WhiteOnyx
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 12-11-09, id: 2175138, Profile Updated: 09-01-10
Author has written 1 story for Naruto.

ehem..

this is my profil... thanks ^^

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Coffee Bar Story by yin 13 yang reviews
Kurogane perlu ke psikiater. Serius! Rasanya stressnya sudah memuncak ke ujung kepala hingga mau meledak. CHAPTER 11 available NOW!
Tsubasa Chronicle - Rated: T - Indonesian - Chapters: 11 - Words: 28,975 - Reviews: 130 - Favs: 48 - Follows: 37 - Updated: 3/3 - Published: 8/27/2010 - Kurogane, Fai
Poor Prince : Benar Benar Miskin by Sabaku no Ghee reviews
UPDATED! "Kamu mau kemana, Neji?" Neji pasang ekspresi pongo, "Kata Tuan Muda, kami boleh ke kamar?" Gaara langsung bersedekap, "Kamu pikir saya akan mendatangi event di Bali sendirian?" tanya Gaara, dengan nada sangat tsundere. "Oh…" Neji mengangguk mengerti, "Maksudnya Tuan Muda Gaara… Perlu saya antar?" Yes, let's go to Bali with this 25th chapter! Warn : seriyus mode.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 25 - Words: 128,033 - Reviews: 572 - Favs: 185 - Follows: 92 - Updated: 1/29 - Published: 9/1/2008 - [Neji H., Gaara]
SEME VS UKE by Mikazuki Aozora reviews
UPDATE; CHAPTER 21! XD "Tunggu! Jangan-jangan... Naruto hamil anak Sasuke?" S.N. Fiction *Read and Review, please? :)*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 21 - Words: 89,617 - Reviews: 678 - Favs: 294 - Follows: 154 - Updated: 1/27 - Published: 8/13/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Under My Skin by Sabaku no Ghee reviews
"Kau menciumku lagi tadi siang. Di lorong. Ketika jam pelajaran selesai." "Habisnya, kau terlalu lucu. Aku jadi tidak tahan." "Mau kusihir jadi kodok?" "Boleh. Asal nanti kau cium aku lalu aku berubah jadi pangeran—" "Cacing flobber, then." "Oke, sudah kenyang. Terima kasih." JPSS, Modified Canon, M/M, M-rated. I forgot how to write summary "Orz Well, I'm.. Back?
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 21 - Words: 103,592 - Reviews: 378 - Favs: 126 - Follows: 62 - Updated: 4/18/2013 - Published: 11/7/2010 - [James P., Severus S.] [Sirius B., Remus L.]
My Beloved Boy by Frau Freude reviews
Chepi extra : Speak Now. Kata-kata yang tak terucap oleh Nagato di masa lalu juga perasaan si rambut merah yang tersembunyi. Saat apa yang diinginkannya hampir didapatkan, Nagato harus memilih Shukaku atau memilih menjadi kepala keluarga Uzumaki dengan resiko harus dinikahkan oleh Hyuuga Hinata! Apa yang akan dilakukan oleh Nagato dan Shukaku? Last Chapter!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 13 - Words: 94,686 - Reviews: 272 - Favs: 105 - Follows: 65 - Updated: 3/9/2013 - Published: 9/16/2011 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Started to hates you by NadineYumi reviews
Yunjae, boy x boy, yaoi, mpreg
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 20 - Words: 46,785 - Reviews: 1215 - Favs: 171 - Follows: 159 - Updated: 1/29/2013 - Published: 6/30/2012
It isn't A Common Marriage by Dark Calamity of Princess reviews
Semi AU, Yaoi, Lemon, Mpreg, NaruGaa. Demi mendamaikan hubungan Suna-Konoha, Gaara yang merupakan Kazekage dan Naruto yang merupakan calon tunggal Hokage, harus menikah? Apa? Bagaimana jadinya? Summary sucks...R&R please
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 19 - Words: 57,746 - Reviews: 745 - Favs: 173 - Follows: 96 - Updated: 12/26/2012 - Published: 6/16/2011 - Naruto U., Gaara - Complete
Mistakes by denayaira reviews
5th Mistake: Distrusting. Kushina semakin mencurigai hubungan antara Minato dan Fugaku. "Aku curiga pada Mina-kun. Belakangan ini ia dekat sekali dengan Fugaku-san. Apa Mikoto-chan juga berpikiran yang sama?" ― Fugaku/Minato. Prekuel Wrong Mistakes. Roleplaying ketiga with Kyou Kionkitchee. R&R, if you don't mind!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 5 - Words: 22,409 - Reviews: 65 - Favs: 35 - Follows: 21 - Updated: 9/26/2012 - Published: 3/24/2010 - Fugaku U., Minato N.
Palace Story by ShiroSiAnjingPutih reviews
PALACE STORY. Round 21! GUE KEMBALIIIII SILAKEN DIBACA JANGAN LUPA REVIEW
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 26 - Words: 81,532 - Reviews: 740 - Favs: 210 - Follows: 116 - Updated: 5/4/2012 - Published: 3/15/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Welcome to the Real World by denayaira reviews
Chapter 18, MOVEMENT - Bergerak, semuanya mulai bergerak untuk meraih tujuan masing-masing. Pertanyaannya, siapa akan yang terlebih dahulu akan mencapai akhir? ― Naruto/Sasuke N.S shounen-ai, complete warnings inside. Read and review?
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 18 - Words: 60,838 - Reviews: 516 - Favs: 198 - Follows: 86 - Updated: 4/7/2012 - Published: 2/24/2009 - Naruto U., Sasuke U.
BLEACH BAND by Near Kun Cinta Anime reviews
New Story Will Begin : Jadi... Nggak apa-apa kali ya, kak Hinamori jadian sama Ikkaku-san, pikir Toshiro. Warn : typo, miss typo, gajeness, sho-ai, DLDR
Bleach - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 6 - Words: 7,623 - Reviews: 45 - Favs: 10 - Follows: 2 - Updated: 10/23/2011 - Published: 12/22/2009 - T. Hitsugaya, Ichigo K.
Love Hurts by DeviL53 reviews
A YunJae's fanfic I'm suck at summary, jadi langsung baca aja deh hehe Warning: Yaoi, incest, lemon Update!
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 5 - Words: 8,244 - Reviews: 138 - Favs: 68 - Follows: 64 - Updated: 10/21/2011 - Published: 1/29/2011
Oniichan by Aiko-tantan reviews
Uzumaki Naruto dan Uchiha Sasuke adalah 2 orang kaka beradik yang berbeda ayah dan berbeda ibu.. Kini mereka tinggal dengan orangtua tirinya, sang ayah, Namikaze Minato, dan sang ibu, Uchiha Mikoto. CHAP 12 APUDETO! RnR, please? NO FLEM! LEMON inside
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 12 - Words: 20,859 - Reviews: 234 - Favs: 75 - Follows: 30 - Updated: 9/4/2011 - Published: 2/10/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Akuma Techou by Hikari Rio reviews
Kalau kau menemukan sesuatu, jangan membawa pulang barang yang bukan milikmu…HirumaxSena -HIATUS SKRIPSI-
Eyeshield 21 - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 21 - Words: 128,006 - Reviews: 262 - Favs: 120 - Follows: 60 - Updated: 7/19/2011 - Published: 3/29/2009 - Hiruma Y., Sena K.
First Love by Jeanne-jaques San reviews
Chapter 11 Update! FINAL CHAPTER! # Shawlong yang memberi tahu rahasia Grimmjow selama ini kepada Hitsugaya. Serta alasan kenapa Grimmjow menghancurkan hubungan Ichigo dan Hitsugaya. # AU. Slash—m/m. Yaoi! # I'm back from Writer Block! Enjoy!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 11 - Words: 35,412 - Reviews: 316 - Favs: 69 - Follows: 22 - Updated: 7/15/2011 - Published: 9/7/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Striptease by little lillith reviews
-chapter IV- Uchiha Sasuke memutuskan membeli seorang STRIPPER -penari telanjang- dari sebuah club malam untuk menemani kesendiriannya. Warning : YAOI, M for mature contents, SasuNaru, NejiGaa, xxxSasu. Don't like don't read.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 4 - Words: 9,596 - Reviews: 182 - Favs: 112 - Follows: 65 - Updated: 6/11/2011 - Published: 6/6/2010 - Sasuke U., Naruto U.
Nothing but All by IchinikyuuRin reviews
Dan kini dia merasakan sekeping hati yang hancur, yang dulu pernah dilakukannya pada orang yang mencintainya. Pada Naruto. /*Official Sekuel for You Stupid, Sasuke/ SasuxNaru/ May you enjoy it, Minna./ many apologize for very late update..
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 3 - Words: 6,842 - Reviews: 58 - Favs: 26 - Follows: 20 - Updated: 6/11/2011 - Published: 12/30/2010 - Sasuke U., Naruto U.
I LIVE IN HELL! by princess teme reviews
APDET CHAPTER 15! ENDING PART 2. Masa lalu telah kembali lagi ke dalam kehidupan Sasuke dan Naruto, lalu akankah Naruto kembali merebut hati Sasuke? Atau hanya mengalah pada takdir? SasuNaru. Warn:OOC, miss typo, BL. R&R, please? APDET!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Angst/Humor - Chapters: 15 - Words: 50,423 - Reviews: 276 - Favs: 87 - Follows: 42 - Updated: 5/28/2011 - Published: 2/26/2010 - Sasuke U., Naruto U.
Silent Love by eLmaoo reviews
Gaara yang bisu, dan Neji yang buta. Apakah dapat keduanya saling mengungkapkan rasa cinta? Gaara, jangan pernah kau sia-siakan apa yang telah diberikan Tuhan, karena kau akan menyesal. NejiGaa, shonen-ai, mind to Rnr?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 10,892 - Reviews: 22 - Favs: 23 - Follows: 5 - Published: 5/23/2011 - Gaara, Neji H. - Complete
SECRET by aicchan reviews
Segala sakit yang terasa akan menjadi alasan untuk terus melangkah maju, karena kau tahu... kalau kau tidak pernah sendiri. LAST CHAPTER. Thank you and enjoy the fic D
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 21 - Words: 130,370 - Reviews: 260 - Favs: 94 - Follows: 31 - Updated: 5/20/2011 - Published: 12/29/2008 - Neji H., Gaara - Complete
Love in 4 season by Near Kun Cinta Anime reviews
Peri Es ku. Aku ingin selalu bersama denganmu melewati 4 musim. nggak bisa bikin summary, warn : don't like don't read! ichihitsu
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 2,448 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Updated: 5/9/2011 - Published: 1/5/2011 - Ichigo K., T. Hitsugaya
It's Not Goodbye by Sun-T reviews
mencoba melanjutkan ending yang menggantung
Queer as Folk - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 6,191 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Published: 4/11/2011 - Brian K., Justin T. - Complete
Hero Apa Heroine ? by KucingPerak reviews
UPDATE 2 CHAP! Ngedenger nama adeknya disebut, mata merah Kyuubi jadi keliatan makin garang. "Kalo elo berani-berani nyentuh Naruto, gue bunuh loe dua kali!" Ancamnya, bikin yang diancam ketawa-ketawa, keras. -SasuNaru, 2TNaru, ItaKyuu, KyuuGaa- yaoi
Naruto - Rated: M - Indonesian - Humor/Hurt/Comfort - Chapters: 40 - Words: 289,865 - Reviews: 1400 - Favs: 358 - Follows: 144 - Updated: 3/29/2011 - Published: 8/6/2009 - Naruto U., Sasuke U.
Not Asrama or Asmara Anymore by nekochan-lovers reviews
Yah, dari judulnya aja udah ketahuan. Yup, yup, yup! Ini sekuel fic 'Asrama or Asmara' yg gaje itu, lho... PLEASE ENJOY. Absolutely Sebastian x Ciel. Or...not? Yah, pokoknya baca aja, ya! BONUS CHAPTER! LEMON FOR 13th CHAP! DLDR!
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 13 - Words: 47,140 - Reviews: 299 - Favs: 80 - Follows: 23 - Updated: 3/25/2011 - Published: 9/18/2010 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
my danna by Uchiha Yuki-chan reviews
CHAPTER TERAKHIR! Apakah cerita ini akan berakhir dengan SasoDei? Atau SasoYuki? XDd RnR! And thanks you so much! *cium admin ffn ? *
Naruto - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 12 - Words: 44,834 - Reviews: 373 - Favs: 78 - Follows: 17 - Updated: 3/12/2011 - Published: 7/15/2008 - Sasori, Deidara - Complete
New School by Jeanne-jaques San reviews
[DISCONTINUED!] # CHAPTER 14 UPDATE! Pertemuan Ichigo dengan Ayahnya, akhirnya mulai membaik setelah komunikasi diantara mereka berdua mulai terhubung kembali. # AU, IchiHitsu # Maaf saya lama update. Enjoy!
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 14 - Words: 39,162 - Reviews: 349 - Favs: 50 - Follows: 25 - Updated: 3/5/2011 - Published: 8/18/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya
Backstreet by Ryuka-Akira reviews
Summary : Pengantin baru yang menyembunyikan hubungan pernikahan mereka didepan semua orang. Itu semua terpaksa mereka lakukan karena beberapa factor. Salah satunya, Mereka masih berumur 16 tahun!. Chapter 8 apdet. maaf untuk keterlambatan meng-apdet.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 9 - Words: 12,733 - Reviews: 380 - Favs: 111 - Follows: 52 - Updated: 2/4/2011 - Published: 3/15/2010 - Sasuke U., Sakura H.
Disturber by Jeanne-jaques San reviews
Hubungan Hitsugaya dan Byakuya yang masih seumuran jagung. Diteror Grimmjow sampai akhirnya hubungan keduanya bubar! # AU. Shounen-ai. Crack-pair GrimmHitsu ; Slight ByakuHitsu # A dedication for Misa Yagami Hitsugaya. Enjoy, my lovely Imotou.
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,009 - Reviews: 13 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 1/16/2011 - Grimmjow J., T. Hitsugaya - Complete
The Best Gift Ever by Opal Chalice reviews
Sekuel 'I Love You, I Love You Not'. Sebenarnya apa hadiah ulang tahun terindah bagi Severus Snape? Spesial dalam rangka Snape Day! Happy Birthday Severus!Pairing Severus Snape/Hermione Granger. PWP. Mature Content. You've been warned!
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,055 - Reviews: 16 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 1/2/2011 - Severus S., Hermione G. - Complete
Seanggil Chukkaehamnida Naega Nun Sarang by Cho Seo Ryun reviews
Seanggil chukkaehamnida Sungmin hyung! Hadiah terindah yang diberikan Kyuhyun pada hari ulang tahun hyung tersayangnya... Special fanfic dedicated for Sungmin 25th birthday! RETITLED Main Pair:KyuMin Happy Reading! :D
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,570 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 12/30/2010 - Complete
Sungmin Birthday by gimo michiko reviews
Semua personil SUJU dan barang berwarna pink milik Sungmin hilang entah kemana! Sungmin sendirian di dorm dan apa yang akan terjadi dengannya? -Dedicated for Sungmin's birthday on January 1-
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,637 - Reviews: 10 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 12/30/2010 - Complete
7 Years of Love by Kim TaeNa reviews
\KyuMin/ Sungmin si ahli martial arts akhirnya berhasil dikalahkan Kyuhyun.. Sebagai hukumannya, Sungmin harus menjadi pesuruh Kyuhyun selama 7 hari.. " Selama tujuh tahun aku terus menunggumu.." RnR, nyaoo.. :3
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 7,380 - Reviews: 37 - Favs: 29 - Follows: 2 - Published: 12/29/2010 - Complete
SMS SESAT by Mikazuki Aozora reviews
Naruto uring-uringan sendiri hanya gara-gara mendapat SMS? Gimana ceritanya coba? Penasaran? Silahkan cari tahu di sini! XD WARNING!: BOYS LOVE! Don't like, Don't Read! *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,203 - Reviews: 54 - Favs: 41 - Follows: 11 - Published: 12/27/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Island of The Gods by Mizore-kibishi reviews
Harry dan Draco berkunjung ke Pulau Dewata. Apa yang mereka lakukan di negeri kita?.*penasaran kan*. HP/DM slash. Warning for Mature Content.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 6 - Words: 13,971 - Reviews: 34 - Favs: 11 - Follows: 5 - Updated: 12/26/2010 - Published: 11/4/2010 - Harry P., Draco M. - Complete
Jealousy by Jeanne-jaques San reviews
Zoro cemburu melihat kedekatan Luffy bersama Ace / "Sayangnya, aku juga punya perasaan pada Luffy," ucap Ace. # 2nd fic in One Piece # Shounen-ai ZoLuf # Request Kumonnet-s-Kazette # Enjoy! RnR...
One Piece - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,693 - Reviews: 16 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 12/24/2010 - Zoro, Luffy - Complete
First Christmas by Jeanne-jaques San reviews
"Merry Christmas, Ichigo..." # AU. GrimmIchi. Shounen-ai. # Special for Black Rose Cross 1412. Merry Christmas, Imotouku :D
Bleach - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,811 - Reviews: 14 - Favs: 14 - Follows: 2 - Published: 12/23/2010 - Grimmjow J., Ichigo K. - Complete
Still Here With Me by Kim TaeNa reviews
Kyuhyun terus nyari cara biar si cewek enerjik tukang makan alias Lee Sungmin, nggak jadi tunangannya... KyuMin fict plus Yesung muncul juga... hhahahaiii
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,843 - Reviews: 31 - Favs: 21 - Follows: 3 - Published: 12/15/2010 - Complete
You Stupid, Sasuke by IchinikyuuRin reviews
"Kenapa kau sudah tahu aku berpacaran dengan Sakura, Naruto?" "Karena, aku mengenalmu, Sasuke.", SasuxNaru.. hope you will enjoy, minna..
Naruto - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,036 - Reviews: 44 - Favs: 29 - Follows: 6 - Published: 12/8/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
HUNTING by Jeanne-jaques San reviews
Hisagi yg sedang patah hati karena diputuskan pacarnya. Diajak Renji, Ichigo & Ikakku untuk Hunting cowok! # AU, Shounen-ai. Slight GrimmIchi, ByakuRen, IkaYumi # DONT LIKE DONT READ! ENJOY! Read and review...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,906 - Reviews: 20 - Favs: 13 - Follows: 1 - Published: 11/23/2010 - Shuuhei H. - Complete
S U N D A Y by Jeanne-jaques San reviews
Hari Minggu, hari dimana orang bersantai mengistirahatkan tubuh dan pikirannya. Tapi, itu tdk berlaku bagi Ichigo. Di hari minggu itu dia mendapat sebuah kejutan dari Grimmjow. # AU, GrimmIchi YAOI # ENJOY! Mind review...
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,253 - Reviews: 31 - Favs: 21 - Follows: 4 - Published: 11/19/2010 - Grimmjow J., Ichigo K. - Complete
Poor Prince : Benar Benar Muslim by Sabaku no Ghee reviews
IED SPECIAL! Seme-seme pada insyaf. Uke-uke ditinggalkan. Namun semua itu hanya merupakan awal dari suratan takdir dalam menemukan cinta dan kebenaran yang hakiki. Sasuke, Neji, Itachi, Kakashi dan Shino menjadi mualaf atas bantuan Asuma dan Shikamaru.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 1 - Words: 3,456 - Reviews: 58 - Favs: 36 - Follows: 11 - Published: 11/16/2010 - Sasuke U.
Halloween With Kiss by iluminnascent reviews
Harry merasa kesal kepada Draco karena pemuda itu mengacuhkannya. Warning: OOC, SLASH, typos,etc. Second Person POV. Another Drarry from me for Halloween Day... RnR please...
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,511 - Reviews: 11 - Favs: 12 - Follows: 2 - Published: 10/30/2010 - Harry P., Draco M. - Complete
Another Party by aicchan reviews
Dia jadi ingat apa yang dikatakan oleh kedua orang tuanya saat hari ulang tahunnya yang ke lima belas tahun lalu. Fakta yang bahkan Harry sendiri belum tahu... -Happy sweet Halloween- Drarry. Enjoy XD
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,260 - Reviews: 24 - Favs: 25 - Follows: 2 - Published: 10/30/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Don't Kiss Me! and Please, Kiss Me! by Aoi no Tsuki reviews
"Hanya di kening saja tak apa, 'kan?" ShikaKiba, sho-ai, drabble fict, AU. Don't like, don't read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 469 - Reviews: 9 - Favs: 8 - Follows: 1 - Published: 10/28/2010 - Shikamaru N., Kiba I. - Complete
To be what you can be by Jeanne-jaques San reviews
Ichigo dihadapkan oleh 2 pilihan. Dan pilihannya itu akhirnya jatuh pada... # AU, Yaoi, GrimmIchi. Slight RenIchi # Request Michael Timo De Sexta # Enjoy! Read and Review...
Bleach - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,379 - Reviews: 32 - Favs: 20 - Follows: 3 - Published: 10/27/2010 - Grimmjow J., Ichigo K. - Complete
Salmeterol Xinafoate by ambudaff reviews
Untuk Hari N.S yang sudah semakin malam. Mudah-mudahan masih sempat. Dijadikan kado buat Megu dan Jahwzy :P Chibi-fic tapi sepertinya tidak begitu terasa N.S nya.. Maaf kalau gaje XD
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,236 - Reviews: 20 - Favs: 14 - Published: 10/23/2010 - [Naruto U., Sasuke U.] - Complete
Young Private Tutor by nekochan-lovers reviews
Ciel jadi guru privat dari seorang murid yang lebih tua darinya! Sho-ai.
Kuroshitsuji - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,351 - Reviews: 15 - Favs: 16 - Follows: 4 - Published: 10/22/2010 - Ciel P., Sebastian M. - Complete
Boredom by Jeanne-jaques San reviews
Ciel Phantomhive hari ini dilanda rasa bosan. Hingga sang Butler, Sebastian. Menawarkan sesuatu kepadanya... # Semi-Canon, Yaoi, SebasCiel # My first fic in Kuroshitsuji # ENJOY! RnR please...
Kuroshitsuji - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,410 - Reviews: 27 - Favs: 13 - Published: 10/22/2010 - Sebastian M., Ciel P. - Complete
Only Love by Sun-T reviews
Ketika keraguan datang di antara mereka... -New HarCo from me. Don't like, Don't read. ENJOY-
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,161 - Reviews: 30 - Favs: 19 - Follows: 2 - Published: 10/17/2010 - Harry P., Draco M. - Complete
Horor House by Jeanne-jaques San reviews
Hiruma mengajak Sena ke taman hiburan untuk kencan. Tapi begitu mereka masuk di rumah hantu...# Yaoi, HiruSena. My first fic in ES21. Kado fic untuk Diablo Rei's # Mind review...
Eyeshield 21 - Rated: M - Indonesian - Horror/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,026 - Reviews: 27 - Favs: 17 - Follows: 1 - Published: 10/16/2010 - Hiruma Y., Sena K. - Complete
Ular Nakal by Anenchi reviews
Apa yang akan Sasuke lakukan jika Naruto digigit ular? Temukan jawabannya di sini... Warning inside, Silahkan membaca!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,455 - Reviews: 50 - Favs: 25 - Follows: 6 - Published: 10/13/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Married by Accident by Arzhetty reviews
DISCONTINUE ::: "Aku bukan Nona. Umurku masih tujuh belas. Dan kau, Tuan...? Siapa...?" "Aku juga bukan Tuan. Umurku masih delapan belas.Santai saja..."
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 11 - Words: 32,951 - Reviews: 435 - Favs: 134 - Follows: 60 - Updated: 10/9/2010 - Published: 3/22/2010 - Sasuke U., Sakura H.
Rain and Tears by Sun-T reviews
Drabble. Drarry. I'm warning you, this is SLASH OOC. Flames are never accepted. ENJOY.
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 826 - Reviews: 31 - Favs: 18 - Follows: 2 - Published: 10/2/2010 - Draco M., Harry P.
Yuuka No Sagasu by Mikazuki Aozora reviews
Chap. 7 APDET! "Karena kalian adalah reingkarnasi Hoshiki dan Hoshika penjaga Fukuroo-sama." ALWAYS BOYS LOVE! DON'T LIKE, DON'T READ! Owari, eh? :p *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 7 - Words: 27,986 - Reviews: 182 - Favs: 101 - Follows: 38 - Updated: 10/1/2010 - Published: 4/10/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Itazura na Kiss by yin 13 yang reviews
Iruka sudah buka mulut untuk protes, tapi Kakashi menginterupsinya. "Atau jangan-jangan, kau suka padaku?" LIME! ES JERUK NIPIS!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,184 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Published: 9/30/2010 - Kakashi H., Iruka U. - Complete
Married by Accident by Jeanne-jaques San reviews
Terinspirasi dari film layar lebar indonesia yg jalan cerita dan endingnya dibuat sedikit berbeda. # AU, IchiXFemHitsu # Read and Review please...
Bleach - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,186 - Reviews: 21 - Favs: 14 - Follows: 1 - Published: 9/27/2010 - Ichigo K., T. Hitsugaya - Complete
Unusual Date by Akina Usagi reviews
Sasuke mengacaukan rencana yang sudah dibuat Naruto, dan itu berimbas pada Naruto yang terpaksa menikmati hari liburnya sendiri karena 'kesibukan' Sasuke. Understand it: DON'T LIKE, DON'T READ!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,833 - Reviews: 23 - Favs: 25 - Follows: 1 - Published: 9/21/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Biology Application by Zero Reflection reviews
"Ah, baiklah kuberitahu cara yang cepat menghafalkan biologi," Neji mengambil catatan yang ia buat beberapa menit yang lalu. "Untuk menghafalkan urutan suatu sistem, kau bisa menggunakan tubuhmu." "Hah?" Gaara memandang Neji tak mengerti.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,264 - Reviews: 28 - Favs: 13 - Published: 9/18/2010 - Neji H., Gaara - Complete
I Love You? I Love You Not? by Opal Chalice reviews
Hermione tiba-tiba saja jatuh cinta dan berpikir kalau ini adalah pengaruh ramuan cinta. Pairing Severus Snape/Hermione Granger SSHG
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,702 - Reviews: 17 - Favs: 13 - Published: 9/16/2010 - Hermione G., Severus S. - Complete
38C by BlueBlackButterfly reviews
Kata orang. kalau kita bersentuhan dengan orang yang kita cintai. maka suhu tubuh kita akan meningkat... SasuNaru. BL, YAOI. RnR..
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,919 - Reviews: 7 - Favs: 6 - Follows: 1 - Published: 9/15/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Dilema by Sun-T reviews
Selamat malam bintang, aku tak peduli walau sinarmu akan terlihat atau tidak, karena selama dia ada disisiku maka bintangku akan tetap bersinar terang' LAST CHAPTER. Drarry. Enjoy
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Hurt/Comfort/Drama - Chapters: 15 - Words: 54,660 - Reviews: 464 - Favs: 104 - Follows: 22 - Updated: 9/15/2010 - Published: 8/3/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
KOTOBA TAN NARU IJYOU by Shirayuki Sakuya reviews
Teman. Sebuah kata sederhana yang selalu ingin aku dengar. Tapi kini hal itu seperti mimpi yang selalu mengusik disetiap malam-malamku. Kau bukan orang itu. Bukan orang yang dulu berikrar bahwa kau adalah temanku.FOR FUJOSHI INDEPENDENCE DAY.R&R!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,999 - Reviews: 15 - Favs: 15 - Published: 9/8/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Be Mine by Sun-T reviews
Side Story from 'TOGETHER'. For FUJOSHI INDEPENDENCE DAY #2. Enjoy XDD
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,747 - Reviews: 21 - Favs: 16 - Follows: 3 - Published: 9/7/2010 - Blaise Z., Theodore N. - Complete
Beauty and The Beast by aicchan reviews
Versi GaaNaru dari Beauty and The Beast. Proyek ke Tiga untuk Fujoshi Independence Day 2010. Enjoy XDD
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,953 - Reviews: 27 - Favs: 29 - Follows: 2 - Published: 9/6/2010 - Gaara, Naruto U. - Complete
B Ü H N E by Mikazuki Aozora reviews
Special Fic for Fujoshi may be Fudanshi too? o.O Independence Day's! Happy Fujoshi may be Fudanshi too? O.o Independence Day's #2 All! Warning!: SasuNaru Fic! ALWAYS BOYS LOVE! DON'T LIKE DON'T READ! *Read and Review, please?*
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,858 - Reviews: 21 - Favs: 28 - Follows: 5 - Published: 9/5/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Omae Dake da! by Kionkitchee reviews
Apakah yang ada di ujung perjalanan mereka? Apakah mereka akan terpisah untuk selamanya? Ataukah masih ada cabang dari jalan yang mereka tempuh untuk bersatu kembali? SasuNaru, Yaoi, incest, dun like dun read! Last story of incest trilogy.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 6,211 - Reviews: 37 - Favs: 45 - Follows: 2 - Published: 8/31/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Waiting for You! by Kaira Sasaki reviews
Kesabaran Sasuke menghadapi kelakuan Neji? Apakah sampai disini?
Naruto - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,038 - Reviews: 16 - Favs: 8 - Published: 8/28/2010 - Neji H., Sasuke U. - Complete
Look, Love at The Sky by Aglaia Cherise reviews
Sebuah perjanjian konyol ternyata mampu merubah hubungan Sasuke dan Naruto. Apakah hubungan itu akan menjadi lebih baik atau malah memburuk? Fic multychap pertama saya, mind to RnR?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,557 - Reviews: 34 - Favs: 12 - Follows: 10 - Updated: 8/21/2010 - Published: 6/11/2010 - Sasuke U., Naruto U.
Falling in Love at a Coffee Shop by denayaira reviews
I never knew just what it was about this old coffee shop I love so much. All of the while I never knew... ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, song-fic, one-shot, 4138 words. Untuk Raika Carnelian. Read and review if you don't mind, pals!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,388 - Reviews: 32 - Favs: 37 - Follows: 4 - Published: 8/21/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Love Story by denayaira reviews
We were both young when I first saw you. I close my eyes and the flashback starts, I'm standing there… on a balcony in summer air. ― Naruto dan Sasuke. Shounen-ai, song-fic, three-shots, completed. Read and review?
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 8,279 - Reviews: 96 - Favs: 60 - Follows: 13 - Updated: 7/30/2010 - Published: 5/25/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Punishment for Young Master by Uchiha no Vi-chan reviews
Special Fic for NejiSasu's Day ::: "Happy anniversary... tak kusangka kau ingat." kata Sasuke meledek. Kemudian ia memeluk Neji erat. "Kau ini..." Neji menghela napas, "tentu saja ingat, hari ini 'kan hari kemerdekaanku." sembur Neji semangat.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,609 - Reviews: 12 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 7/26/2010 - Neji H., Sasuke U. - Complete
Possesive Side by aicchan reviews
Saatnya untuk menunjukkan kesungguhan didepan keluarga. Apa yang akan terjadi? Last Chapter. RR plis
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 8 - Words: 32,152 - Reviews: 128 - Favs: 46 - Follows: 10 - Updated: 7/12/2010 - Published: 5/22/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Now & Forever by Sun-T reviews
"Aku akan menunggumu, Draco. aku akan selalu menunggumu," Another Drarry. RR please :D
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,208 - Reviews: 31 - Favs: 24 - Follows: 1 - Published: 7/12/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Seduction by Akaneko SeiYu reviews
HAPPY INDONESIAN SASUNARU DAY! Sequel from "Say My Name, Please". Warning : hard yaoi, lemon, mature, OOC, AU, PWP, typos . KEEP UP THIS WARNING! DON'T LIKE, PLEASE DON'T READ!
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 6,094 - Reviews: 60 - Favs: 46 - Follows: 13 - Updated: 7/11/2010 - Published: 7/9/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
Kejujuran by Sun-T reviews
Setelah perasaan mereka terjalin, apakah semua akan berjalan dengan mulus begitu saja? -Drarry. RR plis-
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 9 - Words: 49,746 - Reviews: 207 - Favs: 75 - Follows: 14 - Updated: 7/3/2010 - Published: 5/20/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Wrong Mistakes by Kionkitchee reviews
Ini adalah awal untuk memulai kembali. AU, SasuNaru, slight FugaMina. OOC, dun like dun read! 1st RP fic with Ange la Nuit. Chapter 11: END! RnR!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 40,159 - Reviews: 144 - Favs: 62 - Follows: 14 - Updated: 7/3/2010 - Published: 12/31/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Don't You Know This? by denayaira reviews
"Sasuke... beritahu aku... Apa kau bisa melihat apa yang ada di hatiku? Bagaimana perasaanku?" ― Naruto dan Sasuke. Friendship, canon, one shot, 639 words. Read and review, if you don't mind.
Naruto - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 816 - Reviews: 30 - Favs: 18 - Follows: 3 - Published: 6/24/2010 - Naruto U., Sasuke U. - Complete
FUTAGO! by Aiko-tantan reviews
Naruto dan Kyuubi adalah anak kembar yang saling menyayangi. namun, sahabat Kyuubi, Sasuke sepertinnya tertarik dengan Naruto. maap summarynya abal.. Warning: Ooc, twincest, BoyxBoy! RnR, please? :3
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 4,462 - Reviews: 34 - Favs: 16 - Follows: 7 - Updated: 6/24/2010 - Published: 6/22/2010 - Naruto U.
Bolehkah Aku Memilikimu? by Poci Sun reviews
Aku terjerat oleh mawar merah berduri. Manis namun menyakitkan. Hubunganku dengan Sasuke sekarang berubah, entah sejak kapan dia memperlakukan aku sebagai seorang kekasihnya. Mungkin. Atau hanya perasaanku.Warn : Yaoi, OOC, Sasunaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 5,025 - Reviews: 36 - Favs: 39 - Follows: 8 - Published: 6/21/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Playtime by Arialieur reviews
Dua pemuda. Musuh bebuyutan. Dua surat wasiat dan satu pernikahan. Dengan wali yang kurang waras, sekolah yang penuh dengan fujoshi, dan kelainan yang diderita masing-masing pemuda, masih bisakah mereka mempertahankan hubungan mereka? Yaoi. AU. SasuNaru.
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 8 - Words: 32,440 - Reviews: 340 - Favs: 211 - Follows: 96 - Updated: 6/9/2010 - Published: 8/19/2009 - Sasuke U., Naruto U.
Slytherin's Eyes by aicchan reviews
Setelah perang usai, rupanya Harry masih dipusingkan dengan satu hal. Apalagi kalau bukan karena seorang Draco Malfoy. My special fic for DRACO B'DAY! Enjoy! *jangan lupa obat tetes matanya * RR plis.
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 7,718 - Reviews: 38 - Favs: 46 - Follows: 3 - Published: 6/5/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
I'm Wrong by Aoi no Tsuki reviews
Aku salah. Aku salah telah memiliki perasaan ini. Perasaan menyukaimu, Sasuke. Dan seharusnya perasaan itu tak boleh terjadi. Sho-ai, SasuNaru, AU, One shoot. Don't like, don't read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 803 - Reviews: 9 - Favs: 6 - Published: 6/5/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
DMagic by aicchan reviews
Kehidupan dunia sihir yang penuh teknologi. Bagaimana kemajuan teknologi muggle membawa perubahan dalam hidup dua penyihir muda kita?
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 12,318 - Reviews: 44 - Favs: 20 - Follows: 1 - Updated: 5/15/2010 - Published: 4/30/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
My Best Friend is My LOVE by kazuazul reviews
Teikoku selalu berlatih giat apalagi setelah kekalahan melawan Deimon. Yamato malah menyadari dirinya sedang terserang virus Cinta! Apa yang terjadi? CHAP 2 UPDATE! R&R...
Eyeshield 21 - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,738 - Reviews: 24 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 5/3/2010 - Published: 4/7/2010 - Takeru Y., Taka H.
And Then by Sun-T reviews
Draco dan Harry menghadapi masalah bahkan setelah mereka 'jadian'. Bagaimana cara mereka mengatasinya? Drarry... RR please XD
Harry Potter - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,371 - Reviews: 22 - Favs: 28 - Follows: 3 - Published: 4/27/2010 - Draco M., Harry P. - Complete
Naruto no Shitsuji by ShieRu BancHou PhanTomhive reviews
LEMON! HARDYAOI! Di sebuah sekolah St. Konoha mengharuskan muridnya mempunyai Butler sejak ia kelas satu. Di hari jadinya yang ke enam belas, Sang Ayah memberi Naruto seorang Butler yang bernama Uchiha Sasuke yang mesum dan suka menggodanya.
Naruto - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 8 - Words: 13,509 - Reviews: 116 - Favs: 27 - Follows: 9 - Updated: 4/18/2010 - Published: 3/30/2010 - Sasuke U., Naruto U. - Complete
Loveless by Furu-pyon reviews
Jika dunia tahu bahwa ia tidak membutuhkan mereka. /Vampire. AU. gothic./
Naruto - Rated: M - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 3 - Words: 7,836 - Reviews: 122 - Favs: 73 - Follows: 34 - Updated: 4/9/2010 - Published: 1/26/2010 - Sasuke U., Sakura H.
Abnormal Family by Sora Tsubameki reviews
Satu keinginan mustahil yang tak bisa Seto penuhi untuk suaminya tersayang. Bagaimana jika hal itu menjadi awal dari sebuah kutukan dalam rumah tangganya? Puppyshipping, slight Puzzleshipping. mencoba bangkit dari hiatus. AU. chapter 5 update. COMPLETE
Yu-Gi-Oh - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 5 - Words: 7,034 - Reviews: 52 - Favs: 16 - Follows: 8 - Updated: 3/10/2010 - Published: 1/19/2010 - Seto K., K. Jounouchi - Complete
Are You Ready For This? by Psychochiatrist reviews
SLASH SBRL. Remus Lupin sudah memutuskan: dia bersedia untuk melakukan apa saja. Apa saja, demi Sirius Black. Rate M!
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 4,251 - Reviews: 7 - Favs: 5 - Published: 2/24/2010 - Sirius B., Remus L. - Complete
In Autumn Breeze by aicchan reviews
Di malam-malam yang sama itulah mereka menemukan kalau perasaan merekapun masih tetap sama. LAST CHAP! RnR Plis X3
Harry Potter - Rated: M - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 16 - Words: 61,044 - Reviews: 137 - Favs: 74 - Follows: 13 - Updated: 1/25/2010 - Published: 10/2/2009 - Draco M., Harry P. - Complete
I am Different by Kira Desuke reviews
Sakura, seandainya kau melanggar semua yang kau katakan, maka aku sendiri yang akan menarik pelatuk untuk membunuhmu..!" Fic SasuSakuDei, special request from Badboy Sheva, RNR pleaaase? Last chapter..!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 9 - Words: 20,956 - Reviews: 119 - Favs: 38 - Follows: 8 - Updated: 1/21/2010 - Published: 9/30/2009 - Sasuke U., Sakura H. - Complete
JUST YOU reviews
"Sasuke… Maaf!" Naruto membungkukkan badannya, sedangkan Sasuke hanya terdaiam.. Apa yang terjadi antara mereka berdua? Shounen-ai, AU, OOC. Don't Like, Don't Read!
Naruto - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 2,221 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 5/31/2010 - Sasuke U., Naruto U.