil namanya. Kenapa? Baca lebih lanjut untuk mengetahui alasannya.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,452 - Reviews: 2 - Published: 4/4/2011 - [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
My True Love is Her Shinyu? reviews
Gimana kalau seandainya Anrima pindah ke Misora, tapi disana dia malah menemukan kenyataan kalau Aiko udah balik ke Osaka? Apa yang akan terjadi pada Anrima selanjutnya? WARNING: Tonton Naisho episode 10 sebelum membaca fic ini.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,672 - Reviews: 1 - Published: 3/30/2011 - Complete
Daijoubu, Atashi no Imouto reviews
Poppu khawatir kalau Doremi tidak menyayanginya lagi sebagai adiknya, setelah ia menikah dengan Kotake. "Onee-chan akan tetap menyayangiku kan?" "Tenang, Poppu, bagaimanapun, kamu tetap adikku yang kusayangi."
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Family/Drama - Chapters: 1 - Words: 882 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/26/2011 - Doremi H., Pop H. - Complete
I'll Let You Go, to Make You Happy reviews
Kalau akhirnya Kotake sama Doremi, bukan berarti Akatsuki harus jadi OOC. "Aku merelakan kalau kamu ingin dengannya, asal kamu bahagia..." lebih menekankan kepada persahabatan antara Kotake, Doremi, & Akatsuki. Genre tambahan: Tragedy.
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 3,489 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 2/17/2011 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] Akatsuki - Complete
The Ojamajo's Valentine reviews
Hari Valentine telah tiba. Waktunya Doremi dkk untuk memberikan coklat ke orang yang spesial. Plot waktu 2 tahun setelah cerita 'Arigatou, for the Love: a Later Story from Misora'. Bisakah mereka memberikan coklat ke orang-orang yang mereka sukai?
Ojamajo Doremi - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 6 - Words: 11,689 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Updated: 1/31/2011 - Published: 1/23/2011 - Complete
Ojamajo DoremiPoppu HeartStar reviews
Something bad happened in Majokai. Jou-sama got a seriously ill. They needed help from a majo who lived in the human world, but they didn't know exactly where she was. Hana-chan and Majoheart ask help to Pop to find her, with her own team!
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 31 - Words: 53,326 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Updated: 1/23/2011 - Published: 10/20/2010 - Doremi H., Pop H., OC - Complete
Ojamajo DoremiPoppu HeartStar The Movie
It's time for Poppu-tachi to have their own adventure in Fukuyama. Then, what will they do if Majowarui comes there and disturbs them in their natsu yasumi? and How about Doremi-tachi? Take the time plot between the regular version chapter 28 and 29.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 5 - Words: 3,217 - Updated: 1/19/2011 - Published: 1/14/2011 - Complete
A Romantic Christmas reviews
Take a plot after 'When the Love Grows Up'. Christmas, time to get a mistletoe. Then, what will Doremi and Kotake do? Can Masaru confess his feeling to Hazuki? Then, how about the mistletoe? My first one chapter fanfic. KotaDore & MasaHazu
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,398 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/25/2010 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] [Hazuki F., Masaru Yada] - Complete
When the Love Grows Up reviews
Another KotaDore. Take the time plot after Ojamajo Doremi Dokkan Eps. 26. Something happened in the morning, and it change everything, made Kotake confessed his feeling to Doremi and asked her if she feel the same. What's her answer? Read all chapter.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Romance/Friendship - Chapters: 8 - Words: 15,692 - Reviews: 10 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 12/23/2010 - Published: 12/16/2010 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] - Complete
Minna, Let's Go to New York! reviews
In the summer vacation, Momoko invites Doremi and the others to spend their vacation in New York. There, they meet Mary, Beth, and Sachiko and find the new experiences... StephaMomo & KotaDore.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Friendship/Humor - Chapters: 12 - Words: 20,363 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 11/4/2010 - Published: 9/24/2010 - [OC, Momoko A.] [Tetsuja Kotake, Doremi H.] - Complete
Arigatou, for the Love: a Later Story from Misora reviews
Have you ever imagine who's the mysterious boy in Dokkan eps. 51 whom Doremi gave a love letter to? In this story, I imagine it. Sorry, if some of you think that it's impossible, but I think... nothing is impossible. Doremi's POV. A KotaDore story.
Ojamajo Doremi - Rated: T - English - Romance/Friendship - Chapters: 6 - Words: 8,660 - Reviews: 4 - Favs: 10 - Follows: 1 - Updated: 10/30/2010 - Published: 9/24/2010 - [Doremi H., Tetsuja Kotake] - Complete
Visiting MajoRirika reviews
From Ojamajo Doremi Dokkan. Majorika missed her 'mom', MajoRirika, so Hana-chan suggested her to go to Izu's upland to meet MajoRirika. With the ojamajos, they go there and find the new experiences.
Ojamajo Doremi - Rated: K+ - English - Fantasy/Humor - Chapters: 4 - Words: 2,741 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Updated: 3/18/2010 - Published: 2/8/2010 - Complete
ChalkZone 2: All About Me & Sophie reviews
Now, Sophie know about ChalkZone and started to have adventures there. And how about Rudy, Snap, and Penny? Are Sophie still need their help? Rudy would told it to us from this story. Check the love story out in the chapter 4 & 7. DISCONTINUED.
Chalkzone - Rated: T - English - Adventure/Romance - Chapters: 9 - Words: 14,194 - Reviews: 3 - Favs: 5 - Follows: 1 - Updated: 3/18/2010 - Published: 6/7/2009 - Rudy T.
Let's get the Orangeapodance reviews
Rudy and Penny are selected to represent their school to the Orangeapolis Dance Tournament. Will they win in this time? Check it out in chapter 3
Chalkzone - Rated: K+ - English - Drama - Chapters: 3 - Words: 2,038 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Updated: 5/31/2009 - Published: 5/18/2009 - [Rudy T., Penny S.] OC - Complete
Manager of:
Community: Ojamajo's Life Series
Focus: Anime/Manga Ojamajo Doremi